אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2701&scat=292&tcat=33 זה אמיתי?! באתר שלהם לא מצאתי 60 GB רק 20/30
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קרובים למסך...המסך הוא lcd ובכל מקרה כשיש ווליום גבוהה אז יש רעידות כאלה במיוחד כשיש באסים...האם זה מזיק למסך? כיוון שהמסך הוא דק ועדין אני מפחד שהעוצמה החזקה הזאת יכולה להרוס תמסך או לגרום נזק כלשהוא בגלל הרעידות האלה..תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי iaudio z5l חדש דנדש - מהיום!!!! אבל אני כבר חוטפת התמוטטות עצבים איך זה שבמדריך כל הזמן מראים תיקייה שקוראים לה music ולי פשוט אין אותה!!!!! ו...ו... בכלל- אנשים טובים שטכנולוגיה לא מפחידה אותם- אני צריכה עזרה.... -אל תצחקו עלי בבקשה- יש אנשים שמחשבים וכאלה פשוט מפחידים אותם, וגם הפחד שכל צעד שאני עושה בטח הורס את המכשיר.... אני אפילו לא מצליחה להבין איך אני ממירה את הדיסקים שלי לmp3 ומה לעזזל ההבדל בין שתי התוכנות המצורפות.... אם מישהו מחובר-> בבקשה HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אנשים אמרו שאי אפשר לקנות את הנגן הזה בארץ תראו את זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=70PF169000001&Cat2Cat1ID=1441&Cat2ID=1790&aff=Zap
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עד 150 שח אם מיקרופון המלצות? אחרי חיפושים רבים הגעתי להרבה תוצאות אבל אני לא יודע מה עדיף תנו לי המלצות בבבבקשה עדיף אוזניות שמנות,[
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני לא מבין הרבה בנושא... אני מתכוון לדבר כזה שמשפר את האיכות... כמו שאתה משפר את הצבע/קונטרסט ועוד לתמונה... אז משהו כזה לצליל...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם בקלטות אודיו הסאונד הוא סטראו? כלומר מחולק לשני ערוצים... והאם אפשר להקליט מוזיקה מקלטות? והסטראו ישאר כפי שהוא?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב עם כרטיס קול SB LIVE 5.1, ומגבר ימאהה 5.1 עם כניסת קואקס. הבעייה שהם רחוקים ואני רוצה לדעת מה המרחק המקסימלי לכבל ביניהם, ומה האיכות הנדרשת. (הרי זהו אות דיגיטלי שנשלח, אין איבוד של איכות, או שקולטים או שלא, לפחות ככה אני חושב) אני מדבר על מרחק של כ-20 מטר. אם אני קונה כבל טוב ומלחים את החיבורים בקצוות, יש איזושהי הגבלה ידועה ? תודה על כל תגובה שגיב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בקובץ MP3, מה ההבדל בין 192Kbps לבין 320Kbps? אני יודע שמן הסתם 320Kbps = יותר איכות, אבל זה לא נשמע לאוזן! יש לי אלבום מסוים ב-192Kbps ובול אותו אלבום רק ב-320Kbps ואין שום הבדל, כמובן שגם הקבצים 'כבדים' יותר. תודה!
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
טוב קניתי היום את הנגן הזה בנפח 30GB אני רוצה לדעת אם יש עידכונים כל שהם שצריך לעשות ואם אני יכול להשיג תמיכה לעברית תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תגידו אני מחפש אוזניות עד 150 שח משהו שיהיה טוב למשחקים ראיתי בפנדה מחשבים ושמתי עיין על שלושה סוגים של אוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_156&products_id=10571 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 אלא אוזניות 5.1 בישבילם ציך כרטיס קול ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=12551 איזה מבין שלושתיהם עדיפות למשחקים אם צריך כרטיס קול במיוחד אז תורידו את זה איזה אוזניות עדיפות ואם יש לכם להציע לי משהו אחר שיהיה באותו מחיר וטובות...
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
לצורכי משחקים ומוזיקה. מהחנות www.newegg.com בלבד. תודה, נדב
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה, חיברתי את הרמקולים הכל טוב ויפה (שומעים פצצה יש לומר... ) אך נתקלתי בבעיה עם המיקרופון שלי! הרמקולים נשלטים ע"י שלט שמחובר לסאב ולשלט עצמו יש שני כניסות - אוזניות ו- aux in, מהאוזניות אני שומע אך מהמיקרופון שחיברתי לתוך הכניסה של ה-aux in המחשב לא מזהה את המיקרופון ואני לא מסוגל לדבר ברשת אני ניסתי כמה וכמה בהגדרות הצלילים ושום דבר... יש למישהו מושג מה הבעיה?!?!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקול במחשב כל מה שאני מנגן/שומע יש לו מדי פעם קיטועים קטנים ומעצבנים כאלו דבר שלא היה קורה כשהיה לי ווינדווס 2000 הכל התחיל כשהחלפתי לווינדווס XP ואז התחילו הקיטועים... אמרתי לעצמי זה בטח בגלל הדרייבר הישן של הכרטיס קול, אך טעיתי! החלפתי לדרייבר חדש והקיטועים נעשו יותר גדולים ( כן כן) וזה מעצבן כל כך!!! בקיצור החלפתי שוב לדרייבר היותר ישן ועדיין יש קיטועים אבל קטנים יותר... הכרטיס קול הוא כרטיס מובנה על הלוח אם - Intel RockLake 865PERL תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש העיסוק העיקרי שלי שמצריך כרטיס קול חדש הוא שמיעת שירים אז זה אומר שאני צריך כרטיס פשוט שיעשה את העבודה... הכרטיס צריך להיות עם יציאת 5.1 או דולבי דיגיטל (אם זה בעצם לא אותו דבר...?) ראיתי בZAP כרטיסים עד 200 שקל רציתי לדעת מה אתם חושבים שיתאים לי ויהיה הכי זול שאפשר... תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי טייפ עם רמקולים מתפרקים. הרמקולים מחוברים לגוף הראשי דרך חוטים עם ראשים חשופים שנכנסים לגוף הראשי. אין לרמקולים איזשהי כניסה. אמרו לי שאני צריך לקנות מגבר שיקשר בין המחשב לרמקולים. מגבר רגיל עולה משהו לקראת 1000 ש"ח. נשמע לי מוזר שצריך כזה פתרון יקר רק כדי לחבר רמקולים האמנם כך? אין דרך אחרת זולה יותר?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום קניתי את המכשיר H10 השאלה שלי זה כמה זמן צריך להטעין אותו? כי לא כתוב בשום מקום כמה זמן זה לוקח ואיך יודעים שהסוללה מלאה. עוד שאלה האם אפשר למצוא איפה שהוא מטען הוא רק מטען בלי ה USB שקשור אליו? ומגרסאת קשוחה החדשה מחדשת משהו? או שהיא לא תורמת לכלום? תודה
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ממ שלום, לאחרונה שאני שומע מוזיקה ברמקולים (ATP3) שלי , רמקול אחד פשוט לא מנגן, או עושה רעשים.. חשבתי שזה הרמקולים אבל היום חיברתי במקומם אוזניות, וראיתי שרק צד אחד מהאוזניות עובד (וכן, בדקתי את האוזניות עם דיסקמן - עובד).. אז כנראה זאת בעיה בכרטיס קול אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי על זהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2216 אני יודע שיש אותו בKSP ב300 מה אתם אומרים עליו ואשמח לעוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי אי פוד 20 GB דור רביעי (שכבר מתחיל להראות סימני גסיסה של הסוללה אבל זה נושא אחר..) אני רץ הרבה ובפוד לא ממש נוח להחזיק ביד (שלא נדבר על בטיחותי), ובקרוב אני אתגייס לקרבי, כך שזמן סוללה וסוללה מתחלפת יהיה דבר חיוני: חקרתי קצת את הנושא, ולפי תגובות של פורמים ואתרים בארץ ובחו"ל נראה שהG3 של IAUDIO הוא הנגן המתאים; מבחינת סוללה- 50 שעות, ואפשר להחליף אותה (AA) מבחינת איכות שמע תמיד היללו אותה, כנ"ל לגבי הממשק וכל מה שקשור בנגן. לפני שאני קונה אותו (כמעט קניתי אבל אזל במלאי של "באג" בירושלים והסביבה) הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמחזיקים את המכשיר, ובכלל אם ישנה אלטרנטיבה שעומדת מול הG3 במחיר (800 ש"ח לג'יגה),באיכות השמע ובסוללה-או שמא הG3 לוקח את כולם בגדול. חשוב לצ…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום קניתי מערכת של לוג'יטק 5.1 x-530 ויש לי כרטיס קול של קריאטיב וכשאני שומע מוזיקה אז שומעים מכל הרמקולים (כולל האחוריים) ורק מהסנטר לא שומעים... אבל כשאני רואה סרטים אז הסנטר פועל רק אם הסרט מקודד ל- AC3 אבל שיש קידודים אחרים אז הוא לא פועל. השאלה שלי היא איך אפשר לסדר את זה כדי שישמעו מהסנטר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי את הנגן Archos Gmini 402 רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד עידכונים וכל הדברים שצריך אליו.... כגון משחקים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות MP3 בעל קיבולת של 20 GB אני כבר עורך השוואות כבר כחודשיים, ובסוף נשארו שני נגנים שאני מתלבט ביניהם: H320 ו- IAUODI 5XL (מן הסתם...) בדקתי האתר שלכם על השוואות בין השניים, אבל שום השוואה לא התיחסה למה שחשוב לי, אישית :-X באופן כללי, ברשת, מצאתי שעל ה- H320 יש יותר מידע, ביקורות ותמיכה, ובכלל הרבה יותר אנשים המליצו לי יותר על ה H320 הדברים שחשובים לי בנגן: 1) הכי חשוב: איכות סאונד/ מוזיקה מעולה, ללא פשרות. 2) פונקציונליות רבה - שהנגן יוכל לעשות כמה שיותר דברים 2) אפשרות לראות סרטים בצורה סבירה + 3) בנדל מאובזר - אוזניות איכותיות, מעמד לנגן וכו' 4) עדכוני FIRMWARE שוטפים הדברים שפחות חשובים לי: 1. אורך חיי הסוללה- כי גם ככה אני לא השתמש בו יותר מ…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ממבט כללי, מבלי להתחשב בעיצוב המכשיר וכמה הוא קטן, מה יותר טוב וכדאי יותר? הMPIO FY600 או הMPIO FL300? אני צריך עזרה דחוף! ואני לא צריך עצות למכשרים אחרים, רק על השניים האלו, אבל זה בסדר רק אם מכשירים עד 360 ש"ח ולא יותר (ושיהיו מ-Bug)! תודה. MPIO FY600- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=83&scat=221&tcat=33 MPIO FL300- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-