אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי המערכת הזאת: http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/hf/mcre400.html המערכת עלתה לי לפני שנה סכום של 500 דולר, אני מתכוון למכור אותה, תמליצו לי על מחיר בבקשה, כמה עלי לבקש עבור המערכת?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מתעניין לסדר לעצמי מערכת אודיו טובה לחדר, נזכרתי שלפני כמה שנים טובות נכנסנו לחנות אלמ והשמיעו לנו שם מערכות סטריאו של פיוניר. המערכות היו כל כך טובות והאיכות שמע הייתה כל כך מושלמת שקשה לתאר במילים. עברו כמה שנים והחלטתי שאני רוצה לקנות כאלו, רק שאני לא מוצא. מישהו יודע אם עדיין מוכרים חדשות בארץ ואיפה?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה.. חבר שלי יש לו מחשב נייד של דל.. הוא מחפש מערכת סטריאו נורמלית שתומכת AV .. בשביל לחבר אותו בצורה כלשהיא (הוא יודע איך) למחשב הנייד הקטע שבדקנו חנויות חשמל.. ואמרו לו שהמערכות היום לא תומכות בAV... וניתקלנו במערכת סטריאו נחמדה מאוד... http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SCAK770&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=11&aff=Zap〈=HE הקטע שיש שם אפשרות חיבור למחשב בצורה אלחוטית.. אבל לא ברור אם זה מחשב נייד או נייח ואם נייד אז איזה התקן אמור להופיע בנייד על מנת לתמוך באפשרות של השמעת שירים במערכת הסטריאו ללא כבל.. או האם צריך לקנות בנוסף התקן בלוטות שתומך בזה.. רשום שזה כולל קישור אלחוטי למחשב מוכן..מה זה אומר בבקשה תעזרו לי!! האם אפשר לחבר את הסטריאו שיש באתר למחשב נ…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט אם לחבר לו מערכת סטריאו או סט רמקולים. המחשב יהיה עם כרטיס קול איכותי, ואני כמעט תמיד עובד עם אוזניות שאותן אני אחבר למערכת או לרמקולים. השימוש הוא לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים, לא עריכה מוזיקלית או משהו כזה. לרוב מערכת זה יותר יקר וגם יותר גדול, אבל האם זה מה שמתאים לי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! כפי שכולם פה לא יודעים, בקרוב אני עומד לקנות מוחשב. עכשיו שמתי לב שבלי רמקולים למחשב המחיר יורד ואני יכול להעמיד מחשב הרבה יותר חזק. השאלה שלי היא (בלי קשר לשאר המפרט העתידי), האם למוסיקה בעיקר עדיף לי Altec Lansing ATP5 או את המערכת שיש לי עכשיו שהיא Sansui MS-510 מחוברת לכרטיס הקול (כנראה הרקולס GTXP). כמה שניסיתי לא מצאתי את האתר שלהם באנגלית אז אני מקווה שתיתנו דעה כללית... חשבתי שמקסימום בהתחלה אני אשר עם המערכת הנוכחית ואלאחר מכן (חודשיים שלושה) אעבור לאלטק לנסינג. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני יכול להשקיע גג 2000 ש"ח ממומץ פחות כי אני גם צריך לחסוך למסך 19" דק ... מחפש משהו שיכול לשמש גם למוזיקה גם למשחקים וכן גם לסרטים אבל יותר למוזיקה וסרטים ... לא חייב רק את ה 7.1 למחשב או כל החרא הזה ... אפשר גם מערכת קולנוע ביתית אתם יודעים יפה כזאת... אאא והחדר שלי בנוי ככה שיש בוא 3 מחשבים אבל הכל בעיצוב יפה אז אם יש גם משהו מעוצב שצריך להוסיף כי הוא ממש סוף הדרך ויחזיק הרבה זמן תנו לי גם אותו כנ"ל אם יש משהו בחו"ל שהוא תותח או משהו כזה כי יש לי אפשרות להביא משם בעוד חודש ... תודה . יעקב <3 ושוב תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מערכת סטריאו, רוב הזמן לשמיעת מוזיקה קלאסית, אולם גם מדי פעם מוזיקה פופולרית. צפייה בסרטים היא צורך משני. הוא פנה לחנות פיוז וקיבל מהם את ההצעה הבאה -- רמקולים של מורדנט-שורט Aviano 1 רסיבר סטריאו - אונקיו TX8522 או TXSR309 האם למישהו יש ניסיון עם מי מהנ"ל? יש למישהו הצעה טובה יותר? אין טעם להציע דברים יד שניה - הוא לא מעונין, אבל אין לו בעיה לקנות מתצוגה לדוגמא או אולי מטרייד-אין בחנות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לקנות לחדר רמקולים diamond 9.1 של וורפידל ומגבר סטריאו איכותי של דנון. מה אתם אומרים על הרמקולים?למישהו יש המלצות עליהם? האם הדגם 9.2 הוא טוב יותר? ויש לי כרטיס קול onbord ישן איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בעיקר למוסיקה(סביבות 500 ש"ח). תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המערכת הנוכחית כבר יצאה מכלל שימוש ואני רוצה לקנות חדשה. אני לא מחפש משהו כבר שירעיד את השכונה אלא מערכת רגילה, עם איכות טובה שאני אחבר אותה למחשב..לא צריך יותר מזה. אממ יש לי 600 ש''ח לזה..זה מספיק בשביל מערכת סטנדרטית או שאני אצטרך לחסוך עוד קצת? וגם איזה חברות טובות למערכות סטריאו וכל השיקולים האלה אני לא מבין בזה. נו טוב, בשביל זה יש פורומים
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/pdfs/moreinfo/mcre300-400.pdf דגם RX-E400 איך היא?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים שנה טובה. אני רוצה לקנות רסיבר/מגבר לבית שישמש כמערכת סטריאו וכנגן כאחד שגם אוכל לראות איתו סרטים ולהנות מהחוויה ולהשמיע בו גם שירים ואפילו קריוקי מפעם לפעם, עכשיו , כמו שציינתי בכותרת אני חדש בנושא ואני רוצה לדעת מה מומלץ לרצונות שלי ולמה זה מומלץ כמובן כמוכם הייתי גם רוצה להתחיל להבין אז אם תוכלו, לתת לי כיוון שאוכל ללמוד ממנו. אני רוצה מגבר שיחזיק ולא יהרס מהר אבל שיהיה זול עד 2000 שח תודה מראש לעוזרים
-
שלום, אני מחפש מערכת סטריאו לחדר, גודל 3.5X3 בערך. השימוש העיקרי הוא למוזיקה. חשוב שהמערכת תתחבר גם למחשב שגם משם אני מתכנן לשמוע מוזיקה. התקציב 2500 ש"ח. כל תצורה תהיה טובה (עם/בלי מגבר/רסיבר וחלקים נוספים) עריכה: המלצה על מקומות שאפשר לשמוע בהם את המערכת/רמקולים ולקנות שם גם תהיה טובה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי עסקה עם אבא שלי העברתי למטה את הDVD הרסיבר הרמקולים הכל עכשיו הוא מוכן לקנות לי ב3000-4000 שקל מערכת סטיראו. אני משחק במשחקי מחשב ורואה טלויזיה ועם מוזיקה 25 שעות ביום. הסגנונות שאני שומע הם Rap,Hip Hop,NY House, Underground House פה ושם גם קצת Club Trance הדרישות שלי הם שלוש יצאות למחשב ולתבל ולCD CD Player אם אפשר אפשרות לסאב בעתיד ולא צריך לפרט יותר נראה לי, תודה רבה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא של חברה שלי מחפשת המלצה על מערכת סטריאו (עד 1200 שקל) לחיבור לטלויזיה (ללא רסיבר). הצרכים העיקריים הם שמיעת רדיו באיכות טובה, ושניתן יהיה לשמוע את הטלויזיה מהרמקולים של המערכת. לא מדובר כאן באודיופילים כבדים, ובסה"כ הרעיון בסיסי ופשוט, ולכן גם זול. הטלויזיה היא LCD 42" של סמסונג, כשכמעט כל הכניסות פנויות (אני לא יודע איזה כניסות הן הרלוונטיות ולכן לא מפרט מעבר לכך. אנא תנו המלצות, או לפחות תסבירו לי מה אני אמור לחפש במערכת סטריאו, ואיך אני מחבר אותה לטלויזיה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת סטראיו למחשב שיש בא 2 או 4 רמקולים ולא של וגיטק החרטות האלה אלה משהו מחברת סמסונג סוני LG מערכת קולנוע שאני יחבר אות הלמחשב התרציב שלי זה 1650 +/- עדיף בכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מערכת סטריאו חדשה לחדר השינה שלי. התקציב גמיש. אם למישהו יש ניסיון עם מערכת טובה, אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מערכת סטריאו עד 500 שקל (מתנת יום הולדת לאמא ^^), יש למישהו הצעה לדגם צפסיפי שזמין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LM-M140&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&DeptIDReq=&aff=bazman רוצה לשמוע מכם. ;D תודה.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של שארפ שאני מכניס דיסק mp3 לתוך המערכת לא שומעים כלום וכתוב באנגלית אין דיסק לפעמים הדיסק עובד ושומעים עם אני מכבה ומדליק 6 פעמים גם במקורי זה עושה מה הבעיה תודה אורן
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מערכת מיני סטריאו עד 4K שיהיה את הצליל הכי נקי והכי צלול שיכול להיות. תודה מראש. .swg
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול של soundstorm 5.1 עם 3 יציאות מאחורה. כתום ירוק וכחול. חבר שלי אמר לי שאני יכול לחבר את הרמקולים שלי לוג'יטק 2.1 לחיבור אחד(הירוק) מאחורה, ואת המערכת סטריאו לחיבור הכחול השני. וככה לשמוע דרך הרמקולים של המחשב והמערכת יחדיו.(נ.ב יש לי פלאג קטן שמחבר בין הפלאג האדום והשחור שיוצא מהמערכת לפין אחד בלבד שאני אוכל להכניס אותו למחשב..) האם זה אפשרי? האם צריך לכוון או לעשות משהו מיוחד? והאם חיבור הכל ביחד יחליש את העוצמה הכללית של המערכת או משהו כזה?.. תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ כנהג טרי איזה מערכת לקנות אני זקוק למערכת+רמקולים.. השאלה שלי היא קודם כל מה זה אומר כל הקטע של 3 ways 4 ways וכו' ברמקולים עצמם ואיזה וואט נהוג לקחת אני רוצה 2 רמקולים אחוריים 2 קדמיים..איזה דגמים מומלץ מה טוב...אמרו לי שכדאי JBL?.. ואיזה מערכת סטריו עצמה כדאי לקנות KENWOOK PIONIR? וכו'...דגמים מומלצים...כל מה שיוכל לעזור לי לבחור בטוב ביותר בתקציב.. אני שומע בעיקר מוזיקת טראנס/האוס וראפ זאת אומרת שחשוב לי באס נקי.. נאמר לי שאם אני יקח רדיו דיסק שיהיה מספיק איכותי ורמקולים סבירים אני אוכל לוותר על מגבר ויהיה ווליום מספק..האם זה נכון? אשמח לתגובות מהירות וחג שמח! אביתר אגב אני מתלבט האם להרכיב בעצמי? מנסיון מישהו יכול ליעץ?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, כעזרה להורים, התחלתי לברר להם בירורים ראשוניים (מאוד) על מערכת סלונית לשיפור חווית ההאזנה בסלון. כרגע הרכיב היחיד שקיים הוא מסך LCD 37" של טושיבה (HD ready) שלא יוחלף. מעבר לזה, אין כלום. מה שכן, יש לי סט רמקולים Logitech X-530 (רמקולים אנלוגים בתצורת 5.1 עם 3 "חיבורי אוזניות" (3.5mm?) כתום-ירוק-שחור) שלדעתי במקום שסתם ישכבו בתוך הקופסא, אחרי שכבר כמעט שנה אין להם שימוש יכולים בהחלט להתאים לצרכים שלהם בסלון מבחינת עוצמה ואיכות. הבעיה היא שממה שאני מבין, אין ממש רסיברים שיודעים להוציא סאונד לרמקולים של מחשב (יש גם עניין של הגברה פנימית של הרמקולים, לא?) ככה שחיבור ישיר לרסיבר עלול להיות קצת בעייתי. מצד שני, נראה לי שמחשב מדיה סנטר עלול להיות קצת גדול עליהם (למר…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מתלבט עכשיו אם שווה לי להשקיע במערכת כזו לסלון: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1422968 או לקנות את המערכת הזו של קריאטיב: MegaWorks THX 5.1 550 שניהם בערך אותו מחיר (2500 שח) יש כאן מביני עניין שיוכלו להגיד מה ייתן תוצאות יותר טובות למוזיקה וסרטים? תודה רבה! kfir@jesta.co.il
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת סראונד 5.1 בתקציב של עד 550 ש"ח. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Inspire T6200 לInspire T6100. אם קיימות מערכות טובות יותר בתקציב אני אשמח לקבל המלצות. מישהו מוכן להסביר לי גם מה ההבדלים בין 2 המערכות הנ"ל? ד"א כרגע יש לי מערכת של 2.1, כך שאני הולך לחבר אלייה את ה5.1 (2יהיו סאבופרים ו7 רמקולים).
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-