עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by muam,

היי, אבא שלי נמצא בניו יורק כרגע, והוא יכול להביא כרטיס קול בזול משם. השאלה שלי היא: איזה כרטיס קול חיצוני הוא הכי מומלץ וכדאי? כמובן שלא במחירים מופרזים כמו RME ב-1500$...

2. Started by lfn,

שלום ברצוני לרכוש רמקולים מובנים בתוך קיר גבס.האם ניתן לשים רמקולים אלחוטיים?אם לא אילו רמקולים מומלצים מובנים?אני מעוניין ברמקולים יחסית פשוטים? תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. Started by tenana,

מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  4. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, יציאת ה Headphones Jack בטלוויזיה שלי מרעישה, ולצערי היא לא מגיעה עם Analog Out. הפיתרון היקר יהיה להשיג DAC עם אפשרות לשלוט על הווליום. הפיתרון הזול שאליו אני מכוון זה לחבר את האוזניות ישירות לחיבור RCA של ה Playstation 3, אבל אז כמובן אני צריך הגברה. חשבתי להזמין Fiio E6 מאחר והוא יחסית זול (30$), אבל המשלוח יקח כמה שבועות ואני צריך אותו די בדחיפות. האם ניתן לרכוש Fiio E6 בארץ איפשהו או אולי לקנות מגבר אוזניות זול אחר בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HoLy4EvEr,

שלום ברשותי הדיוידי שבכותרת...כבר שלושה שנים הוא עובד מצויין בלי בעיה עכשיו מידי פעם ואפשר להגיד כמאט כול הזמן שאני מכניס דיסק של כמה סרטים או דיסק מקורי שומעים רעשים חזקים של סיבוב הדיסק ובזמן הרעשים הסרט ניתקע כול שניה... עכשיו לפי מה שאני מבין הגיע זמו של הדיוידי הזה השאלה שלי יש אולי איזה דרך לנקות אותו או את העיינית מפנים?? אפשרי? מישהו ניסה? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. Started by p11ma,

שלום, אני מחפש מסך טלווזיה LCD לסלון, המחיר הוא עד 4000 שקל בלחץ. כמובן שאני מחפש את המסך הכי איכותי במחיר הכי נמוך, התכנון יהיה לחבר אותו למחשב (DVI), להוט ולDVD (בננה). לא איכפת לי גם מסך יד שניה, אם הוא לא פגום. ולגביי פיקסלים שרופים? קראתי על זה משהו בפורום למסכיי מחשב ותהיתי אם זה יכול לקרות גם לטלווזיות. ואם כן, אם האחריות מכסה. אה כן, חשוב שהטלווזיה תהיה מפירמה ידועה, אם כמה שיותר זמן אחריות. תודה מראש על ההמלצות!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. שלום, האם יש הצדקה לרזולוציה של FULL HD בגודל של 32 אינץ' כאשר מרחק הצפייה הוא כשני מטרים? תודה!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. Started by Roy.T,

לא יודע מה קורה איתי בזמן האחרון עם ציוד אודיו, הפעם מדובר במתנה, או שאם הם יהיו עד כדי כך טובות אני יאמר fucket וישמור אותן לעצמי (למרות שקניתי לפני כמה ימים אוזניות בלוטות' ואני לא ממש אודיופיל), בכל מקרה - מדובר במישהו שידע להעריך איכות, וידע לזהות גם משהו זול. לפי מה שאני מבין הדגם הרגיל נמכר באמאזון באיזור ה-1300 דולר. העניין שאין יותר מידי זמן להחליט.. המטרה - הנאה נטו, סאונד "כיפי", פחות מוניטורי מדוייק או FLAT או איך שקוראים לזה. הוא שומע פינק פלויד, לד זפלין, דיפ פרפל, קצת תיפוף. זה בערך הסיפור.. לפני שנשאל על הגברה וכ', צריך לקבל החלטה: לקנות או לא לקנות... זאת השאלה.....?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1335&products_id=9455 האם זו מערכת העדיפה על פני ה-ATP3? הסט כולל שלט והעיצוב נראה טוב יותר לטעמי והאם השקעת כסף במערכת של I-Trigue תניב הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 עם ההבדל הוא משמעותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, מכיוון שהאוזניות הנוכחיות שלי ( steelsound 5h usb) נדפקו לחלוטין, אני שוקל אם לקנות את האוזניות של חברת רייזר Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset ואת הכרטיס קול שלהם Razer Barracuda AC-1 Gaming Audio Card. לפי מה שאני הבנתי האוזניות האלו והכרטיס קול יספקו לי סאונד מעולה עבור גיימינג, אבל אני עדיין מבקש התייעצות עם מי שמבין ובעניין ויכול להגיד לי אם אני אקבל איכות שמיעה טובה עם הציוד הזה, או שבאותו המחיר אני אוכל להשיג ציוד אחר עם סאונד טוב יותר. בנוסף, רציתי לשאול אם אני אקבל איכות סראונד אמיתית באוזניות האלה ביחד עם הכרטיס קול, או שזה רק "סראונד מדומה" כמו ברוב ברוב האוזניותשל ה 5.1 תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  12. http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={116127D5-8D39-4F18-A4F8-260E2494686C}&details_type=1&itemid={0DA42256-086E-4FB5-9D8E-59756DC1D2A9} ואיך המגבר הזה של סוני: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=587258# ?? תודה רבה ואיך ה JVC ביחס למחיר וביחס להרמן?? http://www.hi-fi.co.il/sg_products~3~1.htm בעיקרון מאד לחוץ ל לשים 1600שקל בגלל זה אני מחפ דברי אופצינלי במחירים של עד1200 ש"ח מעניינות אותי הדעות לגב ההרמן לשם השוואה, לפחות עכשיו. תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  13. מה הגרסא האחרונה? אצלי כרגע זו גרסא 6.14.0362.0 (3.62) אשמח אם תעזרו ואם יש גרסא חדשה ומומלצת יותר אשמח אם תנדבו את הלינק אליה. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. Started by rafi121,

שלום יש לי כרטיס Pinnacle pctv רגיל(בן שלוש בערך). התוכנה-תוכנת pctv vision. יש אפשרות לשמירת קלטות וידיאו אנלוגיות כ- mpeg2 אבל הקובץ=הסרט יוצא איטי מדי ובאיכות ירודה.מצליח יפה רק בשמירה כ -mpeg1. האם זה יעזור אם אשדרג את התוכנה? נראה לי שהסיבה שלא מצליח לשמור באיכות טובה היא בגלל מגבלת החומרה של הכרטיס. האם אני צודק? אם לא- איפה אני יכול להוריד גירסה מתקדמת יותר של התוכנה הנ"ל (לא מוגבלת בזמן)? ואם לא ידוע לך איפה- אז איפה אפשר להוריד תוכנה (לא מוגבלת בזמן)שתדע לשמור כ-MPEG מודרני ותעבוד עם הכרטיס שלי? האם כדאי לשמור כפורמט אחר שיתאים גם למחשב וגם למכשירי DVD? איזה פורמט(כולל גרסת פורמט), איפה התוכנה והאם תעבוד עם הכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. Started by raltal,

יש לי IRIVER H10 והעיברית שלו הפוכה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  16. Started by Oquda,

שלום, התקציב שלי כ-300 ש"ח ואני אשמח לאוזניות גדולות ונוחות (הן ישמשו בעיקר למשחקים) הכ. קול שלי: http://i.imgur.com/H6PZc6P.png תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by shaul,

בעקבות מקרה מצער שבו איבדתי את החוברת הפעלה של הDVD הזה...אני צריך(בבקשה) את ההוראות כיצד להפוך את הDVD הזה למולטיזון

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. Started by Kremb0,

שלום לכולם ,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום את זה , לכן אם זה לא אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון . תודה רבה . אני מוכר את האוזניות ה DT880 שלי .האוזניות חצי פתוחות , מאוד נוחות על הראש עד שכמעט ולא מרגישים אותה . האיכות סאונד שלהם ממש מצוינת, והן בעלות התנגדות חשמלית של 250 אום .חשוב לציין , שהאוזניות נקנו נפני פחות מחודש , והן נראות כמו חדשות ממש מכיוון שבקושי השתמשתי בהם עקב הצורך במגבר . האוזניות מגעיות עם אריזתן המקורית. האוזניות נקנו ב-1700 שקל ואני מוכר אותם ב-1200 . איי סיי קיו : 241104551 איימיל: topi_pi@nana.co.il אני ממש מצטער אם זה לא המקום לכתוב את ההודעה הזאת , אבל לא ראיתי פה לוח מכירות .

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. Started by Armageddon1,

LX-V998H 950 שקל שווה לקנות איך הרמקולים האלה בסדר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by epichorus,

1.בשלט החוטי שלו יש שתי כניסות, אחת מהן היא כניסת LINE IN לנגן/מחשב , למה השנייה משמשת ? 2.לצרכי שמיעת מוזיקה וסרטים מה יותר מומלץ Z4 או JBL SPOT ?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  21. Started by UNDERDOG,

יש לי מחשב ליד הטלוויזה ולא רואים כל כך טוב איך אני יכול שפר את המצב?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. תקשיבו ב נושא אחר כתבו לי.. אז השאלה שלי איך אני עושה את זה..?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן. עברתי לבית שיש בו אנטנה גדולה על הגג , ובדירה יוצא חיבור כמו של הכבלים ( עם הברגה). אין לי כניסה כזו בטלוויזה, ואני משער שצריך סוג של ממיר כדי שהצלחת תעבוד כמו שצריך. מה שכן רשום בקופסא שהכלבים מצלחת מחוברים אליה : Twoway Active Drop Amplifier cdal 10/10n-ta 54-1000mhz 5-42mhz מה עלי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...

• 1 תגובה
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.