אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש אוזניות In Ear. תקציב: 550שח בכרטיס וויזה נטען - אם הזמנה מחול. סוג מוזיקה: Classic Rock, Metal, Industrial. נקודות החשובות לי: -אטימה כמה שיותר טובה -איכות הצליל כמה שיותר טובה - הצלילים הנמוכים בעדיפות הכי גבהה. -שהיו ניידות, כלומר שלא היו בעלות התנגדות גבהה מדיי ככה ש אייפוד שאפל החדש יסחב לפחות ל 5 שעות מוסיקה. - עדיף שיהיו מהארץ אבל אם יש אפשרות טובה יותר מחו"ל אז זאת לא בעיה אפשר להזמין. - המוסיקה תיהיה מקודדת ב MP3 בביטרייט של 320KBPS. היו לי כמה אפשרויות אבל אני בחפש דעה של מישהו מנוסה יותר ממני. Altec Lansing Im716 Altec Lansing Im616 Altec Lansing UHP 336 Ultimate Ears Super.Fi 3 (חדשות) Ultimate Ears Super.Fi 5 (משומשות באיביי) ועוד שאלה…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 שקל... כרגע אני עובד עם מערכת מיני של פנסוניק שמחוברת למחשב, ושומעים סבבה אבל זה לא מספק אותי כי אני רוצה צליל היקפי ונקי. אז מה שאני מחפש זה רמקולים שיהיו 5.1, וכרטיס קול שיהיה תואם להם. התקציב יכול לעלות עוד קצת למעלה, אבל עדיף שלא תגובות והמלצות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קראתי שבIPOD MINI יש ציפ שתומך בWMA... אבל ביטלו את האפשרות הזו בFIRMWARE(?).... מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הטלויזיה הזאת בכפר סבא או באיזור?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האוזניות האלה: 1. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=52 2. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=51 השניות ניראות לי בנויות באיכות יותר גבוה... גם אני אוהב יותר את העיצוב אבל הן יקרות ב100 ש"ח, מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לחוות דעתכם עליהם ואולי להמליץ על אוזניות אחרות טובות יותר, אם צריך. אין הגבלה בכסף. ראיתי שממליצים בת'ראדים אחרים על MX550 של סנהאייזר. מה דעתכם, והאם יש באמת הבדל רציני בין MX550 לבין, נאמר, MX300?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות טובות ו איכותיות בסביבות ה 150 ש"ח האוזניות הם בעיקר ל משחקי רשת. תודה רבה לעזורים !
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם גם הפלזמות והLCD כיום משתמשים בPAL ו NTSC ועוד שאלה אם אני אביא טלוויזיה מארה"ב) האם תהיה לי בעיה איתה בארץ מבחינת אזורי שידור
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני עכישו במזרח (סין,טיוואן,קוריאה) ואני רוצה לקנות אוזניות In ear. ראיתי שיש בהמון חנויות דגמים של shure (לא מזוייפים למי שתהה). יש למישהו המלצה על דגם מסויים? אם לא שלהם אז של חברה אחרת? התקציב הוא בערך 500-600 שקל (במחירים של הארץ, פה בטח יעלה משהו כמו 25% פחות)... אם יש דגם שהוא קצת מעל התקציב אז גם בסדר!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מתכנן לקנות אוזניות במימים הקרובים. אני מאוד מתלבט בין ה Siberia V2 USB לבין ה 7H USB החדשות שהגיעו. יש למישהו חוות דעת כבר בקשר ל 7H ? אשמח לעזרה, שרון.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB עם המתאם וידאו NVIDIA® GeForce 8400M GS 128 MB זיכרון עם יציאת HDMI ושמע פנימי 3D Sound Blaster Pro שמע 16 bit תואם משולב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 האם הוא יוכל לתפקד כ HTPC עם תמיכה ב HD ו BlueRay?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
Whatevver that is exactly... כתוב בספר שכדי להפעיל את זה צריך ללחוץ בכפתור הימני על ההארדיסק הנייד ולעשות UPDATE DATEBASE או משהו... אבל אין לי אפשרות כזאת משום מה.. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לעצה או המלצה, ברשותי אוזניות ultrasone hfi 780 a שאיתם אני משתמש למשחקים ומע" 2.1 של altec lansing רציתי להוסיף מיקרופון טוב ומסנן רעשים כדי שתהיה לי את האפשרות לדבר במשחקים, יש לציין כי אני משתמש גם באוזניות וגם ברמקולים, חשבתי על logitech usb mic שמתומחר ב120 ש"ח וכולל סינון רעשים, כמעט קניתי אוזניות לגיימינג אבל הבנתי שהם אף פעם לא ישמעו כמו האוזניות שברשותי,מה גם שיש להם מחיר מפוצץ ומוגזם. לכן אשמח להמלצה על מיקרופון שיתאים לשימושים שלי ויוכל לעמוד מול רמקולים בלי לחרבש את הסאונד תודה מראש לכולכם
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי, חשבתי על הT6060 של קריאטיב, שעולה 600, מה אומרים? בקשר לכרטיס קול לא חשבתי אבל משהו איכותי ביחס למחיר יהיה נחמד ;D
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אני מחפש טלויזיה שתשמש לי גם כמסך מחשב (למשחקים סרטים ועבודה משרדית) וגם כטלויזיה.... המרחק צפיה עומד על 2 מטר הגודל שאני רוצה הוא 32" עם Full HD אני לא ממש יודע איזה מסך עדיף...אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים במחיר הזה... עדיף שהמחיר ישאף כמה שיותר לכיוון ה2000 ש"ח ולא מעבר... הטלויזיה ששמתי עליה עין בינתיים היא Samsung LA32B530
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שיתחברו לרסיבר שלי במערכת הקולנוע הבייתי אלה שיש לי עכשיו ישנים מאוד ומתפקדים רע התקציב שלי דיי מוגבל , משהו כמו 800 שקל מקס לא מפריע לי חדש או יד 2
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היא משגעת אותי כל היום שזה מה שהיא רוצה. תמליצו לי בבקשה מה לקנות=]
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש אפשרות לערך קובץ mp3? אני לא מתכוון לחתוך קטע מתוך השיר אלא למשל להוריד מהשיר את הסולן או התופים או משהו כזה.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מיקרופון למדידת רעש של Dayton Audio מדגם iMM-6. הוא מגיע עם קובץ כיול, אבל מומלץ להשתמש ב"רפרנס" חיצוני כדי לעשות את הכוונון האחרון, כי חלק מהסלולרים מכילים מגבר מובנה וזה משפיע על תוצאות המדידות. מישהו יודע איפה אפשר למצוא מד דציבלים באזור חיפה שאוכל להשוות איתו כדי לעשות את הכוונון הזה? צריך סה"כ 2-3 קריאות, אבל המד עצמו צריך להיות מכויל.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני עובר בעוד כחודשיים אני עובר לדירה חדשה וואני קונה מחשב HTPC שהוא יהיה מחובר לטלויזיה בסלון .. בנוסף אני רוצה לחבר גם את המסך (המסך הרגיל 22 אינץ') של המחשב והוא יהיה במרחק של 8M מהמחשב. כאילו טלויזיה HDMI ומחשב VGA. אבא שלי הכין לי צינור שאני יוכל להעביר את הכבל אבל כמובן הצינור דק מידי ורק הכבל עצמו עובר שם, הראש(יצאה) לא עובר.. יש למישהו פתרון ?? אני חשבתי אולי להעביר את הכבל ולחבר בעצמי את הראש לכבל זה אפשרי ? ואם כן, איך אני עושה את זה ? תודה מראש, קובי
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי את ה-Z4 שרכשתי לפני כמה חודשים (480 ש"ח אחרי המבצע של 40 אחוזים באופיס דיפו) ואני מרוצה מהם רק שנראה לי שמערכת 2.1 בשביל (מחשב) זה אוברקיל. עכשיו יש את המבצע של 1+1 בבאג וחשבתי ללכת על ה-Z10. האם זה צעד טוב? ה-Z10 טובים יותר מה-Z4? התוספת של הסאב ל-Z4 הופכת אותם לטובים יותר או שלא משנה כל-כך?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש רדיו דיסק לרכב עד 1000 שח', דרישות שיהיו ברדיו דיסק: USB - חובה, וכמובן קורא MP3 =]. יש לי מגבר מהדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=18292 שני קומפוננטים מאחור, וארבע רמקולים 2 WAY בשאר הדלתות ברכב JBL. אודה לכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-