אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי כרטיס TV מסוג WINTV PVR 150 ואני משתמש בויסטה 32. בעזרת איזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדיי לראות TV על המחשב ללא הVMC? קיבלתי עם הכרטיס את הדיסק ואת התוכנה שמגיעה ביחד אבל היא לא עובדת כלל..!! (WINTV2000)
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לרשום מקסימום תעבירו, לפני איזה שנה ראיתי בפורום הזה מישהו שנותן לינק למעין משדר כזה שמשדר אלחוטית גם את הסאונד וגם את התמונה לטלוויזיה בסלון... מישהו יודע משהו על איפה אפשר למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום מחפשת המלצה לרמקולים לחיבור אייפודהכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של עד 500 ש"ח (יודעת שזה לא המון אבל זה מה יש כרגע) חיבור לחשמל (אפשר שניתן גם בסוללות אבל לא רק). האמת - לא חייב להיות מותאם ספציפית לאיפוד כל עוד ניתן לחבר אותו כמו כל נגן...אבל שיהיה נוח לנייד מחדר לחדר, לא המון חלקים..., תוספות שישמחו אותי אבל ממש לא הכרחי: חיבור גם לרדיו ואפשרות להתחבר גם לאייפון תודה, שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי שלט מדיה סנטר אך ללא שום מקלט למחשב אני רוצה מאוד להשתמש בו אבל אני לא יודע איך יש לי דונגל של אינפרא אדום-הוא יכול לקלוט? ואם לא, מהי הדרך הכי טובה שיש וזולה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר רמקולים של מערכת למחשב
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
קודם כל אני ממליץ על האלבום הזה בחום. 30 דקות של סופת גשמים וברקים בסראונד, כל מה שצריך זה לעצום עיניים ולהתמכר לחוויה, פשוט מסחרר. אני מחפש עוד קטעים כאלו, אך חיפוש בגוגל הפנה אותי רק להורדות, בלי עמוד וויקי.. בלי אפשרות לקניה, שום דבר... איפה אפשר להשיג עוד קטעים כאלו? (שמות) תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ואני לא יודע איזה מהרמקולים יותר טובים. אלה הם הרמקולים: http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4075AA003 http://skypc.co.il/product.asp?pid=970114-1914 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4085AA004 תמליצו לי על מה שיותר טוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
כל הXONAR האלה, מההכי טוב להכי פחות משתלם ניסיתי לבדוק והתבלבלתי לגמרי, מה זה כמה דגמים יש להם?! ותגידו, לא היה להם במקרה כרטיס שהדרייברים שלו מביאים תוכנה לשינוי הקול כדי לעשות צחוקים בצ'אט? קראתי עכשיו גם ביקורת על DX2 בגורו 3D כתוב שטכנולוגיה שלהם מדווחת שהכרטיס תומך עד EAX5 למרות שבפועל הוא לא ובגלל זה לא יוצא מזה שום דבר אז מה הקטע?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נשבר הזין מהמערכת הזאת! (מערכת קולנוע ביתית משולבת שמוכרים\מכרו בדיוטי פרי) קוראת DIVX, אבל לא תומכת בכתוביות בעברית. לא שיחררו עדכון קושחה לסדר את זה, ועכשיו, אחרי שמתי דגש במיוחד בלפטופ החדש שלי על יציאת קול דיגיטלית, מתברר שאין למערכת הזו שום סוג של כניסה דיגיטלית! היתכן? אני אנצל את התר'ד כדי לשאול עוד מספר שאלות: א. יש מתאם בין אופטי 3.5 מ"מ ל RCA דיגיטלי? ב. חיברתי בכבל S-VIDEO (הכי מעפן למען האמת) את הנייד למערכת, היתה הפרעה קולית והתמונה זוועה. אני יודע שזה הכבל, אבל השאלה היא האם כבל טוב יתן תמונה טובה + לכל הפחות? מישהו אמר לי שאם S VIDEO לא רואים נקי ממש עם שום כבל.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס קול ממש מצויין שנמצא על הלוח NF7-SL לא הייתי מרוצה משום כרטיס קול בצורה כזאת על שום לוח אם והיו לי המון לוחות. עכשיו אני מעוניין להחליף את המערכת ל AMD 64 BIT ואני מתכוון לרכוש את הלוח הנ"ל EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb שיש עליו כ"ק channel Onboard sound from Realtek ALC850 Audio with Digital SPDIF and Automatic Jack Sensing feature 8 השאלה שלי האם הכרטיס הזה של REALTEK יכול להשוות באיכות הקול ל SOUNDSTORM שלי ? וממש לא איכפת לי שהוא 8 ערוצים ה 5.1 שלי מספיק לי מעל ומעבר.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי dvd pioneer HTZ 161 איך אני רואה בו עם תרגום עברי ולא עם התרגום ג'יבריש ???
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה.. בכל מקרה מה שהיה הספיק לי.. אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creative ושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200 ועדיף אפילו בסביבות ה100- תודה
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עם מיקרופון למשחקים ומוזיקה. חשוב שיהיו נוחות כי אני אשים אותם עלי להרבה זמן. עדיף שיהיו בסביבות 250 שח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני עובר דירה לדירה חדשה. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה דקה (יש לי CRT 29 של טושיבה) , מגבר ורמקולים. רציתי לבקש עזרה עם רכישת המגבר והרמקולים. יש כל כך הרבה מבחר שאני דיי אבוד. התקציב הוא 4500 ש"ח סה"כ. למגבר יתחברו: 1. DVD 2. yes max HD 3. מתישהו ארצה לרכוש גם סטרימר. 4. רמקולים בסראונד. 5. פלזמה דקה לא 3D. רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים וסדרות. אולי קצת מוזיקה. מישהו יכול להמליץ על רסיבר וסט רמקולים? אשמח גם לקבל הסבר על התכונות החשובות של רסיבר בימים אלה ...... DLNA ???? וכאלה אני בטוח שעוד אנשים ייהנו מההסבר :-). תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1425999 שווה את המחיר ???
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן חברה. כמו שהנכם רואים, אני מחפש את אחד מדגמי האוזניות הנ"ל. הבנתי שלשניהם יש איכות מצויינת יחסית לאוזניות קלות וניידות- והם יהוו שיפור לעומת האוזניות שקיבלתי מ-Creative עם המובו 1.5. עכשיו, שאלתי היא, איפה אוכל למצוא את אחד מהדגמים בארץ בלבד- עדיף באזור המרכז. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבורים קניתי כבל שיש בו גם אודיו וגם וידיאו וחיברתי הכל יפה אם יציאות פינים ובננה ניכנס והכל יש לי תמונה אבל אין לי קול ואני לא יודע למה ויש הכבל הז אם אודיו משולב בבקשה תעזרו לי אני לא מצליח לשמוע וחיברתי לפי הסדר !!!!!! נ.ב יש לי חבר שאמר שאני צריך ליקנות באיזה חנות חשמל כבל של אודיו ולקנות מתאם לכרטיס קול שלי. למה יש לי כרטיס קול מובנה ואז לחבר לטלויזיה וזה יעבוד אתם חושבים שזה זה תודה לתמיכההה :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברה , אני מתלבט בין ה CREATIVE CD MP3 M100 לבין ה IRIVER IMP-50 , איזה מהם עדיף ? (לקרייטיב יש שלט !)?. הסתכלתי והSPECS שלהם כמעט אותו דבר אבל ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח (שבהם אני קונה עוד 256 DDR RAM !). אז מה אתם אומרים ?(תגיבו מהר בבקשה).
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הייה לי תכרטיס קול MADIUO ריבלושן שלא תומך בווינדוס 7 עשיתי הכול בשביל שהכרטיס קול היסתדר קניתי עכשיו תASUS D1 עכשיו הכול פועל בסדר גמור רק הבעיה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול לא שומעים כלום! חיברתי לקול החיבורים של הכרטיס קול ולא הצלחתי עכשיו בכול חיבור רשום איזה משהו אבל ממש ממש קטן היא אפשר לראות מה רשום מרוב שזה קטן בלתי אפשרי אז אני מחבר לכולם אז יש 2 אפשרויות 1 הכרטיס קול לא תמוך אבל שמעתי שכן ... עם לא אז עשיתי טעות שקניתי תכרטיס קול הזה .. ואפשרות שנייה זה ההגדרות שבמחשב אמרו לי תמחשב אפשרות של LINI IN עכשיו לא מוצא שום אפשרות כזאות חשפתי בדריבר ראיתי שזה מסומן על אדום כזה זה נמצא שם נMIXER עכשיו זה מסומן על אדום והיא אפשר לסמן שלא יהיה על אדום אפשר לעביר את …
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי אני מקווה שאני במקום הנכון.. אני הולך לחבר ממיר נוסף בבית, רציתי לדעת אם אני זקוק לחיבורים מיוחדים בקיר או לטלוויזיה, כי אני בדקתי את הממיר ויש שמה כל מיני חיבורים לטלוויזיה ולקיר וזה מבלבל... תודה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אילתרתי לי בשעה טובה מחשב שישמש אותי כMedia Center . כרגע אין לי עדיין מערכת קולנוע בייתי לכן אני חייב לחבר את הAUDIO של המחשב לטלוויזיה. שמתי לב שהכרטיס קול שלי (מובנה בלוח אם) יש 6 כניסות כמו של אוזניות. האם אחת מהן היא יציאה דיגיטלית? כיצד ניתן לחבר אותן לטלווזיה או אפילו למערכת קולנוע בייתית אני בעתיד אקנה. הטלוויזיה שלי תומכת בכניסה קוקסיאלית. תודה רבה ארז
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי רסיבר JVC RX5042 לאחרונה התחלתי לחקור אותו. אבל כל המאמצים לא הצלחתי להבנין מה עושה Midnight Mode ? מישהוא יודע ? מה אתם דעתכם על הריסבר הזה ??
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רציתי לקנות את כרטיס הקול AUDIOTRAK PRODIGY 7.1 אבל אצל היבואן אמרו שהוא לא במלאי ובכלל יש בעיות עם חברת AUDIOTRAK אז אני לא יודע איפה לקנות אותו (בכל המקומות שאפשר היה פעם הוא כבר לא ממש נמצא), ובעיקר אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו - עוד יפסיקו לייבא בכלל את החברה הזו לארץ ואחרי זה לך תדע איפה לקבל שירות ומה לעשות אם משהו יתקלקל. האם מישהו יכול לעזור לי? איפה למצוא והאם כדאי לקנות לאור הבעיות? אני צריך אותו בעיקר לשמיעה של מוסיקה והקלטה (לא מקצועית). חשבתי על כרטיסים אחרים כמו REVOLUTION 7.1 אבל הוא נראה פחות טוב וב REVIEWS הוא מקבל הערכות נמוכות יותר. את AUDIGY אני לא רוצה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-