עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LRa,

שבת שלום, אני מחפש טלוויזיה לסבתא שלי. מצאתי טלוויזיה ממש זולה של AOC 27 אינץ: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode= מכיוון שהטלוויזיה היא לסבתא, היא לא צריכה להיות משוכללת או עם פונקציות מיוחדות. מה דעתכם על כל חברות הזבל שיש רק בארץ? האם הטלווזיות האלה שוות משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

שלום, קניתי טלויזיה עם חיבור HDMI, ואני מעוניין לחבר לה מחשב. הבנתי שיש דרך להפוך את כניסת הHDMI לDIV. אודה לכם אם תגידו\תכתבו מאיפה ניתן להשיג את המחבר הזה(עדיך שיהייה חוט). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by MacGyver,

מוד נחמד ביותר לקראייטיב זן מיקרו מישהו לקח קופסא של סוכריות מנטה ובנה קופסת מתכת יפה(מאוד...!) למיקרו.... אני מפרסם את זה כי אפשר לעשות את זה לכל מכשיר לפי הגדלים.... l הערה-יש צורך לרדת טיפה בדף.... ***הערה-נוספת*** http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?p=1203112#post1203112 איתן

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

Where can i buy those speakers ? I saw just the 7.1 set. BTW, This set (megaworks 2.1 THX) recommended ? Thanks!

5. Started by Natishapiro,

אהלן, אחרי סקירת מאמרים רבים גיבשתי דעה, ופתחתי אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=517580.new#new תודה רבה, והמשך יום נעים (:

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  6. טוב אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי חשבתי בכיוון של ה 5.1 וה Z640 עכשיו במידה ואני אקנה את זה רציתי לדעת האם בכלל המחשב שלי יוכל לנצל את המערכת הזו? כאילו האם הכרטיס קול שלי תומך ב 5.1 ???? או שאני אצטרך גם לקנות כרטיס 5.1 LIVE! ב איזה 200 שקל??? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Chymes,

היום ראיתי את הנגן בארקדיה וחשבתי לקנות אותו ממספר סיבות: http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=imp1000&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0 א. אני צריך נגן MP3 איכותי לשמירות ב. אני צריך נגן Xvid לחדר בצבא השאלה הנשאלת - האם זה שווה את המחיר? מה אתם חושבים? (1400 ש"ח כולל משלוח)

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. אני רוצה לקנות רמקולים למחשבים עם סאב רק בגירסא 2.1 הסכום המקס' שאני מוכן להשקיע זה 500 ש"ח מצאתי ב ZAP אלה SonicGear EVO3 רמקול למחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519660# איך הם? יש הצעות נוספות? אני צריך אותם למשחקים תודה

9. Started by 1nstall,

היי המישפחה שלי צריכה לקנות מחליף דיסקים שיתחבר לרדיו-טייפ המקורי של הרכב (קווליר 96') אז חשבנו לקנות את הדגם הבאה: SONY CDX-565MXRF http://www.xplodsony.com/products/?CATEGORY=Changers&MD=CDX-565MXRF אבל אמרו לי שצריך שיהיה לו FM כדי להיתחבר לרדיו המקורי, האם זה נכון? האם אתם ממליצים על מחליף דיסקים אחר בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by hal,

מתלבט בבחירת רמקולים יד שניה לפרה ופאור נאד--ההתלבטות בין: 1.tannoy m2 2.system audio sa505 3.bose 301 4.b&w601 לחדר במידות 4*3 מטר. בעיקר למוסיקת גאז וקלאסי. איזה מהם יהיה בחירה טובה לסאונד מפורט וטבעי?(אם יש הצעות אחרות יתקבלו בברכה) תודה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  11. ראיתי שהם מוצעים ב JAB TECH ואני חם עליהם! שאלה האם למישהו היה ניסיון אתם ויוכל להמליץ? או מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם בארץ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by ELDAD-A,

שלום יש לי רסיבר של קנווד דגם KRF-V7030D-S שזה דגם לא הכי חדש אבל מאוד חזק וגם הוא לא מהרסיברים הפשוטים זה מגבר ברמה די טובה. הוא נותן 5*140 RMS ב-8 OHM ,וב6 OHM הוא נותן 180 RMS בערך, ואני משתמש ברמקולים של וורפידל ATALANTIC-400 150RMS 6 OHM רמקולים מעולים מספיקים לי יש להם שתי וופרים 8 אינץ' וטוויטר . הרסיבר מחובר למחשב עם אודיוג'י 2 בחיבור קואקסיאלי על 96KHZ איפלו שהרסיבר שלי לא הכי חדש הוא תומך בכניסה 24 BIT 96 KHZ. עכשיו למי שמכיר את וורפידל הרמקולים שלהם אוהבים באס והבאס אצלי על 10+ DB והטרבל על +4 DB. וגם אם אני מגביר עד הסוף במוזיקה בסטיראו (אני פוחד על הרמקולים) שומעים נקי. השאלה האם זה טוב ככה או שכדאי להוסיף עוד טרבל? איך אתם מכוונים אצלכם ברסיבר? או שזה כ…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by Oprapc,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך האוזניות האלה של Maxell. תודה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. כחלק מעיצוב הסלון החדש, וכניסת הHTPC למקום, אני זקוק לפיתרון יצירתי בתחום האודיו. אני מעוניין בצמד רמקולים, עדיפות ללא סאב, מחוסר מקום (ואין מה לדבר על 5.1 ). סטלייטים יכולים להיות פיתרון, אך אני מעדיף רמקולים עם דרייברים בגודל נורמלי בכדי לכפר על חוסר הבס. הרמקולים צריכים להיות קטנים יחסית. כיוון שהם ינוחו על מדפון קטנטן מתחת למסך. בכדי לחסוך מקום נוסף - עדיפות שיהיו בעלי הגברה פנימית אקטיבית בכדי לחסוך את המגבר. כמה שזה קשה - הנטייה היא לכיוון הSQ ולא SPL. דגש על סרטים, ומעט משחקים. שלט אלחוטי- יתרון. ממשק חיבור? מה שיש, יש לי לא מעט כרטיסים (ואני צריך לקבל החלטה את מי לחבר למחשב, כנראה ניסוי וטעייה) הזמנה מחו"ל? ממש אין בעיה. תקציב? 1000 ש"ח. תודה רבה עריכה…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. היי אשמח לקבל חוות דעת על שני הדגמים הנ"ל או דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה ולשיחות דרך האינטרנט בחדרי צ'אט קוליים ותוכנת כגון סקייפ תודה חזי

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. מופיע לי איזה ארור שאני ניכנס להתקנה [br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 18:16:58 הינה תמונה http://img530.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501nr3.jpg

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  17. שלום לכולם ..אחותי נמצאת כרגע בקונטיקט מרחק של כשעה נסיעה מניו יורק סיטי ציידתי אותה ב450 דולר והדרכתי אותה לקנות לי IRIVER H-10 6 גיגה + בטריה נטענת נוספת + עריסה (CRADLE) + שלט + בעודף אוזניות ספורט מתקפלות של סוני http://zap.co.il/model.asp?model_id=35863 ועכשי כמה שאלות בבקשה ... 1. האם מישהו מכיר אולי כתובת של חנות בני יורק והסביבה שבה מוכרים את הH-10 בגירסא של 6 גיגה 2. האם בניו יורק מוכרים נגנים עם חיבור לחשמל בארץ 3. האם שווה בכלל לקנות את הגירסא האמריקנית כי שמעתי שיש איתה מלא בעיות 4. מה דעתכם על האזניות האלה?!?...אני מחפש אך ורק אזניות של SONY בדגם שמתקפל האם אתם יכולים להמליץ על דגם אחר של סוני בתודה מראש גדיץ

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. שלום! אני לא מבין בעינין בשיט ולכן אני פונה אליכם לעזרה בבחירת טלוויזה LCD לסלון עד 4K. חשוב לי שתתמוך מכל הדברים החדשים (HDMI וכו...) ולא יודע מה עוד.. זה כבר התחום שלכם. דרך אגב בגלל שהטלוויזיה רחבה התמונה לא תיהייה מעוותת? ראיתי הרבה פעמים בקנונים או מכל מיני מקומות שהדמויות נראות מתוחות או משהו כזה. שמעתי שמועות שאולי בישראל יהיה שידור HD ב2008, גם אם לא ב2008 בסוף זה יהייה אז אני גם רוצה תמיכה בזה. תודה רבה. מה עם טלוויזיה הזאות? היא טובה? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4471# [br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 12:25:59 מישהו? אני מתכנן לקנות השבוע טלוויזיה...

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום, אז ככה קניתי את הסט X530 חיברתי אותם טוב למחשב (כרטיס קול ONBOARD 7.1) עכשיו שאני עושה להם בדיקה בתוכנה של גיגהבייט שקיבלתי עם הלוח אם כל הרמקולים עובדים אבל במוזיקה וסרטים רק השניים הקדמיים והסאב עובד.. למה זה?? יש אפשרות בכלל לשמוע בכולם ? ואני יודע שבטח שאלו את זה מלא אנשים אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש בפורום.. :\ המון תודה לעוזרים! המשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by OR007,

השאלה מופנית יותר לאנשים שיש להם את הנגן. לפי מה שהבנתי הנגן אינו תומך בתיקיות, כלומר השירים מסודרים אוטומטית לפי סדר אלפביתי, מישהו יכול לאשר או לשלול ? זה נתון די משמעותי, במיוחד לאור העובדה שלא מעט שירים נכנסים שם..

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by dmcinc,

משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. אני הולך לקנות מערכת 5 רמקולים ואין לי ממש מקום ל3 רמקולים מקדימה, האם זה משנה אם הרמקול סנטר יהיה בקיר האחורי בין שני הרמקולים האחוריים או שהוא יהיה מקדימה בין שני הרמקולים הקידמיים? אם זה יהרוס לי את הסראונד או שזה לא משנה? תתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. גבוה או באיזור גובה באוזניים. תודה

24. משהו מאוד מוזר קורה לכרטיס שלי( waveterminal 192L של EGOSYS) - קרה לי כבר כמה פעמים שפתאום הוא מפסיק לעבוד באתחול של המחשב(בד"כ המחשב נתקע לפני זה ) המחשב לא לא מצליח לזהות את הכרטיס למרות שאני נותן לו את כל הדרייברים החיוניים והוא טוען ש CANT FIND DRIVERS, כאילו זה לא הכרטיס קול הזה בכלל. הוצאתי את הכרטיס, החזרתי אותו(אחרי אתחול) פתאום, לא צריך דרייברים כלום, הכל עובד. מה זה אומר הבעיה הזאת? (אגב, זה קרה בשתי מערכות ההפעלה גם בויסטה וגם ב XP הוא לא זיהה לי)

25. Started by BONO,

יש לי רמקולים של מערכת קולנוע ביתי, 5 רמקולים - 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר, הקדמיים בהספק 100W והאחרים פחות אם אני זוכר נכון ואני רוצה לחבר אותם למחשב כדי לראות סרטים ושיהיה עוצמה ווליום חזק יש לי כרטיס קול Hercules GTXP עכשיו אם אני לא טועה חייבים מגבר מישהו יודע איזה מגבר כדי לי להביא איזה דגם אם צריך בכלל ? לינקים אם אפשר והבעיה היא שאני לחוץ ממש בכסף כל שקל חשוב לי כמעט אז אם מישהו יכול לשלוח לי כמה דגמים אבל במחירים לנפגעי המיתון

• 2 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.