עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טלווזיה Toshiba 42 LCD אני מחבר אותה עם כבל HDMI למחשב. אם אני רוצה לעבור לשידור של המחשב אני מעביר עם השלט של הטלווזיה ל-HDMI1, אם אני רוצה לחזור לטלוויזיה מן הסתם TV, עכשיו במידה והמחשב נשאר דולק, ואני מעביר רגע לטלווזיה וחוזר, אז יש כגמה דברים שחוזרים כאילו לברירת מחדל, לדוגמא HERTZ שאני משנה במחשב זה חוזר חזרה, סאונד נעלם, כלומר אם אני נמצא בתוך משחק מעביר רגע לטלווזיה וחוזר למחשב לא שומעים כלום, כלומר צריך לצאת מהמשמחק ולהיכנס שוב (גם קובץ ומסיקה מפסיק לפעול ברגעל שאני יוצא ממצב HDMI) ובנוסף גם אם אני משנה את תצוגת המסך עם השלט של הטלוויזיה נניח מ-WIDE ל-SUPER LIVE או משהו כזה. רציתי לדעת אם זה רק אצלי, ואם לא אז איך אפשר לשמור דברים כאלה ? (בחיבור VGA רגיל, לא הייתי…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. אם מחברים לו ראוטר או משהו הוא יוכל להתחבר לרשת אלחוטית בבית?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אוזניות טובות למחשב שאפשר לשמוע סאונד חד וחלק וחזק. 2. מה אתם אומרים על האוזניות של CREATIVE, האם כדאי לרכוש אוזניות שלהם או עדיף חברה אחרת. תודה רבה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. שלום לכולם ברצוני לרכוש אוזניות In Ear. תקציב: 550שח בכרטיס וויזה נטען - אם הזמנה מחול. סוג מוזיקה: Classic Rock, Metal, Industrial. נקודות החשובות לי: -אטימה כמה שיותר טובה -איכות הצליל כמה שיותר טובה - הצלילים הנמוכים בעדיפות הכי גבהה. -שהיו ניידות, כלומר שלא היו בעלות התנגדות גבהה מדיי ככה ש אייפוד שאפל החדש יסחב לפחות ל 5 שעות מוסיקה. - עדיף שיהיו מהארץ אבל אם יש אפשרות טובה יותר מחו"ל אז זאת לא בעיה אפשר להזמין. - המוסיקה תיהיה מקודדת ב MP3 בביטרייט של 320KBPS. היו לי כמה אפשרויות אבל אני בחפש דעה של מישהו מנוסה יותר ממני. Altec Lansing Im716 Altec Lansing Im616 Altec Lansing UHP 336 Ultimate Ears Super.Fi 3 (חדשות) Ultimate Ears Super.Fi 5 (משומשות באיביי) ועוד שאלה…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. שלום לכולם,אני צריך המלצה לרמקולים למחשב/טלווזיה בעל אופציות של 2 ערוצים. כלומר שיהיה מעין רסיבר לבין 2 מצבים של טלווזיה ומחשב. שכן המעבר צריך להיות פשוט ובלי לנתק כבלים וכדו'. עדיפות לשלט אלחוטי. ראיתי שכתוב במפרט הטכני: *Multi-way Inputs, suitable for connection either to PC or VCD, CD and TV, etc. פה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=700 אבל אינני מכיר את החברה. ראיתי גם את זה שנראה טוב אבל לא כתוב את שיש לו multi-way (שאני בכלל לא בטוח שזה מה שאני צריך) http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by ding,

אוקי אני מעוניין בכרטיס TV ב250 ש"J בלי שום חריגה . כמה שאלות לפני: אני מעוניין לחבר סוני 2 לכרטיס זה אפשרי ואם כן הכרטיס מסך עלול להשפיע? איך בדיוק זה פועל איזה פונרציות מגיעעות עם זה יש ערוצי AV וכו'? דרישות (אני יודע שאי אפשר לבקש הרבה בכזה מחיר): 1.שלט 2.צפיה באיכות סבירה 3.הקלטה באיכות סבירה(בסביר אני מתכוון למשהו שבאמת אפשר לראות כמו YOUTUBE לא דורש DVDRIP או HD) 4.חיבור לסוני 2. זהו תציעו מה שאפשר

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by barak_11,

אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי... אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף. כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P. אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714# מה אתם אומרים? על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

האם יש הבדל שמצדיק 500 שקל בין שני הכרטיסים? אני צריך את הכרטיס למוזיקה משחקים וסרטים האם יהיה הבדל שאני ישמע במשחקים נגיד או בסרטים או במוזיקה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by Demp,

שלום, יש לי בסלון מערכת סראונד ו-HTPC שהרכבתי מחלקים ישנים יחסית (2004), הלוח אם שיש לו בו הוא Epox 8RDA+ socket 462 nforce2 ultra 400agp חבר שלי הביא לי מתאם SPDIF של GIGABYTE בשביל שאני אוכל לשמוע ב6 ערוצים אבל הוא לא מתאים, הפינים לא תואמים. מה שאני רוצה לשאול זה האם עדיין ניתן להשיג מתאם SPDIF שיתאים ללוח שלי או שהחיבור ישן מדי?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. ערב טוב אנשים אני בונה HTPC שמטרתו (בנושא זה) בעיקר סרטים אבל בהחלט גם הזרמת מוזיקה. נאמר לי שאם איני אודיאופולית גמורה אין טעם להתקין כרטיס קול נפרד ואוכל בהחלט להשתמש בכרטיס הקול OB היות וכעת כרטיסי הקול בהחלט טובים. עדיין לא נסגרתי סופית על המעבד אבל יש שני לוחות אם על הפרק למעבד אינטל לוח GA-P35-DS3 http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2627&ProductName=GA-P35-DS3 למעבד AMD לוח:GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 לשניהם OB כרטיס ALC 889A שהבנתי שהוא כרטיס אייכותי ומתקדם יחסית. אולם נאמר לי שבניגוד למשל ללוח GA-P35-DQ6 http://www.gig…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by 11iceman11,

שלום, רציתי לדעת אם המסך 32A3000 Toshiba טוב? אני לא מכיר יותר מדי את התחום וראיתי פשוט מבצע שנראה ממש טוב: http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=203&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=5464327 לפי הבנתי למסך יש 2 תצורות: C גרסה יפנית E גרסה אירופאית איך אפשר לדעת אם זה C או E ? לפי המכירה שבלינק שצירפתי, זה שהם רושמים שהניגודיות היא 500cd/m2 זה לא מרשים/מרגיע אותי... מה שמגיע לארץ זה רק E ? האם מישהו מכיר את המסך / ממליץ ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. Started by HFDO5,

שלום, התקציב שלי הוא 2000 שקל מצאתי בגבולות התקציב 2 מכשירים שדיי דומים בפרטים שלהם: Haier L32R1 http://www.kaniti.co.il/Product.asp?Pid=1245646&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap〈=HE Sharp LC-32PX5M http://www.cinemaworld-online.co.il/Product.aspx?ProductID=319 את שתי הטלויזיות אני יכול לרכוש ב 2000 ש"ח כרגע השימושים לטלויזיה יהיו צפיה מממיר ומכבלים אנלוגיים סרטי DVD / מחשב בתדירות לא גבוהה משחקים - כמעט ולא. אם אפשרי תמיד יותר טוב אני מתלבט כרגע בין שתי הדגמים האלה לא מצאתי עוד דגמים בתקציב שלי של חברות עם שם נורמאלי לא DANTAX וכו'... למישהו יש אחת הטלויזיות הנ"ל? מישהו צפה / קרא ביקורת עליהן? יש הצעות למכשיר אחר בקטגורית מחיר שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. מה יותר טוב אני יודע שה x-fi יותר חדש אבל לפטינום יש פאנל חיצוני ... אני צריך את זה לעריכה בavid ולמשחקים תודה..

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by ofirng,

http://www.gamaoffice.co.il/products/110538 זה הטלויזיה לחדר.. יש לי תקציב עד 2500 אם תוכל לתת לי משהו יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  15. יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי. זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי? תודה לעונים. ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. אבא שלי משגע אותי לגביי מסך ולא מתחשק לי לראותו אותו עושה איזה קניה מטופשת. שוב........... אזי, אני פונה אליכם המומחים לגביי המלצה למסך טלויזיה לסלון. אין לי מה להוסיף פרט לעובדה שאני מקווה לראות יותר מתגובה אחת, אני לא יכול להסתמך על דעה של אדם אחד אולי תוהה, אז חברה להגיב לגבי דגם שאדם אחר המליץ עליו. תודה מראש לכל העונים g0vner_x3

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by orengore2,

שלום לכולם אני צריך המלצה לטלווזיה לסלון קודם כל שאלה - לא מצאתי שום סטיקי שמדבר על יחס מרחק וגודל טלווזיה (למרות שאני יודע שיש), אשמח לדעת מה היחס של 32 ו37 עכשיו לגבי הטלוויזיה, הולכת בעיקר לשידורים רגילים של יס וDVD, לעיתים סרטי HD מהמחשב ואולי קצת משחקים מראה - שלא יהיה מכוער רק יציאות - כמה שיותר ויותר טובות כמובן. HDMI כמובן, SCART וכו'. חשוב מאד - מכיוון שאין מערכת סטריאו בסלון או כל דבר אחר, אז שהרמקולים יהיו טובים אחרון - מעדיף FULL HD אלא אם תשכנעו אותי אחרת אין העדפה ללחברה מסויימת, מחבב קצת את סמסונג וLG תציעו מה שאתם חושבים, כמובן שבסוף אלך לראות את הטלוויזה במו עיני. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by emperor,

שלום, רכשתי לא מזמן את המערכת MX-530 של Logitech והרמקולים האחוריים קצרים מידי. מישהו יודע אילו כבלים ניתן לרכוש על מנת להאריך? אני צריך 7 מטר לכל רמקול, האם זה יפגע באיכות? תודה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  19. Started by צחי_אל,

היי, אני מחפש מערכת סראונד שאפשר יהיה לחבר לPS3 שלי. אני מחפש משהו זול יחסית ומוכן להתפשר על האיכות(החדר שלי יחסית קטן), ואם אפשר לחבר את המערכת גםלמחשב זה יהיה טוב, אבל לא חובה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  20. מתלבט בין שני אלה . כעיקרון השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים .

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. כרטיס PCI רגיל לא נכנס לי, בגלל קירור של הציפסט

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. Started by OmEr.il,

שלום, צד ימין פתאום נהיה חלש יותר.הבנתי ששזה כתוצאה מסתימה של שעוות אוזניים . היבואן נמצא בחיפה,אני ברמת גן,וייקח לזה מלא זמן להגיע לשם. יש למישהו המלצהעל מישהו יותר קרוב שיפתור את הבעיה? או אפילו אם אפשר לפתור לבד? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by BEST_VOL,

כמובן שחשבתי על הZ-5500 אבל רציתי לדעת האם במחיר שלהם יש רמקולים יותר טובים או שהם הכי טובים\משתלמים. תודה מראש, וערב טוב.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by ShayZigdon,

יש לי מגבר ממש ישן של חברה ששמה NAD עכשיו המערכת עבדה בצורה מצוינת במשך שנתיים על המחשב הישן. לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש. עכשיו הכבלים מסודרים בצורה כזאת הרמקול מחובר למגבר עם כבל כמו של רמקולים של מערכת ביתית קצוות ברזליים כאלה (חח אנלא טוב בהסברים) והמגבר מחובר עם כבל RCA למחשב עם יציאת בננה כזאת מתאימה למחשב. עכשיו שאני שם את המערכת במחשב הישן הכול עובד פיקס.. במחשב החדש יש רעש סטטי (אוםם חזק ממש) שמתגבר על הרעש שאמור לצאת רעש של הד כזה כאילו זה לא מחובר במקום הנכון ובמחשב החדש יש לפחות 6 יציאות חיברתי בכולם ועדיין יש את הרעש. אם מישהו לא הבין אני יסביר שוב. תודה לעוזרים חברה תעזרו זה ממש חשוב אני מקווה שהכול תקין במחשב החדש.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by eranisra,

כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר של ימאהה(אני משתמש ברמקולים 5.1) דרך כבל קואקסילי די איכותי שקניתי. יש לי במחשב גם יציאה אופטית וגם כניסה כזאת במגבר. השאלה שלי האם יהיה איזהשהוא הבדל שבגללו שווה לחבר עם כבל אופטי מהמחשב למגבר או להשאיר את הקואקס?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.