עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Creative Inspier 7900 וכרטיס הקול Creative Audijy 2 Value..כדאי? למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by Tavor999,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית עם כרטיס מסך של ATI x1600, מסך LCD 19 של סמסונג ומסך LED 37 של SAMSUNG מסדרה 7 החדשה (בסלון). חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל HDMI עם מתאם DVI, ולאחר ביטול ה-Overscan קיבלתי תמונה במסך מלא ברזולוציה 1920X1080. הכל עבד טוב ויפה בויסטה (אני עובד במצב EXTENDED) עד אתמול ששידרגתי לWIN 7. עידכנתי דרייבר וכמה שלא שיחקתי בהגדרות, אני מקבל מסגרות שחורות מסביב לתמונה. כאשר אני משנה לרזולוציה יותר נמוכה אני מקבל מסך מלא.. רק ב1920 זה לא מציג מסך מלא. חוץ מזה לפעמים חלונות שאני פותח נפתחים במסך של הLED ולא במסך הרגיל וזה ממש מעצבן.. כבר הגדרתי שהוא יהיה הראשי וזה עדיין לא עוזר. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש ושבת שלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. היי חברים, מקווה שכתבתי את הפוסט במקום הנכון. אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיאפשרו לי לשמוע תכנים של הוט (ממיר FIBERBOX). ראיתי המלצה בזאפ לאוזניות האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741130 מישהו מכיר? איך זה אמור להתחבר לממיר \ טלויזיה? אודה מאד לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי, אני קונה מחשב חדש שהלוח שלו זה Albatron K8SLI Nforce4 SLI האם הכרטיס קול המובנה שלו מספק צורך בסיסי למשחקים? יש לי מגבר קטן עם 4 רמקולים של Auditek. משהו פשוט. האם לשדרג לכרטיס נורמאלי או שזה יספק סרואנד נחמד? תודה

6. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות קשת שיחסו לי את כל האוזניים ויאטמו אותן [שישמעו כמה שפחות רעש מבחוץ]. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעת מוזיקה כמו טראנסים. אם לדוגמא יש לכם מספר הצעות אז אני יעדיף ללכת לכיוון שיש להן באס יותר טוב גם למוזיקה וגם למשחקים [ולא אני לא רוצה אוזניות גיימרים כי הן בדר"כ גרועות למוזיקה]. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח [אם צריך לחרוג בעוד קצת וזה באמת יביא לשיפור באיכות אז תציעו ] תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by n_aviv1,

תמיד אני נתקל בכל מיני מדבקות על טלוויזיות שכתוב עליהם: HD Ready Full HD 1080p 1080i HD Ready 1080 אני רוצה להבין, מה לעצאזל זה אומר?!?!?! לפי מה שאני יודע FHD זה 1080P וHD Ready זה 720P. אז מה זה האחרים? מה זה אומר לי אם זה i/p? מה עדיף על מה?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. היי לכולם... יש לי בעייה.. שהיה לי הוינדוס XP גם הייתה לי את הבעייה הזו שמעו אך ורק בצד ימין אבל בבדיקה זה היה ככה: חיברתי אוזניות שמעו רק בצד ימין גם בטסט של הריאלטק שמכוון על אוזניות חיברתי עוד זוג אוזניות אותו הדבר חיברתי את ה- ATP3 שלי היה על מצב רמקולים 2.1 שמעו רק בצד ימין חיברתי את המיקרולאב X23 שלי שמעו בכל הרמקולים חוץ מהרמקול הקדמי שמאלי שלי ( עכשיו על מצב 5.1 ) עכשיו במיקרולאב כמו כל השאר בסרט ובמוסיקה שומעים אך ורק בצד ימין ( רק בטסט שומעים בצד שמל מאחורה אבל במוסיקה ובסרטים לא שומעים ) ניסיתי לעדכן דרייבר להכי חדש... פירמטתי את המשב לויסטה 64 ביט אולטימייט ( מקורי כמו ה- XP ) התקנתי הכול כמו שצריך עכשיו זאת אותה הבעייה כולל העדכון דרייבר... ( יש לציין שהכו…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. אני צריך תוכנת קריוקי ותשהיה נוחה לשימוש ועם אפשר גם חינמית. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by YardenG,

קיבלתי לא מזמן ATP3 ושמתי לב שכאשר אני מפעיל את הרמקולים בלי להפעיל מוסיקה במחשב ואני מגביר טיפה אז יש הרבה מאד רעשים. למי שיש Atp3 , גם לכם יש את זה?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by XMB,

אהלן, מתגורר ב LA ארה"ב, נדרש טלויזיה לשימוש HTPC ו/או GAMING ( WII AND XBOX360). הטלויזיה תהיה במוסך, תלוייה על קיר גבס (כן, אנחנו עושים "GAMING ROOM"), אני אצפה בה גם בסרטים וסדרות מהמחשב (HD/בלוריי (מקודד לא אמיתי)). עניין של מרחק מהטלויזיה הוא אינו בעיה כי המוסך יחסית גדול. יש מבצע עכשיו ב FRY`s על LCD של LG, נתונים נראים סבירים, המחיר במבצע (100$ פחות ממה שבד"כ) אבקש דעתכם: http://www.frys.com/product/5897943 המחיר 660$ אחרי מיסים. אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לקבל אותן. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by lior322,

יש לי מכשיר של איריבר 340 יש לי אותו פחות משנה חודש אחרי שקניתי אותו פתאום הוא לא עובד לי נתתי אוו לבאג ביקשתי שיחליפו לי אמרתי להם שזה לא יכול להיות שמכשיר נהרס אחרי חודש ושיחליפו לי הם לא החליפו עכשיו אני בא להדליקאותו עוד פעם למישהו יש ניסיון עם זה בבאג עם אני יעמוד על זה יש מצב שיחליפו לי?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  13. השימושים שלי הרבה מחשב לראות טוב נקי בלי מתיחות שתתמוך נייטיב רייט וקצת טלוויזיה ואני מתכוון לדגם הזה של LG 32LG60UR איך הוא ובאיזה מחיר שווה להשיג אותו רצוי 3 שנים אחריות של ח.י vip ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by elgard,

יש לי כמה שאלות... 1. למישהו יש המלצות על דיסקמני MP3 עד 350-400 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על ה pine 200+ שיש עליו ביקורת באתר (הוא כבר נחשב לדור "ישן" או לא)? 3. למישהו יש אתרים עם ביקורות על נגני MP3 וכו'....?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום היום קיבלתי את הטלוויזיה 47lh50 עכשיו יש בא כניסת USB 2 וניתן לצפות גם בסרטים דרכה. כאשר אני מכניס את ה-DOK שלי היא בכלל לא מזהה אותו, הDOK שלי הוא של SANDISK 16G דגם cruzer מערכת קבצים של FAT 32. תודה מראש עריכה: עם USB אחר עובד,מה יכולה להיות הבעיה שבגללה הוא לא מזהה את הDOK הספציפי הזה?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by roma,

בעקבות כמה ביקורות שקראתי, החלטתי לקנות את הסולו 7C. התקנתי אותם בסלון, במרחק של 4 מטר ביניהם. חיברתי אותם ללפטופ X1 והסאונד מעומעם כזה. יש מצב שזה בגלל הכרטיס קול של הלפטופ? חשוב לציין שעם אוזניות הסאונד מהלפטופ ממש טוב. עוד לא יצא לבדוק עם המחשב הרגיל, אבל כרגע אני ממש מאוכזב, ה Altec Lansing ATP3 נותנים סאונד יותר טוב.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום אני יודע שהנושא נטחן כבר מכל הכיוונים אבל היה קשה לי להבין בדיוק.. כי כנראה נכנסתי מאוחר מדי ואתם כבר מתקדמים.. אני מעוניין לקנות נגן Mp3 אני מתלבט בין הIpod 20gb לבין הIriver שלא ראיתי אותו אף פעם יש לי אפשרות לקנות Ipod 20gb דור 4 ב1100-1400 ש"ח והIriver עדיין לא יודע עליו כלום.. אז אם אפשר בבקשה המלצות ותקציר על הIriver ומה החסרונות והיתרונות של הIpod ושל הIriver הא ונזכרתי ממש ממש חשוב לי הקטע עם התמיכה בעברית ואם אפשר בבקשה עוד פרטים , אם זה מוריד לי את האחריות או משהו והאם גם לIriver יש תמיכה תודה מראש

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Access Denied,

עכשיו, כשיש סופסוף נגנים מבוססים זיכרון פלאש בנפח לא קטן בכלל במחירי רצפה.. (פחות משקל למגה..) הגיע הזמן שכבר יענו על השאלה הזאת אחת ולתמיד... [glow=green,10,800]wma VS mp3[/glow] מי עדיף ולמה?? מי יותר איכותי מביניהם? ומי עדיף לשימוש בנגנים - הגודל קובע?? קצת מספרים: http://www.litexmedia.com/article/comparison.html

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by parker,

ערב טוב חבר'ה אתמול קניתי את ה LA32A450 של סמסונג, ואני רוצה לחבר אותה למחשב. לא יודע אם זה משנה, אבל כרטיס המסך הוא gforce 6600 gt וכרטיס הקול הוא ה D2 של אסוס. תודה מראש, שבת שלום וחג שמח D:

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by solari0,

קניתי מערכת קולנוע ביתית של פיוניר מסוג xv dv-202 , אני רוצה לראות סרטים עם תרגום אבל זה לא קורא וצריך להדביק את הכתוביות לסרט וזה לוקח שעות. בדקתי באתר שלהם ולא מצאתי. אין איזה עדכון למכשיר? אפילו משהו לא חוקי..

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by danikos,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680258

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by slater,

האם יש בעיה לחבר מחשב כמקור סאונד למגבר בן 25 שנים? הבנתי שחשמל סטטי מהמחשב עלול לפגוע במגבר, האם יש שחר לדברים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם צפוי לצאת iPod דור 6 בקרוב? או לפחות איזה הכרזה?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב ואמין עם איכות צפיה טובה לא מחייב תמיכה ב FM, תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. ראיתי כמה אנשים שעשו את זה...אבל לא הסבירו איך לקחו סידי פשוט והם משתמשים בו עם מגבר, ללא שום קשר למחשב... הייתי רוצה לדעת איך לעשות את זה תודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.