אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הסאונד של creative מדגם SB Audigy LS. כמה זמן אחרי שהוא נקנה (יכול להיות שישר אחרי זה אני לא ממש זוכר) המחשב התחיל להתקע לפעמים בלופ של סאונד מסויים כלומר אותו צליל שחוזר על עצמו והמחשב תקוע, או לחילופין במסכים כחולים עם שם הקובץ p17.sys חיפשתי ומצאתי שהכרטיס סאונד הוא זה שגורם את הבעיות וספציפית הדגם הזה והקובץ p17 באמת קשור לכרטיס. שום גרסת דרייברים של creative לא פותרת את התקיעות האלה. מצאתי בפורום כלשהו מישהו שהמליץ על דרייברים של kx project והצלחתי להתקין את ההתקנה הראשונית או משהו כזה, אבל את הדרייברים לכרטיס סאונד אני לא מצליח להתקין (אם מישהו מכיר את זה אני מגיע להודעה שאומרת שההתקנה הסתיימה ואם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב אבל בהודעה לפני זה כתוב …
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני מעוניין לבנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי שתשמש לסרטים ולא פחות מזה ( אולי אפילו יותר ) למוזיקה, אני לא אאודיופיל מדופלם אך כן מרגיש ושם לב להבדלים באיכות צלילים ברמקולים וכן חשובה לי מערכת שאוכל להנות !! ממנה בשירים ממגוון רחב (דאנס, ווקאלי, שנות ה80 , וכ"ו) וכן מאיכות סאונד וסראונד כאשר אני רואה סרט( אם זה פעולה או סתם דרמה), הסלון הוא בצורת מלבן - לערך 4 רוחב על 4 או 5 אורך. אני התחלתי לעשות סקר ולקבל מידע ,באחת החנויות שהייתי בה הכין לי המוכר חבילה של מערכת קולנוע ביתי במחיר של 9K והינה הפירוט רסיבר של ONKYO דגם: 604 DVD של פיוניר דגם: SACD 696 או 969 SACD (הוא לא זכר את המספר בעלפה) רמקולים של JM-LAB (הצליל שלהם היה חם ועמוק ולא חלול - זה כששמעתי אותם …
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים LOGITECH Z5300 רמקולים עצבניים http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=71 הכרטיס קול בעיקר למוזיקה ואז למשחקים וסרטים התקציב 350 - 400 ש"ח איך הכרטיס קול AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 הוא יותר טוב מה CREATIVE AUDIGY 2 ZS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטח רובכם מכירים את הרעש הסטטי והמעצבן שבוקע מהרמקולים. אצלי יש כבל של 4-5 מטר PL->RSA שיוצא מהמחשב (סידרתי שלא יהיה בכלל מגע עם חוטים אחרים) ועובד בדרכו למערכת, תחילה הוא היה עובר יחד עם עוד כבלים - אך מכיון שהשתגעתי מהרעש הסטטי אז פירקתי את הכל ואת הכבל של הסאונד העברתי מתחת לשטיח. אז אומנם הצלחתי למזער את הרעש הסטטי - משהו זמני עד הפעם הבאה שזה יחזור שוב ואני אזיז אותו טיפה וזה הסתדר.. אבל עדיין יש מעט רעש סטטים... מה דעתכם הסיבה? העם יש צורך ואולי שווה לעשות הארקה ידנית למחשב? כלומר לחבר לאחד מברגי המארז חוט חשמל שיתחבר לריצפה. חשוב לציין המחשב מונח על שטיח... תודה לעוזרים אחלה יום
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. תקציב 350+-. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים (עדיף של קרייטיב , אבל לא חייב) , של 5.1 עם סאב והכל.. שתשמש אותי בעיקר לסרטים , גם משחקים , ושירים גם .. אם יהיה אפשר לחבר את זה גם לטלויזיה זה יהיה מעולה .. אם לא , לא קריטי נחבר את זה רק למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה שבא לי עם הלוח של אביט: abit kn8 ultra הוא יספיק לי? למערכת כזאת? בשביל שאני ישמע בסרוואנד וכל זה?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי אוזניות של אודיוטכניקה ATH9000, לאחרונה 2 בעיות: 1. הצבע של הציפוי הרך של האוזניות מתחיל להתקלף. 2. הסטריאו תלוי במגע של התקע בתוך שקע האוזניות (גם בשקעים שונים)- וצריך לשחק עם התקע קצת. האם הגיע הזמן להגיד להם שלום? (חבל) או שיש איזשהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה המצב? רציתי לדעת אם יש לכם דגמים של פטיפונים שתוכלו להמליץ לי עליהם... (ANTOLI?) כרגע מהחדשים ממליצים לי על ה PRO-JECT DEBUT III אומנם הרבה אנשים חלוקים בדעתם לגבי הדגם הזה של הפטיפון. לגבי פטיפונים ישנים, מצאתי ביד 2 כמה וכמה פטיפונים מעניינים אך איני מכיר ולו אחד מהם. אני מעדיף פטיפון SEMI-AUTO שהמחט מתרוממת בסוף התקליט שכן אני לרוב נרדם עם המוסיקה. אבל גם ידני לגמרי זה בסדר. יש לי קדם מגבר. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
הכרטיס קול שיש לי כרגע מובנה . אתם חושבים שכדי שאני אנצל את איכות האוזיניות הללו אני צריך לקנות כרטיס קול ? הנה לינק לאוזניות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05342# המטרה היא למשחק counter strike . תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בדיוק קונה מחשב ואני מחפש סראונד טוב למחשב שתקציב של אזור ה 800 ש"ח על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מצאתי את זה בנטאקשן: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2045040 אתם חושבים שאפשר אולי להשיג משהו יותר טוב בחו"ל או בארץ? כי נכנסתי לאתר של: http://www.elcorteingles.es (חנות מוצרי חשמל בספרד) והמחירים שם נורא יקרים מינימום 100 יורו למוצר דומה... בתודה מראש orlupo
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי דיוידי רגיל בסלון והיה לי רמקולים של קראיטיב Inspire 2.1 2500 במחשב אז קניתי לי 5.1 למחשב ואת ה2.1 חיברתי לטלויזיה כי אם כמובן יותר טובים מרמקולים של טלויזיה ויש לי דיוידי שאין לו חיבור יואסבי ויש לי המון זכרונות פלאש בבית אז השאלה שלי זה אם אפשר לעשות איזשהו קומבינה ולחבר יואסבי לדיוידי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מנגן בגיטרה חשמלית דרך מכשיר אפקטים שנקרא POD XT. אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו לי בשביל שאני יחבר אותם לכניסת האוזניות במכשיר האפקטים. חשבתי על הסנהייזר 202,201,457 מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות נוספות לאוזניות בתחום המחירים שלהם? עריכה: שכחתי לציין שהן ישמשו אותי כמובן גם לשמיעת מוסיקה, בעיקר מטאל.
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 32" לחדר, בנתיים מצאתי טלויזיה שנראת לי טובה ונכנסת בול בתקציב שלי (3800), מה דעתכם והאם יש המלצות אחרות? http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=2532 ויש גם את זאת שאני מאמין שאפשר לקנות בבערך אותו מחיר: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?sp=ap&ai=2463391 עריכה - אם יש לכם הצעות למשהו יותר זול (אני אופטימי) אז בכלל טוב.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מפרט טכני: תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש ללוח אם שלי יציאה קואקסיאלית שאני רוצה לחבר למגבר onkyo tx-sr607. האם צריך כבל מיוחד או שכל כבר RCA רגיל ופשוט של 5 שקלים יעשה את העבודה אותו דבר? לפי מה שהבנתי יציאה קואקסיאלית מעבירה אות ולא סאונד ושהרסיבר מתרגם את האות לסאונד ולכן לא משנה באיזה איכות הכבל. אני צודק?? תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קיבלתי IPOD MINI 4G ואני לא יודע איך אני מעביר שירים מהמחשב ל-IPOD. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הממ שלום לכל העוזרים בהמוניכם, רציתי לדעת אם יש מתאם\חיבור שאליו אני מחבר את האוזניות ולאחר מכן ליציאת על הכרטיס קול לשיפור איכות השמיעה באוזניות, קיים דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני מצאתי את האוזניות Sennheiser HD280 Pro, אבל אין לי מושג אם הן טובות או לא, יש איזו המלצה?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקיי.....זאת הפעם ה17 בערך שאני שואל את השאלה הזאת ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך. האם הDB באוזניות קובע משהו בנוגע לווליום?? ואם לא אז מה כן?
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות In Ear טובות שיהיו אטומות לגמרי לרעשים מבחוץ וכמובן איכות שמע טובה. התקציב שלי הוא 150ש"ח אפשר למתוח עד 200ש"ח אם זה ממש מצדיק את זה אני אישית מעדיף לרכוש אותם במקום ולא לחכות למשלוח או לחילופין הזמנה ברשת (קצת דחוף חחח)... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
רק את שני אלה ... מה לבחור ... 5gb crtative או 5gb rio אלה השמות שהביאו לי אני איתו על הטלפון ... מה לקחת ? ואפשר להכניס חוץ Mp3 עוד דברים למכשיר כמו תמונות .? סרטים ולהעביר ממחשב למחשב או ששני הנגנים אך ורק למוזיקה
-
- 13 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic או M-Audio Revolution 5.1 שניהם יוצאים לי באותו מחיר- 470ש"ח, איזה מבניהם איכותי יותר? בנוסף על איזה כרטיס מסדרת ה X-fi הייתם הכי ממליצים מבחינת איכות?(בלי תלות במחיר) אם יש הצעות לכרטיסים אחרים טובים אני פתוח להצעות(פשוט די חדש בתחום).. משתמש עם Altec Lansing fx6021 כרגע משתמש עם כרטיס מובנהrealtek high defination audio בלוח ds-3 ומאוכזב ממנו מאוד. תודה
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-