עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, לאחר שהציעו לי לקנות את ה-ATP3 והחלטתי לא לקנות אותם מכל מיני סיבות ועכשיו אני מתלבט בין - JBL-ENCOUNTER, Creative I-Trigue 3400SE, Logitech Z-4 בבקשה תגידו לי מה הכי עדיף כי אני לא ממש מבין ואני לא מדבר על מה הכי טוב אלא על מה הכי משתלם מבחינת איכות ומחיר יכול להיות אולי שאף אחד מהם לא משהו ועדיף לי משהו אחר?? התקציב שלי הוא 600 מקסימום 700 ושיהיה גם עם עיצוב יפה

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by [NOS],

מצאתי סאב 800 עם מגבר 1100 ב600$ עסקה שווה? יש משהו יותר חזק?

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by Bh,

יש לי ac 97, די ישן לפני 3-4 שנים בערך... הכרטיס קול מחובר למגבר. שאני שומע דרך המערכת עם דיסק שומעים הרבה יותר טוב מאשר אני שומע במחשב דרך הכרטיס קול... האם החלפת כרטיס קול למשהו איכותי יותר באמת יתן לי את ההבדל? ואם כן מה מומלץ בגדר המחיר הסביר? אני לא ציך משהו משוכלל עם הרבה יציאות ואפשרויות אלא כרטיס עם אפשרויות בסיסיות ואיכות מצוינת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. איזה אזניות יותר טובות למשחקים כמו CS? icemat siberia - https://www.icemat.com/shop/default.asp?main=products או http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1060 שתי האוזניות כאן הם אותו דבר רק שהשניות עם מיקרופון נכון? וגם אם אני רוצה אוזניות של 5.1 ערוצים ( ה ZALMAN) אני צריך כרטיס כל מיוחד או שעם כל כרטיס פשוט מובנה על הלוחם אם זה יהיה בסדר?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by BloodFist,

הלכו לי האוזניות הישנות סנהייזר HD202... לא משנה איך הם נהרסו לא באשמתי :\ בכל מקרה סבא שלי טס לארה"ב בעוד שבועיים אז ביקשתי ממנו שיביא לי אוזניות. על איזה דגם אתם ממליצים עד סכום של 50$ ותסבירו גם למה. ויש לי העדפה לסנהייזר.

7. Started by Posford,

שלום, יש לי מערכת קולנוע שקניתי בדיוטי פרי לפני שנה בערך זו שעולה 299$ של LG. יש לי בעיה איתה כבר הרבה זמן רק עכשיו יחסתי לזה תשומת לב. היא מחוברת למחשב וממנה אני שומע סאונד מהמחשב. לפעמים אם אני שומע לדוגמא רדיו מהאינטרנט או כל קובץ אודיאו אחר ואני מגביר לווליום גבוה אני שומע רעש חזק "אוווווווווווווווווווווווווווווווו" ברמקולים. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by metoh,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח Gigabyte K8N Pro SLI הלוח בא עם כ.קול פשוט Realtek AC'97 Audio מובנה. במחשב הישן שלי יש לי כרטיס SoundBlaster Live! של קריאטיב, שקניתי לפני איזה 4-5 שנים. איזה מהכרטיסים עדיף?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by GanJaval,

אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. Started by omer1789,

שלום לאחר שקניתי את הרמקולים FX 6021 של אלטק אני מחפש כרטיס קול , התקציב שלי זה עד 350. האם כדאי לי לקנות את האדוג'י 2? הוא באמת ישפר את איכות הצליל במידה שהאוזן שמה לב? תודה

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  11. Started by S191181,

X530 Logitech V INSPIRE 5.1 T5900 Creative אני מתלבט בינהם מה לקנות.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  12. יש בידי טלויזיה 21 אינץ' של חברת ספקטרה, שעבדה כמו שצריך כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון שמתי לב לבעיה מעצבנת ומוזרה, הסאונד נעלם ונחלש וחוזר בצורה אקראית, ניסיתי להחליף את הכבלים שמחוברים מהממיר לטלויזיה, ניסיתי לבדוק מהוידיאו שמחובר לטלויזיה, ניסיתי גם לבדוק קליטה דרך אנטנה ועדיין אותה בעיה מה שמביא אותי לצמצום האפשרויות, והבנה שהבעיה היא מהטלויזיה עצמה - ניסיתי גם בהגדרות לשנות הגדרות ולהעביר את התצוגה לPAL B, ועדיין כלום, ומה שנשאר זה בעיה פיזית בחיבור הרמקולים של הטלויזיה או שהלך המגבר הפנימי של הטלויזיה. מישהו יכול לתת רעיונות? האם בכלל שווה לי לנסות לפתוח את הטלויזיה לבד ולבדוק אם כל החוטים תקינים (המחוברים לרמקולים)?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by omer1789,

כרגע קיבלתי את הFX 6021, האם קורה משהו לסאב וופר או למחשב אם אני שם את הסאב וופר צמוד למחשב? תודה.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  14. למשל כשאני שומע מוזיקה וגולש באינטרנט באותו זמן אז לפעמים כשאתר עולה או כשאני אפילו סתם עובר לחלון אחר אז פתאום המוזיקה מתחילה לגמגם ול"קפוץ" לשנייה ואז זה מסתדר...זה קורה לי בכל מיני תוכנות ושמתי לב שגם לפעמים זה קורה לי בneed for speed must wanted ולפעמים גם בcounter strike,מה זה יכול להיות אולי הדרייברים לא טובים? (הם מעודכנים להכי חדשים) אולי החבילת מקודדים שיש לי גורמת לבעיות האלו? יש לי את החבילת מקודדים,k-lite codec pack בגרסא הכי חדשה....שהיא גם אחת מהכי פופולאריות...מה יכול לגרום לבעייה? אולי משהו לא מוגדר נכון בביוס? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by barak19876,

איפה אפשר למצוא משחקים לנגן הזה???

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by OpenCan,

שלום. אני ממש לא מבין בכל תחום כרטיסי הקול, אבל אני יודע מה אני צריך, ורציתי לבדוק אם מישהו פה יכול להמליץ לי על משהו. אני צריך כרטיס קול כדי לעבד צליל של גיטרה. עדיף שמיועד לכך, אך אין לי מושג בקשר לביצועים של כרטיסים עדכניים כיום. עכשיו, ווליום, ממש לא חשוב לי, כי הוא יוצא למגבר, אבל אני צריך משהו שיגיב מהר, עם כמה שפחות דיליי, יהיה לו סאונד טוב, ועכשיו הניגוד, ושיהיה זול. אני יודע שיש המון אופציות, אבל אני מחפש משהו זול יחסית אבל שעדיין לא יאכל לי את הסאונד וירק אותו עם עיוותים. מישהו מכיר משהו מומלץ?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Y.R,

התקנתי win מחדש וגיליתי שנימחקו לי כול מני דברים.. בניהם הדרייבר של הכרטיס קול שהיה לי האמנתי שאני אמצא ברשת בקלות מקום שממנו אפשר להוריד דרייברים אבל להפתעתי זה התברר כמשימה דיי מסובכת... אני לא מוצא שום אתר נורמאלי יש לי רמקולים של creative. הבעיה היא שאני לא בטוח איזה כרטיס קול אבל הדרייבר הקודם שלי היה soundmax אפשר בבקשה לינק לאתר שנוח להוריד ממנו?

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שלום. אני רוצה בבקשה המלצה לאוזניות לנגן iRiver h320 שלי.. המוזיקה שאני בעיקר שומע היא rock/punk קצת מטאל.. אני מבקש שתמליצו לי על אוזניות בתקציב 90-110$ מחנות ממשית בnew york: מנהטן או queens יש שם חנויות מאוד גדולות כמו B&H אז אני חושב שלא תהיה בעייה למצוא. המליצו לי על הEtymotic ואז חבר שלי אמר לי שלדעתו יותר יתאים לי Shure e2c אבל לא היה לו כח להסביר לי למה =[ אז בבקשה תמליצו וגם יהיה נחמד עם תוסיפו הסבר קצר על האוזניות תודה רבה [:

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by idani1983,

רניתי מדבר בארה"ב היחד עם שנאי 220-100 וולט, חיברתי והכול פעל כמו שצריך אחרי יומיים נהיו ניצוצות מהמגבר ומאז הוא נדלק לאיזה חצי דרה ופועל ואז נכבה. פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שפגום פיזית (חיצונית), העניין הוא שהוא נדלק ונכבה ככה שלא נראה לי שזה קשור ל 220-110. מה זה יכול להיות? - עצות והעצות !!!!!!? בבקשה ותודה רבה.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  20. שלום רב. חברה שלי קנתה מחשב חדש והיא מתלוננת שעוצמת הקול אצלה נמוכה. כרטיס הקול שלה מובנה בלוח-אם (כלומר לא כרטיס אמיתי) והרמקולים שלה אלו רמקולים שמובנים במסך LCD (לא זוכר את הדגם). עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה פתרון זול יותר ויעיל יותר כדי להגביר את הקול. לקנות זוג רמקולים או לקנות כרטיס קול. היא אינה צריכה קול היקפי או באסים שיפוצצו לה את הבית. רק להגביר קצת את הקול. תודה מראש, שי.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. היי לפני כשנתיים שלוש, רכשתי בדיוטי פרי במחיר לא קטן של 200$, סט רמקולים לסראונד למחשב שכוללים: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר וסאב. הדגם הוא A3.500. הדגם מאופיין במקלט אינפרא אדום שמקבל פקודה משלט רחוק ובעל נורית חיווי שמראה אם יש חשמל או לא. לאחרונה שמעתי שיר עם באס מפוצץ בווליום גבוה, (כן אני יודע זו טעות) וכנראה שמשהו שם נשרף אני חושב, כי הוא נכבה באמצע השיר, וכשאני מחבר אותו לחשמל לא נדלק שום דבר.. יש השערות למה קרה? איך אפשר לתקן אולי? מצורפות תמונות.. מצטער על האיכות מצלמת אינטרנט.. תודה

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by gdilan,

מקור www.PDApoint.net קצת תמונות קודם כל אז מה יש לנו כאן ? מסך 4" אינץ WVGA ברזולוציה של 800X480 נפח בין 4 ל 8 גיגה (פלאש או מיקרו דרייב ?) מערכת הפעלה Windows CE חריצי הרחבה - לא ידוע אבל כנראה יציאה ל TV - לא ידוע - אבל נקווה פרטים נוספים בקרוב ב

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by parker8,

משתלמים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by Scorpion17,

אפשר המלצה למכשיר דיוידי לטלויזיה..

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים