אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לא נראה לי שזה המקום הנכון לפרסם את ההודעה אך לא מצאתי מקום הולם יותר... ??? מישהו מכיר או יודע על אתרים העוסקים ב-Digital Video - DivX, Xvid, Mpeg4, DVD Rip, אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לבצע DVD Rip לפורמט דיגיטלי באיכות הגבוהה ביותר...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אם מחברים לו ראוטר או משהו הוא יוכל להתחבר לרשת אלחוטית בבית?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ככה, החלטתי לפנק את עצמי בIpod Touch 32GB :] ואני מחפש דיל משתלם.. חשבתי על אייביי מכיוון שכבר קניתי שם כמה מוצרים ובאמת ישנם מוצרים זולים יחסית.. עכשיו השאלה הנשאלת היא האם זה משתלם.. כמה מס אני צריך לשלם? ומה לגבי אחריות בארץ? מישהו כבר רכש אייפוד מאייבי?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רמקולים באיזור 200-300 ש"ח שיתחברו למחשב וישמשו למוזיקה, סרטים וכאלה.. (לא משחקים, בשביל זה יש לי אזניות). אני לא מחפש משהו מטורף, לא הולך להשתמש בזה יורת מדי ככה רק מדי פעם, אבל אם אני קונה חשוב לי לקנות משהו סבבה ולא סתם. דרך אגב אני לא מחפש סאב או משהו רק שני רמקולים פשוטים. אז אפשר המלצות..
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב!, הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה!(קצת סרטים ומשחקים), אני גם רוצה כרטיס קול טוב לרמקולים. אני רוצה להשקיע עד 2000 ש"ח בשניהם. יש כמה רמקולים שאני מתלבט ביניהם: 1. ALTEC LANSING MX5021 2. ALTEC LANSING FX6021 3.LOGITECH Z2300 אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 1500 ש"ח. איזה רמקולים כדאי משלושת אלה? יש רמקולים יותר טובים במחיר הזה ? ובכרטיס קול בסביבות 500 ש"ח, אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב עד 500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מערכת סראונד (7.1) של קריאייטיב s750 gigaworks ורציתי לקנות כרטיס קול שיחליף את הכרטיס (on board) שיש לי כרגע כרגע יש לי לוח אם של DFI x48 t3rs שמגיע עם כרטיס קול של רילטק 7.1 עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 הכרטיסים הבאים : Creative X-Fi ELITE PRO או.. Asus Xonar1.3 Deluxe Audio-Video Enhancement PCI-E HDMI השימושים שלי הם: מוזיקה.. אני מעוניין לשמוע מוזיקה באיכות הכי גבוהה שאפשר גם חשוב לי משחקים, אני רוצה שגם הכרטיס יעזור לי להעלות את ה frame rate של המשחק וגם להוריד עומס מהמעבד הראשי וכמובן גם איכות הצליל במשחקים. שימוש נוסף הוא סרטים ב high definition, יש לי מספר לא מבוטל של סרטים באיכות גבוהה ואני מעוניין בכרטיס שיגרום לי להרגיש בגן עדן של סאונד מבחינת…
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ראיתי את הלוח החדש של ASUS: http://hwzone.co.il/news/1251986499/9624 כעת יש לי לוח אחר אבל אני מחובר ב HTPC דרך כבל אופטי לרסיבר. אני זוכר שמישהו אמר לי פעם שאם אני משתמש ביציאה האופטית, אז זה ממילא בכל לוח אם אותו דבר ואין טעם לשדרג לעולם. האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
טוב, הנגן DVD שלנו בבית התפגר סופית (או לפחות אמא הסכימה להכיר בכך שזה קרה) אז אני מעוניין בנגן DVD בתקציב של בערך 300 ש"ח (אם אפשר פחות לא יזיק) בכל אופן, הנגן יחובר לטלוויזיה (29 אינץ') ולרמקולים של הטלוויזיה, כלומר לא שום דבר מדהים... אז אין לי בדיוק דרישות גבוהות מהנגן, אני מעוניין שיהיה מסוגל לקרוא DIVX (ו/או XVID) וכתוביות מתאימות (SRT/SUB/משהו בסגנון) טוב זהו בערך, אם צריך עוד פרטים אני אוסיף, ותודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מכשיר creative zen touch mp3 יום אחד אני פותח את המכשיר ..ואני רואה את כל השירים באנגלית כתובים הפוך! ניסיתי לעדכן אותו וכלום לא עוזר! דיברתי עם התמיכה של החברה והם לא יודעים! מה עושים?!
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מאוד מוזר אבל רק בחלק. למשל יש לי בבית לאבא שלי מערכת של סאנסוי מערכת מאוד גדולה כמו מערכת קולנוע וגם בא האבס לא הכי חזקה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אוקיי.....זאת הפעם ה17 בערך שאני שואל את השאלה הזאת ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך. האם הDB באוזניות קובע משהו בנוגע לווליום?? ואם לא אז מה כן?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן.. אני עם האוזניות האלו כבר כחצי שנה או יותר...אבל אף פעם לא הפעלתי אותן מעבר לשעה-שעתיים... יש טעם לעשות להן BURN IN לכל הלילה? הבנתי שהן לא נחשבות כל כך איכותיות מבחינת סאונד למרות שהוא מאוד צבוע ונוח באוזן... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות (עם מקרופון מובנה עליהם) בשביל משחקים (CS) עכשיו יש לי אוזניות עם מקרופן כאלה מהמעאפנות שקניתי ב20 שקל האם בתקציב של 100 ש"ח אפשר למצוא אוזניות טובות? ואם כן אז איפה? תודה לעונים. ואני מקווה שזה המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לפתוח
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול + רמקולים ב950 ש''ח בעיקר למוזיקה ואחר כך סרטים בערך 60-40, חשוב שלי שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי בטלויזיה חיבורים: RCA, Composite, S-Video. ה COMPOSITE זה חיבור ל שלוש בננות Red Green Blue. ובדי וי די יש גם את כל הסוגים, אז איזה מהחיבורים עדיף להשתמש?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בfirewire בh10? יש איזושהי דרך, קומבינה או משהו כזה? . יכול להיות שאני סתם שואל פה עכשיו, אבל תמיד שווה לשאול...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי! בזמן שמיעת מוזיקה בווינאמפ כל כמה זמן המוזיקה מפסיקה לשניה וממשיכה, לפעמים זה קורה פעם אחת בשיר ולפעמים זה קורה מספר פעמים ככה שזה לא משהו קבוע.. אבל זה מורגש בהחלט ניסיתי להתקין דרייבר קול חדש (אני משתמש באון בורד REALTEC יש מפרט בצד) ניסיתי גם להתקין גרסאות שונות גם ווינאמפ בגרסאות שונות ישנות, חדשות, ביטלתי סקינים וכל פעם שאני חושב שפטרתי את זה זה חוזר אני כבר לא יודע מה זה יכול להיות שיגעתי את כל המחשב, ביטלתי OC שינתי זכרונות .. אני חושב לפרמט אבל אם זה לא יפתור את הבעיה אני באמת לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? :s05: תודה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן יש לי SM5.1 דיגיטלי...... הסאונד בסדר והכל אבל אני חושב עכשיו לקראת Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS לי יש כרטיס קול 16 ביט והאודיג'י 24 ביט בתכלס אני ארגיש שיוני משמעותי בסאונד?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התגלגלו לידי האוזניות האלו... http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=qc2_headphones_index השאלה שלי היא בכמה אני יכול למכור אותם? * לא השתמשתי בהם בכלל, חדשות לגמרי
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברים יש לי קובץ MID ואני רוצה רק מהשנייה ה12 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי סרט/סדרה על המחשב באיכות HDTV. איך אני יכול לראות אותו על הטלויזיה שלי? אני צריך צורב HD-DVD או BLUE-RAY? אני צריך DVD שיודע לנגן HDTV? אני צריך טלויזיה שתומכת HDTV? אני לא מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקול במחשב כל מה שאני מנגן/שומע יש לו מדי פעם קיטועים קטנים ומעצבנים כאלו דבר שלא היה קורה כשהיה לי ווינדווס 2000 הכל התחיל כשהחלפתי לווינדווס XP ואז התחילו הקיטועים... אמרתי לעצמי זה בטח בגלל הדרייבר הישן של הכרטיס קול, אך טעיתי! החלפתי לדרייבר חדש והקיטועים נעשו יותר גדולים ( כן כן) וזה מעצבן כל כך!!! בקיצור החלפתי שוב לדרייבר היותר ישן ועדיין יש קיטועים אבל קטנים יותר... הכרטיס קול הוא כרטיס מובנה על הלוח אם - Intel RockLake 865PERL תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/110538 זה הטלויזיה לחדר.. יש לי תקציב עד 2500 אם תוכל לתת לי משהו יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות בעיקר לשירים וגם למשחקים בסביבות 150 שקל ותוכלו גם להגיד לי אם האוזניות האלה נראות לכם: http://www.radio-electric.co.il/products/23580
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-