עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אנשים אח שלי צריך מערכת סראונד לדירה החדשה שלו. התקציב כאמור הוא באיזור ה-7K. הסלון דיי קטן, נראה לי שבאיזור ה-4 מטר מקיר לקיר. יש הכנה לרמקולים אחורים בתיקרה. יש כבר נגן DVD. חשבתי שיש להשקיע באיזור ה-2000-2500 ש"ח ברסיבר מחברה טובה (Marantz 4500 או איזה Onkyo או Denon בסיסים). ואת השאר (באיזור ה-5000 ש"ח) לשמור לרמקולים. כאשר בתקציב כזה הוא בטח יצטרך לוותר על סאב-וופר לבינתיים, ולהשקיע יותר באחרים. אז הרעיון הוא שני מוניטורים כאחוריים, שני ריצפתיים וסנטר, אם אתם חושבים שבתקציב אפשר גם להכניס סאב נורמלי אז אתם מוזמנים להציע. השימוש של המערכת יהיה צפיה בטלוויזיה וסרטי DVD. הבן אדם אינו אודיופיל, אבל לא רוצה לקנות סתם משהו זול. מצד שני, הוא גם לא מאלו שישקיע…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. משעמם לי בעבודה במהלך המשמרת, אז אני שם את ה-X5 על הווליום הכי גבוהה ואת האוזניות על השולחן. האיכות לא משהו מן הסתם, ולא שומעים כל כך ברור, אבל לבנתיים זה עדיף כל כלום. בגלל זה אני חושב לקנות מערכת ניידת קטנה, קוראת דיסקים או מה שלא יהיה, ולהעביר איתה את המשמרת במקום עם ה-X5 (שהסוללה לא מחזיקה מעמד אגב, נשחקה לגמרי!). אני לא מחפש את הכי איכותית, כי התקציב מאוד דל. אבל יש משהו נורמלי בסביבות ה-500 שקלים? עם איכות קול טובה. (מטאל).

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by karpad,

שלום אני מתחיל להתעניין במערכת אוזניות איכותית עכשיו השאלה שלי על איזה רכיבים אתם ממליצים לאודיופיל מתחיל כמוני?(אוזניות, כרטיס קול, מגבר אוזניות אם צריך...) וכמה מערכת כזאת צריכה לעלות? אני שמוע מוזיקה בעיקר דרך המחשב בדרך כלל MP3 עם Bit Rate של 192KBPS ומעלה תודה

• 38 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by NuXeR,

היי לכולם, החלטתי להשקיע בערך כ-5000 ש"ח במערכת חדשה. המערכת צריכה לכלול רסיבר + רמקולים (רצוי לא סטלייטים), ואם ניתן לדחוף בתקציב גם DVD-DIVX. המפרט שבחרתי כרגע (דרך אינטרנט, לא משמיעה) : Harman Kardon AVR235 - 2200 JBL Balboa Set (5.1 Including the Subwoofer) - 3300 DVD APEX 811 - 250 אשמח לדעתכם, הצעות, שיפורים וכו'.. תומר.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שלי ומעשה לבנות מערכת שלמה הכוללת: * טלוויזיה בגודל 42" * רמקולים * רסיבר * סטרימר כל זה בתקציב בסיסי של 6500 ש"ח אם אפשרות לחריגה עד ל-7500. מבחינת הרמקולים העניין הוא קצת בעייתי כי אני לא רוצה להעביר חוטים בכל הבית (ואין לי הכנה לסראונד) אז נראה לי שאני אסתפק ב-2.1 איכותי (בין הספה לטלוויזיה קיים מעבר לכן אי אפשר להעביר חוטים בקלות). אני לא מבין בכלל במערכות קולנוע ביתיות, יש בכלל צורך ברסיבר אם אין 5.1? כמו כן אשמח להסבר קצר ותמציתי בנושא סטרימרים, אפשר לגשת מהם לכל קובץ במחשב? האם הם יכולים לקלוט את הראוטר האלחוטי שנמצא בקומה אחרת? האם צריך שהמחשב שממנו מריצים את הקבצים יהיה דלוק כל זמן הסרט? כל עזרה ועצה בנושא תתקבל בברכה

6. Started by coben,

האם זה בסדר לשים מערכת (PIONEER SX-P530) בחדר אמבטיה במקום גבוה ? אין סיכוי שזרם מיים יגיע לשם, אבל יש אדים וחום לפעמים.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  7. מחפש מערכת פשוטה לסלון (בגודל בינוני) הכוללת דיוידי משולב מגבר + מערכת רמקולים 5.1 דבר חשוב - יכולת לעדכן גירסאות בדיוידי. אפשר למצוא מערכת סבירה ב-850 ש"ח ? איזה מערכות מומלצות ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אני רוצה לקנות מערכת/סט של 5 רמקולים למחשב. אני מעוניין במערכת 3Way, בלי סאבוופר, בעיקר לסרטים, משחקים ומדי פעם מוזיקת רוק כבד. כל זה בתקציב של בערך עד 2,000 ש"ח (לא כולל רסיבר). חשבתי ללכת על Mac2000 של Alpha Technology. רעיון טוב?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30457 [br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 18:50:04 אגב, מה הדרך הטובה ביותר לבדוק איכות של מערכות כאלה לפי המפרט שלהן? נ.ב. בנוגע לרסיבר, חשבתי ללכת על http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=706930

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by t d,

שלום! אני מתכוון בעוד כחודש לקנות רמקולים חדשים למחשב, האלו שיש לי כרגע נדפקו כבר ממזמן, יש לי תקציב של כ800-1000 ש"ח, לאחרונה עלה הרעיון של לקנות מיני מערכת עם רמקולים טובים ולחבר אליה את המחשב בAUX. (עם המערכת יהיה לי גם יותר נח לחבר את הIRIVER IHP120 שלי... רציתי לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של מערכת כזו מקום סט רמקולים? תודה!

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by aquarius,

איך המערכת הבאה יחסית למחיר? http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=632

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by TGP,

לא יודעים איזה נגן מתאים לתקציב שלכם? לא מבינים בנושא הנגנים ורוצים עוד חוות דעת מלבד הפורומים? TGP מצא רעיון בשבילכם. מלבד מערכת הפורומים שנמצאת באתר, עכשיו ישנה מערכת נגן אידאלי שתמצא עבורכם את הנגנים המתאימים ביותר לצרכים שלכם. לידיעה על המערכת- http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkEVkZpZlQAstAGKX.php למערכת עצמה- http://www.tgp-il.net/players/search.php

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by koko0,

אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, בשביל פרוייקט באוניברסיטה אני צריך להקליט 16 ערוצים. אורך הכבלים עד למקרופנים יהיה כ-20 מטר (האם זה משנה איזה קבלים לקנות? עד כמה ניתן להאריך את הכבל לפני שהאיכות תפגע?) סוג המיקרופון הוא קונדנסר, טווח תדרים חייב להגיע עד 20KHz. האם pre-amp יכול להיות בתוך המיקופון או רק בנפרד? אני רוצה להקליט באיכות של 44.1KHz 16bit כך שאין צורך להשקיע במערכת המסוגלת ליותר מזה (האם זה משנה אם החיבור USB2 או Firewire?) האם קיימת תוכנה שמסוגלת לתזמן את הערוצים (מי מהם מתי מתחיל) האם יש אפשרות לשמור את הנתונים ב-lossless פורמט כמו ה-APE או סוג כלשהו אחר בזמן אמת. אני מתכנן להשקיע כ-30,000 , אך אין הגבלה קונקרטית לתקציב. אודה לכל מי שיכול לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by biodome,

צריך רדיו דיסק עם DVD (לא בטוח בקשר למסך, כנראה שלא בינתיים), אבל יהיה נחמד לצרוב דיסק MP3 עם 4GB. רמקולים. צריך גם סאב? או שזה בעצם כולל קופסא ותופס חצי מהתא מטען? ואולי מגבר? איך בכלל הולך העיניין עם מגברים ראיתי שיש ערוץ בודד, או שניים או 4.. איך מגבירים זוג קידמיים, אחוריים, וסאב? או שלא כולם חייבים הגברה? מקווה להוציא על זה לא יותר מדי, נגיד עד 4000-5000 ש"ח זה הגיוני? יש לי כרגע רדיו עם מיני-דיסק (!) וצ'יינג'ר מאחורה שלא קורא MP3... יש דברים ששווה לנסות להזמין מחו"ל? ואם מישהו יודע מה המס זה גם יעזור. אם יש לכם המלצה על פורום אחר שיותר יתאים לזה, גם אשמח לשמוע.. לדוגמא האם כדאי לקנות משהו בסגנון הזה: (אני לא מבין סתם בחרתי דברים שנראו לי מזאפ) רמקולים אחוריי…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by yair23,

אני מבקש סליחה מראש אם זה אינו הפורום הנכון לנושא זה, פשוט זה הפורום שנראה לי הכי הגיוני לפרסם בו את הדיון הזה .. קנינו מכונית חדשה ואני צריך לקנות מערכת ורמקולים, כבר יש משהו שאני חושב עליו פשוט רציתי עוד דעות כי יש הרבה שמבינים יותר ממני (אני לא מבין כמעט כלום במערכות ורמקולים) ... בתודה מראש, יאיר ב.א. המערכת היא : רדיו דיסק PIONEER לרכב עם MP3 דגם DEH-P7450MP והרמקולים : זוג רמקולים 330W מסדרת אקסלרייט PIONEER דגם TS-A6910

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by Tommy,

Logitech Z-5300

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  17. היי, הגיע הזמן להחליף לאחותי את המערכת מיני הבזיונית שיש לה, במערכת חדשה וקצת יותר רצינית. חשבתי על רסיבר נחמד + 2 רמקולים... לדעתי סט של 6 רמקולים יהיה מבוזבז שכן היא לא מרבה לראות סרטי דיוידי.. אבל אם יש משהו משתלם מאוד, זו גם אופציה. התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח. כמו שהזכרתי, השימוש העיקרי הוא מוזיקה - בעיקר רוק מכל הסוגים - חוץ מכבד. מכיוון שהיא לא נוהגת לשמוע בעוצמות גבוהות, הדגש הוא על האיכות ולא עוצמה. היא אוהבת לשמוע בעוצמות נמוכות/בינוניות. בינתיים חשבתי על הרסיבר הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11134 רמקולים לא ממש הצלחתי למצוא זוג, אבל סט של 6 מצאתי משהו שנראה נחמד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36217 אשמח אם תוכלו להמליץ על זוג רמקולים…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Mingi,

יש לי חדר בגודל בינוני ואני מחפש מערכת חדשה וטובה. אין לי כרגע תקציב קבוע, זה תלוי במערכת שאמצע. דברים חשובים: עדיפות: מוזיקה ->משחקים ->סרטים. רמקולים קטנים(סאטאליט אם לא פוגע באיכות). שיתאים לחיבור מחשב\דיוידי ועוד. (אם יש צורך ברסיבר). שאלה: יש לי כרטיס קול מובנה סטנדרטי, האם הוא יכול לעבוד עם סראונד ואיך עושים את זה?(מחשב בן 4 שנים - דגם: nVidia nForce Audio codec...) *רצוי שיהיה אפשר למצוא לשמיעה באזור המרכז

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  19. כדי לשפר את איכות השמע בחדר שלי צריך להחליף את המערכת. מה שיש לי כרגע זה Z-640 של לוג'יטק שמחובר לכרטיס קול ONborad . בסלון שזה בעצם מצד שני של הקיר של החדר שלי נמצא הרסיבר ONKYO TX-SR603E קישור :http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_163713.html מה שחשבתי לעשות בגלל שהתקציב מגביל אותי זה לקנות רמקול רמקול ולחבר אותם לרסיבר שבסלון (הכבלים יעברו דרך הקיר - ישנו חור). הגודל של החדר שלי הוא . 3 מטר אורך ו2.60 מטר רוחב. ז''א שהמרחק בין המסך למקום ישיבה הרחוק שהוא המיטה הוא 2 מטר בערך. החדר עצמו קטן לכן רמקולים עצמתיים חזקים לא נדרשים. מה שחשוב לי שיהיה שיפור ניכר באיכות השמע ובסרטי DD5.1 DTS וכו'. התחלתי לעיין באינטרנט ובאתר כאן ולא מצאתי מה שאני מחפש. כמה שאלות שעלו בהמ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by KEIS,

שלום אנשים השבוע קניתי מערכת 5.1 חדשה רסיבר: pioneer 423k רמקולים: srs 33 בהתחלה הרכבתי רק את הרמקולים הקידמיים והסנטר, את האחוריים השארתי לאח"כ. חיברתי את הכל והסאונד חלומי. אתמול תליתי את האחוריים. הבעיה שאני לא מצליח לקבל מהם סאונד בכלל. חיברתי אותם כמו שצריך, בדיוק כמו הקידמיים. ההשארה שלי שצריך להגדיר את הרסיבר ל5 חלקים. אין לי מושג איך לעשות את זה. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את את המערכת . הוא אמר לי שאני צריך לקבל על המסך את התפריט של פיוניר ואני לא מצליח להגיע למסך הזה. בחוברת הדרכה אומרים לחבר את הממיר לBD ואז ללחוץ על 'RECIVER' בשלט ואז התפריט אמור להפתח. אבל שאני עושה את זה שום דבר לא קורה. בחייאת אם יש מישהו שמבין ויכול לכוון אותי ... תודה שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מערכת לסלון לשמיעת מוזיקה (סטריאו) בתקציב של עד 2000 ש"ח. אני יודע שזה לא מספיק ליותר מידי, אבל בכל זאת עדיף לשאול... תודה על העצות.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by turjeman,

טלוויזיה 32C530 אני הייתי מחבר סרטים היה עובד טוב ברובם אבל יש כמה שהמערכת רושמת שהיא לא תומכת בתבית מסוג זה למה זה ככה? מדובר בMKV

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by rap_tr,

בא לי להכניס איזה סאונד טוב לרכב. בסביבות ה-3000 שקל [+/-] לא מתמצא כ"כ בעניין מה שכן באוטו אין יותר מדיי מבחינת סאונד ואקוסטיקה חוץ מנגן CD מקורי מהמפעל ורמקוליים מקוריים מהמפעל מדובר על טויטה אוונסיס 2003 ככה שהאוטו גדול יחסית אשמח להמלצות.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. Started by Spirit Crusher,

אמא שלי טסה מחר והיא עוברת בדיוטיפרי מן הסתם... יש לנו קנגו עם רדיו טייפ דיי מעפן אבל זה מספיק כי אני מחבר אליו דיסקמן או X5L דרך קלטת כזאת... אבל יש לנו חרא של רמקולים... רציתי לדעת אם אפשר להשיג מהדיוטיפרי או ממקום אחר רמקולים טובים עד 100$ ואם יהיה עם רדיוטייפ\דיסק מה טוב... לא צריך באסים מטורפים ודברים כאלה...סתם רמקולים שיהיה סאונד נקי וחם ושיהיה אפשר לשמוע בו דברים איכותיים יש משהו נורמלי בכלל שאפשר להשיג במחיר הזה? כי יש לי אפשרות אחרת של לקנות אוזניות לX5L (אני עם אוזניות סטוק) ולהשאר עם הרמקולים שיש לי עכשיו באוטו (שזה דיי מבאס) תודה..

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.