עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by giladoX,

אהלן, מחפש מערכת 2.1 למחשב ביתי (מטרות גיימינג וצפייה בסרטי FHD). ברשותי מסך 23'. תקציב כולל למערכת הוא כ 600 שח. מעדיף רמקולים לוויינים על פני רמקולים עומדים על הרצפה. תודה מראש, גלעד.

2. Started by DarkLloth,

רמקולים בייועוד לסרטים , חשוב שלא יתפסו הרבה מקום על השולחן , מחירים מ 150 - 200 ש"ח

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  3. כרגע יש לי ATP3. אני רוצה להתחדש ולהשתדרג קצת. השימושים לפי סדר החשיבות: מוזיקה, סרטים, משחקים. התקציב גמיש, 1500 נשמע לי סביר, אפשר יותר. תנו המלצות (מנומקות בבקשה!). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. כרגע יש לי רסיבר Yamaha RX-E400 ו2 רמקולים NX-E400 עכשיו אני חושב או להוסיף למערכת סאבוופר או לקנות Harman Kardon SoundSticks III המערבת מחוברת למחשב דרך הכרטיס קול של הלוח אם.... כדי לקנות כרטיס קול כלשהו?? השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by composite,

שלום. אני מעוניין בסט של 2.1. התפלגות השימוש היא בערך כזו: 60% משחקים, 40% מוזיקה. תקציב: לא יותר מ- 2000 ש"ח. כיוון שאני משחק הרבה הייתי משקיע בסראונד, אבל אין לי מקום בחדר להרבה רמקולים (אין לי איפה להציב אותם מאחור ומהצדדים, ולא רוצה כבלים רצים בחדר). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם מסוג Gigabyte GA-EP43-DS3L. כידוע על כרטיס זה מותקן כרטיס קול מבוסס Realtek ALC888 codec . ברשותי מערכת רמקולים 2.1 מתוצרת MICROLABS. חיברתי את ה-CENTER ישירות ל-LINEOUT (הג'אק הירוק), ואת 2 הרמקולים הקטנים חיברתי ישירות ל-CENTER. הרמקולים עובדים 100%. הבעיה היא שהתוכנה של REALTEK לא מזהה את המערכת כ-2.1, אלא כ-2 רמקולים בלבד. התוצאה: ה-CENTER מזוהה בתור השמאלי (ומפיק צליל עמום עם באסים חזקים), ואילו הרמקול הימני מזוהה בתור הימני ומפיק צליל טוב. הרמקול השמאלי לא מפיק צליל בכלל! דברים שניסיתי לעשות: 1. ניסיתי לחבר את רמקולי הצד ישירות לכרטיס הקול - אבל הצליל שהם מפיקים כמעט בלתי נשמע. 2. בנוסף ניסיתי לשחק קצת עם התוכנה, ולהגד…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. האם יש משהו טוב יותר מה-ATP3 שב-KSP בסכום הזה או שהסט הזה עדיין נותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב שכזה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by dandisc,

מה מומלץ להביא מחו"ל(ניו יורק) עד 200$ האם כדאי את ה6021/5021 של אלטק או שיש משהו אחר?אני מקווה ששם יש תצוגות שניתן לשמוע הכי חשוב לי זה באס דומיננטי ויורד נמוך עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. האם עדיף לקנות מהדיוטי פרי ולחסוך את כל הבעיות של החשמל+ההובלה מחו"ל בשביל הפרש של 40-50$?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by toska,

היי,למישהו יש להציע מערכת 2.1 טובה עד 450 ש"ח? חשבתי על זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=382 יש משהו יותר טוב? מה מבחינת עוצמה? עוצמה גבוהה דיי חשובה לי,בין היתר גם האיכות..אבל העוצמה יותר. (אולי זה נשמע קצת מטומטם, אבל באמת, אני שומע מוזיקה שהיא לא הטופ מבחינה איכות שמע,אבל עדיין בישביל סגנונות אחרים אני רוצה גם איכות.)

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קניתי את המערכת החדשה של ALTEC 2.1 דגם 2421. ויש לי ראוטר של EDIMAX שהם יושבים קרוב וכנראה שהקרינה האלחוטית מפריעה לרמקולים, כשלא שומעים מוזיקה שומעים רעש כזה "תיק תיק תיק תיק תיק". מה הפתרון לסוגיה הזו בבקשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. לא להאמין, הייתי בביג בוקס והייתה מוזיקה בסניף דיי חזקה ובאיכות טובה אז אמרתי בטח זה מהחדר של המערכות קולנוע ביתי. ואז אני עובר לייד החדר הזה ורואה זה לא משם, זה היה מהמערכת DAV-F200 SONY פשוט לא להאמין איזה צלילים הדבר הזה יכול להוציא, מדהים.. אז מי שמחפש מערכת טובה במחיר 3K (קצת יקר) זאת המערכת בשבילו, היא מדמה סראונד גם בצורה מושלמת כמעט.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אז אחרי ששמעתי היום Creative I-Trigue 3000 וגם AL 41XX וגם 24XX ופשוט לא יכלתי להחליט, עכשיו שמתי עיני על מערכות שונות של Microlab. בכל מקרה, מה שאני צריך זה מערכת 2.1 או 2.0 (לא משנה לי כל כך) שתכנס ב 400 שקלים, אפשר גם 500 אם הם ממש שווים את זה. מה שכן, אני חייב יציאת אוזניות נוחה, ושליטה עם שלט חוטי/אלחוטי. לצערי הרב ל-FC 330 אין את זה, והשליטה היא מהסאב ככה שהם יורדים מהפרק. מצאתי Solo 4 ב555 שקל, אבל הם ענקיים מבחינת גודל, ואין להם יציאת אוזניות. מישהו יכול להמליץ על רמקולים שיענו על הדרישות הקנטרניות הללו?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש לחבר מערכת 2.1 או 2 שתשמש בעיקר למוזיקה (היפ הופ) אני חשבתי על הבאות http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7142 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אשמח להמלצות נוספות בתודה, דור.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. חברה, אני יודע שפירלס היא חברה חרא...אבל בכל זאת...תסתכלו על הדבר הבא ותגידו לי אם שווה : מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב · מבית PEERLESS · דגם: PR-SW 880 · מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני · Ultra Slim עם מעמדים, · יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של · 880 וואט PMPO · · דמי המשלוח כוללים עלות טיפול, ביטוח ואריזה. אני יכול להשיג את המערכת ב-250 שקל ויכול להיות שאפילו ב190 שקל + - . שווה או לא ? חסרונות , יתרונות , כל מה שאתם רוצים להגיד , הגידו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlomibandit,

קניתי מערכת 5 רמקולים למחשב שבא עם סאב שיש בו מגבר פנימי.. עכשיו אני מחבר את כל החיבורים ואני לא שומע בסראונד אני שומע בסטריו.. משהו יודע מה יכול ליהיות הבעיה??? בסדרטים של די וי די אני שומע מכל הרמקולים סתם ככה מוזיקה במחשב אני שומע רק מתי רמקולים. ?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  16. יש לי מערכת רמקולים 5 רמקולים קטנים לא גדולים , וסאב עם מגבר פנימי. משהו בקטנה.. אני עכשיו קונה מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב.. שמתי את הלוח אם - DFI -II Infinity NF4 Ultra SATAnForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ¤ יש בו כרטיס קול מובנה לא? אני לא מחפש משהו איכותי עד כדי כך וזה ,רק שהמערכת תעבוד טוב וזה, האם הכרטיס קול מובנה שיש בו יספיק לי??? ויש בו גם כרטיס רשת מובנה?כאילו הכנה לadsl רק שאני יצטרך להתחבר?

17. אני רוצה לעשות מערכת דולבי (דולבי וסראונד זה אותו הדבר?) לTV שלי כדי לראות סרטים ובשביל משחקים אשר תומכים בזה בסוני2. אני יכול לקנות את כל מערכת ההגברה ולחבר ישירות לTV או לסוני2 וזה יעבוד לי כדולבי או שאני צריך עוד איזה מכשיר שישלוט על כל רמקול? אני אפילו לא בטוח שכתבתי נכון את השאלה כי אני ממש לא מבין בעסק

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by basharis,

אני שוקל קניית מערכת רמקולים 5.1 לחדר קטן - 3x2.5 מטרים. רכשתי כרטיס Hercules Game Theater XP לצורך העניין. קראתי הרבה מאוד כתבות בנוגע לרמקולים באתר זה וכן באתרים מקצועיים כגון 3dss.com. לפי מיטב הבנתי ישנם שני סוגי מערכות כאלה - אלו שכוללות מפענח ל Dolby Digital/DTS ואילו שלא. מערכות כגון ה Aztech ו ה Creative 5300 למשל אינן כוללות מפענח. מה בדיוק זה אומר? לכרטיס יש יציאה אנלוגית לרמקולים קידמיים/אחוריים/סנטר/בס וכן יציאה דיגיטלית. האם הכרטיס יכול לעשות את עבודת הפיענוח בעצמו? מה יהיה ההבדל בסרטים/משחקים? (בעיקר במשחקים, לפי הבנתי תוכנה כגון PowerDVD יכולה לעשות את העבודה בעצמה). שקלתי גם את קניית המערכת של Yamaha - ה TSS1 הכוללת כבר מפענחים, אך לא כוללת שלט רחוק והבס ש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by NoobPCUser,

שלום, קניתי מערכת 5.1 של Creative T6100 והם מעולים אבל יש לי שתי בעיות: 1. האם יש איזושהי דרך נוספת להנמיך את הסאבוופר יותר? ניסיתי בEQULIZER של REALTEK אבל זה לא ממש השתנה. 2. אני די מתוסכל מן העובדה שאין כמעט סרטים שתומכים ב5.1, האם יש איזושהי תוכנה שיכולה להפעיל כל קובץ אודיו או ווידאו ב5.1 במקום 2.1? אם לא, האם CONVERT של הקובץ בתוכנה יכול להמיר אותו ל5.1? אם כן, איזה פורמט לבחור?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  20. Started by chop,

שאלה, אם אני רוצה מערכת 5.1 שיהיה אפשר לחבר גם למחשב וגם לטלויזיה ( שיהיה אפשר לשמוע ברמקולים כל מה שמוצג בטלויזיה) אז איזה רמקולים עדיף לי לקנות ? יש את זה http://www.isfar.co.il/?CategoryID=880&ArticleID=2579 של סוני עם בלו ריי אבל אני לא בטוח שזה מה שמתאים לי כי אני לא מחבר רק טלויזיה. יש את הרמקולים האלה http://ksp.co.il/?uin=13381 אגב יש משו יותר טוב בתקציב הזה בערך (1500) ? אני מחפש משו לא זול אבל גם לא איכותי מטורף באלפי שקלים כולה לחדר, ושיהיה אפשר לחבר אליו גם את המחשב וגם את הטלויזיה עם כבלים... ( יעני כמו ריסיבר קטן שאפשר לשנות בו ערוצים או לפחות אפשר לחבר טלויזיה וגם מחשב בלי מפצלים... זה התמונה של המאחורה שלו http://static.trustedreviews.…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שבת שלום לכולם, טוב, לאחר שנים רבות עם 2 רמקולים זולים החלטתי להתקדם גם למערכת סראונד איכותית (עד כמה שאפשר). אני לא הכי מבין בכל העניין לכן אני מבקש את עזרתכם. אני מחפש מערכת 5.1 שתהיה שמישה גם למחשב (Mp3 בעיקר, משחקים וסרטים) וגם למערכת CD רגילה. הכוונה במערכת היא רק לרמקולים וסאב, בעתיד אני מתכוון לקנות נגן CD (רגיל, לא מערכת עם טייפ, רדיו וכו..) ולחבר אותה לרמקולים\מחשב.. לא ממש מתמצא בעניין אבל בטוח שהדבר אפשרי. (אולי בעזרת רסיבר ?). בעניין המחיר אני גם לא מתמצא, אפשר למצוא משהו איכותי בסביבות ה 800 ש"ח .. ? * לא יודע עד כמה זה חשוב, אבל אני לא צריך שהיא תספק ווליום גבוה כל כך, לצערי אני גר עם אנשים שזה מפריע להם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  22. היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. היתי רוצה לדעת אם מישהו ניסה מערכת רמקולים או מערכת קולנוע ביתית בחדר ביטחון כי אמרו לי שזה מאוד פוגע באיכות היתי רוצה לדעת כמה זה נכון אם בכלל

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by nadaw,

שמתי עיין על 3 אלו : CREATIVE PC WORKS LX520 E Creative Inspire 5200 Logitech Z-640 איך הם? עוד הצעות ? צודהההה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.