אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.. אבא שלי רוצה טלוויזיה חדשה (לקראת המונדיאל ;D ) הוא רוצה שהטלוויזיה תיהיה בין 44 אינטש ל-50 אינטש ושתיהיה פלזמה אבל לא LCD משהו יכול לתת לי בבקשה הצעה משתלמת לטלוויזיה טובה מחברה טובה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. העליתי את הנושא בפורום מחשבים ניידים, אך שם לא קיבלתי תשובה ונראה לי שהנושא יותר מתאים לכאן, מכיוון שהשאלה היא כללית לחיבור DVI דרך מתאים DVI-VGA תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברים שלי בארה"ב הזמינו לי את הנגן כולל השלט. עוד חודש אני אהיה בארה"ב ואז אני אקח מהם את הנגן. זה עלה להם 350 דולר כולל השלט. זה מחיר טוב?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי DVD חדש אני מחפש רמקולים במחיר הנ"ל... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מת לקנות את המערכת הזאת ,אבל אני חייב כניסה לאוזניות!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
פה יש את שני הכרטיסים.. האם יש הבדל בכלל? בארץ לא ראיתי extreme gamer http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=209&
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כבר הייתי בטוח שאני קונה את ה-Samsung LA40A450, אבל היום הלכתי לראות אותה והגעתי למסקנה ש: 40 אינץ' למרחק של 2.3 מטרים זה יותר מדי גדול. לכן אני חושב על טלוויזיה בגודל של 37 או 32... השימוש העיקרי: צפייה בתכני HD מהמחשב. מכיוון שה-LA40A450 עולה 4500, אני לא חושב שהגיוני שאני יוציא יותר כסף על טלוויזיה קטנה יותר ולכן זאת מגבלת התקציב. תודה...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית רמקולים ובאחד הדגמים רשום: Output: 5RCA Input: 8 RCA זאת מערכת 5.1 כאשר מחברים את כל הלווינים אל הסאבוופר. מה אומר המידע למעלה? אני הבנתי שיש לו 5 יציאות RCA שאותן אני מחבר לכל הלווינים ויש 8 כניסות RCA שזה בעצם חיבורים למקורות כמו מחשב,DVD וכו' עד 8 מקורות... הבנתי נכון?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת יש לי את המגבר הזה, והוא פצצה אבל יש בעיה כל פעם שאני מכניס כרטיס יוסבי הוא פשוט קופא וזהו אני צריך להוציא מהחשמל ואז להדליק שוב עם היוסבי בפנים אז הוא עובד אני לא מבין מאיפה נובעת הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
החלטתי לרדת גם בתקציב אז ראיתי את המערכת סטריאו הזאת שהרמקולים שלה נראים ממש מפלצתיים עם מפרט די מרשים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=9357 או שהלוג'יטק Z5300: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37750 או שיש לכם משהו יותר טוב במחירים האלו...אני ישמח לשמוע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, השגתי לאחרונה מגבר סמסונג שיש לו 5 רמקולים וסאב. ברצוני לחבר אותו למחשב שלי, ולממש את הסראונד... למגבר יש את הכניסות הבאות: * תחת DVD VCR יש לו רק כניסות סטריאו * optical input ac-3 pcm האם מישהו מכיר דרך לנצל את כל הכניסות ? תודה מראש g0vner
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי מגבר שמחובר לרמקולים מערכת קולנוע בייתית אני רוצה לחבר ת'מחשב שלי למגבר ושישמעו 5.1, שאני מחבר דרך יציאה אחת מהמחשב ומחבר רק לחיבור אחד שומעים רק מהקדמיים אני צריך לקנות 3 כבלים של חיבור RCA ל 2 בננות ולחבר אותם כמו שמחברים רמקולים 5.1 לפי הכללים שהקדמיים זה בירוק, אחוררים זה בשחור\כחול וסנטר\סאב זה באדום ושאני יחבר כל אחד בהתאמה למגבר זה יצא טוב וישמעו סראונד ? בסרטיי די וי די שאני מפעיל דרך כונן DVD ישמעו גם סראונד ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שאני מחבר את הנייד לטלויזיה כדי לראות סרט,יש כבל אחד שיכול לשמש כשמע וכdisplay? או שאני חייב 2 כבלים אחד לשמע ואחד כדי לראות תצוגה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, חשבתי על הT6060 של קריאטיב, שעולה 600, מה אומרים? בקשר לכרטיס קול לא חשבתי אבל משהו איכותי ביחס למחיר יהיה נחמד ;D
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך האוזניות EH150 של סנסהייזר? מישהו התנסה בהן\יש לו אותן ויכול לתת חוות דעת? אני צעד לפני קניה וחשבתי שאולי כדאי בכל זאת לעצור לבירור בפעם האחרונה. בהתחלה רציתי ללכת על ה-EH202 אבל החלטתי שלא אחרי שקראתי המון ביקורות על האיכות של הדגם הזה... (אני לא מאלה שיותר מדי באס באוזניים על חשבון השאר עושה להם את זה.) (אני מחפש אוזניות נורמליות אחרי המון כושלות עד היום, לתוהים למה הבירור המעמיק.) תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש את ה nad דגם C320BEE שוא עולה 2500 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=192&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=16 ויש את ה onkyo דגם tx-8522 שעולה 2800 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=201&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=17 אני רוצה בבקשה לדעת איזה מהם יותר טוב ויותר איכותי בשמיעה אגב יש לי רמקולים זוג רצפתי E60 JBL
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי SEN HD485 דיי מרוצה מהן, אבל מתעניין בשידרוג... מחפש אוזניות עם פירוט צליל יותר טוב,במה רחבה ,ניידות, סגורות ונוחות. עוד עניין, התנגדות נמוכה ככל הניתן...כך שיהיה ניתן לשמוע בהם בנגני MP3. תקציב, עד 800 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי רמקול קטן למחשב נאי שומע בעוצמה ממ שנמוכה והרמקול כמטר ממני אם אני שומע יותר מדי זמן אני ממש מרגיש אחר כך טינטון/כאב ראש ליד האוזניים מה לעשות בשביל להקטין את הזנק לאוזניים? איך לבחור פעם הבאה רמקול מתאים?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מתלבט בין שני אלה . כעיקרון השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים .
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לכל האוזניות יש דגם רגיל(e2 לדוגמא) ודגם עם c(e2c לדוגמא). מה ההבדלים?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Creative MuVo TX FM 1GB Creative MuVo V200 1GB שניהם באותה צורה, שניהם באותו נפח, שניהם באותו מחיר. אז מה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת למחשב במשחקים שתומכים בדולבי שומעים בכל הרמקולים של המערכת כמו שצריך אבל בשאר הדברים לא הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שלפחות הסאב של המערכת שמחובר בחיבור שונה מזה של הסטריאו יפיק לי את הבאס תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בעיקר לצפיה בשידוריי ממיר ובdvd. אין שימוש עתידי כרגע או עכשווי בhigh def אם יש תחום יותר זול מבחינת מחירים שעדיין ייתן תועלת, יתקבל בברכה. 32-37 אינץ' משהו חמוד לחדר. רצויה בתלייה. אשמח לשמוע המלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-