עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה ב 3000 שקל מה עדיף לקנות (בשביל מוזיקה רק מוזיקה) רסיבר + מערכת רמקולים ולחבר אותה למחשב או רמקולים למחשב ואפשר גם להמליץ לי על אחד מהם תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  2. שלום חברים אשמח לעצה או המלצה, ברשותי אוזניות ultrasone hfi 780 a שאיתם אני משתמש למשחקים ומע" 2.1 של altec lansing רציתי להוסיף מיקרופון טוב ומסנן רעשים כדי שתהיה לי את האפשרות לדבר במשחקים, יש לציין כי אני משתמש גם באוזניות וגם ברמקולים, חשבתי על logitech usb mic שמתומחר ב120 ש"ח וכולל סינון רעשים, כמעט קניתי אוזניות לגיימינג אבל הבנתי שהם אף פעם לא ישמעו כמו האוזניות שברשותי,מה גם שיש להם מחיר מפוצץ ומוגזם. לכן אשמח להמלצה על מיקרופון שיתאים לשימושים שלי ויוכל לעמוד מול רמקולים בלי לחרבש את הסאונד תודה מראש לכולכם

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. היי ברשותי כרטיס TV מסוג WINTV PVR 150 ואני משתמש בויסטה 32. בעזרת איזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדיי לראות TV על המחשב ללא הVMC? קיבלתי עם הכרטיס את הדיסק ואת התוכנה שמגיעה ביחד אבל היא לא עובדת כלל..!! (WINTV2000)

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. ראיתי אצל פנדה (pandas.co.il) ב208 שקל, אבל אני לא ממש מתלהב לקנות מהם. בדקתי ב-4 חנויות ולאף אחד לא היה במלאי. איזה חנות היא הכי טובה ואמינה בירושלים לדעתכם? (שמוכרים את הכרטיס הזה) התקציב שלי הוא עד 230 שקל.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by MasterDK,

אני רואה בהרבה מפרטים של לוחות אם דברים כמו 5.1 audio channel 6 audio channel הבנתי שזה קשור לכרטיס קול. מה זה בדיוק איך מפרשים/מבינים את זה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by avi-noams,

שלום מחפשת המלצה לרמקולים לחיבור אייפודהכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של עד 500 ש"ח (יודעת שזה לא המון אבל זה מה יש כרגע) חיבור לחשמל (אפשר שניתן גם בסוללות אבל לא רק). האמת - לא חייב להיות מותאם ספציפית לאיפוד כל עוד ניתן לחבר אותו כמו כל נגן...אבל שיהיה נוח לנייד מחדר לחדר, לא המון חלקים..., תוספות שישמחו אותי אבל ממש לא הכרחי: חיבור גם לרדיו ואפשרות להתחבר גם לאייפון תודה, שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by roeesnir,

אני צריך PL כי אין כניסת XLR במצלמה, ואני לא רוצה להשתמש במתאם מכיוון שאז המקרופון לא מקבל פאנטום (48). בקיצור, מקרופון דינאמי שלא דורש פאנטום. עד 500 ש"ח. אפשר גם מ-eBay. (ואולי עדיף...) יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by vincecarter,

אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי למרות שאני לא מחפש מסך מחשב אלא טלויזיה. אני עובר לגור ביחידת דיור ואני זקוק לטלויזיית 32 אינץ לסלון. ( המרחק בין הטיוי לספה יהיה לא יותר מ3 מטרים) מחיפוש בזאפ יש לי 3 אפשרויות: Panasonic Viera THL32C10 במחיר 1860 LG 32LD460 במחיר 1600 Samsung LA32C530 שהוא נראה לי הכי טוב מכיוון שמצאתי בחנות אחת בזאפ שנמכרת ב 1790 ובכל שאר החנויות ב 2500 כלומר היא היקרה מבין ה 3. נראה לי ההבדל במחירים נובע ממשך האחריות. השימוש בטלויזיה יהיה חיבור רגיל לYES וכמובן שאני חייב חיבור לכונן נייד על מנת לצפות בסרטים ( עם כתוביות בעיברית!!!) באיכות גבוהה מבלי לחבר למחשב. בכל מקרה התקציב שלי בסביבות 1800 ולא שקל יותר, אז אם יש דגם של טלויזיה שפספתי שאני אשמח…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by eliran-bason,

מעוניין בכרטיס קול,רמקולים ומיקרופון בשביל קריוקי ברשותי כרטיס קול מובנה של רילטק ורמקולים בתצורת 2.1 של ג'יניוס מדגם sw j2.1 500 ומיקרופון של pro-luxe udm-328 משום מה לא שומעים איכותי וחזק האם יש טעם להשקיע בכרטיס קול רמקולים ומיקרופון? תודה על העזרה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by A.S computers,

איך אני יכול לסנן צלילים כך שיקבל לי רק תונים נמוכים באסים??? יש איזה קבל או נגד או מה שזה לא יהיה??? תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Chymes,

רכשתי את הכרטיס קול לפני כשנה וחצי במטרה לשפר את החוויה במשחקים. בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח אם הישן Abit NF7 למעבד Athlon XP הורגש שיפור משמעותי באיכות הקול. שנים רבות חלפו מאז, רכשתי לוח אם חדש מדגם GA-P35-DS3R המגיע עם כרטיס קול מובנה Azalia. החלטתי לבדוק אם איכות הקול השתפר בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הישן. הסרתי את הדרייברים של Creative, התקנתי את הדרייבר של Azalia וחיברתי את הרמקולים. החלטתי לנגן קבצי מוזיקה, סרטים ומשחקים. לדעתי איכות הצליל בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הקודם השתפרה משמעותית ואינה נופלת מ-Creative. זרקתי את Creative והמשכתי להשתמש ב-Azalia. למה עשיתי זאת? אסביר. א. Realtek מפתחים עדכון דרייבר כל חודש שמוסיף אפשרויות חדשות ומשפר את איכות הצליל. הדר…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by shkaf,

בעקרון זה נגן לרכב אבל מביני עניין בנגנים יעזרו גם כאן בעקרון העניין הוא כזה אני מעוניין לשדרג נגן דיסקים לרכב מבחינת העניין הכספי אני מוכן להשקיע עד 1200 שקל, שואף עד 900 שקל לגבי החברה די נסגרתי על PIONEER לדעתי מעלים מחיר על השם של החברה אבל זה שווה את זה בינתיים לפי מה שחיפשתי התלהבתי מן הDEH-P4800MP שלהם במחיר של 800 שקל ברכב יש לי 2 רמקולים 9*6 של PIONEER בעלי 250 W ועוד 4 טוויטרים קטנים מחפש מכשיר שימשוך אותם בלי מגבר לדעתי הhttp://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069880_291048449_tab=D,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent יעשה את העבודה המלצות?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by meirdor,

שלום רב, מדיון בפורום הבנתי שכל סט של רמקולים יעודיים למחשב דוגמת אלטק לנסינג,הרמן קרדון סאונדסטיקס 2,לא ישתוו לעולם למגבר וצמד רמקולים רצפתיים. מצאתי ביד 2 2 רמקולים רצפתיים של אינפיניטי במחיר מגוחך של 300 שקל אמנם רק עם 2 אלמנטים אבל עדיין ,מציאה. 2 שאלות לי אליכם: 1.האם סט של 2 רמקולים כאלה(אין לי את הדגם) של אינפיניטי ,רצפתיים עם 2 אלמנטים בכל אחד+טוויטר עדיפים על מערכת למחשב של קריאטיב ,לוגיטק וכו' במחיר של 1200 שקל. 2.מגבר,אני יודע שהוא מגביר את המתח ועקב כך הזרם (עזבו להיכנס לחשמל יש לי מספיק באוניברסיטה)אבל מה הוא עושה עוד?האם הוא מהווה ככרטיס קול? כלומר מעביר אות נקי יותר,מעבד את האות שמתקבל אליו? אני רוצה לציין ששימוש המערכת היא רק למוזיקה ,לא מענין אותי משחקים …

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. Started by hagay,

היי היום קיבלתי את הרמקולים creative inspire 5200 ויש לי כרטיס קול live 5.1 ואני חושב שיש איתו בעיה.. חיברתי את השלושה חיבורים מהסאב לכרטיס קול לפי ההוראות שלהם ושמעתי בשני הרמקולים הקידמיים ומהסאב.. אבל מהסנטר לא שמעתי ומהאחורים גם לא.. הסתכלתי מאחורי המחשב ושיחקתי עם החיבורים שנכנסים לכרטיס ושמתי לב שיש יציאה בצבע ירוק ושאני מחבר את הכבל של הרמקולים האחוריים שומעים רק מהם ומהסאב.. ושהחלפתי וחיברתי את הכבל של הרמקולים הקידמיים שוב שמעו רק מהקדמיים .. ניסיתי להכניס ליציאות האחרות בכרטיס אבל רק מהיציאה הזו שומעים......... מה יכול להיות הבעיה...????

15. Started by dudidu08,

אהלן יש לי טלויזיה 32 אינץ' ומחשב עם כרטיס מסך 8600GT שיש לו 2 יציאות DVI יציאת DVI אחת מחוברת למסך מחשב (שכרגע אני רואה בו) וליציאה השניה חיברתי כבר DVI-HDMI מהמחשב לטלווזיה אבל אני רואה רק במחשב... איך אני עושה שאני אראה גם במחשב וגם בטלוויזיה כלומר שכפול תמונה? ושהרזולוציה במחשב תהיה הרזולוצית מסך (1680X1050) והרזולוציה לטלוויזיה תהיה של HD REDY כלומר 1360X768 בטלוווזיה? תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by overload,

ב350 שקל הם קנייה נכונה? כי אני מחפש אוזניות במחיר הזה למוזיקה (היפהופ, האוס, והרבה דאנס) (בארץ). הSennheiser HD 200 הם הכי ממומלצות שראיתי וגם ראיתי שהמחיר שלהם מגיע על ל550 שלק בחנויות אחרות, אני מצאתי ב350. מה דעתכם? עריכה : כבר 2 אתרים מצאתי שמוכרים אותם ב 550-600 שקל.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

אני צריך המלצה לרמקולים ניידים, לא משהו יקר, עד 60 דולר\250 שקל. אין לי בעיה להזמין מחול. אני לא מצפה לפוצץ תשכונע עם רמקולים בגודל אפונה רצוי מאד שיפעל על סוללות AA. תודה(:

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by daniel0089,

היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by lowlow1001,

שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by aivengo,

בכל הדלקה נשאר הרבה זמן עם הכיתוב MuVo2, לאחר מכן נכנס לRecovery Mode ששם לחיצה על כל אפשרות רושמת Media Error. עם החזקה על Menu והכנסת הסוללה הוא נכנס לRecovery Mode ישר, יש אפשרות למחוק, לפרמט (בלי הודעת שגיאה) אך עם הדלקה של הנגן מחדש קורה אותו דבר מה שרשמתי למעלה. לחיצה על Connect To PC פשוט תוקעת אותו במקרה הזה. מי שמכיר את הנגן, הבעיה יכולה להיות בגלל שכרטיס הCF נדפק בכלשהי צורה? אם הבעיה אכן בכרטיס הCF, במקרה של החלפת כרטיס, עד איזה גודל כרטיס CF הנגן יכול לתמוך? תודה. ע: אין לי קורא כרטיסים, אם היה הייתי בודק את הכרטיס.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. יש לי 2 חוטים מהמערכת +- אדום ולבן ובכרטיס קול יש לי שחור וירוק שזה האודיו איך אני מחבר אותם? שחור-אדום לבן-ירוק??

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  22. אני מחפש כרטיס טלביזיה נורמלי, לא הflyvideo הגרוע הזה שנראה יותר גרוע מטלביזיה בת 50 שנה.... משהו נורמלי, עם תוכנת צפייה טובה במחשב וגם שיודע לקבל שידורי HD! תודה לכם!

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  23. טוב אז הגיע הזמן להחליף את ה Pleomax TSP-2100 שיש לי כבר איזה 3+ שנים, עשו את שלהם וצריך להשתדרג, אלו הנתונים שלהם: Response Bandwidth 240Hz~20KHz Sensitivity : Woofer-130mV Max (PMPO) Output Power (Total) : 1300W למרות שנראה לי שזה לא אומר הרבה, מוזר שלא מצאתי כמעט שום דבר עליהם ברשת.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע אם ניתן לקנות קופסא (ריקה) לאכסון אוזניות כפתור (כזאת שניתן לסובב עליה את החוט שלהם, חלק מהאוזניות נמכרות אם קופסא כזו) מקווה שהבהרתי את עצמי

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by niv251,

לפני שנה וחצי קניתי את הרמקולים הנ"ל (יש לי עוד חצי שנה אחריות), כבר כמה חודשים יש לי בעיות מגע עם הרמקולים שצריך לנתק ולחבר בשביל שהם יעבדו כמו שצריך היום אני מנסה להפעיל את הרמקולים והסאב וופר לא עובד רק הרמקולים. ניסיתי לחבר ולנתק ופשוט כלום הכל עובד חוץ מהסאב וופר. עכשיו יש לי שני התלבטויות אולי אני יכול פשוט להחליף את הקאבל והכל יעבוד או לשלוח את הרמקולים לחנות כי עדיין יש לי אחריות. עכשיו גם באפשרות ב' יש לי כמה התלבטויות כי קניתי את הרמקולים ממש רחוק מהבית שלי, עכשיו לשלוח את הרמקולים לחנות שקניתי או ישר לקרט שזה יותר קרוב לבית שלי... תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים