עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש אוזניות בתקציב עד 250 שקל לנגן שלי D2 מי מהאוזניות בכותרת יתאימו לי יותר...............אם יש לכם הצעה אחרת תציעו תודה לעוזרים

2. Started by Ic3 CuB3,

האם יש בארץ את התוספות ל X5L ? מאיפה ניתן לקנותם ? ומה מחירם ? אני מתכוון את השלט הרחוק החוטי, את העריסה, ואת הנרתיק. תודה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by SendaRider,

אני מחפש מערכת לאוטו עד 2000 ש''ח, סאב מגבר ורמקולים כאילו הכל בייחד.... תודה מראש:]

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  4. שלום לכל המומחים. אני רוצה לקנות מסך LCD לחדר. מרחק צפיה - 2.5 מטר. המסך מיועד לתליה על הקיר כך שכמה שיהיה יותר דק כך יותר טוב. כמובן שיכלול רמקולים. כמובן FULL HD צריך שיהיו לו חיבורי RCA בנוסף לכל הרגילים. רוב הזמן אני צופה בסרטים בחושך או בתאורה מאד חלשה. המטרה : צפיה בסרטים DIV-X , אני מניח שאחרי שיהיה לי אותו אוריד גם סרטי HD. לעיתים רחוקות שידורי כבלים. חיבור USB שגם יודע לקרוא DIV-X יכול להיות נחמד ביותר. תודה רבה על הייעוץ.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. אם אני קונה רסיבר, אני יכול לחבר אליו איזה רמקולים שאני רוצה? גם מסוגים שונים עם ohms שונה (נניח חלק של 4 וחלק של 8)? נניח שאחד הרמקולים מוציא סאונד יותר חזק מהאחרים (כי זה לא אותו סוג) אז אפשר לשנות את זה (ספציפית לכל רמקול)? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by tom123p,

משהו יכול להגיד לי איפה אני בודק איך CYBER ACUSTIC ביחס לAltec Lansing VS2421 ? הקישור לסייבר הוא http://www.cyberacoustics.com/index.cfm?fuseaction=Home.ProductDetail&content_id=339 תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  7. אהלן התחדשתי בסולו 6 ואני צריך עזרה בבחירת המיקום ציירתי דוגמא לסידור של החדר שלי: באדום (1) מופיע אפשרות אחת למיקום הרמקולים (הקרש זה מדף מיותר שבא עם הספריה ותפוס עם משקולות על הספרייה, אין בעיה אסטית ממש עם המיקום) בכחול (2) זאת האפשרות השניה למיקום. באפשרות 1 הרמקולים קצת יותר גבוהים והטוויטר בגובה האוזן באפשרות 2 הרמקולים ככה שהטוויטר משהו כמו 5 ס"מ מתחת לאוזן. הבעיה באפשרות הראשונה היא שהרמקולים בצדדים ואפילו טיפה אחורה למעשה, שזה מרגיש קצת מבלבל ואני לא יודע עד כמה זה מומלץ למוזיקה. הבעיה באפשרות השניה היא שהרמקולים כבר נהיים ממש קרובים אליי וזה יוצר פער רציני בין המרחק מהאוזן לטוויר לבין המרחק מהאוזן לוופר, מה גם שסביר להניח שמדפיים גדולים צריכים מרחק …

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום לכם. לאחר שפתחתי ת'ראד פה על רמקולים בגלל בעיה. גיליתי שהבעיה היא בכרטיס קול. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה זולים ושל חברות טובות. רציתי לשאול מה דעתכםאם כבר אני קונה שיתמוך ב7.1) http://zap.co.il/model.asp?model_id=360699 - העדפה כי יש אותו בחנות בשם G-TECH שהם זולים וטובים, והם באיזור שלי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=469868 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469869 תודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  9. את האוזניות המקוריות שמקבלים עם הנגן..... תודה....

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. שלום לכולם! בשעה טובה קניתי את האיפוד מיני והוא הגיע אלי תןך יומיים (הגיע ביום חמישי) ויש לי מס שאלות: 1. איך אפשר למחוק שירים מהנגן? 2. ביום שישי שמתי לב למכה שיש לו בפינה העליונה שאני בטוח שלא נגרמה על ידי כי בקושי נגעתי בו מאז שקיבלתי אותו והוא לא נפל או משהו, אז האם כדאי להתקשר למי שקניתי ממנו או לא? 3. האם זה הגיוני שהסוללה שלא תתרוקן ביותר מחצי לאחר יומיים של שימוש קצר ולא רצוף ולאחר טעינה של 6 שעות? תודה רבה לעונים!!!

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by TermiNal,

אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ו…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. Started by eegg,

רציתי לדעת קצת על האוזניות של סוני MDR-XD200 שמעתי שהם די טובות אבל מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. כרגע יש לי כרטיס קול ממש מצויין שנמצא על הלוח NF7-SL לא הייתי מרוצה משום כרטיס קול בצורה כזאת על שום לוח אם והיו לי המון לוחות. עכשיו אני מעוניין להחליף את המערכת ל AMD 64 BIT ואני מתכוון לרכוש את הלוח הנ"ל EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb שיש עליו כ"ק channel Onboard sound from Realtek ALC850 Audio with Digital SPDIF and Automatic Jack Sensing feature 8 השאלה שלי האם הכרטיס הזה של REALTEK יכול להשוות באיכות הקול ל SOUNDSTORM שלי ? וממש לא איכפת לי שהוא 8 ערוצים ה 5.1 שלי מספיק לי מעל ומעבר.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. Started by Kataklystic,

שמעתי פה המון דברים אל זה שאוזניות יקרות לא מנצלות את הפוטנציאל שלהן בלי מגברי אוזניות או כרטיס קול מפוצץ. השאלה שלי אם אוזניות USB בעצם לא תלויות בכרטיס קול אז הם מנצלות את מלוא הפוטנציאל שלהן? או ששומעים סביר. אני מדבר על אוזניות על תווך ה550 שקל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by hell,

אני יושע שהנושא כבר ניתחן ממש עשרות/מאות פעמים, אבל אני לא מצאתי שום מידע נורמלי.אני חשבתי על משהו נורמלי כמו www.enternet.co.il/Product.asp...=56&aff=zap ,אני חושב שזה שפוי במחיר יחסית ל"איכות". אני ממש אשמח אם מישהו יתן דעות או יציע משהו אחר,בבקשה תענו אני די לחוץ בנושא כי יש לי אח קטן בן 2 ולאימא שלי מישפחתון אז אני חיי על אוזניות ולא יכול לצייץ יותר מפעמים ביום.אני ממש מבקש תעזרו לי ואני מבין שאולי לרוב האנשים יותר נוח לעבוד אם אוזניות איכותיות+מיקרופון רגיל אבל לי אין תקציב למשהו איכותי ואני גם חושב שזה יהיה בלגן אם החוטים! דרך הגב שמעתי שיש לכמה אנשים בעיה מוזרה שביגלל שהמיקרופון קרוב מידי לאוזניות הוא עושה רעשים מוזרים ולא ניתן לנהל שיחה/לדבר ברור מה הסיכוים לז…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  16. Started by eran256,

אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה לצורך הקלטת סדרות ותוכניות מהמיר(HOT)... איזה כרטיס מומלץ לשימושים הנ"ל. תקציב נניח 200-400. שאלה נוספת, האם אפשר להקליט כמו בהוט מג'יק, מהבחינה שאתה מסמן סדרות והוא מקליט אותם באופן קבוע גם עם השידורים אינם קבועים? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

אהלן, למסירה 2 רמקולי וינטאג' של סוני, אחד תקין, השני היה תקין עד אתמול (אין לי מושג מה הבעיה ולמען האמת לא אכפת לי). כל העניין (אני והרמקולים) נמצאים בכרמיאל, מי שמוכן לבוא לקחת הם שלו (בצבע חום, רשת בחום שחור). אני אחכה כמה ימים, ביום שלישי הם עפים לפח אם אפחד לא לוקח. מי שרוצה נא לשלוח לי ה"פ, נתאם כבר שם ונחליף טלפונים שיהיה בכיף - פרסמתי גם באגורה, כל הקודם... אה... לוקח את הרמקולים

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by liran87,

אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 למחשב, למוזיקה סרטים ומשחקים, מוכן להשקיע עד ה600 ש"ח. רציתי לקנות את logitech speakers x540 לפי מה שקראתי הם רמקולים מאוד טובים ביחס למחיר שלהם מה גם שיש להם שליטה עם שלט והכבלים שלהם לא קצרים יחסית לאחרים, אלה שתי דברים שגם חשובים בשבילי. אך לצערי כבר אין אותם למכירה, אז מה כן ממולץ לקנות היום? תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by hayah,

שלום לצחי רום עמרי וכל החבר'ה אני באמת מקווה שהגעתי למקום הנכון... :s05: אני כולי בבלבלות והכל בגלל שאני בסה''כ רוצה לקנות נגן MP3 שיהיה איכותי, אבל גם קומפקטי (גם העובי משמעותי) ושאני לא אצטרך לצנזר שירים בגלל חוסר מקום או משהו. לא יותר מדי לבקש, מה שיוצר די הרבה אפשרויות. ואני לא ממש מבינה בזה כפי שבטח כבר שמתם לב. ??? אז אני אשמח מאוד לקבל יעוץ למרות שמחר בלילה אני כבר בדרך לניו יורק, וחשבתי לקנות שם :-\ אז מצטערת אם באתי מאוחר מדי. אבל כמו שאומרים כל טיפ יתקבל בברכה. גם אם אתם מכירים מקומות אחרים שיש השוואות וביקורת באמת מעמיקה וטובה על מכשירים זה יכול לעזור לי. תודה מראש מיכל.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by omri_ro,

חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון נוסף שיקול הציצוב הוא משני אבל עדיין... (מעדיף דגמים עם מסך LCD גדול יחסית ותאורה אחורית כחולה(כמו בRIO) עברתי על כמה דגמים כמו הRIO S10 והPANASONIC SVSD50 אבל רציתי לדעת אם יש דגמים נוספים שפספסתי תודה על שיתוף הפעולה :

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by צחי_אל,

היי, אני מחפש מערכת סראונד שאפשר יהיה לחבר לPS3 שלי. אני מחפש משהו זול יחסית ומוכן להתפשר על האיכות(החדר שלי יחסית קטן), ואם אפשר לחבר את המערכת גםלמחשב זה יהיה טוב, אבל לא חובה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by naba,

אני מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים את האוזניות שכן הMP3 שלי יחזור מתיקון (באשמתי) ויש לי עכשיו אוזניות שמכאיבות לי באוזן (ג'נריות). יש אוזניות טובות עד 100 ש"ח (אפשר גם בפחות)? מה עם AKG ? ראיתי בבאג את שני אלה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5367&perur=2&t=12&c=308 הם טובים ? יש להם שנתיים אחריות

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. בתקציב עד 300 ש"ח יד שניה יהיה מצויין אם למישהו יש כאן ורוצה למכור. ואם לא אז יש המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. אני צריך כרטיס קול עם יציאה אופטית..ומצאתי כזה רק שהוא דורש סלוט של PCI-E ואין לי אחד כזה פנוי מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול שיש בו יציאה אופטית והוא יכול להיות על סלוט רגיל.. הכרטיס צריך להיות במחיר של עד 300 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  25. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אוזניות טובות למחשב שאפשר לשמוע סאונד חד וחלק וחזק. 2. מה אתם אומרים על האוזניות של CREATIVE, האם כדאי לרכוש אוזניות שלהם או עדיף חברה אחרת. תודה רבה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים