עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ? כל אתר מחול שאני בודק לוקח פשוט פי 3 מחיר על המשלוח לפחות!!! או שמישהו יכול לתקן אותי על זה גם. אני מחפש גדלים שונים לנסות כי שלי מחליקות לי מהאוזן ואני רוצה לרוץ איתן. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by avi85,

מתי ה-X-540 של Logitech צריך להגיע לארץ? וכמה זה יעלה בערך?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. אני מקליט סרט מקלטת וידאו בעזרת הכרטיס טלויזיה שלי אך זה לא קשור אליו! ההקלטה נשמעת בסדר גמור אבל כשאני בודק את הקובץ המוקלט של הסרט הוא מלווה בהמון קולות פחח כאלה כמו של מגע של כבל לא טוב אך אין סיכוי שזה זה. החיבורים: Video out-->Video in Audio out--> Line in כך שאין קשר בין לכידת האודיו לכרטיס הטלויזיה. הווליום של הליין אין בהקלטה חלש מאוד על המינימום. הווליום של תוכנת ההקלטה גם הוא על המינימום. האודיו ללא ספק בסדר ואין בעיה בכבל כיוון ששומעים מצוין בזמן ההקלטה. הכרטיס קול הינו AC97 סטריאו. הכרטיס קול אחלה הוא מקליט מצוין בתוכנות אחרות רק בזאת ב-WinDVD Recorder פתאום הוא מקליט קול חרא! למה?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  4. פעם קראתי פה שהוא לא משנה כלל שכן הרסיבר מעבד את הסאונד. האם זה נכון ? אשמח להסבר קצת מפורט יותר.. תודה רבה

5. Started by OneWingedAngel,

עומדים להביא לי בקרוב את ה H320 מגרמניה. האם אני צריך לדאוג שמא התפריטים והממשק יהיו בגרמנית? תודה

6. איזה עדכון להוריד יש כמה ? זה דופק ת'מכשיר ? http://www.hebpod.info/ לא עובד או שאולי זה רק אצלי

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by Natishapiro,

אהלן, אחרי סקירת מאמרים רבים גיבשתי דעה, ופתחתי אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=517580.new#new תודה רבה, והמשך יום נעים (:

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלחתי את דודתי כשהיא נסעה לארה"ב לקנות לי כרטיס קול XtremeMusic או XtremeGamer. כשהיא חזרה היא הביאה לי את ה XtremeAudio :\ ואני מרוב טיפושתי חשבתי שזה ה Music והתקנתי את זה במחשב .. גיליתי שאין אפשרות לשים אותו במצב Gamer ואני בכלל לא שומע הבדל איתו במשחקים .. יש לי Z-5500.. מישהו מכיר את הדגם הזה קצת יותר ויכול לתת לי קצת יותר פרטים עליו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שלום, יש לי טלוויזיה עם כניסה אחת של HDMI, עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בשביל שאוכל לראות כמו שצריך על מסך גדול. הבעיה היא כזאת, יש חיבור אחת והאם קיים מפצל HDMI? ראיתי מספר מפצלים בeBay אבל אני לא יודע אם הם פועלים הפוך ממה שאני רוצה. יש מפצלים שמחברים למכשיר שמוציא וידיאו ל2 מסכים, מה שאני מעוניין זה כמובן הפוך - חיבור 2 מכשירים שמוציאים וידיאו לטלוויזיה אחת. בטלוויזיה הישנה (שלא היה לי HD) הממיר היה מחובר בS-VIDEO לטלוויזיה והמחשב היה מחובר עם DVI. עכשיו בטלוויזיה החדשה יש לי רק חיבור HDMI אחד ואני מעוניין להשתמש בו בממיר (אהמ*מודניאל*אהמ) אלא אם כן יש לכם שיטות אחרות שאני יוכל להשתמש בהם, יש לי אפשרות להזמין דברים דרך EBAY... רק שלא יגיע לעשרות דולרים.. …

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by gadykay,

שלום רב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה בטווח ה-40-42 אינץ' FULL HD כמובן ואשמח לקבל מכם הצעות משתלמות, בנוסף מצאתי דגם שלמי שמכיר או יודע אשמח לחוות דעת הדגם הוא 42RV600 של טושיבה. דבר נוסף שרציתי לשאול אם שווה לשקול טלוויזיית LED בזמנו אני זוכר שהטכנולוגיה לא הייתה בשלה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. :s05: :s05: שלום רב! יש ברשותי מקרן קול של YAMAHA, דיוידי, מחשב וטלוויזיה רציתי לחבר את המחשב למקרן ולשמוע בו סראונד בכרטיס קול ( שאני לא בטוח בכלל איזה דגם הוא, אבל הוא בטח ישן רצח, כרטיס של Creative sound blaster PCI, ES1371,ES1373) יש ארבע כניסות, אחת שחורה אחריה ירוקה, אדומה וכחולה.. אני משתמש בירוקה ומחבר אותה לרמקולים.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הכרטיס קול למקרן סאונד, ולשמוע סראונד. למקרן יש את הכניסות הבאות: יש איזשהי דרך לחבר בינהם, ולשמוע סראונד? ועוד שאלה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, עם כרטיס קול של gigabyte 965P-S3 רציתי לדעת איך מתבצע החיבור שם ואיזה חיבור יש לכרטיס קול. טוב עכשיו עוד שאלות שאני לא מבין בהן כ"כ.. מה ההבדל בין חיבו…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. היי יש לי התלבטות קלה לפני שאני מוציא סכום נכבד שנ בין 700-800 שח לרמקולים למחשב לצורך משחקים [במיוחד] ומוזיקה איזה דגם אתם ממליצים לי ? אני חושב שמה שאני רוצה הכי אאאאאששש מרוב המערכות במחירים האלה !!! לא ?, אגב החדר עם המחשב שלי לא גדול ואני לא יודע עם לקנות 5.1 או 2.1 בגלל שהחדר יחסית קטן אני סגור על ה 2.1 !!! או שטעות בידי ... ????

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  13. שלום לכולם... אני בדיוק קונה מחשב ואני מחפש סראונד טוב למחשב שתקציב של אזור ה 800 ש"ח על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by D-M-X,

1.מתי כבר יגע לארץ הPMP? 2.כמה יעלה? 3.שווה לקנות אותו או שיש למישהו הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by GTI,

אני רוצה לקנות רסיבר מה אתם על הsherwood הזה ואם זאת חברה טובה תודה מראש צריך תגובה מהר אם אפשר !

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  17. מפרט טכני: תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות את הנגן הזה אבל יש בעיה: בוואלהשופס רשום שהוא מציג ליריקס אבל בנטאקשן לא רשום שהוא מציג http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2084915 http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1385009 מישהו יודע אם הוא מציג או לא?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  19. 1.טוב אז אני קראתי כל מיני תגובות ורציתי לשאול איזה דגם הכי טוב או הכי כדי משהו כזה קיצר... אז דגם ראשון :Logitech X230 דגם שני:JBL CREATURE 2.1 אם יש דגמים טובים בתחום אז אני ישמח שתציינו. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. שניהם באותו מחיר מערכות דולפינים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. אני מצאתי את האוזניות Sennheiser HD280 Pro, אבל אין לי מושג אם הן טובות או לא, יש איזו המלצה?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי ניסיון עם קשת די רחבה של כרטיסי קול של קריאייטיב, אפשר להגיד שאני לקוח נאמן שלהם. התקנתי את הכרטיס הנ"ל באחד המחשבים שלי, לאחר התקנת הדרייבר אני לא יכול על הגדרות הבאס והטרבל, מה שתמיד אפשר היה בכרטיסים פשוטים יותר בהרבה, כמו ה"ויברה 128" ועוד. האם מישהו מכיר את הכרטיס או שבבעלותו אחד כזה והוא מצליח לשלוט על הטונים, או שככה זה בכרטיס הזה. אני יודע שהכרטיס הוא לא אודיג'י אמיתי אך גם ב LIVE הישנים והפשוטים ישנה האפשרות הזאת.

23. Started by alex.turovsky,

ראיתי את הלוח החדש של ASUS: http://hwzone.co.il/news/1251986499/9624 כעת יש לי לוח אחר אבל אני מחובר ב HTPC דרך כבל אופטי לרסיבר. אני זוכר שמישהו אמר לי פעם שאם אני משתמש ביציאה האופטית, אז זה ממילא בכל לוח אם אותו דבר ואין טעם לשדרג לעולם. האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. עד כמה שידוע לי, כרטיס הקול הזה פשוט אלוהי בגיימינג עם אוזניות. בשביל שלא ארכוש אותו ואתאכזב מצלילו במוזיקה שלה אני מאזין, אשמח לדעת כמה הוא טוב ברוק ומטאל. אם זה משנה, לגיימינג אני משתמש באוזניות 7.1 ולמוזיקה וסרטים אני משתמש במערכת הרמקולים Audioengine A5 אגב, אשמח לנצל את ההזדמנות כדי לערוך השוואה בין Razer Megalodon לבין Razer Barracuda HP-1. אילו אוזניות עדיפות לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by wowohw,

הממ כרגע יש לי את המיקרולאב X23 במערכת 5.1 הזאת שומעים נהדר גם באודיו שאני שם על מצב 2.1 ( בכללי גם מוסיקה על 5.1 שומעים מצויין אבל לא רלוונתי עכשיו ) וכן החלפתי לכבלים איכותיים כמו של מערכת בסלון והבאתי כ.קול טוב של קריאטיב... אני רוצה לדעת ממי שיש את ה-Z5500 אם אפשרי לשים שמה גם על מצב של 2.1 ברמקולים האלו או שאפשרי רק על מצב של 5.1 ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים