אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. עד עכשיו היה לי כרטיס קול creative live value ct4670 מהדור הראשון, XP זיהה אותו אוטומטית ולאחר מכן התקנתי את הדריברים מהאתר של קריאייטיב. השבוע התקנתי כרטיס קול קצת יותר חדש: creative live! ct4670 (יציאות מוזהבות + יציאה דיגיטלית) ה XP עשה בעיות עם הזיהוי שלו ולאחר מכן הוא זיהה אותו כ creative live value ct4670 (הכרטיס הקודם) הסרתי דרייברים והתקנתי כמה פעמים ושום דבר לא עזר הכרטיס עדיין מזוהה ככרטיס הישן, ככה אני לא יכול להשתמש ביציאה הדיגיטלית ואולי גם איכות הקול נפגמת קצת בגלל זיהוי לא נכון. איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהגדיר את הדרייבר הנכון עבור הכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך אני מוריד את הדרייבר של הכרטיס קול ... לפחות לדעת את שמו ..
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן ויסורים סוף סוף יש לי מגבר שאני בניתי שעובד כהלכה (האמת שאנטולי עזר). קבלו את המיני 3 המגבר עצמו מאוד לטעמי ,מגבר מאוד כייפי ,פאנצי,טוב למוסיקה קיצבית-אם כי מוסיף באס ל81dj שלי שממש לא צריך את זה חחח. מצליח אפילו להניע את ה701 בצורה סבירה שמאוד מפתיע למגבר שמונע ע"י סוללה 9v .
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, מה אתם אומרים על הסט הזה? אני מעדיף סט 5.1 אבל יש לי בעיה עם חיזובר האחוריים, אז אשמח לאלטרנטיבה במחיר דומה.. (אולי סט עם רמקולים אחוריים אלחוטיים..) אבל מה שחשוב זה האיכות!!!! אני שוקל כבר לשים רמקולים בגודל מלא אבל זה תקציב אחר, שאצטרך לחכות בשבילו... מה אתם אומרים? מכירים? אלטרנטיבות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קראתי שבIPOD MINI יש ציפ שתומך בWMA... אבל ביטלו את האפשרות הזו בFIRMWARE(?).... מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הטלויזיה הזאת בכפר סבא או באיזור?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעיקר למוזיקה וסרטים. אני שואל כי אני מחפש מע' רמוקלים לסלון. שמעתי הרבה רמקולים למחשב באיכות טובה ולהפתעתי הם נשמעים טוב יותר מרמקולים רגילים לסלון. האם זה באמת ככה? האם אני יכול לחבר אותם לTV ולDVD והם יעבדו טוב? תודה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רכשתי מערכת Logitech Z5500. בטלוויזיה אני צופה ממיטה, כך שגובה הצפיה הוא כמטר. כרגע הגובה של הרמקולים האחוריים הוא כמטר וחצי וכך גם הרמקולים הקדמיים. האם יש טעם להגביה את הרמקולים הקדמיים לגובה של 2.5 (לתקרה)? מישהו פעם אמר לי שהרמקולים אמורים להיות צמודים לתקרה ולא באמצע הקיר. האם זה משנה שהגובה של הרמקולים הקדמיים והאחוריים שונה? אין לי אפשרות להגביה את הרמקולים האחוריים מעבר למטר וחצי. תודה..
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני עכישו במזרח (סין,טיוואן,קוריאה) ואני רוצה לקנות אוזניות In ear. ראיתי שיש בהמון חנויות דגמים של shure (לא מזוייפים למי שתהה). יש למישהו המלצה על דגם מסויים? אם לא שלהם אז של חברה אחרת? התקציב הוא בערך 500-600 שקל (במחירים של הארץ, פה בטח יעלה משהו כמו 25% פחות)... אם יש דגם שהוא קצת מעל התקציב אז גם בסדר!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מתכנן לקנות אוזניות במימים הקרובים. אני מאוד מתלבט בין ה Siberia V2 USB לבין ה 7H USB החדשות שהגיעו. יש למישהו חוות דעת כבר בקשר ל 7H ? אשמח לעזרה, שרון.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 פשוט, לא משהו יקר - 300 ש"ח לכל היותר. אני רוצה שיהיה בו 512MB ושתהיה אפשרות הקלטה 100+ שעות. ברצוני לקנות דרך האינטרנט. אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לעצה או המלצה, ברשותי אוזניות ultrasone hfi 780 a שאיתם אני משתמש למשחקים ומע" 2.1 של altec lansing רציתי להוסיף מיקרופון טוב ומסנן רעשים כדי שתהיה לי את האפשרות לדבר במשחקים, יש לציין כי אני משתמש גם באוזניות וגם ברמקולים, חשבתי על logitech usb mic שמתומחר ב120 ש"ח וכולל סינון רעשים, כמעט קניתי אוזניות לגיימינג אבל הבנתי שהם אף פעם לא ישמעו כמו האוזניות שברשותי,מה גם שיש להם מחיר מפוצץ ומוגזם. לכן אשמח להמלצה על מיקרופון שיתאים לשימושים שלי ויוכל לעמוד מול רמקולים בלי לחרבש את הסאונד תודה מראש לכולכם
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב כפי שהכותרת כבר הסבירה, העניין הוא, שאני מעוניין שהרמקולים יהיו מיועדים למוסיקה, משחקים וסרטים, כאשר לפי הבנתי 2.1 יותר מתאימים למוסיקה ו5.1 והלאה לסרטים ולמשחקים, התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. מה שחשוב יותר מכל, שהם יהיו כמה שיותר איכותיים יחסית למחיר, כמובן. עשיתי סקר שוק קטן, וההתלבטויות הלכו וחזרו בין: JBL Spot,Spyro Creative T6060 Logitech X540 Altec Lansing ATP3 לשיפוטכם, אני אשמח לשמוע דעות ועצות בעניין, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המתאם הזה שניקנה ב-office depo עובד מצויין עם טייפ מנהלים דרך כניסת ה-mic in , אבל כשחיברתי אותו למחשב וניסיתי להקליט דרך כניסת ה-line in של כרטיס הקול ( soundstorm המובנה על לוח האם nf7-sl v-2 ) התוצאה היתה שרק אחד בלבד מהמשוחחים הוקלט ואילו המשוחח השני בכלל לא נישמע בהקלטה. חשבתי אולי שהכניסה של ה-line in נידפקה ,אולם כשניסיתי להקליט מיציאת האוזניות של רדיו , ההקלטה יצאה תקינה . לכן הסקתי שאולי צורת החיבור בין המתאם לכרטיס הקול אינה נכונה משום שעושה רושם שכול הרכיבים תקינים לחלוטין. הקיצר אם אתם יודעים ,מהי הדרך הנכונה לחיבור , אנא תרשמו את הדרך הנכונה לחיבור כאן. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות streamer כדי שאוכל לראות סרטי HD מהמחשב על הטלוויזיה. 1. קיימים גם מכשירי DVD עם תמיכה ב-USB, אולי עדיף לקנות זיכרון מהיר ופשוט לחבר ל-DVD? 2. רציתי לדעת אם מכשירי ה-streamer שיש בשוק מספקים את מה שהם מבטיחים המפרט http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx או http://www.xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx השאלה אם הוא תומך ב-1080p ברשת: Video Aspect Ratio..: 16/9 (1920x1080) Audio Codec.........: DTS Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec Audio Channels......: 5.1 channels Subtitles...........: English Source..............: Blu-Ray File Size...........: 17.15 GB DXVA compliant......: Yes
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין לנייד אותם כך שיעבדו על סוללות אז הרמקולים היו מחוברים לחשמל עם ספק פנימי שעובד על 230V\50HZ 9V\1.2A האם 2 סוללות של AA נטענות בהספק של 2500 NAH כל אחד עם זרם 1.2 אמור להחזיק אותם? תודה ויום טוב אולי סירטון כשאסיים :]
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המכשיר ויש לו דעה עליו? שמתי עליו עין בעקבות הגודל המזערי שלו והמשקל (28 גר' ללא בטריה), כמו כן הוא מסוגל לנגן במשך 12 שעות בעזרת סוללת AAA אחת בלבד.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Hey I need your Help, I bought 2 speakers to connect to the Flat Screen TV I bought. And now I want to connect the computer to the TV, so I could hear music from the computer on the speakers that connected to my receiver and also that I could see movies from the computer on the TV. First of all, I need your help to find a good sound card to my computer. Can someone please find me a good sound card? from this site: www.newegg.com And also I do I connect the Video from my computer to my TV? Thanks Guys (u can write me in HEB)
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שיתחברו לרסיבר שלי במערכת הקולנוע הבייתי אלה שיש לי עכשיו ישנים מאוד ומתפקדים רע התקציב שלי דיי מוגבל , משהו כמו 800 שקל מקס לא מפריע לי חדש או יד 2
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קודם כל הרמקולים האלו מדהימים באיכותם ועוצמתם .. ומכיוון שעוד לא סידרתי אותם כ 5.1 (בגלל שעוד לא קניתי תעלות וכו') אני עוד לא יודע באמת מה הם שווים עכשיו יש לי שאלה .. חיברתי אותם לכ.קול של הלוח אם (8.1) של גיגהביט עד שאני יקנה כ.קול נורמלי, סידרתי בהגדרות של הוינדאוס כ 5.1 וגם בהגדרות של הלוח אם (תוכנה הנקראת SOUND MAN) וברמקולים הקדמיים שומעים חלש מאד .. מאד. למישהו יש מושג למה ? וב Control Center של הרמקולים אני משנה ל STERIO DOLBY וכו' והאפקט היחיד שעובד הוא 6CH Direct .. למה ? תודה, עידו.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי תרמקולים האלו: http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=53353 שמעתי אותם בחנות והם טובים, אין להם באס חזק, כמו שאני אוהב. עכשיו אני צריך רסיבר ואני לא יודע על מה ללכת.. הרמקולים חדשים והבנתי שרמקולים מתצוגה זה לא טוב..רסיבר מתצוגה זה גם לא טוב? המוכר בחנות הציע לי pro audio בדקתי ל הרסיברים של החברא הזאת..והבנתי שהם חרא.. הוא הציע לי pro audio av 505 מתצוגה ב 750 שח בערך או av1070ב 600 שח בערך חדש חשבתי ללכת על jvc עולה משהו כמו 1000, חשבתי ללכת על תצוגה או להוציא אותו במכרז ב 800 או ללכת על זה http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=1770 או ללכת על משהו כמו ימאה rxv350 ב1200, חדש, אחריות לא מלאה, רק שנה, לא מיבואן רשמי, נצטרך לגייס כסף אז... או קנ…
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש ברשותי רדיו דיסק ישן בבית שלא מסוגל לקרא צרובים. האם ישנה איזה שהיא אפשרות לצרוב בשיטה כל שהיא כך שהוא יזהה את הדיסק כדיסק מקורי?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
Creative MuVo TX FM 1GB Creative MuVo V200 1GB שניהם באותה צורה, שניהם באותו נפח, שניהם באותו מחיר. אז מה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לאחר שנתיים בשימוש עם HD280 אני רוצה לשדרג. השימושים שלי הם בעיקר: משחקי רשת (team fortress2 , counter strike) ומוסיקה. יש לי כרטיס קול creative fatality champion pro. חשבתי על BayerD DT990 משומשות (במחיר של 1100-1300) או ATH-A900 . השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ורוב האוזניות גיימינג לא משו ממה שאני קורא באינטרנט. כדאי לי להשקיע במגבר ? יש לכם הצעות לזוג מסויים ??? ראיתי DT990 עם כיסוי כוס שחור ועם כיסוי כוס כסוף מה ההבדל ? תודה לעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה ההבדל בן CREATIVE X-Fi Platinum לזה CREATIVE X-Fi ExtremeMusic והאם כדי ליקנות כרטיס קול ליפני שאני קונה רמקולים 0Z5500 ) או שעדיף קודם רמקולים אני כרגע בלי כרטיס אלה אוןן בורד ורמקולים סבירים +
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-