עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אז ככה קניתי את הסט X530 חיברתי אותם טוב למחשב (כרטיס קול ONBOARD 7.1) עכשיו שאני עושה להם בדיקה בתוכנה של גיגהבייט שקיבלתי עם הלוח אם כל הרמקולים עובדים אבל במוזיקה וסרטים רק השניים הקדמיים והסאב עובד.. למה זה?? יש אפשרות בכלל לשמוע בכולם ? ואני יודע שבטח שאלו את זה מלא אנשים אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש בפורום.. :\ המון תודה לעוזרים! המשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by Godmoney,

היה לי את ה MX550 והם נגנבו לאחותי באוטובוס. אתמול חברה שלי הפתיעה אותי עם MX 360 - שאני משער פחות טובות - הן זולות בבערך 100 שקל. היא קנתה אותן בצליל אבל אני לא מוצא אותן בזאפ ואני לא כ"כ מוצא עליהן תיעוד באינטרנט. מישהו מכיר את האוזניות האלו? איך הן בהשוואה ל-550?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Hitchhiker,

היי, רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק, אך התעוררה בעיה חשמלית. הרמקולים הגיעו עם שקע אמריקאי (110V - למרות שרכשתי בישראל!), ואני כמובן צריך להמיר את זה לשקע ישראלי. בטיפשותי הרבה ניסיתי לחבר את הרמקולים לשנאי רגיל (26VA), אך הוא כמובן נשרף במהרה (לפחות אני מקווה שזה מה שנשרף). השאלה שלי היא: מה אני צריך כדי לגרום לסיפור הזה לעבוד? איפה אני קונה את זה וכמה זה יעלה לי?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. שלום,רכשתי לאחרונה את הנגן של iRIVER T60 עכשיו אני צריך אוזניות איכותיות שיהיו In Ear Monitor דגש על באס (לטראנסים ולשחורה) תקציב:300-350 תודה אבי. חשבתי בנתיים על http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523524 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by spz,

בוקר טוב לכולם... אז ככה.... כרגע יש לי בחדר את הרמקולים ATP3 שאיתם אני רואה טלויזיה/ משחק בפס2/ שומע מוסיקה. אין לי כוונה לחבר אותם למחשב, אלא אם כן אני יקנה זוג רמקולים חדשים. בכל מקרה, אני בן אדם שאוהב מוסיקה, במיוחד אלקטרונית (האוס וטראנס בעיקר), בשביל זה אני צריך רמקולים ממש טובים כל עוד התקציב מאפשר . פעם אחרונה שקניתי זה היה את הATP3, עכשיו אני חושב אם כדאי לשדרג את החדר ברמקולים חדשים. חיפשתי רמקולים בתקציב (עד 600... אפילו לא) והיחידים שמצאתי "ראויים" הם הAL 2100 קרייטיב ולוג'יטק. ה2100 נראים הכי מתיאים כין אין לי צורך ב5.1 או 4.1, אני צריך 2.1 וזהו. השאלה הגדולה בעצם היא האם יש הבדל מורגש בין הATP3 לבין ה2100? אם כן איך הוא מתבטא? עריכה: עכשיו ש…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  6. חשבתי על הALTEC LANSING ATP3 איזה עוד רמקולים שווים בדיקה באיזור המחיר(350).

7. Started by SuperSagi,

שלום, השאלה שלי זה אם יש הבדל מיוחד באיכות הסרטים שלי 720P/1080P במידה והם מחוברים ב-DVI2HDMI לבין חיבור HDMI2HDMI ?

8. Started by gil_k,

שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי פה, זה נראה לי פורום מקצועי , אני מקווה שיענו לי פה על השאלות אחרי שהשתדרגתי באוזניות חדשות (hd250 של סנהיזר) אני צריך המלצה לכרטיס קול, הוא ישמש למוזיקה ולמשחקים בעיקר counter_strike 1.6 חשבתי ללכת על CREATIVE X-Fi XtremeMusic מKSP ב 650 ש"ח. התקציב הוא לא יותר מ 700 שקל. האם זה כרטיס טוב ומומלץ? והאם יש לכם המלצות אחרות? תודה. גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום, אני משפץ מכונת משחק (ארקייד) ישנה ורוצה להשתמש בטלויזיה ישנה למסך. יש לי כרטיס ישן שמוציא Svideo, ואני מניח שהייתי יכול לחבר אותו דרך טרנסקודר אבל הם מאוד יקרים. האם יש כרטיס זול ופשוט שמשדר לי במקום דרך VGA למסך, אות אנאלוגי לטלויזה הישנה (בננה רגילה, BNC אני חושב שזה נקרא)? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by Matankzr23,

מה אתם אומרים על המסך הזה? מצאתי עליו ביקורת בהשוואה למסך סמסונג205BW והסמסונג היה טוב יותר בכמה דברים... http://www.pureoverclock.com/article637-11.html הנה עוד ביקורת עליו: http://www.prad.de/en/monitore/review-dell-2007wfp.html#introduction כדאי לקחת את ה DELL או אולי בכלל לקחת את הSAMSUNG 203B ( זה לא זה המביקורת)? מישהו שמע עליו? ומה עם ה CHI MEI 20" .... חוסך 600 ש"ח מה DELL... בבקשה להעביר בטעות שמתי בפורום הלא מתאים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תמיכה בעברית בנגן הנל.. עשיתי חיפוש ולפי הטרדים הישנים הבנתי שאין רציתי לדעת אם השתנה משהו..?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by Shumy2,

בכוונה כתבתי מערכת שמע, ולא קולנוע ביתי, כי אני צריך בעצם רק כמה רמקולים טובים למערכת בחדר השינה לשמוע איתם מוזיקה . יש לי רסיבר טכניקס SA-gx190 שאני לא צריך להחליף (מעולה לדעתי ) .. ורמקול אחד רצפתי (אני חושב. הוא גדול ) טוב. בתקציב הנ"ל כמה ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות ? (הערה : אני לא מבין שום דבר ברמקולים עצמם , אבל כן מבין קצת בסאונד . שומע בעיקר רוק קל , ישראלי . דברים כמו ברי סחרוף )

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by moshiko211,

הArchos AV500 כבר יצא כי אם כן מישהו יכול לתת לי לינק מהר בבקשה כי אני חייב לקנות את זה כי דוד שלי בא לארץ!!??

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by gbox,

בס"ד שלום רב לאבא שלי יש י'ום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת אודיאו במחיר של עד 800 שקל מערכת סיטראו קטנה מעץ יפה ואיכותית או נגן MP3 עם רמקולים בנוסף מה עדיף ואם כן איזה דגם וחברה? תודה רבה לכולם

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה חיברתי עם כבל 2 1 כאשר 2 rca ואחד הולך ליציאה של הכרטיס קול והקול לא עובד לי בטלויזיה איך אני מגדיר זאת? בתודה lidor_abo

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!

17. Started by MOFRA,

שלום אנא המליצו לי על אוזניות קשת טובות עם בקרת עוצמה וכבל של מטר לפחות. למחשב... עד 300 שקל (עדיף פחות)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לצפות בפלייסטיישין שלי דרך מסך המחשב. מישהו יכול להסביר לי איזו חומרה כדאי לי ואיזו תוכנה (אם בכלל) אני עלול להזדקק ? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by emilio07,

שלום חבר'ה, אני כרגע עושה שיפוצים בחדר שלי ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. יש לציין שאני חובב מוסיקה גדול ומאוד חשובה לי איכות השמיעה. אני יודע שהייתם ממליצים ללכת על משהו יותר יקר, אבל מה לעשות שיש לי תקציב. אבקש מכם המלצה על דגם טוב. אני מאוד רוצה 5.1, אבל לא מעט אמרו לי שעדיף 2.1. רציתי גם, אם תוכלו, להסביר לי בקצרה מה היתרונות של כל אחד מהם. ועוד משהו קטן, ראיתי רמקולים 2.1 של harman kadron , השקופים, רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר כי הם תפסו אותי בענק במראה שלהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  20. אני מחפש אוזניות חדשות עם מיקרופון בתקציב של עד 300 שקל. המטרה של האוזניות זה בעיקר לדיבור בסקייפ, במסנג'ר. אני צריך שיהיה מיקרופון איכותי ושישמעו אותי חזק ואיכותי וגם שישמעו באוזניות חזק. לפעמים אולי אני ישמע גם מוזיקה בהן אבל בדרך כלל אני שומע ברמקולים את כל שאר הדברים ובאוזניות אני רק מדבר ושומע את הסקייפ. אני צריך את האוזניות מחנות KSP בחיפה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. אני צרבתי סרט וכתוביות באותו שם כשמנגן בdvd מציג לי את הכתוביות הפוך יש איזה תוכנה שיודעת להפוך את הכתוביות?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by Tchr0,

יש לי במחשב בעיה שכל פעם שהוא בא להשמיע סאונד כלשהו הוא עושה מסך כחול לחצי שניה ואז עושה ריסט. מדובר בכרטיס OB שעל לוח אם asus a8n sli למה זה קורה ואיך אפשר לפתור תתקלה?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by TomL94,

היו לי עד לא מזמן CX500 עד שאוזניה אחת נהרסה לי ואין אחריות, בכל מקרה החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות במשהו כמו 200-300 שקל. חשבתי על להזמין מebay את הibeats של דרה, אבל אני עדיין חושב על זה, יש לכם הצעות בשבילי? אגב, חשוב לי שיהיו באסים טובים, שיהיו איכותיות סה"כ ועם העדפה לכאלה עם שלט שליטה על הווליום ושיחות (אייפון).

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by leonid87,

אני מחפש נגן של לפחות 1G עד 100$ אני קונה בניויורק, אמרו לי שיש בעיה עם נגנים מארה"ב - אי אפשר לעלות אליהם קבצים רגילים, רק mp3 בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב תודה

• 9 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים