אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני בדרך לקנות את המכשיר ורציתי לדעת ממי שיש לו אותו: 1. האם המסך איכותי? רואים טוב בזמן יום (בנסיעות ברכבת נגיד)? 2. כמה זמן מחזיקה סוללה לצפייה בסרטים? כמה זמן לוקחת הטעינה שלה? 3. האם העברת קבצים למכשיר פשוטה? אין קידודים כלשהם? תודה רבה מראש, נ.ב. אני קונה אותו בגלל המחיר, 199$, לעומת הארקוס AV420 שהמחיר שלו כמעט פי 2....
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלחתי ליבואן של Archos בארץ אימייל בנוגע לתמיכה בעברית בנגנים של Archos, וזאת התשובה שקיבלתי: " Info @ Archos.co.il to me More options 9:28 am (7 hours ago) כן, תמיכה מלאה בעברית צפויה עד סוף ינואר צוות תמיכה "
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הסוני אריקסון שלי w800i, פשוט מתוחכם. עם הפלא' הזה קיבלתי גם אוזניות SONY MDR-EX71SL בבנדל, אבל בלי קבל מאריך. את הכבל שמחבר בין הפלא' והאוזניות יש לי(מקבלים כמובן עם הפלא') אבל הכבל המאריך הזה יודע רק לתאם בין הכניסה המיוחדת של הפלא' ובין האוזניות סוני. האם יש איזושהי דרך לקנות רק את הכבל המאריך בנפרד לאוזניות? אם אתם שואלים למה, אז זה בכדי שאוכל להנות מהאוזניות הללו גם במכשיר ה-H10 שלי. תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום! אז זאת הבעיה: מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! אחרי כמה זמן של העברה הוא מציג לי את ההודעה הזאת: נו..? אז מה לעשות? תודהה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נלקח מאתר www.pdapoint.net שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמנו תמונה מסויימת של נגן IRIVER מסדרה 300 אז מה היא תמונה זו ? זוהי סקיצה ראשונית של נגן ה IRIVER סדרה 300 טרום יציאת המכשיר, עיצוב שנעשה ע"י חברת Inno , וחלקנו שראו את התמונה וגם בעלים של כזה מכשיר אפילו אמרנו..... חבל שבאמת לא עיצבו את המכשיר כך. הדיון הזה הוא בעצם על העיצוב הבא של המכשירים : 1. החברות שמייצרות את המכשירים כן שמות לב למה שנעשה בפורומים עיקריים 2. מראה מה רובנו היינו רוצים מהמכשיר הבא - מבחינת עיצוב 3. וכמובן אילו שינויים היינו רוצים במכשיר אציין כי האתר בקשר מתמיד עם Iriver ו Cowon הם תמיד מסתמכים על אתרים מסויימים אך תמיד שמחים לשמוע את הדעה הישראלית. אתחיל בכמה דוגמאות דווקא של Iaudio…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש כבל מיוחד של חיבור 5.1? או כבלים עם 6 יציאות וכניסות מכל צד או שפשוט אפשר לחבר עם 3 כבלים 2rca ? (דיוידי Xoro hsd415) תודה וסליחה על השאלה של טירון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שעה חיפש בגוגל הבנתי שאני לא יצא מזה.. אני מחפש נגן קומפקטי שיהיה נוח לרוץ איתו וזה הקריטריון הכי חשוב. * נפח של לפחות 512MB Flash * לשימוש להפעלת קבצי mp3, אין לי צורך בפורמטים אחרים. * חיי סוללה שיהיו בסביבות ה 10-16 * עד 800 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות משדר כזה ? המחשב נמצא בחדר אחד ואני רוצה לשדר לסלון שנמצא במרחק של כ-10 מטרים. האם האיכות טובה (וידאו וסאונד) ? האם זה שווה משהו ? מישהו ניסה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי 2500 שקל למערכת... אני יודע שזה קצת...ומשו טוב כולכך לא יצא מיזה אבל...אם אפשר את המקס' שיצא במחיר כזה... אני צריך מערכת..סט של 5 רמקולים גדולים..לא הקטנים רסיבר..[בשביל לחבר את הרמקולים] ודי וי די אבל לא יותר מ2500 אם אפשר אפילו פחות מערכת בסגנון זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2692427 או זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1745648 זה סתם דוגמאות המליצו לי על JVC RX 5052 רסיבר... מה אתם אומרים? ומה עוד יש המלצות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז ככה כמעט סיימנו לתרגם הכל, נשאר רק למצוא בטא טסטרים. אוקי על דור רביעי ומיני זה עובד כמו כפפה, תמונות: עכשיו דרושים בטא טסטרים לדור חמישי (וידיאו), נאנו, דור שלישי, 1 ו-2. לכל אחד מהם דרוש רק בטא טסטר אחד (מומלץ עם מצלמה להביא תמונות). שכל אחד שיש ברשותו פוד כזה ומועניין לבדוק זאת שישאיר פה הודעה עם איימיל לפחות (ICQ וMSN לא יזיק) ואנחנו כבר ניצור קשר איתו. הקושחה תורגמה ע"י צוות IsraPod.Net. המשך יום נעים, צוות IsraPod.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות רגילות שאפשר להסתובב איתן בחוץ לא משהו גדול שיראה מגוחך ולא כאלה שנדחפות לתוך האוזן (עשו לי דלקת) רצוי משהו שאין לו קשת שלא ישבר לי בתיק משהו בסיגנון הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21788 תקציב של עד 250-300 שקל
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לאחראי הפורום. כדאי להפריד לפורום נפרד בין נגני MP3 למיניהם למערכות קולנוע ואודיו. רוב הנושאים כאן שייכים לנגנים ואוזניות. לתשומת ליבכם.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר נגנים בתקציב של 1300 ש"ח פחות או יותר, מה מבין הבאים הכי כדאי? ARCHOS Gmini XS 202 - נראה נחמד, השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? (1300 ש"ח) iPod 20GB - שמעתי שלא כדאי ללכת עליו, אבל עדיין הוא נכנס בתקציב. (1390 ש"ח) iRiver H10 5GB - בסה"כ הבנתי שזה נגן מצויין, אבל לא הכי בא לי עליו. יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת קולנוע בייתית 1000 שקל הזאת? סבירה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי זוג רמקולים ישנים של MOREL,הם מחוברים למחשב ולנגן CD דרך Stereo Receiver NAD (גם כן ישן) עד לא מזמן שמעתי בהם מצויין אבל אחרי כמה פעמים שפירקתי והרכבתי את כל המערכת, הרמקול הימני (B) נעשה הרבה יותר חלש ומשמיע רק צלילים נמוכים (באסים), מה שדי הורס את חווית השמיעה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לתקן אותה?(אני לא בטוח אם הבעייה ברמקול או במקלט...),תודה.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לפני שנתחיל חשוב לציין שעיקר השימוש במערכת הוא למוזיקה וסרטים (לא מהמחשב הסרטים רק DVD). יש לי בחדר כבר מערכת טובה לסרטים (Yamaha RX-V496 + חמישה רמקולים של Dome שאני מפסוט מהם). המוזיקה שאני שומע מגיעה מהחשב שם יש לי כרטיס O/B של הלוח GIGABYTE GA-K8NS. אני חובב רוק מושבע (PINK FLOYD בעיקר) ורוצה לשמוע את הסאונד הכי טוב שיש. השאלה היא כזאת, האם להשקיע במערכת שתכלול כרטיס קול חזק + רמקולים איכותיים שיתחברו ישירות אליו (חשבתי על ה- 5500 Digital של לוג'יטק או THX 7.1 750 Creative + איזה ZS פלטיניום) ללחבר את הכל בעזרת כבל אופטי איכותי. האם יש פה מישהו ששמע את הרמקולים הנ"ל? האם כל השידרוג הזה מיותר במיוחד בגלל העובדה שאני לא רואה סרטים דרך המחשב? האם הרמקולים האלו מספיק איכו…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רסיבר חדש לאחר שהרסיבר שלי הלך לעולמו אני מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח וחשוב שיהיה לו כניסה אופטית ! כרגע יש לי תצורה של 5.1 רמקולים ככה שאני מעדיף 5.1 אבל אם אפשר למצוא משהו סביר המחיר הזה עם 6.1 או 7.1 יותר טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב אז ככה אנחנו במהלכי בניה של בית ועכשיו אנחנו רוצים לקנות לבית מערכת קולנו ביתית בסביבות ה2500-3000 ש"ח אז אני צריך המלצה לרסיבר ורמקולים העומדים בתנאי המחיר ואני צריך המלצה לגבי מיקום הרמקולים לפי מספרם בתודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא מתכון להצית עוד דיון בסגנון IPOD VS IRIVER. רק רציתי לדעת משהו. שמתי לב שאתם ממליצים על כל הנגנים חוץ מאייפוד. אחד הסיבות לכך היא שאייפוד מגיע עם הכי מעט אפשרויות ובאנדל דל. מקובל. אבל אתם גם טוענים שאייפוד הוא הנגן הגרוע ביותר מבחינת איכות סאונד. למישהו יש הוכחה לכך או או שאתם טוענים זאת בגלל שנאתכם לאייפוד?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב אז ככה ביום ראשון אני נוסע לאילת... עכשיו אני רוצה המלצה לאוזניות טובות בסביבות ה200 שקל... הנגן שלי: iriver h340
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אז ככה, אין הגבלת כסף. הדברים החשובים שיהיו זה דבר ראשון גודל- כמה שיותר קטן ווידאו.... הדבר שכרגע הכי עומד על הפרק זה או איי-פוד וידאו שיש לו די הרבה בעיות או ללכת על איי-ריבר H10 שכרגע אין לו אופציית וידאו אבל יש מצב שיהיה בעתיד... אם יש לכם אילו שהן הצעות אשמח מאוד. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נגן מוזיקה מהסוג של האייפוד וכל אלה... קיצר הייתי בקניון הקרוב וראיתי תדברים הבאים: archos Gmini XS200 זיכרון של 20 ג'יגה ב1450 שקל אייפוד מיני 6 ג'יגה ב1400 שקל אייפוד 20 ג'יגה ב2500 שקל אייפוד 40 ג'יגה ב3000 שקל אולימפוס mrobe עם זיכרון של 5 ג'יגה ב1400 שקל I RIVER עם זיכרו ןשל 40 ג'יגה ב2000 שקל I AUDIO עם זיכרון של 20 ג'יגה ב1700 שקל I AUDIO עם זיכרון של 40 ג'יגה ב2000 שקל עכשיו....מה מפה הכי טוב? אני לא מבין בחברות ואיכות וכל זה... אולי יש אפילו יותר טובים שפשוט לא ראיתי בקניון...? על מה אתם ממליצים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-