עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by contA-,

קראתי את הביקורת על המדוזה (שלפי דעתי היתה מעולה ) ויש כמה מושגים מתוכה שאני לא מכיר ואני אשמח אם תוכלו לפרש אותם: "...אומנם הווקאלים הנשיים.." "...ה-Medusa עומדות במשימה בכבוד. מעבר לעובדה שקיים דרייבר נפרד לערוץ הקדמי ולערוץ האחורי.." "..הצלילים הקטנים שמשלימים את השירים השונים.." "..בתחום הצלילים הגבוהים הייתה מפיקה צליל מאוזן" בבקשה תפרשו את המושגים המובלטים. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by haifaboy,

ואני מנסה לברר האים המכשיר המומלץ הזה כבר קיבל גרסה פתוחת אזורים ואם כן כיצד ניתן למצוא מכשיר כזה פתוח לכל האזורים???

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. טוב אז יש לי את הלוח ויש לו יציאות לאודיו ויש לו גם יציאה קוקסואלית ויש לי גם כרטיס קול של קריאטיב CREATIVE LIVE ואני רוצה שאני יוכל להשתמש בכרטיס של קריאטיב בחדר כדי לשמוע יותר טוב במערכת אבל אני גם רוצה להשתמש ביציאה הקוקסואלית כדי לשמוע מוזיקה ברסיבר שנמא בסלון איך אפשר להגדיר ששניהם יהיו פעילים?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

http://www.bestsales.co.il/site/product.asp?product=2024 איך הוא בסדר? כי אני רוצה לקנות לחדר שלי,דרך אגב מישהו פעם קנה בחנות הזאת?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by LRa,

אהלן מחפש טלוויזיה בגודל 25-29 אינץ. תקציב בין 1500-1900, אבל עדיף פחות מ-1800. השימוש הוא בעיקר לכבלים ווידאו, ממש קצת לדי וי די. עדיף 25 איכותית מאשר 29 זבל, איכות תמונה מאוד חשובה. תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  6. אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. *הודעה בשביל חבר* היי, אני מעוניין לקנות כרטיס קול, או ממשק USB חיצוני כלשהו לצורכי הקלטה של גיטרה עד 600 ש"ח, עם אפשרות ליד שנייה. יש לי מגבר LINE 6 SPIDER III 15, ויש לו חיבור להקלטה חיצונית. ניסיתי להקליט דרך הLINE IN בכרטיס המובנה, והתוצאות בהתאם. ראיתי בחלק, אם לא בכל הכרטיסים שיש חיבור RIGHT וLEFT, האם אני רק אצטרך כבל אחר, או בכלל יציאות אחרות במגבר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  8. Started by dorono008,

אני מחפש כבר איזה שבוע שבועיים , ולא ממש מתקדם הייתי בחנויות שמציגות מסכים אבל או שלא היה להם חיבור כבלים או שהיתה תקלה..... היום אפילו הייתי בחנות , וניסו למכור לי מסך של SONY , ואני קולט שכל שאר המסכים בזום כדי להוריד איכות... בקיצור כנראה אי אפשר לדעת יותר מדי בתצוגה כי הם משנים את התנאים לפי מה שרוצים שתקנה מה אתם ממליצים מבין הבאים ? Sony p2530 Sony u2530 Samsung R81 היטאצ'י LD9000 טושיבה A3000 LG lc53 אם למישהוא יש הצעה אחרת אשמח לשמוע מטרת המסך בעיקר צפייה בכבלים אבל גם לחיבור למחשב וDVD וחולי.....

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by Tov_Tov,

מעוניין לרכוש אוזניות IEM, הנסיון שלי עם אוזניות מסתכם באוזניות של אייפון ו Senn's PX100 שיש לי כבר כמה שנים טובות * אוהב לשמוע - בערך 70% אלקטרונית - טראנסים, דאבסטפ 30% מיינסטרים- בכל הסיגנונות pop, reggai rap וגם קצת ישראלית * המקורות שלי יהיו - אייפון, מחשב נייד, VSX 521 פיוניר * לגבי הסאונד - חשוב לי שתהיה הפרדה מרוגשת בין הצלילים ובאס מאוזן + שמתאים למוזיקה שאני שומע * אטימות גם נושא חשוב, ישמשו בעיקר ללימודים והתנתקות מהסביבה * וכמובן נוחות כי ישמשו לזמן שימוש ארוך (3 שעות ומעלה ) חשבתי על הדגמים הבאים: vSonic gr07 Bass Edition (מניח שהBE עדיף בשבילי) hifiman re-400 gr06 ​Yamaha EPH-100SL Shure se215 האם הgr06 יהוו בכלל שדרוג מPX100? או שעלי להתקדם הלאה ל7 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by D-Bang,

אני רוצה לקנות אוזניות למיני דיסק שלי לפי מה שקראתי בפורום האוזניות המומלצות הן סוני EX 71 / MDR888 או MX500/400 א. יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון? ב. איזה עדיפות בינהן (גם מבחינת עלות) ג. יש בארץ מקום בו ניתן לקנות אותם???? ומה ההבל בין סוני 51 ל 71?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by ruff stuff,

היי. יש לי דיוידי של פיוניר והכתוביות בסיומת srt שהצמדתי לא עולות. שיניתי את הגדרות התרגום לעיברית עם קוד השפה וזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by gal1,

אני צריך המלצה לרסיבר בתקציב של 1000-1500 שקל תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. משהו בבקשה יוכל לעזור לי בקשר לאוזניות בקשר לאוזניות 202 HD בקשר לנוחות איך הם בנוחות שמעתי שהם גורמים להרבה זיעה ורק בגלל זה אני מטלבת עם לקנות אותם יש פה משהו שיש לו תאוזניהתקופה ויוכל להגיד לי בבקשההההה? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  14. הי, עוד שבוע בערך אני מקבל אוזניות חדשות מחו"ל, שצריכות ברן אין. אני יכול לעשות ברן אין ממייזו M6/ מחשב עם אונבורד/ PSP. יהיה לי הכי נוח לעשות עם PSP כי אני לא משתמש בו הרבה ופשוט להוציא את הסוללה לחבר לשנאי ולהשאיר 50 שעות, הבעיה היא שהפלט של הPSP מגעיל ומגיע לטונים נמוכים יותר מהנגן, אני חושש שאם לא כל הטונים ינוגנו דרך האוזניות ההשפעה תהיה שונה במקצת, אני לא יודע ב100% איך הדרייברים נצרבים, ואת ההשפעות של טונים מסוימים עליהם. האם הטונים שינוגנו דרך האוזניות משפיעים על הסאונד? אני מתכוון צלילים של ברן אין, פשוט הPSP לא מגיע לכל התדרים. תודה מראש אורי

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. ברצוני לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים 2.1 שניהם שיהיו כמה שיותר זולים אבל שיתנו תמורה כלשהי לכסף. איך ה- SW-M2.1 Slim של Genius? ואיך הכרטיסים הבאים: C-Media 8738 PC או Genius LIVE Maker 5.1? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by J S Bach,

לאחרונה נתקלתי במספר סוגי דיסקים: K2-HD, XRCD24, XRCD2, SACD , HDCD. ורציתי לדעת מה ההבדל באיכות ביניהם? לפי מה שאני הבנתי ההקלטות על הK2HD הן ב-24 BIT ו- 100KHZ XRCD24 ב-24 BIT ו-44.1KHZ XRCD2 ב-20 BIT ו-44.1KHZ אבל האם הדבר נכון ומי מבין כולם נחשב לאיכותי ביותר? ועם איזה דיסק הכי מומלץ לבדוק מערכת חדשה? -שאלה לא קשורה: האם כאשר אני מוריד דיסק למחשב ללא דחיסה בכלל , אני מאבד חומר? אני כרגע הורדתי את : Berlioz Symphonie Fantastique של PHILIP משנת 1974 באיכות 24BIT ו-96KHZ...אם איבדתי מהאיכות, ניתן לכמת את זה באחוזים? עריכה: הורדתי את הברליוז וזה הוריד לי את זה באיכות רגילה....16BIT ו-44KHZ

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קניתי את הכבל הזה: http://www.amperel.co.il/products/76074 וחיברתי את המחשב שלי (כ.קול On-Board - Realtek עם יציאה דיגיטאלית - COAX/Opt) או 965p-ds3 לרסיבר (JVC עם כניסת COAX/Opt), ואין קול. שמתי את הרסיבר על חיבור דיגיטלי ובמחשב ניגנתי שירים במדיה פלייר, ואין קול. יש איזו תוכנה/מקודד שצריך להוריד למחשב כדי שהקול יופעל?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  18. יש לי מערכת כזאתי עם 2 רמקולים, לפעמים אני מחבר את הקול של המחשב לשם כשאני רואה סרט בטלויזיה ושמתי לב שיש מין רעש סטטי כזה ממש חזק ובקושי שומעים את המוזיקה או הסרט מהמחשב, ברמקולים הרגילים שומעים מצויין אז זו לא בעיה בקובץ... זה דרך חיבור AUX אם זה עוזר.. מקווה שתוכלו לעזור, גיל

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by avivboker,

שלום השאלה שלי היא פשוטה למרות שחיפשתי בפורומים באתר לא מצאתי משו לטעמי.. אני מחפש נגן MKV ,אני יודע שבדרך כלל זה סטרימר הבעיה היא שאני לא מחפש להזרים את הסרט לטלויזיה אני מחפש מכשיר טוב, חזק שאני יוכל לחבר אליו USB עם סרט שהורדתי מהאינטרנט בדרך כלל פורמט MKV 1080P ושאני אוכל להצמיד אליו כתוביות בעברית (כמובן בפורמט SUB או STR) לא הכפת לי לקנות סטרימר שעושה את זה רק שיעשה את זה טוב וחלק וכמובן במחיר שפוי הצעות/המלצות מישהו??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gal1,

מישהו בקשה יכול להגיד לי מה ערוצים יש לרסיבר הזה? http://www.classicaudio.com/value/san/6060.html תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by coben,

האם זה בסדר לשים מערכת (PIONEER SX-P530) בחדר אמבטיה במקום גבוה ? אין סיכוי שזרם מיים יגיע לשם, אבל יש אדים וחום לפעמים.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  22. היי לפני כמה ימים שמתי לב שיצאו דריברים חדשים לכרטיס הcreative live value שלי (מחכה לזה כבר מההדרייבר האחרון שיצא עם יציאת win xp) אולי חלקכם כבר יודעים על זה אבל לאלה שלא וחשובה להם מערכת הקול שלהם אז הנה הלינק היש עדכון לדרריברים ולחבילת התוכנות שהן: play center 3,recorder,sround mixer,mini disc center,remote center תהנו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://www.razerzone.com/p-90-razer-mako-21-advanced-desktop-audio.aspx הם נראים לא רע, וקראתי ביקורות טובות מישהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשרי לשמוע אותם ואולי לקנות?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. כרגע יש לי מגבר ( JVC-RX-5022) שלא בשימוש מה עדיף לי ? לקנות זוג רמקולים נחמדים ב-1500 שקל כדולים של ורפדייל ? (אני יחבר אותם למחשב) או שעדיף לי לקחת מערכת נחמדה למחשב...(יש מגוון רחב) מה אתם אומרים ? ד"א: למישהו יש לינק למפרט של הרמקולים 621 של אלטק ? לא ראיתי אותם בחיים שלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוזניות earbuds שנכנסות לאוזן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.