עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן יש לי סאב של סט 4.1 של קריאטיב (מערכת ממש טובה) ויש איתו כמה בעיות 1. בכל מגע קטן בסאב (לפעמים אני בועט בו קצת עם הרגל בטעות) הוא "מתחרפן" ונותן לי בזזזזזזזזזזזז חזק עד שאני בועט בו שוב. 2. אם הוא ישב בשקט כל הלילה, ואני מדליק את הWINAMP בבוקר לשמוע שיר, יקח לו 5 שניות "להתעורר" ולתת לי ווליום כלשהו. מה הבעיות האלה אומרות בד"כ ? לא מעוניין בקנייה של סט חדש שיעלה בסביבות 400-500 שקל (וחבל על הרמקולים שעובדים מצויין) כמו כן לא נראה לי שמוכרים סאבים 4.1 עם הגברה פנימית בנפרד ... תוד ה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. מה שרשום למעלה: האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  3. במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. העליתי את הנושא בפורום מחשבים ניידים, אך שם לא קיבלתי תשובה ונראה לי שהנושא יותר מתאים לכאן, מכיוון שהשאלה היא כללית לחיבור DVI דרך מתאים DVI-VGA תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  4. שלום, אני צריך די דחוף קישור לדרייבר און-בורד פשוט שיש לי, וזה באמת דחוף כי לצערי אני צריך לחזור מחר לבסיס... בכל מקרה אני לא יודע איך קוראים לצ'יפ אבל זה לוח של פנטיום 4 עם צ'יפסט של ויה (בקשר לאחרון אני לא בטוח).... אני חושב שקוראים לו AC97, ופעם השתמשתי בדרייבר שנקרא c-media. הבעיה היא שיש לדבר הזה 1001 קבצים שונים שנושאים את השם שלו ואני לא יודע איזה מהם להוריד... אז קישור ישיר לאתר יהיה נהדר וקישור ישיר לקובץ יהיה עוד יותר נהדר! אז בכל מקרה תודה רבה כבר עזרו לי פה בעבר לכן אני סומך עליכם

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by piro,

שלום! קיבלתי ipod אתמול וקראתי ת'רד איפהשהו לגבי תוכנות יותר מוצלחות לשימוש ב ipod מאשר ה .musicmatch אני מתעניין במיוחד באלו שמאפשרות גרירה והפלה של שירים לתוך ה ipod. תודה piro

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by AMIT_MEG,

מחפש אוזיות עד 200 שקל עכשיו התחיל הצבא וכו.. רכבות אוטובוסים אני רוצה אוזניות חמודות עד 200 שקל יש משהו טוב בתקציב חשבתי על Sennheiser CX500 אבל אם יש משהו יותר טוב בתקציב או משהו הרבההה יותר טוב בגגגגגג של 300 שקל כללל הכל אז אפשרי ועוד משהו אם יש אוזניות בסגנון של AKG K404 גם אפשרי

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. אוקיי, קיבלתי כל מיני דברים אתמול טלויזיה עם יציאת SVIDEO שלידה שני ערוצים לסאונד, יציאה לאנטנה, שני כניסות מרובות שינים (על אחת כתוב AV IN ועל השניה כתוב PERITELEVISON משו כזה, ועוד שני חיבורים של TV IN בצד הטלויזיה (אדום צהוב לבן) וידאו לא הכי חדש, יציאת TV IN וOUT, וויציאת צהוב לבן אודם (צא"ל מעכשו P: )IN ו OUT בדיוידי יש לי בערך את כל היציאות שקימות נראה לי חח , אופטית, צא"ל out, ועוד כל מיני שאין לי מושג o_O coxical וכאלה והממיר של יאס, האלה האפורים הבונגילות האלה שיש להם מאחורה שני חיבורי שיניים גדולים, חיבור כזה כמו של כ.מסך ועוד כל מיני דברים איך אני מקפנג את הכל בצורה הטובה ביותר? בתכלס זה היה מחובר לי אבל רק מהממיר לטלויזיה הישנה שלי ואין לי כח לטכנאי שיתחיל לקמ…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by ZUMARA1,

שלום יש לי מערכת קולנוע 5.1 ויש לי על הלוח שלי מובנה כרטיס 5.1 אבל אני יכול לשמוע רק מ2 רמקולים וסאב אמרו לי שאני צריך חיבור SPDIF אני לא יודע מאיפו להשיג מי שיודע בבקשה עזרה ואם לא אז תציעו לי כרטיס קול עד 400 שקל שיעשה שאני ישמע במחשב 5.1 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. Started by snir.isl,

שלום יש לי די וי די של APEX דגם 815 בהתחלה הוא עשה לי קצת בעיות אבל מאז שעדכנתי אותו הכל עובד פיקס...היום צרבתי בבוקר על דיסק די וי די שאני תמיד משתמש בו שני סרטים: Pathfinder.R5.LiNE.XviD-UNiVERSAL The.Kingdom.PROPER.R5.LINE.XViD-mVs עכשיו ראיתי את השני הכל חלק שומעים יפה וזה...אחר כך שמתי את הראשון ברקע של הסאונד שומעים צלילים כאילו מצאים במים כאילו יש בועות צלילים צורמים כאלה שלא מאפשרים לראות תסרט....עכשיו אני זוכר שזה קרה לי בעוד סרט...אמרו לי בפורום אחר "תשנה ב DVD מ DOLBY PCM או ההפך בתפריט הסאונד ותשנה קצב דגימה ל 48000 Khz" עשיתי את זה וזה לא עזר... בבקשה עזרו לי אני נואש.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. שלום, יש לי 4 שאלות : 1.מה ההבדלים בין הסנהייזר CX300 לאוזניות CX300-II החדשות כביכול? 2.אני מעוניין לרכוש אוזניות עם איכות שמע מצוינת ושלא יפלו לי בהליכה\ריצה כמו אוזניות כפתור(ואני לא מעוניין בקשת),שמעתי שיש כמה סוגים טובים(AKG K321 והאוזניות של סנהייזר שציינתי למעלה ועוד...) 3.אם מישהו יודע מה ההבדל בצבע של הפלאג ושל הפסים שעליו ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד אני מודע לכך שפלאג בצבע זהב טוב יותר מצבע כסף אך לא יודע במה ושפסים שחורים טובים יותר משחורים אבל שוב->לא יודע במה. 4.מהו טווח טדרים?והאם הוא הדבר המשמעותי ביותר שצריך שיהיה גבוה באוזניות.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. שלום רב, ברשותי SEN HD485 דיי מרוצה מהן, אבל מתעניין בשידרוג... מחפש אוזניות עם פירוט צליל יותר טוב,במה רחבה ,ניידות, סגורות ונוחות. עוד עניין, התנגדות נמוכה ככל הניתן...כך שיהיה ניתן לשמוע בהם בנגני MP3. תקציב, עד 800 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. יכול להשיק כסף,מעדיף לא לקנות מחו"ל כי אין לי כח לזה אני עובד במקום רועש(המון אנשים),רוצה משהו שיראה טוב ושיכנס אל תוך האוזן ממש.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by overload,

במחיר של 6000-8000 שקל אני יכל למצא מקרן הגון לתמונה של 70 אינץ~ ופחות? באיזה רזולוצייה מדובר במחירים האלה? אם יש דבר כזה, איזה כדאי לי לשקול בחשבון?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. שלום. קניתי מחשב נייד חדש לפני כמה ימים D:. עכשיו, החלטתי שאני רוצה גם לקנות מערכת רמקולים איכותית לחדר למוזיקה בלבד. אני לא יודע מה כדי לי יותר לעשות, לקנות כרטיס קול 5.1 חיצוני של creative ואז לקנות מערכת רמקולים 5.1 או לקחת את הרסיבר שיש לי ולקנות שתי רמקולים איכותיים. אין לי מושג מה יותר יספק אותי ויהיה משתלם מבחינת המחיר בשביל הצרכים שלי. התקציב שעומד ברשותי הוא בין 700-1400 שקל. ואם אתם חושבים שכרטיס קול חיצוני ורמקולים 5.1 יתנו לי יותר אז גם הכרטיס וגם הרמקולים צריכים להכנס לתקציב הזה ביחד. תודה רבה [: נ.ב חשוב לי מאוד שהצליל יהיה איכותי ונקי, הרבה יותר משאני יוכל לפוצץ את הבית בווליום

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  15. כותרת...

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  16. Started by ProzacH,

היי, יש לי אייפוד ננו, ופירמטתי אותו (ז"א פירמוא, לא דרך ה IPOD UPDATE ) עכשיו הוא לא עולה........ אמממ אופס ? זה משהו שלא הייתי צריך לעשות ? מה אני עושה? תודה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  17. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

אחד האנשים שיותר הדהימו אותי בתעשיית האנדר הוא ג'יימס הולדן. הבחור מ UK ופרץ את דרכו בגיל 19 בשנת 2000 עם הטראק ששבה את ליבם הרבה תקליטנים בעולם, Horizons. הטראק עבר גם עיבוד מאוד מוצלח ע"י ההרכב האיכותי Way Out West (ניק וורן וג'ודי וויסטרנוף) והוא מדהים לא פחות. עכשיו שיחרר לא מזמן גירסת דיפ האוס אפליפטית ל Miss Jane - Fine Day עם הווקאלז של Kirsty Hawkshaw (הלהיט הגדול מ99', היה מושמע לרוב בגירסתו של ATB). Kirsty Hawkshaw - Fine Day (James Holden Remix) כמו כן, יש גם את : Eternity, One For You, Into The Dawn, Nothing To Hold ועוד רבים ואיכותיים... מומלץ בחום!!!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by ariebel,

הבעיה היא כזאת, בבדיקה שאני עושה בכ. קול, יש שמע בכל 5שת הרמקולים שברשותי, אבל בWINAMP ובסרטים שאני רואה במחשב לא שומעים ברמקולים האחוריים ימני ושמאלי כאחד. בעיה נוספת שקיימת היא קולות של פיצפוצים ברמקולים, לא רואה בעת שמיעת מוזיקה אלא דווקא כשאין מוזיקה. למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. ואיזה סוג מומלץ למשחקי רשת וscipe ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by galgalgal2001,

אני צריך רמקולים למשחקי מחשב ועבודה במוזיקה כמו עריכת שירים, הקלטות, ויצירת מוזיקה ממוחשבת תאיתי את הסט הזה: Altec Lansing FX4021 אני מאד שומך על החברה הזו רק רציתי לשאול אם יש משהו אחר שיהיה יותר טוב? גם דעות שלכם יתקבלו בברכה בתקציב 700 ש'ח ומבנה רמקולים2.1 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Satlan,

שלום פעם ראיתי איפהשהוא לא יודע בטלוייזיה או באינרטנט איזה מכשיר בקיבולת של 20 GIGA שאפשר לאחסן בו הכול, יש לו מסך גדול, צבעוני, אפשר לשים וידאו שירים הכול הכול ... מישהו יודע איך קוראים לו ? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by MacGyver,

מוד נחמד ביותר לקראייטיב זן מיקרו מישהו לקח קופסא של סוכריות מנטה ובנה קופסת מתכת יפה(מאוד...!) למיקרו.... אני מפרסם את זה כי אפשר לעשות את זה לכל מכשיר לפי הגדלים.... l הערה-יש צורך לרדת טיפה בדף.... ***הערה-נוספת*** http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?p=1203112#post1203112 איתן

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by tomz,

שלום ברשותי נמצאים רמקולים של BROTHER לא כתוב עליהם כמעט כלום חוץ מ BR 150 וכמה שטויות חיפשתי בגוגל ובברודר ולא מצאתי כלום זה רמקולים מאוד ישנים אני מניח יותר מ10 שנים הם מחוברים כרגע גם לרסיבר דיי מצוקמק, אבל יש להם באסים נחמדים ומגיעים לעוצמות נחמדות מאוד, אני לא מוצא כרגע את המצלמה הדיגיטלית אז יש לי תמונה טיפה רחוקה שלהם שצילמתי את החדר שלי בזמנו http://www.tomz.us/room2.jpg גם האיכות ממש לא משהו חח אני יחפש וינסה להשיג תמונה מקרוב יותר אם זה יעזור ד"א זה הרמקולים שהם בלי המסננת השחורה הזאת חח תודה מראש, תום

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. טוב אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי חשבתי בכיוון של ה 5.1 וה Z640 עכשיו במידה ואני אקנה את זה רציתי לדעת האם בכלל המחשב שלי יוכל לנצל את המערכת הזו? כאילו האם הכרטיס קול שלי תומך ב 5.1 ???? או שאני אצטרך גם לקנות כרטיס 5.1 LIVE! ב איזה 200 שקל??? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  25. שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם. ברצוני לקנות טלויזיה, שתהיה ה LCD הראשונה שלי. הכוונה היא לקנות FULL HD איכותית, למשל חשבתי על פיליפס 4808 עם האמבילייט. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9600 GT שאמור להספיק להוצאת FULL HD (אם לא תגידו בבקשה שלא ) הרעיון לחבר את המחשב וחוץ משידורי טלויזיה רגילים לנגן הכל דרכו, שזה אומר שאין לי צורך בכל הפיצ'יפקצקס כגון קורא DIVX חיבור רשת וכד. הבעיה היא שאני לא מוצר מכשירים ללא השטויות המובנות הללו שמעלות את המחיר בצורה משמעותית. אשמח לשמוע אותכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים