עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by XybeR,

אני צריך המלצה לרמקולים (5.1 או משהו..) בשביל סרטים בעיקר. הרמקולים יתחברו לרסיבר HARMAN/KARDON AVR130. תקציב בערך 1000 שקל.. אני יודע שזה לא יספיק למשהו ממש רציני אבל גם לא צריך.. תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. אני רוצה לקנות אוזניות טובות ו איכותיות בסביבות ה 150 ש"ח האוזניות הם בעיקר ל משחקי רשת. תודה רבה לעזורים !

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  3. אז ככה ב 3000 שקל מה עדיף לקנות (בשביל מוזיקה רק מוזיקה) רסיבר + מערכת רמקולים ולחבר אותה למחשב או רמקולים למחשב ואפשר גם להמליץ לי על אחד מהם תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. אוקי, הגעתי להחלטה שאני רוצה לתת שידרוג קטן למחשב שלי בנושא ההקלטות. עד עכשיו הייתי מחבר את הגיטרה שלי ל Line 6 POD ומשם מוציא Output ל Line In של כרטיס הקול שלי (On-Board רחמנא לצלן...) ומשם להקלטה בתוכנת Adobe Audition 1.5. לאחר ההחלטה הראשונית להשתדרג לקחתי מחבר שלי את ה Line 6 Toneport UX1 לנסיון והחלטתי פשוט לקנות אותו ובכך לסיים את העניין. אתמול ראיתי חבר שמשתמש ב תוכנת ההקלטות ובפלאגאין VST שנקרא Guitar Gear שעושה בעצם בדיוק מה שעושה ה Toneport רק בלי ציוד חיצוני. הרבה יותר אהבתי את האפשרות הזו. אני עכשיו מכין לי תקציב לקניית חומרה (נפרד מהתוכנה) כדי לקדם את המחשב שלי כמה רמות מעל מה שהוא עכשיו. מה אני צריך לקנות? אני צריך הקלטה של כלי אחד בכל פעם ושיהיה חיבור מובנ…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by genia,

/

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by tom123p,

משהו יכול להגיד לי איפה אני בודק איך CYBER ACUSTIC ביחס לAltec Lansing VS2421 ? הקישור לסייבר הוא http://www.cyberacoustics.com/index.cfm?fuseaction=Home.ProductDetail&content_id=339 תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by A.S computers,

איך אני יכול לסנן צלילים כך שיקבל לי רק תונים נמוכים באסים??? יש איזה קבל או נגד או מה שזה לא יהיה??? תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by noambaum,

ראיתי את אלו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8247?osCsid=6fa213e2e322bc4516b736a1d879869e מישהו מכיר ?

9. שלום! אבקש המלצה של כרטיס קול למוזיקה ולמשחקים בעיקר בסביבות ה250-300 ש"ח גג. ד"א אם זה משנה - יש לי רמקולים T6060 5.1 תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. שלום, איך עושים את זה בצורה פשוטה ? אני לא ממש מבין בתחום. תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. כרגע יש לי כרטיס קול ממש מצויין שנמצא על הלוח NF7-SL לא הייתי מרוצה משום כרטיס קול בצורה כזאת על שום לוח אם והיו לי המון לוחות. עכשיו אני מעוניין להחליף את המערכת ל AMD 64 BIT ואני מתכוון לרכוש את הלוח הנ"ל EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb שיש עליו כ"ק channel Onboard sound from Realtek ALC850 Audio with Digital SPDIF and Automatic Jack Sensing feature 8 השאלה שלי האם הכרטיס הזה של REALTEK יכול להשוות באיכות הקול ל SOUNDSTORM שלי ? וממש לא איכפת לי שהוא 8 ערוצים ה 5.1 שלי מספיק לי מעל ומעבר.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  12. מחפש אוזניות נחמדות לשימוש כללי של קצת משחקים ומוזיקה, איכות סאונד מדהימה לא חשובה לי כל כך.. העיקר שיהיו בנויות בצורה איכותית ועם סאונד סביר. EBAY, עד 40-50 דולר, ואם יש משהו מתחת לזה, גם טוב. ראיתי SONY MDR V700 ב40 דולר כולל משלוח, נראות טוב, מה אומרים ? בקשר לסטנד- אשמח לכל הצעה לאלתור משהו נחמד, אפשר גם לשים תמונות..פעמיים הרסתי אוזניות של 800 שקל בגלל שהכסא עבר עליהם אחרי שנפלו מהשולחן... לא עוד ! תודה !

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by CybeR_CoM,

יש לי את כרטיס הסאונד של creative מדגם SB Audigy LS. כמה זמן אחרי שהוא נקנה (יכול להיות שישר אחרי זה אני לא ממש זוכר) המחשב התחיל להתקע לפעמים בלופ של סאונד מסויים כלומר אותו צליל שחוזר על עצמו והמחשב תקוע, או לחילופין במסכים כחולים עם שם הקובץ p17.sys חיפשתי ומצאתי שהכרטיס סאונד הוא זה שגורם את הבעיות וספציפית הדגם הזה והקובץ p17 באמת קשור לכרטיס. שום גרסת דרייברים של creative לא פותרת את התקיעות האלה. מצאתי בפורום כלשהו מישהו שהמליץ על דרייברים של kx project והצלחתי להתקין את ההתקנה הראשונית או משהו כזה, אבל את הדרייברים לכרטיס סאונד אני לא מצליח להתקין (אם מישהו מכיר את זה אני מגיע להודעה שאומרת שההתקנה הסתיימה ואם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב אבל בהודעה לפני זה כתוב …

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by silky,

שלום רב, הוטל עליי לעשות פרוייקט על טלוויזיות. עקב כך אני צריך לאסוף מידע רב עליהן. האם מישהו כאן יכול להפנות אותי לאתרים(לא ויקיפדיה) שבהם אני אוכל לאסוף מידע על הטלוויזיות היותר פופולריות בשוק האמריקאי, ולמצוא ביקורות מפורטות עליהן? אשמח לדעת גם כן מהם הפורומים הפופולריים(שוב, אמריקאיים) שבהם אוכל למצוא מידע ולשאול שאלות בנושא. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. Started by afikg,

קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. תקציב 350+-. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. שלום רב, אשמח לעזרה בבחירת מקרן שישמש לצפייה משפחתית במרפסת/חצר הבית, צפייה בעיקר בסרטים, לא בשעות האור כמובן, אבל מחוץ לבית. הצפייה תתבצע במרפסת ממרחק של כשלושה מטרים ומעוניינים לצפות על מסך של בסביבות "120. לא החלטנו עדיין על הגודל, אבל יהיה בבית מסך טלויזיה של "65 לפחות, אז צריך מסך הקרנה גדול משמעותית מהטלויזיה. התחלתי עם הכנת שיעורי בית וכתבתי את הפרמטרים החשובים, אשמח להתייחסותכם: 1. עוצמת הארה, כמה אנסי לומנס מומלץ לצפייה שלא בחדר חשוך, אלא במרפסת בערב? לפחות 1,000? יותר? 2. מה יחס הניגודיות המינימלי לצפייה במרפסת? 1:1,000? 3. רזולוציה, האם 4K מייקר משמעותית לעומת Full HD/1080p? 4. סוג נורה: רגילה היא מיושנת, …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by Forest14,

יש לי אוזניות של אודיוטכניקה ATH9000, לאחרונה 2 בעיות: 1. הצבע של הציפוי הרך של האוזניות מתחיל להתקלף. 2. הסטריאו תלוי במגע של התקע בתוך שקע האוזניות (גם בשקעים שונים)- וצריך לשחק עם התקע קצת. האם הגיע הזמן להגיד להם שלום? (חבל) או שיש איזשהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by gadykay,

שלום רב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה בטווח ה-40-42 אינץ' FULL HD כמובן ואשמח לקבל מכם הצעות משתלמות, בנוסף מצאתי דגם שלמי שמכיר או יודע אשמח לחוות דעת הדגם הוא 42RV600 של טושיבה. דבר נוסף שרציתי לשאול אם שווה לשקול טלוויזיית LED בזמנו אני זוכר שהטכנולוגיה לא הייתה בשלה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. אני חושב שהכרטיס שלי הוא 7.1 אבל אני לא בטוח בגלל זה אני שואל לפני שאני אקנה את ה-X530 כרגע מחוברת שם מערכת סטריאו שתופסת כבל אחד של סאונד, וגם יש מיקרופון (מה שלא אמור לשנות). עכשיו מה שאני שואל, זה כמה "מקומות" תופסת מערכת 5.1 כדי שאני אדע אם זה מתאים.... זה אמור להיות מתאים רק אני רוצה להיות בטוח תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  20. מתנה לאבא שלי, רדיו-דיסק לאוטו עדיפות לדיסק קורא MP3, למרות שהרדיו כנראה יהיה בשימוש רוב הזמן

21. Started by SyndromE,

נתקלתי במוצר הבא: http://www.tomacro.com/english/ProductShow.htm והתרשמתי - נגן FullHD עם harddisk פנימי (IDE) שמתחבר ישירות לטלויזיה. ניתן לחבר אליו את המחשב, HD USB חיצוני ואפילו לחבר אותו לרשת הביתית למשל ולמשוך סרטים מהרשת! תומך בכל הקודקים המוכרים לניגון HD וכו'... השאלה היא איפה אפשר להשיג את זה או משהו בסגנון בארץ ? זה היה סוגר לי את כל הסיפור של MediaCenter בסלון... אולי כדאי לארגן איזו רכישה קבוצתית של המוצר מסין? נתונים טכנים: http://www.tomacro.com/english/Product_Para.htm [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 32" לחדר, בנתיים מצאתי טלויזיה שנראת לי טובה ונכנסת בול בתקציב שלי (3800), מה דעתכם והאם יש המלצות אחרות? http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=2532 ויש גם את זאת שאני מאמין שאפשר לקנות בבערך אותו מחיר: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?sp=ap&ai=2463391 עריכה - אם יש לכם הצעות למשהו יותר זול (אני אופטימי) אז בכלל טוב.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by niv251,

לפני שנה וחצי קניתי את הרמקולים הנ"ל (יש לי עוד חצי שנה אחריות), כבר כמה חודשים יש לי בעיות מגע עם הרמקולים שצריך לנתק ולחבר בשביל שהם יעבדו כמו שצריך היום אני מנסה להפעיל את הרמקולים והסאב וופר לא עובד רק הרמקולים. ניסיתי לחבר ולנתק ופשוט כלום הכל עובד חוץ מהסאב וופר. עכשיו יש לי שני התלבטויות אולי אני יכול פשוט להחליף את הקאבל והכל יעבוד או לשלוח את הרמקולים לחנות כי עדיין יש לי אחריות. עכשיו גם באפשרות ב' יש לי כמה התלבטויות כי קניתי את הרמקולים ממש רחוק מהבית שלי, עכשיו לשלוח את הרמקולים לחנות שקניתי או ישר לקרט שזה יותר קרוב לבית שלי... תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש ושמתי בו את הכרטיס טלויזיה הזה: RJ PCI TV CARD איך אני מחבר את הטלויזיה והממיר(ממיר של HOT) למחשב? בתמונה יש את היציאות של הכרטיס טלויזיה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  25. Started by Aizik1992,

היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.