אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את האייפוד מיני שלי, ובשביל להפעיל אותו אני צריך לחבר אותו למטען חיצוני (לא מחשב). הבעיה היא שאין לי מטען ואני רוצה להעביר אליו שירים עד יום ראשון (אני נוסע לבסיס ואני רוצה להספיק להעביר מוזיקה) יש למישהו רעיון איך בעזרת הכבל USB אני יכול לאלתר מעיין מטען לאייפוד? לאיזה מגעים בחיבור אני צריך לחבר מטען ואיזה מתח צריך לשים לו? תודה מראש.. אריאל
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש המלצה לנגן שיעלה עד 1200 ש"ח. הנגן צריך לספק איכות שמע גבוהה ככל האפשר, ולהיות מחברה איכותית ומוכרת (Iriver, Apple וכדומה). אשמח להצעות. בתודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום, ומצטער שלא מצאתי פורום מתאים יותר לכתוב את זה אבל פשוט אין אחד כזה.... אני הבנתי מכמה אנשים שאפשרי להצמיד לקובץ mp3 ליריקה ועם יש נגן מתאים הוא יכול ממש לפי שניות להראות לי במילים איפה הוא נמצא וכו' אז קודם כל רציתי לשאול אם זה קיים, כי לא ראיתי את זה בשום מקום, ואם זה קיים, האם זה חוקי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לנגנים, לא למחשב.. אני מתכוון של איזה חברה הכי איכותיות? אה ומה אתם אומרים על אוזניות אלחוטיות?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אנחנו במהלכי בניה של בית ועכשיו אנחנו רוצים לקנות לבית מערכת קולנו ביתית בסביבות ה2500-3000 ש"ח אז אני צריך המלצה לרסיבר ורמקולים העומדים בתנאי המחיר ואני צריך המלצה לגבי מיקום הרמקולים לפי מספרם בתודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי לפני כשנתיים שלוש, רכשתי בדיוטי פרי במחיר לא קטן של 200$, סט רמקולים לסראונד למחשב שכוללים: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר וסאב. הדגם הוא A3.500. הדגם מאופיין במקלט אינפרא אדום שמקבל פקודה משלט רחוק ובעל נורית חיווי שמראה אם יש חשמל או לא. לאחרונה שמעתי שיר עם באס מפוצץ בווליום גבוה, (כן אני יודע זו טעות) וכנראה שמשהו שם נשרף אני חושב, כי הוא נכבה באמצע השיר, וכשאני מחבר אותו לחשמל לא נדלק שום דבר.. יש השערות למה קרה? איך אפשר לתקן אולי? מצורפות תמונות.. מצטער על האיכות מצלמת אינטרנט.. תודה
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה נחשב יותר טוב אוזניות פתוחות או סגורות? ועוד שאלה אוזניות גרדו יש sr325 ויש גם sr325i? או שזה אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ה istation החדש!תמונות(ברמה) אולי לא הכי חדש אבל צילום במצב http://www.pmpinside.com/bbs/view.php?id=pmpgallery&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=off&&select_arrange=headnum&desc=asc&no=1232
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקונת רמקולים למחשב (שבהמשך יחוברו לטלוויזיה ואולי גם לסוני) בתקציב של 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של עד 100 ש"ח רק במידה וזה פשוט שווה את ההשקעה. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הכל בכותרת וחשוב שיהיה בוא 512MB ואם אפשר אז גם תמיכה בעיברית! תודה!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד שבועיים בערך בא קרוב משפחה מארה"ב והוא יכול להביא לי MP3. אני רוצה שתייעצו לי מה לבחור.. אני לא יודע.. ראיתי את הh320 והתלהבתי מאוד ממנו למרות הגודל הפיזי שלו אבל אז אמרו לי שהגרסא האמריקאית לא טובה ולא בדיוק הבנתי למה, בנוסף לזה גם לא מוכרים אותו יותר בשום מקום בארה"ב וזה מעצבן אותי! ראיתי גם את הiaudio x5 20GB אבל הבעיה איתו היא שאין עברית (בכלל) וגם הוא לא בא מאובזר בכלל (מה שפחות מפריע לי..) מה אתם אומרים יותר כדאי? אני לא יודע מה להגיד.. אני צריך להחליט עד עוד שבוע +- אבל זה כבר מתחיל להיות לחוץ.. מה אתם מציעים לי ומה יש לכם להגיד על החסרונות שאמרתי בקשר למכשירים הנ"ל בתודה, נדב.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נגן מוזיקה מהסוג של האייפוד וכל אלה... קיצר הייתי בקניון הקרוב וראיתי תדברים הבאים: archos Gmini XS200 זיכרון של 20 ג'יגה ב1450 שקל אייפוד מיני 6 ג'יגה ב1400 שקל אייפוד 20 ג'יגה ב2500 שקל אייפוד 40 ג'יגה ב3000 שקל אולימפוס mrobe עם זיכרון של 5 ג'יגה ב1400 שקל I RIVER עם זיכרו ןשל 40 ג'יגה ב2000 שקל I AUDIO עם זיכרון של 20 ג'יגה ב1700 שקל I AUDIO עם זיכרון של 40 ג'יגה ב2000 שקל עכשיו....מה מפה הכי טוב? אני לא מבין בחברות ואיכות וכל זה... אולי יש אפילו יותר טובים שפשוט לא ראיתי בקניון...? על מה אתם ממליצים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסנהייזר pmx 60? לי יש כרגע px 100 דרך אגב... מומלצות ביותר!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מרב פורומים השתגעתי ואני לא יודע אם זה הפורום לבעיה שלי... מקסימום מנהלים תעבירו... אבל עשו טובה שלחו לי פרטית שאני ידע למצוא את האשכול שלי בעוד שבועיים שאני יחזור מהבסיס.. קניתי סרט ישראלי בדיוידי וחבר העתיק לי אותו למחשב והפך אותו לקובץ רגיל שרואים במדיה פלייר... עכשיו אני רוצה לצרוב את הסרט מחדש כי הדיסק המקורי התקלף והוא לא עובד יותר ואני חייב תסרט לבסיס... למישהו יש או יכול לכתוב מדריך איך לקחת קובץ AVI רגיל ולצרוב אותו בדיוידי שיעבוד בכל דיוידי פשוט (כי זה מה שיש בבסיס!) ? חשוב אבל שיהיה באיכות טובה כמו מהדיסק המקורי שהיה לי! נ.ב מצאתי מדריך אבל בגודל 300 דפים שמראה איך לקחת סרט ולהוסיף תרגום וכל הבאלגן... אז אני מחפש מדריך פשוט בסך הכול הסרט בעברית ולא צריך תרגום ו…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך אני מחבר את היציאות האלה ללוח אם שיפעלו וגם היציאות האחוריות יפעלו, אם ליציאות שבמארז מחובר חוט עם בננות רגילות כמו של אוזניות בקצה??? זה אפשרי בכלל??? Sunbeam Samurai SILVER תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים כמו CS, ראיתי את ה- Icemat Audio - Siberia אבל אני לא בטוח שהמיקרופון בהן טוב.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את H10 5G לפני כמה ימים אבל הבעיה שלי היא שהווינדוס לא מזהה את הנגן ולכן אני לא יכול להוריד אליו שירים ואני לא יודע מה לעשות הוא בא עם תוכנת MP10 אבל אין לי מה לעשות עם זה כי המחשב לא מזהה ולא מתקין את הנגן הוא אמור לזהות לי אותו כסוג של הארד דיסק אבל זה לא קורה מה עלי לעשות?(יש לי WIN XP) עזרו לי בבקשה. תודה מראש. מאור
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מחבר את הטלויזיה שלי למחשב עם חיבור כזה צהוב ושחור בצד שני...הבעיה שרואים דיי גרוע בטלויזיה מטושטש כזה, ובסרטים זה מראה לי רק מסך שחור... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-