עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ogi123,

שלום ! לפני כשנתים וחצי קניתי את הפלזמה עד לפני כמה ימים ראו מצויין פתאום התמונה נהיית פעם גדולה פעם רגילה כאילו עשו זום כזה נגיד רואים ערוץ 2 אז הסמל של הערוץ רואים רק חלק ממנו עכשיו השאלה אם מישהו נתקל בתופעה כזו?ואם כן מהו הגורם? בעיה בטלויזיה או בעיה בממיר ,כבלים היו אצלי טכנאים של הוט והם טוענים שהבעיה בפלזמה עכשיו זה לא מופיע בכל הערוצים זה מופיע בערוץ 2 הרבה ערוץ 10 ערוץ 11 ויש ערוצים שזה לא קורה למשל ערוצי הסרטים עכשיו אם אני מחבר דיוידי זה לא קורה וכנ"ל את המחשב תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. קול נוסף מהסדרות הטובות יחסית של קריאטיב יוסיף משהו לאיכות הסאונד? יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק X540...

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  3. אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס טלוויזיה. בעיקרון אני מעוניין להקליט תכנים מערוצי hot. אם זה חושב אז יש לי מסך 23'. תקציר: 350-400. אני הולך להזמין מpandas אז: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_282 תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי את זה, נכון שהמחיר שלו גבוה יחסית.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_2856&products_id=28582 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. יש לי כרגע winTV pvr-150 MCE ואני לא מרוצה מהאיכות תמונה(הכל כך ירודה שלו) יש לכם המלצה על כרטיס טלויזיה(חיצוני או פנימי עדיף חיצוני) שייתן איכות תמונה יותר טובה?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. אם אני לא טועה הוא יצא כבר לפני זמן מה אבל עדיין לא ראיתי שמוכרים אותו בעולם... יש למישהו פרטים עליו ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. חברים שלי בארה"ב הזמינו לי את הנגן כולל השלט. עוד חודש אני אהיה בארה"ב ואז אני אקח מהם את הנגן. זה עלה להם 350 דולר כולל השלט. זה מחיר טוב?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by armed,

טוב החלטתי לוותר על הריבר 320 וללכת על הג'ימיני, אני מקווה שעשיתי החלטה נכונה, אם לא תקנו אותי. החלטתי מכיוון שיש בו את הפונקציה לחבר את המכשיר לטלוויזיה, דבר אדיר לפי דעתי . דבר נוסף שברצוני לשאול למי שמכיר את המכשיר, הוא איך הממשק? האם הוא נוח לתפעול ? האם יש גם את אפשרות הID3 וגם את אפשרות ה"עץ" קבצים ? אני יודע שאפשר לסדר את הקבצים באמצעות העץ, אבל האם גם ניתן לשמוע כך שירים? אני ממש אודה אם תענו לי ותתנו לי מן ביקורת קטנטנה בנושא. אם אתם חושבים שהריבר עדיף, תסבירו לי .

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by bd,

מחפש DRIVER לכרטיס קול הכי פשוט [זה לא בשבילי לכן אני לא יודע איזה דגם] וזה למערכת XP ומשום מה המערכת לא זייהתה הפעם את הכרטיס קול אפשר של החברות המוקרות שמוכרות מחשב עם כרטיס קול.....? Sound Blaster

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by demonshlomo,

קראתי שבIPOD MINI יש ציפ שתומך בWMA... אבל ביטלו את האפשרות הזו בFIRMWARE(?).... מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by chilik,

שלום ממצב? משפחתי קונה לאחותי נגן מבית איידיו ששם דגמו הוא g3. פתאום אני מגלה שיש לג'י 3 כל מיני צבעים. אז שאלותי היא: איזה צבע יש ל512 מגה? והאם אפשר כל צבע שאתה בוחר? ומה צבע של כל נפח?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  11. שלום לא מעט סיבוכים היו לי אם הכרטיס טלויזיה ועכשיו יש עוד בעיה הכרטיס שיש לי זה WINFAST TV2000 XP GLOBAL עכשיו את העיינית של האינפרא אדום אני מחבר לכרטיס הטלויזיה אם חיבור כמו של אוזניות הבעיה זה שהעיינית עושה מה שבא לך לפעמים עובדת ולפעמים לא וזה מציק כי אני רואה טלויזיה כשאני שוכב על המיטה וכל פעם להנמיך ולהגביר צריך לקום למחשב וזה מציק מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by naki,

הרבה שנים עם המיקרולאב ועשו את העבודה, מפריע לי הסאב הנפרד משיקולי מקום.. מעוניין להתחדש באידיפר r2000 שאלתי היא האם הדגם הנ"ל יתן סאב טוב למרות שאין תיבה נפרדת? אני לא שומע בווליום גבוה, משמש לגיימינג וסרטים.. האם יורגש שיפור באיכות הצליל בין האדיפר למיקרולב גם בווליום נמוך? האם יורגש סאב באדיפר בווליום נמוך? עד כמה אדיפר בדגם הזה מהווה שדרוג ממיקרולב בדגם שלי? רוצה להחליף בעיקר בגלל חיבור אופטי לסטרימר שקניתי

13. Started by KingRaptor,

אני מתלבט אם לקנות streamer כדי שאוכל לראות סרטי HD מהמחשב על הטלוויזיה. 1. קיימים גם מכשירי DVD עם תמיכה ב-USB, אולי עדיף לקנות זיכרון מהיר ופשוט לחבר ל-DVD? 2. רציתי לדעת אם מכשירי ה-streamer שיש בשוק מספקים את מה שהם מבטיחים המפרט http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx או http://www.xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx השאלה אם הוא תומך ב-1080p ברשת: Video Aspect Ratio..: 16/9 (1920x1080) Audio Codec.........: DTS Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec Audio Channels......: 5.1 channels Subtitles...........: English Source..............: Blu-Ray File Size...........: 17.15 GB DXVA compliant......: Yes

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  14. שלום לכולם! לא הייתי בבית שבועיים בגלל המצב שבחיפה, ובמשך זמן זה המחשב היה כבוי. כשחזרתי ליום גיליתי שהערוץ הימיני באודיו אינו עובד כלל, וזה בא לידי ביטוי במערכת סטריאו המחוברת למחשב ומשמשת כרמקולים ובאוזניות המחוברות למחשב הן דרך המערכת והן דרך הפאנל הקידמי של המחשב. כשאני משחק עם הפין של האוזניות או עם הכבל שמחבר את הסטריאו למחשב בתוך החיבור אני שומע לפעמים בערוץ הימיני או בשניהם, אם כי בעוצמה נמוכה מהרגיל. יתכן כי נגרם נזק לכרטיס קול שמחשב בזמן שלא היית בבית, למרות שהמחשב מחובר לאל פסק ומגן מתחים? תודה ולילה שקט.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. אהלן התחדשתי בסולו 6 ואני צריך עזרה בבחירת המיקום ציירתי דוגמא לסידור של החדר שלי: באדום (1) מופיע אפשרות אחת למיקום הרמקולים (הקרש זה מדף מיותר שבא עם הספריה ותפוס עם משקולות על הספרייה, אין בעיה אסטית ממש עם המיקום) בכחול (2) זאת האפשרות השניה למיקום. באפשרות 1 הרמקולים קצת יותר גבוהים והטוויטר בגובה האוזן באפשרות 2 הרמקולים ככה שהטוויטר משהו כמו 5 ס"מ מתחת לאוזן. הבעיה באפשרות הראשונה היא שהרמקולים בצדדים ואפילו טיפה אחורה למעשה, שזה מרגיש קצת מבלבל ואני לא יודע עד כמה זה מומלץ למוזיקה. הבעיה באפשרות השניה היא שהרמקולים כבר נהיים ממש קרובים אליי וזה יוצר פער רציני בין המרחק מהאוזן לטוויר לבין המרחק מהאוזן לוופר, מה גם שסביר להניח שמדפיים גדולים צריכים מרחק …

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  16. אני לא יודע באיזה דגם בדיוק מדובר, רק שהוא מחברת CONEXANT (לשעבר BROOKTREE), ומדובר בדגם מיושן (כנראה PRE BT849B) שכן לא הצ'יפ ולא הטיונר לא מזוהים אוטומאטית באף תוכנה/כלי אבחון/כלי מערכת. התקנתי אותו בוינדוס 2000, וזה מן הסתם עשה חיים קשים למצוא דרייברים תואמים, אבל בסוף מצאתי את החבילה הזו: http://www.video-drivers.com/drivers/63/63012.htm (מצריך רישום חינמי, מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הקובץ), ואחרי העברת הקבצים הרלוונטיים לתיקיה אחת ההתקנה הצליחה והוסיפה את החומרה הרלוונטית למחשב. למרות שידוע לי שמדובר בכרטיס PAL שנמכר בישראל, ההתקנה האוטומאטית בחרה בNTSC. כשהפעלתי את הכרטיס דרך תוכנות, הגישה הישירה לטיונר העלתה שהוא מתעקש להציג רק NTSC ללא אפשרות בחירה, אז '…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by gil13,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ואני לא יודע איזה מהרמקולים יותר טובים. אלה הם הרמקולים: http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4075AA003 http://skypc.co.il/product.asp?pid=970114-1914 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4085AA004 תמליצו לי על מה שיותר טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by miki20008,

אני מחפש כרטיס קול שיתאים ל רמקולים aztech 5.1 יש עליו ביקורת באתר ועים יש בטרייד זון אז יותר סבבה לא יותר מידיי 250 ככה

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by מנחם,

יש לי לוח אם של msi: neo p965 עם שבב אודיו realtek 883 7.1. בארון יש לי sblive! value. הרמקולים: altec lansing sx6021 (2.1( מה עדיף: להמשיך להשתמש במה שהגיע עם המחשב, או להוציא את הלייב מהפנסיה? חיפשתי קצת בגוגל וזה לא היה חד משמעי.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by yuraxp,

שלום לכולם ניסיתי לחפש פוסט דומה לזה אבל לא מצאתי,השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן באוזניות כפתור נגיד בסביבות ה150 שקל לשמוע בסים כמו באוזניות דיג'י כמו למשל האוזניות האלה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2316&scat=308&tcat=,שאותם מאוד אהבתי. או שכפתור מיועדות יותר למוסיקת פופ וכשיש מוסיקת טרנס הם נחנקות?

21. Started by eranx,

מה המצב? רציתי לדעת אם יש לכם דגמים של פטיפונים שתוכלו להמליץ לי עליהם... (ANTOLI?) כרגע מהחדשים ממליצים לי על ה PRO-JECT DEBUT III אומנם הרבה אנשים חלוקים בדעתם לגבי הדגם הזה של הפטיפון. לגבי פטיפונים ישנים, מצאתי ביד 2 כמה וכמה פטיפונים מעניינים אך איני מכיר ולו אחד מהם. אני מעדיף פטיפון SEMI-AUTO שהמחט מתרוממת בסוף התקליט שכן אני לרוב נרדם עם המוסיקה. אבל גם ידני לגמרי זה בסדר. יש לי קדם מגבר. אשמח להמלצות. תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. אהלן. אשמח לקבל המלצה לאזניות לשימוש בגיימינג ומוזיקה בתקציב של 300-400 ש"ח. כרטיס הקול שלי: Realtek ALC887 7.1 HD CODEC המליצו לי על Razer Kraken Pro Stereo, איך הן? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by WarSoul,

שלום , קנינו ל מזמן דיוידי חדש מדגם אפקס 861 ולאחר בערך שבועים של שימוש התצוגה התחילה לא להראות טוב כשיש פסים על המסך . אפשר לסדר את זה איך שהוא ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. Started by IG,

הי, ברשותי אוזניות של סנהייזר- MX550 עם הבקר ווליום הקטן הזה שנמצא כמה ס"מ מתחת לפיצול של האוזניות... אני מניח שכל הבקרים האלה בנויים על אותו העיקרון לכן כל דגם האוזניות לא ממש משנה... לשאלה: אני רוצה להוריד את הזבל הזה. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות מעצבנות בסגנון של פלאג לא תקין... ווליום שונה בכול אוזנייה, חוסר מגע... מעצבן. אני מתכנן להסיר אותו ולהלחים את החוטים (אולי אפילו להעריך קצת את הכבל עם הכבל של האוזניות של המיזו שיש לי), והשאלה שלי היא אם הכבלים שם הם כמו באוזניות רגילות- פלוס ומינוס לכול אוזניה או שיש לבקר הזה איזה חוט נפרד או משו...אני רוצה להיות מוכן לניתוח לפני שאני חותך תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  25. שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים