אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקי חברה בניתי סאב [תיבה פשוטה ונחמדה] לאוטו +וופר פשוט של חברה לא מותג [חייב לציין שהאיכות עלתה על הציפיות..] בכל אופן תמונה מצורפת... לעניינינו : ברצוני לקבל ייעוץ ממכם ..המומחים הגדולים שבניינו ,מאיפה ניתן לקנות נגיד קרוס אובר של מעביר נמוכים [ברמות שמגיעות עד ל 28-40HZ] שיהיה פשוט וזול או לחילופין- יותר מזאת אם מישהו התנסה פעם בבניית אחד כזה בבניה עצמית, או שיש לו ידע ותוכנית בניה ורשימת רכיבים לשם כך בישביל בניית הקרוס ..אשמח מאוד לקבל תשובות בהקדם ועזרה..תודה מראש !!! יום טוב ! קישור לתמונה : http://pctip.free.fr/upload/IM000039[1].jpg
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לשים תמונה שהעתקתי לנגן מהמחשב, כתמונת רקע כשהמוסיקה מתנגנת? איך? תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש אוזניות In Ear. תקציב: 550שח בכרטיס וויזה נטען - אם הזמנה מחול. סוג מוזיקה: Classic Rock, Metal, Industrial. נקודות החשובות לי: -אטימה כמה שיותר טובה -איכות הצליל כמה שיותר טובה - הצלילים הנמוכים בעדיפות הכי גבהה. -שהיו ניידות, כלומר שלא היו בעלות התנגדות גבהה מדיי ככה ש אייפוד שאפל החדש יסחב לפחות ל 5 שעות מוסיקה. - עדיף שיהיו מהארץ אבל אם יש אפשרות טובה יותר מחו"ל אז זאת לא בעיה אפשר להזמין. - המוסיקה תיהיה מקודדת ב MP3 בביטרייט של 320KBPS. היו לי כמה אפשרויות אבל אני בחפש דעה של מישהו מנוסה יותר ממני. Altec Lansing Im716 Altec Lansing Im616 Altec Lansing UHP 336 Ultimate Ears Super.Fi 3 (חדשות) Ultimate Ears Super.Fi 5 (משומשות באיביי) ועוד שאלה…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כמובן שחשבתי על הZ-5500 אבל רציתי לדעת האם במחיר שלהם יש רמקולים יותר טובים או שהם הכי טובים\משתלמים. תודה מראש, וערב טוב.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית רמקולים ובאחד הדגמים רשום: Output: 5RCA Input: 8 RCA זאת מערכת 5.1 כאשר מחברים את כל הלווינים אל הסאבוופר. מה אומר המידע למעלה? אני הבנתי שיש לו 5 יציאות RCA שאותן אני מחבר לכל הלווינים ויש 8 כניסות RCA שזה בעצם חיבורים למקורות כמו מחשב,DVD וכו' עד 8 מקורות... הבנתי נכון?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האוזניות האלה: 1. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=52 2. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=51 השניות ניראות לי בנויות באיכות יותר גבוה... גם אני אוהב יותר את העיצוב אבל הן יקרות ב100 ש"ח, מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איזה רמקולים הכי טובים לתקציב הזה ואיזה רמקולים עדיפים למוזיקה מ-ה 5.1??? שיש קיום בשוק ומה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=14090&nav=1
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי למצוא עידכון /דרייבר עבור וינדוז 7 למקלט DVB NIKOM TV , כך שהתמונה שלו כאן(בצד שמאל של המסך בקישור): https://www.google.com/search?q=Nikom+TV+support&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=1oIPYe6-flVICM%2CKp9Wl_vDMs20BM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kTzZWE2i005_Ef_K3zxTJpeDo8Oww&sa=X&ved=2ahUKEwiv26valcHrAhXIz4UKHWAiBF4Q9QF6BAgJEAc#imgrc=1oIPYe6-flVICM היה שייך למותג/חברת honetech שנמכרה,התוכנה מתקינה את עצמה בתור honestech TVR 3.0 חיפשתי ברשת. ראיתי שיש בלבול בין NIKOM TV, שמופיע חרוט על המכשיר עצמו, לבין NIKON קניתי אותו בתקופת ה XP
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB עם המתאם וידאו NVIDIA® GeForce 8400M GS 128 MB זיכרון עם יציאת HDMI ושמע פנימי 3D Sound Blaster Pro שמע 16 bit תואם משולב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 האם הוא יוכל לתפקד כ HTPC עם תמיכה ב HD ו BlueRay?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מערכת של זוג רמקולים איכותיים לסטריאו בצורה שאוכל לחבר אותם למחשב, תקציב של עד 2500 ש"ח כולל רסיבר/מיקסר (לא מעוניין ביד שניה)... אני מעוניין בהמלצות לקומבינציות שונות... או לרמקולים/מיקסרים/מגברים מסויימים בנפרד... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום... אני אני צריך לתייעצו לי קניית ארבעה רמקולים לרכב . אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שיכולים להיכנס בתקציב של 200-300 ש"ח ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לשאול את השאלה הזאת (חוששני שאתם מתעסקים רק בציוד אודיו למחשב)... ויש לי שאלה: בתקציב שנתתי יש רמקולים טובים שייתנו איכות סבבה? או שזה תקציב מועט בשביל רמקולים לרכב? מקווה שתעזרו לי...תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
איך האוזניות EH150 של סנסהייזר? מישהו התנסה בהן\יש לו אותן ויכול לתת חוות דעת? אני צעד לפני קניה וחשבתי שאולי כדאי בכל זאת לעצור לבירור בפעם האחרונה. בהתחלה רציתי ללכת על ה-EH202 אבל החלטתי שלא אחרי שקראתי המון ביקורות על האיכות של הדגם הזה... (אני לא מאלה שיותר מדי באס באוזניים על חשבון השאר עושה להם את זה.) (אני מחפש אוזניות נורמליות אחרי המון כושלות עד היום, לתוהים למה הבירור המעמיק.) תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום מחפשת המלצה לרמקולים לחיבור אייפודהכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של עד 500 ש"ח (יודעת שזה לא המון אבל זה מה יש כרגע) חיבור לחשמל (אפשר שניתן גם בסוללות אבל לא רק). האמת - לא חייב להיות מותאם ספציפית לאיפוד כל עוד ניתן לחבר אותו כמו כל נגן...אבל שיהיה נוח לנייד מחדר לחדר, לא המון חלקים..., תוספות שישמחו אותי אבל ממש לא הכרחי: חיבור גם לרדיו ואפשרות להתחבר גם לאייפון תודה, שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי SEN HD485 דיי מרוצה מהן, אבל מתעניין בשידרוג... מחפש אוזניות עם פירוט צליל יותר טוב,במה רחבה ,ניידות, סגורות ונוחות. עוד עניין, התנגדות נמוכה ככל הניתן...כך שיהיה ניתן לשמוע בהם בנגני MP3. תקציב, עד 800 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה, אבל שווה לנסות.. אני מעוניין לצרוב מספר קבצי וידאו (במקרה divx, אבל אם צריך נמיר ל-MPEG) על DVD כאמצעי אכסון גדול, ולסמן את הDVD כ-VCD כדי שיהיה אפשר אולי לצפות בסרטים ברצף במכשיר שתומך ב-VCD. כלומר, בואו נגיד שברשותי מספר קטעי וידאו, והם ביחד שוקלים הרבה יותר מ-700MB. במקום לצרוב אותם על מספר CD רגילים (בפורמט VCD לצפיה), אני מעוניין לצרוב אותם על DVD שהוא פשוט אמצעי שמכיל הרבה יותר מקום לאחסון. אבל אני מעוניין לצרוב את קטעי הוידאו האלה בתור tracks של VCD, כך שיהיה ניתן לצפות בהם ברצף, מתוך ה-DVD, בפורמט VCD. 1. האם ניתן לצרוב DVD כ-VCD? אני יודע שVCD מכיל תיקיות וקבצים בפורמט מיוחד. 2. האם מכשיר DVD שיודע לקרוא VCD, יוכל לקרוא גם DVD שנצרב בפורמט דומה? ט…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מתלבט בין שני אלה . כעיקרון השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים .
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לאוזניות in-ear (אם אני לא טועה במינוח). משהו בין 200 ל-350 ש"ח ושכמובן יהיו הכי טובות שאני יכול במחיר. אני שומע בעיקר ג'אז\רוק\מטאל אז כנראה שדגש על בס אני לא צריך. יש לי נגן iAudio X5 (עשרים ג'יגה עם וידאו) שמריץ גם FLAC אם זה משנה. בנוסף אני מעדיף לקנות בארץ (אחריות ופחות סיבוכים). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שלושה סוגים: נגן מבוסס דיסקים (צרובי MP3), נגן מבוסס זיכרון (או דיסק קשיח קטן), או מיני דיסק. אם למישהו יש רעיון או תשובה, אני אשמח לקבל גם דגם ספציפי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear). התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה. בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על t3000 במקום atp3..בגלל הסיבה שיש שם חיבור לאוזניות... אולי כשאני חושב על זה בעצם מתי יצא לי בכלל גם להשתמש ברמקולים וגם באוזניות?~... בעקרון יש מפצל..אבל אולם, הוא מקטין את איכות השמיעה ומשבש את איכות הרמקולים\אוזניות. עכשיו כאשר ניתנה לי האפשרות לקנייה בדיוטי פרי ביום ה-12.10 אח שלי טס (-ככה שזה דחוף מאוד) יוצא לי להתלבט לגבי האם כדי ללכת על fx 5021 או על fx 6021....( -שניהם עולים 200 דולר) או אולי בגלל המחיר המופקע יחסית של השניים ובגלל העיצוב היפה יותר של לחשוב אולי על JBL Creature Active 2.1 -(מאה ועשר דולר). http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 עכשיו לפי מה שהבנתי גודל החדר ומיקום הרמקולים ואופן השימוש לוקח חלק בשיפוט -איז…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרגע Audigy 2 Platinum, ואני חושב לחליפו ל-X-Fi...האם כרטיס החדש הרבה יותר טוב מהנוכחי שלי?
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ומהמגבר יוצאים חמישה רמקולים, שניים גדולים מרכזיים, שני סראונד וסנטר, כמובן שכרגע אני שומע רק בשניים, הכרטיס קול שלי הינו BUILDIN בלוח, בראשותי לוח של GIGABYTE GA-P35-DS3L, האם יש פתרון אחר מאשר כבל אופטי, אולי למשל חיבור RCA רגיל או כל דבר אחר ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שמשמש אותי במקום טלוויזיה(גם ככה המסך מספיק גדול לטעמי ככה שלמה לא להשתמש בו כטלוויזיה) עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה.. אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9... לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה) שכחתי לציין שאני משתמש בWINDVR 3.0
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-