עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by guygln,

שלום לכולם! אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר כלשהו, כאשר המטרה היא בעיקר משחקים (סרטים אני רואה בסלון). יש לי סאונד בלסטר אודיג'י 1. השאלה שלי, איזה רסיבר אני צריך כדי לקבל את אפקט ה-EAX במשחקים. יש לי בבית רסיבר ימהה ישן שהוא רק פרולוג'יק עם הכנה ל-DTS ו AC3 (שש כניסות אנלוגיות), הוא יכול להתאים? ואיך בכלל מעבירים את ה-EAX לרסיבר?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by FARKASH7,

אהלן. אני מכין "תשתית" לרמקולים שאני הולך לקבל, ואוזניות שאני מתכנן לקנות. קניתי ממשתמש שפירסם בלוח היד 2 באתר כרטיס קול של קראייטיב מדגם אודיגי 2. חיברתי אותו הכול עובד טוב ושומעים מעולה, כרגע מחוברים אליו Klipsch ProMedia 2.1/אוזניות של סנהייזר מדגם PX100. בצד יש לי כבר מגבר סטריאו של חברת Carver, ובהמשך יגיעו אליי זוג מדפיים של אינפיניטי ומתוכננת קניה של אוזניות ב100$ בערך. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס יש לו יציאה כתומה דיגיטאלית, האם בהאזנה למקור אודיו כלשהו Wav/Flac/Mp3 יש לה חשיבות כלשהי? לקליפש כמובן אין כניסה דיגיטאלית וגם לא למגבר סטריאו. כרגע מה שמחובר, מחובר לכניסה הירוקה הרגילה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

שלום, אח שלי נוסע לארה"ב מחר בערב(לסן פרנסיסקו אם זה יכול לעזור איכשהו מבחינת חנויות) ואני רוצה שיקנה לי שם אוזניות, המיועדות למחשב נייד. כרטיס הקול במחשב הנייד: 3D Sound Blaster Pro?, עם HD AUDIO, אם יש צורך במידע הזה מבחינת זה שכרטיס המסך עלול להגביל את האוזניות. אין לי צורך באוזניות in-ear, כי זה קצת מגביל את השימוש של האוזניות לאישי בלבד לא? אלא אם כן ממש שווה ללכת על דגם מסויים בגלל סאונד מדהים שלו. בכל מקרה חשובה לי איכות הסאונד נטו, סוג האוזניות משני. מה שגם קצת חשוב לי שהאחרים לא ישמעו את האוזניות בווליום גבוה, כי למשל באוזניות פשוטות in-ear שיש לי, זה מפריע לפעמים לאנשים שיושבים לידי ורוצים לישון ברכבת אם יש אוזניות שהן באמת קפיצת מדרגה אדירה, אז אפשר לחרוג …

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. לאחר 6 שנות שירות סבירות, ה Audigy 2 ZS החליט שהוא מתפגר, ככל הנראה... כעת אני עם האונברוד שעל הג'יגהבייט (כפי שמצויין במפרט). בלוח בקרה של הדרייבר, במקום Equalizer נורמלי יש Presets מסריחים שכמעט ולא משנים דבר - איכות הסאונד מזעזעת. למישו יש Equalizer צד ג' שהוא ממליץ עליו?... רצוי אחד שמשפיע גלובאלית (גם במשחקים) ויכול להטען עם ה Startup. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by OutLawZ,

מיצטער שלא עשיתי חיפוש על הנושא, כי אין לי ממש זמן חבר'ה... ההורים שלי עכשיו בארצות הברית וואלה לא יודע מה קרה להם רוצים לקנות לי נגן MP4 עכשיו אני צריך את הסוג והדגם של הנגן הכי טוב שיש לדעתכם... בעיקר מה שחשוב לי זה האיכות של המסך, אני רוצה את הנגן עם האיכות הכי טובה שיש ומסוגל להריץ את כל הסרטים גם AVI וגם DIVX וכל הסלט הזה... מבחינת איכות המוסיקה לא כזה חשוב לי כי יש לי כבר נגן MP3 של IRIVER והוא סבבה לאללה. תודה לכל העונים אני חייב בדחיפות תשובה!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by אייל75,

מחפש מערכת סטריאו ביתית לא מאד יקרה, שקוראת CD וצרובים וחיבור USB, ושיש בה פונקציה של "שעון מעורר" - לתכנת שתידלק בשעה מסוימת. קניתי sanyo dv1480dc שבמפרט (וגם על האריזה ) מופיע שיש פונקציה כזו - אבל זה לא עובד... אם מישהו מכיר את הסאניו הנ"ל ויודע איך מתכנתים אותה, או מכיר מערכת אחרת באותה סקלה עם יכולת תכנות - אשמח לדעת!! תודה ;D

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אהלן אני מעוניין לרכוש אוזניות כמו שציינתי בכותרת לצורכי מוזיקה התלבטתי בהתחלה לגבי sms street dj או beats יש לי חבר אחד עם כזה, וחבר אחר עם כהוא.. שניהם wired, שניהם מאד מרוצים מהרכישה שלהם. באופן אישי קצת יותר התרשמתי מהסטריט דיג'י. עכשיו, אני מתלבט אם לרכוש wireless כי אני שוקל להשתמש בזה גם לטלויזיה וגם לגיטרה חשמלית וזה יכול להיות מאד שימושי במצבים האלה. השאלה היא, מה המחיר אותו אני משלם (מבחינת כסף ומבחינת איכות הסאונד) עבור wireless על פני wired. על איזו טכנולוגיה זה עובד החיבור האלחוטי כאן (עד איזה טווח זה מגיע, האם יש דילאיי, או כל חסרון אחר) על מי מהם אתם ממליצים, או בכלל אם יש כיוון אחר להמלצה כלשהי אני אשמח לשמוע. תודה יובל

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Matan Dvash,

שלום לכולם, אני צריך יעוץ בנושא שכנראה עלה כאן יותר מידי פעמים, יש לי דירה קטנה ואני רוצה להוסיף מערכת שמע איכותית לטלווזיה, השימוש העיקרי של המערכת הוא לסרטים/סדרות אך מדי פעם אני גם אשתמש בה למוזיקה, המערכת לא תצא מהדירה ולכן אין צורך במשהו נייד, אני משתגע מהמדריכים שיש באינטרנט ובתור איש שיווק אני מודע לזה שרוב מה שכותבים זה נטו כדי לקדם מוצר מסויים. חשבתי על זוג מוניטורים באיכות טובה או מקרן קול עם סאב, חשובה לי מאוד איכות השמע והעוצמה פחות קריטית לי כי אני לא מתכוון להגיע לווליום גבוה מידי רציתי לשאול אם קיימת אפשרות לחבר יותר מ2 מוניטורים או לחלופין להוסיף רמקולים למקרן קול במידת הצורך כדי ליצור שמיעה הקפית הסיבה שאני לא הולך על מערכת קולנוע…

9. Started by MacGyver,

מוד נחמד ביותר לקראייטיב זן מיקרו מישהו לקח קופסא של סוכריות מנטה ובנה קופסת מתכת יפה(מאוד...!) למיקרו.... אני מפרסם את זה כי אפשר לעשות את זה לכל מכשיר לפי הגדלים.... l הערה-יש צורך לרדת טיפה בדף.... ***הערה-נוספת*** http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?p=1203112#post1203112 איתן

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. כרטיס PCI רגיל לא נכנס לי, בגלל קירור של הציפסט

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. שלום רב, אשמח לעזרה בבחירת מקרן שישמש לצפייה משפחתית במרפסת/חצר הבית, צפייה בעיקר בסרטים, לא בשעות האור כמובן, אבל מחוץ לבית. הצפייה תתבצע במרפסת ממרחק של כשלושה מטרים ומעוניינים לצפות על מסך של בסביבות "120. לא החלטנו עדיין על הגודל, אבל יהיה בבית מסך טלויזיה של "65 לפחות, אז צריך מסך הקרנה גדול משמעותית מהטלויזיה. התחלתי עם הכנת שיעורי בית וכתבתי את הפרמטרים החשובים, אשמח להתייחסותכם: 1. עוצמת הארה, כמה אנסי לומנס מומלץ לצפייה שלא בחדר חשוך, אלא במרפסת בערב? לפחות 1,000? יותר? 2. מה יחס הניגודיות המינימלי לצפייה במרפסת? 1:1,000? 3. רזולוציה, האם 4K מייקר משמעותית לעומת Full HD/1080p? 4. סוג נורה: רגילה היא מיושנת, …

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. האם האופציה היחידה לקבלת סאונד איכותי היא הz5500? אני משוכנע שמערכת סראונד עם רסיבר והכל ב2000 שקל תביא סאונד ברמה של הפאלפון שלי אז לפי מה שראיתי פה מומלץ ללכת על מערכת high end של מחשב האם עדיין ההמלצה על z5500 תקפה או שצצו אופציות חדשות ? האם יש תקלות ואי סיפוק מהמערכת של לוג'יטק ?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by guy25,

איפה אני משיג את הכבל הזה??? מישהו מכיר מקום ממש טוב לקנות כבלים,מקום שהמבחר גדול בו??

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by DJPOWER,

האם בנגנים מסוג זה ניתן להחליף כרטיס זיכרון כל הזמן? כלומר ליצור מכרטיס זיכרון "דיסק"? תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. שלום , יש ברשותי את הכרטיס קול ASUS XONAR D2X .. שאליו אני מעוניין לחבר את המערכת שלי Z5500 ואת האוזניות שלי HD555 . עכשיו הבעייה היא שכאשר אני מחבר את האוזניות שלי לחיבור הירוק בכרטיס , החיבור תפוס ואז אני לא יכול לחבר את הרמקולים בחיבור אנלוגי . בשביל לעשות זאת אני צריך להחליף כל הזמן בין האוזניות לרמקולים . אז כרגע אני משתמש בחיבור הדיגיטלי , ופשוט מחליף בנהם בעזרת הדרייבר . השאלה שלי .. האם יש אפשרות שהכל יהיה מחובר לכרטיס קול [אוזניות , רמקולים (אנלוגי , דיגיטלי )] ואז אני יוכל פשוט להחליף בנהם בעזרת הדרייבר של הכרטיס . תודה מראש לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  16. שלום, לאחרונה חיברו לי YES HD. הממיר מחובר למערכת קריאטיב 5700 DIGITAL עם כבל קואקס (ניסיתי גם אופטי) ושמתי לב שהאחוריים לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברסיבר, אבל עם דיוידי רגיל האחוריים עובדים. הרסיבר מאתר אות DD ללא בעיה ולפעמים בערוץ NG HD (נשיונאל גיאוגרפיק) בחלק מהתוכניות האחוריים עובדים. מישהו נתקל בבעיה? בדקתי בהגדרות של הממיר לסאונד ויש רק אופציה של DD\PCM ובמצב PCM אין שמע כלל.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. Started by liran2001,

אז ככה, יש לי בבית CDP Sansui CD-V1000 שלא בשימוש. ה- DAC שיש בו הוא PCM56 הנ"ל. האם כדאי להוציא אותו משם ולהרכיב אותו על הכרטיס קול שלי או משהו בסגנון ? זה אמור להישמע מעולה ככה אם זה אפשרי ולא מסובך מדי, והאם יש חלקים נוספים מהנגן ששווה לקחת לכרטיס קול ? אנשים כבר עשו דברים בסגנון. *ויש שם עוד חלקים, גם של SONY, שאני מניח שיותר איכותיים משל כרטיס קול, אולי אפשר להשתמש בכל היחידה שם של ה- DAC כמו כרטיס קול ולחבר את זה לכרטיס קול איכשהו ? קישורים על ה- DAC: http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/pcm56.html http://www.tranzistoare.ro/datasheets/105/37425_DS.pdf http://www.ortodoxism.ro/datasheets/texasinstruments/pcm56.pdf

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by LIOR1994,

תומך בהיי דפנישן ופשוט לתפעול אני משתמש עם דיסק קשיח נייד

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. Started by Pac Pac Chick,

לאחרונה, הכרטיס קול שלי התחיל להתנהג מוזר... ב-Device Manager כתוב שהוא מחובר והכל טוב, אבל בת'כלס לא שומעים בו הרבה. או מעט. אז החלטתי לקנות אחד חדש... שתי שאלות: 1)האם ניתן לחבר כרטיס קול חדש ללוח אם בו יש כרטיס קול מובנה? והאם זה קל או מסובך לכבות את הכרטיס הישן ולהפעיל את החדש? 2)איזה כרטיס קול כדאי לקנות? לא משהו מקצועי, סתם בשביל לשמוע מוזיקה וזה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by oba3k,

שלום, אני בעל SANSA e140 מאושר. עם הנגגן באו אוזניות ממש זולות כאלה, שנכנסו לתוך האוזן ומסביב היה גומי כזה שחסם צלילים אחרים, אני חושב קוראים לזה BUDD. האיכות הייתה בינונית ומטה, אבל מה, הם חסמו כמעט כל צליל אחר. למה זה טוב אתם שואלים? למכון כושר. בכלל לא מעניין אותי האיכות של המוזיקה במכון, אבל אני לא רוצה לשמוע בווליום מטורף כמו שאני צריך אם אוזניות שאין להם תגומי הזה... על מה אתם ממליצים? וכמו שאמרתי האיכות לא ממש חשובה, אם כבר הנוחות יותר חשובה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. http://www.iriverrussia.com/products/audio/hdd/h-300/

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by barak_11,

אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי... אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף. כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P. אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714# מה אתם אומרים? על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by ELDAD-A,

שלום יש לי רסיבר של קנווד דגם KRF-V7030D-S שזה דגם לא הכי חדש אבל מאוד חזק וגם הוא לא מהרסיברים הפשוטים זה מגבר ברמה די טובה. הוא נותן 5*140 RMS ב-8 OHM ,וב6 OHM הוא נותן 180 RMS בערך, ואני משתמש ברמקולים של וורפידל ATALANTIC-400 150RMS 6 OHM רמקולים מעולים מספיקים לי יש להם שתי וופרים 8 אינץ' וטוויטר . הרסיבר מחובר למחשב עם אודיוג'י 2 בחיבור קואקסיאלי על 96KHZ איפלו שהרסיבר שלי לא הכי חדש הוא תומך בכניסה 24 BIT 96 KHZ. עכשיו למי שמכיר את וורפידל הרמקולים שלהם אוהבים באס והבאס אצלי על 10+ DB והטרבל על +4 DB. וגם אם אני מגביר עד הסוף במוזיקה בסטיראו (אני פוחד על הרמקולים) שומעים נקי. השאלה האם זה טוב ככה או שכדאי להוסיף עוד טרבל? איך אתם מכוונים אצלכם ברסיבר? או שזה כ…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by simla101,

אני רוצה להזמין אוזניות (נאמר e2c של shure) ולא איכפת לי להזמין מחול... השאלה הגדולה איזה חנויות (ששולחות לארץ) יש לעניין?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by ma4351,

צריך המלצה לטלוויזיה לדודה שלי..26"..מרחק צפיה לא יותר מ2.5 מטר לכן מספיק 26" לראות בעיקר שידורי יס ואולי סרטים צריך שיהיה אפשרות גם לתליה עם זרוע וגם לשים על שולחן או משהו.. ע"פ מה שהבנתי עד כה אני צריך lcd שתהיה hdready אך אני לא יוגע איזה דגם טוב.. אשמח לקבל עזרה ודעה על מה שאמרתי עד עכשיו..

• 4 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים