אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי LCD מסוג סקארלט של LG (עם הגב האדום) בגודל 42. מאיזושהי סיבה מישהו חכם ב-LG חשב שזה יהיה מגניב ליצור צליל הדלקה קבוע לטלווזיה שמושמע באופן אוטומטי בעת ההדלקה. יש לציין שמדובר בצליל מרעיש במיוחד שגורם לכך שכל פעם שאני רוצה להדליק את המכשיר בלילה אני מעיר מישהו. הם כ"כ חכמים שם ב-LG שאפילו לא חשבו על אופציה בתפריט לבטל את הצליל המעיק הזה. אולי מישהו כאן מכיר איזה קוד טכנאי או משהו שיאפשר לי לבטל הנ"ל ?? (גם אם לצמיתות העיקר לבטל !!) תודה רבה חברים ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן להחליף לאחותי את המערכת מיני הבזיונית שיש לה, במערכת חדשה וקצת יותר רצינית. חשבתי על רסיבר נחמד + 2 רמקולים... לדעתי סט של 6 רמקולים יהיה מבוזבז שכן היא לא מרבה לראות סרטי דיוידי.. אבל אם יש משהו משתלם מאוד, זו גם אופציה. התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח. כמו שהזכרתי, השימוש העיקרי הוא מוזיקה - בעיקר רוק מכל הסוגים - חוץ מכבד. מכיוון שהיא לא נוהגת לשמוע בעוצמות גבוהות, הדגש הוא על האיכות ולא עוצמה. היא אוהבת לשמוע בעוצמות נמוכות/בינוניות. בינתיים חשבתי על הרסיבר הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11134 רמקולים לא ממש הצלחתי למצוא זוג, אבל סט של 6 מצאתי משהו שנראה נחמד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36217 אשמח אם תוכלו להמליץ על זוג רמקולים…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האון בורד שלי הוא AC97 רקוב ולכן אני משתמש בלייב 5.1 במקומו. יש לי X530 של לוג'יטק והייתי רוצה להתפנק על איזה כרטיס קול איכותי במחיר זול. בזמנו אני זוכר שהכרטיסים של הרקולס היו נחשבים לבין הטובים במחירים זולים ואטרקטיביים ואני חושב שגם היו חברות שלא היו כלכך מוכרות לי כמו A-SOUND או משהו כזה A-AUDIO לא זוכר וגם היה כל מיני דברים כאלו.. השאלה שלי איזה כרטיס קול תומך 5.1 עם 24 ביט ופיצ'רים יוקרתיים ועתידניים אני יכול לקנות עד 300 שקל, כלומר התמורה הכי מלאה שאני יכול לקבל בעבור סכום כסף זה לכ.קול תודה מראש לעזורים
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך טלוויזיה עם ממיר פנימי dvb-s. הגודל הוא 32 והתקציב הוא עד 2,000. בעיקר לצפייה בתכני SD. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי היום את הX530 של Logitech, עכשיו זה רק אצלי הוא או גם אצלכם שהרמקול הקידמי - מרכזי לא עובד ממש ? כאילו אני מפעיל מוזיקה והוא היחיד שלא משמיע ממש חזק, זה רק אצלי או מה ? עריכה: בעיה בדריברים =\ מצטער אפשר למחוק. גילתי ת'בעיה שהיא לא ברמקול עצמו היא איך שהוא קשורה לדריברים ולמערכת ולתאימות בניהם =\ ולא הבנתי ממש איך מסדרים את זה... אם מישהו יודע אז בבקשה שירשום, הכ.קול שיש לי הוא המובנה עם הלוח, רשום במפרט... סודר! אפשר למחוק/לנעול וכו'....
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שדרגתי מחשב ונאלצתי למכור את ה X-FI Elite pro עקב מחסור ב PCI . עכשיו אני מחפש מחליף ראוי . מהו הכרטיס קול הכי טוב כיום ? כעקרון אני רוצה כרטיס שיהיה טוב גם במשחקים וגם למוזיקה. הכרטיס יחובר למגבר . מה המלצותיכם ?! בגדול אין הגבלה בתקציב (יכול לעלות גם 2000 שח אם הוא שווה).
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום כרגע חזרתי עם הפלסמה החדשה דגם Marantz PDP42HD שילמתי עליה 5500 שקל ואני מאוד רוצה לשמוע מה דעתכם על הטלוויזיה ועל מחיר היה שם 2 דגמים של הטלוויזיה אחת בצבע לבן ב4700 שהיא HD READY והשחורה שהיא ב5500 והמוכר אמר לי שכבר יש כרטיס HD בפנים חיפשתי ואני לא מוצא יציאה של HD במסך אבל הוא אמר לי שHD מכוונים מהשלט וזה לא יציאה של כבל מישהו יכול לומר לי האם זה נכון ואיך אני רואה ב HD עם המסך? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , בהמשך לבניית מערכת הקולנוע שלי אני מעוניין לקנות סנטר איכותי ( יחסית למחיר כמובן.. ) הייתי רוצה שתמליצו לי על סנטר במחיר של עד 1500 ש"ח שיתן תמורה טובה למחיר . האמת ששמעתי בעבר כמה סנטרים טובים אבל לא היה בידי המחיר בשבילם. אחד מהם היה של B&W הזה.. http://www.homecinemachoice.com/frame.html?http://www.homecinemachoice.com/testbench/CentreSpeakers/B&W/BWLCR6S2.shtml מאוד אהבתי אותו , יש לו צליל חם ונעים והוא נותן באסים יחסית מעולים לסדר גודל של הסנטרים במחיר הזה. הבעייה העיקרית שלי כרגע שהבנתי שקשה מאוד להשיג אותו היום. הוא ייצא כבר מייצור סדיר. לפני כמה שנים הוא עלה לא מעט ( אני חושב 2500 בערך.. ) אבל היום אני מאמין שאני יכול להשיג אותו ב 1000 - 15…
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחובר עם היציאה הדיגיטלית ובטסט אני שומע רק את שתי הרמקולים הקדמיים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אנחנו מחפשים לקנות טלוויזיה חדשה לסלון, אני לא ממש בקיע בנושא ולכן אני שואל כאן, מה שהכי חשוב לי זה קישוריות, שתיהיה הכי מתקדמת.. איכות תמונה טובה, 1080פ. לא ממש חשוב התלת מימד כי אני לא ממש מתלהב מזה כל עוד זה עם משקפיים. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הלך לי הספק כח של הרמקולים (חוט נקרע, הלחמתי אותו כבר פעם אחת והוא נקרע שוב) יש למשהוא מושג איפה אפשר להשיג ספק מקביל (עדיף של חברה אחרת) מנסיון גם הספק של JBL spyro/creature מתאים
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי הלוח אם והחלפתי אותו בחדש: GIGABYTE - GA-G41M-ESL2 הבעיה היא שלא שמתי לב כשקניתי אותו אם יש לו בכרטיס קול על הלוח גם יציאה אופטית\קואקסיאלית. אפשר לקבל בבקשה המלצה לכרטיס קול זול שיש לו גם יציאה אופטית וגם יציאה רגילה לאודיו. תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון, גודל 30" ומעלה עם תצוגה סבבה. אני לא יודע בדיוק כמה להקציב, אבל ראיתי שהממוצע הוא 3000 אלף שקל. בטווח המחירים הזה, יש טלוויזית LCD מומלצת שאיכות התמונה בה טובה מאוד+?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם אני כיום בעל גאה של Creative Inspire 5200 5.1 כבר כ4 שנים. יש לי כרטיס קול על הלוח רילטק מלוח של ג'גהבייט 945 אשר שומעים בו יחסית בסדר... השאלה האם אני אקנה כרטיס קול לדוגמה X-Fi XtremeAudio/AUDIGY SE של Creative יהיה הבדל משמעותי? השימושים העיקריים הינם מוזיקה וממש קצת סרטים... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי המון דיסקים ישנים עם סרטים ב DIVX וקובץ נפרד של כתוביות בעברית , ולא תמיד באותו שם של הקובץ וידאו, יש לי בערך 200 דיסקים ,ואין לי כוח להמיר אותם או להפוך כתוביות . .. . יש כיום נגן שאם אני יכניס לו את הדיסק הוא ייקרא את הסרט והכתובית בצורה תקינה ? בלי להפוך את האותיות בעברית ... תודה ..
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם פס הקול של קובץ וידאו מקודד בסטריאו או בסראונד?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הרמקולים Philips SPA7350 , ורציתי לדעת (בעיקר מאנשים שיש להם אותם) איך הם, איך הבאס, העוצמה שלהם, האם הם מזייפים והכי חשבו בשבילי, כשאני לא שומע שום מוזיקה, והרמקולים עובדים, האם יש איזשהו רעש סטטי מציק? http://ypk.cs4u.co.il/wbl_vcs31_P_Images/cuc%5Cpic%5C1MFSPA7350_3.jpg תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב"ממיר" "קופסה" "מכשיר עם כפתורים עליו" של ה x-fi elit pro אי אפשר פשוט לשלוט דרך הכפתורים עצמם!!! אני חייב את השלט כדי להנמיך לשלוט באפקטים והכול! אני יכול לעשות רק mute דרך הדבר הזה-פעם זה עבד לי-יום אחד פשוט הפסיק לעבוד-למה?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כבר מזמן אני נתקל בכל מיני מגברים עם שמות כמו "integrated" "vitage" "tube" "class T" "Pre AMP" כל מיני שטויות כאלה שאין לי כל כך מושג מה ההבדל בינהם בדיוק. הבנתי שיש הבדל בטכנולוגיות של המגברים ?? אשמח לשמוע לדוגמה מה זה : Pre AMP integrated\vintage (יש הבדל ?) מגבר משולב . POWER AMP . מה ההבדל בין RECIEVER למגבר רגיל ? בקיצור הרבה שאלות קטנות כאלה אשמח אם מישהו יסגור אותי על כל העיניין ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לכם מושג למה INSPIRE 2.1 T2900 Creative עולה יותר מINSPIRE T3000 Creative ? http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4 אהה...ויש לכם המלצה יותר טובה מהשניים...אז בבקשה ;D
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים קומפקטיים, משמע שיהיו יחידה אחת (לא מופרדים), שיהיה קל ומהיר להוציא ולהכניס אותם מהתיק. חשוב שיקבלו חשמל\טעינה מ-USB כי תכלס רוב הזמן הם יהיו מחוברים למחשב בעבודה שיש לו רק רמקולים מובנים במארז, השימוש זה בעיקר שירים. יהיה לי קשה להסתדר עם משהו שמקבל חשמל מהקיר, וגם סוללות בלי חיבור USB יהיה לי בעיה כל הזמן לטעון בבית. חשבתי על ה-JBL ON TOUR הרגיל שעולה 350 שקל, אבל אין לי מושג איך האיכות סאונד של דבר כ"כ קטן. אני לא חושב שיתנו לי בבאג לפתוח אותם ולשמוע, אז אני מחפש המלצה ממי שבאמת שמע רמקולים מהסוג הזה (ומהמחיר הזה) ויכול להמליץ לי (בבקשה בלי המלצות סתם על סמך סקירות, זה לא מה שאני מחפש). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן קראתי את הסטיקי ואני עדין מתלבט הייתי רוצה לקנות נגן MP3 (מבוסס HD) בנפח של 5-6GB (או יותר) תמיכה בעברית חשובה לי התקציב הוא בסביבות ה1300 ש"ח חשבתי בכיוון של הH-10 6GB או הZen Micro אבל שמעתי דעות מעורבות עליו אם מישהו שיש לו אותו יכול לספר לי עליו זה יעזור מאוד כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי Audigy 2 כבר כמעט שנה, ורק אתמול שמתי לב שכאשר שמים את הרמקולים על העוצמה הגבוהה ביותר, אז יש רחש חלש שע"מ לשמוע אותו יש צורך לקרב את האוזן למרחק של 2 ס"מ מהרמקול. האם זה טבעי ? פשוט מוזר לי שגליתי את זה רק אחרי שנה :-X לא זכרתי דבר כזה בעבר
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הKOSS אבל האטמים שלהם התבלו אחרי יותר משנה וחצי ולפני שאני קונה אטמים חדשים חשבתי אולי לקנות אוזניות חדשות בשביל שיפור באיכות , כרגע אני מאוד נהנה מהKOSS במיוחד מהבאס הCX300 יכולים לתת לי שיפור איכות משמעותי ,שווה להשקיע בהם?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-