עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו היום ניסגרה לי הדלת על אוזניה אחת והפד שמיתלבש על האוזנייה ניקרא,ואוזנייה אחת לא פועלת יש איזה מישהו שיכול לתקן\להחליף את זה תמורת מחיר סימלי?

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by lspmaster,

רציתי לגעת אם אתןם מכירים חנות בארץ שמוכרת את הרמקולים האלה TRAVEL SOUND I-300 הנה לינק אתר http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=29&product=9022

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Dj Aviram.Y,

חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. שלום, יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear). התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה. בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. איזה כרטיס יותר טוב.. Realtek ALC850 (הכרטיס המובנה בלוח DFI LANPARTY UT Ultra-D) או Creative Live! 5.1.... ועוד שאלה.... האם הכרטיס מסך מובנה מוריד את הביצועים של המעבד...עקב השימוש בו?... והאם בכרטיס קול בPCI הוא לא מוריד את הביצועים?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  6. שלום חברה , אני מתלבט בין ה CREATIVE CD MP3 M100 לבין ה IRIVER IMP-50 , איזה מהם עדיף ? (לקרייטיב יש שלט !)?. הסתכלתי והSPECS שלהם כמעט אותו דבר אבל ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח (שבהם אני קונה עוד 256 DDR RAM !). אז מה אתם אומרים ?(תגיבו מהר בבקשה).

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by asaf-g,

היי אני לא מצליח לשמוע שום דבר ב-fifa 2004. התקנתי לאחרונה כרטיס קול חדש.. אולי זה קשור.. בכל מקרה, אני לא יודע מה הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by gombn,

יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by demonshlomo,

קראתי שבIPOD MINI יש ציפ שתומך בWMA... אבל ביטלו את האפשרות הזו בFIRMWARE(?).... מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  10. יש לי כרטיס קול על הלוח של epox 8rda+ nforce2 ויש לו באפשרויות של windows לתת אות דיגיתלי ביציאה אבל היציאות שיש לי הם רק של בננה ולא rca ,ולרסיבר שלי יש כניסה דיגיטלית קואקסיאלית(rca יחיד-לאleft right),האם אפשר להשיג כבל מבננה לrca יחיד והאם זה מה שיעזור לי.אני יודע בכל אופן שאפשר לקנות תוספת ללוח של spdif עם יציאות אופטיות,אבל לא יודע איפה ניתן להשיג. אנה עיזרו לי להבין איך משיגים AC3 עם הכרטיס קול בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by eranx,

מה המצב? רציתי לדעת אם יש לכם דגמים של פטיפונים שתוכלו להמליץ לי עליהם... (ANTOLI?) כרגע מהחדשים ממליצים לי על ה PRO-JECT DEBUT III אומנם הרבה אנשים חלוקים בדעתם לגבי הדגם הזה של הפטיפון. לגבי פטיפונים ישנים, מצאתי ביד 2 כמה וכמה פטיפונים מעניינים אך איני מכיר ולו אחד מהם. אני מעדיף פטיפון SEMI-AUTO שהמחט מתרוממת בסוף התקליט שכן אני לרוב נרדם עם המוסיקה. אבל גם ידני לגמרי זה בסדר. יש לי קדם מגבר. אשמח להמלצות. תודה!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. שלום, איך עושים את זה בצורה פשוטה ? אני לא ממש מבין בתחום. תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. אני לא יודע באיזה דגם בדיוק מדובר, רק שהוא מחברת CONEXANT (לשעבר BROOKTREE), ומדובר בדגם מיושן (כנראה PRE BT849B) שכן לא הצ'יפ ולא הטיונר לא מזוהים אוטומאטית באף תוכנה/כלי אבחון/כלי מערכת. התקנתי אותו בוינדוס 2000, וזה מן הסתם עשה חיים קשים למצוא דרייברים תואמים, אבל בסוף מצאתי את החבילה הזו: http://www.video-drivers.com/drivers/63/63012.htm (מצריך רישום חינמי, מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הקובץ), ואחרי העברת הקבצים הרלוונטיים לתיקיה אחת ההתקנה הצליחה והוסיפה את החומרה הרלוונטית למחשב. למרות שידוע לי שמדובר בכרטיס PAL שנמכר בישראל, ההתקנה האוטומאטית בחרה בNTSC. כשהפעלתי את הכרטיס דרך תוכנות, הגישה הישירה לטיונר העלתה שהוא מתעקש להציג רק NTSC ללא אפשרות בחירה, אז '…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. יש לי VAIO עם 8400GT שמחובר עם HDMI ל LCD כשאני מריץ סרטים לא רק באיכות HD אז יש לי פיצולים זעירים במרכז התמונה זה נראה כמו סטייה קטנה מאוזנת בין חלקי התמונה. זה מתייצב מאוד מהר אך ממש מפריע. הבעיה היא לאורך כל הסרט. יש לי מעבד חזק 7250. ניסיתי לעדכן דריברים קודאקים הורדתי BSPLAYER אחרון וכלום לא עוזר אם מישהוא מכיר את הבעיה והפתרון אני אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by Lyor,

קניתי היום את HD555 רציתי לדעת יותר בקשר לBURN IN: כמה זמן לעשות, איזה מוזיקה עדיף להשמיע באותו הזמן, ואיפה הכי כדאי? (נגן MP3 או רסיבר למשל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by lowlow1001,

שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  17. אחרי הרבה זמן ויסורים סוף סוף יש לי מגבר שאני בניתי שעובד כהלכה (האמת שאנטולי עזר). קבלו את המיני 3 המגבר עצמו מאוד לטעמי ,מגבר מאוד כייפי ,פאנצי,טוב למוסיקה קיצבית-אם כי מוסיף באס ל81dj שלי שממש לא צריך את זה חחח. מצליח אפילו להניע את ה701 בצורה סבירה שמאוד מפתיע למגבר שמונע ע"י סוללה 9v .

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום לכם. לאחר שפתחתי ת'ראד פה על רמקולים בגלל בעיה. גיליתי שהבעיה היא בכרטיס קול. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה זולים ושל חברות טובות. רציתי לשאול מה דעתכםאם כבר אני קונה שיתמוך ב7.1) http://zap.co.il/model.asp?model_id=360699 - העדפה כי יש אותו בחנות בשם G-TECH שהם זולים וטובים, והם באיזור שלי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=469868 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469869 תודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by tom123p,

משהו יכול להגיד לי איפה אני בודק איך CYBER ACUSTIC ביחס לAltec Lansing VS2421 ? הקישור לסייבר הוא http://www.cyberacoustics.com/index.cfm?fuseaction=Home.ProductDetail&content_id=339 תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. שלום לכולם, היום מערכת הסטריאו שלי הלכה לעולמה אחרי 5 שנים היא פשוט מסרבת להידלק. הרמקולים שלה עדיין תקינים ויוצאים מהם שני חוטים אדום ושחור. אני צריך לחבר את הרמקולים לסוג של רסיבר כדי שאוכל לשמוע מוזיקה במחשב. לא משהו יקר ואיכותי יותר מידי עד סכום של 200 שקל. נראה לי מיותר לקנות מערכת חדשה או להשקיע ברמקולים חדשים. מישהו מכיר פתרון זול לבעיה הזאת? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. Started by composite,

שלום. אני מעוניין בסט של 2.1. התפלגות השימוש היא בערך כזו: 60% משחקים, 40% מוזיקה. תקציב: לא יותר מ- 2000 ש"ח. כיוון שאני משחק הרבה הייתי משקיע בסראונד, אבל אין לי מקום בחדר להרבה רמקולים (אין לי איפה להציב אותם מאחור ומהצדדים, ולא רוצה כבלים רצים בחדר). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by reyreymoo,

אני מחפש אוזניות שטובות גם למשחים וגם למוזיקה במחיר של 150 שקל בערך. ועדיף שיהיה מיקרופון.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by mimzak,

שלום חברים. חיברתי את המחשב לפלזמה עם כבל HDMI הגדרתי את הסאונד לפלזמה אבל אין סאונד מהרמקולים של המחשב איך אפשר לקבוע להוציא סאונד בשניהם יחד גם לרמקולים של המחשב וגם לפלזמה מתי שהיא במצב של אות HDMI? כרטיס קול מובנה על הלוח MA770

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. כל הXONAR האלה, מההכי טוב להכי פחות משתלם ניסיתי לבדוק והתבלבלתי לגמרי, מה זה כמה דגמים יש להם?! ותגידו, לא היה להם במקרה כרטיס שהדרייברים שלו מביאים תוכנה לשינוי הקול כדי לעשות צחוקים בצ'אט? קראתי עכשיו גם ביקורת על DX2 בגורו 3D כתוב שטכנולוגיה שלהם מדווחת שהכרטיס תומך עד EAX5 למרות שבפועל הוא לא ובגלל זה לא יוצא מזה שום דבר אז מה הקטע?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by gjook,

שלום לכולם , אני מחפש המלצה לממיר DTT , אם למישהו יש קצת נסיון בתחום ויוכל לשתף אני אשמח. (הממיר המיועד ישמש לטלוויזה בדירה פרטית) תוספת: ראיתי שיש בחלק מהממירים אפשרות לחיבור דרך usb , האם ישנה אפשרות גם לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב באמצעות החיבור הנ"ל? אם ישנו ממיר שעושה זאת אני אשמח להמלצה עליו . תודה ויום טוב..

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.