עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Vatos-Locos,

לקריאטיב 2 יתרונות ברורים, הגברה אחת לכל הרמקולים, וחוטים ארוכים לרמקולים האחוריים. מבחינת הגברה אין לי כל כך בעיה מקסימום שמים את שני ה ATP3 על אותו מצב ומגבירים דרך המחשב ובשני סטים של ATP3 אני מקבל איכות יותר טובה (זה בעצם הסיבה שאני לא רוצה להתפשר על הקריאטיב), ו2 סאבים (השאלה אם בכלל שני הסאבים יעבדו ביחד או שנגיד רק הקדמי יעבוד ומאחורה יתקבל רק סאונד מהרמקולים... לא יודע...) כל מקרה מה אתם אומרים? המחיר בערך זהה, וגם ככה יש לי כבר ATP3 אחד.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by kinggil,

שלום, יש לי כבל אופטי עכשיו אני רוצה לחבר אותו לDVD וממנו לכרטיס קול במחשב, עכשיו אני יוכל לשמוע מהרמקולים שמחוברים ל DVD ? תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by LRa,

שלום, אני מחפש רמקול קטן שישמש אותי כשאני שוכב לישון. משהן בסגנון הזה : http://www.pioneer.co.jp/press/release519-j.html מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by com,

משהו התנסה בנגנים של החברה הזו, ויכול לספר לי את התרשמותו? http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=271 תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by nec5e,

תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by powersoul,

היי, אני מחפש את האוזניות aiwa HP-J30, בעבר הן היום בשפע בארץ, ועכשיו אני לא מוצא אותן באף חנות... משהוא יודע איפה אפשר להשיג אותן? http://www.epinions.com/elec-Audio-Headphones-All-Aiwa_HP-J30 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. שלום רב. קיבלתי לפני מספר ימים אייפוד דור רביעי (ClickWheel). אין לי מטען לאייפוד. יש לי רק כבל: Dock Connector to USB 2.0 + FireWire . הבעיה שיש לי מחשב יחסית ישן, עם 4 יציאות של USB אבל זה USB גרסא 1.1 . כרגע הכבל מחובר למחשב דרך ה-USB, ולאייפוד דרך הדוק קונקטור. הבעיה שכשאני מפעיל את האייפוד (הבטריה חלשה מאוד) אז המחשב דורש חיבור דרך USB HIGH-POWER (אני יודע שזה USB גרסא 2.0, אבל כפי שציינתי אין לי כזה), והאייפוד נכבה לאחר כמה זמן ומופיע עליו כזה ציור של חיבור תקע לחשמל בקיר. השאלות שלי הן כאלה (עברתי על הפורום בחיפוש מס' פעמים): 1) האם האייפוד הזה (גרסא A1059) לא יכול להיטען דרך USB 1.1 ? 2) מה הפתרון? האם הפתרון הוא לרכוש דבר כזה: http://theistore.com/ezpower.html , …

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  8. אז ככה יש לי Creative Inspire 5200 5.1 עכשיו אני משפץ ת'חדר עושה תעלות בתוך הקיר ותולה אותם על הקירות יש אופצייה לעשות מין קופסת בקרה כזאתי של החיבוריי RCA ? כאילו לקבל נקבה ביציאה של הקיר ולחבר את הרמקולים בתוך הקיר ? אשמח לתגובות או מקום לקניית המוצרים ! בתודה איתי דוגמא שמצאתי : http://www.hometheater.co.il/logo.php?picturename=modules/coppermine/albums/userpics/10951/4.JPG

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SABONIS,

ראשית שלום לכולם. הממפרט שלי: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה. לוח אם Intel D845PESV. זיכרון 512+256 266 מגה הרץ. שני כוננים קשיחים, אחד של (40 ג'יגה)WD ושני של מקסטור (30 ג'יגה) סה"כ 70 ג'יגה. כרטיס קול של Creative SB Live 5.1 (לא מובנה). בזמן האחרון (חודש חודשיים אחרונים) בשעה שאני שומע סאונד ולדוגמה מפעיל אינטרנט או מפעיל אקרובט רידר או סתם לדוגמה פוטושופ, המוסיקה מתחילה לקרטע לי. לקרטע משמע הסאונד נהיה איטי ממש כמו בסלואו מושן, מתחילם להיות כל מיני רעשים ורעשי בזזז כאלה. התקנתי מחדש את הכרטיס קול, החלפתי לו דרייברים וכלום לא עזר. כעיקרון אני שומע מוסיקה דרך ווינאמפ 5 כברהחלפתי לווינאמפ 2.91, וניסיתי לשמוע גם ממדיה פלייר ושום דבר לא עזר, הקירטוע והרעשים עדיין ממשיכים בשע…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Chymes,

מפרט: כונן קשיח: SUBMICRO בנפח 4GB (הנגן הראשון בעולם) מסך: 260K צבעים בגודל 1.3" פורמטים נתמכים: WAV,WMA,MP3,OGG,FLAC,MPEG4 סוללה: עדיין לא ידוע הנגן כולל: רדיו, טייפ מנהלים, USB HOST, (מאפשר לחבר מצלמות/כרטיסי זיכרון ללא מחשב) הקלטה LINE IN. מחיר: לא ידוע תאריך השקה מתוכנן: אמצע - סוף פברואר. הנגן מנגן סרטים. עדיין לא ידוע באיזה מגבלות. הנגן הזה לא רואה ממטר את H10.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. האם יש דרך להעביר קבצי אודיו פורמט sd2f (מק) לפיסי???

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by 8-Ball,

שלום לכולם, קנו לאחי אייפוד וידאו 60 ג'יגה, ויש איתו כמה בעיות, הוא העתיק שירים עם התוכנה שבאה איתו איזה 300 שירים ואחרי הניתוק מהמחשב השירים כאילו נמחקו והם לא מופיעים ברשימת השירים. יש דרך להעתיק את השירים בלי התוכנה? לאיזה תיקיה צריך להעתיק אותם? ולאיזה תיקיה את הסרטים והתוכנות? באיזה פורמטים הוא תומך? ועוד שאלה חשובה, יש איזה עידכון גרסא אולי? איך אפשר לשפר את התמיכה בעברית? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by OZ123,

1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. חברי הפורום שלום רב. אני אשמח אם תקדישו כמה דקות לטובת הסקר הזה שמשווה בין הרמקולים הטובים בעלי שלושה ערוצים (2.1) הרמקולים כולם עד מחיר של 1200 ש"ח ללא יוצא מן הכלל. וכולם ניתנים לרכישה בארץ ללא יוצא מן הכלל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס קול מקצועי לעריכה אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל חשבתי לקבל יעוץ ממי שמבין עניין פה רק בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF אני מעוניין בכרטיס מעולה ואני מוכן להשקיע כסף (אפילו כמה אלפים) על כרטיס שיביא את הסחורה אני לא כל כך מתמצא בשוק והייתי רוצה שיחס עלות מול ביצוע יהיה טוב האם תוכלו לעזור לי? מי שבא לו שירשום גם למה כדאי את הכרטיס הזה (כי פשוט יש הרבה שלפי הנסיון האישי ממליצים ואנ רוצה שזה יהיה אובייקטיבי)

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  16. שלום.. רכשתי אתמול את הרמקולים.. ראיתי בzap שיש הרבה תגובות טובות.. עלה 400 שקל.. בכל מקרה יש בעיה כלשהי שאשמח לשמוע את דעתכם... רמקול ימין ורמקול שמאל.. מחוברים לסאבוופר ויש פלאג רגיל (הירוק) שאותו מחברים לסבוופאר מצד אחד ומצד שני למשחב (לשקע הירוק) עכשיו ברמקול משום מה אם מכניסים את הפלאג עד הסוף כמו שצריך.. שומעים רק ברמקול שמאל... עכשיו ע"י משיכה בכמה מילמטרים של הפלאג הירוק מהסבוופאר ניתן למצוא נקודה ששומעים בשני הרמקולים... אבל אז מדיי פעם יש בשיר "Pakim" פיצפוצים כאלה למיאית השנייה... וזה מאד מפריע לי... עכשיו אני לא יודע אם הבעיה.. בכ. קול (הוא על לוח האם.. אבל לוח אם איכותי של Asus) או שהבעיה בכבל.. או הבעיה ברמקול.. או שהבעיה בפלאג של הרמקול.. אשמח לשמוע דעתכם ב…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by evman007,

אני קונה את הכרטיס מחר.עכשיו יש לי רסיבר של JVC די מתקדם עם המון כניסות ורציתי לדעת לאיזה כניסה הכי מומלץ לחבר על מנת לקבל את הסאונד הכי טוב שאפשר.כרגע אני עם 2 רמקולים בלבד שמחוברים למערכת. וגם כמה עולה כבל דיגיטלי? תודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by iCe_bLaSt,

היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים : איכות הקול: נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה. ממשק : הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום. מסך: ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by oavitzur,

כתבתי תוכנה שהופכת את ה-tags של קבצי WMA/MP3. התוכנה נמצאת להורדה ב- http://mtaginfo.bravehost.com נגן sansa תומך בעברית לקבצי WMA אבל מראה אותם הפוך. ניתן להשתמש בתוכנה שלי להפיכת השם במחשב כך שיראה נכון בנגן. mtaginfo@gmail.com ;D

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by [NOS],

http://www.dumpalink.com/media/1132485747/Animusic_-_Acoustic_Curves ארוך אבל שווה לראות ולשמוע עד הסוף!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by moonjib,

תכננתי לקנות את ה-HD 435 . יש לי הצעת מחיר בסך 350 ש"ח לאוזניות בחנות הזאת: http://www.music-shop.co.il/index.cfm השאלה האם כדאי?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. Started by The World Champion,

לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש

23. Started by neogod,

איפה אפשר למצוא מידע על הרסיבר pioneer RONDO-2000/p? ומה דעתכם עליו? אני רוצה לקבל חוות דעת ! האם הוא איכותי? ושווה לקנות אותו מיד שניה? וכמה בערך הוא שווה??? או כל נתון אחר שאני צריך לדעת עליו!! תודה מראש קישור למגבר כשה שנמכר ב EBAY http://cgi.ebay.com.au/Pioneer-Rondo-Vintage-receiver-2000-p_W0QQitemZ5840275714QQcategoryZ3279QQcmdZViewItem

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by matan27,

טוב אז אתמול קניתי את הG3 1GB, אני מרוצה ממנו מאוד מאוד, הוא באמת נשמע נפלא (בהשוואה לאי פוד שיש לי) ונראה לי שהוא הולך להיות הנגן המועדף עליי בזמן הקרוב (למרות שהיעדו המקורי שלו זה ריצות..). למרות מערכת ההפעלה הקלה מאוד, לא הבנתי איך עושים פתיח אישי (רקע) ומכניסים אותו לנגן...אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים, אם צריך תוכנה וכו'.. תודה מראש, יום טוב

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. מישהו יודע בערך מתי הנגן הזה יגיעלארץ? מפני שההיצע שלו הוא טוב ולפי מה שאני יודע הוא כולל הכל... אז אם מישהו יודע אני אשמח הנגן הוא: CREATIVE Zen Vision:M נתונים:מידות-104x62x18.9mm נפח-30GB מסך-2.5" ,320x240 ,262,144 colours פורמטים-WMA,MP3,WAV,MPEG,DivX,XviD,WMV,JPG. יציאות-TV,AUDIO. זמן סוללה-14 שעות של סאונד ו-4 שעות של וידאו. יחס אות לרעש-Signal-to-Noise Ratio: up to 97dB הוא כולל רדיו טייפ מנהלים אורגנייז,לוח שנה וכו' טעינה דרך שקע חשמל או usb USB 2.0 EQ-8 presets & custom 5 band EQ setting החבילה כוללת:מטען כבל usb 2.0 ,פאוצ',מדריך למשתמש,ונגן. הוא מגיע בחמישה צבעים. וזהו זה מה שבינתיים למדתי עליו.... השאלה היא מתי פלא העולם הזה מגיע לארץ?מישהו יודע? [att…

• 35 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים