עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hagai-,

מישהו מכיר את המכשיר ויש לו דעה עליו? שמתי עליו עין בעקבות הגודל המזערי שלו והמשקל (28 גר' ללא בטריה), כמו כן הוא מסוגל לנגן במשך 12 שעות בעזרת סוללת AAA אחת בלבד.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  2. אם אני מוציא את הכרטיס קול שלי.המחשב מזה אוטו' את הכרטיס קול המובנה שלי?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? אני מחפש המלצות לרמקולים למחשב 5.1 עם סאב + שלט שליטה בווליום (כמו בX-540) טווח מחיר של 500-600 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? Tongue) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס ה…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by miki20008,

אני מחפש כרטיס קול שיתאים ל רמקולים aztech 5.1 יש עליו ביקורת באתר ועים יש בטרייד זון אז יותר סבבה לא יותר מידיי 250 ככה

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by shkaf,

בעקרון זה נגן לרכב אבל מביני עניין בנגנים יעזרו גם כאן בעקרון העניין הוא כזה אני מעוניין לשדרג נגן דיסקים לרכב מבחינת העניין הכספי אני מוכן להשקיע עד 1200 שקל, שואף עד 900 שקל לגבי החברה די נסגרתי על PIONEER לדעתי מעלים מחיר על השם של החברה אבל זה שווה את זה בינתיים לפי מה שחיפשתי התלהבתי מן הDEH-P4800MP שלהם במחיר של 800 שקל ברכב יש לי 2 רמקולים 9*6 של PIONEER בעלי 250 W ועוד 4 טוויטרים קטנים מחפש מכשיר שימשוך אותם בלי מגבר לדעתי הhttp://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069880_291048449_tab=D,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent יעשה את העבודה המלצות?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by vk,

לגבי הגודל בין 25-32 לסרטי HD וXBOX מרחק צפיה 3 מטר..

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  8. כותרת...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. אני צריך המלצה למקרן , בעיקר עבור הקרנת סרטי HD אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by rubberDucky,

אז ככה, קיבלתי המלצה לסט הרמקולים האלה וגם קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, נשמע נחמד ביותר... למישהו יש את הסט הזה או מכיר איתו ויכול להגיד עליו משהו טוב או פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אני מקליט סרט מקלטת וידאו בעזרת הכרטיס טלויזיה שלי אך זה לא קשור אליו! ההקלטה נשמעת בסדר גמור אבל כשאני בודק את הקובץ המוקלט של הסרט הוא מלווה בהמון קולות פחח כאלה כמו של מגע של כבל לא טוב אך אין סיכוי שזה זה. החיבורים: Video out-->Video in Audio out--> Line in כך שאין קשר בין לכידת האודיו לכרטיס הטלויזיה. הווליום של הליין אין בהקלטה חלש מאוד על המינימום. הווליום של תוכנת ההקלטה גם הוא על המינימום. האודיו ללא ספק בסדר ואין בעיה בכבל כיוון ששומעים מצוין בזמן ההקלטה. הכרטיס קול הינו AC97 סטריאו. הכרטיס קול אחלה הוא מקליט מצוין בתוכנות אחרות רק בזאת ב-WinDVD Recorder פתאום הוא מקליט קול חרא! למה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. Started by hagay,

היי היום קיבלתי את הרמקולים creative inspire 5200 ויש לי כרטיס קול live 5.1 ואני חושב שיש איתו בעיה.. חיברתי את השלושה חיבורים מהסאב לכרטיס קול לפי ההוראות שלהם ושמעתי בשני הרמקולים הקידמיים ומהסאב.. אבל מהסנטר לא שמעתי ומהאחורים גם לא.. הסתכלתי מאחורי המחשב ושיחקתי עם החיבורים שנכנסים לכרטיס ושמתי לב שיש יציאה בצבע ירוק ושאני מחבר את הכבל של הרמקולים האחוריים שומעים רק מהם ומהסאב.. ושהחלפתי וחיברתי את הכבל של הרמקולים הקידמיים שוב שמעו רק מהקדמיים .. ניסיתי להכניס ליציאות האחרות בכרטיס אבל רק מהיציאה הזו שומעים......... מה יכול להיות הבעיה...????

13. Started by OneWingedAngel,

עומדים להביא לי בקרוב את ה H320 מגרמניה. האם אני צריך לדאוג שמא התפריטים והממשק יהיו בגרמנית? תודה

14. Started by Internal,

היי אנשים אני מחפש אוזניות טובות להקשיב למוזיקה ולסרטים. אין לי מושג מה מחירי האוזניות להיום ומה מומלץ , אף פעם לא לא ניסיתי. אז אני ישמח לשמוע לעצותכם.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by dbx22,

אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by bluemail,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1425999 שווה את המחיר ???

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by D-M-X,

כמה אמור לקחת FIRMWARE UPGRADE? ואיזה עדיף?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. יש לי 2 חוטים מהמערכת +- אדום ולבן ובכרטיס קול יש לי שחור וירוק שזה האודיו איך אני מחבר אותם? שחור-אדום לבן-ירוק??

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  19. microlab h600d ניסיתי בכל חנות בארץ למרות שהרמקולים נמצאים באתר , אין אותם במלאי . מישהו יודע ? איך אפשר להזמין אותם בכל זו ?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by GTI,

אני רוצה לקנות רסיבר מה אתם על הsherwood הזה ואם זאת חברה טובה תודה מראש צריך תגובה מהר אם אפשר !

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  21. לפי הנתונים הם פי 5 יותר חזקים מהם.. זה באמת ככה?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  22. שלום, חבר טוב שלי קנה מחשב אתמול והוא קנה מחשב כולל מסך וגם כרטיס טלוויזיה בחיבור PCI. בימים הקרובים אני אלך אליו במטרה לחבר את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES. המסך שהוא קנה זה מסך LG 22 אינצ' דגם L226WTQ שמחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 8500GT. הכרטיס טלוויזיה הוא AVerMedia Super 007 FM. יש לציין שאין לו טלוויזיה והוא קנה את הכרטיס טלוויזיה והמסך מחשב שישמש לו בתור טלוויזיה ומסך מחשב. השאלה שלי היא איך אני מחבר לו את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. החלטתי על רכישת אוזניות Shure E4C דרך Mustop. אחרי מע"מ, משלוח ומכס אשלם 1,300 ש"ח. זה 500 ש"ח זול יותר מהמחיר בארץ. (דרך ZAP) בהמשך ארכוש נגן Creative ZVM, שיחליף את נגן iAudio U2. סה"כ השקעה 3,100 ש"ח. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  24. אם מחברים לו ראוטר או משהו הוא יוכל להתחבר לרשת אלחוטית בבית?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by Matankidrony,

אהלן אני מעוניין לקנות נגן MP3 של IRIVER אם מישהו יודע קישור של חנות/אתר/חברה/ייבואן שמוכר ושולח לארץ עדיפות לזול

דיונים חדשים בפורומים