עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ofcourse,

היי קניתי דיסקמן שמנגן MP3. הייתי רוצה לדעת האם יש דיסקים מומלצים לצרוב עליהם, או פשוט לקנות את הזולים ביותר. חשובה לי האמינות של הדיסקים לאורך זמן כיוון שאני טס לחו"ל. תודה

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

אילו כרטיסי קול טובים מוצעים כיום לעריכת/הפקת מוזיקה בMID-END?

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  3. אני רוצה שהם יהיו אוזניות טובות לגיימר+מוסיקה/סרטים.. דרוש שיהיו להם גם מיקרופון... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by רן.ט,

אני צריך עזרה פה.... מה המערכת רמקולים 2.1 הכי טובה שאני יכול לקנות עד 1000 ש"ח?? (טובה בשבילי זה גם עוצמה גבוהה)

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by pwntigo,

אני רוצה לקנות את ה IAUDIO G3 אבל בגלל שלא מצאתי אותו בחנות רגילה (אני גר בצפון) רציתי לקנות באינטרנט נכנסתי לזאפ ושתי החנוניות שנראות לי בסדר פשוט לא מחזירות לי תשובה אחת זה netshops והשניה זה karish בשתיהן אני מחכה כבר יומיים לתשובה ועדיין אין. אם מישהו מכיר חנות אוןליין טובה או אפילו חנות באזור חיפה שיש בה את הנגן שאני רוצה לקנות אני ישמח לדעת ;D

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by yosiqqq,

שלום אני רוצה ליקנות נגן DVD שתומך בDIVX ובכתוביות בעיברית (אם אפשר אז עם כמה שפחות סיבוכים בהוספת כתוביות בעיברית) ואני רוצה נגן עד המחיר של 1000 ש"ח שיהיה כמה שיותר איכותי במחיר הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  7. מתי אתם חושבים שיפסיקו לייצר את הX5/L? אני שואל בגלל שאני רוצה עכשיו לקנות אותו בארה"ב ואני לא רוצה שישר אחרי שאני אקנה ייצא דגם טוב יותר שאני אצטער שלא חיכיתי וקניתי אותו.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by Kitt0s,

אני מחפש מוצרים של zCover בישראל, מישהו ראה איפשהו? (במיוחד ל iAUDIO X5L )

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  9. שלום,אני רוצה לקנות לוח אם gigabyte 8i955x שיש בו תמיכה ב dolby master עם כל הפורמטים הטובים של dolby אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר של חברת Creative שבמקרה(או לא.. ) הוא הכרטיס הכי מתקדם היום... Creative X-Fi Elite Pro השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס קול אחר ללוח אם ואני ישמע גם בו אם יש לי כבר כרטיס קול מובנה??? עידו

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by ward,

אם אפשר לבקש מכם .. לתת לי המלצות למקרן לצפיה ב TV במחיר עד 5000 שח ... שימוש ביתי.. תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by DXter,

הרגע קיבלתי אותו! חח איזה מגניב לי קיצר אני מדפדף בחוברת הוראות ואני לא מבין משהו... איך נעשית העברת הקבצים? כי הבנתי מפה וגם מהמוכר שזה "כונן נייד" ואני יכול פשוט לעשות העתק והדבק לתיקיות והקבצים שלי אבל בחוברת כתוב שצריך עם התוכנה כי זה הופך את זה לפורמט MU3 או משהו כזה... איך מתבצעת העברת הקבצים? (אם אפשר..אז אותה שאלה בקשר לנגן H10 של IRIVER)

• 12 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by BluEmaN,

שלום! הייתי מעוניין לשמוע המלצות לגבי מכשיר די.וי.די המשלב בתוכו רסיבר (כמו MARANTZ ER1500, אם אתם מכירים...). המערכת שבחדר שלי נדפקה והתיישנה (LG LH-D6230), זו מערכת עם רמקולים ומכשיר די.וי.די עם רסיבר בשביל הרמקולים. אני רוצה לקנות את ה-MARANTZ ER1500 (יש בו גם DIVX) אבל קודם אני רוצה לשמוע המלצות למכשירים אחרים. נ.ב אולי אתם מכירים גם מכשיר שמסנכרן AUX מהטלויזיה כך שלא יהיה דיליי... אבל רק אם אתם מבינים בזה ... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by nadav2605,

שלום, אני לא יודע מה להחליט בבקשה תעזרו לי!!!!! אני מתלבט בין הh320 לx5! לh320 יש מסך יותר גדול ויותר ברור הx5 מנגן וידאו ב15 FPS לעומת 10 FPS של הh320 הx5 שוקל הרבה פחות וגם קצת יותר קטן h320 בא יותר מאובזר עם אוזניות טובות ותיק עוד לעומת הx5 שבא עם אוזניות חרא וצריך לשלם עוד כסף כדי לקנות אוזניות נורמליות.... לh320 יש איכות סאונד טובה יותר הx5 זול יותר ואני יכול להביא אותו מארה"ב עוד שבוע עם דוד שלי לעומת הh320 שאי אפשר להשיג אותו שם וכאן הוא יותר יקר בהרבה מאוד לעומת הx5 בארה"ב... מה אני יגיד לכם אני יכול להמשיך ככה עד מחר אבל אני צריך כבר להחליט !!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Guy King,

אחרי שפירמטתי את ה-G3 הוא לא מגיב. הורדתי פיירמוור מהאתר של איאודיו והתקנתי מחדש את תוכן הדיסק שבא עם הנגן, ללא הועיל. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  15. ברשותי אייפוד מיני 4 GB אני יודע שניתן להוריד קבצי רדיו מהאייטונס חינם לתוך האייפוד איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  16. שלום חברי המלומדים למישהו יש המלצה לאוזניות טובות במחיר הנ"ל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. אז ככה אני מתכנן לקנות את ה-fx6021 או את ה-mx5021. מה ההבדלים ביניהם?? כי אני קראתי ביקורות מעולות על ה-5021 וגם על הנייר עם יותר חזקים 90W מול 75W. הרבה מעדיפים את ה-5021 ואמרו שב-6021 הבאס חלש יותר. אפשר לקנות את שתי המערכות ב-200$ בדיוטי פרי בלבד!!!! אז אני מתבלט איזה לקחת. בקיצור מה עדיף והאם בכלל ההשקעה= את האיכות שאני אקבל. כרגע אני משתמש במערכת סטריאו כרמקולים... עכשיו חוץ מהרמקולים אני חושב לקנות כרטיס קול חדש. כרגע אני משתמש ב-SOUNDSTORM המובנה של nvidia שנחשב לדי בסדר. האם שווה להשקיע 700-800 שקל?בכרטיס קול כאשר מדובר במערכת 2.1 ולא ב-5.1 או 7.1?? איזה כרטיס לא יקר ומומלץ שייתן לי הבדל גדול מה-soundstorm שלי? יש לי קצת בעיה כי ראיתי כרטיסים של קראיטיב שמשתמשים …

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by Holy,

שמעתי איזה שמועה על זה פעם מישהו יכול לאמת או לשלול?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by deso,

רציתי לדעת על הבדלים בין טלוויזית פלזמה לLCD המוכר אמר לי שפלזמה זה מעל 30 אינץ' ואילו LCD זה בין 2 אינץ'(כן יש כזה ) לבין 30 אינץ' לפי כמה תגובות שראיתי פה, LCD כדאי בחדר חשוך.. אני אשים את הטלוויזיה שלי בחדר קטן רוב הזמן חשוך, זמן צפייה ביום בין שעתיים לעד 10 שעות... מרחק צפייה של 3 מטרים.. אני רוצה לקנות LCD אבל שמעתי על חסרונות כמו פיקסלים שרופים :-[ תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by Jack_g,

אני רוצה לחבר את TVOUT של הכרטיס מסך שלי ל component בטלוויזיה ויש לי כמה שאלות: מהכרטיס יוצאים שלוש בננות נקבות RGB ובטלוויזיה יש שלוש כניסות גם נקבות RGB, האם אפשר לחבר בין בננות של הכרטיס מסך לכניסות בטלוויזיה עם שלושה כבלים של RCA רגילים? או שלא כי אני לא יודע אם כבל component בנוי באפון מיוחד מבפנים לאומת ה כבל RCA הרגיל. תודה.

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  21. בדקתי את הדברים הסטנדרטים, כשאני שם משחק המח מתפוצץ מרעש בסרטים אני חייב ממש להגביה ?

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  22. מה זה המספרים האלו שיש על הדיסקמנים? כמו 10...40 אני יודע שזה שניות אבל מה הם מייצגות? תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by doker,

שלום אני צריך דרייברים לכרטיס קול ac97 מובנה בלוח ga-8sg800 sis 648 רק בשביל זה לא את כל האלה שמוצאים באינרטנט כי יש הרבה אבל הם לא מתאימים לכרטיס המונה הזה תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה של FLYVIDEO ואיתו שלט. רציתי לדעת, אם יש תוכנה שיכולה לרוץ ברקע, ולקבל פקודות מהשלט. אם כן, מהי ומאיפה יכולים להוריד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by omrit,

שלום, אני מחפש תוכנת אקולייזר טובה ומפורטת למחשב. אני אשמח לקבל המלצות. תודה! נ.ב יש לי את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול אבל היא מסריחה.... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים