עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש לי מערכת KENWOOD אחת החזקות עם רמקולים וסאונד סוף הדרך חיברתי אותם למחשב עם כבל ואני שומע דיי מעפין עם הרמקולים דרך המחשב, מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה ? כי לא נראה לי שככה זה אמור להיות... הסאונד במערך ממש טוב. רציתי לשאול אם אתם חושבים שאפשר לשחק אם קצת הדגרות שישמע קצת יותר טוב . מה דעתכם?? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by elad-r,

יש אפשרות לערך קובץ mp3? אני לא מתכוון לחתוך קטע מתוך השיר אלא למשל להוריד מהשיר את הסולן או התופים או משהו כזה.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. Started by OpenCan,

אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  4. Started by benor,

נדפקו לי אוזניות MX350. רק אוזניה אחת עובדת מבין השניים. במקרה שתהיה אחריות, אני אצטרך להציג קבלות?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. היי. אני צריכה רמקולים למחשב שיהיו באיכות הכי סבירה שיש במחיר בסביבות ה-200 שקל. יש לי כרטיס קול תומך ב-5.1 ערוצים. אבל מבחינתי שיהיו גם רק 2.1. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by דני זוקו,

מה יותר משתלם לקנות? יש טעם לקנות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721237 , במקום LCD fullHD (בערך באותו הגודל) ? (יש תקציב).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Itzik.J,

שלום לכם, לאחרונה קיבלתי מקרוב משפחה סט רמקולים 5.1 ורסיבר, הידע שלי לא רחב בנושא האודיו לכן אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי המערכת, האם טובה? מתי יוצרה? רלוונטית לתקופה שלנו? וכו' אני אשמח. סט רמקולים: Luxman 5.1 AC-3 Series SR-377 רסיבר: YAMAHA RX-520 צירפתי כמה תמונות. תודה על העזרה.

8. Started by rap 4 ever,

טוב עד היום הישתמשתי ב aiwa karaoke nsx-v30 .. אני מחפש רמקולים איכותיים ( קניה בארץ ) שימוש בעיקר למוזיקה וצפייה בסרטים , עדיפות ל 2.1 עד 1000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. השאלה בכותרת... הכוונה היא לא בתחום הפיזי (קיפול, אופן ההלבשה וכו') אלא בתחום הסאונד. והאם PORTAPRO\SPORTAPRO יותר טובות מהן?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. Started by gjook,

שלום לכולם , המרחק צפייה בסלוני הוא בין 3-3.5 מטר לכן אני מתלבט בין הגדלים הנ"ל. התקציב הוא בערך 5500 ש"ח מה שכן הוא יכול להשתנות בהתאם ליחס בין הביצועים למחיר המומלץ ביותר. כלומר אם ישנה טלוויזה ממולצת בכמה מאות שקלים לכאן או לכאן אז אשמח לשמוע עליה. אני מחפש טלוויזת lcd הכוללת FULLHD.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. או שזה תלוי רק בכרטיס קול?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by moonjib,

תכננתי לקנות את ה-HD 435 . יש לי הצעת מחיר בסך 350 ש"ח לאוזניות בחנות הזאת: http://www.music-shop.co.il/index.cfm השאלה האם כדאי?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. מספר שאלות..חלקן מטופשות יותר מאחרות האפשרות לקלוט שידורי HD תלויה בממיר. השאלה היא אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה של 1920*1200, וממיר HD..דרוש כרטיס מיוחד כדי ליהנות משידורי ה HD? לגבי שידורים שהם לא HD, הרזולוציה המקסימלית שראיתי שנתמכת ע"י כרטיסי טלוויזיה היא 1280*1024..מה שאומר שאם אני צופה בהם במסך עם רזולוציה יותר גבוהה, אני מאבד איכות..נדמה לי, על בסיס ההנחה שמסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם ועוד שאלה שאולי קשורה יותרלפורום מסכים..אבל ננסה את מזלי מסך שתומך ב 1920*1200 ומחובר ישירות לממיר..מה תהיה הרזולוציה הנצפית והאם ניתן לשלוט בה..? וכמובן, קיים כרטיס כזה בתקציב של 400, חיצוני או PCMCIA? תודה

14. אני רוהצ אולי לקנות את הרמקולים האלו ורציתי לשמוע ביקורת עליהם, אני יודע שיש גם את ה- ATLANTIC 400 שהם יותר חדשים מהוולדוס אבל אמרו לי שהם פחות טובים. אז יאללה תמליצו...

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  15. Started by yuval_cohen,

למישהו ידוע על בעיות דריברים או בעיות אחרים של הפורטיסימו3 עם המערכת ווינדוס מילניום? (קראתי את התרד שמישהו פתח פה לא מזמן.. רציתי לדעת אם מישהו יודע על עוד בעיות..) תודה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  16. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אז בחרתי בaltec lansing vs2421 שעולים בארץ 320 במקרה חבר טס לארה"ב וראיתי ששם המחיר הוא 120 אז אני אקנה כבר דרכו אבל התקציב נשאר אז יש המלצות לרמקולים ב400 שקל לקנייה בארה"ב? המחיר גמיש אם 100 שקל יעשו הבדל רציני... בעיקר למוזיקה אבל גם משחקים מישהו יודע במקרה אם יש בעיה להעביר רמקולים שלא בקופסא במכס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  17. Started by DontPanic,

אני מתלבט בין סטים של רמקולי 2.1 השימוש העיקרי הוא סרטים (חלק בHD) סדרות ומעט מאוד מוזיקה קראתי קצת והגעתי לאופציות האלו: Microlab X-13 http://tms.co.il/product/7620 Microlab FC550 http://tms.co.il/product/3495 Philips SPA5300 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2556967 המחיר של שלושתם הוא בתקציב (עד 500) כך שהאיכות בסרטים תהיה הגורם המכריע וכן ראיתי את הסט הזה : Logitech Z323 ב270 ש"ח האם הוא עד כדי כך פחות טוב מהסטים הנ"ל אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  18. היום הייתי בדיזינגוף סנטר ויש שם חנות ממש מגניה בשם HANDY.... יש להם שם מלא גאדג'טים נחמדים וגם את כל הנגנים(נראה לי....) של IAUDIO... מחיר לM3L הוא 1990 שח מקווה שזה עוזר למישהו...... איתן

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי פיוניר DEH-P2600R לרכב ואני לא מצליח למצוא דף אחד באינטרנט באנגלית שמכיל מידע עליו

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  20. Started by ZXY1,

מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? Logitech Z323 או Creative SBS A320 או Creative SBS A220

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  21. Started by Natic Aliev,

אני מחפש לקנות את ה DAC/AMP הזה כבר כמה ימים. ובאמזון אזל המלאי וכל מקום אחר שאני מוצא את המוצר הזה האתר נראה לי shady מידי. אם מישהו מוכן לעזור לי למצוא מקום שאני יכול לקנות את המוצר הזה אני יודה לו או לה מאוד. עדיפות מאתר או חנות ישראלי אבל אם אין אז מחול גם בסדר. אפילו מוכן לקנות מיד 2 ממישהו שמוכן לוותר על הHP-A3 שלו או שלה. תודה.

22. Started by daphne_n,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לדיוידי הנייד הזה, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום ביקורת על המכשיר, אולי חבר'ה שבפורום מכירים את המכשיר ויש כל שהיא ביקורת האם שווה לי להשקיע 600 ש"ח על המכשיר? אני חייבת תשובה עוד היום כי היום אולי אני אלך לרכוש את המכשיר. תודה, דפנה..

23. Started by Lionizer,

אחרי סקירה די ארוכה והמלצות רבות החלטתי לקנות את הDT990 עכשיו אני רק צריך קצת עזרה באיזה כרטיס קול לרכוש אני מתלבט בין שני כרטיסי קול... Sound blaster Omni 5.1 שהוא usb עם Amp 600Ohm או Sound blaster Z pci השימושים הם גיימינג וmusic production חובבני . הדילמה היא גם מבחינת יציבות של דרייברים וכו' כי אני בטוח שיש הבדל בין usb לpci מהבחינה הזאת.. אשמח לקבל ייעוץ ועזרה. תודה מראש

24. אני זקוק להמלצה על רמקולים למחשב בשביל חבר שלי. הוא מתכוון להשקיע עד 300 שקל בארץ או 80 דולר בארה"ב כי דוד שלו מגיע לארץ. (השאלה היא עד כמה קשה יהיה גם להכניס אותם לארץ) תודה לכולם נ.ב. אין לו כרטיס קול מיוחד, אבל עדיין עדיף את היחס הטוב ביותר של איכות לעומת התקציב.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  25. Started by Borat,

קניתי לא מזמן רמקולים של מירולאב ולא שומעים טוב את הבאס ורק שאני משחק עם הווליום של הבאס הוא עובד טוב וגם זה מקס' לשיר אחד מה אני יכול לעשות? דגם הרמקולים Microlab M-700U

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.