עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אני בונה גלרית תמונות בHTML לעסק של אחי-חברת גינון ואני מחפש מוזיקה חוקית שתתאים לגלריה הזות-גלריה של 240 תמונות של גינות צמחים וכדים אני חשבתי על מוזיקה קלסית אבל אני לא יודע מה מתאים ולמה אין זכויות יוצרים אז אני מקווה שתעזרו לי ואני מדגיש שהבקשה שלי למוזיקה חוקית לגמרי בתודה STONE COLD

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. אז ככה יש לי כרטיס קול מסוג: Audigy 2 ZS עכשיו הדיסק של נאבד ניסתי באתר של Creative ושם נותנים רק תדרייבר עצמו לא את כל מה שיש בדיסק איך אני יכול למצוא תהתקנה כמו שקיבלתי בדיסק?! תודה ענקית לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  3. אני מחפש כבל RCA 2 MINI-PL וראיתי אותו בהום סנטר באורך 5 מטר במחיר של 20 ש"ח... האם האיכות היא טובה? או שצריך לחפש משהו יותר טוב,איכותי? (אם כן, תגידו לי איזה כבל זה ועדיף שיהיה מהום סנטר)... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by Axel Foley,

האם קיים מפצל אופטי המאפשר חיבור שני מכשירים (די.וי.די וממיר דיגטלי) לחיבור אופטי של מערכת קולנוע ביתית? ואם נתקלתם בדבר כזה אשמח לקבל לינק. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Iriver H-10 הגרסא של 6 ג'יגה - מחיר : 1220 ש"ח Iriver H-10 הגרסא של 5 ג'יגה - מחיר: 1194 ש"ח Ipod mini הגרסא של 4 ג'יגה - מחיר : 1138 ש"ח Archos Gmini XS100 3 ג'יגה - מחיר: 999 ש"ח זה בערך התקציב שיש לי, ואני רוצה לפחות 2 ג'יגה אם יש לכם הצעות אחרות מה טוב. אם אפשר בפחות מהתקציב הזה [אני בספק רב] אז אני מעדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  6. שלום לכולם! אני רוצה לקנות ממש בקרוב dvd ווידיאו , ואני מתלבט אם לקנות מכשיר אחד עם שניהם , או שני מכשירים נפרדים. בנוסף ,אני כמובן מתלבט באיזו חברה לבחור כי ההיצע בשוק הוא גדול מאוד. התקציב הוא משהו באיזור ה- 1000 ש"ח פחות או יותר... מישהו יכול להמליץ? תודה מראש לעוזרים (: RedFox.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  7. אני כבר קניתי את הFX 6021, ולא שמעתי אותם אפילו, כי לא יכולתי, קנו לי אותם בדיוטי פרי בהתראה של כמה שעות, יכולתי לקנות את הMX במקום הFX אבל לאחר קריאת כמה ביקורות הבנתי שהFX יותר טובים, רציתי לשאול אותכם אם הFX יותר טובים למוזיקה או הMX? ועוד שאלה ברמקולים fx 6021 יש גם חיבור של aux , מזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. שלום, תהיתי היכן ניתן לרכוש בארץ אוזניות מדגם HD 201 של Sennheiser, כל ביקורת שקראתי עליהן פשוט מהללת אותן ורציתי לקנות אותן בתור מתנה לחבר, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by parker8,

חשבתי על ה-Z5300 של לוג'יטק או ה-MEGAWORKS של קרייאטיב... תמליצו אתם על משהו בסגנון הזה... אני חושב שהתקציב הוא גג 1500 ש"ח שזה כבר חריגה בפני עצמה... הייתי רוצה מערכת מעל 100 WATT RMS... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by The Winter King,

כשאני מעביר תמונות לנגן אני רואה את הקבצים (אני מעביר אותם לתיקייה שנקראית PICTURE אבל כשאני מדליק את המכשיר אח"כ אני לא רואה את התיקייה בכלל! למישהו יש רעיון למה?

11. שלום. אני מחפש אוזניות גימינג שמיועדות אך ורק לזה . לא למוזיקה ולא לסרטים. שיהיו עם מיקרופון ועם זה אפשרי שיאטמו יחסית את האוזניים . אני לא מחפש אוזניות מושלמות ,רק שיעשו את העבודה בביצועים מינימלים. תקציב עד 300 שח . אם אפשר לא לחרוג מזה כי התקציב ההתחלתי היה 250 שח . תודה מראש .

12. Started by Bar1234,

חברים.... מישהו יודע מה אפשר לעשות אם יציאות סאונד של מכשיר די וי די...?? אולי לחבר אותם למחשב דרך כרטיס קול או דרך חיבור כלשהו....?? יש לי לוח אם MSI P4MAM-V תודה לכל מי שעוזר........

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  13. שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by Crash5,

השימושים העיקריים של הנגן הם שמיעת מוזיקה בנסיעות ובעת פעילות ספורטיבית. האם שימוש בנגן MP3 בעת פעילות ספורטיבית מחייב אותי לרכוש נגן MP3 המבוסס על זיכרון מסוג Flash? האם זה נכון שגם בנגנים המבוססים על זיכרון Flash יש הבדלים בפעילות ספורטיבית? מבדיקה קטנה שערכתי ראיתי כי יש נגנים שבמפרט שלהם מצויין באופן מפורש שהם מיודעים לפעילות ספורטיבית ואילו יש כאלו שאין שום התייחסות לזה. האם יש משהו בזה או שזו רק דרך השיווק שלהם? התכונות שאני רצה שיהיו בנגן הם: רדיו FM (אם יש אפשרות הקלטה מהרדיו, מה טוב) איכות שמע גבוהה טייפ מנהלים עדיפות לחיבור ישיר ל USB (אם כי ניתן להתגמש בנושא) התקציב שלי עומד על 800 ש"ח. אשמח לשמוע את הערות\עצות וכל דבר שיכול לסייע לי בנושא. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by AVI.S.T,

מה זה Hdmi ? מה זה אומר ? מתי יצא? ועוד דברים שקשורים לhdmi (אני רק יודע שזה משהו שקשור לטלויזיה)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. הנה תגידו לי בבקשה מה האופציה הזאת עושה? יעני מה היא אומרת?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. יש לי מערכת מיני של איווה, והיא מגיעה עם מנגנון לא חכם במיוחד לחסכון בחשמל, זה מופעל במידה והמערכת חושבת שלא מתנגן כלום במשך משהו כמו רבע שעה, אז היא מכבה את עצמה אוטומטית. הבעיה מתעוררת שאני מחבר את המערכת שתקבל אות מהמחשב, ולפעמים שהווליום מהמחשב חלש, אז היא חושבת ששום דבר לא מתנגן ומכבה את עצמה באמצע, אתם יכולים לנחש לבד כמה זה מרגיז... יש אפשרות לבטל את המנגנון הזה? ניסיתי כבר את כל הכפתורים על המערכת, כלום לא עזר... הדגם זה NSX S556. במידה ואין מה לעשות, אני מחפש 4.1 או 5.1, בהחלט לא 7.1. אני כרגע חייל ואני לא מתכוון להשקיע יותר מידי כסף על רמקולים (משתדל להתרחק מכיוון האלף), נכון שאני ממש רוצה 4.1\5.1 אבל כרגע יש לי ATP3 ואני אתאכזב ליפול מרמת הסאונד שלו... השאלה אם…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by xtaz84,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות מגבר נייד לאוזניות. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש בארץ?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  19. Started by DakloN,

שלום, אולי מישהו יכול לעזור.. הדרכתי קבוצה של אמריקאים בטיול וקיבלתי מאחד מהם מתנה נגן MP3... Creative® MICRO ZEN MP3 Player 5GB למי שמכיר.. הבעיה שלא היה לו מטען לזה.. :-\ מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות רק מטען לזה בארץ??? תשלחו לי קישורים בבקשה... כל עזרה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  20. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר שלי חוזר מני יורק עוד חודש והחלטתי שזו הזדמנות טובה לפנק אותי באוזניות חדשות,לא משהו פגזי,בערך 50$. אם אפשרהמלצות על אוזניות כאלו ב- NEW-EGG אבל לא חובה. עוד דבר חשוב-אני אוהב אוזניות "סגורות". תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by PsyCollector,

האלן באלן ח-ב-ר-י-ם.... אני צריך עזרה בבבקשההה בקניית נגן... יש לי כמה שאלות. אני מחפש נגן בגודל של 20-30- ג'גה. שיהיה עם איכות שמיעה טובה מאוד... בקשר להצגת וודיאו ותמונות - אז גם חשוב אבל לא הכי.. שהיה קטן וחביב - לא משהו מפלצתי - משהו בגודל חביב שאפשר לסחוב בלי להתבעס עכשיו ככה .. יש לי אפשרות לקנות את ה iPod 30GB שמציג וודיאו ב 1600 שקל חדש בקופסה שחבר הביא מחו"ל ( אם מישהו יכול להגיד לי שזה משמש כארד דיסק זה מאוד יעזור כי עדיין לא הבנתי יש כאלה שאומרים שכן וכאלה שלא. קראתי קצת על האיי-ריבר H340 40 ג'גה ובארץ הוא עולה 1900 שקל ושמעתי שהוא סבבה.. וחשוב מאוד בשבילי הוא משמש שהארד דיסק נייד עכשיו יש עוד מליונים של נגנים במחירים האלה.. אני לא יודע מה לבחור אז בבקשה מי שיכ…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by iX1911,

אחרי הרבה זמן של חיפושים לא באינטרנט לא מצאתי שום מקום שמוכר את המכשיר הזה (נגן MP3 בעל 1 ג'יגה זכרון) בארץ. אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר אותו (ומחיר) אני אשמח לשמוע היכן. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by IxSrPpTUq,

היי... תראו, אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים בעיקר ולמעט סרטים... חובה שהן יהיו כמה שיותר אטומות לרעש רקע שיש לי בחדר... התקציב כ-350¤, לא לעבור אותו, ואני חשבתי על הזלמן שמגיעות עם המיקרופון, ראיית שהן אטומות דיי טוב, כוללות את המיקרופון שתולים בצד, והן 5.1, יענו לא בדיוק 5.1, אבל יש בהן 6 רמקולים לעומת המדוזה עם ה-4.... והדיוק זה מה שהכי חשוב לי... בא לי אוייב בצד ימין אחורה, אז אני לא אתבלבל וישר אפנה ימין אחורה, תודה מראש, אור ...

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  24. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160942.0

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by Rubber Duckey,

אני יודע שזה קצת בהצתה מאוחרת, אבל רק היום שמתי לב שהיה עידכון לנגני ה - H3xx. חיפשתי ברחבי פורומים פידבקים של אנשים אבל לא מצאתי הרבה... (ניסיתי גם פה להשתמש באופציית החיפוש, לא הניב הרבה תוצאות...) בכל אופן, רציתי לדעת אם שווה להוריד את העידכון האחרון (תומך מלא בעברית?). תודה מראש, יאיר.

• 7 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים