אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אז ככה אמא שלי הולכת לעשות שיפוץ בחדר שלה ועל הדרך אנחנו רוצים להעביר כבל מהמחשב שלי ל LCD שנמצא מאחורי הקיר, במקביל למחשב השאלה שלי היא איזה כבל אני צריך שיעביר גם קול וגם תמונה שהאורך שלו יהיה נגיד 3 מטר גג (את הכרטיס מסך שלי אפשר לראות בצד כדי להתאים חיבור )
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה, יש לי מיני דיסק nf610 חדש. התקנתי את ה- Sonic Stage (יש לי XP) וכאשר אני מנסה להקליט את הקבצים, אז התוכנה נסגרת ויש לי הודעת שגיאה של התוכנה. מישהו אולי יודע למה זה קורה? זנ ממש מתסכל המכשיר חדש אבל אני לא מצליח להקליט לתוכו כלום. תודה, ET
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת אשר יחסמו רעש. הבעיה שלי היא בעיקר שאני שומע מוזיקה באוטובוסים ואפילו סתם ברחוב, הרעש מבחוץ נכנס לי לתוך המוזיקה, וזה מאוד מעצבן. אני רוצה להשקיע באוזניות עד 500 ש"ח, ומעדיף שהאוזניות יהיו over the ear. אני שומע מוזיקה קלאסית, ולכן אני צריך שהחסימה תהיה מאוד טובה. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קנינו לאחרונה את המערכת SC-HT340 של פאנאסוניק, הDVD הוא SC-HT340 והוא קורא DIVX, אך הוא אינו קורא את הכתוביות (SRT), מישהו יכול לתת לי מידע אם אפשר באיזו שהיא צורה לגרום לו לקרוא סוג מסויים של כתוביות?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לטלויזייה 32" בתקציב של בערך 4000 שקל. הטלויזיה תשמש ב 95% מהזמן לצפייה בכבלים ושאר הזמן תחובר ללאפטופ. עדיף שלא של שארפ כי יש לי עוד טלויזיה שלהם בחדר צמוד ואני לא רוצה שהשלטים יתנגשו. תודה!
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה בחדר, חיברתי את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI כדי לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך Gainward GeForce GT240 1024MB GDDR5 יש לי Windows 7 הגדרתי במחשב רזולוציה הכי גבוה ( 1680X1050) והגדרתי לטלוויזיה רזולוציה הכי גבוה שלו (1980X1080) הבעיה היא שבטלוויזיה הרבה דברים נחתכים וזה לא מתאים, הכל נחתך מכל הצדדים, סימלי שולחן העבודה, שורת המשימות וכו'.. ניסיתי גם אפשרות של "הרחבת מסכים" וגם אפשרות של "שכפול מסכים" ועדיין זה לא מתאים. חשוב לציין שהכל הגדרתי דרך הווינדוס עצמו ולא דרך הכרטיס מסך. (למרות שבהגדרות של הכרטיס מסך זה משתנה בהתאם למה שאני משנה בווינדוס) מה הבעיה? איך אני מתאים את זה כמו שצריך? תודה!
-
- 11 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לי נגן MP3 מבוסס פלאש בעל קיבולת של 1GB, אני עובר ברשת וקורא סיקורים על כל הנגנים הקיימים אבל רציתי גם לקבל תגובות שלכם. לא כל כך חשוב לי העיצוב העיקר שהניווט יהיה נוח, שהבטריה תספיק לפחות ל 10 שעות ניגון רצוף, שהנגן יהיה מחברה מוכרת ובעל מוניטין כדי שזה לא יתקלקל לי אחרי חודשיים, וזהו בעיקר אז על מה אתם ממליצים? דרך אגב איך החברה IAUDIO? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא אונבורד על הלוח אם שלי שהוא msi 865pe neo-2 platinum והבעיה היא שכשאני נכנס לvolume control וואותו אני שם בbalance באמצע כדי שישמעו משני הרמקולים באופן שווה, אבל כשאני עושה את זה לא שומעים כלום במחשב אלא אם כן אני יגביר את הרמקולים על מקסימום ווליום (וגם אז אני שומע מאוד חלש). רק כשאני מעביר את הbalance לטובת אחד הרמקולים עד הסוף אז אפשר לשמוע את שני הרמקולים באופן שווה בכל העוצמות. לאחרונה עקב הבעיה עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס שהורד באתר של msi אך הבעיה נמשכת.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 8600 ויציאות DVI? ?HDMI?? VGA רכשתי כבל מהמחשב DVI לCOMPO בTV.המחשב/כרטיס לא מזהה מסך נוסף.בטלו' אין תמונה. מה עליי לעשות? האם יש דרך טובה מזאת לחבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאזמה 50 אינטש של סמסונג תלויה על קיר גבס אני רוצה לתלות מדף אשר יחזיק רסיבר + נגן אופטי (כרגע DVD אוטוטו בלוריי) וממיר כבלים משקל מוערך 15 ק"ג רוחב של 60 ס"מ עומק של 45 ס"מ MAX (המידות די גמישות) האם יש מדף כזה בנמצא עם קיט להרכבה על קיר גבס? סכום בסביבות כמה מאות... אסתטיקה לא מעניינת אותי - אבל לא להגזים - הכוונה זה לא צריך להיות משהו מדהים ביופיו אבל לא חתיכת פח מוחזקת על ידי 100 נעצים... תודה, גבריאל למודים - אם הנושא מתאים יותר לכללי - נא העבירו - תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. היום הגיעו אלי הSR80 שהזמנתי, והנה אני מעלה רשמים: פירוט מטורף, אני אישית אוהב את זה פנצ'יות, עכשיו אני מבין למה המליצו עליהן לרוק בחום. צורמות במקצת[בקטעים מסויימים]. לא נוחות - אני חייב לקנות פאדים של HD414 ולהחליף אותם בפאדים שמגיעים עם האוזניות, פשוט לא נוחות, מעיק לאללה. הבמה קצת חסרה באס נהדר וחי והמידים לא משהו X: מה שכן שוות כל שקל נראות טוב מצוינת לדעתי לאוזניות פתיחה כמו כן, אני שמעתי אותם מהיציאה של הרסיבר, עד שיגיע הD2X שהזמנתי לפחות. וגם צריך לעשות להן BRAEK-IN או BURN-IN, איך שלא קוראים לזה[לפי מה שאני יודע זה אותו דבר, אבל לא משנה], ואז אני אוכל להגיד מה הן שוות אחרי 70 שעות.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המשפחה שלי רוצים לקנות LCD 42. עכשיו קראתי קצת בנושא ולפי מה שקראתי התמונה ב LCD 42 היא גרועה! האם זה נכון? האם התמונה ממש גרועה בין 42 ל 37 נגיד? אולי בכלל עדיף פלאזמה? השימושים הם בעיקר ערוצי טלוויזיה רגילים (22,10,11) ערוצי סרטים של יס. ופעם בכמה זמן DVD! תודה מראש לעוזרים!
-
- 54 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס קול במחשב הנוכחי. האיכות שמע שלו ירודה יותר והווליום המקסימלי נמוך יותר. ערכתי בדיקה עם מחשב נוסף שיש לי, ולא הופתעתי לגלות שצדקתי. כרטיס הקול שלי הוא- Realtek ALC 883. (לוח ג'יגאבייט, נו.) הכרטיס קול במחשב השני גם הוא Realtek, דגם- AC' 97, גרסה קודמת פחות טובה מזאת שבמחשב הנוכחי. ערכתי בדיקה עם אותן האוזניות בפול ווליום. במחשב השני- איכות קול ממש ממש טובה, חדה, חיה, וכמובן גבוה נורא בווליום מקסימלי. במחשב הנוכחי- איכות קול נחמדה אך חלשה יותר בהרבה באיכות מקסימלית, חדה אולי כן, אבל לא חיה במיוחד. בדקתי את ההגדרות בשני המחשבים, אם זה בקרת ווליום, התקני קול, לוח הבקרה של הדרייבר... אותן ההגדרות. אני ממש לא יודע מה הסיבה... אנשים, יש לכם מושג?…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי בבית מול המחשב..כאילו הכוונה היא שאני לא מתכוון לצאת איתם או לעבוד איתם..אני רוצה שהם יהיה שאני משחק או שומע מוזיקה במחשב (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני שומע היפ הופ אז זה הרבה באסים אז אוזניות צריכות שיהיה להם באס טוב) עכשיו אני מעדיף שהם יהיו סגורות אבל גם פתוחות זה בסדר..אםם חשוב שיהיה להם חיבור כזה של מערכת וגם של דיסקמן\MP3 הכבל אני רוצה שיהיה דיי ארוך..כאילו 1 מטר ככה..או יותר.. כמובן שהם יהיו איכותיות לא איזה דראק... אממ מה עוד? אהה תקציב בערך 300 שקל אולי 400..משהו כזה.. אממ ראיתי את האוזניות האלה Sennheiser HD457 והם היו ניראות לי ממש נחמדות למרות שהם פתוחות.. אממ אבל אולי יש משו יותר טוב בסדר גודל מחירים האלו? מ…
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אח שלי נוסע היום לסין רציתי יעוץ לאוזניות ל X5L .כרגע אני עם האוזניות סטוק- שלא רעות אבל אם כבר אח שלי נוסע לסין למה לא לנצל את זה. בעיקרון היתי עד לפני כמה חודשים עם PORTAPRO ומאוד היתי מרוצה מהן אבל ממש השמדתי אותן...היתי קונה אותן שוב אבל הגעתי למסקנה שזה מעצבן להסחב עם משהו כזה אני רוצה המלצות לאוזניות כפתור עד 40$ (עדיף כמה שפחות) בסין (קחו בחשבון) רק שלא יהיו כמו e2c כי יש לחבר שלי ואני לא אוהב אותן... שווה להוציא 40$ על אוזניות כפתור כשיש לי עכשיו את האוזניות סטוק של הX5L? אה...ועדיף שלא יהיה על האוזניות שלט ווליום כי זה סתם מציק ועוד משהו..אם זה משנה..אני שומע את רוב סוגי המוזיקה...מטראנס ועד מוזיקה קלאסית...כולל רוק מטאל ישראלי פופ וכו' תודה..
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מאיזה מצלמות אפשר להעביר תמונות לנגן כי אני רוצה לקנות אותו ומצלמה אבל אני לא יודע איזו מצלמה לקנות כדי שתתאים
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש פלסמה 42' לסלון מרחק הצפיה הינו 2.5 מטר מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של עד 550 ש"ח אז בתקציב יש כמובן את ה-ATP3 של אלטק לנסינג אבל בסביבות ה-550 יש עוד 3 דגמים של אלטק לנסינג שרציתי לדעת איך הם והאם הם שווים את המחיר הדגמים הם 2100 - 520 ש"ח 4121 - 520 ש"ח 3021 - 580 ש"ח מה מהם הכי מומלץ? [או אולי בכלל ATP3?]
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד איכותיות, שישמשו אותי לגיימינג ומוזיקה בעיקר. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים שנראים לי טוב לפי הסקרים / חוות דעת: Tritton AX Pro Dolby 5.1 700 ש"ח יש להן ציונים מדהימים ורק ביקורות טובות.. סראונד של 4 ספיקרים בכל אוזן.. Razer Megalodon 7.1 Gaming 680 ש"ח די התאכזבתי מהציונים שהביאו להן ביחס למחיר.. אבל רייזר ידועה בתור חברה שאף פעם לא מאכזבת. ROCCAT Kulo – Virtual 7.1 USB Gaming 350 ש"ח לא רואים עליהם / שומעים עליהם כמעט בשום מקום.. אולי כי הן די חדשות? מה שכן הצלחתי לדלות זה מעט ביקורות טובות ודיבורים שרוקאט היא חברה טובה. steelseries 7h 450 ש"ח אשמח לתגובות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, בעקרון יש ברשותי X-fi platinum pro - עם הלוח שמכיל עוד חיבורים + שלט. - עלה בזמנו 1000 ש"ח. וקניתי מחשב חדש ועל הלוח אם ישנו כרטיס שהוא סה"כ לא רע, מי מהם עדיף? השימושים הם, סרטים, מוזיקה, משחקים, הרמקולים הם דיי פשוטים של קראיטיב - לדעתי לא יהיה הבדל נשמע לאוזן. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
כחלק מעיצוב הסלון החדש, וכניסת הHTPC למקום, אני זקוק לפיתרון יצירתי בתחום האודיו. אני מעוניין בצמד רמקולים, עדיפות ללא סאב, מחוסר מקום (ואין מה לדבר על 5.1 ). סטלייטים יכולים להיות פיתרון, אך אני מעדיף רמקולים עם דרייברים בגודל נורמלי בכדי לכפר על חוסר הבס. הרמקולים צריכים להיות קטנים יחסית. כיוון שהם ינוחו על מדפון קטנטן מתחת למסך. בכדי לחסוך מקום נוסף - עדיפות שיהיו בעלי הגברה פנימית אקטיבית בכדי לחסוך את המגבר. כמה שזה קשה - הנטייה היא לכיוון הSQ ולא SPL. דגש על סרטים, ומעט משחקים. שלט אלחוטי- יתרון. ממשק חיבור? מה שיש, יש לי לא מעט כרטיסים (ואני צריך לקבל החלטה את מי לחבר למחשב, כנראה ניסוי וטעייה) הזמנה מחו"ל? ממש אין בעיה. תקציב? 1000 ש"ח. תודה רבה עריכה…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום! אני כבר הרבה זמן רוצה מערכת קולנוע ביתי לסלון (לא להשקיע יותר מדי) אבל אני ממש לא רוצה להתחיל להעביר כבלים לאורך הסלון והמבנה שלו לא מאפשר להעביר אותם בלי שיראו אותם. עכשיו, יש פתרונות כמו במערכת של bose 3-2-1 שזה כאילו שני רמקולים וסאב שמדמים מערכת סראונד, אני לא יודע כמה זה באמת עובד אבל זה עולה בסביבות ה14K שזה מחוץ לתחום... חשבתי אולי לקנות מערכת 2.1 ולחבר אותם בכבלים לרסיבר, והרמקולי סראונד יקנו בנפרד (2 מאותו סוג של השניים הקדמיים) ויהיו מחוברים ע"י משדר ומקלט סטריאו כמו הICTV שמוכרים עכשיו בכל מקום... http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1AGiCTV_TUKIA אז רציתי לדעת איך האמינות של המשדר הזה, אם יהיה דיליי או בעיות אחרות ו…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-