עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roadrunner,

קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  2. האם יש משהו לעשות העם יש עידכונים לנגני mp?????? יש לי mp4play......אין לזה ממש חברה......

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. עוד כמה זמן לדעתכם אם בכלל ייצא נגן חדש בסגנון iAudio X5 או H320 כזה שעושה הכל - מנגן וידאו, תמונות וגם קטן כמו נגן MP3 רגיל? של חברה טובה - iRiver או iAudio או משהו טוב בסגנון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by jelly,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על הנושא הזה. יש לי מערכת קולנוע(הרסירבר בדיוידי עצמו).קניתי מחשב חדש ורציתי לשמוע מהמחשב דרך המערכת. קניתי כבל PL TO 2RCA חיברתי כמו שצריך,ואני שומע חלש את המוזיקה מהמחשב ויש רעש חזק כמו כן, המסך רועד בזמן שהכבל מחובר. שאני מחבר את הכבל במקום למחשב לדיסקמן או כל דבר אחר ,זה יעבוד טוב... אגב,שאני מחבר את הכבל לכונן CD יציאה של האוזניות גם יהיה רעש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by Roshos,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126 השמועות מדברות על אייפוד מסך 3.5"... שיהווה תחרות לנגני ה-pmp הקיימים... יותר נתונים מזה אין לי אבל אני אוכל לספר לכם שבאיי פוד הזה לא יהיו כפתורים אלא רק מסך שיהיה מסך טאצ' שהגלגלת תופיע כאשר תיגע במסך ותעלם כעבור כמה שניות... http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by Walter Samuel,

איזה מהם כדאי לי לקחת? אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\ אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה. תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bbnbbn,

יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by guliver,

מישהו פה יודע מתי מגיע הדגם החדש Zen Vision M? וכמה הוא אמור לעלות?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. יש ברשותי כרגע רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 אם אני לא טועה. ואני לא מרוצה כלל מהאיכות והעוצמה שלהם,ואני מעוניין להחליף אותם לרמקולים טובים ואיכותיים יותר כגון הZ680 וה5500 של לוג'יטק שידוע שהם עולים הון תועפות בארץ (בין 2500 ל 3200 שקלים). בעוד בחו"ל הם עולים כ200-400 דולר. לא מעניין אותי אחריות,ואם היה יד שניה הייתי לוקח בסביבות המחיר הזה. השאלה שלי היא,אם ניתן להזמין דרך EBAY או AMAZON את הרמקולים נניח ב300 350 דולר ולשלוח לארץ? האם יש מכס על דברים כאלה? מיסים מע"מ? יוצא לא משתלם? הובלה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by SugarFreeBoy,

נניח ויש לי תקיית MIX, שמכילה המון שירים לא מסודרים במיוחד (אלבומים שונים, חלקם בלי ID3 וכו') יש דרך להעביר את כל התקייה לנאנו תחת כותרת מקבצת אחת (ככה שאוכל להשמיע אותה כמו שהיא בנאנו)?

11. Started by vToMy,

קונים לי בארה"ב ;D באיזור קרוב לני-ג'רזי. לפחות ג'יגה זיכרון... עדיף שיגיע עם אוזניות. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. שלום רציתי להתעניין בנגן, בעיקר ב Mp3 Flash , אמין מחיר סביר ביותר (עד 650) התומך בפלייליסט חובה! וג'יגה זיכרון (לא פחות!) אני פתוח להצעות, לדוגמא יש לכם משהו מבוסס הארד דיסק בזול, שתומך בפלייליסט עם יותר מקום אבל בעיקר זה מה שאני מחפש mp3 1gb playlist. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by ELiA,

יש לי איריבר h10 5 ג'יגה עם כמה שריטות רציניות על הפנאל שלו יש מקום שמוכרים פנאל מקורי בנפרד?

14. Started by Idan-h,

שמתי לב שלא מזמן יצא הSansa m. החלטתי שאני אלך על הSandisk Sansa, כנראה ה512MB, ושמתי לב שלסדרת הe יש אפשרות הרחבה ולסדרת m אין. מבחינה טכנית ממה ששמתי לב הנגנים זהים. יש לm איזשהו יתרון? המחיר של e ו-m באותו גודל זהה. ככה שנראה לי שהרבה יותר עדיף ללכת על הSansa e, לא? במיוחד אם אני הולך על ה512MB. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את נגן הזה בגירסת ה 512mb ורציתי לשאול מה הסיפור עם שמקבלים עם זה אוזניות mx500 זה הגיוני? והאם מקבלים מטען עם זה? ומאיפה כדאי לקנות וכמה זה יעלה? תודה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by jhracham,

מישהו מצליח לשים אותם באוזן כמו שצריך בצורה שהם לא יזוזו / יצאו מהאוזן?? כי אם כן תסבירו לי איך אני לא מצליח לתקוע אותם כמו שצריך באוזן הבנתי למה הכבל של אחת האוזניות ארוך יותר(מעבירים אותו מאחורי הצוואר) אבל איך תוקעים אותם באוזן בצורה אפקטיבית?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by GAL_FX,

יש לי קצת כסף ואני רוצה לקנות אוזניות ..... יש לי 100 דולר עם קצת חריגה ..... עכשיו האזניות יקנו בארצות הברית אם אפשר חנות בנוי יורק ..... אני חשבתי על כמה אוזניות Shure e2c או sony mdr-ex71 שמעתי בסוני שמקבלים הפלאפון שלהם ואהבתי מאודד ביגלל זה אני עם נתייה לסוני וגם הם יותר זולות מהE2C אני רוצה לדעות עם ההפרש שווה את זה או שלא .. אני רוצה לדעת עם יש עוד דגמים טובים במחיר הזה תודה גל

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  18. יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 וכרטיס ONBOARD. הAUDIGY מחובר למערכת 5.1 במחשב ועכשיו חיברתי את כרטיס האונבורד לרסיבר עם כבל בננה שמתפצל ל-2 RCA. הבעייה היא ששומעים זמזום אנלוגי כזה, ולא שמעו אותו בהתחלה שחיברתי. בדקתי את כרטיס הקול עם אזניות, והוא לא מעביר זמזום. אני לא מאמין שהכבל בעייתי כי הוא כבל באיכות לא רעה, והוא די שמנמן. הקטע שהוא באורך 10 מטר. הרסיבר הוא DENON שאף פעם לא עשה משהו כזה. למישהו יש רעיון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש אוזניות עורפיות אטומות לשימוש בנגן MP3. עד 100$. אפשר לחרוג טיפה אם יש צורך. תודה עריכה: מצאתי את האוזניות האלה של sennheiser. האם מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ או להזהיר? איך מתבטאים ההבדלים בין הדגמים האלה? (רשמתי את ההבדלים היחידים בינהם שמצאתי) PMX 100 dynamic, open 15 - 27,000 Hz http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500501 PMX 200 dynamic, closed Frequency response (headphones) 10.....21000 Hz http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500502?Open&print=#

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. וכמה בחו"ל? ומה אתם אומרים באופן כללי על הרמקול? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by powersoul,

היי, אני רוצה לקנות את האוזניות: Aiwa HP-SN51 http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=740 או Aiwa HP-JS35 http://www.amazon.com/gp/product/B00005NGQJ/104-7201301-0946364?SubscriptionId=04HSKH6V3FDXFHVN1F82Content-type%3A%20text&n=172282 איזה אוזניות עדיפות יותר, והאם אפשר להשיג אותן בארץ? בכל מקרה אם אין בארץ אני מזמין מחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל: שיהיו איכותיות, נוחות (לא אוהב את העיצוב של האוזיות שמגיעות עם האיפוד, נופלות כל הזמן)... תודה נ.ב: כמה נראה לכם שוות האוזניות של האיפוד, ברצינות? אתם חושבים שאוזניות ב60 שקל יהיו יותר טובות מהן?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

נגן MP3 שיעלה בסביבות ה500-600 שקל נגן טוב שלא יתקלקל מהר, בעל זיכרון של 512 ( לא צריך יותר תאמינו לי ) ושל חברה טובה ואם אפשר גם אולי איזה MP4 טוב במחיר הזה אם יש תודה

• 8 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by Coca Cola,

PMX60 או PX100? PMX אלה העורפיות האלה נכון? הן עולות בסביבות 280 וPX עולות כ350 הן "ראשיות" אז מה יותר טוב? אתם יכולים להביא את הנתונים הטכניים ולהסביר? כלומר להגיד מה טוב יותר ולהסביר מדוע?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

זבל או משתלם? * מצטער שכחתי http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629&refid=16

דיונים חדשים בפורומים