עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LORIANTA,

אתמול חיברתי את הנייד לטלויזיה והוא עבד מעולה לכמה דקות אחרי זמן מה הטלויזיה כבתה והמחשב "השתגע" והראה צבעים מוזרים (ברגע שמוציאים את הHDMI המחשב חוזר לקדמותו) ניסיתי עוד פעם לחבר לטלויזיה הבעייתית והבעיה חזרה... היה את הבעיה כבר לפני כמה שבועות ואחרי שעידכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך היא נפסקה וחזרה שוב אתמול... אני כבר מיואש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  2. צריך עזרה בהרכבת מערכת של זוג רמקולים איכותיים לסטריאו בצורה שאוכל לחבר אותם למחשב, תקציב של עד 2500 ש"ח כולל רסיבר/מיקסר (לא מעוניין ביד שניה)... אני מעוניין בהמלצות לקומבינציות שונות... או לרמקולים/מיקסרים/מגברים מסויימים בנפרד... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לקנות את הSTEEL SOUND 4H אבל התקשרו אלי מהחנות ואמרו שנגמר להם ויהיה להם בעוד חודש אז אני צריך אוזניות לגיימינג חשוב שיהיה מיקרופון טוב וסאונד גם טוב (לא חייב הכי טוב בעולם אבל שלא יהיה קקי) חשבתי ללכת על ה5H שהן יותר טובות והן בערך במחיר מה אתם אומרים חשוב לציין שיש לי עד בערך השעה 5 להחליט (כי אני צריך להחליט לפני שהם נסגרים היום כי אני צריך את האוזניות בהקדם האפשרי [ללאן פארטי עם חברים שיתקיים ביום שישי]) תודה רבה למי שעוזר, עמנואל.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק לכ.קול בעל איכות סאונד בסטריאו גבוהה כמה שניתן למוסיקה קלאסית. הוא ישמש גם למשחקים אבל הדגש הוא בעיקר על מוסיקה. יהיה נחמד אם יהיו לו כל מיני אופציות שימושיות נוספות. **שאלה נוספת חשובה: במיקרה שאני קונה מגבר אוזניות של HEADAMP הנקרא PICO בעל שילוב של DAC/AMP האם איכות הDAC שלו תהיה ברמה של כ.קול איכותי, או שבכל זאת מומלץ שאני אקנה כ.קול גם לאור האופציות הנוספות?[br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 19:41:07 אשמח לקבל תשובה לשאלה שהעליתי

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by KindaLost,

שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by BloodFist,

לפני כמה זמן המליצו לי על U3 או G3 או U2 בכל מקרה הסתכלתי עליהם קצת ולפי מה שראיתי כתוב שם כל הזמן משהו על חיי סוללה או משהו כזה שזה 50 שעות, זה אומר שאחרי כמה זמן הלכה הסוללה וזהו? אי אפשר לעשות יותר כלום על המכשיר?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  7. האוזניות היחידות שראיתי הן של מוטורולה ולוג'יטק האם יש איכות בשוק האוזניות BT? כרגע יש לי Siennhizer MX550 (לא יודע כרגע איך רושמים נכון) ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני רוצה להפתר מהחוט, יש משהו שירצה אותי ויחליף אותן? (לא חייב בארץ, מוכן להזמין מחו"ל אבל עדיף בארץ)

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? אני מחפש המלצות לרמקולים למחשב 5.1 עם סאב + שלט שליטה בווליום (כמו בX-540) טווח מחיר של 500-600 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. שבת שלום לכולם. אני שבוע הבא מתכוון לרכוש מחשב, ואני כמובן צריך רמקולים. התקציב שלי לרמקולים לא גבוה במיוחד, רק 300 שקל. הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי שתי מערכות שקרצו לי, ורציתי להתעייץ איתכם. המערכות הן: Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=Zap מערכת מבית טוב, נתונים יחסית בסדר ומחיר סבבה. או מערכת רמקולים 5.1 ערוצים למערכת קולנוע תוצרת SUNKYO דגם: SK-9802 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3694# השימוש שאני מתכוון לעשות עם הרמקולים זה לא ביג דיל, סה"כ לשמוע מוזיקה, סרטים ולשחק. (הרמקולים יחוברו למחשב) איזה מבין המערכות עדיפה? איזו מערכת תתן איכות שמיעה טובה יותר? איז…

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  10. ערב טוב אנשים אני בונה HTPC שמטרתו (בנושא זה) בעיקר סרטים אבל בהחלט גם הזרמת מוזיקה. נאמר לי שאם איני אודיאופולית גמורה אין טעם להתקין כרטיס קול נפרד ואוכל בהחלט להשתמש בכרטיס הקול OB היות וכעת כרטיסי הקול בהחלט טובים. עדיין לא נסגרתי סופית על המעבד אבל יש שני לוחות אם על הפרק למעבד אינטל לוח GA-P35-DS3 http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2627&ProductName=GA-P35-DS3 למעבד AMD לוח:GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 לשניהם OB כרטיס ALC 889A שהבנתי שהוא כרטיס אייכותי ומתקדם יחסית. אולם נאמר לי שבניגוד למשל ללוח GA-P35-DQ6 http://www.gig…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש אוזניות אטומות שאפשר להסתובב אותן ברחוב מבלי שיחשבו שנפלתי מהחלל... ראיתי את ה px-200 אבל שמעתי מהרבה אנשים שאין להן כמעט באס. לכן ראיתי את ה K26P, והן ניראות לי אוזניות מעולות. יש למשהוא מושג אם פשר להשיג אותן בארץ?, אם לא בארץ אז בחו"ל עם מחיר סביר למשלוח ולא פי שתיים מהמחיר של האוזניות?. תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. איך שומרים על רמקולים? מה הורס אותם? למה הם מתקלקלים עם הזמן? מגנט חזק יכול להרוס רמקולים פשוטים?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  13. טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם. אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה. אבל יש לי כמה שאלות: 1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים 2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה? 3.בשיר…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by rubberDucky,

אז ככה, קיבלתי המלצה לסט הרמקולים האלה וגם קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, נשמע נחמד ביותר... למישהו יש את הסט הזה או מכיר איתו ויכול להגיד עליו משהו טוב או פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by hell,

אני יושע שהנושא כבר ניתחן ממש עשרות/מאות פעמים, אבל אני לא מצאתי שום מידע נורמלי.אני חשבתי על משהו נורמלי כמו www.enternet.co.il/Product.asp...=56&aff=zap ,אני חושב שזה שפוי במחיר יחסית ל"איכות". אני ממש אשמח אם מישהו יתן דעות או יציע משהו אחר,בבקשה תענו אני די לחוץ בנושא כי יש לי אח קטן בן 2 ולאימא שלי מישפחתון אז אני חיי על אוזניות ולא יכול לצייץ יותר מפעמים ביום.אני ממש מבקש תעזרו לי ואני מבין שאולי לרוב האנשים יותר נוח לעבוד אם אוזניות איכותיות+מיקרופון רגיל אבל לי אין תקציב למשהו איכותי ואני גם חושב שזה יהיה בלגן אם החוטים! דרך הגב שמעתי שיש לכמה אנשים בעיה מוזרה שביגלל שהמיקרופון קרוב מידי לאוזניות הוא עושה רעשים מוזרים ולא ניתן לנהל שיחה/לדבר ברור מה הסיכוים לז…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. שלום, יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear). התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה. בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  17. יש את הקריאייטיב אינספייר 2.1 שעולה 290 אבל הרמקולים נראים לי מאוד קטנים ולא יספקו את העוצמה שאני שומע בה את המוזיקה שלי. מצאתי את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  18. denon 3805/3806 vs yamaha 2500/2600 vs pioneer 54tx/72txv אני מתלבט בין שלושת הרסיברים האלו. המערכת תשמש אך ורק לקולנוע בייתי. הרסיבר יתחבר לרמקולים של acoustic energy (שיוחלפו בעתיד הקרוב רחוק). עיינתי קצת בביקורות והבנתי שאין על ה dsp של yamaha והם מוסיפים הרבה לסאונד בסרטים, מה שמקנה להם יתרון על המתחרים. אבל האם באמת הרסיבר הזה יותר טוב מהשאר? מה denon הבנתי פחות או יותר שהוא רסיבר all around שעושה הכל בצורה טובה מאוד שלא בהכרח נופל מה yamaha. לגבי ה pioneer לא מצאתי ביקורות שמספרות עליו הרבה, אבל אני הבנתי שיש הבדלים גדולים בין ה 54tx לבין 72txv, החל מהמנוע עיבוד שלו, עד לפיצ'רים מתקדמים. ע"פ המפרט, ה 72txv אמור להיות יותר טוב (או שני טועה) אבל למרות זאת ה 54tx עולה…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  19. זה הדגם החדש של הX530 כבר מוכרים אותו בארץ או עדיין לא? תמונות:

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by MacGyver,

מישהו מוכן להגיד לי מה ההבדל בי שתי האוזניות האלו? http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51LP_Fontopia_Earphone.html http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51SP_Fontopia_Earphone.html איתן

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  21. אני רוצה לקנות את האוזניות האלה יש לי IAUDIO X5 ואני חם עליהם כמו שאומרים הם עולים בערך 600 שקל .. מה אתם אומרים כדאי לקנות איך האוזניות יש לכם ניסיון איתם איך שומעים ? האם הן ניתנות להשגה בקניון חיפה ספציפית .. נראה לי שיש בצליל .. רק את האתר בית שלהם אני לא יודע אם משיהו יכול לעזור לי למצוא עליהם מחיר טוב .. או למכירה בחיפה באיוזר שלי .. ?!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by twito,

שלום רב. קניתי DVD Prosound 9000PS עכשיו הבעיה היא כזאת, יצרתי דיסק mp3 בנרו 6 החדש, ושמתי את השמות באנגלית וצרבתי. כשהפעלתי את הדיסק בDVD הוא פעל אבל היו כמה בעיות. כמו רקע אפור שלא אמור להיות לפי מיטב ידעתי בProsound. הבעיה השניה שגילתי היא בעיית השמות - השמות לא מוצגים כראוי, כאשר ברווח בין מילה למילה מופיע קו תחתון. בקשר לבעיה של השמות זה נראה לי בהגדרות של התוכנת צריבה...ואני לא כל כך מבין בזה. כיצד אני מסדר את הבעיה ??? ותודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by timac,

יש לי LCD ואני רוצה לחבר אותה למחשב עכשיו יש לי כבל VGA לתמונה השאלה שלי איך אני מעביר קול מהמחשב לטלויזיה כי VGA זה רק תמונה...

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by drbrain,

שלום ברצוני לדעת האם כרטיס קול על לוח האם או כרטיס קול ככרטיס משפיעים על ביצועי מחשב במשחקים או שאולי לא בתודה שרון

• 14 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by LIOR1994,

תומך בהיי דפנישן ופשוט לתפעול אני משתמש עם דיסק קשיח נייד

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים