אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי אוזניות Sennheiser HD497 הנפלאות. כרגע בעבודה במחשב אני משתמש בהם בצירוף עם הכרטיס קול O/B על ה ASUS A7V8X הציפ מתוצרת realtek. למרות שאיכות השמע עדיין טובה יותר מה ATP3 (ציינתי שהאוזניות מדהימות?) אפשר לשמוע שיש די הרבה harmonic distortion יחסית ליצאות סאונד אחרות (דיסקמן, מערכת סטריאו). השאלה שלי היא פשוט איזה כרטיס קול שווה לקנות בשביל צליל יותר צלול. אין לי צורך כרגע בפיצרים נוספים...
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם. יש לי לוח אם של EPOX דגם 8KDA3J קניתי מסך 24 אינץ למחשב ועכשיו אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזיה, רצי לדעת איזה כרטיס טלויזה יכול להתחבר ללוח אם זה. אשמח גם לקבל המלצות לגבי כרטיסי טלויזיה. תודה רבה ויום טוב, אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין בכרטיס TV ב250 ש"J בלי שום חריגה . כמה שאלות לפני: אני מעוניין לחבר סוני 2 לכרטיס זה אפשרי ואם כן הכרטיס מסך עלול להשפיע? איך בדיוק זה פועל איזה פונרציות מגיעעות עם זה יש ערוצי AV וכו'? דרישות (אני יודע שאי אפשר לבקש הרבה בכזה מחיר): 1.שלט 2.צפיה באיכות סבירה 3.הקלטה באיכות סבירה(בסביר אני מתכוון למשהו שבאמת אפשר לראות כמו YOUTUBE לא דורש DVDRIP או HD) 4.חיבור לסוני 2. זהו תציעו מה שאפשר
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני יביא אותם מארה"ב כניראה ב1500 ש"ח בערך שזה יוצא בערך חצי ממה שזה עולה בארץ רציתי לדעת האם יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה? וביכלל איך הרמקולים
-
ברשותי כרטיס קול הרקולס DIGIFIRE 7.1 אני מחובר ממנו למערכת סטריאו עם כבל אופטי. בהגדרה של הכרטיס מסומנת היציאה האופטית/דיגיטלית אבל יש לי סאונד רק בסטריאו. יש אפשרות לערוך בדיקת שמיעה לכל רמקול בנפרד וכך שומעים כי בכל המצבים אני לא שומע סראונד-הסטריאו בכל מצב-אין רמקולים אחוריים או סנטר או סאב. גם שהוא מראה על השמעה לרמקול אחורי אני עדין מקבל סאונד בקדמיים אין לי הפרדה לכל לרמקול בנפרד מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית בבית עם רסיבר של YAMAHA ורמקולים של BOSTON. שמתי DVD ושמעתי ממש את האפקט של ה5.1! לאחר מכן,שמתי סרט עם AC3 שהורדתי.שומעים טוב,אבל את הרמקולים האחוריים לא שומעים כל כך ואני לא יודע למה... הסתכלתי בDVD וראיתי שיש את הסמל של DD בזמן שהסרט פועל. אז למה לא שומעים אותו דבר כמו בDVD אמיתי?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם יש יתרון למעבד 4 ליבות להרצת hd האם בכרטיב 9800 gfיש מאיץ חומרה שאלה קצת מטומטמת-איך משיגים upscaling-זה קשור לחומרה או תוכנה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אולי משהו יוכל לעזור לי בבקרה של השמע של ווינדוס xp יש שמה balance ימין ושמאל אני רוצה לבדוק תוך כדי נגון השיר הבעיה שברגע שאני מעביר ימין או שמאל הווליום יורד אוטומטית במכה אחת עד 0 בווינאמפ החופשי שאני מעביר בבלנס לימין עד הסוף אז עדיין שומעים חלש בשמאל . כנ"ל לימין. הjetaoudio יש לו בקרה בדיוק כמו בקרת שמע של ווינדוס ושם קורה לי אותו דבר ברגע שאני מעביר לימין או שמאל הווליום יורד עד 0 ממש. תאמת אני לא קפדן כל כך(רק לפעמים) הורדתי את music match וחיפשתי שמה בלנס ולא מצאתי אני מקווה שאחד ימצא לי פתרון או יביא קשור לנגן מדיה ברמה עם בלנס מוחלט לא כמו ווינאמפ(החופשי) שלא עושה בלנס עד הסוף ומכאן החשש לפגיעה בסטריאו של השירים תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 טוב להקלטת הרצאות. האם יש הבדל בין הנגנים השונים או שאופציית הטייפ מנהלים היא בערך באותה איכות בכולם?
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי מספרי נגני MP3, שיש להם אופציה להציג את המילים של השיר. ויש לי כמה שאלות: 1)איך זה עובד ? 2)האם צריך לצרף קובץ טקסט לנגן (כאשר מעבירים את השירים) ? 3)האם בכל השירים האופציה קיימת, או רק בחלק ? 4)למי שיש את הנגן, זה עובד בצורה טובה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המליצו לי על U3 או G3 או U2 בכל מקרה הסתכלתי עליהם קצת ולפי מה שראיתי כתוב שם כל הזמן משהו על חיי סוללה או משהו כזה שזה 50 שעות, זה אומר שאחרי כמה זמן הלכה הסוללה וזהו? אי אפשר לעשות יותר כלום על המכשיר?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני שבוע הבא מתכוון לרכוש מחשב, ואני כמובן צריך רמקולים. התקציב שלי לרמקולים לא גבוה במיוחד, רק 300 שקל. הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי שתי מערכות שקרצו לי, ורציתי להתעייץ איתכם. המערכות הן: Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=Zap מערכת מבית טוב, נתונים יחסית בסדר ומחיר סבבה. או מערכת רמקולים 5.1 ערוצים למערכת קולנוע תוצרת SUNKYO דגם: SK-9802 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3694# השימוש שאני מתכוון לעשות עם הרמקולים זה לא ביג דיל, סה"כ לשמוע מוזיקה, סרטים ולשחק. (הרמקולים יחוברו למחשב) איזה מבין המערכות עדיפה? איזו מערכת תתן איכות שמיעה טובה יותר? איז…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשעה טובה קניתי את האיפוד מיני והוא הגיע אלי תןך יומיים (הגיע ביום חמישי) ויש לי מס שאלות: 1. איך אפשר למחוק שירים מהנגן? 2. ביום שישי שמתי לב למכה שיש לו בפינה העליונה שאני בטוח שלא נגרמה על ידי כי בקושי נגעתי בו מאז שקיבלתי אותו והוא לא נפל או משהו, אז האם כדאי להתקשר למי שקניתי ממנו או לא? 3. האם זה הגיוני שהסוללה שלא תתרוקן ביותר מחצי לאחר יומיים של שימוש קצר ולא רצוף ולאחר טעינה של 6 שעות? תודה רבה לעונים!!!
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתאים ל רמקולים aztech 5.1 יש עליו ביקורת באתר ועים יש בטרייד זון אז יותר סבבה לא יותר מידיי 250 ככה
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי לאחר שנתיים בשימוש עם HD280 אני רוצה לשדרג. השימושים שלי הם בעיקר: משחקי רשת (team fortress2 , counter strike) ומוסיקה. יש לי כרטיס קול creative fatality champion pro. חשבתי על BayerD DT990 משומשות (במחיר של 1100-1300) או ATH-A900 . השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ורוב האוזניות גיימינג לא משו ממה שאני קורא באינטרנט. כדאי לי להשקיע במגבר ? יש לכם הצעות לזוג מסויים ??? ראיתי DT990 עם כיסוי כוס שחור ועם כיסוי כוס כסוף מה ההבדל ? תודה לעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת למחשב במשחקים שתומכים בדולבי שומעים בכל הרמקולים של המערכת כמו שצריך אבל בשאר הדברים לא הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שלפחות הסאב של המערכת שמחובר בחיבור שונה מזה של הסטריאו יפיק לי את הבאס תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הי לכולם. אני צריך רמקולים חדשים למחשב לצורך שמיעת מוסיקה מדי פעם וגם סרטים ומשחקים. אני לא אאודיופיל, לא צריך עוצמות מטורפות, והדרישה היחידה שלי היא שהם לא יעשו רעשים סטטיים מעצבנים כמו שהרמקולים הנוכחיים שלי עושים. (הממ.. בעצם יש לי אותה בעייה כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236446.msg2077557#msg2077557 רק שאצלי זה נפתר כשמחברים אוזניות) אז לסיכום - הכי זול פשוט ולא עושה צרות שיש, במסגרת התקציב (ייתכנו חריגות קטנות) תודה!
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איזה מערכת 2.1 כדי? http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?country_code=il®ion=europe&pID=FX6021 http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?pID=621®ion=europe&country_code=il או ה-ATP3 המ]ורסמים או הגירסה החדשה שלהם שלפי דעתי מכוערת וסתם הורסת!! :-\ :-\
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכשיו מערכת סטאריו ישנה אבל ממש טובה של sharp [cd-bp1500] ורציתי לקנות עוד מערכת ולחבר את שניהם ביחד למחשב. אז השאלה עם זה יעבוד עם אני יחבר את המערכת הישנה כאחוריים ואת החדשה שיש לה סאב לקידמית? ואיך המערכת הזאת? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=453277 כניראה אקנה אותה. לחבר שלי יש את ה630 שזה הדגם הקודם שלה וזאת אחלה של מערכת וגם שמעתי את זאת [הדגם החדש] בחנות והיא הייתה ממש טובה לדעתי.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקרן , בעיקר עבור הקרנת סרטי HD אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות Ultimate Ears ב-180$. האוזניות האלה נמכרות במחיר של E4C, אך מגיעות עם מפרט כמעט זהה כמו ל SHURE E5C. אם רק הייתי יכול לתאר לכם את הסאונד... חלומי! זה כאילו שהזמר שר בראשי! לאיפה אפשר להעלות תמונות?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואני מתלבת בין Microlab X-13 לZ4 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חברים יש לי IPOD שהגעתי להחלטה שהוא הרוס משהו מבפנים .. עכשיו לאן אני אוכל לשלוח את המכשיר שיתקנו לי אותו ?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ואיזה סוג מומלץ למשחקי רשת וscipe ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו ב DVD (של LG - חלק ממערכת שלמה) - אני מנגן דרך החיבור USB מדיסק און קי ולפעמים כשאני מנגן קבצי AVI הסאונד מפגר אחרי התמונה - זה לא קורה בכל סרט אבל לפעמים זה מופיע וזה ממש מציק, מה גם שכשאני מנגן את אותו הקובץ במחשב אין שום בעיה... יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-