עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adamadamadam,

היי חברה אני חייב דיסק שיש בו כל מני צלילים וסאונד אפקטים בבקשה אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תגידו לי כי אני לא מוצא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by nec5e,

תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by nec5e,

מחפש נגן mp3 1 גיגה שישמש אותי גם כ-diskonkey יש חשיבות למהירות העברת מידע. בדקתי מספר דגמים והם עובדים לאט (250 מגה ב 3-6 דקות למרות שהם מוגדרים usb2). הייתי מבקש המלצה לנגן שמעביר מידע במהירות גדולה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by solet,

האם מדובר בכבל סטנדרטי שניתן לרכוש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? האם הוא מתאים לכל מערכת סטיראו (גם ישנה?) ולכל מחשב?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס קול מקצועי לעריכה אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל חשבתי לקבל יעוץ ממי שמבין עניין פה רק בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF אני מעוניין בכרטיס מעולה ואני מוכן להשקיע כסף (אפילו כמה אלפים) על כרטיס שיביא את הסחורה אני לא כל כך מתמצא בשוק והייתי רוצה שיחס עלות מול ביצוע יהיה טוב האם תוכלו לעזור לי? מי שבא לו שירשום גם למה כדאי את הכרטיס הזה (כי פשוט יש הרבה שלפי הנסיון האישי ממליצים ואנ רוצה שזה יהיה אובייקטיבי)

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by re5pect,

יום אחרי שהתקנתי את הפירמואר החדש לH10 הפסקתי לשמוע את הצד הימיני. אחרי כמה בדיקות מול מקורות אודיו שונים הגעתי למסקנה שזה החוט של האוזניה הימינית(החיבור בין החוט והקונקטור) פתחתי רק את הפקק הזה של הקונקטור, איך אפשר להגיע למגעים?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. ברצוני לרכוש dvd שקורא את כל הפורמטים או לפחות את רובם. אז אשמח לקבל הצעות לדגם שעונה לבקשתי ממתין לתגובתכם בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  8. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות נגן MP3 מעל 1GB שיכול להפעיל קיבצי ווידאו, והתקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב. האם בזמן הקרוב עומד לצאת נגן חדש שמתאים לדרישות שלי? בבקשה המליצו לי על נגן תותח. אני צריך לבחור נגן עד מחר בבוקר (יום שלישי)

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  9. קניתי היום תרמקולים ואני לא יודע איך להגדיר אותם כ 2.1 ולכן,אני חושב שרק רמקול אחד והסאב עובדים יש לי כרטיס קול Creative 5.1

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by moonjib,

תכננתי לקנות את ה-HD 435 . יש לי הצעת מחיר בסך 350 ש"ח לאוזניות בחנות הזאת: http://www.music-shop.co.il/index.cfm השאלה האם כדאי?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by evman007,

אני קונה את הכרטיס מחר.עכשיו יש לי רסיבר של JVC די מתקדם עם המון כניסות ורציתי לדעת לאיזה כניסה הכי מומלץ לחבר על מנת לקבל את הסאונד הכי טוב שאפשר.כרגע אני עם 2 רמקולים בלבד שמחוברים למערכת. וגם כמה עולה כבל דיגיטלי? תודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by barak19876,

ראיתי שיש נגן חדש ל iaudio רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו שווה לקנות או שזה סתם חרא iAudio A2 20GB וראיתי במפרט שלו שהוא יכול להקרין כתוביות של קבצים של SMI מישהוא מכיר את הקבצים האלה ומאיפה אני יכול להשיג סוג של כתוביות כאלה לסרטים ואם אוליי להעביר את סוג הקבצים של הכתוביות שיש לי לסוג הזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by skuki1,

אהלן! שנתיים יש לי נגן mp3 של קרייאיב.דגם: Tx FM 256 מגה. האמת, עד לא מזמן הייתי מרוצה ממנו מאוד. אבל בחודשים האחרונים הנגן שלי פשוט אוכל סוללות בצורה לא נורמלית הוא ירד מ8 שעות בערך לסביבות השעה! זה בלתי נסבל. אין לי כסף כרגע לנגן חדש. אין שום דבר לעשןת בנידון? תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  14. יש משהו כזה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. מה אתם אומרים על הרמקולים העל חוטיים? מה לדעתכם האיכות?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. היום הנגן עבד,עשיתי כמה העברות בUSB OTG,כיביתי את הנגן. עכשיו הוא כבר לא נדלק,לא מגיע לכלום,ושמחברים אותו או לUSB הוא מתחיל לצפצף כמו משוגע,מישהו יודע מה קרה? ד"א הנגן הזה כבר די הרבה זמן פגוע קשות,אבל אף פעם הוא לא עשה בעיות,רק לפעמים נטען קצת לאט. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Loui1410,

קניתי את הנגן MPIO FY600 עם 256MB אבל יש 11 חסרים... יצא לי רק 245MB.. מישהו יודע למה??????

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by yuvalt,

אני בונה פרוייקט שבשבילו אני צריך רמקולים הכוללים מפענח Dolby Digital. הרמקולים היחידים שמצאתי הם Z5500 של Logitech שהם במחיר מופקע בארץ. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה, -יובל

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by idani1983,

האם לIPOD יש איזה שהוא מנגון של ANTI SKIP או שמהו כזה שימנע ממנו לקפוץ בזמן ריצה לדוגמא כמו שיש ב X5 של IAUDIO

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by yotam360,

איזה MP3 הכי שווה לקנות בתקציב של 1500 ש"ח? שיהיה לפחות 1GB שיהיה אפשר לראות בו קליפים וסירטונים שיהיה אפשר להקליט בו ולשמוע רדיו בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  21. איך הרמקולים האלה לקולנוע ביתי KODA K103 ואיך החברה הזו בכללי קישור ====> http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5609

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by רן.ט,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי המערכות האלה?? http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323&nav=2 http://www.asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090&nav=1 מה עדיף לי לקנות??? (חשוב לציין שההפרש בין המחירים שלהם הוא רק 20 שקל)

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  23. Started by roli1,

יש לי נגן H 340 וכדי לראות סרטונים הוא זקוק לסיומת AVI איך ובמה משתמשים כדי להמיר את הסרטונים???

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי, האם ניתן לחבר רמקולים שמיועדים למחשב לרסיבר או משהו כזה? כלומר אם אני קונה רמקולים למחשב האם אני אוכל להשתמש בהם גם לדברים אחרים בעתיד? ואיך יציאה אופטית משפיעה/לא משפיע על העניין הנ"ל? (כלומר האם חייבים לקנות רמקולים עם יציאה כזו בשביל זה?) ולסיום- האם רמקולים לוייניים "לא למחשב" שעולים בין 1500-2000 יהיו לרוב טובים מרוב המערכות למחשב במחיר הזה? או שהם יהיו באותה רמה בערך?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by Chymes,

מפרט: כונן קשיח: SUBMICRO בנפח 4GB (הנגן הראשון בעולם) מסך: 260K צבעים בגודל 1.3" פורמטים נתמכים: WAV,WMA,MP3,OGG,FLAC,MPEG4 סוללה: עדיין לא ידוע הנגן כולל: רדיו, טייפ מנהלים, USB HOST, (מאפשר לחבר מצלמות/כרטיסי זיכרון ללא מחשב) הקלטה LINE IN. מחיר: לא ידוע תאריך השקה מתוכנן: אמצע - סוף פברואר. הנגן מנגן סרטים. עדיין לא ידוע באיזה מגבלות. הנגן הזה לא רואה ממטר את H10.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.