עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. Started by SuperSagi,

שלום, האם המפרט הבא חזק מספיק בכדי לנגן סרטי HD באיכות 720P ו-1080P? Core 2 Duo E8400, 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EG43M-S2H (775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI, 1394a Corsair DHX 2*2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata II * 2 Thermaltake Mozart SX Media Lab Chassis Series Silver

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  3. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!

4. Started by thebenjamin,

אני מתעניין בקניית רמקולים ובאחד הדגמים רשום: Output: 5RCA Input: 8 RCA זאת מערכת 5.1 כאשר מחברים את כל הלווינים אל הסאבוופר. מה אומר המידע למעלה? אני הבנתי שיש לו 5 יציאות RCA שאותן אני מחבר לכל הלווינים ויש 8 כניסות RCA שזה בעצם חיבורים למקורות כמו מחשב,DVD וכו' עד 8 מקורות... הבנתי נכון?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by -Tal-,

היי יש לי כרגע רמקולים של CREATIVE INSPIRE 2.1 שקניתי מלפני 5-6 שנים כבר... אני רוצה להחליף אותם במשהו חדש בסביבות 300 ש"ח.. אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים תודה!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. מה המגבר הכי זול שאני יכול למצוא ואיפה? הכוונה בארץ כמובן... אני רוצה מגבר לאוזניות רק בשביל הוויליום, כי יש לי אוזניות ממש טובות של STEEL SERIES (לא ברמה של המקצועיות, אבל עדיין ממש טובות) ואין להן מגבר כזה על הכבל שלהם לווליום.. ואם אפשרי למצוא בתקציב כזה מגבר עם שליטה על טרבל ובאס אז בכללל... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. היי, רציתי לקנות אזניות עד 300 שח. אני רוצה שהן תהינה אטומות מרעשי סביבה, לא נמוכות, ולא כפתוריות (!). קראתי נראלי את כל התגובות בזאפ, ועד שמצאתי משו שעומד בדרישות, אמרו שהאזניים מתחממות ומזיעות מידי בקיץ שלנו. עדיפות רצינית לחברות Sennheiser ו Creative. מי שיוכל לעזור (עדיף מניסיון אישי) אני אודה לו. השימוש הוא למוזיקה מנגן (רוק מטאל אקוסטי וכיוב) לא מצאתי משו מתאים, אם אתם מוצאים לא חייב לבזבז לי את כל הכסף תודה רבה אפשר (ורצוי) להגיב לי למייל.. eden@faqil.com

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  8. שלום! אבקש המלצה של כרטיס קול למוזיקה ולמשחקים בעיקר בסביבות ה250-300 ש"ח גג. ד"א אם זה משנה - יש לי רמקולים T6060 5.1 תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by parker,

ערב טוב חבר'ה אתמול קניתי את ה LA32A450 של סמסונג, ואני רוצה לחבר אותה למחשב. לא יודע אם זה משנה, אבל כרטיס המסך הוא gforce 6600 gt וכרטיס הקול הוא ה D2 של אסוס. תודה מראש, שבת שלום וחג שמח D:

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. שלום אנשים, כמו בכותרת מתלבט בין הדגמים הללו: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=1102&ProductID=14130&VariantID=14131 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A3500&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he וסמסונג: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A450P&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=HE http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=996 - אם אצליח להשיג אותה במבצע או הנחה... השימושים: חיבור לממיר YES, בלי משחקים ובנתיים גם בלי DVD - נטו YES, לחדר שינה, מרחק של בערך 3 מטר קצת פחות. הקנייה מתוכננת להיום (הודיעו לי עכשיו), תודה לעוזרים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. שלום יש ברשותי מערכת סראונד (7.1) של קריאייטיב s750 gigaworks ורציתי לקנות כרטיס קול שיחליף את הכרטיס (on board) שיש לי כרגע כרגע יש לי לוח אם של DFI x48 t3rs שמגיע עם כרטיס קול של רילטק 7.1 עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 הכרטיסים הבאים : Creative X-Fi ELITE PRO או.. Asus Xonar1.3 Deluxe Audio-Video Enhancement PCI-E HDMI השימושים שלי הם: מוזיקה.. אני מעוניין לשמוע מוזיקה באיכות הכי גבוהה שאפשר גם חשוב לי משחקים, אני רוצה שגם הכרטיס יעזור לי להעלות את ה frame rate של המשחק וגם להוריד עומס מהמעבד הראשי וכמובן גם איכות הצליל במשחקים. שימוש נוסף הוא סרטים ב high definition, יש לי מספר לא מבוטל של סרטים באיכות גבוהה ואני מעוניין בכרטיס שיגרום לי להרגיש בגן עדן של סאונד מבחינת…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by moonjib,

מה דעתכם לפתוח דיון כללי על רמקולים שבו יהיו מוצגות המערכות הטובות ביותר (2.1, 5.1 , 7.1) , כמו בפורום תצוגה עם ה-lcd ...זה יהיה נחמד וימנע הרבה דיונים. אנא הביעו דעתכם.

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה שאיכשהו מה שאני שומע באוזניות מגיע גם למיקרופון שלי, כך שמי שאני מדבר איתו דרך המיקרופון שומע בעצם את מה שאני שומע. יש דרך לבטל את זה? אני משתמש ב- SB Audigy 2 ו- Senn HD 485 אם זה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. Started by SerpentMage,

שלום לכולם, יש לי בעיה ב ATP3 שלי (הוא ישן, בן 6 שנים). לאחרונה לא תמיד שומעים מהרמקול השמאלי, וכדי שישמעו אני צריך לשחק קצת עם החיבור שלו לסאב-וופר (ואז הבעיה נפתרת לכמה שעות). מה גורם לכך? (המגעים נקיים מלכלוך ובכלל אני שומר את כל המערכת נקיה מלכלוך ואבק)

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by liran2001,

זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by asaf999,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלוויזית פלזמה חדשה לסלון בתקציב של 20K~ העיקר הוא ערוצי הטלווזיה הרגילים (10,11,22), ועל סרטי HD, כמו כן גם מתוכנן HTPC (לא נכלל בתקציב הזה) , כך שחשוב שיהיו מנגנונים נגד צריבה וכל הנוגע בדבר. מרחק הישיבה הוא בערך 3-3.5 מטר. המקום מואר בצורה סטנדרטית, כמו בית רגיל. חשוב לי שהטלוויזיה תיהיה באיכות טובה, מחברה מכורת, שתציג קשת רחבה של צבעים. הדגש הוא על האיכות ופחות על הגודל. - אני לא נעול על פלזמה אולם אמרו לי שהיא עדיפה על שידורי טלוויזיה רגילם. - הטלוויזיה הולכת להטלות על הקיר (אם זה חשוב בכלל). 1) איזה גודל עדיף? תחילה רציתי לקחת 50' אבל בגלל מרחק ישבתי אני לא בטוח שזה יהיה רעיון טוב, לכן אסתפק ב- 42' לפחות! (תקנו אותי אם אני טועה)…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by h.misha,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח של 1GB. קראתי קצת בפורום בקשר להמלצות על iAudio G3 והחלתתי שזה הנגן שאני קונה. עכשיו לפי מה שהבנתי הנגן הזה קיים גם בגרסה של 2GB אבל בשום חנות ישראלית באינטרנט לא מצאתי את הגרסה הזאת. ראשית כל רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה גרסת 2GB ושנית כל איפה ניתן לקנות גרסה זאת האינטרנת? ועוד משהו: קראתי באיזה ביקורת שבה הספקית החדשה של iAudio (לא זוכר את שמה) הכריזה כי היא תיתן שנה אחת על הנגן, לאומת זאת קראתי בפורום על אנשים שקנו את הנגן עם אחריות של שמה וחצי. מישהו יודע איפה הטעות? ואם באמת ניתן להסיג אחריות של שנה וחצי אז מאיפה קונים! תודה אנשים!!!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by MATOK,

יש לי את הרמקולים ALTEC LANSING XA 2021 ואין להם שלט בורר ווליום כמו לכל רמקולים נורמליים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף להם שלט בורר ווליום,יש חיה כזאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by ag43,

אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. Started by bad boy,

מה דעתכם על הרמקולים של JETBALANCE JB-411 ???

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. Started by yossi126,

קצת חשיפה לא תזיק - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442814,00.html

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. אז ככה ראיתי שתי דגמים שניראים לי סבבה למחשב ואין לי מושג מה הם באמת שווים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולגלות מה הם באמת שווים. הנה המפרטים של שתיהם 1. http://microlab.com.cn/en/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm 2. http://microlab.com.cn/en/product/speakers/home%20system/x23.htm תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  24. איך אני יכול לחבר רמקולים של מערכת למחשב

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  25. יש לי בעיה כזאת: לוח GA-7VM400M-RZ הכ.קול הוא VT1617 של VIA והמחשב עבר התקנה מחודשת של בXP הורדתי את הדרייברים מאתר של VIA, הכרטיס קול עובד(יש מוסיקה) אבל המיקרופון לא בדקתי בהגדרות ושם ראיתי משהו מוזר בPLAYBACK אני יכול להוריד את הV מהשתק של המיקרופון בRECORDING אני לא יכול להוריד אותו בשום תוכנה המיקרופון לא עובד הבעיה היא לא במיקרופון כי הוא עובד נפלא במחשבים אחרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.