עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי =] יש לי 150 שקל לאוזניות כפתור, ואחרי חיפושים הבנתי שהMX550 של סנהיזר יהיו הבחירה הכי טובה מה אתם אומרים ? יש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by powersoul,

היי, אני מחפש חוות דעת של משהוא על האוזניות האלו: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by fuflik,

לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by ruff stuff,

שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית lg שקניתי ב 200 דולר בדיוטי פרי והיא באה עם חמישה רמקוךים וסאב יש אפשרות לחבר אותה למחשב שלי? ואם כן מהו החיבור שאני צריך. תודה.

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by FARKASH7,

האם קיים לH10 אביזר שמתחבר אליו ומשדר לרדיו על תדר מסוים מוזיקה כמו של האייפוד? לחבר שלי יש מכשיר כזה שמגיע עם עריסה(מעין דיבורית) לIPOD האם יש עריסה לאוטו גם לH10? עריכה: מצאתי שיש את שני האביזרים הנ"ל אבל בחו"ל האם הם נמכרים בארץ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Creative X-Fi XtremeMusic או Creative Audigy 2 ZS השימושים שלי הם משחקים סרטים ומוזיקה והדגש על איכות אז אני אומר מה יספק אותי מבחינת איכות כי אני קונה רמקולים של אלטק לנסינג תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. אני קונה עוד שבוע ת'רמקולים Creative Inspire T7900 ואת הכרטיס קול Creative Live 7.1 ..אני שתגידו לי מה ההבדל בין הכרטיס קול הזה לאודיג'י 2 ...שיקר ב100 שקל...ואם אני צריך בכלל ת'אודיג'י הזה והLIVE יספיק לי...אני צריך לשמוע מוזיקה זהו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by ZUMARA1,

טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשתי שאלות חשובות: 1. האם הנגן תומך בPlaylists? 2. הבנתי שיש שיש לסאנדיסק נגן שתומך בתיקיות איזה נגן זה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Holy,

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר חד משמעי

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  11. איזה עדכון להוריד יש כמה ? זה דופק ת'מכשיר ? http://www.hebpod.info/ לא עובד או שאולי זה רק אצלי

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by gigabot,

שלום, קודם כל אני יודע שיש הרבה תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא באמת עוזר להחליט, בא אליי היום טכנאי 2 נחמדים חחח אבל לא קשור, הציעו הצעות מאוד אטרקטיביות... אינטרנט + טלפון + כבלים + 3 ממירים VOD (החדשים) [המהירים] ב 320 שקל... עכשיו ההתקבטות שלי היא לא בכיוון של האינטרנט כי הוא ממש טוב, והטלפון גם לא כל כך חשוב כיא ני לא מדבר הרבה השאלה העיקרית: היא איכות השידור (לא שיש לי סופר טלויזיה) תוכן השידור, אני כמשתמש ותיק בYES מסופק מהתוכן תמיד יש מה לראות סרטים טובים תוכניות טובות אני "מפחד" לעבוד לHOT כי יש לחברים שלי ואף פעם לא מצאתי משהו מעניין משהו שיכול להשתווהת ליס, כאן אתם נכנסים לתמונה, אני צריך שתעזרו לי להחליט, מבחינת תוכן, אינטרנט, וכולל, תודה רבה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nehmia,

שיהיה כמה שיותר זול אם יש לך המלצות אתם מוזמנים...

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  14. בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by yossi126,

שלום לכולם אני מתלבט בין ה T5900 וה T6060 של קריאטיב. אני שומע בעיקר מוזיקה ואיכות השמע חשובה לי מאוד X-530 לא רלבנטי כי אני תולה את המערכת על הקיר ואין להם שלט

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  16. אני מחפש המלצה לכרטיס למשחקים בתקציב של בערך 550 שקל, לא מחפש לחסוך ולקנות משהו ממש זול.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by roes,

יש לי כמה שאלות על הכריס קול הזה: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci 1. Creative היא חברה טובה לכרטיסי קול? 2. הכרטיס הזה טוב? 3. יש בו משהו מיחוד? כמה הוא עולה???

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. אני חייב לקנות היום או מחר אוזניות אז חשבתי על ה MX 400 או 500 ואל תציאו לי את ה550 כי זה לא יגיע עד מחר תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by cleric,

טוב אני מקווה שתבינו משהו מהתיאור, אני מחפש את השם (דגם+חברה) של רמקולים למחשב שמעוצבים כמו קסדה של אלה מstar wars הסאב הוא מין קסדה הפוכה גדולה, והרמקולים הם מין גרסה מוקטנת של הסאב , הדגם שאני מתכוון אליו הוא לבן, יכול להיות שיש עוד צבעים תודה לעוזרים , בין העונים נכונה יוגרל קפלס"ט צהלי משומש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  20. Started by ELiA,

יש לי סאב וופר של רוקפורד ועד שאני יוציא רשיון (שנה וחצי) אני רוצה לחבר אותו למחשב.. אין לי בכרטיס קול כניסה של סאב זה כרטיס קול מובנה. מהסאב יוצא כבל + - איך אפשר לחבר? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by erlich9,

אם מישהו מכיר את הרסיבר הנ"ל??? האם הוא שווה והאם יש לו אפשרות חיבור למחשב נ.ב אם כן איך???

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by ido-nava,

ישלי במחשב כרטיס קול 7.1 (מובנה על לוח gigabyte k8n pro sli) ועכשיו אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאני יוכל למצוא במחיר של כ1400 שקל ... (CREATIVE LOGITECH) ועכשיו השאלות שלי, האם מערכת 7.1 זה יותר מדי ? או שמספיק 5.1 ? האם הכרטיס קול המובנה שיש לי כדאי ? או שצריך לקנות כרטיס חדש ואיזו מערכת תיהיה הכי משתלמת לי (מבחינת עוצמה, איכות וכו') תודה רבה !!!

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  23. חיפשתי כבר בפורומים, אבל לא מצאתי משו שעזר לי במיוחד. אני לא מבין איך עושים את כל התהליך, איזה דברים צריך, ואם צריך תוכנה או משהו בשביל זה. תודה

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by erlich9,

יש לי 2000 שקל +- ואני חשבתי לאחר המלצות על המערכת הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1780725 האם אתם ממליצים עליה או על משהו אחר במחיר דומה ואני גם מתכנן לחבר את הרסיבר והרמקולים למחשב...יש לי כרטיס 7.1 ואין לי מושג אם אפשר לחבר ואם כן אז איך... בבקשה עזרו לי נ.ב אני חדש בתחום ואין לי מושג בגרוש לכן אני חייב עזרההההכ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. אני שוקל לקנות את האוזניות האלה, אבל כמה דברים מרכזיים מטרידים אותי כרגע (חוץ מהמחיר כמובן ). 1) לאוזניות יש התנגדות מאוד מאוד גדולה (300 אוהם). האם זה לא אומר שחייבים מגבר כדי לשמוע בהן נורמלי? מביקורות שסקרתי, עושה רושם שלא צריך מגבר, אבל אני רוצה לוודא. 2) ההתקן המבטל רעשים, דורש שתי בטריות. אני לא אוהב את הרעיון של תחזוקה לאוזניות. למישהו יש מושג לכמה זמן מספיקות הבטריות האלה, והאם יש "עונש" על שימוש בלי בטריות, מעבר לביטול המנגנון לביטול רעשים? 3) אם נתעלם מהמנגנון לביטול רעשים, ונתרכז באיכות שמע של האוזניות - האם יש אוזניות זולות משמעותית, עם אותה איכות פחות או יותר? כלומר, האם המחיר הוא רק בגלל המנגנון הזה, אם שיש ערך מוסף מעבר לזה? אני יודע שלאוזניות יכולה לה…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.