אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
יש לכם המלצות כלשיהן? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חברים...מה קורה.....??? יש לי שאלה אולי טיפה מסובכת.... יש לי די וי די שיצא משימוש... והשאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את היציאות שיש לי מאחורה בדי וי די (יציאות הסאונד).... ולחבר אותם למחשב במקום הכרטיס קול שאני מתכנן לקנות...??? אני מודה לכל מי שיענה ויסיר לי איך לעשות זאת אם זה אפשרי.....
-
- 12 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך בוחרים אוזניות? על מה מסתכלים? אילו מבין הנתונים הם חשובים? יש HZים... מה הם מציינים? ומה יותר טוב? יש OHM... מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוזניות פתוחות או אוזניות סגורות...מה זה?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכם! היה לי אוזניות של סאן דיסק קיבלתי אותם עם הנגן עכשיו האוזניות הללו התקלקלו החלפתי אותם וממש ירד האיכות (קניתי כמה), המגעים שם לא היו טובים ,אם אני מזיז קצת את החוט אז לא שומעים טוב עכשיו שהיה לי תאוזניות של הסאן דיסק זה היה בסדר גמור אז מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג אוזניות של סאן דיסק בארץ?! או אם בכלל משהו יותר טוב? אני מתכוון לאוזניות רגילות לא משהו מיוחד עד 50-60 שקל תודה!!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס 7.1 איכותיות אבל תמליצו אתם... תודה מראש לעוזרים נ"ב יש מצב להשיג GIGAWORKS במחיר סביר כמו בארה"ב-2000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי בחדר טלויזיה עם 3 כניסות scart21p מחוברים אליה הממיר hot, ושני הdvd שלושתם כל אחד בכבל סקארט לסקארט. האיכות וידאו הייתה ממש ממש טובה לאורך החצי שנה הראשונה ועכשיו פתאום אני רואה שהאיכות ממש ירדה, ניסיתצי לחשוב מה יכול להיות שפגם באיכות והתעסקתי קצת בכבלים, בהתחלה לא ייחסתי חשיבות כלכך לכבלים וקניתי פשוט כבלים רגילים(ומסתבר גרועים) של סקארט לסקארט באיזה 25שח לכבל. לקחתי כבל אחר סקארט מהסלון, שהוא ממש טוב כסוף עבה כזה, נראה מרשים (ההם שחורים כאלה) וחיברתי לדיוידי, והאיכות פשוט מדהימה. אז אני צריך לקנות עכשיו 3 כבלים סקארט לסקארט מיקצועיים, ורציתי להתייעץ איתכם איזה סוג, חברות, מחירים ומאיזה חנויות באזור נתניה, או חנויות באינטרנט אפשר, שיהיו כבלים ממש איכותיים ומקצועי…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
שלום בזמנו התעניינתי בקניית אוזניות מארה"ב מה שלא ייצא בסוף לפועל- אחותי לא מצאה את ה- sennheiser hd497 שביקשתי ממנה. איזה אוזניות שווה לקנות בארץ בתקציב של עד 300 ש"ח (או שכדאי ללכת על רמקולים?) לצרכי משחקים וקצת מוסיקה. האם sennheisr hd457 יעשו את העבודה? ועוד משהו בהזדמנות זו. האם יש אפשרות לקנות מגבר בנפרד לחיבור לזוג רמקולים jbl media 100? אלו רמקולים פשוטים ואני צריך סאבוופר בהתאם. תודות לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לאחרונה חיפשתי DVD שינגן גם DiVX עם כתוביות, אבל מכשיר איכותי. עשיתי כמה בירורים, ואמרו לי שכמעט כל נגן DVD במחיר סביר (לא בשמים) שאמצע הוא זבל. מה שכן, המליצו לי על נגן XBOX עם מוד שינגן DVD DIVX עם כתוביות. זה נכון? לא נכון? שקר גס?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה-Live 5.1 מה אתם אומרים יש הבדל רציני שווה תהשקעה!?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן איי ריבר H10. אני מרוצה מהנגן, ויש לי אוזניות סיינהסיזר MX550. רק מה יש לי בלגן לא נורמאלי על הקבצים. כשאני מעביר אותם לנגן הוא מבלגן לי הכל. אז רציתי המלצות לדרך לארגן את כל השירים במחשב ובנגן. תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חברים.... אני חייב כרטיס קול של Live 5.1 Creative עד 60 ש"ח.... כל מי שיש לו ומעוניין למכור שייצור איתי קשר... אפשר גם באי סי קיו 95726432 תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160712.0 וגם איפה ה ICEMAT היכ זולות -בארץ-?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתלבט באין הנגנים הבאים iAudio X5L 20G Archos Gimini 402 Archos Gmini 402 camcorder מה הכי כדאי לקנות ולמה???? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום.... אתמול הזמנתי רמקולים של Altech Lansing- ATP3 השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות כרטיס קול ?? או שאני יכול להמשיך לשמוע דרך הכרטיס קול של הלוח אם (ON BOARD) ?? אני מודה לכל מי שעוזר ומגיב....
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות נגן MP3 מבוסס HD. עכשיו חשבתי לקנות H320 אבל אני רואה שהוא נעלם מהשוק. האם כדאי לקנות H10? במקומו? האם האוזניות והאופציות שלהם דומות? והאם הנגן של קראטיב הצבעוני והקטן הוא טוב? תודה רבה. אני בצבא אז בבקשה אם אפשר תגיבו מהר .
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על אוזניות בטווח של עד 200 שקל לשמיעת מוזיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
יש למישהו רעיונות? אפשר גם להציע דגמים מחנויות בארה"ב.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא של כרגע בארצות הברית וביקשתי ממנו שיביא לי נגן מבין ה3 הבאים: איאודיו A2 קריאטיב זן ויז'ן ואולימפוס בסוף קנו לי את האולימפוס, הכי זול מבין שלושתם. מה בגנן? 20 ג'יגה זכרון. מצלמה דיגיטלית של 1.3 מגה פיקסל אם חיישן CCD איכותי מסך VGA 3.7 אינץ - המסך הוא מסך מגע! תמיכה בתמונות יכולת ליצור קליפים המשולבים מוזיקה ותמונות. חסרונות: אין תמיכה בווידאו, אבל במקום זה מקבלים מצלמה. מה באריזה: נגן אוזניות מטען חשמלי תחנת עגינה כוללת בערכה! שלט לאוזניות נרתיק כאבל לחיבור לטלוויזיה דיסק וחוברת הפעלה תמונות של האולימפוס : http://www.dannychoo.com/blogimg/mr500i_2.jpg http://www.obchodni-dum.cz/file.phtml/48412/MR-500i_dokovaci_stanice.JPG אני אולי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צירפתי פה קובץ של סאונד 3D (תלת-מימדי), מה זה אתם שואלים? זה כמו בחיים האמיתיים שאתה יכול מיקום של משהו רק לפי הקול(עם הוא מלפניך, מהצד שלך או מעליך...) הקובץ הזה מנצל יכולת מדהימה של אפקט זה... עכשיו חשוב מאוד לשמוע את זה רק עם אוזניות ועדיף שיהיו כמה שיותר אכותיות! עדיף גם לשמוע את זה עם סאונד חזק כדי להרגיש את האפקט... טוב דיברתי יותר מידי תהנו: http://rapidshare.de/files/10362206/Cereni_-_Holophonic.mp3.html אני חוזר-לשמוע רק עם אוזניות...
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה =[ קניתי iRiver H320 לפני איזה שנה בערך אני ממש ממש ממש מרוצה. הבעייה היחידה שאני אוהב ווליום יותר גבוה S: והוא חתיכת בלוק בכיס והוא מכוער =\ חוץ מזה.. אין לי טענות אליו.. הא וגם שאין שאפל כמו שצריך ושאי אפשר לבנות playlist בנגן. עכשיו... לא יודע למה =\ אבל אמא שלי קנתה לאחותי הגדולה Ipod video 30GB והיום היא הביאה לה אותו... אמא שלי אחותי ואני הסכמנו שזה רחוק ממה שהיא צריכה =\ וזה באמת דבר שמיותר בשבילה.. כששאלתי אותה כמה שירים היא רוצה בmp3 שתהיה הכי largit שיש היא אמרה 800-1000.. כפי שאתם יודעים בשביל 800-1000 אפשר להסתפק בנגן 6GB.. קיצר הצעתי למכור בישראל ולקנות משהו אחר.. הם לא רצו להתחיל להסתבך.. אז חשבתי אולי אני יחליף איתה ואז ככה יהיה לי מכשיר …
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם נגן DVD שקורא גם פורמט DIVX יודע גם לקרוא כתוביות? אם כן אז איך זה עובד? צריך שהסרט וקובץ של הכתובית יהיו בעלי שם זהה לחלוטין?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-