אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי טוב החלטתי בסוף ללכת על IRIVER H320 לאחר שראיתי שיצא שלט סוף סוף . עכשיו , אני קונה גירסה אמריקאית , איך אני יכול להפוך אותה לאירופאית ? כי אני רוצה לקנות שלט אירופאי ואני רוצה גם לקבל עדכוני FRIMWARE אירופאים כי הכל מסתבר יוצא בארה"ב מאוחר יותר ...
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס יותר טוב.. Realtek ALC850 (הכרטיס המובנה בלוח DFI LANPARTY UT Ultra-D) או Creative Live! 5.1.... ועוד שאלה.... האם הכרטיס מסך מובנה מוריד את הביצועים של המעבד...עקב השימוש בו?... והאם בכרטיס קול בPCI הוא לא מוריד את הביצועים?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לאחר שכבר התייאשתי וחשבתי שהמשלוח הלך לאיבוד בביורוקרטיה הברזילאית המדהימה, קיבלתי היום את המשלוח. אני לא מבין למה לוקח למשהו שלושה וחצי שבועות להגיע מארה"ב לברזיל - אבל לא משנה. בכלאופן, בהתחלה קיללתי את האוזניות קללות נמרצות במשך כרבע שעה - עד שהבנתי שצריך לדחוף אותן ממש עמוק לתוך האוזן. קצת מוזר ולא נעים בהתחלה, אבל לאחר כמה דקות מתרגלים. תחושת השקט מדהימה. לא יאמן איזה צליל הקטנטנות האלו מפיקות. יש גם הטוענים שהבאס שהאוזניות מפיקות לא מספיק חזק/נמוך - אני לא מסכים כלל וכלל. אוזניות מפורטות שלא חסר להן בצורה מוחשית משום דבר. קנייה מצויינת למחירן - מומלץ בחום. עכשיו אם רק היה לי כרטיס קול נורמלי במחשב הנייד הארור הזה...
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון נוסף שיקול הציצוב הוא משני אבל עדיין... (מעדיף דגמים עם מסך LCD גדול יחסית ותאורה אחורית כחולה(כמו בRIO) עברתי על כמה דגמים כמו הRIO S10 והPANASONIC SVSD50 אבל רציתי לדעת אם יש דגמים נוספים שפספסתי תודה על שיתוף הפעולה :
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת 2.1 נחמדה לחדר, מוזיקה סרטים ומשחקים, ושמעתי טובות עליה. התקציב שלי זה עד 400 שקל. אגב, אם כבר את זו, יש לכם המצלה איפה לקנות אותה (חי במרכז)?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עם מיקרופון למשחקים ומוזיקה. חשוב שיהיו נוחות כי אני אשים אותם עלי להרבה זמן. עדיף שיהיו בסביבות 250 שח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן. אשמח לקבל המלצה לאזניות לשימוש בגיימינג ומוזיקה בתקציב של 300-400 ש"ח. כרטיס הקול שלי: Realtek ALC887 7.1 HD CODEC המליצו לי על Razer Kraken Pro Stereo, איך הן? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה לHTPC בסלון הוא מיועד להתחבר לממיר של HOT(אם אפשרות לYES בעתיד אבל הבנתי שאין הבדל בחיבורים) בתקציב של 350 שקל. הכרטיס צריך להיות מותאם למארז LOW profile. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 של איזו חברה לא ידוע.. בכל מחשב שהכנסתי אותו (בעזרת USB) זה זיהה אותו אוטומטית חוץ מווינדוס 98.. יש למישהו עצה? כזה נגן יש לי פחות או יותר....
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום , ברשותי זוג הרמקולים המעולים ( ! ) harmon kardon soundsticks 2 , אך כרטיס קול מובנה של המערכת . קראתי כמה ביקורות באינטרנט על רמקולים וכדו' והבנתי שכשיש רמקולים כאלה , כרטיס קול חובה לקנות . אז ככה : עד300 ש''ח , אפשר חריגה קטנה . חנות עדיפה : KSP רמת גן שימושים : משחקים וסרטים, מוסיקה בעיקר . תודה : )
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לדעת האים ADA890 באמת שווים את ההשקעה של 1800 ש"ח וייתנו את חווית הסאונד האולטימטיבית למחשב כי אני מתחנן לקנות אותם ממש בשבועות אלו! ואייזה כרטיס קול הכי טוב יכנס בתקציב של 530 ש"ח ויתן את התמורה הכי טובה למחיר?!?. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות נגן MP3 של IRIVER אם מישהו יודע קישור של חנות/אתר/חברה/ייבואן שמוכר ושולח לארץ עדיפות לזול
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על הלוח של epox 8rda+ nforce2 ויש לו באפשרויות של windows לתת אות דיגיתלי ביציאה אבל היציאות שיש לי הם רק של בננה ולא rca ,ולרסיבר שלי יש כניסה דיגיטלית קואקסיאלית(rca יחיד-לאleft right),האם אפשר להשיג כבל מבננה לrca יחיד והאם זה מה שיעזור לי.אני יודע בכל אופן שאפשר לקנות תוספת ללוח של spdif עם יציאות אופטיות,אבל לא יודע איפה ניתן להשיג. אנה עיזרו לי להבין איך משיגים AC3 עם הכרטיס קול בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר מערכות דולפינים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום יש לי אוזניות פשוטות של פנסוניק שהגיעו לי עם דיסקמן (שימו לב כמה "עתיק"/פאסה) תאכלס, זה האוזניות הכי טובות (מהרמה הפשוטה) שהיו לי הבעיה זה שהספוגים שלהן הלכו פייפן (עם הזמן, פשוט התפוררו) איפה אני יכול פאקינג להשיג ספוגים בצורת אליפסה?! יש עיגול קטן יש עיגול רגיל יש עיגול גדול אבל אליפסה?! אין![br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 14:14:33 כזה בערךhttp://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Supplies-Accessories/Audio/Portable-CD-Player-Accessories/Headphones/model.RP-HT21_11002_7000000000000005702
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מרוצה מאוד מאוד ממנו הוא יפה עיצוב טוב ואמין ביותר קל לשימוש ויש אפילו תפריט ואירקולייזר עם 10 אפשרויות +כיוון אישי שלך! וקבלתי גם אוזניות מקוריות של IRIVER והם טובות ... אני יקנה אחרות יותר מאוחר עכשיו השאלה שלי איך אני מעדכן את המכשיר... אני צריך חיבור מיוחד ...? בבקשה תעזרו לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו בכותרת מתלבט בין הדגמים הללו: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=1102&ProductID=14130&VariantID=14131 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A3500&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he וסמסונג: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A450P&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=HE http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=996 - אם אצליח להשיג אותה במבצע או הנחה... השימושים: חיבור לממיר YES, בלי משחקים ובנתיים גם בלי DVD - נטו YES, לחדר שינה, מרחק של בערך 3 מטר קצת פחות. הקנייה מתוכננת להיום (הודיעו לי עכשיו), תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
התנקתי היום את הZ5500... הדבר הראשון ששמתי לב אליו... כשאני על 6 ערוצים ישירים (מצב ברמקולים) אז כששומעים סטריאו הסאב לא פעיל,כנל לגבי מצב סטריאו וגם סטריאוX2.. כאשר אני מעביר לאחד ממצבי הקידוד של הרמקולים פתאום הוא נהיה פעיל וכך שאר הערוצים...נכון שבתכלס שירים זה סטריאו ויפעלו רק 2 ערוצים אבל אין לי באס בכלל וזה מציק כשאני רואה סרטים שמקודדים בAC3 למשל אז אני לא מקבל ממש צליל מהרמקולים האחוריים אלה אם אני מפעיל את אפשרות ה CMSS 3D בכרטיס (הדמיה של סראונד) ואני לא מבין למה זה ככה,ושוב כשאני מעביר לקידוד של הרמקולים שומעים אחלה סראונד.... יש אפשרות לפתור בעיות כאלה?...
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את האוזניות הלבנות היפיפיות (והזוועתיות) של האיפוד. ראיתי במיוזיק10 את סדרת MX של סנהייסר (מדגם 250 עד 550, מ70 ועד 145 שקל). מה ההבדל בין כל הדגמים, והאם יש בארץ אוזניות כפתור טובות יותר מאלה? (חשוב לי לא רק עוצמת סאונד, אלא גם איכות סאונד ועמידות האוזניות (שלא יתקלקלו אחרי חצי שנה!!). תודה (:
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זו הודעה שני רושם בשם חבר: אני מאד מתלבט בקשר להוצאת כסף גדולה על נגן אם פי 3 היות ואני מחפש 512 מגה. הנגנים הרגילים עולים 700 ואילו המעט יותר מתקדמים בסביבות ה1700. הייתי רוצה לדעת, האם באמת שווה וכדי להוציא עוד 1000 ש"ח על נגן ?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין באוזניות קשת לפלאפון בתקציב של 200-250 גג. אשמח לקבל המלצות לדגמים ולחנויות. תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה קיבלתי הצעה מהחברה ממנה רציתי לרכוש את רוב חלקי המחשב, ביניהם ה-X-240, לרכוש דווקא את ה-Z-2300. ההפרש בין 2 המערכות עומד על 650 ש"ח. המערכת תתחבר לכרטיס הקול SupremeFX X-Fi ותשמש אך ורק לשמיעת מוסיקה, כדוגמאת רוק ומטאל. הייתי שמח לדעת מה דעתכם בנושא. האם כדאי לי להוסיף את ההפרש או שאוותר מכיוון שהבדל האיכות לא יהיה קריטי? קראתי המון ביקורות מדהימות על ה-Z-2300.. תודה רבה מראש, לילה טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-