עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות טלויזית 42 אינץ LCD לסלון. רציתי לדעת כמה דברים: בנתונים הבאים: בהירות \ ניגודיות \ רזולוציה וכו' כמה נתונים אלה צריכים להיות בשביל צפיה איכותית? דבר שני על איזה דגמים איכותים אתם יכולים להמליץ לי לקנות במחיר הנ''ל (כולל תמיכת HD) ? עריכה: מצאתי דגמים אלה, איך הם? פיליפס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 LG http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 הודה לעוזרים, אריאל.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. מומלצות ורציתי לדעת אם זה כדאי + חשוב לי מאוד האחריות ורשום שם שיש אחריות לשנתיים...מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר או שהאוזניות האלה טובות?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by צחי_אל,

היי, אני מחפש מערכת סראונד שאפשר יהיה לחבר לPS3 שלי. אני מחפש משהו זול יחסית ומוכן להתפשר על האיכות(החדר שלי יחסית קטן), ואם אפשר לחבר את המערכת גםלמחשב זה יהיה טוב, אבל לא חובה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  4. ? כל מי שרוצה שיגיב מי שלא שלא יגיב כי אז הספירה של מס. האנשים תיהיה יותר קשה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by summer69,

רציתי לשאול אם מישהו כאן היה בזמן האחרון בדיוטי פרי וראה שם CX300? אם כן אז מה המחיר? פשוט אני נוסע ב1 לאוגוסט לפולין, ואני רוצה ת'CX300 עד אז. הזמנתי מ pompa.co.il, והם התקשרו ואמרו לי שהאזוניות לא במלאי והם מגיעות לארץ רק ב15 לאוגוסט ( :'( ) יענתו יש מצב שגם בהרבה חנויות אחרות בארץ לא יהיה אותן.... (אם מישהו מכיר חנות שיש בה את האזוניות במלאי - גם טוב!) תודה מראש לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  6. Started by yuraxp,

שלום לכולם ניסיתי לחפש פוסט דומה לזה אבל לא מצאתי,השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן באוזניות כפתור נגיד בסביבות ה150 שקל לשמוע בסים כמו באוזניות דיג'י כמו למשל האוזניות האלה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2316&scat=308&tcat=,שאותם מאוד אהבתי. או שכפתור מיועדות יותר למוסיקת פופ וכשיש מוסיקת טרנס הם נחנקות?

7. טלווזיה Toshiba 42 LCD אני מחבר אותה עם כבל HDMI למחשב. אם אני רוצה לעבור לשידור של המחשב אני מעביר עם השלט של הטלווזיה ל-HDMI1, אם אני רוצה לחזור לטלוויזיה מן הסתם TV, עכשיו במידה והמחשב נשאר דולק, ואני מעביר רגע לטלווזיה וחוזר, אז יש כגמה דברים שחוזרים כאילו לברירת מחדל, לדוגמא HERTZ שאני משנה במחשב זה חוזר חזרה, סאונד נעלם, כלומר אם אני נמצא בתוך משחק מעביר רגע לטלווזיה וחוזר למחשב לא שומעים כלום, כלומר צריך לצאת מהמשמחק ולהיכנס שוב (גם קובץ ומסיקה מפסיק לפעול ברגעל שאני יוצא ממצב HDMI) ובנוסף גם אם אני משנה את תצוגת המסך עם השלט של הטלוויזיה נניח מ-WIDE ל-SUPER LIVE או משהו כזה. רציתי לדעת אם זה רק אצלי, ואם לא אז איך אפשר לשמור דברים כאלה ? (בחיבור VGA רגיל, לא הייתי…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  8. קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץ כולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PAL התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדר רק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHS רציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיה אולי COMPONENT או משהו דומה.... אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטה ויום טוב שיהיה לכולנו ;D

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by D-M-X,

כמה אמור לקחת FIRMWARE UPGRADE? ואיזה עדיף?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by IdanTs,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719658 תודה מראש. שימושים HOT ו-קונסולת HD אני רק רוצה לדעת בכללי אם היא שווה זאת אומרת לא עושה בעיות וכו'.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by Radeon38,

שלום ובכן יש לי תיכנון למערכת סלונית תורכב מהשילוב הבא מגבר ימהה - זה המגבר הראשי יחובר לשני רמקולים קדמיים שני אחוריים ושני רמקולים צליל היקפי קדמי סהכ 6 מגבר אונקיו - (אני לוקח מחבר ) הוא יחובר לשני רמקולים רצפתיים של מטר וחצי בערך שיתפקדו כמו סאבוופר כלומר הגברת אות הבאס מיציאת הימהה. סהכ 8 רמקולים. סרטים אני אצפה אבל השימוש העיקרי זה מוזיקה יש לי את ה 1212M אבל הוא יושב במחשב אחר (בחדר עבודה) האם צריך כרטיס נוסף ? הכרטיס קול של המחשב הסלוני זה ה SOUNDSTORM של אנוידיה - מה שהיה בלוחות אנפורס 2. אם יצטרך שיפור אני אוסיף את ה JULI של ECI. ידוע לי שלמוזיקה לא צריך 8 רמקולים.אז אני בא להתייעץ האם להקים כזו מערכת בסלון. את מערך הוופרים בניתי ממגבר נוסף ורמקולים שהיו ע…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by .AloN,

לאחרונה אני רואה יותר ויותר דגמים של אוזניות אטומות בחנויות השונות. החלטתי גם לקנות זוג אוזניות כאלה, בעיקר בגלל הבריאות, ואני מבקש את המלצתכם לדגם ספציפי. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הבאים אז אני חושב שעדיף משם. התקציב הוא כ 50$, אין לי ממש מושג כמה אוזניות איכותיות כאלה עולים אבל אפשר למצוא משהו טוב ב50$ ? זהו אני מניח.. אם זה משנה הם יהיו בשימוש עם מיני דיסק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by dbx22,

שלום אני מנגן בגיטרה חשמלית דרך מכשיר אפקטים שנקרא POD XT. אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו לי בשביל שאני יחבר אותם לכניסת האוזניות במכשיר האפקטים. חשבתי על הסנהייזר 202,201,457 מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות נוספות לאוזניות בתחום המחירים שלהם? עריכה: שכחתי לציין שהן ישמשו אותי כמובן גם לשמיעת מוסיקה, בעיקר מטאל.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  14. אם מחברים לו ראוטר או משהו הוא יוכל להתחבר לרשת אלחוטית בבית?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by avimw,

קניתי נגן USB GIGA עכשיו לחבר שלי יש אחד כזה שמוצגים לו השירים בעברית על המסך ואצלי ג'יבריש כזו, באפשרויות שם אין לי לבחור בשפה העברית , קיבלתי עם זה דיסק יש אפשרות כלשהי לעדכן את המכשיר שיתמוך בעברית? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by Kitt0s,

ככה, החלטתי לפנק את עצמי בIpod Touch 32GB :] ואני מחפש דיל משתלם.. חשבתי על אייביי מכיוון שכבר קניתי שם כמה מוצרים ובאמת ישנם מוצרים זולים יחסית.. עכשיו השאלה הנשאלת היא האם זה משתלם.. כמה מס אני צריך לשלם? ומה לגבי אחריות בארץ? מישהו כבר רכש אייפוד מאייבי?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. תודה

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by iwm,

היי חברה... יש לי מחשב דיי נחמד שמחובר למערכת רמקולים דיי נחמדה (Z5500 של לוג'יטק) בכל מקרה כיום אני משתמש בכרטיס קול המובנה אני צריך / רוצה לקנות כרטיס קול חדש ולחבר אותו עם כבל Coaxial למערכת. לכן אני צריך כרטיס קול עם יציאת Coaxial ובמחיר סביר (אני חייל ולכן התקציב קצת לחוץ) אני מתכנן לחבר את כל העסק עם הכבל הקואקסיאלי הזה: http://www.home-car.co.il/ViewProduct.asp?id=252 זה אומנם 15 מטר אבל אני חייב (המרחק בין המחשב לרמקולים דיי רציני) מה אתם אומרים חברה? הצעות טענות הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אוזניות טובות למחשב שאפשר לשמוע סאונד חד וחלק וחזק. 2. מה אתם אומרים על האוזניות של CREATIVE, האם כדאי לרכוש אוזניות שלהם או עדיף חברה אחרת. תודה רבה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by gal1,

יש לי מערכת של AIWA מלפני איזה 7 שנים בערך עכשיו מאחורה יש לי 3 חיבורי בננות ליד חיבור אחד כתוב - SUPER WOOFER וליד שני החיבורים האחרים כתוב - SURROUND SPEAKERS עכשיו רציתי לדעת מה הם החיבורים האלו ואם אלו חיבורים לרמקולים איך הם אמורים להתחבר לחיבור של בננות משום שלרמקולים יש חיבור של 2 חוטים כאלה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by turla,

http://www.photoone.co.il/product.asp?pID=68&cID=13 any reviews available ?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש אוזניות עם דיבורית למכשיר SGS3, אנ בכוונה מציין את שם המכשיר מכיוון שאוזניות MONSTER למניהם וכל ה-BEATS BY מישהו לא עובדות טוב עם מכשירי SAMSUNG. אשמח להמלצה טוב, בין 200-300 ש"ח שיעבדו טוב גם בשיחות וגם בשמיעת קבצי האודיו במכשיר. תודה רבה.

23. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.. אבא שלי רוצה טלוויזיה חדשה (לקראת המונדיאל ;D ) הוא רוצה שהטלוויזיה תיהיה בין 44 אינטש ל-50 אינטש ושתיהיה פלזמה אבל לא LCD משהו יכול לתת לי בבקשה הצעה משתלמת לטלוויזיה טובה מחברה טובה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. לאחר בירור וקריאה בפורום ובכל מיני ביקורות, הפער הצטמצם, וכרגי אני מתלבט בין 2 רמקולים. 1. לוגיטק Z640 ב500 שקל 2. קריאטיב T5400 ב700 שקל האמת הקריאטיב חורג מהתקציב לי.תכננתי להשקיע 500,זה מספיק, אך האם ה 200 שקלים יותר שווים את ההבדל ביניהם? שימושים- בעיקר סרטים, קצת מוסיקה, לא משחק בכלל משחקים. כרטיס קול- הכרטיס שבא בלוח ASUS P4C800 E DELUX , הוא כרטיס שתומך ב 5.1. (אולי מאוחר יותר אני יקנה כרטיס אחר) אשמח אם תוכלו לצטט,וכך להתייחס לשאלות שלי: 1. האם ה 200 שקלים יותר(שהם חריגה) שווים את ההבדל ביניהם? 2. מה איכותי יותר, מבחינת שמיעה, ולסרטים? 3.בלוגיטק ראיתי שיש כפתור MATRIX, שאם לוחצים עליו, שומעים בכל ה 5, גם מוסיקה. האם זה קיים בקריאטיב?אם לא אז מה יש? 4.איז…

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  25. תקציב 400 לא קריטי 450 אני רציתי קרטיב 4.1 אבל אמרו לי שיש מלא דברים ומלא איכיות אז אני לא יודע כבר מה להחליט... אתם מבינים יד חופשית תודה. ק

• 4 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.