עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אנשים אשמח לקבל המלצה לרסיבר לקולנוע בייתי הצרכים שלי מתחלקים 99% מוסיקה ומעט מאד קולנוע. מעבר לזה חשוב לי שהקליטה של הרדיו תהיה טובה. אני עובד עם 4 רמקולי מדף של MISSION כרגע עובד עם מגבר מאד איכותי אמנם ישן חשוב לי לשמוע CD באותה איכות. (אם כי לא מעונין להשתמש במגבר הישן - בשבילוב עם המגבר החדש). תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. איזה מסך מומלץ לקנות עד 3500 שח?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  3. Started by Nitro Viper,

אני רוצה לקנות נגן MP3 128/256MB ואני רוצה להזמין אותו מארה"ב. מישהו יודע אולי מאיפה להזמין וכמה עולה משלוח? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Started by stingeR-,

יש לי לוח KT4AV של MSI עם AC97 של REALTEK 5.1 OB ויש לי מהמחשב הישן SB PCI 128 איזה מן הכרטיסים יותר טוב ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by elad1_2,

שלום, אני מחבר את המחשב שלי לATP3 ורסירבר. 1. אני רוצה לקנות מפצל PL3.5 ל- 2 יציאות נקבה PL 3.5 רציתי לדעת אם חיבור דבר כזה לכרטיס קול פשוט של קריאטיב שיש לי עכשיו וכל פעם שמיעה במערכת אחרת לא יהיה עליו לעומס שיגרום לשריפת יציאה (דבר שקרה בלוח אם שלי )..? או שכל פעם לנתק ולחבר את הכבל של המערכת שאני ירצה לשמוע ממנה תהיה אופציה בטוחה יותר? 2.אני מחר קונה 2 מאריכים PL זכר ל PL נקבה כל אחד 5 מטר ואז כבל שמתפצל ל2RCA רציתי לדעת אם זה יגרום לירדה באיכות השמיעה מבחינת האורך של הכבל. אני קונה אותם מחר אז חשובה לי הדעה שלכם. אני מתכוון לשמוע בסטריאו, זאת אומרת לא כל חמשת הרמקולים אלא רק ה-2 הקדמיים לצורך מוזיקה בלבד. לא סרטים ולא משחקים. המוזיקה שתושמע תהיה באיכות MP3 320KBS ג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by elada22,

אני צריך לקנות כרטיס קול זול או אפילו אולי מתאם שיש לו חיבור קומפוננט תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. שלום . צירפתי במסמך word סרטוט של מערכת יחסית פשוטה. מדובר במחשב עם כרטיס מסך עם שתי יציאות כאשר יציאה אחת מסוג DVI הולכת ישירות למסך LCD קיים פה אין בעיותכמובן . היציאה השניה מסוג VGA צריכה להכנס לבורר עם שתי כניסות האחת כאמור VGA מכרטיס המסך,הכניסה השניה צריכה להגיע מנגן DVD שעדיין לא נקנה . היציאה מהבורר חייבת להיות יציאת VGA למסך מחשב כך שבמסך ניתן יהיה לבחור בעזרת הבורר בין צפיה במחשב עם מסך מורחב לבין צפיה בסרט DVD מהנגן. המסך השני לא נקנה עדיין הוא צריך להיות מסוג 19" LCD עם כניסות VGA DVI או אולי גם HDMI תלוי אם זה דרוש למערכת. הנעלמים במשוואה הזאת הם: איזה סוג יציאה חייב להיות בנגן DVD איזה סוג בורר צריך להיות בהתאם לסוג הנגן וכדי שיתמוך בצפיה במסך מורחב או מוכפ…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  8. הטלוויזיה בסלון עושה בעיות, יש שני קווים ברצדים בתמונה ובדקתי גם בתפריטים יש בעיות ככה שזה בטוח הTV.. השאלה אם יש אפשרות לתקן את מסך הLCD? אחריות נראלי שאין, היא כבר יותר מ3 שנים אצלנו. והייתי רוצה המלצה למסך 42 LCD הכי זול שאפשר למצוא היום תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by token_toker,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור או להכווין אותי, יש לי רסיבר של yamaha HTR-3068 שנקנה לפני כ-3 שניפ ומחוברים אליו שתי מקורות: 1. מחשב HTPC 2. ממיר YES והיציאה כמובן מחוברת לטלויזיה. בעבר כאשר הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ה HTPC הייתי מקבל מיידית את האות וידאו. מצד שני, אם הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ממיר ה YES, כאשר הממיר נמצא על ערוץ HD לפעמים היה לוקח לתמונה זמן להתייצב אם בכלל (לפעמים פשוט היה מראה מסך ירוק ואז הייתי צריך לכבות ולהדליק את הרסיבר מחדש). לכן הייתי מעביר את הערוץ בממיר לערוץ SD רגיל (לדוגמה ערוץ 22) וישר מקבל אות על הטלויזיה. היום הבעיה היא שעל שתי המקורות יש לי בעיית סינכרון/HANDSHAKE. ז"א שאם אני…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by galweb,

סיגנל דיגיטאלי אמור לאפשר ניוד מידע ל-10-15 מ' בעזרת כבל DVI/DVI סטנדרטי ללא צורך בהגבר וללא אובדן איכות, יש מי מביננו שבדק זאת בפועל ? HTPC מחובר ל-LCD 42 הופך יותר ויותר נפוץ אבל מה מונע מאיתנו להוסיף בנוסף מקלדת ועכבר BT בחדר אחר שתנצל את אותו המחשב ממש ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by lolerxd,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם כרטיס קול ALC888 שיש לו יצאיה אופטית לרסיבר RXV361 של ימהה שום סאונד לא נשמע אני גם לא חושב שהדרייבר של הכרטיס קול זיהה משהו חדש מה אני אמור לעשות? עריכה: לא משנה - הסתדר

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by BloodFist,

איזה דגם עדיף iriver IFP-799 או iriver T10 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by lior322,

איזה נגן יותר טוב ומה עדיף לקנות?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by H.I.V,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי כרטיס קול און בורד AC97 משהו כזה ואני חושב על לקנות את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live 5.1 מה יהיו ההבדלים? יש לי כרגע רמקולים של קריאייטיב 4.1 שנקראים קמבריג' וברוב המשחקים אני לא שומע בסראונד ??? מה דעתכם? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. שלום. אני מעוניין לדעת מה עדיף יותר , להזמין רמקולים מהארץ או מחו"ל? אני רוצה לשאול אתכם על איזה רמקולים אתם ממליצים? התקציב שלי הוא כ-3000 ש"ח , התקציב די גמיש. ואני מעוניין ברמקולים למטרת מוזיקה(סטריאו) כמו כן , אני צריך להכניס לתקציב גם מגבר(זה אפשרי בכלל בתקציב הזה?) נ.ב - בקרוב אני אסע לחנויות על מנת לשמוע דגמי רמקולים , בנתיים הייתי רוצה שתתנו לי כיוון לאיזה סוג רמקולים ללכת.

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by Ramax,

הבעיה היא שיש לי תקציב לא גבוה כל כך ... 100-150$ ... אז ... תמליצו וגם לפרט קצת על תכונות המכשיר אם אפשר ... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shlomi8,

לפני בערך 3 חודשיים קניתי את הרמקולים "sbs 580 5.1 " עכשיו היה לי פעם את "sbs 370 2.1" אבל כשאני שומע מוזיקה אני מרגיש כאילו שומעים יותר טוב ברמקולים הפחות יקרים ה370 לא יודע הבאס יותר טוב אני חושב אני ואצלי לא יודע לא שומעים הכי טוב...למישהו יש מושג למה?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  18. שלום, לפני חודש בערך קיבלתי את האוזניות הנ"ל. רציתי לדעת האם בריא להשאיר את האוזניות פעילות על האוזן, כיוון שהן מתמלאות בלחות, לא הייתי רוצה שזה יפגע באוזניות. אני מגיע לשמיעה של אולי שעה עד שעה וחצי ויותר ברצף...ואחרי שאני מוריד אותן אני מרגיש שהן טיפה רטובות. כדאי להוריד אותן כל כמה זמן מהאוזן ולתת להן להתייבש?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. קיבלתי את הADA880, ואני ממש מבולבל בקשר לחיבורים, משהו לא מסתדר לי. איך אני מחבר את המערכת למחשב? כמה חוטים באים למחשב? ואיך אני מחבר אותו בצורה דיגיטלית ואיך אנלוגית, ולמה לחבר אנלוגית כשאפשר דיגיטלי? התקע בכלל מגיע לא מוכן לשקע בארץ, איפה לקנות מתאם? ואיך אפשר בכלל לחבר לכרטיס קול 5.1 מערכת סראונד המורכב משלושה מגבריי סטריאו? הריי אין מספיק יציאות בכרטיס?

20. Started by dans41,

שלום, אני מחפש רמקול נייד לטיולים בשטח מצאתי מספר דגמים אבל אני לא יודע לאיזו עוצמה הם מגיעים ומה הזמן סוללה שלהם 1) Microlab MD112 Portable Mono Speaker 2) xmini 2 3) que psq30 אני צריך רק לדעת פרטים על הסוללה והסאונד (וגם כמה כל אחד מהם חזק)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לפחות 512 מ"ב. הכי חשוב זה הגודל הקטן ואיכות הסאונד.... אפשר לתת הצעות גם בחו"ל כי אני נוסע לארה"ב בעוד חודשיים. תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ (מנסיון או מבקורות) על רדיו-דיסק ורמקולים (ואם אפשר גם מגבר) לא נורא יקרים (עד 500 שח) לרכב?? אני לא מחפש משהו מדהים.. הכי פשוט שיעבוד גם הולך בשבילי.. זה אמור לאכלס סוזוקי סוויפט 92..

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  23. ראיתי את הרמקולים האלה בזיגזג במחיר מעולה, וחשבתי לקנות. שווה? או שיש אלטרנטיבת טובות יותר בטווח מחירים של עד 550שח? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  24. אורח Noob
    Started by אורח Noob,

שלום. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לחדר כושר. השימוש העיקרי שלי בהם הוא שמיעת רדיו/פודקסטים כך שלא חשובה לי איכות השמע ברמה של FLAC וכו' מה שכן חשוב לי שהן לא יהיו in ear... אני לא יכול לסבול אוזניות בתוך האוזן.. יש לכם איזה המלצה לאוזניות כאלה בסביבות תקציב של 100 ש"ח? או שהתקציב נמוך מידי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. המעבד שלי - 2180(כן כן יודע הוא חטיאר כבר)בOC ל3 ג'יגה ,4 ג'יגה זכרון פנימי ומערכת הפעלה ויסטה. יש הרבה כרטיסי טלויזיה פנימיים במחירים זולים יחסית,הבעיה שאני פוחד שהמחשב יהפוך איטי בזמן הקלטה,יש המלצה לכרטיס טלויזיה (עד 200 שקל) שלא יכביד יותר מדי על המחשב? בנוסף,מה ההבדל בין האנלוגי לדיגיטלי?בהנחה שיש לי צלחת לווין,יהיה הבדל באיכות בין דיגיטלי לאנלוגי? ומשהו נוסף,את הכרטיס טלויזיה מחברים למסך,כן?יש כרטיס טלוויזיה עם יציאת HDMI? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.