עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RazorJunior,

אז ככה: יש לי סיטרואן C5 שכרגע יש בה רדיו דיסק מקורי, טוויטרים מקוריים בפינות הדשבורד והחלון הקדמי, ורמקולים 6.5" מקוריים, אחד בכל דלת (כלומר 4). אני רוצה מערכת שישמעו יפה ונקי, ושתהיה גם חזקה, אבל לא צריך מאוד חזקה, בגבול הסבירות. אז מה אתם ממליצים לי לשים? (נ.ב. אני מעדיף לשמור את הרדיו דיסק המקורי אם הוא מספיק איכותי כי יש לו שליטה מההגה ואם אני יחליף לא תהיה, כמו כן יש לי את האפשרות לבקש מהליסינג שיכניסו לי MP3 בחינם....) התקציב יכול להגיע גם ל 4000-5000 אם צריך, אבל אני מעדיף שיהיה בהרבה פחות(2000-3000), שתהיה תמורה טובה למחיר.... תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by a_nuke,

אני נוסע בקרוב לארה"ב וההורים שלי רוצים לקנות מערכת לסלון אז הם הטילו עלי לעשות את עבודת המחקר.. אז באתי לשאול אם מישהו מכיר מערכת עם סאונד טוב והספק טוב שיש לה 3 רמקולים לתוך הבית ועוד 2 החוצה או שיש 5 לבית והמלצה לאיך אפשר להשתמש ברמקולים בחוץ.. עוד שאלה זה אם תהיה בעיה עם הקטע של החשמל בגלל המתח השונה בין הארץ לארה"ב? תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כפי שפרסמתי במודעה קודמת, חבר שלי מחפש מערכת לסלון, התקציב כ-5 פתוח כלפי מעלה, השימוש בעיקר מוזיקה קלאסית, מדי פעם סרטים. החבר התעקש על ציוד חדש או לכל הפחות מתצוגה ועל מערכת מבוססת רסיבר עם אופציה להרחבה בעתיד לסראונד. לאחר שהסתובב בין חנויות שונות ושמע שילובים שונים, ביקש שאצטרף אליו "לסטריאוסקופ" (דיזינגוף-סנטר) לשמוע כמה רמקולים עם הגברה של אונקיו 609 (הרסיבר שהוא שם עליו עינו). החבר שלי הביא מספר הקלטות של יצירות קלסיות (בטהובן ומוצרט) על דיסקים שלמרות איכותן האומנותית סבלו מהקלטה לא איכותית במיוחד. בנוסף הדיסקים נוגנו מעל נגן של NAD בעוד שבבית הוא מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר דרך USB או HDMI. הבאתי גם מס' קטעי מוזיקה בהקלטות משובחות יותר על DOK, מתוך כוונה להתייחס ל-…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by mc-ender,

אז ככה אני רוצה לקנות מערכת לחדר בסביבות האלף ומשהו שקל שתהיה כמובן אפשרות שיהיו כמה דיבקים במקביל והאיכות של הרדיו גם מאוד חשובה אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר זאת מערכת לחדר לשמיעת רדיו ודיסקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אני מחפש מערכת קולנוע לחדר שלי, הגודל שלו זה 11 מ"ר. כיום אני עם LCD 22' אינץ' עם מרחק צפיה של 2.5 מטר. אני מחפש LCD 32' טובה גם לשידורי YES(יס מקס אם זה משנה) שזה הרוב, וגם לשידורים מDVD ומהמחשב. ומערכת טובה עם רמקולים שתתחבר גם למחשב. תקציב אין כ"כ אני צריך לראות סדר גודל של מחירים(מעדיף כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב) לLCD טובה אני מניח שזה 250 שקלים. מערכת אין לי מושג. אני מעדיף 5.1 כי אני מאוד אוהב לראות סרטים. אני לא יודע איך זה הולך, עם מגבר בלי מגבר וכד', אני פתוח להצעות. ושזה לא יהיה יד שניה. תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, כמו שהכותרת מרמזת אני מעוניין לקנות מערכת בסכומים הנ"ל. מה אתם ממליצים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by bykeking,

אז ככה, אחרי שירדתי מטלויזיה חדשה ושטוחה לחדר, אני חושב על קניית מערכת. התקציב שלי הוא בערך 2500 לכל העסק. אני רוצה מערכת איכותית עם סאונד צלול ונקי מרעשים גם בווליום חזק. אני שומע הכל. בעיקר מטאל, פאנק ואלקטרוני. אני צריך את המערכת בשביל לנגן מוזיקה מהמחשב ולכן אין צורך ברסיבר. אני ממש לא מבין כלום בנושא ואני אשמח לקבל טיפים והמלצות למערכות מומלצות. אני לא רוצה "רמקולים למחשב" אלא מערכת "אמיתית". תודה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Kurt,

מה עדיף לי בתקציב הזה? מערכת שכוללת מגבר ו2 רמקולים ושימוש במחשב כמקור או השקעה בCD נפרד, שתבוא על חשבון שאר החלקים, תשמע יותר טוב? (בהנחה שהכרטיס קול שלי שווה משו כמו 19.90)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by redti,

שלום חברי פורום מוזיקה אני מחפש מערכת שמיועדת למחשב חזקה משהו עוצמתי שירים את הבית ושיהיה איכות צליל גבוהה המחיר יכול לנוע בין 1000-2000 ש"ח ואם אפשר אז גם איפה יש חנות אמינה שתיתן אותה במחיר טוב? תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by Mentally ill,

מה מומלץ בתקציב של 300 ש"ח, חשבתי לקחת את הקראייטיב inspire 5200,מומלץ? יש אלטרנטיבה עדיפה? יש לציין שהשימוש הוא בדר"כ שירים ופה ושם משחקים, מעבר לכך כלום. חשוב לי עוצמה וכמובן אייכות, אגב,אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנ"ל - יאללה ,המלצות בבקשה.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. Started by Peri228,

יש לי בין 1500 ל 2000 ש"ח , ואני מחפש מערכת חדשה לבית . אני מתלבט בין קנייה של מערכת למחשב (FX6021?) או זוג מדפיים פשוטים ומגבר. אני מניח שזוג מדפיים (יד שניה?) יתנו תמורה הרבה יותר טובה מאשר כל מערכת למחשב בתקציב הזה , אבל אין לי ממש מושג איפה להתחיל לחפש , ולאילו דגמים לשים לב . תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום לכולם לפני קניית רמקולים [Z5500] ראיתי שממליצים הרבה יותר על מערכת רמקולים לקולנוע +מגבר... אז מה באמת עדיף יותר? לסרטים ולמוזיקה. עד תקציב של 2500+- לחדר 3*3. ולא יד שניה... תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AdamS,

שלום, כתבתי כאן מזמן לגבי המערכת שרציתי לשים במחשב החדש שקניתי והמליצו לי אז לקנות את ה-G500 של Creative. אבל מאז עבר זמן, ושמתי לב שרק אתר אחד מוכר את המערכת הזאת.. ואני רוצה לפחות לקנות לה מתלים נורמלים וכל זה. אז סתם רציתי לברר שוב על המערכת, יש איזושהיא מערכת בסביבות ה-1500ש"ח שמשתווה למערכת הזאתי? אם אפשר גם לדאוג למתלים זה יהיה מעולה, אני פשוט לא ממש מבין בזה - אז אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. תודה רבה מראש, אדם

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Slash87,

ראיתי כמה דברים, אבל אני מתלבט בנהם Creative SBS A500 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7721975 Altec Lansing VS2421 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=146&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 Logitech X230 http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=X230&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE SonicGear EVO3 http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1563 תודה על העזרה...! בעקרון אני נוטה ל altec lansing פשוט כי הם חברה מעולה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. אוקיי אז ככה, אני רוצה מערכת (לא סגור על איזה סוג מערכת) לחדר החדש שלי, המקור הוא רק המחשב ואולי אולי אני אחבר גם תטלויזיה אם ישתלם אני אשתמש בזה ב-90% למוסיקה והשאר לסרטים, כך שהדגש על מוזיקה ולא על סראונד. יש לי כמה שאלות, האם מוסיקה מושמעת רק ב-2 רמקולים וסאב (גם אם זה מערכת 7.1)?? כי אם כן..אולי לא כדאי לי ק"ב אני אקנה את המערכת בחול כי ההפרש הוא של חצי מחיר ואני מוכן להשקיע באיזור ה-400$, יש את הZ680 שעולים 250$, והם דווקא מתאימים לי אבל זאת מערכת לקולנוע ביתי והבנתי שהיתרונות שלה בעיקר בתחום הסראונד וכל אלה, אם אני באמת אלך על משהו בסגנון הלוג'יטק, אני רוצה לדעת באיזה אורך הכבלים של הסטלייטים וזה דיי דחוף לי כי אנחנו עושים שיפוצים עכשיו בחדר החדש שלי ושמים ריצוף חדש…

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by bm,

שלום חבר טוב שלי רוצה לקנות מערכת למחשב הוא לא יודע איזה 3 רמקולים שזה שניים ועוד סאב או 5 אז אני רוצה המלצות בבקשה טהמחיר הוא עד 100 דולר אחותו טסה לאמריקה והיא יכולה לקנות או שם או בדיוטי אז בבקשה תמליצו מה שווה מה לא ועד 100 דולר...תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני מחפש מערכת למכונית, אם אפשרות כניסה של דיסקים , לא צריך את כל השטויות של שם השיר ותמונות שירוצו בתצוגה. רק רדיו דיסק איכותי איכותי שישמעו ממש טוב, שתהיה אפשרות כניסה לIPOD NANO. אין תקציב, לא יודע מידי, ולא יודע מידי זול. רדיו דיסק איכותי שתהיה אפשרות לחבר IPOD NANO. תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  18. Started by meirdor,

אז ככה,אני סטודנט ונשבר לי מהמערכת שמחוברת לי לנייד,altec lansing vs4121 עכשיו,חשבתי להשקיע משהו כמו 600-700 ש"ח במגבר יד שנייה ועוד כ 1000-2000 ש"ח ברמקולים רצפתיים,חשוב לי איכות הסאונד לא עוצמה,אין לי כל כוונה לשבור את הקירות של החדר,אל תציעו לי סאטליטים לא בא בחשבון... חשבתי על הרמקולים הנ"ל:http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ONV10F הם קצת יקרים לי....לא יודע אם הם בכלל שווים את הכסף או שהם לילדים קטנים שרק רוצים להפגיז בבאס.ויש את אלהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23667 כמובן יש את ה wharfedale diamond 8.4 ,אז מה אתם אומרים מה ייתן לי סאונד הכי מאוזן והכי טוב?שוב,אני סטודנט ואני לא יכול להרשות רמקולים בסדר גודל של 6000 ש"ח אלא גג 2000

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kitzony,

שאלה Z5500 Logitech שווה לקנות או לא ? למערכת קולנוע ביתית מחוברת למחשב לפי מה שאני רואה יש לה ים יתרונות רסיבר איחודי עם שתי יציאות כולמר מחוברת לממיר ולמחשב וגם THX קיצור למישהו יש אותה בחן אותה באתר רואים שיש לה 505 RMS אם מישהו יכול לתת לי עצה ???

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by SV,

היי, הורים שלי ממש לא מרוצים מהרדיו-דיסק שלהם שלא ממש מספק סאונד נורמלי ולא מפעיל דיסקים בכלל.. אז הם רוצים לבדוק אפשרות של מערכת לשמיעת מוזיקה (אני לא ממש יודע איך קוראים לזה,סטריאו,סרואנד,שמע ?) שתספק סאונד איכותי מספיק בשבילם ותפעיל דיסקים כמו שצריך.. בעיקרון הם אמרו לי שהם ממש לא מבינים במחירים והכל וגם אני לא אז מה בערך המחירים של דבר כזה נורמלי שלא יהרס וישמיע משהו שיהיה מספיק איכותי בשבילם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Eranl99,

מחפש פתרון זול וטוב - קופסה/מחשב לצפות בסרטים מדיסק (אפשר דיסק חיצוני. חיבור HDMI לטלוויזיה. גם HD) ולחבר למערכת שמע. עד עכשיו היה לי נייד 11 אינץ שעשה עבודה מעולה ושבק. יכולות נוספות: 1. שליטה אלחוטית עם מקלדת ועכבר 2. צפיה בתכני מחשב YouTube, אתרי טלוויזיה וכו (שידע לשמש כמחשב בעצם, כי אין לנו כבלים. צופים בהכל דרך המחשב..) 3. שליטה דרך טלפון נייד Android (חשוב לי יכולת לשים ולשמוע מוסיקה בלי להדליק טלוויזיה..) מה הכי מתאים? לקנות עוד מחשב נייד קטן וזהו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by d0r0n,

ממצב כולם?? אני מחפש מערכת מולטימדיה בסטייל הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=536 עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא אחד שעונה לצרכים שלי: שיתמוך ב hd כולל כונן 500 ג'יגה (או שתיהיה אפשרות הוספה 500 ג'יגה) תומך divx תומך כתוביות בעיברית מתחבר למחשב להעברת נתונים ומתחבר לטלוויזיה לצפיה. עכשיו מכיוון שלא מצאתי אחד שעונה על הצרכים שלי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות לכן אם אין בטווח המחירים בכל זאת תראו לי מה הכי משתלם בעיקרון אני רוצה שיהיה לי גם מקום אכסון כדי שאוכל לרוקן את המחשב מהסרטים וגם שאוכל לצפות בסרטים ישירות בטלויזיה ככה שאני לא צריך את כל הhtpc עם חיבורים לאינטרנט וכ"ו.... תודה רבה מראש :yelclap:

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  23. שלום לכולם. כבר הרבה זמן אני חושב על לחבר מחשב באוטו, ושהוא יהיה מערכת סאונד. מישהו מכיר איזה פרוייקט דומה שנעשה כבר?? אילו רכיבים אני יצטרך?? איך אני יוכל לשלוט בעניין בלי מסך? ואיך ובמה אני מחליף את המקלדת והעכבר? אני יחבר מסך LCD קטן שיראה את שמות השירים או משהו כזה... למישהו יש עוד רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  24. אהלן, ברשותי 5 רמקולים עם הספק RMS הנע בין 85-120W, ועוד אחד עם הספק של 230W RMS, הם כולם מופעלים מ-2 מגברים שהם מע' סטריאו ורמקול 180W שפירקתי ממנו את המגבר. מע' הסטריאו כבר בת 10 שנים לפחות, והמגבר שלה לא עמיד כמו שהיה פעם (יש קטימה כאשר הווליום מעל 30\50), והמגבר של הרמקול פשוט לא עושה את העבודה כמו שצריך ברצוני להוסיף עוד סאב-וופר עם תיבת HOME-MADE, רק שהוא צורך יותר ממה ש-2 המגברים מסוגלים לספק ביחד... http://india.kenwood.com/products/car/subwoofers/kfc-w3011/index.html אני מודע לכך שאני זקוק למגבר, ובגלל שאני דל בתקציב וגם בגלל שאני מסופק יותר מבניית דברים בעצמי החלטתי לקנות מגבר של רכב: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=157 (אני מודע לכך שהמגבר הוא עם שם…

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. כבר פרסמתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390400.new;topicseen#new אך הפנו אותי לכאן אני מעוניין במערכת שתשמש לקולנוע ביתי בלבד ותהיה גם אלחוטית.אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. כמובן שאני מעדיף שהיא תהיה שקטה אך במגבלות המחיר. הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט או תמליצו לי על מפרט אחר בכלל. 1) שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. איזה כרטיס רשת אלחוטי לרכוש? 2) אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? 3) האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של י…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.