עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום כולם, יש לי DVD DIVX של SANYO דגם 7222dx בעל אותו התפריט כמו של הDVD של HYUNDAI ושל ITT (לפחות מה שראיתי) הבעיה היא שאת חלק מהסרטים הוא מנגן מקוטע (אני חושב שזה קשור באפשרות ה BVOP של XVID). האם מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? אולי FIRMWARE יעשה את העבודה? תודה מראש! BraNco

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by Chymes,

רכשתי את הכרטיס קול לפני כשנה וחצי במטרה לשפר את החוויה במשחקים. בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח אם הישן Abit NF7 למעבד Athlon XP הורגש שיפור משמעותי באיכות הקול. שנים רבות חלפו מאז, רכשתי לוח אם חדש מדגם GA-P35-DS3R המגיע עם כרטיס קול מובנה Azalia. החלטתי לבדוק אם איכות הקול השתפר בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הישן. הסרתי את הדרייברים של Creative, התקנתי את הדרייבר של Azalia וחיברתי את הרמקולים. החלטתי לנגן קבצי מוזיקה, סרטים ומשחקים. לדעתי איכות הצליל בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הקודם השתפרה משמעותית ואינה נופלת מ-Creative. זרקתי את Creative והמשכתי להשתמש ב-Azalia. למה עשיתי זאת? אסביר. א. Realtek מפתחים עדכון דרייבר כל חודש שמוסיף אפשרויות חדשות ומשפר את איכות הצליל. הדר…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by Sheda,

היי לאחר שנתיים בשימוש עם HD280 אני רוצה לשדרג. השימושים שלי הם בעיקר: משחקי רשת (team fortress2 , counter strike) ומוסיקה. יש לי כרטיס קול creative fatality champion pro. חשבתי על BayerD DT990 משומשות (במחיר של 1100-1300) או ATH-A900 . השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ורוב האוזניות גיימינג לא משו ממה שאני קורא באינטרנט. כדאי לי להשקיע במגבר ? יש לכם הצעות לזוג מסויים ??? ראיתי DT990 עם כיסוי כוס שחור ועם כיסוי כוס כסוף מה ההבדל ? תודה לעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האוזניות שמגיעות עם הנגן [גירסה אמריקקית] הם שוות משהו?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני רכשתי מ KSP את המחשב הבא: מעבד: E5200 לוח: GigaByte Ga-73PVM-S2H זיכרון: KINGSTON 2GB הארד דיסק: WD 500GB כרטיס מסך מובנה: GEFORCE 7100 HDMI צורב: LG DRD-RW מארז: DIAMONDSTONE (SILVERSTONE) LASCALA LC-17B לפני שביצעתי את הרכישה וידאתי בפורום שאני אוכל לראות סרטי FULL HD. נאמר לי שאין בעיה וגם ראיתי שבהרבה מקומות הלוח אם הזה מוצע לשימוש ל HTPC. הבעיות הן כאלה: 1. כשאני רואה סרטי HD ready התמונה מקרטעת כל כמה דקות, FULL HD עדיין אין לי להפעיל על המחשב. 2. בחיבור HDMI לרסיבר, הרסיבר לא מזהה 5 ערוצים אלא רק שניים. 3. בחיבור HDMI ברזולוציה של 1280X720 שהיא הרזולוציה של המסך שלי התמונה חתוכה ולא מוצגת טוב, ניסתי לשנות רזולוציות אבל או שהתמונה הייתה חתוכה או קטנה…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. הכוונה שאני אוכל להקליט דרכה וגם לערוך את הקטעים ונגיד אם אני מנגן בגיטרה ואני פתאום מורח קטע אז שאני אוכל למחוק איזה כמה שניות או אפילו פחות משנייה.. הייתה לי תוכנה כזאות אבל שלא מקליטה אבל אני לא זוכר את השם.. תנו לי שמות של תוכנות איכותיות (אפילו תוכנות בתשלום)

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. Started by americium,

יש לי את ה-Z4 שרכשתי לפני כמה חודשים (480 ש"ח אחרי המבצע של 40 אחוזים באופיס דיפו) ואני מרוצה מהם רק שנראה לי שמערכת 2.1 בשביל (מחשב) זה אוברקיל. עכשיו יש את המבצע של 1+1 בבאג וחשבתי ללכת על ה-Z10. האם זה צעד טוב? ה-Z10 טובים יותר מה-Z4? התוספת של הסאב ל-Z4 הופכת אותם לטובים יותר או שלא משנה כל-כך?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  8. מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ? כל אתר מחול שאני בודק לוקח פשוט פי 3 מחיר על המשלוח לפחות!!! או שמישהו יכול לתקן אותי על זה גם. אני מחפש גדלים שונים לנסות כי שלי מחליקות לי מהאוזן ואני רוצה לרוץ איתן. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני מחפש רדיו דיסק לרכב עד 1000 שח', דרישות שיהיו ברדיו דיסק: USB - חובה, וכמובן קורא MP3 =]. יש לי מגבר מהדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=18292 שני קומפוננטים מאחור, וארבע רמקולים 2 WAY בשאר הדלתות ברכב JBL. אודה לכם מראש!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. המחיר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by stingeR-,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שמשמש אותי במקום טלוויזיה(גם ככה המסך מספיק גדול לטעמי ככה שלמה לא להשתמש בו כטלוויזיה) עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה.. אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9... לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה) שכחתי לציין שאני משתמש בWINDVR 3.0

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום, יש לי טלוויזיה עם כניסה אחת של HDMI, עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בשביל שאוכל לראות כמו שצריך על מסך גדול. הבעיה היא כזאת, יש חיבור אחת והאם קיים מפצל HDMI? ראיתי מספר מפצלים בeBay אבל אני לא יודע אם הם פועלים הפוך ממה שאני רוצה. יש מפצלים שמחברים למכשיר שמוציא וידיאו ל2 מסכים, מה שאני מעוניין זה כמובן הפוך - חיבור 2 מכשירים שמוציאים וידיאו לטלוויזיה אחת. בטלוויזיה הישנה (שלא היה לי HD) הממיר היה מחובר בS-VIDEO לטלוויזיה והמחשב היה מחובר עם DVI. עכשיו בטלוויזיה החדשה יש לי רק חיבור HDMI אחד ואני מעוניין להשתמש בו בממיר (אהמ*מודניאל*אהמ) אלא אם כן יש לכם שיטות אחרות שאני יוכל להשתמש בהם, יש לי אפשרות להזמין דברים דרך EBAY... רק שלא יגיע לעשרות דולרים.. …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by twito,

שלום רב. קניתי DVD Prosound 9000PS עכשיו הבעיה היא כזאת, יצרתי דיסק mp3 בנרו 6 החדש, ושמתי את השמות באנגלית וצרבתי. כשהפעלתי את הדיסק בDVD הוא פעל אבל היו כמה בעיות. כמו רקע אפור שלא אמור להיות לפי מיטב ידעתי בProsound. הבעיה השניה שגילתי היא בעיית השמות - השמות לא מוצגים כראוי, כאשר ברווח בין מילה למילה מופיע קו תחתון. בקשר לבעיה של השמות זה נראה לי בהגדרות של התוכנת צריבה...ואני לא כל כך מבין בזה. כיצד אני מסדר את הבעיה ??? ותודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by tryf,

שלום לכולם. בקרוב אני עובר דירה לדירה חדשה. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה דקה (יש לי CRT 29 של טושיבה) , מגבר ורמקולים. רציתי לבקש עזרה עם רכישת המגבר והרמקולים. יש כל כך הרבה מבחר שאני דיי אבוד. התקציב הוא 4500 ש"ח סה"כ. למגבר יתחברו: 1. DVD 2. yes max HD 3. מתישהו ארצה לרכוש גם סטרימר. 4. רמקולים בסראונד. 5. פלזמה דקה לא 3D. רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים וסדרות. אולי קצת מוזיקה. מישהו יכול להמליץ על רסיבר וסט רמקולים? אשמח גם לקבל הסבר על התכונות החשובות של רסיבר בימים אלה ...... DLNA ???? וכאלה אני בטוח שעוד אנשים ייהנו מההסבר :-). תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by phil,

אהלן חברה. כמו שהנכם רואים, אני מחפש את אחד מדגמי האוזניות הנ"ל. הבנתי שלשניהם יש איכות מצויינת יחסית לאוזניות קלות וניידות- והם יהוו שיפור לעומת האוזניות שקיבלתי מ-Creative עם המובו 1.5. עכשיו, שאלתי היא, איפה אוכל למצוא את אחד מהדגמים בארץ בלבד- עדיף באזור המרכז. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by Touro_CDO,

מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ונמאס לי מהאוזניות שמקבלים עם האייפוד אז אני צריך ייעוץ לקניית אוזניות. אני רוצה אוזניות IN EAR, בתקציב עד 40 דולר, שישמעו כמה שיותר נקי, אך בשרני ו"חיי", אני שומע מטאל וזו מוזיקה עמוסה וחשוב מאוד שישמעו כמה שיותר נקי. תודה ואם יש המלצות לחנויות מומלצות בארה"ב, אני אשמח. וד"א, חשבתי על JBL Reference 220, איך הן? תודה!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. טוב אז הגיע הזמן להחליף את ה Pleomax TSP-2100 שיש לי כבר איזה 3+ שנים, עשו את שלהם וצריך להשתדרג, אלו הנתונים שלהם: Response Bandwidth 240Hz~20KHz Sensitivity : Woofer-130mV Max (PMPO) Output Power (Total) : 1300W למרות שנראה לי שזה לא אומר הרבה, מוזר שלא מצאתי כמעט שום דבר עליהם ברשת.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע אם ניתן לקנות קופסא (ריקה) לאכסון אוזניות כפתור (כזאת שניתן לסובב עליה את החוט שלהם, חלק מהאוזניות נמכרות אם קופסא כזו) מקווה שהבהרתי את עצמי

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by swg,

לאחרונה אני חווה מין סדרה של רשרושים ברמקולים, כאשר אני מאזין למוזיקה. זה מעצבן וזה נשמע כמו מין שקיות כאלה שזזות,אבל ממש מעצבן. יש לי מערכת Panasoic Ak-Sc520. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. אני מעוניין למכור את כרטיס הקול (Creative SoundBlaster Audigy 4 SE) ומערכת הרמקולים (Creative Inspire T3030) שלי ולקנות משהו יותר טוב שיתחבר לכרטיס הקול המובנה של לוח האם במקום. השאלה היא האם זה משתלם, וניתן יהיה לקנות משהו שיתן שיפור משמעותי באיכות הסאונד (לא שיפור מדהים, אבל לפחות עליית מדרגה) מהכסף שארוויח מהמכירה. השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר מטאל).

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by infer73,

טוב, הנגן DVD שלנו בבית התפגר סופית (או לפחות אמא הסכימה להכיר בכך שזה קרה) אז אני מעוניין בנגן DVD בתקציב של בערך 300 ש"ח (אם אפשר פחות לא יזיק) בכל אופן, הנגן יחובר לטלוויזיה (29 אינץ') ולרמקולים של הטלוויזיה, כלומר לא שום דבר מדהים... אז אין לי בדיוק דרישות גבוהות מהנגן, אני מעוניין שיהיה מסוגל לקרוא DIVX (ו/או XVID) וכתוביות מתאימות (SRT/SUB/משהו בסגנון) טוב זהו בערך, אם צריך עוד פרטים אני אוסיף, ותודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  22. מחפש רמקולי מדף במחיר סביר (אני יודע שהאיכותיים עולים הרבה אבל זה התקציב). כרגע אני עם סאטאליטים של אינפיניטי ורסיבר הרמן/קרדון ומחפש זוג רמקולים שישפר את הסאונד במוזיקה. לבינתיים חיברתי רמקולי איווה של מערכת מיני שנותנים שיפור קל . מה דעתכם על הדגמים הבאים (האם הם מתאימים לקידמיים או אחוריים ומה איכותם): http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6937593&type=1&product=1&=]] http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=GRAND-4&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=9&aff=zap

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by OmEr.il,

שלום, צד ימין פתאום נהיה חלש יותר.הבנתי ששזה כתוצאה מסתימה של שעוות אוזניים . היבואן נמצא בחיפה,אני ברמת גן,וייקח לזה מלא זמן להגיע לשם. יש למישהו המלצהעל מישהו יותר קרוב שיפתור את הבעיה? או אפילו אם אפשר לפתור לבד? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שלום אנשים, כמו בכותרת מתלבט בין הדגמים הללו: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=1102&ProductID=14130&VariantID=14131 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A3500&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he וסמסונג: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A450P&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=HE http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=996 - אם אצליח להשיג אותה במבצע או הנחה... השימושים: חיבור לממיר YES, בלי משחקים ובנתיים גם בלי DVD - נטו YES, לחדר שינה, מרחק של בערך 3 מטר קצת פחות. הקנייה מתוכננת להיום (הודיעו לי עכשיו), תודה לעוזרים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by Lyor,

קניתי היום את HD555 רציתי לדעת יותר בקשר לBURN IN: כמה זמן לעשות, איזה מוזיקה עדיף להשמיע באותו הזמן, ואיפה הכי כדאי? (נגן MP3 או רסיבר למשל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים