עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 8-Ball,

http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3044&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=12640 אני ממש לא מבין בזה...האם זה שווה? כי 3K להשקיע בשביל כזה דבר זה לא רציני... בקשה עזרו.. עריכה: האתר איכשהו מצנזר את הקישור... תיכנסו ל- http://www.p1000.co.il/p1000/ האתר פי 1000 ותחפשו את הדגם הבא: V440.909PS.M8-22 למי שלא הצליח או למי שאין כוח...הנה הפרטים: תיאור המוצר: מערכת לקולנוע ביתי 6.1 משוכללת ביותר הכוללת את : הרסיבר החדיש ביותר מבית YAMAHA דגם RX-V440 Digital ToP-ART 6x110Watts עם מפענחים ,96kHz/24-bit Dolby Prologic II Dolby Digital, DTS, Dolby Digital EX,DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1,DTS-NEO: 6 ,DVD מבית PROSOUND עם מערכת סריקה PROGRESSIVE SCAN וחיבור ישי…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by parlov,

אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לסלון בתקציב של בערך 2500 לא יותר וקשה להחליט מה יותר טוב ראיתי מלא דוגמאות באתרי מכירות למיהם אני מחפש משהו בסגנון הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487547 יש עוד הרבה מהסוג הזה עד למחיר של 2500 שקל תעזרו לי לבחור את הכי טוב לדעתכם? אם מישהו קנה כבר מוצר בסגנון הזה שיתן את דעתו על המוצר בבקשה תודה לכל העונים מראש

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by infernal goat,

ערב טוב לכולם מאחר ואני ממש לא ידען במערכות קולנוע וכאלה, יש לי מס' שאלות.. ראיתי בכל מני אתרים חבילות זולות כאלה, סאב, 5 רמקולים וDVD-divx. כל העסק נמכר ב300-350 שקל. השאלה אם זה בכלל שווה תכסף. לדוגמא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7754498&came=1000 (לא מתכוון להשקיע יותר כי אני חייל)

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by Srulz,

ערכתי חיפוש וראיתי שהמערכת של לוגיטק במחיר שחורג 2000 לוקחת פה. אני צריך מערכת שתתחבר לי למחשב (שישלו יציאת קואקס),לסוני ולאקסבוקס. הבנתי שאני צריך כניסה אוטפטית של הרסיבר. רוב המערכות הקולנוע שחיפשתי במחירים הללו לא כוללות את חיבורים הנל אין להם קואקס וגם אופטי. האם יש מערכת חוץ מלוגיטק עד 2000 שח שיש להן חיבורים כאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. היי חברים, חשבתי עם עדיף לפרסם את השאלה במדור הזה או במדור הרמקולים אך החלטתי בסוף לשעות זאת כאן מכיוון שהשאלה הסופית נוגעת לחוויה הכוללת . רציתי לדעת את דעתכם עם המערכת הבאה שכוללת את מערכת הרמקולים 5.1 + רסיבר תעשה את העבודה עבור צפייה מהנה בסראונד ושמיעת מוזיקה לפעמים אני מראש מצהיר אינני מכוון לשוק ה "HIGH END" כמו שנהוג להגיד, רק לדעת עם המערכת הנ"ל תעשה את עבודתה נאמנה 4 רמקולים שקועים בקיר (2 קדמיים ו 2 אחוריים) Pure Acoustics דגם LW86 1 רמקול סנטר Pure Acoustics דגם BQ420 1 סאב וופר Pure Acoustics דגם SL-W10 רסיבר של ONKYO דגם TXSR 313 בנוסף למערכת זו תתחבר בנקודת קצה טלוויזיה LED של LG דגם LN542Y ומחשב מדיה סנטר לנגן את הסרטים. התקציב הכולל להכול (לא כולל מח…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה למערכת קולנוע ביתי (5.1) בתקציב של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח). חשוב שיהיו בה חיבור דיגיטלי ו/או אופטי. תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  7. Started by Zmosh,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת קולנוע של 5.1 כולל רסיבר בתקציב של עד 2,000 ש"ח. זה אפשרי בכלל או שזה תקציב נמוך מידי בשביל מערכת סבירה? זה לחדר שינה ולא לסלון אם זה משנה....

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by eliau21071981,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Home_Cinema_Audio&AuctionId=7417779 בקישור למעלה הבאתי את המערכת שהזמנתי. הבעיה החלה להתעורר אחרי שכבר הזמנתי את המוצר, קראתי במדריך קנית רמקולים שהספק הרסיבר חייב להיות גדול מהספק הרמקולים, ואילו אצלי הספק הרמקולים גבוה מהספק הרסיבר, תוכלו בבקשה לתת לי הסבר לגבי זה עוד היום? מכיוון שאם זה נכון אני יבטל עוד מחר את ההזמנה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. Started by ThaOG,

אני פותח שוב תראד. בקודם לא קיבלתי אפילו המלצה אחת. אני מחפש עכשיו מערכת קולנוע לחדר של סנטר שניים קדמיים ושניים אחוריים. התקציב הוא עד 3000 שקל. עדיפות לתוצרת JBL התקציב הוא לרמקולים בלבד. המערכת נועדה בעיקר למוסיקה וגם סרטים.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. שלום. סוף סוף ההורים שלי החליטו לקנות מערכת קונוע. אין לי ממש ידע בכל הנושא הזה של רמקולים ורסיבר אז אני צריך המלצות. DVD- שיתמוך בכל הפורמטים(VCD SVCD MP3 וכו') שיקרא את כל סוגי הדיסקים הצרובים, עדיף גם שיתמוך ב DVD - RW כשיהיה לי צורב דיוידי אני יוכל אני יוכל לצרוב סרטים ולמחוק. שיהיה לו איכות סאונד טובה שינצל את כל המערכת, ואיכות תמונה טובה - הוא יתחבר כנראה לטלויזיה 42 או 34 של טושיבה. רמקולים - 5.1 - 2 ריצפתיים, סנטר ושתי אחורים מדפיים - עדיף שהסאב יהיה חלק מהרקולים הקידמיים כדי לחסוף בכסף. הרמקולים יהיה בעיקר לסרטים. רסיבר - בזה אין לי ממש מוסג,צריך רסיבר טוב שינצל את כל המערכת ויתמוך בכל ה doliv digital כל אלה, ושיאשפשר הדמיה של 5.1 לסרטים בצרובים בסטראיו. זהו בסה"…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי לכולם יש לי מערכת ראש פשוטה שזה דבר מאוד נחמד כאשר מדברים דרך המחשב. אבל היה נחמד יותר אם היא היתה אלחוטית. מישהו שמע / נתקל במערכת כזו ברמה סבירה (לא צריכה להשמיע סאונד סופר מושלם) ובמחיר הגיוני תודה וסופשבוע נהדר :gorgeous:

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by EAD,

היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by lover323,

מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/muzar/product.asp?pf_id=ABMAV3000 או http://www.citydeal.co.il/product.php?item=96&cat=160&ref=zap איך הם ביחס ל Z560 למשל? דבר נוסף זה שאלה רמקולים שלא מיועדים למחשב אבל בכל זאות מה יותר משתלם יחס עלות\תועלת הרמקולים האלה או Z560?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by LR,

שלום לכם, מחפש בנרות המלצות למערכת רמקולים 5.1 + מגבר. חובה שיהיה במערכת זו כניסה אופטית במגבר. טווח מחיר: עד 600 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. Started by Batels,

אני מחפשת מערכת רמקולים יחסית קטנה למחשב נייד אני ממש לא מבינה בזה אבל לפי מה שראיתי באשכול שאלות ותשובות פה בפורום אז מתאים לי מערכת רמקולים 2.1 (זאת מערכת כללית נכון?) אז אם אפשר בבקשה תאמרו לי מה המחיר הסביר למערכת רמקולים טובה ואיכותית. אני רוצה שבמערכת יהיה הדגש על הבסים ושיהיה כיף לשמוע שירים ולראות סרטים/סדרות. שמעתי שיש גם רמקולים אלחוטיים (תקנו אותי אם אני טועה) אני מעדיפה אלחוטיים כדי שהחדר שלי לא יהיה מלא בכבלים... תודה רבה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by baaa,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1. התקציב שלי עומד על בערך 600 שקל לרמקולים וכ- 550 שקל לכרטיס סאונד. בנושא הרמקולים חשבתי על Creative Inspire T2900 או על Altec Lancing ATP3. מישהו ניסה אותם ויכול לומר מי מהם יותר טוב, או מערכת אחרת שלא הזכרתי פה? אני כרגע משתמש ברמקולים ג'נריים שמחוברים ישירות ללוח אם שלי (Abit nForce 2). האם אני יכול לחבר גם מערכת 2.1 ללוח אם? עדיף לקנות כרטיס סאונד במקום החיבור שכרגע על הלוח אם? אם כן, על איזה כרטיס סאונד אתם ממליצים? בתודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. אני מתלבט בין ה CREATIVE INSPIRE 2500 ששמעתי אותם והם מעולים! יותר מהמערכת סטריאו 2.2 שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שאני לא מכיר אותם.. שתי המערכות הן 2.1 ועולות בסביבות ה340 שקל.. מה עדיף? תודה. ד"א לאן נעלם הנושא הקודם שכתבתי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני צריך מערכת רמקולים 5.1 לצפייה בסרטים. התקציב הוא סביבות ה- 800-900 שקל איזה המלצות יש לכם?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. לפי מה ששמתי לב הסנטר עובד לי רק שבסרטים יש את הדיבורים של השחקנים והוא אחראי על הוצאת צלילי הדיבור שלהם, האם אפשר להגדיר בתוכנת הניגון Winamp מדיה פלייר משחקים וכו', שהסנטר גם יעבוד, המערכת מוגדרת 5.1 במאפייני שמע בלוח הבקרה, אך הסנטר לא עובד עם הווינאמפ, מדייה פלייר, משחקים וכו', אלא רק בסרטי DVD.

20. Started by sirotag,

שלום אני חדש בעסק ויש לי כמה שאלות: למי יש Luxeon T5.1 בבית? המערכת שווה משהו? יש עכשיו את המערכת רמקולים Hitachi DN1 ב 600 שקל המערכת הזאת טובה? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=EQaDN1 מצאתי את המערכת Hemilton HEM426 http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9395&ref=Zap מישהו מכיר אותה היא טובה? יש לי 500-600 שקל לבזבז על רמקולים מחפש מערכת 4.1 או 5.1 שניתן לחבר אותה אחר כך ל DVD או מערכת סטריאו עדיף עם שלט יש המלצות נוספות?

21. אני רוצה מערכת רמקולים לחדר שלי 10 מטר השימושים של המערכת הם: 1.סרטים (DVD) 2.משחקים 3.מוזיקה המליצו לי על Creative Inspire 5300 אבל על פי מה שהבנתי הם לא משהו (ככה אומרות הביקורות) המליצו לי על רמקולים של Altec Lansing אבל הבעיה היא שכל הרמקולים של החברה הזאות הם 4.1 ואני יודע שהם עושים סנטר מדומה וכמו כן אני יודע שסנטר מדומה לא יכול להחליף סנטר אמיתי אותה בעיה עם לוגי'טק 560 שעוד מעט צריכים להגיע לארץ מאוד המליצו לי את הרמקולים של אזטק אבל אני לא בטוח בהם כי הם קצת ישנים והחברה לא אומרת לי הרבה ובכלל לא ראיתי שום אתר שבו אפשר לקנות אותם כמו כן ראיתי רמקולים שלא קיבלתי עליהם הרבה ביקורות כמו למשל HERCULES XPS-510 TEAC PM-1500 TEAC PM-2000 YAMAHA TSS-1 מה אתם אומרים…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. הי, איזו מערכת הכי משתלמת היום בשוק ביחס עלות-תמורה? נניח ומשקיעים בכזו עד 1000+-, מה הכי משתלם? יש היום מערכות שניתן להאריך את הכבלים של הרמקולים שלהן? כל המערכות שראיתי באות עם כבל באורך קבוע עם מחבר RCA בקצה, מה הסיפור הזה? אין יותר Clip? ובעדיפות ככל שהרמקולים יותר קטנים יותר טוב לי... תודה!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by bigfoot1,

שלום לכולם. קניתי רמקולים 5.1 ולא שמתי לב שהם למערכת קולנוע ביתית אז הם הגיעו לי עם בננות.. קיצר לקחתי מתאם והצלחתי לחבר שניים מהם. הבעיה שלי היא שאני לא יכול לחבר את כל שאר הרמקולים... עכשיו ראיתי בהגדרות של הכרטיס קול שלי שיש לי אפשרות לשנות את היציאות של המיקרופון והליין אין ליציאות של ליין אאוט זאת אורת להפוך את כל היצאות ליציאות רגילות של רמקולים. עשיתי את זה חיברתי את הרמקולים הקדמיים והאחוריים לפי הדוגמה שיש בתוכנה של הכרטיס קול עשיתי להם בדיקה וכולם עובדים. אחרי זה יצאתי ושמתי מוסיקה ורק השניים הקדמיים עובדים. בדקתי בקונטרול פאנל וגם שם זה עומד על 5.1 שיניתי מאחורי הרמקולים ל5.1 במקום 2.1 מה שהיה לי עד עכשיו אבל עדיין לא עובד אז בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה עושים?…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by heilper,

אני מעוננין לקנות מערכת רמקולים 5.1 תומכת SPDIF ללוח ה NFORCE שלי במחיר של עד 500 ש"ח למישהו יש המלצה על מערכת טובה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בוקר טוב, מדובר במערכת 7.1 של creative p7800, הבעיה שהרמקולים לא נדלקים, החלטתי לעשות ניסיון ולנסות לחבר שנאי אחר שיש לי בבית ממערכת 2.1 של logitech והרמקולים דולקים הכל עובד כמו שצריך... עקרונית הרמקולים הגיעו מארה"ב, ככה שאני משתמש במתאם כזה לשקעים - אלו המתחים על השנאי של creative - וזה של logitech - אפשר לראות הבדל גדול בין השנאים, אני מעדיף להשתמש בשנאי המקורי של creative.. יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.