עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by spotash,

יש לי סרט/סדרה על המחשב באיכות HDTV. איך אני יכול לראות אותו על הטלויזיה שלי? אני צריך צורב HD-DVD או BLUE-RAY? אני צריך DVD שיודע לנגן HDTV? אני צריך טלויזיה שתומכת HDTV? אני לא מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  2. אני מחפש אוזניות בתקציב עד 250 שקל לנגן שלי D2 מי מהאוזניות בכותרת יתאימו לי יותר...............אם יש לכם הצעה אחרת תציעו תודה לעוזרים

3. שלום לכל המומחים. אני רוצה לקנות מסך LCD לחדר. מרחק צפיה - 2.5 מטר. המסך מיועד לתליה על הקיר כך שכמה שיהיה יותר דק כך יותר טוב. כמובן שיכלול רמקולים. כמובן FULL HD צריך שיהיו לו חיבורי RCA בנוסף לכל הרגילים. רוב הזמן אני צופה בסרטים בחושך או בתאורה מאד חלשה. המטרה : צפיה בסרטים DIV-X , אני מניח שאחרי שיהיה לי אותו אוריד גם סרטי HD. לעיתים רחוקות שידורי כבלים. חיבור USB שגם יודע לקרוא DIV-X יכול להיות נחמד ביותר. תודה רבה על הייעוץ.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by yoni_h,

אני מחפש פיתרון סביר לשיפור איכות הסאונד בטלויזיה שבסלון כתחליף לרמקולים המובנים שלה, ובתקציב שלי הגעתי לשני המערכות הללו: COBY SOUND BAR 3-D CSMP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11164&perur=2&t=59&c=861 קישור לאתר היצרן: http://www.cobyusa.com/?p=prod&prod_num_id=10537&pcat_id=2004 MICROLAB X16: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=296&bigclassid=15&smallclassid=73 אם הייתם צריכים לבחור בין שתי אלה, במה הייתם בוחרים ולמה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. שאני מחבר את הנייד לטלויזיה כדי לראות סרט,יש כבל אחד שיכול לשמש כשמע וכdisplay? או שאני חייב 2 כבלים אחד לשמע ואחד כדי לראות תצוגה

6. Started by -Tal-,

היי יש לי כרגע רמקולים של CREATIVE INSPIRE 2.1 שקניתי מלפני 5-6 שנים כבר... אני רוצה להחליף אותם במשהו חדש בסביבות 300 ש"ח.. אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים תודה!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by genia,

/

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by .AloN,

בוקר טוב, אני מחפש דיסק-מן שתומך גם ב Mp3, אני לא מתמצא כל כך במחירים... אבל אני לא מחפש משהו High end וגם לא משהו זול. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by MightYaad,

אני מחפש טלויזיה שתשמש לי גם כמסך מחשב (למשחקים סרטים ועבודה משרדית) וגם כטלויזיה.... המרחק צפיה עומד על 2 מטר הגודל שאני רוצה הוא 32" עם Full HD אני לא ממש יודע איזה מסך עדיף...אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים במחיר הזה... עדיף שהמחיר ישאף כמה שיותר לכיוון ה2000 ש"ח ולא מעבר... הטלויזיה ששמתי עליה עין בינתיים היא Samsung LA32B530

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by avi-noams,

שלום מחפשת המלצה לרמקולים לחיבור אייפודהכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של עד 500 ש"ח (יודעת שזה לא המון אבל זה מה יש כרגע) חיבור לחשמל (אפשר שניתן גם בסוללות אבל לא רק). האמת - לא חייב להיות מותאם ספציפית לאיפוד כל עוד ניתן לחבר אותו כמו כל נגן...אבל שיהיה נוח לנייד מחדר לחדר, לא המון חלקים..., תוספות שישמחו אותי אבל ממש לא הכרחי: חיבור גם לרדיו ואפשרות להתחבר גם לאייפון תודה, שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by no nick,

לכל האוזניות יש דגם רגיל(e2 לדוגמא) ודגם עם c(e2c לדוגמא). מה ההבדלים?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by Chymes,

רכשתי את הכרטיס קול לפני כשנה וחצי במטרה לשפר את החוויה במשחקים. בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח אם הישן Abit NF7 למעבד Athlon XP הורגש שיפור משמעותי באיכות הקול. שנים רבות חלפו מאז, רכשתי לוח אם חדש מדגם GA-P35-DS3R המגיע עם כרטיס קול מובנה Azalia. החלטתי לבדוק אם איכות הקול השתפר בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הישן. הסרתי את הדרייברים של Creative, התקנתי את הדרייבר של Azalia וחיברתי את הרמקולים. החלטתי לנגן קבצי מוזיקה, סרטים ומשחקים. לדעתי איכות הצליל בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הקודם השתפרה משמעותית ואינה נופלת מ-Creative. זרקתי את Creative והמשכתי להשתמש ב-Azalia. למה עשיתי זאת? אסביר. א. Realtek מפתחים עדכון דרייבר כל חודש שמוסיף אפשרויות חדשות ומשפר את איכות הצליל. הדר…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by vovka43r,

Creative MuVo TX FM 1GB Creative MuVo V200 1GB שניהם באותה צורה, שניהם באותו נפח, שניהם באותו מחיר. אז מה ההבדל ביניהם? תודה

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  14. חיברתי את המערכת למחשב במשחקים שתומכים בדולבי שומעים בכל הרמקולים של המערכת כמו שצריך אבל בשאר הדברים לא הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שלפחות הסאב של המערכת שמחובר בחיבור שונה מזה של הסטריאו יפיק לי את הבאס תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום, אני עובר בעוד כחודשיים אני עובר לדירה חדשה וואני קונה מחשב HTPC שהוא יהיה מחובר לטלויזיה בסלון .. בנוסף אני רוצה לחבר גם את המסך (המסך הרגיל 22 אינץ') של המחשב והוא יהיה במרחק של 8M מהמחשב. כאילו טלויזיה HDMI ומחשב VGA. אבא שלי הכין לי צינור שאני יוכל להעביר את הכבל אבל כמובן הצינור דק מידי ורק הכבל עצמו עובר שם, הראש(יצאה) לא עובר.. יש למישהו פתרון ?? אני חשבתי אולי להעביר את הכבל ולחבר בעצמי את הראש לכבל זה אפשרי ? ואם כן, איך אני עושה את זה ? תודה מראש, קובי

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by americium,

יש לי את ה-Z4 שרכשתי לפני כמה חודשים (480 ש"ח אחרי המבצע של 40 אחוזים באופיס דיפו) ואני מרוצה מהם רק שנראה לי שמערכת 2.1 בשביל (מחשב) זה אוברקיל. עכשיו יש את המבצע של 1+1 בבאג וחשבתי ללכת על ה-Z10. האם זה צעד טוב? ה-Z10 טובים יותר מה-Z4? התוספת של הסאב ל-Z4 הופכת אותם לטובים יותר או שלא משנה כל-כך?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. לילה טוב לכולם, יש לי רמקולים 5.1 של חברה לא ממש מוכרת, אבל זה לא ממש הנקודה. אז ככה- המערכת משימעה מוזיקה מצויין רק שאת הבסים לא שומעים, הסאב וופר לא מוציא את הבסים משום מה, הוא מחובר כראוי ועובדה שהסטנר עובד (שניהם מתחברים על אותו כבל) בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות וזה מרגיז אותי שהסאב לא עובד. שחיברתי את המערכת למחשב נייד (שבו יש רק כניסה אחת לרמוקלים חיצוניים) אז חיברתי ללאפטופ שלי את הכבל של הסנטר והסאבוופר ושמתי שיר עם בסים-ושמעו את הבסים מצויין. עכשיו שכל ה5.1 מחוברים-אני לא שומע את הסאב. האם אפשר דרך המחשב איפשהו להגביה את עצמת הסאב? (חוץ מדרך volume consrol) יש תמונה של התכנה שאיתה אני מכוון את הרמוקלים. אשמח לעזרה, ולדעת למה שחיברתי את הסאבוופר+והסנטר למחשב הניי…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  18. יש לי את הרמקולים LOGITECH Z5300 רמקולים עצבניים http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=71 הכרטיס קול בעיקר למוזיקה ואז למשחקים וסרטים התקציב 350 - 400 ש"ח איך הכרטיס קול AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 הוא יותר טוב מה CREATIVE AUDIGY 2 ZS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  19. Started by afikg,

קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. תקציב 350+-. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  20. Started by omri_ro,

חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון נוסף שיקול הציצוב הוא משני אבל עדיין... (מעדיף דגמים עם מסך LCD גדול יחסית ותאורה אחורית כחולה(כמו בRIO) עברתי על כמה דגמים כמו הRIO S10 והPANASONIC SVSD50 אבל רציתי לדעת אם יש דגמים נוספים שפספסתי תודה על שיתוף הפעולה :

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by giladr,

יש המלצות? עדיפות לכרטיס זול וטוב כמובן עריכה: עשיתי חיפוש ב ZAP ו NEWEGG, אולי זו תמימות של מתחילים, אבל אין כרטיסים שתומכים בקידוד DIVX בחומרה? המקסימום שראיתי זה MPEG2...

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by shlomibandit,

אני מחפש מערכת רמקולים (עדיף של קרייטיב , אבל לא חייב) , של 5.1 עם סאב והכל.. שתשמש אותי בעיקר לסרטים , גם משחקים , ושירים גם .. אם יהיה אפשר לחבר את זה גם לטלויזיה זה יהיה מעולה .. אם לא , לא קריטי נחבר את זה רק למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה שבא לי עם הלוח של אביט: abit kn8 ultra הוא יספיק לי? למערכת כזאת? בשביל שאני ישמע בסרוואנד וכל זה?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by noambar,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני חשבתי על ה- Logitech Z-5300e אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין ה-Logitech Z-5300 (בלי ה-e)? וגם האם הרמקולים האלה טובים? נ.ב. חבר שלי רוצה לקנות את הרמקולים altec lansing 2100 והוא רוצה לדעת עם הם טובים?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  24. יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי. זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי? תודה לעונים. ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by tryf,

שלום לכולם. בקרוב אני עובר דירה לדירה חדשה. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה דקה (יש לי CRT 29 של טושיבה) , מגבר ורמקולים. רציתי לבקש עזרה עם רכישת המגבר והרמקולים. יש כל כך הרבה מבחר שאני דיי אבוד. התקציב הוא 4500 ש"ח סה"כ. למגבר יתחברו: 1. DVD 2. yes max HD 3. מתישהו ארצה לרכוש גם סטרימר. 4. רמקולים בסראונד. 5. פלזמה דקה לא 3D. רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים וסדרות. אולי קצת מוזיקה. מישהו יכול להמליץ על רסיבר וסט רמקולים? אשמח גם לקבל הסבר על התכונות החשובות של רסיבר בימים אלה ...... DLNA ???? וכאלה אני בטוח שעוד אנשים ייהנו מההסבר :-). תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים