עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ^HocK^,

יש לי נגן mp3 של איזו חברה לא ידוע.. בכל מחשב שהכנסתי אותו (בעזרת USB) זה זיהה אותו אוטומטית חוץ מווינדוס 98.. יש למישהו עצה? כזה נגן יש לי פחות או יותר....

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by Slash87,

יש לי את ה 518 כבר איזה 9 חודשים בערך ואני הייתי ממש מאוכזב מהם. באס רועד וצלילים גבוהים צורמים... לפני בערך שבוע אפילו מישהו פנה אליי בפרטי ושאל אותי אם אני רוצה למכור. כמעט ומכרתי לו אותם. ואז אנטולי ושי אמרו לי שכדאי לי לנסות קודם לשים סטיק טאק בתיבות תהודה שלהם. עשיתי את זה לפני כמה שעות, פשוט קניתי אזניות חדשות ב 10 שקלים... אזניות מדהימות יחסית למחיר הכולל <410 שקל>. הבאס מעודן, הצלילים הגבוהים השתפרו בהמון... אין ספק שאני כבר יכול להשוות אותם לאזניות ברמת תג מחיר הרבה יותר גבוהה. המון המון תודה לאנטולי ושי ואני ממליץ לכל בעל זוג אזניות כאלה לעשות את זה!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by SyndromE,

נתקלתי במוצר הבא: http://www.tomacro.com/english/ProductShow.htm והתרשמתי - נגן FullHD עם harddisk פנימי (IDE) שמתחבר ישירות לטלויזיה. ניתן לחבר אליו את המחשב, HD USB חיצוני ואפילו לחבר אותו לרשת הביתית למשל ולמשוך סרטים מהרשת! תומך בכל הקודקים המוכרים לניגון HD וכו'... השאלה היא איפה אפשר להשיג את זה או משהו בסגנון בארץ ? זה היה סוגר לי את כל הסיפור של MediaCenter בסלון... אולי כדאי לארגן איזו רכישה קבוצתית של המוצר מסין? נתונים טכנים: http://www.tomacro.com/english/Product_Para.htm [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by omri_ro,

כצפוי.... באסה איתם, גררררר.... לפחות הם פרסמו הודעת התנצלות בפורום שלהם http://www.iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=13146&top_title=User%20Forum&page=1&category=&p_name=&word=

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה שאיכשהו מה שאני שומע באוזניות מגיע גם למיקרופון שלי, כך שמי שאני מדבר איתו דרך המיקרופון שומע בעצם את מה שאני שומע. יש דרך לבטל את זה? אני משתמש ב- SB Audigy 2 ו- Senn HD 485 אם זה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by ofirr,

כותרת. אשמח לשמוע מי מבין ההבאים עדיף (בעיקר לשימוש משרדי - בעיקר שירים, לאחר מכן סרטים ולאחר מכן משחקים). R10 - מחיר: 100 ש"ח R20 - מחיר: 140 ש"ח S200 - מחיר: 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by Trin1ty,

שלום , ברשותי זוג הרמקולים המעולים ( ! ) harmon kardon soundsticks 2 , אך כרטיס קול מובנה של המערכת . קראתי כמה ביקורות באינטרנט על רמקולים וכדו' והבנתי שכשיש רמקולים כאלה , כרטיס קול חובה לקנות . אז ככה : עד300 ש''ח , אפשר חריגה קטנה . חנות עדיפה : KSP רמת גן שימושים : משחקים וסרטים, מוסיקה בעיקר . תודה : )

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. ההתלבטות נובעת מסיבה אחת, מה נשמע יותר טוב שאני רוצה לחבר אותו למחשב לראות סרט, מבחינת באסים, איכות שמע וכו'. לא משנה לי הפרשי המחיר, גודל פיזי וכו'. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by gjook,

שלום לכולם , אני מחפש המלצה לממיר DTT , אם למישהו יש קצת נסיון בתחום ויוכל לשתף אני אשמח. (הממיר המיועד ישמש לטלוויזה בדירה פרטית) תוספת: ראיתי שיש בחלק מהממירים אפשרות לחיבור דרך usb , האם ישנה אפשרות גם לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב באמצעות החיבור הנ"ל? אם ישנו ממיר שעושה זאת אני אשמח להמלצה עליו . תודה ויום טוב..

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by liran2001,

זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות אוזניות ב200+- ש"ח אבל אני לא מבין ממש בעניין. חשבתי אולי לקנות את הסנהייזר HD 202 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  12. יש לי בטלויזיה חיבורים: RCA, Composite, S-Video. ה COMPOSITE זה חיבור ל שלוש בננות Red Green Blue. ובדי וי די יש גם את כל הסוגים, אז איזה מהחיבורים עדיף להשתמש?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by h.misha,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח של 1GB. קראתי קצת בפורום בקשר להמלצות על iAudio G3 והחלתתי שזה הנגן שאני קונה. עכשיו לפי מה שהבנתי הנגן הזה קיים גם בגרסה של 2GB אבל בשום חנות ישראלית באינטרנט לא מצאתי את הגרסה הזאת. ראשית כל רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה גרסת 2GB ושנית כל איפה ניתן לקנות גרסה זאת האינטרנת? ועוד משהו: קראתי באיזה ביקורת שבה הספקית החדשה של iAudio (לא זוכר את שמה) הכריזה כי היא תיתן שנה אחת על הנגן, לאומת זאת קראתי בפורום על אנשים שקנו את הנגן עם אחריות של שמה וחצי. מישהו יודע איפה הטעות? ואם באמת ניתן להסיג אחריות של שנה וחצי אז מאיפה קונים! תודה אנשים!!!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. האם יש איזה דרך להבחין בכך ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. אני רוצה לעבוד עם התוכנה פרוטי לופס יש לי 2 מורים שמלמדים אותי לעבוד עלייה..ובעתיד גם לעבוד על תוכונת יותר כבדות ממנה.. ואני קונה עוד מעט מחשב חדש עם לוח אם ABIT IS7-E שיש עליו כרטיס קול ורצייתי לדעת אם אני יצטרך לקנות כרטיס קול איכותי יותר כדי לשמוע צלילים יותר חדים ובסאונד הקפי כדי שזה יוכל לטחון תמוח.. המוזיקה שאני מתכוון ליצור זה אסיד טראנסים וטראק קיצור קצב וגם טחינה אז צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד בעל תכונות חדשות?...

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by o07,

כמו שכתוב יש לי בעיה ברמקולים 5.1 של לוג'יטק. אני חושב שזאת בעיה, היא התחילה לפני חודש וקניתי תרמקולים לפני חצי שנה+. הבעיה היא כמו שמעבירים מכשיר נייד עם קרינה (פלאפון) ליד רמקולים ויש כזה רעש... אצלי זה קורה רק ברמקול האמצעי (Center) ואפילו בלי שיש לידו פלאפון או כל סוג אחר של מכשיר עם קרינה... אותה סביבת עבודה. זו בעיה מוכרת ברמקולים אילו או שמשהו פה מוזר??? ואיך אני פותר אותה?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by shklak,

בחיפוש לא מצאתי תשובה רלוונטית; צורך - שמיעת מוזיקה (לא משחקים ולא עריכת סאונד ולא שום דבר אחר). תקציב - עד 250-300 ש"ח. דגש על איכות, עד כמה שניתן ברמות מחירים אלה כמובן. רצוי 3 רמקולים (כולל סאב) - אבל בכל מקרה דגש על איכות צליל ולכן אם יש סט של זוג רמקולים בלבד שמשחזר יותר טוב מוזיקה - עדיף. אם זה רלוונטי - סוג המוזיקה הוא בעיקר רוק ופופ.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  18. צריך עזרה בהרכבת מערכת של זוג רמקולים איכותיים לסטריאו בצורה שאוכל לחבר אותם למחשב, תקציב של עד 2500 ש"ח כולל רסיבר/מיקסר (לא מעוניין ביד שניה)... אני מעוניין בהמלצות לקומבינציות שונות... או לרמקולים/מיקסרים/מגברים מסויימים בנפרד... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. היי, אני מתלבטת בין שני הכרטיסים האלה: http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?TY=item&ST=1&IT=42229&CT=4915 של קראייטיב ויש לי בנייד יציאת expresscard אז אין בעיה לקנות או http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?IT=56574&CT=6720&TY=2&ST=1 xonar בגרסת usb תודה מראש, פרנסי

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by kikkler,

מישהו מכיר את חברת כרטיסי הקול הזאת?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. שלום רב לכולם. בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלויזית LCD חדשה אך לא יודע איזה. התקציב עומד על 5000 ש"ח עם חריגה של עוד 200 ש"ח. הדרישה היא 40 אינטש וכמובן Full HD. מרחק הצפיה יהיה עד 3 מטר ולרוב היא תשמש לצפיה ב-Yes ממיר רגיל (אלא אם כן אתם ממליצים לשנות לYes HD) וכמובן סרטי HD ומשחקי xbox360. על מה הייתם ממליצים ??? אני פוזל קצת לעבר שלושת ההבאות : Toshiba Regza 42XV550 LCD או Sony KDL40S5500 או Sony Bravia KDL40V4000E LCD תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול מה זה בעצם HDMI ? למה הוא משמש? ואם יש מדריך לגביי זה אני אשמח לקבל .

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. Started by tom123p,

משהו יכול להגיד לי איפה אני בודק איך CYBER ACUSTIC ביחס לAltec Lansing VS2421 ? הקישור לסייבר הוא http://www.cyberacoustics.com/index.cfm?fuseaction=Home.ProductDetail&content_id=339 תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by MagnuM_47,

Hey I need your Help, I bought 2 speakers to connect to the Flat Screen TV I bought. And now I want to connect the computer to the TV, so I could hear music from the computer on the speakers that connected to my receiver and also that I could see movies from the computer on the TV. First of all, I need your help to find a good sound card to my computer. Can someone please find me a good sound card? from this site: www.newegg.com And also I do I connect the Video from my computer to my TV? Thanks Guys (u can write me in HEB)

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.