עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by magimag,

היי אני מחפש לקנות רדיו חדש לרכב (אולי כזה שיהיה ללא דיסקים אבל עם דיסק קשיח במקום אם יש בכלל כאלו), ומחפש איזה מדריך שיסביר על הנושא. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by jana,

Hi ברשותי מחשב P4 ומסך מחשב lcd 19 של ViewSonic דגם vp930 האם אני יכול לראות שידורי טלויזיה של HOT דרך המחשב באיכות סבירה ומעלה ואיזה כרטיס מתאם ממולץ בתודה מראש (חדש בנושא)

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. Started by dbx22,

אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by Ashand,

בהתחלה ניסיתי את ה W7 שהיה בסדר אבל נתן לי מסכים כחולים ורזולוציה לא מספיק טובה מה שגם החלונות ב W7 ריצדו כל פעם שהזזתי את העכבר היום יש לי SNOW LEOPARD על אותו חומרה וזה פשוט חלום! כאילו החלפתי ממחשב פשוט למחשב על! אין ריצודים הרזולוציה מתאימה ל -1080P NATIVE! 1080P רץ בלי בעיה הכל אחרת... אותי מעניין לדעת למה כל השוני הזה? איפה מייקרוסופט לא מצליחה איםה שאפל כן...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. אז התקציב שלי לא ידוע כע אני מניח שכמה מאיות, אני רוצה רמקולים שייתנו לי לחוות דברים בצורה טובה יותר, סרטים, משחקים אני לא יודע מאיפה להתחיל לסנן אני מקווה שיש לכם משהו מתאים להציע לי, מאיפה וכמה זה עולה תודה

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  6. שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  7. Started by adirnasri,

שלום היום קניתי LCD 32 אינץ של חברת סמסונג זה הוא הגדם: http://www.maximedia.pl/?c=telewizory_lcd&p=samsung_le_32s81_b עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את המסך למחשב ?איזה כבל אני צריך לקנות ובבקשה קישורים תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. לפי הנתונים הם פי 5 יותר חזקים מהם.. זה באמת ככה?

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by hal,

מתלבט בבחירת רמקולים יד שניה לפרה ופאור נאד--ההתלבטות בין: 1.tannoy m2 2.system audio sa505 3.bose 301 4.b&w601 לחדר במידות 4*3 מטר. בעיקר למוסיקת גאז וקלאסי. איזה מהם יהיה בחירה טובה לסאונד מפורט וטבעי?(אם יש הצעות אחרות יתקבלו בברכה) תודה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by barak_11,

אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי... אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף. כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P. אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714# מה אתם אומרים? על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by ELDAD-A,

שלום יש לי רסיבר של קנווד דגם KRF-V7030D-S שזה דגם לא הכי חדש אבל מאוד חזק וגם הוא לא מהרסיברים הפשוטים זה מגבר ברמה די טובה. הוא נותן 5*140 RMS ב-8 OHM ,וב6 OHM הוא נותן 180 RMS בערך, ואני משתמש ברמקולים של וורפידל ATALANTIC-400 150RMS 6 OHM רמקולים מעולים מספיקים לי יש להם שתי וופרים 8 אינץ' וטוויטר . הרסיבר מחובר למחשב עם אודיוג'י 2 בחיבור קואקסיאלי על 96KHZ איפלו שהרסיבר שלי לא הכי חדש הוא תומך בכניסה 24 BIT 96 KHZ. עכשיו למי שמכיר את וורפידל הרמקולים שלהם אוהבים באס והבאס אצלי על 10+ DB והטרבל על +4 DB. וגם אם אני מגביר עד הסוף במוזיקה בסטיראו (אני פוחד על הרמקולים) שומעים נקי. השאלה האם זה טוב ככה או שכדאי להוסיף עוד טרבל? איך אתם מכוונים אצלכם ברסיבר? או שזה כ…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  12. אז ככה , הרסיבר שלי דיי ישן ולא כולל יציאות HDMI , לכן כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל HDMI , אני שומע סאונד דרך הרמקולים של הטלויזיה , בניגוד לזמן שאני רואה DVD או YES , שם הסאונד מגיע דרך הרמקולים של הרסיבר. השאלה שלי , באופן עקרוני , אני יכול לחבר בננה מהטלויזיה לרסיבר ואז בעצם שהסאונד שמגיע מהמחשב לטלויזיה ימשיך משם לרסיבר ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by whitemonkey,

שלום לכולם, כל כמה זמן קופץ לי הג'וק לשדרג את מערכת האוזניות שיש לי, כרגע אני משתמש ב: juli@ > aqua head > k701 חשבתי על שידרוג למגבר, משהו שיתן סאונד פחות סטרילי מהאוזניות ושיהווה שידרוג מהמגבר הנוכחי התקציב הוא 2000 ש"ח, המגברים שחשבתי עליהם הם Vincent KHV-111, Darkvoice 336SE, EF-1. האם לדעתכם אפשר להשיג שיפור בתקציב הנ"ל (+ החלפת מנורות) או שעדיף להישאר עם האקווה? תודה מראש לכל מענה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום לכולם ! אחרי שנה מתישה של עבודה באורנג' ימח שמם החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי במסך טלוויזיה חדש. אחרי המון המון ביקורים בחנויות חשמל שהמוכרים שם רק יותר בילבלו אותי מאשר לעזור לי לבחור הצלחתי להיסגר רק על כמה דברים. 1. מסך LED - הוא פשוט הרבה יותר טוב. 2. 37 אינץ - כי הוא אמור להכנס בתא של 90 סמ רוחב על 60 סמ גובה. 3. שיקרא סרטים דרך USB בפורמט MKV עם כתוביות SRT בעברית ולא ישבש\יהפוך אותם ושלא יעשה בעיות דיליי עם הסאונד\תמונה. התקציב די חופשי, אבל אין לי מה לעשות עם טלוויזיות תלת מימד וכאלה. ועוד שאלה אחת סתם כי אני בור במסכי טלוויזיה לצערי . היום , הטלויזיות החדשות עם החיבור לאינטרנט\אפליקציות וכ"ו מגיעות עם סטרימר מובנה בתוכם ? כלומר אני יכול להתחבר עם המ…

15. שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Rap_Game,

קניתי טלווזייה SAMSUNG LCD LA40D503 FULL HD לפני שבועיים 40" . עכשיו חיפשתי בחוברת שלה והפכתי את האינטרנט בחיפוש אחר מידע עליה. ולא מצאתי כלום! אני פשוט לא כ"כ מבין בטלוויזיות, ורציתי לדעת כמה דברים אם תואילו בבקשה לעזור לי .. - איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תראה את הביצועים הטובים ביותר? - האם היא קוראת קבצי avi ? mkv? ואיך? כי חיברתי את הדיסק און קי שלי וזה קלט רק קבצי mp3 וקבצי תמונה. - האם אני חייב סטרימר בשביל לראות סרטים כמו שצריך ב HD ? - אם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם ה HDMI היא תציג פול HD ? אני פשוט בור בכל נושא הטלוויזיות. תודה מראש וסליחה על החפירה !

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by totbod1,

אז ככה, יש לי DVD עם חיבור USB אליו אני מחברת DOK עם הסרט. במחשב, הכתוביות הן בגודל מצוין, אבל ברגע שזה עובר לטלוויזיה הכתוביות בגודל שאפילו עם ראייה 6\6 קשה לראות. מה יכולה להיות הסיבה? יש פתרון לזה?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום, אז ככה קניתי את הסט X530 חיברתי אותם טוב למחשב (כרטיס קול ONBOARD 7.1) עכשיו שאני עושה להם בדיקה בתוכנה של גיגהבייט שקיבלתי עם הלוח אם כל הרמקולים עובדים אבל במוזיקה וסרטים רק השניים הקדמיים והסאב עובד.. למה זה?? יש אפשרות בכלל לשמוע בכולם ? ואני יודע שבטח שאלו את זה מלא אנשים אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש בפורום.. :\ המון תודה לעוזרים! המשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  19. שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by KingYog,

היי יש לי כרטיס קול מסוג Creative X-fi Platinum כמובן שאינני מסוגל לחבר בתצורה של 5.1 דרך החיבור בדיגטלי(אודות לאדיבותם של אנשי creative). כמובן שיש פתרון וגם הוא של creative (גנבים) שהוא ה-Dts-610 . והשאלות שלי הן: 1. האם כדאי לרכוש אותו או לשדרג מע' רמקולים? חשבתי על logitech z-5500? 2. האם ניתן להזמין אותו בארץ ? ואם לא איך ניתן להזמין אותו מחו"ל(בהנחה שכדאי לרכוש אותו) http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=14191

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שלום אני רוצה לראות בטלויזיה במחשב ואני מתלטב איזה כרטיס טלויזיה לקנות אני רוצה שאני אוכל להקליט את השידורים ושאני אוכל לראות שידורי 1080p בעתיד אני מנוי של yes כרטיס הטלויזיה שחשבתי עליו: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=710 מה דעתכם האם הוא טוב? או שאפשר את הכרטיס הזה ולחסוך כמה שקלים: http://www.gigabyte.co.nz/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by reggie,

אני מתלבט בין שלושה נגנים : iAUDIO X5L 20GB - 1770 shekel iriver H-320 20GB - 1600 shekel iAUDIO X5 20GB - 1670 shekel כשהמאפיין הכי חשוב לי זה איכות הסאונד, זאת אומרת שלאוזניות שבאות עם הנגנים יש השפעה חשובה על בחירת הנגן. ואם בכל זאת יש נגן מאד טוב עם אוזניות לא טובות אשמח להמלצה על אוזניות איכותיות מתאימות. עוד מאפיין שישפיע על הבחירה זה תמיכה בעברית, אם יש עברית או אפשר להוסיף בעזרת עידכון אז זה יהיה מעולה. ויש לי שאלה : מה זה ROCKBOX ? תודה.

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by BONO,

יש לי רמקולים של מערכת קולנוע ביתי, 5 רמקולים - 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר, הקדמיים בהספק 100W והאחרים פחות אם אני זוכר נכון ואני רוצה לחבר אותם למחשב כדי לראות סרטים ושיהיה עוצמה ווליום חזק יש לי כרטיס קול Hercules GTXP עכשיו אם אני לא טועה חייבים מגבר מישהו יודע איזה מגבר כדי לי להביא איזה דגם אם צריך בכלל ? לינקים אם אפשר והבעיה היא שאני לחוץ ממש בכסף כל שקל חשוב לי כמעט אז אם מישהו יכול לשלוח לי כמה דגמים אבל במחירים לנפגעי המיתון

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by spz,

בוקר טוב לכולם... אז ככה.... כרגע יש לי בחדר את הרמקולים ATP3 שאיתם אני רואה טלויזיה/ משחק בפס2/ שומע מוסיקה. אין לי כוונה לחבר אותם למחשב, אלא אם כן אני יקנה זוג רמקולים חדשים. בכל מקרה, אני בן אדם שאוהב מוסיקה, במיוחד אלקטרונית (האוס וטראנס בעיקר), בשביל זה אני צריך רמקולים ממש טובים כל עוד התקציב מאפשר . פעם אחרונה שקניתי זה היה את הATP3, עכשיו אני חושב אם כדאי לשדרג את החדר ברמקולים חדשים. חיפשתי רמקולים בתקציב (עד 600... אפילו לא) והיחידים שמצאתי "ראויים" הם הAL 2100 קרייטיב ולוג'יטק. ה2100 נראים הכי מתיאים כין אין לי צורך ב5.1 או 4.1, אני צריך 2.1 וזהו. השאלה הגדולה בעצם היא האם יש הבדל מורגש בין הATP3 לבין ה2100? אם כן איך הוא מתבטא? עריכה: עכשיו ש…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  25. אני מחפש משהו עם שני או 4 רמקולים + סאב. שיעלה לי 500 ומטה משהו טוב לא צריך בשביל לפוצץ את הבית משהו באיכות סאונד טובה ועמיד למחשב יחסית ישן בעל כרטיס קול- Creative Sound blaster PCI אני חושב שזה 128BIT. בקיצור הוא כרטיס ישן... אז אני יודה מאוד עם קיים כזה דבר ושתתנו לי פה פרטים... כי אני עדיין עם אוזניות וקצת נמאס...

• 6 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.