עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by WarSoul,

שלום , קנינו ל מזמן דיוידי חדש מדגם אפקס 861 ולאחר בערך שבועים של שימוש התצוגה התחילה לא להראות טוב כשיש פסים על המסך . אפשר לסדר את זה איך שהוא ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  2. שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. Started by yossi126,

קצת חשיפה לא תזיק - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442814,00.html

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Haflo,

לא נראה לי שזה המקום הנכון לפרסם את ההודעה אך לא מצאתי מקום הולם יותר... ??? מישהו מכיר או יודע על אתרים העוסקים ב-Digital Video - DivX, Xvid, Mpeg4, DVD Rip, אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לבצע DVD Rip לפורמט דיגיטלי באיכות הגבוהה ביותר...

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  5. תודה

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by whitemonkey,

שלום לכולם, כל כמה זמן קופץ לי הג'וק לשדרג את מערכת האוזניות שיש לי, כרגע אני משתמש ב: juli@ > aqua head > k701 חשבתי על שידרוג למגבר, משהו שיתן סאונד פחות סטרילי מהאוזניות ושיהווה שידרוג מהמגבר הנוכחי התקציב הוא 2000 ש"ח, המגברים שחשבתי עליהם הם Vincent KHV-111, Darkvoice 336SE, EF-1. האם לדעתכם אפשר להשיג שיפור בתקציב הנ"ל (+ החלפת מנורות) או שעדיף להישאר עם האקווה? תודה מראש לכל מענה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. אני לא בטוח שהאשכול מתאים לפורום זה, לכן סליחה מראש אם לא מתאים. שלום לכולם, לא מזמן תכננתי להכריב מחשב HTPC פשוט כדי לצפות בסרטים בטלוויזיה בסלון (Sony Trinitron 29inch). אבל, כרגע נזכרתי במכשיר מעניין המאפשר שידור סאונד ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, מדובר ב-Conceptronic AirBridge Wireless Cinema Set ומחירו 370 ש"ח. ישנן שתי בעיות - האחת, היא שאני לא אוהב מכשירים אלחוטיים, מכיוון שבד"כ הם נוטים לעשות לא מעט בעיות. השניה, היא שאני לא בטוח האם הטלוויזיה שלי בסלון בכלל מתאימה ל-HTPC. לא פעם שמעתי שבטלוויזיות רגילות הרזולוציה היא על הפנים, אבל השאלה היא עד כמה והאם ה-MX440 שלי יספיק לעבודה זו?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. מה שרשום בכותרת ... לא של CREATIVE אבל תקציב גג 350 שקל ... !

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by Demp,

שלום, יש לי בסלון מערכת סראונד ו-HTPC שהרכבתי מחלקים ישנים יחסית (2004), הלוח אם שיש לו בו הוא Epox 8RDA+ socket 462 nforce2 ultra 400agp חבר שלי הביא לי מתאם SPDIF של GIGABYTE בשביל שאני אוכל לשמוע ב6 ערוצים אבל הוא לא מתאים, הפינים לא תואמים. מה שאני רוצה לשאול זה האם עדיין ניתן להשיג מתאם SPDIF שיתאים ללוח שלי או שהחיבור ישן מדי?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by thebestof2005,

טוב אני קורא הרבה על הנגנים ועד עכשיו לא הבנתי מה ההבדל בין x5 ל x5l. מישהו מוכן להסביר לי...

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. שלום לכולם. עד עכשיו היה לי כרטיס קול creative live value ct4670 מהדור הראשון, XP זיהה אותו אוטומטית ולאחר מכן התקנתי את הדריברים מהאתר של קריאייטיב. השבוע התקנתי כרטיס קול קצת יותר חדש: creative live! ct4670 (יציאות מוזהבות + יציאה דיגיטלית) ה XP עשה בעיות עם הזיהוי שלו ולאחר מכן הוא זיהה אותו כ creative live value ct4670 (הכרטיס הקודם) הסרתי דרייברים והתקנתי כמה פעמים ושום דבר לא עזר הכרטיס עדיין מזוהה ככרטיס הישן, ככה אני לא יכול להשתמש ביציאה הדיגיטלית ואולי גם איכות הקול נפגמת קצת בגלל זיהוי לא נכון. איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהגדיר את הדרייבר הנכון עבור הכרטיס.

13. אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית 5.1 ולחבר את הרסיבר למחשב עם כבל אופטי ללוח אם שמחשב יש לציין שכרגע כשאני מחבר אוזניות חדשות (ונבדקו ) ללוח אם אני שומע רעשים סטטים אני רוצה 5 רמקולים וסאב פלוס רסיבר (או משהו שינקה לי את הרעשים האלה ) שימוש המערכת: בעיקר סרטים (רוצה תחושה של קולנוע עד כמה שאפשר). התקציב הוא 3500 גמיש

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו היום ניסגרה לי הדלת על אוזניה אחת והפד שמיתלבש על האוזנייה ניקרא,ואוזנייה אחת לא פועלת יש איזה מישהו שיכול לתקן\להחליף את זה תמורת מחיר סימלי?

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by Torn,

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל... כרגע אני עובד עם מערכת מיני של פנסוניק שמחוברת למחשב, ושומעים סבבה אבל זה לא מספק אותי כי אני רוצה צליל היקפי ונקי. אז מה שאני מחפש זה רמקולים שיהיו 5.1, וכרטיס קול שיהיה תואם להם. התקציב יכול לעלות עוד קצת למעלה, אבל עדיף שלא תגובות והמלצות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by chilik,

שלום ממצב? משפחתי קונה לאחותי נגן מבית איידיו ששם דגמו הוא g3. פתאום אני מגלה שיש לג'י 3 כל מיני צבעים. אז שאלותי היא: איזה צבע יש ל512 מגה? והאם אפשר כל צבע שאתה בוחר? ומה צבע של כל נפח?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by ben060,

שלום, בקיץ אני והמשפחה נוסעים לחול. עקב כך ישנה דרישה למצלמת וידאו ול DVD מקליט שבו תתבצע ההמרה ל DVD . אשמח להמלצות שלכם. התקציב הוא 2000-2500 בערך, אבל אם יש זול יותר וטוב אז אין בעיה . תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by harel_d,

שלום לכולם, בשעה טובה אני מתקין מערכת חדשה למחשב הכוללת Windows 7 x64. הייתי שמח לשמוע מהו ה-Codec Pack הטוב ביותר להתקין על המערכת (וגם חסרונות של אותו Codec, אם יש). (1) מעוניין רק בצפייה של סרטים מכל הסוגים אך לא בקידוד. (2) למחשב מחוברים רמקולים 2.1. (3) אשמח לשמוע המלצות אם יש קודקים שעוברים ב-64bit. תודה!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by Rockaved,

שלום לכם אנשי HWzone . אני בהתלבטות בין הרמקולים FX6021 ו MX5021 של Altec Lansing . אני מחפש רמקולים איכותיים עם באס קצת פאנצ'י (לא כמו הZ2300 שיש לאחי הגדול שלדעתי הבאס קצת לא מדוייק ויותר מידי עמוק.) שישמעו איכותי ובעוצמה. אני שומע רוק,האוס,היפהופ,ראפ וטראנס. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה רמקולים לקנות ,בימים הקרובים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by nnfyrbsnss,

יש לי מערכת של SHARP וברמקולים יש באס, שני טווטרים קטנים שכתוב שהם Super Tweeter יש טויטר גדול יותר רגיל ויש רדיאטור פאסיבי ועכשיו בטעות הכנסתי את הטוויטרים פנימה ולאט לאט עם שירים הוצאתי קצת אבל לא מספיק, אז אני מחפש צליל שיפעיל את הטוויטר ואז הוא יצא החוצה. הדגם של הרמקולים CP-E700 המערכת: CD-E700 המערכת מחוברת למחשב יש לה מחליף דיסקים של 3 דאבל קסטה ורדיו תמונות: תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by dan9,

היי (הפעם אמרתי נלך על כרטיס אחר של יגרום להרבה בעיות כמו הWINTV PVR 150 כנראה שזה לא היה נכון ממש) יש לי בעיה מאד מאד מעצבנת שלא הצלחתי לפתור!! אחרי שירקתי דם והתקנתי VISTA על הHTPC שלי והכל עובד בסדר נותרה לי בעיה בצפית TV שזה הדבר הכי חשוב לי בHTPC!! אני משתמש בAVerTV Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22 וכאשר אני צופה בTV אני מקבל תמונה עם פסים עדינם שנמרחים וקפיצות של ריאלי בסאונד... בדקתי את זה גם בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס וגם שם זה קורה! אני משתמש בדריבר האחרון ואפילו ניסיתי אחד לפניו.... לדעתי זו לא בעיה של הדריבר אלה משהוא אחר במערכת יש לכם מושג כיון אני ממש עובד עצות :'( אנה עזרו לי בבקשה....

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by MaC_MaN,

כך אני מחפש רמקולים עד 500 ש"ח מחנויות בעלות סניפים רבים (ksp, ivory, bug וכו). לא מפריע לי 2.1, 4.1, 5.1 כל עוד זה לא משהו מהשוק שיהרס תוך יומיים או שאני ישמע כאילו אני באסלה העדפה ל4.1 תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by yosizach,

Creative X-Fi Fatality FPS Creative X-Fi Titanium 7.1 תודה .

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. Started by OfirN73,

ברשותי זוג רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3, ובנוסף כרטיס קול מדגם Creative SoundBlaster Live! 5.1. האם החלפתו ל-M-Audio Revolution 5.1 כדאית? האם אני ארגיש את השיפור באופן ניכר והאם אכן זה שווה את הוצאת הסכום כסף הלא מבוטל (לטעמי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by talevi,

מה זה HDD?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים