אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח. ישנן 2 חברות מרכזיות בבחירה: LOGITECH ו- CREATIVE קיבלתי רשימה אפשרית של דגמים ורק ממנה אני יכול לקנות! [glow=red,2,300]LOGITECH[/glow]--- s200/r20/x240 [glow=red,2,300]CREATIVE[/glow]---sbs a200/sbs a300/sbs 350/m2600 אני משתמש ברמקולים בדרך כלל למשחקים ולמוזיקה. חשובה לי הנגישות לכפתורי ההגברה וכן לאיכות הצליל שמופק. המבחר גדול ואין לי מושג במה אבחר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא נראה לי שזה המקום הנכון לפרסם את ההודעה אך לא מצאתי מקום הולם יותר... ??? מישהו מכיר או יודע על אתרים העוסקים ב-Digital Video - DivX, Xvid, Mpeg4, DVD Rip, אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לבצע DVD Rip לפורמט דיגיטלי באיכות הגבוהה ביותר...
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קיבלתי IPOD MINI 4G ואני לא יודע איך אני מעביר שירים מהמחשב ל-IPOD. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רכשתי מכשיר IAUDIO U3 שבא עם תוכנה jetaudio 6.2.6 הבעיה היא שאי אפשר להמיר סרטים בתוכנה ,פשוט לא קורה כלום והתוכנה נתקעת,(הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עוזר) האם משהו נתקל בבעיה הזאת? האם התוכנה הזאת אמורה להמיר סרטים או שצריך לרכוש תוספת לתוכנה בתשלום? נ.ב מצאתי תוכנה מקבילה של jetaudio 6.2.6 באינטרנט שמוגדרת כחינמית אבל ניתן להמיר בה סרטים רק עד 30 שניות!! משהו??? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי חברה... יש לי מחשב דיי נחמד שמחובר למערכת רמקולים דיי נחמדה (Z5500 של לוג'יטק) בכל מקרה כיום אני משתמש בכרטיס קול המובנה אני צריך / רוצה לקנות כרטיס קול חדש ולחבר אותו עם כבל Coaxial למערכת. לכן אני צריך כרטיס קול עם יציאת Coaxial ובמחיר סביר (אני חייל ולכן התקציב קצת לחוץ) אני מתכנן לחבר את כל העסק עם הכבל הקואקסיאלי הזה: http://www.home-car.co.il/ViewProduct.asp?id=252 זה אומנם 15 מטר אבל אני חייב (המרחק בין המחשב לרמקולים דיי רציני) מה אתם אומרים חברה? הצעות טענות הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות נגן MP3 של IRIVER אם מישהו יודע קישור של חנות/אתר/חברה/ייבואן שמוכר ושולח לארץ עדיפות לזול
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי מערכת של AIWA מלפני איזה 7 שנים בערך עכשיו מאחורה יש לי 3 חיבורי בננות ליד חיבור אחד כתוב - SUPER WOOFER וליד שני החיבורים האחרים כתוב - SURROUND SPEAKERS עכשיו רציתי לדעת מה הם החיבורים האלו ואם אלו חיבורים לרמקולים איך הם אמורים להתחבר לחיבור של בננות משום שלרמקולים יש חיבור של 2 חוטים כאלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי טלווזייה SAMSUNG LCD LA40D503 FULL HD לפני שבועיים 40" . עכשיו חיפשתי בחוברת שלה והפכתי את האינטרנט בחיפוש אחר מידע עליה. ולא מצאתי כלום! אני פשוט לא כ"כ מבין בטלוויזיות, ורציתי לדעת כמה דברים אם תואילו בבקשה לעזור לי .. - איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תראה את הביצועים הטובים ביותר? - האם היא קוראת קבצי avi ? mkv? ואיך? כי חיברתי את הדיסק און קי שלי וזה קלט רק קבצי mp3 וקבצי תמונה. - האם אני חייב סטרימר בשביל לראות סרטים כמו שצריך ב HD ? - אם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם ה HDMI היא תציג פול HD ? אני פשוט בור בכל נושא הטלוויזיות. תודה מראש וסליחה על החפירה !
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לרכב עד 1000 ש"ח מה ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות עם דיבורית למכשיר SGS3, אנ בכוונה מציין את שם המכשיר מכיוון שאוזניות MONSTER למניהם וכל ה-BEATS BY מישהו לא עובדות טוב עם מכשירי SAMSUNG. אשמח להמלצה טוב, בין 200-300 ש"ח שיעבדו טוב גם בשיחות וגם בשמיעת קבצי האודיו במכשיר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב200+- ש"ח אבל אני לא מבין ממש בעניין. חשבתי אולי לקנות את הסנהייזר HD 202 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי היום pioneer dv 383 במטרה לצפות בסרטי DIVX עם כתוביות בעברית בידיעה שהדבר אפשרי / רק חבל שלא נאמר לי שהמכשיר מציג עברית בכתב מראה : ( האם יש פתרון על ידי עדכון למכשיר / הגדרות מיוחדות מבלי להפוך את תוכן קבצי ה SRT / SUB ... בתודה מראש לעוזרים התבאסה לי כל השבת : (
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אני קונה עכשיו כרטיס טלויזיה שכתוב בדרישות שלו: Intel PentiumR 4 2.4GHz (Hyper-Threading) ואני קונה אחד גם לאחותי שיש לה Intel PentiumR 4 1.60GHz חבר שלי שמבין אמר לי שזה יעבוד, אבל אני לא רוצה פתאום להתקע עם כרטיס מיותר ו147 שקל שהלכו סתם. מבינים? תגידו לי רק אם אתם בטוחים ב100%! תודה =]
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מדגם:nvidia geforce 8400m gs בעל יציאת VGA בלבד ואני מעוניין לחבר אותה לטלויזיה שלי מדגם פיליפס 8404 אך יש לי בעיה כרגע שאחרי שהצלחתי להגדיר ולחבר את המסך למחשב התמונה במסך כל הזמן מרצדת. תדר הריענון הוא אכן על 60 הרץ כמתבקש אך בכל זאת המסך עדיין מרצד, הרזולוציה שהמחשב מכוון הוא 1920*1080 ! זה גם לאחר שניסיתי את כל הרזולוציות שרשומות שנתמכות ע"י הטלויזיה ! אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי רציתי לקבל חוות דעת על חברת הרמקולים האיטלקית 18sound ניסיון, אמינות, איכות, עוצמה. בבקשה רק מי שמבין שיענה תודה!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
boston acoustcis ms 4000 שמעתי אתמול בשקם אלקטריק וזה נשמע ממש טוב אבל המחיר שם היה 2000 שקלים ובאינטרנט 1500 אז אני לא יודע אם זה טוב לא מצאתי חוות דעת בשום מקום מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי DVD DIVX של SANYO דגם 7222dx בעל אותו התפריט כמו של הDVD של HYUNDAI ושל ITT (לפחות מה שראיתי) הבעיה היא שאת חלק מהסרטים הוא מנגן מקוטע (אני חושב שזה קשור באפשרות ה BVOP של XVID). האם מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? אולי FIRMWARE יעשה את העבודה? תודה מראש! BraNco
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשעה טובה קניתי את האיפוד מיני והוא הגיע אלי תןך יומיים (הגיע ביום חמישי) ויש לי מס שאלות: 1. איך אפשר למחוק שירים מהנגן? 2. ביום שישי שמתי לב למכה שיש לו בפינה העליונה שאני בטוח שלא נגרמה על ידי כי בקושי נגעתי בו מאז שקיבלתי אותו והוא לא נפל או משהו, אז האם כדאי להתקשר למי שקניתי ממנו או לא? 3. האם זה הגיוני שהסוללה שלא תתרוקן ביותר מחצי לאחר יומיים של שימוש קצר ולא רצוף ולאחר טעינה של 6 שעות? תודה רבה לעונים!!!
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קודם כל אני ממליץ על האלבום הזה בחום. 30 דקות של סופת גשמים וברקים בסראונד, כל מה שצריך זה לעצום עיניים ולהתמכר לחוויה, פשוט מסחרר. אני מחפש עוד קטעים כאלו, אך חיפוש בגוגל הפנה אותי רק להורדות, בלי עמוד וויקי.. בלי אפשרות לקניה, שום דבר... איפה אפשר להשיג עוד קטעים כאלו? (שמות) תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? Tongue) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס ה…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ואני לא יודע איזה מהרמקולים יותר טובים. אלה הם הרמקולים: http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4075AA003 http://skypc.co.il/product.asp?pid=970114-1914 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4085AA004 תמליצו לי על מה שיותר טוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים לכרטיס קול YAMAHA 6IX 4X4 או שיש לו שם 810. גם באתר הרשמי של ימאהה אין דרייברים מתאים ובכל האתרים האחרים הכל נפל. הדרייברים צריכים להתאים לחלונות XP. ניסיתי ליצור קשר עם ימאהה העולמית אך ללא הצלחה.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש אפשרות לערך קובץ mp3? אני לא מתכוון לחתוך קטע מתוך השיר אלא למשל להוריד מהשיר את הסולן או התופים או משהו כזה.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-