עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי ברשותי כרטיס TV מסוג WINTV PVR 150 ואני משתמש בויסטה 32. בעזרת איזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדיי לראות TV על המחשב ללא הVMC? קיבלתי עם הכרטיס את הדיסק ואת התוכנה שמגיעה ביחד אבל היא לא עובדת כלל..!! (WINTV2000)

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by dyn,

שלום, מכיוון שהאוזניות הנוכחיות שלי ( steelsound 5h usb) נדפקו לחלוטין, אני שוקל אם לקנות את האוזניות של חברת רייזר Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset ואת הכרטיס קול שלהם Razer Barracuda AC-1 Gaming Audio Card. לפי מה שאני הבנתי האוזניות האלו והכרטיס קול יספקו לי סאונד מעולה עבור גיימינג, אבל אני עדיין מבקש התייעצות עם מי שמבין ובעניין ויכול להגיד לי אם אני אקבל איכות שמיעה טובה עם הציוד הזה, או שבאותו המחיר אני אוכל להשיג ציוד אחר עם סאונד טוב יותר. בנוסף, רציתי לשאול אם אני אקבל איכות סראונד אמיתית באוזניות האלה ביחד עם הכרטיס קול, או שזה רק "סראונד מדומה" כמו ברוב ברוב האוזניותשל ה 5.1 תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by ogi123,

שלום ! לפני כשנתים וחצי קניתי את הפלזמה עד לפני כמה ימים ראו מצויין פתאום התמונה נהיית פעם גדולה פעם רגילה כאילו עשו זום כזה נגיד רואים ערוץ 2 אז הסמל של הערוץ רואים רק חלק ממנו עכשיו השאלה אם מישהו נתקל בתופעה כזו?ואם כן מהו הגורם? בעיה בטלויזיה או בעיה בממיר ,כבלים היו אצלי טכנאים של הוט והם טוענים שהבעיה בפלזמה עכשיו זה לא מופיע בכל הערוצים זה מופיע בערוץ 2 הרבה ערוץ 10 ערוץ 11 ויש ערוצים שזה לא קורה למשל ערוצי הסרטים עכשיו אם אני מחבר דיוידי זה לא קורה וכנ"ל את המחשב תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אני רוצה לקנות סט רמקולים של 6 אום ולחבר לרסיבר 8 אום שיש לי בבית, זו בעיה גדולה? ואם כן, יש איזה פיתרון אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. אם אני קונה רסיבר, אני יכול לחבר אליו איזה רמקולים שאני רוצה? גם מסוגים שונים עם ohms שונה (נניח חלק של 4 וחלק של 8)? נניח שאחד הרמקולים מוציא סאונד יותר חזק מהאחרים (כי זה לא אותו סוג) אז אפשר לשנות את זה (ספציפית לכל רמקול)? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה לHTPC בסלון הוא מיועד להתחבר לממיר של HOT(אם אפשרות לYES בעתיד אבל הבנתי שאין הבדל בחיבורים) בתקציב של 350 שקל. הכרטיס צריך להיות מותאם למארז LOW profile. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Anxiety,

שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין להפוך אותו לHTPC, כדי לראות סרטים באיכות של 1920 על 1080. עכשיו הורדתי סרט אבל הוא כל הזמן ניתקע לי תקיעות מעצבנות. המפרט שלי הוא: q6600 4GB ram 500 GB 8800 gt לוח אם של- gigabit תודה לתומכים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אהלן. היה לי כרטיס ישן ומעולה של סאונד בלסטר שכבר מת. מה שאהבתי בו היתה האפשרות של באס וטרבל באפשרויות "צלילים" בווינדוס. אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה - לא יקר. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. יש לי סט רמקולים של LOGITECH Z560 אבל אצלי מחוברים רק 2 רמקולים ולא 4, סאב כמובן יש לי, בהגדרות של הכרטיס יש לי את אפשרויות כמו בתמונה: http://imageshack.us/f/3/unledhbf.jpg/ ב-Audio Channek יש לי את אפשרויות 2, 4, 6, 8 ב-Simple Rate יש לי את האפשרויות PCM 44.1KHz, 48KHz, 96KHz ו-192KHz ב-Analog Out יש לי את האפשרויות 2 Speakers, 4 Speakers, 5.1 Speakers, 7.1 Speakers, FP Headphones ו-FP 2 S Speakers על מה לשים את כל הנ"ל ? למה אין לי 2.1 ?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום רב, ברשותנו טלווזית CRT של LOEWE - עתיקה למדי. בלי להיכנס להסברים, אי אפשר להעביר לערוץ ה AV שלה. כלומר, קליטת וידאו ממקור שאינו בעל חיבור RF מתבצע דרך הוידאו (שמתחבר לטלווזיה דרך חיבור RF). כן, כן, דרך מסריחה. כאמור, ישנו גם וידאו, המשמש את ההורים שלי לצורך הקלטה יום-יומית. יש לציין יש ההורים שלי הם "טכנופובים", שבקושי יודעים להדליק מחשב, עד היום בקושי מסתדרים עם הממיר הדיגיטלי, לשלוח SMS עבורם זהו מבצע וכן הלאה. (אני לא בטוח שטכנופובים היא ההגדרה המדוייקת, אולי זה אמור להיות "טכנו-טיפשים" או משהו כזה. שיהיה ). בקיצר, הם החליטו להחליף את הסט העתיק הזה. כמובן שאני אחראי על העניין. הבעיה: יש לי עומס של לימודים ועבודה, ולצערי מעט מאוד זמן לקרוא ביקורות וכתבות, …

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by purple-hey,

שלום, מחפש המלצה לכרטיס קול שיתמוך בWIN7, תקציב 150-250, אפשר עוד צפונה אבל לא בהרבה. אשמח גם עם תהיה תמיכה בRED HAT. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. שלום רב, יש לי לאפטופ של LG שקניתי לפני כ3 חודשים. יש לו יציאת HDMI וVGA אבל מה: הטלוויזיה שלי בסלון היא ישנה (חיבור 21 פינים וקומפוזיט). מה ניתן לעשות? תודה מראש, יעקב

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by שמן,

אני מחפש מערכת רמקולים למחשב שתהיה זולה (עד 500) ושתהיה טובה למאוד למוזיקה אבל גם למשחקים מצאתי את : Creative INSPIRE 4.1 4400 מה דעתכם על המערכת הזאת?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by SmurFin,

יש לי TOSHIBA 26WL66 HARMAN KARDON AVR130 מחפש DVD איכותי עם כניסות שיתאימו לLCD ולרסיבר על מנת להנות מצפייה אולטימטיבית

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by Omri643,

שלום, יש לי שלט מדיה סנטר אך ללא שום מקלט למחשב אני רוצה מאוד להשתמש בו אבל אני לא יודע איך יש לי דונגל של אינפרא אדום-הוא יכול לקלוט? ואם לא, מהי הדרך הכי טובה שיש וזולה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by Sa,

כן הרצתי חיפושים לפני אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי :\ אני מתלבט בין Speed Link Medusa 5.1 Surround Headset Multimedia http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL8790&Cat2Cat1ID=1469&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 448 ש"ח ל Zalman ZMRS6F http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=474 270 שקל לIcemat Siberia http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13857 443 שקל. השאלה שלי היא במידה ואתם אומרים שה ICEMATE או המדוזה עדיפים.... מי מהם... ומעבר לזה האם התוספת של כמעט 50 אחוז שווה את המחיר? העלייה כזאת משמעותית ומורגשת? מעבר לזה שאני מחפש אוזניות לגיימינג וכמובן אם אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה ++.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. Started by mischa_barton,

שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3 בתקציב של 1400-1500 שקל (יכול להיות גם יד שניה). חשוב לי שהנגן ינגן באיכות קול גבוהה, יהיה בעל נפח מכובד וכן בעל ממשק ידידותי. תצוגת סרטים יכולה להיות נחמדה, אך האם זה באמת פרקטי לראות סרטים על מסך של 2 אינץ' ? כמו כן חשוב שהאוזניות יהיו טובות. שאלה בקשר לסרטים על מכשירים כאלה - האם המכשיר יתמוך בקבצי AVI של סרטים מקידוד XVID? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך המצלמה לרמקולים 5.1 למחשב, עד 1000שח, כמובן אם יש משהו שווה יותר אפשר לחרוג מעט. המטרה היא מוסיקה בלבד ואם אפשר, גם כרטיס קול בעד 500 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  19. כותרת. תודה.

20. אני מחפש אוזניות קטנות כאלה שנכנסות לאוזן (מצטער שאני לא יודע מה השם ה"מקצועי של סוג כזה) אני שומע בעיקר ראפ וטראנסים. תקציב-200 ש"ח. אם אפשר מהחנות הזאת: http://www.djshop.co.il/category/home_page היא נראית לי פשוט איכותית ועם הרבה מבחר... היא הכי טובה שמצאתי... אם יש לכם חנות אחרת רק תגידו. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. האם יש איזה דרך להבחין בכך ?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  22. היי לכולם! רציתי לדעת האים ADA890 באמת שווים את ההשקעה של 1800 ש"ח וייתנו את חווית הסאונד האולטימטיבית למחשב כי אני מתחנן לקנות אותם ממש בשבועות אלו! ואייזה כרטיס קול הכי טוב יכנס בתקציב של 530 ש"ח ויתן את התמורה הכי טובה למחיר?!?. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by evy,

שלום לחברי הפורום... אני אני צריך לתייעצו לי קניית ארבעה רמקולים לרכב . אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שיכולים להיכנס בתקציב של 200-300 ש"ח ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לשאול את השאלה הזאת (חוששני שאתם מתעסקים רק בציוד אודיו למחשב)... ויש לי שאלה: בתקציב שנתתי יש רמקולים טובים שייתנו איכות סבבה? או שזה תקציב מועט בשביל רמקולים לרכב? מקווה שתעזרו לי...תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by kikkler,

מישהו מכיר את חברת כרטיסי הקול הזאת?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.