אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
בכוונה כתבתי מערכת שמע, ולא קולנוע ביתי, כי אני צריך בעצם רק כמה רמקולים טובים למערכת בחדר השינה לשמוע איתם מוזיקה . יש לי רסיבר טכניקס SA-gx190 שאני לא צריך להחליף (מעולה לדעתי ) .. ורמקול אחד רצפתי (אני חושב. הוא גדול ) טוב. בתקציב הנ"ל כמה ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות ? (הערה : אני לא מבין שום דבר ברמקולים עצמם , אבל כן מבין קצת בסאונד . שומע בעיקר רוק קל , ישראלי . דברים כמו ברי סחרוף )
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היום סופית החלטתי שרמקולים 2.1 הם פשוט בזבוז לא משנה כמה איכותיים הם יהיו... בכל אופן אני רוצה המלצה לרמקולים שהם 5.1, אני חשבתי על ה Z5300 של לוגיטק מה אתם אומרים? לא דגם ישן קצת? :-\ או שהדגם הזה עדיין עושה את העבודה כמו שצריך פילו היום אחרי שנתיים? ולמי שמשתמש בהם כרגע יוכל להגיד לי איך הם מבחינת חסרונות ויתרונות? אם יש לכם המצלמה לדגם אחר אני ישמח מאוד לשמוע, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לאחר שמת לי הRio Nitrus (ימך שמו אמן) החלטתי שאני לא מחכה וקונה MP3 חדש, יותר רציני. חשוב להבהיר: ה1.5 של הריו הספיקו לי. אני לא עובר לעולם את הג'יגה ככה שנפח איחסון זה בכלל לא פונקציה עבורי. מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה: אני לא רוצה להטעין את הנגן כל לילה. מדי פעם אני נוסע לטיולים של יומיים-שלושה ואני רוצה שהנגן ינגן. תמיד מרגיז אותי שבאתרים רשום "8 שעות סוללה" שבסה"כ, זה מספיק- אבל המדידה מתבצעת על ווליום 10, בלי העברת שירים ידנית ובלי EQ. כשאתה מגיע לרגע האמת, המכשיר פועל שעה וחצי. דברים חשובים אחרים הם שיהיה Shuffle (אל תצחקו, נפלתי כבר על נגנים שאין בהם), שיהיה אפשר לשלוט בצורה נוחה על הפלייליסט (לפי אלבום, לפי אומן וכד'). תמיכה בעברית לא מעניינת לי אפילו את הימנית…
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני כנראה קונה H10 6ג'יגה ואני מעוניין לדעת איך מתקינים ומאיפה נמורידים רוקבוקס תודה יונתן
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תושבת ל-CREATIVE MICRO ZEN לאוטו משהו כמו דיבורית, לא שיטעין או משהו רק שיתחבר למערכת של האוטו. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי במחשב כניסה קואקסלית ויציאה כזאת בדיוידי השאלה שלי היא אם צריך תוכנה מיוחדת על המחשב כדי שאני יחבר את הדיוידי ואם צריך כבל שונה מ RCA רגיל תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פתאום... מה נראה לכם מקור הבעיה (יכול להיות טלטולים או שזה טיפה נרטב)? ואיך פותרים אותה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, רק זוג רמקולים (יכול להיות שאני אוסיף סאב) ויש לי כמה שאלות: 1.רמקולים יכולים לעבוד ללא מגבר ? 2. יש לי הזדמנות לקנות שני רמקולים כ"א 35 RMS ביחד עם מגבר חזק של שרווד, לא יודע בדיוק איזה דגם אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים ושהוא ממש איכותי הבנאדם רוצה 400 שקל על הרמקולים והמגבר ביחד (זה כמובן יד שנייה) האם שווה לקנות את זה ? 3. איזה סט 2.1 יש הכי טוב במחיר של 350-400 שקל ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש רמקולים וסורק. חשוב לי שהם יהיו של גניוס. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אמא שלי טסה מחר והיא עוברת בדיוטיפרי מן הסתם... יש לנו קנגו עם רדיו טייפ דיי מעפן אבל זה מספיק כי אני מחבר אליו דיסקמן או X5L דרך קלטת כזאת... אבל יש לנו חרא של רמקולים... רציתי לדעת אם אפשר להשיג מהדיוטיפרי או ממקום אחר רמקולים טובים עד 100$ ואם יהיה עם רדיוטייפ\דיסק מה טוב... לא צריך באסים מטורפים ודברים כאלה...סתם רמקולים שיהיה סאונד נקי וחם ושיהיה אפשר לשמוע בו דברים איכותיים יש משהו נורמלי בכלל שאפשר להשיג במחיר הזה? כי יש לי אפשרות אחרת של לקנות אוזניות לX5L (אני עם אוזניות סטוק) ולהשאר עם הרמקולים שיש לי עכשיו באוטו (שזה דיי מבאס) תודה..
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם אתם יודעים על עדכון של מכשיר ה-DVD מדגם LH-T250 של חברת LG לתמיכה בקובץ נפרד של כתוביות/תרגום בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ATP5 זה סט 4 רמקולים זהה ל ATP3, הוא נמכר בארץ לפני בערך 3 שנים (שה ATP3 רק נכנסו), המוווון זמן כבר לא ראיתי ולא שמעתי כלום על הסט הזה... אתם מכירים אתר\חנות שעדיין מוכרת אותם? ובכל זאת ממש מעניין אותי לדעת למה סט כזה מוצלח נעלם, וה ATP3 נשארו ועדיין נמכרים בכמויות היסטריות...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
1. בקשר לאוזניות המליצו לי על SHURE E2C - מה כל כך איכותי בזה? ולא עדיף E3C ? ומה ההבדל בין שתיהם? 2. בקשר לאביזרים יש לי אייריבר H340 אבל בלי שלט, עם מטען לקיר שמיועד לשקע אירופאי (אולי לא אירופאי לא יודע בדיוק אבל כזה שלא מתאים לארץ..), ואבד לי החוט OTG מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר (ואם כן אז איפה?) להשיג שלט (הסוג עם המסך LCD), מטען קיר שמתאים למכשיר (אירופאי) ולשקעים שיש בארץ, וחוט OTG? אה, ועוד משהו.. האם יש איזה כיסוי לנגן שאפשר לקנות, שבאמת מגן על הנגן מנפילות וכו' כמו המקורי, אבל לא אטום ? (שיהיה שקוף למסך ולמקשים שיהיה אפשר ללחץ על המקשים) תודה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקחת איתי לצבא את הנגן שלי, אבל החיבור היחיד של הטענה שקיבלתי הוא דרך חיבור יואסבי של מחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להטענה דרך חשמל בקיר, והאם ניתן לקנות את המתאם הנ"ל בארץ. תודה, ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם בנגנים מסוג זה ניתן להחליף כרטיס זיכרון כל הזמן? כלומר ליצור מכרטיס זיכרון "דיסק"? תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 בנפח של ג'יגה במחיר של עד 700 שקל פלוס מינוס. מצאתי נגן של סאנדיסק בנפח של ג'יגה (בצבע כסוף), האם הוא נגן טוב וכדאיי לקנות אותו? איזה עוד נגנים טובים יש בטווח המחיר שהצעתי?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שלשום קניתי את הכרטיס הנ"ל אולם לא מצאתי עליו פינים שניתן לחבר אליהם את הכניסה של המיקרופון והאוזניות שיש לי במארז. עד עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס אונבורד שעל הלוח. למישהו יש מושג אם ניתן בכלל לחבר את הכניסות האלה לכרטיס הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש ברשותי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V440 וזוג סטנד רמקולים של JAMO. הרסיבר מחובר למחשב, לכרטיס קול של הלוח אם (ABIT NF-7), שאלתי היא אם אני אקנה כרטיס קול טוב זה ישפר את האיכות של הסאונד? (הסאונד כרגע סבבה אבל אני מרגיש שיכול להיות יותר טוב).
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ראשית הייתי רוצה לומר תודה רבה על העזרה תמיד טוב לדעת שיש איפה לשאול שאלות ולקבל עזרה באופן מהיר ואיכותי. ברצוני לרכוש נגן MP3 ולאחר התלבטויות רבות החלטתי להעזר בכם כדי לבחור את הנגן האולטימטיבי בשבילי הדרישות שלי לנגן הם זכרון: 40 ג'יגה לפחות (רצוי יותר אפילו) רדיו: שיהיה סוללה: בעלת חיים ארוכים צג: צבעוני (יכולת צפייה בקטעי וידאו\ תמונות) USB ON THE GO (חשוב מאוד) לאחרונה נתקלתי בסידרת X5 של I AOUDIO שנראתה כמושלמת אך לרוע המזל הבנתי שכדי להטעין\להעלות קבצים עלי תמיד להשתמש במתאם\עריסת הטעינה דבר שלפי דעתי הוא מסורבל ולא נחוץ. האם למישהו יש רעיון לנגן איכותי שכזה? עלי לבקש תגובה בהולה מכיוון שאני קונה את הנגן ברצה"ב והאדם שיביא את זה איתו בחזרה לארץ חוזר ביום שישי. שוב …
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש קריאטיב ינספייר 2500 שזב 2 רמקולים וסאב. מה עדיף, לקנות עוד 2 רמקולים וסאב אותו דבר או פשוט להחליף ל 5.1? לא לשכוח שאם אני קונה עוד 2.1 אז יש לי 2 סאבוופרים תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. אני הולך לקבל מבן דוד שלי מיני דיסק של סוני מדגם mz-r70 השאלה שלי הוא האם המיני דיסק הזה טוב? למשהו יש ניסיון איתו? תמונה שלו: http://www.minidisc.org/images/sony_mzr70_huge.jpg תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS GAMER ואני רוצה להתאים לה מערכת SURROUND טובה לשימוש יותר משרדי (למצגות וסרטים פרסומיים ללקוחות) אני מבקש רק 5.1 ולא 7.1 אני לא יודע מה יתאים חשבתי על INSPIRE של CREATIVE איזו מערכת אני יכול לקנות שתהיה טובה לשימושים שלי ותן יחס של עלות מול ביצועים טוב? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם הנגן Sandisk Sansa 1Gb e140 מומלץ ? ראיתי אותו כאן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4644 אני יודע שזו חברה טובה ( הם המציאו את הדיסק און קי, לא? ) השאלה היא איך הנגן בכלליות ? איך הסאונד ? האם יש אקולייזר ? יש למישהו המלצות / השמצות ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-