עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by .AloN,

לאחרונה אני רואה יותר ויותר דגמים של אוזניות אטומות בחנויות השונות. החלטתי גם לקנות זוג אוזניות כאלה, בעיקר בגלל הבריאות, ואני מבקש את המלצתכם לדגם ספציפי. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הבאים אז אני חושב שעדיף משם. התקציב הוא כ 50$, אין לי ממש מושג כמה אוזניות איכותיות כאלה עולים אבל אפשר למצוא משהו טוב ב50$ ? זהו אני מניח.. אם זה משנה הם יהיו בשימוש עם מיני דיסק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by Stick2it,

יש לי לוח DS4 של ג'יגה בייט וכרטיס מסך 8600GT. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר כדי לראות סרטים בTV ולשמוע ברמקולים שמחוברים אליו. על הלוח יש לי יציאה אופטית וקוקסיאלית ובכ. מסך יש S-VIDEO. מה הדרך הטובה ביותר לחברת את המחשב לרסיבר (שנמצא במרחק 2.5 מטר ולא ניתן לקרב אותו יותר) ואיזה כבלים אני צריך? תודה...

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by asaf-g,

היי אני לא מצליח לשמוע שום דבר ב-fifa 2004. התקנתי לאחרונה כרטיס קול חדש.. אולי זה קשור.. בכל מקרה, אני לא יודע מה הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  6. אני לא בטוח שהאשכול מתאים לפורום זה, לכן סליחה מראש אם לא מתאים. שלום לכולם, לא מזמן תכננתי להכריב מחשב HTPC פשוט כדי לצפות בסרטים בטלוויזיה בסלון (Sony Trinitron 29inch). אבל, כרגע נזכרתי במכשיר מעניין המאפשר שידור סאונד ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, מדובר ב-Conceptronic AirBridge Wireless Cinema Set ומחירו 370 ש"ח. ישנן שתי בעיות - האחת, היא שאני לא אוהב מכשירים אלחוטיים, מכיוון שבד"כ הם נוטים לעשות לא מעט בעיות. השניה, היא שאני לא בטוח האם הטלוויזיה שלי בסלון בכלל מתאימה ל-HTPC. לא פעם שמעתי שבטלוויזיות רגילות הרזולוציה היא על הפנים, אבל השאלה היא עד כמה והאם ה-MX440 שלי יספיק לעבודה זו?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by אביה שרביט,

רציתי לשאול, כשאני מורידה סרט באימיול, והוא לא בפורמט אייטיונס (כי אין) אי אפשר לפתוח אותו עם האייטיונס, אז איך להעביר לאייפוד?

8. יש לי מחשב נייד ACER 5684 עם יציאת DVI , כשאר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור DVI<HDMI אני רואה לא ברור(חד) ואני לא מצליח לשים את הרזולוציה הטבעית 1366X768(גולש מהצדדים). אם מישהו נתקל באותה בעיה והצליח לתקן אותה?, אני בשמחה אוכל לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. יש לי בטלויזיה חיבורים: RCA, Composite, S-Video. ה COMPOSITE זה חיבור ל שלוש בננות Red Green Blue. ובדי וי די יש גם את כל הסוגים, אז איזה מהחיבורים עדיף להשתמש?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  10. כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות,ביעקר למשחקים בסביבות 300-350 ש"ח,לא חייב להיות 5.1 איבנתי שזה לא ממש מורגש,ישמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מבין בזה תודה.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic או M-Audio Revolution 5.1 שניהם יוצאים לי באותו מחיר- 470ש"ח, איזה מבניהם איכותי יותר? בנוסף על איזה כרטיס מסדרת ה X-fi הייתם הכי ממליצים מבחינת איכות?(בלי תלות במחיר) אם יש הצעות לכרטיסים אחרים טובים אני פתוח להצעות(פשוט די חדש בתחום).. משתמש עם Altec Lansing fx6021 כרגע משתמש עם כרטיס מובנהrealtek high defination audio בלוח ds-3 ומאוכזב ממנו מאוד. תודה

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי SM5.1 דיגיטלי...... הסאונד בסדר והכל אבל אני חושב עכשיו לקראת Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS לי יש כרטיס קול 16 ביט והאודיג'י 24 ביט בתכלס אני ארגיש שיוני משמעותי בסאונד?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  13. ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by hararim,

איך ניתן לעשות את זה? האם זה נכון שיש כרטיסי טלויזיה שניתן לעשות זאת איתם? ואם כן איך?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. שמעתי את זה ברדיו, זה ארוך יחסית... (בלי מילים) תודה למוצא הישר!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  16. Started by cheat-it,

אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by gbox,

בס"ד שלום רב לאבא שלי יש י'ום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת אודיאו במחיר של עד 800 שקל מערכת סיטראו קטנה מעץ יפה ואיכותית או נגן MP3 עם רמקולים בנוסף מה עדיף ואם כן איזה דגם וחברה? תודה רבה לכולם

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  18. שמתי לב שיש אפשרות בהגדרות של הממיר שהוא יתן לי תמונה במקום 4:3 שיתן 16:9 מה זה אומר לגבי הרזולוציה? היא משתנה למסך רחב? כאילו במקום 768*576 אני יקבל רזולוציה רחבה? כי זה לא מה שאני רואה בתאכלס מול המסך, אני רק רואה שזה מותח את התמונה ושאני מקליט ב Winfast PVR2 הוא מקליט לי על 768*576. האם צריך להתקשר להוט שיגדירו את זה אצלהם?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by nnfyrbsnss,

יש לי מערכת של SHARP וברמקולים יש באס, שני טווטרים קטנים שכתוב שהם Super Tweeter יש טויטר גדול יותר רגיל ויש רדיאטור פאסיבי ועכשיו בטעות הכנסתי את הטוויטרים פנימה ולאט לאט עם שירים הוצאתי קצת אבל לא מספיק, אז אני מחפש צליל שיפעיל את הטוויטר ואז הוא יצא החוצה. הדגם של הרמקולים CP-E700 המערכת: CD-E700 המערכת מחוברת למחשב יש לה מחליף דיסקים של 3 דאבל קסטה ורדיו תמונות: תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by OfirN73,

ברשותי זוג רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3, ובנוסף כרטיס קול מדגם Creative SoundBlaster Live! 5.1. האם החלפתו ל-M-Audio Revolution 5.1 כדאית? האם אני ארגיש את השיפור באופן ניכר והאם אכן זה שווה את הוצאת הסכום כסף הלא מבוטל (לטעמי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  21. לפני בערך חודש קניתי איפוד ננו אחד הנגנים הטובים. עכשיו יש בעייה אחת - האוזניות שלו גרועות, אבל ממש גרועות תוך פחות משבועיים הם נהרסו לי וגם בווליום נמוך אני שומע פלוצים באוזניים. חיברתי את האיפוד לSennheiser HD437 שלי וההבדל עצום אין לך מושג כמה חזק טוב יותר שומעים! הבעייה עם האוזניות האלה שהם ענקיות ולא נכנסות לכיס אז אני לא יכול להסתובב איתם בלי לקחת איתי תיק. בקיצור: אני מחפש את נאוזניות הטובות ביותר שיכולות להיכנס לכיס בתקציב של 500 אפשר לחרוג קצת. חיפשתי בעצמי ומצאתי שני דגמים שנראו לי 1) Sennheiser PX200 שעולות 450 שקל http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207# 2) Sure E2c שעולות 600 שקל http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html#t…

22. USB או FIREWIRE - לא אכפת לי... שיהיה בעל עכבת נמוכה. יציאה לרמקולים+יציאה מוגברת לאוזניות עם פאנל שליטה על הווליום של כל אחד מהם. מספיק ערוץ כניסה אחד, ישמש לרוב בתור כניסת LINE ממדמה מגברים, אבל עדיף שיהיה בו גם PREAMP למקרה ובכל זאת אחליט להקליט מיקרופון. עד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by ran1809,

אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי ל TV היא רגילה ללא שום חיבור DV או משהו יש לה מולטיסיסטם רגיל עכשיו למחשב יש את כלל החיבורים האפשריים! האם ניתן לעשות זאת ? אם כן כיצד? תודה רן

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by .AloN,

בוקר טוב, אני מחפש דיסק-מן שתומך גם ב Mp3, אני לא מתמצא כל כך במחירים... אבל אני לא מחפש משהו High end וגם לא משהו זול. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by biodome,

צריך רדיו דיסק עם DVD (לא בטוח בקשר למסך, כנראה שלא בינתיים), אבל יהיה נחמד לצרוב דיסק MP3 עם 4GB. רמקולים. צריך גם סאב? או שזה בעצם כולל קופסא ותופס חצי מהתא מטען? ואולי מגבר? איך בכלל הולך העיניין עם מגברים ראיתי שיש ערוץ בודד, או שניים או 4.. איך מגבירים זוג קידמיים, אחוריים, וסאב? או שלא כולם חייבים הגברה? מקווה להוציא על זה לא יותר מדי, נגיד עד 4000-5000 ש"ח זה הגיוני? יש לי כרגע רדיו עם מיני-דיסק (!) וצ'יינג'ר מאחורה שלא קורא MP3... יש דברים ששווה לנסות להזמין מחו"ל? ואם מישהו יודע מה המס זה גם יעזור. אם יש לכם המלצה על פורום אחר שיותר יתאים לזה, גם אשמח לשמוע.. לדוגמא האם כדאי לקנות משהו בסגנון הזה: (אני לא מבין סתם בחרתי דברים שנראו לי מזאפ) רמקולים אחוריי…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים