עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aizik1992,

היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי ניסיון עם קשת די רחבה של כרטיסי קול של קריאייטיב, אפשר להגיד שאני לקוח נאמן שלהם. התקנתי את הכרטיס הנ"ל באחד המחשבים שלי, לאחר התקנת הדרייבר אני לא יכול על הגדרות הבאס והטרבל, מה שתמיד אפשר היה בכרטיסים פשוטים יותר בהרבה, כמו ה"ויברה 128" ועוד. האם מישהו מכיר את הכרטיס או שבבעלותו אחד כזה והוא מצליח לשלוט על הטונים, או שככה זה בכרטיס הזה. אני יודע שהכרטיס הוא לא אודיג'י אמיתי אך גם ב LIVE הישנים והפשוטים ישנה האפשרות הזאת.

3. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה... אני לא שומע כלום מהרמקולים. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום אני שם שיר או מהשו כזסה ולא שומעים כלום. בדקתי ולא השתקתי כלום מהמקלדת או מבקרת השמע. יכול להיות שיש מקום אחר שבטעות השתקתי ממנו? מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by ZUMARA1,

אני מחפש מסך 32 FULLHD שישמש למחשב ולXBOX360 שאני מתכנן ליקנות אני מחפש משהו מולץ אבל במחיר שפוי. תקציב מקס3500 אבל עדיף פחות 0_0 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. כיצד אני מחבר את הלוח אם למערכת 5.1 של קולנוע ביתי ? צריך מתאמים כלשהם ? איזה חיבור? קואוקסיאלי ?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by joniar,

קניתי DVD חדש אני מחפש רמקולים במחיר הנ"ל... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. פעם קניתי מחשב NEWRON בחנות באג, הוא היה דפוק מאז ההתחלה, ומאז יש לי נטיה להתרחק מהחנות הזו השאלה אם שווה לקנות אצלם נגן MP3 שאלתי ואמרו ש IRIVER IFP795 עולה 500 שקל! נשמע לי חשוד, הכי זול באינטרנט עולה 660 שקל המוכר אמר אבל שידעו ביום ראשון בוודאות אחרי שהיבואן ידבר איתם

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. אני רוצה לעבוד עם התוכנה פרוטי לופס יש לי 2 מורים שמלמדים אותי לעבוד עלייה..ובעתיד גם לעבוד על תוכונת יותר כבדות ממנה.. ואני קונה עוד מעט מחשב חדש עם לוח אם ABIT IS7-E שיש עליו כרטיס קול ורצייתי לדעת אם אני יצטרך לקנות כרטיס קול איכותי יותר כדי לשמוע צלילים יותר חדים ובסאונד הקפי כדי שזה יוכל לטחון תמוח.. המוזיקה שאני מתכוון ליצור זה אסיד טראנסים וטראק קיצור קצב וגם טחינה אז צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד בעל תכונות חדשות?...

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by mimzak,

שלום חברים. חיברתי את המחשב לפלזמה עם כבל HDMI הגדרתי את הסאונד לפלזמה אבל אין סאונד מהרמקולים של המחשב איך אפשר לקבוע להוציא סאונד בשניהם יחד גם לרמקולים של המחשב וגם לפלזמה מתי שהיא במצב של אות HDMI? כרטיס קול מובנה על הלוח MA770

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. Started by yoni_h,

אני מחפש פיתרון סביר לשיפור איכות הסאונד בטלויזיה שבסלון כתחליף לרמקולים המובנים שלה, ובתקציב שלי הגעתי לשני המערכות הללו: COBY SOUND BAR 3-D CSMP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11164&perur=2&t=59&c=861 קישור לאתר היצרן: http://www.cobyusa.com/?p=prod&prod_num_id=10537&pcat_id=2004 MICROLAB X16: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=296&bigclassid=15&smallclassid=73 אם הייתם צריכים לבחור בין שתי אלה, במה הייתם בוחרים ולמה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by Internal,

שלום יש לי בעיה מעצבנת יש לי את המגבר הזה, והוא פצצה אבל יש בעיה כל פעם שאני מכניס כרטיס יוסבי הוא פשוט קופא וזהו אני צריך להוציא מהחשמל ואז להדליק שוב עם היוסבי בפנים אז הוא עובד אני לא מבין מאיפה נובעת הבעיה???

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by dan9,

היי (הפעם אמרתי נלך על כרטיס אחר של יגרום להרבה בעיות כמו הWINTV PVR 150 כנראה שזה לא היה נכון ממש) יש לי בעיה מאד מאד מעצבנת שלא הצלחתי לפתור!! אחרי שירקתי דם והתקנתי VISTA על הHTPC שלי והכל עובד בסדר נותרה לי בעיה בצפית TV שזה הדבר הכי חשוב לי בHTPC!! אני משתמש בAVerTV Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22 וכאשר אני צופה בTV אני מקבל תמונה עם פסים עדינם שנמרחים וקפיצות של ריאלי בסאונד... בדקתי את זה גם בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס וגם שם זה קורה! אני משתמש בדריבר האחרון ואפילו ניסיתי אחד לפניו.... לדעתי זו לא בעיה של הדריבר אלה משהוא אחר במערכת יש לכם מושג כיון אני ממש עובד עצות :'( אנה עזרו לי בבקשה....

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. שלום. אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר. הצרכים הם משחקים מקונסולה (כרגע XBOX360 בעתיד אולי יתווסף PS3), סרטים ממחשב שמחובר ל LCD ומוזיקה מהמחשב. השאלה עיקרית שלי היא האם רמקולים דוגמת ה SOLO6C יצליחו למלא את החדר בצורה מספקת כך שאני לא ארגיש חסרון מול ה 5.1? או שעדיף לקנות 5.1? בכל אופן אם אתם חושבים שעדיף 5.1 על ה SOLO6C אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת) לסט טוב (חובה שיהיה לפחות 2 כניסות למעלה למקורות אודיו). תודה מראש וחג עצמאות שמח.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. היי, אני מתלבטת בין שני הכרטיסים האלה: http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?TY=item&ST=1&IT=42229&CT=4915 של קראייטיב ויש לי בנייד יציאת expresscard אז אין בעיה לקנות או http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?IT=56574&CT=6720&TY=2&ST=1 xonar בגרסת usb תודה מראש, פרנסי

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

היום אני מזמין נגן MP3 יש לי 3 אפשרויות: Apple iPod mini Rio Carbon Creative Zen Micro רציתי לדעת מה ממש משנה בנגנים האלה חוץ מ1GB יותר שיש לCarbon ולZen Micro תודה. עריכה: עכשיו ראיתי שיש את הiPod 4th gen 20GB ב20$ יותר האם זה שווה את זה ?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול מה זה בעצם HDMI ? למה הוא משמש? ואם יש מדריך לגביי זה אני אשמח לקבל .

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. אם אני קונה רסיבר, אני יכול לחבר אליו איזה רמקולים שאני רוצה? גם מסוגים שונים עם ohms שונה (נניח חלק של 4 וחלק של 8)? נניח שאחד הרמקולים מוציא סאונד יותר חזק מהאחרים (כי זה לא אותו סוג) אז אפשר לשנות את זה (ספציפית לכל רמקול)? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by -Tal-,

היי יש לי כרגע רמקולים של CREATIVE INSPIRE 2.1 שקניתי מלפני 5-6 שנים כבר... אני רוצה להחליף אותם במשהו חדש בסביבות 300 ש"ח.. אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים תודה!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  19. מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל ipod shuffle 512mb במחיר של 95$ האם שווה לי לקנות? יש אותו בכלל בארץ? האם אתם יודעים אם הוא שווה משהו? איכות שמיעה טובה וחזקה? בקיצר האם אתם יכולים לתת לי עליו חוות דעת?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by lspmaster,

רציתי לגעת אם אתןם מכירים חנות בארץ שמוכרת את הרמקולים האלה TRAVEL SOUND I-300 הנה לינק אתר http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=29&product=9022

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני רכשתי מ KSP את המחשב הבא: מעבד: E5200 לוח: GigaByte Ga-73PVM-S2H זיכרון: KINGSTON 2GB הארד דיסק: WD 500GB כרטיס מסך מובנה: GEFORCE 7100 HDMI צורב: LG DRD-RW מארז: DIAMONDSTONE (SILVERSTONE) LASCALA LC-17B לפני שביצעתי את הרכישה וידאתי בפורום שאני אוכל לראות סרטי FULL HD. נאמר לי שאין בעיה וגם ראיתי שבהרבה מקומות הלוח אם הזה מוצע לשימוש ל HTPC. הבעיות הן כאלה: 1. כשאני רואה סרטי HD ready התמונה מקרטעת כל כמה דקות, FULL HD עדיין אין לי להפעיל על המחשב. 2. בחיבור HDMI לרסיבר, הרסיבר לא מזהה 5 ערוצים אלא רק שניים. 3. בחיבור HDMI ברזולוציה של 1280X720 שהיא הרזולוציה של המסך שלי התמונה חתוכה ולא מוצגת טוב, ניסתי לשנות רזולוציות אבל או שהתמונה הייתה חתוכה או קטנה…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by eran256,

אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה לצורך הקלטת סדרות ותוכניות מהמיר(HOT)... איזה כרטיס מומלץ לשימושים הנ"ל. תקציב נניח 200-400. שאלה נוספת, האם אפשר להקליט כמו בהוט מג'יק, מהבחינה שאתה מסמן סדרות והוא מקליט אותם באופן קבוע גם עם השידורים אינם קבועים? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. Started by wiz,

שלום לכם, קניתי לפני מספר ימים רמקולים של Logitech מדגם Z5300 ואיתו כרטיס קול פשוט של Creative Live 5.1. כאשר אני בודק עם כל רמקול משמיע את הצליל הנכון דרך ההגדרות של הכרטיס קול הכל תקין וכל רמקול מדייק. כאשר אני רואה סרטים ה- Center כלל לא משמיע קול , כל הרמקולים האחרים משמיים אותו שליל.. לא ברור לי יש לי את הסרט מוצאים את נמו ושם יש THX Optimizer ויש בדיקה בדיוק כמו שיש לכרטיס קול, ושם הרמקולים לא עובדים בדיוק כמו שהם צריכים, מישהו יכול להסביר את זה? אולי יש Dvd player מסויק שהוא 5.1? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  25. Started by gombn,

יש לי מחשב P4 ע לוח M של ABIT IC7 הכרטיס קול מובנה מחפש רמקולים בעיקר למשחקים, שמיעצ מוזיקה וקצת סרטים מבקש המלצה איזה ברירות יש לי ב 550 ש"ח ואם אפשר איפה ניתן לקנות תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.