אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
טוב אני מעוניין ליקנות את הDVD הזה כי לפי מה שהבנתי הוא הכי טוב צריך רק ליצרוב את הכתובוית עם הסרק ולא להדביק יש לו את כל הקודקים הכי חדשים וכ'ו אז רציתי לדעת אם זה נכון אני צריך חוות דעת איך הוא ואיך מעדכנים אותו תודה?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום שלום! כרגע יש לי בסלון HTPC שמחובר לטלוויזיה (איזה כיף לשמוע מוזיקה ככה), הייתי רוצה לצרף אליו מגבר ושני רמקולים כדיי לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל נראה לי שקצת איבדתי את הדרך בנוגע לציוד שאני צריך, אם אפשר לקבל עצה אני ממש אשמח. אני מקשיב בעיקר לרוק ואופרה (אני יודע סגנונות שונים לחלוטין..אולי אפשר למצוא משהו באמצע?). בכל מקרה, התקצב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחרגה קטנה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איפה אני משיג את הכבל הזה??? מישהו מכיר מקום ממש טוב לקנות כבלים,מקום שהמבחר גדול בו??
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש מיקרופון בטווח מחירים של עד 150 ש"ח (עדיף פחות). המיקרופון ישמש בעיקר לשיחות בסקייפ/מסנג'ר. מלבד איכות השמע, חשוב לי שניתן יהיה לדבר אל המיקרופון ממרחק ולא להצמיד אותו אל הפה. (אני לא מעוניין בשילובים של אוזניות ומיקרופונים, אלא במיקרופון בלבד).
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לא ראיתי שום תופס לפי מה שהבנתי יש פה המון אנשים שמבינים בסאונד יותר מכל מקום אחר ואני צריך את עזרתכם אז רציתי לשאול על אוזניות שיהיו טובות למשחקים בתקציב 500 ש"ח חריגה של 50 ש"ח רק אם זה באמת שווה את זה אני רוצה שהאוזניות יהיו נוחות זה גם דיי חשוב לי אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח האם Realteck אני מאוד מקווה שזה לא כל כך יהרוס לי את הסאונד קנייה מחו"ל זה גם בסדר וסתם שאלה: לSennheiser יש אחריות ארצית? תודה ענקית לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
קצת חשיפה לא תזיק - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442814,00.html
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני חיברתי את הטלפון למחשב,כי אני צריך שברדיו שלי ישמעו שיחות. עכשיו,במחשב עצמו,ברגע שמחברים עוד מיקרופון,הוא מפריד אותו מהמיקרופון השני. כלומר שיש שני יציאות ושני ערוצים. בתוכנה עצמה,אני יכול להגדיר רק ערוץ אחד,מה שגורם לכך ששומעים או את הטלפון,או את המיקרופון. את יודעת אולי איך מחברים שני ערוצים לאחד? זה טיפה דחוף כי בשבת אמורה להתארח להקה ואני צריך את זה עד אז תודה רבה, אורי. אגב,אני עובד עם וירטואל דיג'יי
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4149 איך לחבר כרטיס קול ללוח זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 שימו לב שהקרור בלוח חוסם את התקנת כרטיס הקול http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?ISList=13-128-362-S01%2c13-128-362-S02%2c13-128-362-S03%2c13-128-362-S04%2c13-128-362-S05&S7ImageFlag=1&Item=N82E16813128362&Depa=0&WaterMark=1&Description=GIGABYTE%20GA-EX58-UD5%20ATX%20Intel%20Motherboard%20-%20Retail
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כפי שמצויין בכותרת. אני מעוניין בזוג רמקולים (2.0 - סטריאו) בסכום שלא עולה על 500 ש"ח עם צליל מאוזן ומפורט עד כמה שניתן לסחוט מהסכום הזה. (חשבתי על המייקרולאב סולו 5C או על הקריאייטיב T20 שקיבלו ביקורות חמות למדי. לצערי לא יצא לי לשמוע אף לא אחד מהם) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
המגבר... roksan kandy mkIII רמקולים: avance omaga 503 מעוניין בכרטיס קול איכותי שישרת ברמה את הנ"ל , בסטיראו , אין צורך בסראונד
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! באתי לפורום הזה כי בשום מקום אחר לא עוזרים לי.. מקווה שכאן יעזרו =) אז ככה- אני מחפש אוזניות קשת ON TH EAR, רק למוזיקה עד 200 שקל. אני יודע שהתקציב ממש נמוך, אבל אני בסה"כ תלמיד יא שרוצה שבואטבוס אפשר יהיה לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית (ואני מבלה הרבה באטבוסים =\) אמממ בקשות מיוחדות- עמידות,נוחות, בעלות סאונד טוב (הייתי עם AKG 324P והסאונד שלהם סיפק אותי מאוד ) ושלא יהיו חמות בקיץ! ואם אפשר-מתקפלות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת רמקולים של 4.1 של genius . החיבורים הם בחלק האחורי של הסאב וופר: כעיקרון אני מבין שאני אמור לחבר 2 כבלים אל המחשב- אבל במחשב יש רק שקע אחד (הירוק). כרגע חיברתי את הרמקולים רק עם כבל אחד - ויוצא שבעצם 4 הרמקולים משמשים כקדמיים בלבד. מה עליי לעשות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל שלא יהיה את השקט הזה שבין השירים?? אלא הדיסק יחולק לשירים אבל ישמעו את כל השירים רצוף בלי שקט תדה לעוזרים!! מצטער אם זה לא הפורום המתאם!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בהנחה שיש כמה קבצי אודיו, באותה איכות, באותו אורך, באותו פורמט וכו', אבל מה שהם מייצגים (כלומר, המוזיקה/דיבור/וואטאבר) שונים, נגיד קובץ רוק כבד וקובץ של דיבור חלש (מצטער על הדוגמאות המעפנות, זה מה שהיה לי בראש...), האם יהיה הבדל בגודל הקובץ? במלים אחרות, האם גודל הקובץ נקבע רק על פי הפרמטרים הנ"ל או גם לפי התוכן שלו? לפי דעתי התוכן לא משנה, אני צודק? עריכה: עכשיו חשבתי על עוד משהו- אותו דבר אמור להיות נכון לכל סוג של מדיה (נגיד סרטים) נכון?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מערכת 5 רמקולים ואין לי ממש מקום ל3 רמקולים מקדימה, האם זה משנה אם הרמקול סנטר יהיה בקיר האחורי בין שני הרמקולים האחוריים או שהוא יהיה מקדימה בין שני הרמקולים הקידמיים? אם זה יהרוס לי את הסראונד או שזה לא משנה? תתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
וגם רצית לדעת איך איכות הרמקולים תודה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש בקרוב רמקולים איכותיים (אפשר להגיד במיוחד) כרגע יש לי: LUXEON 4.1 ושלא תבינו לא נכון, מערכת לא רעה בכלל אך כמה איכות אפשר לקנות ב260 ש"ח?! בכל מקרה אני יכול להרשות לעצמי אפילו את 5.1 המהולל של לוג'יטק ב3000 ש"ח. אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף... בכל מקרה חשבתי על ADA890 או ה5.1 פרומדיה של קליפש או הלוג'יטק שאני לא זוכר את שמו... מה שכן אני רוצה מקודד שאני יוכל לראות סרטים של די טי אס או דולבי דיגיטל, אז זה גם פרמטר חשוב... אבל מה אתם ממליצים מבחינת איכות ביחס לכסף? (כמובן גם עוצמה) יש לציין שהמערכת מיועדת למשחקים, סרטים ומוזיקה אלקטרונית כבדה... תודה לכל העוזרים! נ.ב אם מדברים על קליפש תנו אופציות מאיפה לקנות בבקשה למה אני יודע שהם לא מיובאים ממש לארץ..
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם כרטיס קול טוב ורציתי גם רמקולים עם סאב טוב אני לא יודע איזה פרטים אתם צריכים לדעת אז תשאלו בסביבות ה300-500 ש"ח ככה 2.1 4.1 5.1 7.1 לא משנה לי מה העיקר שישמעו טוב ואיכותי. אני לא צריך מגבר כי בכרטיס קול שקניתי Creative SB Audigy 2 ZS Platinium Pro ;D ;D ;D יש כבר מגבר נכון? כאילו, מה זה מגבר בעצם? רק כל החיבורים בקופסא נכון?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה יותר טוב אני יודע שה x-fi יותר חדש אבל לפטינום יש פאנל חיצוני ... אני צריך את זה לעריכה בavid ולמשחקים תודה..
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
פעם קניתי מחשב NEWRON בחנות באג, הוא היה דפוק מאז ההתחלה, ומאז יש לי נטיה להתרחק מהחנות הזו השאלה אם שווה לקנות אצלם נגן MP3 שאלתי ואמרו ש IRIVER IFP795 עולה 500 שקל! נשמע לי חשוד, הכי זול באינטרנט עולה 660 שקל המוכר אמר אבל שידעו ביום ראשון בוודאות אחרי שהיבואן ידבר איתם
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מספר מחשבים ואני משתף כמובן את המדיה שלי.. הבעיה היא כזו באחד המחשבים אשר יושב בסלון עם VMC! ברגע שאני נכנס לספרית הוידאו שלי ישנם תיקיות אשר בשימוש ויש שלא.. ניסיתי לבטל את התיקיות שאני לא רוצה בעזרת האשף של הVMC וגם דרך המדיה פליר למי שיודע! אך ללא הצלחה.. יש דרך שאני יכול לגרום לVMC לא להציג אותם? תודה רבה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-