אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, צד ימין פתאום נהיה חלש יותר.הבנתי ששזה כתוצאה מסתימה של שעוות אוזניים . היבואן נמצא בחיפה,אני ברמת גן,וייקח לזה מלא זמן להגיע לשם. יש למישהו המלצהעל מישהו יותר קרוב שיפתור את הבעיה? או אפילו אם אפשר לפתור לבד? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מאוד מוזר אבל רק בחלק. למשל יש לי בבית לאבא שלי מערכת של סאנסוי מערכת מאוד גדולה כמו מערכת קולנוע וגם בא האבס לא הכי חזקה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב200+- ש"ח אבל אני לא מבין ממש בעניין. חשבתי אולי לקנות את הסנהייזר HD 202 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי את ה megaworks של קראטיב והרמקול השמאלי אחורי לא עובד לי. אני יודע שהבעיה היא לא ברמקול עצמו ולא בכרטיס קול, אז זה כנראה החיבור בסאב. מישהו יודע איפה ניתן לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
וגם רצית לדעת איך איכות הרמקולים תודה.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר. הבנתי שיש למחשב יציאת SPIDF אבל היא לא יציאה DEDICATED אלא היא אותה יציאה של S-VIDEO. השאלה איך אני מוציא את האודיו הדיגיטלי מהS-VIDEO , או בקיצור איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הS-VIDEO לרסיבר שלי בשביל להעביר קול בסראונד. אשמח גם שתגידו לאן בדיוק אני מחבר ברסיבר עצמו, כי יש שם איזה מיליון חיבורים ככה שאני לא בטוח. תודה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו בגאדגטים ושלחו אותי לכאן: אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס טלוויזיה. בעיקרון אני מעוניין להקליט תכנים מערוצי hot. אם זה חושב אז יש לי מסך 23'. תקציר: 350-400. אני הולך להזמין מpandas אז: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_282 תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי את זה, נכון שהמחיר שלו גבוה יחסית.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_2856&products_id=28582 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה המגבר הכי זול שאני יכול למצוא ואיפה? הכוונה בארץ כמובן... אני רוצה מגבר לאוזניות רק בשביל הוויליום, כי יש לי אוזניות ממש טובות של STEEL SERIES (לא ברמה של המקצועיות, אבל עדיין ממש טובות) ואין להן מגבר כזה על הכבל שלהם לווליום.. ואם אפשרי למצוא בתקציב כזה מגבר עם שליטה על טרבל ובאס אז בכללל... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי LCD של LG בגודל 32 ומכשיר DVD זול יחסית של Pioneer. הם מחוברים עם שלושה כבלי RCA. שווה לחבר אותם עם קומפוננט במקום ה-RCA הצהוב? תיאורטית אני יודע שקומפוננט יותר איכותי מ-RCA וגם מ-S-VIDEO אבל אין לי עם זה ניסיון אז האם ההבדל יהיה באמת מורגש וישתלם כלכלית? (אני צריך קומפוננט 2 מטר) למה כולם עוברים למסכים רחבים (16:9) אם כמעט כל השידורים הם ביחס של 4:3 ? הרי זה יוצר תמונה רחבה ולא מקורית. רובכם צופים ב-4:3 על מסך 16:9 או שאתם מעדיפים שהתמונה תיהיה מתוחה? איך זה שהלאפטופ שלי, LENOVO T61 הוא בעל מסך רחב והכל נראה בו מצוין ולעומת זאת חבר שלי קנה מסך 22 רחב של סמסונג, חיבר אותו למחשב השולחני שלו והוא רואה ת'תמונה מתוחה? זה בגלל שאת הלאפטופ שלי ואת מערכת ההפעלה התאימו לעבו…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ב ATP3 שלי (הוא ישן, בן 6 שנים). לאחרונה לא תמיד שומעים מהרמקול השמאלי, וכדי שישמעו אני צריך לשחק קצת עם החיבור שלו לסאב-וופר (ואז הבעיה נפתרת לכמה שעות). מה גורם לכך? (המגעים נקיים מלכלוך ובכלל אני שומר את כל המערכת נקיה מלכלוך ואבק)
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שמתי לב שיש אפשרות בהגדרות של הממיר שהוא יתן לי תמונה במקום 4:3 שיתן 16:9 מה זה אומר לגבי הרזולוציה? היא משתנה למסך רחב? כאילו במקום 768*576 אני יקבל רזולוציה רחבה? כי זה לא מה שאני רואה בתאכלס מול המסך, אני רק רואה שזה מותח את התמונה ושאני מקליט ב Winfast PVR2 הוא מקליט לי על 768*576. האם צריך להתקשר להוט שיגדירו את זה אצלהם?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אבל הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך שלי הוא twintech 8800gt 512mb שהוא נחשב של nvidia ויש לו 2 יציאות dvi ויציאה אחת svideo .שממנו יש 3 בננות של rca יוצאות. כרגע המחשב מחובר לטלוויזיה ע"י אחת הבננות rca וסאונד שנלקח מהכרטיס קול ומחובר לטלוויזיה ע"י 2 בננות rca . ניסיתי לחבר את שלושת הבננות ע"י rca לטלוויזיה אבל רואים שחור לבן מטושטש כזה וגם אחרי משחק בהגדרות כרטיס המסך לא לסדר את זה(לא ניסיתי מצב extended כמו במדריך האמת). מה שכן בהגדרות הוא זיהה את הטלוויזיה בתור רזולוציה hd 720 . אני רוצה לנסות לקנות כבל dvi ל hdmi ולחבר ככה את המחשב לטלא אבל איך אני מחבר מהמחשב לטלא כבל סאונד? השאלה אם לנסות לחבר את המחשב ע"י ה svideo ? ולנסות שוב לשחק אם ההגדרות או דרך ה dvi ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי (הפעם אמרתי נלך על כרטיס אחר של יגרום להרבה בעיות כמו הWINTV PVR 150 כנראה שזה לא היה נכון ממש) יש לי בעיה מאד מאד מעצבנת שלא הצלחתי לפתור!! אחרי שירקתי דם והתקנתי VISTA על הHTPC שלי והכל עובד בסדר נותרה לי בעיה בצפית TV שזה הדבר הכי חשוב לי בHTPC!! אני משתמש בAVerTV Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22 וכאשר אני צופה בTV אני מקבל תמונה עם פסים עדינם שנמרחים וקפיצות של ריאלי בסאונד... בדקתי את זה גם בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס וגם שם זה קורה! אני משתמש בדריבר האחרון ואפילו ניסיתי אחד לפניו.... לדעתי זו לא בעיה של הדריבר אלה משהוא אחר במערכת יש לכם מושג כיון אני ממש עובד עצות :'( אנה עזרו לי בבקשה....
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות את הSTEEL SOUND 4H אבל התקשרו אלי מהחנות ואמרו שנגמר להם ויהיה להם בעוד חודש אז אני צריך אוזניות לגיימינג חשוב שיהיה מיקרופון טוב וסאונד גם טוב (לא חייב הכי טוב בעולם אבל שלא יהיה קקי) חשבתי ללכת על ה5H שהן יותר טובות והן בערך במחיר מה אתם אומרים חשוב לציין שיש לי עד בערך השעה 5 להחליט (כי אני צריך להחליט לפני שהם נסגרים היום כי אני צריך את האוזניות בהקדם האפשרי [ללאן פארטי עם חברים שיתקיים ביום שישי]) תודה רבה למי שעוזר, עמנואל.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב כפי שהכותרת כבר הסבירה, העניין הוא, שאני מעוניין שהרמקולים יהיו מיועדים למוסיקה, משחקים וסרטים, כאשר לפי הבנתי 2.1 יותר מתאימים למוסיקה ו5.1 והלאה לסרטים ולמשחקים, התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. מה שחשוב יותר מכל, שהם יהיו כמה שיותר איכותיים יחסית למחיר, כמובן. עשיתי סקר שוק קטן, וההתלבטויות הלכו וחזרו בין: JBL Spot,Spyro Creative T6060 Logitech X540 Altec Lansing ATP3 לשיפוטכם, אני אשמח לשמוע דעות ועצות בעניין, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין לנייד אותם כך שיעבדו על סוללות אז הרמקולים היו מחוברים לחשמל עם ספק פנימי שעובד על 230V\50HZ 9V\1.2A האם 2 סוללות של AA נטענות בהספק של 2500 NAH כל אחד עם זרם 1.2 אמור להחזיק אותם? תודה ויום טוב אולי סירטון כשאסיים :]
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 טוב להקלטת הרצאות. האם יש הבדל בין הנגנים השונים או שאופציית הטייפ מנהלים היא בערך באותה איכות בכולם?
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שימושם העיקרי יהיה לפי סדר העדיפויות הבא: 1.משחקים 2.מוזיקה 3.סרטים כרגע יש שתיים שמאוד משכו תשומת ליבי והם 1. ALTEC LANSING MX5021 2.LOGITECH Z-2300 BLACK 2.1 אני מחפש עוצמה אבל איכות חשובה באותה מידה....
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
את האוזניות המקוריות שמקבלים עם הנגן..... תודה....
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך אני יכול לסנן צלילים כך שיקבל לי רק תונים נמוכים באסים??? יש איזה קבל או נגד או מה שזה לא יהיה??? תודה מראש למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשעה טובה קניתי את האיפוד מיני והוא הגיע אלי תןך יומיים (הגיע ביום חמישי) ויש לי מס שאלות: 1. איך אפשר למחוק שירים מהנגן? 2. ביום שישי שמתי לב למכה שיש לו בפינה העליונה שאני בטוח שלא נגרמה על ידי כי בקושי נגעתי בו מאז שקיבלתי אותו והוא לא נפל או משהו, אז האם כדאי להתקשר למי שקניתי ממנו או לא? 3. האם זה הגיוני שהסוללה שלא תתרוקן ביותר מחצי לאחר יומיים של שימוש קצר ולא רצוף ולאחר טעינה של 6 שעות? תודה רבה לעונים!!!
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים אני בונה HTPC שמטרתו (בנושא זה) בעיקר סרטים אבל בהחלט גם הזרמת מוזיקה. נאמר לי שאם איני אודיאופולית גמורה אין טעם להתקין כרטיס קול נפרד ואוכל בהחלט להשתמש בכרטיס הקול OB היות וכעת כרטיסי הקול בהחלט טובים. עדיין לא נסגרתי סופית על המעבד אבל יש שני לוחות אם על הפרק למעבד אינטל לוח GA-P35-DS3 http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2627&ProductName=GA-P35-DS3 למעבד AMD לוח:GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 לשניהם OB כרטיס ALC 889A שהבנתי שהוא כרטיס אייכותי ומתקדם יחסית. אולם נאמר לי שבניגוד למשל ללוח GA-P35-DQ6 http://www.gig…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר zen touch וקראתי באיזה בנטאקשן שאפשר לכוון שעור מעורר במכשיר עם איזה שיר!חרשתי תמכשיר ולא מצאתי בגרוש איך עושים את זה!עם משהו יסביר לי ממש יעזור לי! נ.ב. מה בקשר לעברית למכשיר?משהו יודע? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שמעתי פה המון דברים אל זה שאוזניות יקרות לא מנצלות את הפוטנציאל שלהן בלי מגברי אוזניות או כרטיס קול מפוצץ. השאלה שלי אם אוזניות USB בעצם לא תלויות בכרטיס קול אז הם מנצלות את מלוא הפוטנציאל שלהן? או ששומעים סביר. אני מדבר על אוזניות על תווך ה550 שקל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-