אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים בתקציב מינמום לחדר 4X3.5 יחובר למחשב ביחד עם מסך 32" FHD יש הכנות לכול הרמקולים (כבלים דרך הקיר) רמקולים לטלייה בלבד
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אח שלי כרגע עם מערכת 2.1 של מיקרולאב שמשרתת אותו נאמנה! הוא מחפש סט 5.1 לשדרוג החוויה, תקציבו בסביבות 1200 (אם שווה להוסיף תציעו). הוא הולך לחבר ממיר YES HD ואת המחשב לLCD לצפייה בסרטים ומשחקים. הוא שם עין על מיקרולאב X23 ועל Microlab X15 האם הם יתנו חווית סראונד 5.1 אמיתית? האם יש למערכות הללו מספיק חיבורים איכותיים לחבר את כולם?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כן שלום :] אני עכשיו מתחיל לשפר לי את המחשב בצורה הקפית יותר.. אז ככה אני מתחנן לקנות עכבר, מארז, רמקולים 5.1. עכבר אני לוקח כנראה 510MX. מארז אני לוקח כנראה סופרלטאנט. עכשיו נשארת לי השאלה איזה רמקולים לקנות.. אני רוצה 5.1 אבל אין לי תקציב כי עדיין לא יודע מתי אני יקנה.. אני עכשיו מתחיל לחסוך לכל זה..אז ככה פחות או יותר כמה עולים רמקולים טובים 5.1 (אני לא ציך משהו ממש ממש מוגזם אלא במחיר סביר) רוב המטרות שלי זה מוזיקה למשיחקים יש לי אוזניות. תודה לעוזרים :]
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת פשוטה יחסית (עד 600 ש"ח) למחשב, עדיפות ל5.1 בעיקר לסרטים, משחקים ומוזיקה מהמחשב... תודה, עמרי
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני ראיתי שיש את הlogitech X540 עוד הצעות?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 07:56:41 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חבריה,בעוד שבוע אני טס לחו'ל והייתי מעוניין לקנות שם מערכת 5.1 למחשב,התקציב הוא עד 100-150 יורו מקסימום שבמקסימום ללא אפשרות לחריגה בעקרון חשבתי על המערכת Creative PC Works SBS LX520E 5.1 Speakers,רציתי כמה חוות דעת על המערכת הזאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחפש מערכת 5.1 מומלצת ואיכותית תקציב 1.5K בעקרון חשבתי על Z5400 לראות אם אני ימצא במחיר כזה +/- יש הצעות למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 5.1 לחדר בגודל 2.70x3.80 בסביבות ה650 ש''ח.. הרמקולים מיועדים לשירים משחקים וסרטים.. מה שאני מכיר זה רק את הלוג'יטק x-540 אבל שמעתי שהם לא חזקים כל כך.. חשוב לי שהכבלים יהיו די ארוכים כדי שאני יוכל לפזראת הרמקולים בחדר.. ויש לי לוח אם P35-DS3L של ג'יגהבייט האם הוא מתאים לחיבור למערכת כזאת.. אם יהיה שלט אלחוטי עוד יותר טוב..
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חברים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1. יש לה סאב שהתמונה שלה למטה שאלתי היא האם הסאב יכול לשמש כמגבר, ואיך אני בידיוק מחבר את זה למחשב? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ההורים התחדשו במערכת חדשה לסלון אז לקחתי את המערכת הישנה אליי, זה 5.1 של LG המערכת נראת ככה- http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema1.jpg הכניסות אודיו http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema6.jpg והיציאות http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema7.jpg עכשיו, חיברתי בנתיים רק את הSUB ואת הFRONT RIGHT כדי לראות אם זה עובד, חיברתי את הרסיבר לחשמל, ודרך הקומפוזיט עם מתאם למחשב. זה המתאם- http://img822.imageshack.us/img822/4007/13470977818954.jpg זה לא עובד, למישהו יש רעיונות? אולי בעיה עם הדרייבר? צריך לחבר את כל ה5.1? תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזו הכי טובה שאפשר לרכוש במחיר הזה? יש אפשרויות כמו Hercules XPS 510 Logitech Z540 Creative Inspire 4400 Luxeon EM-4.1 Philips A2.5 למי יש נסיון אם המערכות הנ"ל ומה אתם חושבים? הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים וגם למוזיקה בעדיפות שנייה ואולי בעתיד גם לצפייה ב DVD (בספק כי יש לנו בסלון- עדיף). הנטיות שלי הן ההרקולס או הלוגיטק שהוא רק 4.1 (כמה זה משנה?).
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיימים ברשותי היום רמקולים 2.1 של אלטק לנסינג שנמצאים אצלי קרוב ל5 שנים ורציתי להשתדרג מבחינת סאונד לסרטים,אני רוצה שכל החדר של יהיה מרושת ברמקולים סטלייטים סנטר וסאב או אם בדרך אחרת כל שהי החדר הוא בערך 14 מ"ר ורציתי מערכת שלא רק שתהיה חזקה ! אלא גם תהיה איכותית ואני אוכל לחבר אותה ולפזר אותה בכל מקום בחדר ,תקציב : עד 2000 אם צריך יותר וזה שווה את ההשקעה אשים חשוב לי מאוד לשמוע את האפקטים באס וכדומה שהצלילים יהיהו נקיים וחדים תודה
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברשותי מערכת 5.1 של Genius לאחרונה קניתי את הAudigy2 המאפשר 7.1. ההבדל בין כרטיס הקול הOn Board שהיה לAudigy2 מדהים השאלה היא האם יש שיפור משמעותי בין מערכות 5.1 ל-7.1 . ובלי קשר האם קניית הסט של Creative (בסביבות ה-1200 ש"ח) באמת משפר את השמיעה לעומת ה Genius שברשותי (ללא קשר לעניין ה-7.1). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? כרגע יש לי מערכת 7.1 במחשב ואני לא מעוניין בה לסרטים כלל אלא רק למוסיקה. מאחר שכאשר מחברים את הרמקולים האחורים והצדדייםם לחיבורים המיועדים להם הם עובדים חלש משמעותית מאם מחברים אותם לכניסה הירוקה. לכן חיברתי כרגע 4 רמקולים (ועובדים מעולה כקידמיים) לחיבור הקידמי ושתיים עדיין תקועים אצלי בחיבור השחור(אחוריים). מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עוד מפצל למפצל ושכולם יהיו מחוברים כקידמיים.
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הגיעה לידי המערכת הנ"ל, נקנתה בחו"ל ומה שקרה זה שכנראה קיבלה קצר עקב המעבר מ-110V ל 220V(לא אני...) בכל מקרה אז הסאב שהוא גם המגבר של השני רמקולים הלך להערכתי, השאלה שלי : האם אפשר לעשות משהו עם הרמקולים ? יש להם חיבור סטייל VIDEO/AUDIO IN בטלוויזיה... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ובכן לקראת השבוע החדש הריני להציג את מוצר השבוע. לאתר המוצר מערכת "שאיבת" דיסקים ל-DVD בודד. אני, הייתי רוצה אחד כזה. (אופס טעיתי... מדובר על צורב רגיל ) זה צורב DVD .
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אפקס 4PLA +מעבד פרסקוט 3 גיגה +512 זיכרון +H.D 80 גיגה + כרטיס מסך 5200 רציתי לדעת האם כדאי לבנות מערכת HTPC ואיזה מארז כדאי לקנות לא יקר
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם. השאלה היא כזאת, הבנתי שיש דגם ישן של המערכת ודגם חדש, אז איך מבדילים? ראיתי שיש דגם שהרמקולים מתחברים עם כבל חשוף כזה קליפס שחור ואדום ויש סתם חוט שיוצא מהרמקול. אז מה מהם הדגם החדש? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר, התנסה ברמקולים למחשב SONIC GEAR EVO3? האם זו מערכת כדאית? הם רמקולים 2.1, אני דווקא חשבתי על 5.1, רבל קיבלתי אחד כזו - כדאי לי לבדוק החלפה? תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אתמול קניתי מערכת סטריאו של LG מדגם LM-M530 שעלתה לי 1150 אני חושש קצת מחברת LG כי שמעתי מחבר שקנה מערכת LG לפני 4 שנים שהיום יש לו בעיות עם הסאונד וגם עם המגש דיסקים, אני ממש מתלבט אם להחליף אותה בדגם אחר חשבתי על סוני מדגם MHC-RG220 ההבדל במחירים הוא 200 ש"ח לשניהם בגדול פונקציות דומות - קוראות MP3 וצרובים ו 100 RMS לכל רמקול, מה אתם אומרים??? אני ממש מתלבט כל פיסת מידע תעזור לי! בתודה מראש! מאור maor_1984@walla.com המפרטים של כל אחד: סוני התחייבות למחיר הנמוך מערכת סטריאו מיני קוראת צרובים דגם MHC-RG220 כניסת RCA חזיתית לחיבור Sony PlayStation קומפקט דיסק עם מחליף ל-3 דיסקים הספק גבוה מאוד 2x60W Hybrid Dual Woofer - מנגנון מיוחד לשמיעת צלילי הבאס במק…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מערכת סטריו איכותית לחבר למחשב , לפי מה שראיתי האופציה הכי טובה זה : Microlab solo 6C - 650 שח או Mircolab solo 7c - 800 שח האם ישנה אלטרנטיבה טובה יותר ? האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג edifier R2700\2800 ? בreview שונים טוענים שאלו רמקולים טובים יותר בטווח המחירים שציינתי ... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות את המערכת X530 Logitech הקטע שהחדר שלי דיי גדול ואני רוצה לתלות את הרמקולים על הקירות.. אני לא יודע מה האורך של הכבל.. ואם אפשר שיהיה מאריך איזה מאריך צריך.. אז משהו יכול לעשות טובה בבקשה ולהגיד כמה אורך הכבלים של המערכת??? וגם אם אפשר מאריך איזה כבל צריך? אני רוצה לקנות וזה הדבר היחיד שמונע ממני.. כי אני לא רוצה להדפק ושהכבלים לא ייהיו מספיק ארוכים .. עזרה ממשהו בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע מה ליקנות מערכת קולנע ביתית או רמקולים אני חשבתי על המערכת קולנוע הזאות: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=636&ProductID=15979&VariantID=15980 שאותה אני יכול ליקנות השבוע או שלחכות עד לlogitech Z5500
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחפש לזוג צעיר מערכת סטיראו קטנה לבית, רצוי בסגנון בר \ עמדת עגינה ברעיון הזה http://www.bhphotovideo.com/c/product/985978-REG/sony_cmtsbt100_micro_hi_fi_stereo.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1032963-REG/panasonic_sc_hc39_bluetooth_streaming_shelf_system.html אם יש רמקולים למחשב שעונים על הדרישות (כמו ה Microlab 6C שכמעט לא נמכרים פה) אז גם בסדר. השאיפה היא מקסימום איכות במינימום תקציב. תקציב של כ 100$, גמיש (150 למשל יהיה בסדר, אם יש משהו שמצדיק אז גם מעט יותר). רוב הזמן יהיה מחובר ב Aux, אין צורך בעגינה לאייפון. אין גם צורך בהספק גבוה במיוחד. רצוי שייראה טוב, זה הולך לעמוד בסלון או מקום דומה. (רמקולים מעץ \ …
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני שואל את זה פהאפילו שזה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-