אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך סוג מסויימם של אוזניות..טוב אז ככה זה נשמע קצת מוזר אבל אני רוצה אוזניות אלחוטיות(אם אין אלחוטיות אז תביאו חוטיות שיהיו עם חוט ארוךך) שהיעד שלהם מוזיקה סרטים משחקים (שיהיו עם סראונד כמובן צליל היקפי ויהיו איכותית!) אבל הדבר שאני הכי רוצה בהם זה אם נגיד אני רואה סרט עם חברים אני היחיד עם האוזניות כשאני שומע באוזניות והחברים רואים את הסרט רגיל בלי אוזניות כלומר שומעים רגיל מהטלוויזיה.. כלומר כולם רואים את הסרט ושומעים אותו רגיל רק אני עם האוזניות כמובן שהאוזניות יהיו מנטלות רעש שרק אני ישמע בכיף ולא ישמע את האנשים שמסביב וגם את הרמקולים האם יש אפשרות כזאתי שברגע שאני מחבר את האוזניות לכרטיס קול הקול שבוקע מהכרטיס קול לרמקולים לא יהיה רק לרמקולים אלא לאוזניות גם זאת…
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שיש להם איכות טובה פחות או יותר, נוחה, סאונד טוב, מיקרופון שמסנן רעשים בתקציב של עד 200 ש"ח. חשוב לציין שהאביזר הנ"ל מיועד למשחקי רשת כבדים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אהלן אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה למחשב. ברשותי מסך samsung T220 הרגיל לא עם הHD. כרטיס מסך 8800GT - הוא לא פונקציה פה.. אני יודע אבל רציתי לציין.. איזה כרטיס טלוויזיה יהיה האופטימלי ביותר - אני רוצה לחבר לכרטיס ממיר YES ולראות דרכו בעצם טלוויזיה. אם יש מצב לכרטיס עם שלט - אשמח. האם האיכות תיפגע עם כרטיס הטלוויזיה ? כדאי לי לקנות כבל מיוחד מהכרטיס טלויזיה למסך ? תודה, בבקשה תפרטו מפרט של הכרטיס ויכולות בברכה, דן
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ה640 באמת שווים וטובים ואם למישהו יש אותם או לפחות עם ניסיון עם הרמקולים אז בבקשה שיפרט על החסרונות ויתרונות שלהם...תודה ועוד משהו לכל הרמקולים יש חיבור רגיל כמו אוזניות או איזה סוג אחר? ואם מישהו יודע מה אורך הכבל של המערכת...תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
בשעה טובה אני חוזר למרכז אחרי שנתיים בגלות ביהודה ושומרון בכל אופן אני מחפש לקנות טלוויזיה עד 3K עדיפות ל LED בשביל החיסכון בחשמל ואם אפשר 5 שנים אחראיות הייתי מעדיף לפחות 42 אינץ' כמובן שכמה שיותר יותר טוב וכמובן FULL HD השימושים שלו יהיה חיבור למחשב - לסדרות וסרטים ומשחקים ואני אחבר אליו את עידן + אההה עכשיו אבא שלי אמר שהוא מחפש טלוויזיה 50 + אינץ' עד 5K FULL HD קיים חיה כזאת? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
קניתי את X530וLogitech הכל פועל טוב ויפה רק הסנטר לא פועל לי החיבורים טובים ולא עולה לי עוד איזה סיבה יכולה להיות שזה לא פועל עריכה: ניסיתי להחליף תחיבור של הסנטר בחיבור של הרמקול ואז הסנטר לא עבד לי אז זה אומר שהיציאה לא טובה...=\ עכשיו יכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול כי זה מוגדר 5.1 ויש גם ציור שיש שם תסנטר אבל הקטע זה כרטיס קול פשוט ויש לי על זה אחריות כי רק עכשיו קניתי אותם אבל השאלה שלי מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי, הנה הכרטיסי קול, אנא כתבו מהו כרטיס הקול העדיף מהשלושה: Creative X-Fi Titanium Fatality Pro או Creative X-Fi Titanium 7.1 או Creative X-FI Xtreme Gamer FATALITY תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני באמת פותח את השרשור הזה על מנת לצאת מפה עם כמה תובנות ואפילו אזניות טובות אז הסיפור כזה אני די בור בעסקי האוזניות אפשר לומר שאני לא מבין כלום אבל כדי להבין את השפה עשיתי כמה שעורי בית חשובים הבנתי כמה מובנים כמו טווח תדרים דציבלים והתנגדות בגדול הבנתי כרגע אני פה מהסיבה הבאה עד כה התנסתי באוזניות סנהייזר CX500 נקנו מקוריות מרשת KSP לאחר שנה ו10 חודשים שירתו אותי נאמנה אהבתי את הבאס העמוק שלהם ואת העוצמה של החלל הרחב באוזניות תוך אוזניות IN IERE לפני כמה ימים האוזניות נהרסו ובאוזניה אחת לא שומעים ( משהו בחיבורים ) כרגע מתחיל הבילבול האוזניות תחת אחריות וכרגע אני אמור לקבל תשובה במימים הקרובים לגבי האחריות אני רוצה לקנות או להחליף כמובן במסגרת האחריות לאוזניות שיהיו…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה להחליף את ההגברה של המערכת ברסיבר מה זה יתן לי והאם זה ישנה משהו בכלל?או שהרמקולים המדפיים מותאמים למערכת ואין טעם להוספה...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
האם יש כאלה? 2.0 פשוט בעקרון שלא יראו מוזר ושיהיה נוח לשנות ווליום ועוד דברים.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל ננסה. יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל אפשרות HDMI AUDIO. ה-HDMI מחובר לטלוויזיה. כמו כן, יש לי כרטיס קול חיצוני של m-audio. כאשר כרטיס הקול פועל, האאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הכרטיס קול - מבחינתי זה אומר, הרמקולים/אוזניות שלי. כאשר כרטיס הקול לא פועל, ההאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הטלוויזיה - מבחינתי זה אומר, וידיאו(עם VLC). אני תוהה - האם יש דרך לגרום לVLC(או תוכנה אחרת או פתרון אחר) שהאודיו אאוטפוט תמיד יהיה דרך הHDMI, גם כאשר כרטיס הקול פועל ולכן אפליקציות אחרות(ווינאמפ, פיירפוקס וכד') יוציאו אאוטפוט דרך הכרטיס קול? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש דיבורית לטלפון ואשמח להמלצות. תוך כדי קריאה וחיפוש עלתה לי השאלה מדוע בעצם דיבורית ולא אוזניות אלחוטיות. מה ההבדל בעצם (חוץ מזה שדיבורית היא על אוזן אחת בלבד ואוזניות מגיעות בצמד) ? האם ניתן בכלל לערוך השוואה בין דיבורית לבין אוזניות אלחוטיות (עם מיקרופון כמובן) ? אשמח להבהרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה לא מעט 21 וואט לכול Creative Inspire 2.1 ? ומישהו יכול לתת לי פרטים בנוגע לרמקולים האלו ואל האיכות שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
דיי פשוט, נמצא בכותרת, לשימושים מגוונים עם נגן MP3 רגיל, מי עדיף בלי התחשב בעלות.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות אוזניות קשת שיהיו נוחות לעבודה ממושכת על האוזניים. איכות סאונד טובה, נוחות. שימוש עיקרי הוא קצת גיימינג, שיחות וידיאו וקצת עריכת וידיאו, אבל אני לא צריך משהו סופר מדויק. לא מתכוון לשמוע מוזיקה, זה יותר עבור עבודה. תקציב סביבות 600 ומטה. מוכן להשקיע עד 700 אם יש משהו איכותי ששווה את זה. לא קריטי לי אלחוטי או חוטי. כן חשוב שיהיה מיקרופון יחד. ראיתי דברים טובים על HyperX Cloud Flight. אבל הידע שלי באוזניות הוא מאוד קטן אז אשמח לקבל המלצה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש לשדרג את הלוג׳יטק Z4 שלי עם סט יותר חזק ואיכותי, על מה הייתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בחדר... איזה גובה מהרצפה, איפה הסאב? לאיזה כיוון הרמקולים.. וכו... יש כזה אתר מקצועי ??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שאני קונה כרטיס קול התקציב שלי הוא עד 420 ש"ח האוזניות שברשותי הם AUDIO TECHINCA AD-700 אני כרגע עם כרטיס קול בלוח אם ולא מנצל את האוזניות שלי כמו שצריך... הXONAR D1 יעשה את העבודה? להתחשב בזה שיש לי גם יציאת PCI אחת פנויה ואין לי שום יציאות PCI-E פנויות (מערך כרטיסי מסך) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני יודע שזהו פורום של מסכי מחשב אבל רציתי לשאול אם אני יכול לבקש את הצעתכם הפעם בקשר למסך טלוויזיה..... אז ככה אני צריך מסך LCD רצוי מסך שיתמוך בכניסות של dvd PS2 (טלוויזיה בכבלים) yes.. גודל המסך שאני מחפש הוא 24 אינצ' או 26' אך עם עדיפות ל 24 אינצ' כדי שיהיה לי יותר מרווח כי אני מוגבל קצת במקום (לכן אני לא לוקח 32 -> ואין מה לדבר על זה).. הדרישות שלי מהמסך הם *ניגודיות גבוה יחסית * מסך איכותי של חברה/דגם ידוע ומוצלח * אחריות של 3 שנים לפכות תקציב: 2500 ש"ח גג ! נ.ב: חבר'ה חשוב לי הקטע של המידות של הטלוויזיה אז כשאתם מציינים דגם של טלווייזיה אני ישמח אם תוכלו לתת לינק לטלוויזיה/אוו לציין את המידות של הטלוייזיה יחד עם ציון השם שלה אני מקווה שתיהיה פה היענו…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני מועניין לרכוש את המכשיר Novatron IAMM NTD-35 ... בפנדה מחשבים (איפה שאני מתתכון לרכוש את המכשיר) זה מגיע בלי הארד דיסק (אני בכל זאת מתכוון לקנות הארד דיסק אצלם בשביל המכשיר) אבל אני חושב שניתן יהיה לבקש מהם (כמובן בתוספת תשלום) להרכיב במכשיר את הארד דיסק החדש ... אם הם לא יסכימו איך אני מרכיב לבד את הארד דיסק לשם ?.. אני צריך לשים ג'אמפר ב - Master, לחבר את הכבל IDE (כי זה לא תומך ב - Sata) ואת כבל החשמל ?.. איך אני מכין Partition בהארד דיסק בלי לחבר את הארד דיסק למחשב ?.. אם אין דרך להכין Partition בלי לחבר את הארד דיסק למחשב אז כשאני מחבר למחשב את הארד דיסק, להכין את ה - Partition כשאני כאילו בא להתקין את ה - Windows ואז כשזה מכין זה מבקש לפרמט את …
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רמקולים ושמעתי על מבצע בבאג דיוטי פרי על הסאונד סטיקס. חיפשתי עליהם באינטרנט וראיתי שהרבה כתבו ששומעים בהם טוב מאוד אך רק המחיר קצת גבוה. המחיר בארץ לא יורד ב 890 שקל, אז חשבתי לעצמי שב 640 אולי כן כדאי לי. אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט ולתת עליהם חוות דעת אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
http://computershopper.com.com/Creative_Zen_Sleek_Photo__20GB_/4505-6490_7-31549780.html
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
האם יש המלצות? אני לא מחפש שום דבר מתוחכם או מדהים. רק מה שציינתי בכותרת - רמקולים למחשב - שיהיו פשוטים, זולים ואמינים, עם איכות קול סבירה. אם בתוספת של כמה שקלים אפשר להשיג משהו איכותי בהרבה ואתם חושבים שזה משתלם - אשמח לשמוע כמובן. לגבי טווח מחיר - לצערי אני לא ממש מכיר אז לא יודע מה נחשב סביר ומה לא, אבל אני מניח שרמקול פשוט וסביר לא צריך לעלות מעבר ל400 שקלים, אז נגיד שהטווח עד שם. אם טעיתי - אשמח לשמוע פירוט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת דיסק שקוראת CD-R\RW ובנוסף דיסקים מסוג CD-R הבעיה שיש לי שירים מסוג קובץ של MP3 וזה לא מתאים. לפי דעתי, אני צריך להמיר את השירים לאיזה-שהוא קובץ מתאים. השאלה שלי היא איך אני עושה זאת ולאיזה סוג קובץ של השיר להמיר? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי. אני מחפש נגן MP3 לא יקר מידי.. התקציב שלי הוא 1400 מקסימום. הוא חייב להיות מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 15 ג'יגה.. וצריך שתיהיה תמיכה בתיקיות.. אהה ולא איכפת לי מחוסר תמיכה בעיברית. רציתי אולי את זה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=37913&sog=C-MP3Player אבל הוא נראה לי מסכן כזה.. איזה עוד אפשרויות יש?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-