עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אנשים, קיבלתי בבוקר את המשלוח האחרון של החלקים למגבר, והתחלתי לעבוד עליו. ההלחמה מאוד קלה, גם ה-OPA לא בעיה בכלל. המעגל לא מסובך בכלל. החלק הכי קשה היה הקדיחה של החורים במארז, עשיתי את זה עם מקדחה ולא עם דרמל בגלל כמה סיבות (ראשית, אין לי דרמל, יש לי משהו מקצועי שעולה בערך פי 10, הבעיה היא שהוא במרפאה של אבא שלי וללכת לשם להביא את זה אין לי כח . וחשוב לא פחות, קניתי אתמול כמה מקדחים חדשים שרציתי לחנוך אז החורים חלא יצאו ממורכזים מושלם אלא עם חריגה של משהו כמו מ"מ באחד מהחורים מקדימה ואחד מהחורים מאחורה. אבל זה ממש שטותי וכיוון שממילא הכל שחור בתוך המארז, זה לא באמת מפריע לי . המגבר פועל, רק שלא ממש בחנתי אותו כי יש לי רק סוללה מגעילה. אני מקווה שהיום/מחר ייצא לי …

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אהלן מדובר בפלזמה של טושיבה שקיבלתי (לא חדשה דנדשה) ואין לי איתה שום הוראות הפעלה בעצם.. הבעיה איתה שיש לה הרבה חיבורים אבל אין את החיבור שמתחבר לאנטנה החיצונית בשביל לקלוט ערוצים פשוטים כמו 1 ,10, ו2 . לפני שאני מתחיל כל מיני ניסויים כמו לקנות את הממיר הפשוט שמקנה את הערוצים הנ"ל רציתי לשאול אולי יש אופציה אחרת? אם התמונה לא ברורה מספיק אני אצלם שוב. תודה מראש ... [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by bar21,

היי לכולם! מהו מכשיר הDVD הכי משתלם,איכותי,מדהים,וכו' ?? :jump: אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. שמעתי דיבורים על ממירים דיגיטליים לקנייה בבית לאחרונה, והבנתי שהם מאפשרים לך לצפות בשידורים בערוצים מסוימים שלא שייכים לכבלים בחינם. (כמו ערוץ 10, 2 ואולי עוד ערוצים) ראיתי ב-zap כ-10 ממירים דיגיטליים מסוגים שונים. האם המכשיר הזה מתחבר לתשתית הטלוויזיה ומאפשר לי לצפות בערוצים שלא שייכים לכבלים אם אין לי כבלים? ואם יש לי, אני אוכל לצפות בכל? מה בנוגע להקלטה? כתוב על חלק מהממירים האלה "אפשרויות הקלטה: התקן חיצוני" - מה זה אומר? האם המכשירים האלה מתחברים איכשהו למחשב? (אני רואה כניסת USB לחלקם - למה זה משמש?) מה אפשר לעשות איתם במחשב? סופ"ש נעים.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. היי , הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס קול הכי איכותי מבחינת הצליל המופק ממנו. השימוש בו יהיה לחיבור אל אוזניות ישירות, לכן הגברה פנימית טובה תהיה חשובה בכדי שתתאים ל Equation RP-21. E-MU® 1212M ESI Juli@ PCI ESI MAYA44 אשמח לשמוע עוד חלופות

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by shloosh,

טוב היו לי לא מעט דגמי IEM ואוזניות לניידים: PX100,CX300,JBL 220,UE SUPER FI 5 PRO היום הבאתי זוג נוסף לאחר שה-JBL נהרסו,ה-AKG 324P. 259 שקל בבאג,שמעתי אותם פעם אבל היום קניתי ושמעתי הרבה ואהבתי מאוד את הסאונד. אמנם הם לא ברמה של הSF5 pro שהיו לי ,אבל הם גם הרבה יותר זולות.... הבאס יותר חזק והם קצת יותר חדות מה-CX300 בגלל שיש להם מבנה שונה(דרייבר אותו דבר). אני אתן להם קצת BURN IN אני מאמין שהסאונד ישתפר עוד יותר... הבעיה היחידה בהם היא שהחוט מאוד דק והחיבורים לאוזניות עצמן לא נראים כל כך חזקים. אז להיזהר עם זה... מומלץ! ועכשיו אזהרה: להתרחק כמו מאש מה-BOSE TRIPOT שעולות בסביבות 600 שקל. האזנתי להם היום זמן ממושך והאיכות שלהם פשוט על הפנים,אין מילה אחרת! בנוסף הן גם לא נו…

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  7. אוקיי, שלום אנשים... אז ככה כבר דיי ממזמן יש לי מערכת קולנוע ביתית, עם רסיבר של ימאה RX-V350 עכשיו, החיבורים של כל, אמארף אני לא יודע איך לקרוא לזה... נגיד של המחשב טלוויזיזה DVD וכל אלה הם ע"י 3 חיבורי בננה, 2 לקול ואחד לווידאו (זה מתחבר לרסיבר והרסיבר מחובר לרמקולים) וככה עד היום חיברתי את הכל למערכת. אבל אני דיי בטוח שהסראונד, והאיכות השלמה של המערכת לא מנוצלת ככה. יש לי כרטיס קול שמובנה על הלוח עם nVIDIA MCP04 מה אני אמור לעשות במצב כזה? האם חייתי בשקר כל חיי? תודה אנשים

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. הכרטיס קול יחובר לרסיבר של הרמן קרדון AVR137 ישמש בעיקר לצפיית סרטי HD

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Titanium-HD/M/B0041OUA38.htm מחפש כרטיס קול איכותי לקולנוע ביתי עם מערכת 7.1 + רסיבר איכותי לקנות בארץ או בחו"ל . מצאתי כרטיס 1 למעלה שנראה לא רע אני רוצה לשאול האם למשהו יש רעיון טוב יותר ואם כן הסבר ופרט ...

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 וקריאיטיב sbs370 ואני שומע בווליום גבוה אז אני רוצה לדעת אתזה פוגע באיכות של הרמקולים הוא שהם יכולים לההרס לי בגלל זה גם שאני מוריד את הבסים דרך איטונס האם שתי הדברים האלה יכולים להרוס לי את הרמקולים ויש לי עוד שאלה ברמקולים של קיאיטיב הסאב וופר הנחתי אותו על הצד האם אני יכול להשאיר אותו כך הוא שאני צריך להפוך בחזרה תודה לעוזרים

11. Started by asaorgad,

עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

קניתי מחשב והסאונד המובנה בו לא מספק אותי. במשחקים אני פחות מרגיש אבל בסרטים ובמוזיקה בעיקר האיכות די גרועה(זה לא אמור להגרם בגלל הרמקולים(x540)נכון?) קיצור מחפש כרטיס קול עד 400 שישפר את האיכות, אם יש משהו ב500~ תציעו גם ואני אבדוק את זה. תודה.

13. לפני שאני נוגע באוזניות יש לי שאלה. האם כדאי לי לקנות אוזניות בתקציב הנ"ל בלי שיש לי מגבר אוזניות ו/או כרטיס קול טוב? יש לי עכשיו grado sr60 וחבל לי לקנות אוזניות יקרות יותר ולא להרגיש שיפור משמעותי באיכות. כעת בנוגע לאוזניות, אני שומע בעיקר בעיקר רוק ומטאל, וגם לא מעט בלוז גם. לא ממש משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות, מה שבאמת חשוב לי זה נוחות ואיכות.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by ofersha,

לאחר ולעיתים קרובות אני (ומשפחתי) נתקל בבעיות של בלאקים ופריזים הייתי רוצה לדעת אולי זו בעיה מקומית שלי או בעיה גלובלית לכולם.....?

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לשמוע את השידורים ברמקולים שיש לי בחדר ולא בטיוי, אני רוצה לחבר את הממיר לליין אין למחשב ולשמוע דרך הרמקולים, כאילו להעביר את העניין דרך המחשב, אני מאמין שזה לא מסובך, כבלים יש לי, איך אני מגדיר את העניין ומה צריך בשביל זה? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by XybeR,

שלום, אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון ב9000 ש"ח +- השימושים הם 60% טלויזיה (יס) 20% חיבור למחשב עם HDMI 20% DVD תודה רבה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by denis20,

חשוב לי שיהיה יפה קטן איכות קול מצוינת ותוספות ... תודהההההההההההה

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  18. שלום, אני מחפש כרטיס קול זול בכדי שיעביר לי את המידע ישירות למגבר בצורה דיגיטלית (בכדי שהמגבר יבצע את הפיענוח). ראיתי שמוכרים את creative 24bit Live ורשום שיש בו יציאה דיגיטלית. שני דברים לא ברורים ואשמח אם תעזרו לי: 1. האם הכרטיס הוא מספיק טוב בשביל הדרישות שפירטתי? 2. איך בדיוק מתבצע החיבור בין הכרטיס למגבר כי לא ראיתי שום יציאה קווקסיאלית או אופטית מהכרטיס. איזה מין חיבור זה ואיזה כבל צריך? הערה: במגבר יש לי כניסות דיגיטליות קווקסיאליות ואופטיות [attachment deleted by admin]

19. Started by dando,

אני אחד שאוהב לרוץ ואני בדר"כ רץ יום יום וחשבתי אולי אני יקנה לי איזה נגן MP3 קטן וקל ואמין שאני יוכל לשמוע מוזיקה ולהנות ממנה בריצה עכשיו סתם נכנסתי לגוגל כתבתי נגן MP3 ומצאתי אחד שנראה ממש אחלה אבל יש לי כמה שאלות[כי אני אחד שלא מבין כלום בדברים האלה] http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 זה המכשיר,הוא קטן רק שוקל 39 גרם שזה כלום. הנפח 256 MB יכול להכניס הרבה שירים לא?כי שיר MP3 ממוצע שוקל בין 3-6 מגה בייט נכון?.. עוד דבר,ראיתי עוד נגני MP3 שעולים מינימום 600 שקל[ראיתי גם ב2000 שקל]אז איך זה עולה רק 300 שקל?הגיוני? אתם יכולים להסביר לי קצת על נגנים אני לא מבין בזה כלום. ואם אפשר תכתוב לי מה אתם חושבים על המוצר הזה הוא יכול להחזיק מעמד איתי בריצות …

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by matan007,

אני מחפש כבל HDMI שייתן איכות שידור טובה. בתחילה התייעצתי עם מוכר ב- KSP ברשל"צ אם יש הבדל בין כבל HDMI כזה או אחר והוא אמר שביגלל שמדובר באות דיגיטלי אין שום הבדל בכבלים. אבל אחרי ששאלתי אנשים שבאמת מבינים וראיתי בעצמי מה ההבדל בין כבל איכותי לסתם כבל HDMI רגיל (כזה המסופק עם הממיר HD של HOT) הבנתי שיש הבדל משמעותי ביותר (בעיקר לגבי התמונה ופחות לגבי הסאונד), ממש שמים וארץ! בחיפוש בחנויות בארץ אחרי כבל טוב כזה, מצאתי מחירים גבוהים ובלתי סבירים בעליל! אני צריך לקנות שלוש כבלים כאלו ושכל אחד עולה 70 ש"ח זה יוצא ממש יקר! בקיצור פניתי ל EBAY ולאתר dealextreme, יש שמה מיליון כבלים בסוגים ואיכויות שונות. אני מחפש כאמור כבל באיכות טובה אבל שיהיה כמה שיותר זול (מוצר+מישלוח) ז"…

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. אוקי לאחר שעשיתי קצת חושבים אני מחפש זוג קדמיים ב1K ורסיבר 1.5K הערות - מחפש איכות כמבון מהרקמולים שלא יהיו מחברת מדבקה ושיהיה לאותו חברה גם סנטר ואחרויים איכותיים לשדרוג עתידי אני מעדיף שהקדמיים יהיהו מרשימים וגדולים רסיבר- שלא יגביל אותי להרכבת המערכת בעתיד כי מתוכנן הוספת אחוריים וסנטר בעתיד הקרוב גם בתקציב של 1K לחלק ולא רוצה שיגביל אותי שיהיה מחברה מוכרת ואיכותית ולא של חברת מדבקה ישנה אפשרות גם להזמין מחול אז אם יש מוצרים שיהיה בתקציב ויהיה איכותיים יותר ששוים הזמנה מחול גם מקבל המערכת גם תתחבר למחשב לכן אינ צריך כרטיס קול שיפיק ממנה את המקסימום אינ לא עורך או משהו כזה רק מחפש איכות לכרטיס קול גם הולכות להתחבר rp-21 בברכה junior_mg ליאור כל ההערות בעמוד הראשון ו…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yotamavi,

מה יהיה ההבדל ביניהם בהנחה שאני לא מקצוען גדול בתחום המוזיקה. מיועד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה .

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. שלום, אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט, ואני חווה כל מיני עיוותים בסאונד באופן אקראי כשאני מפעיל מוזיקה. העיוותים האלה מוכרים לי עוד מכשהיה לי אקס פי, רק ששם הם היו מופיעים לשניות אחדות רק כשהייתי מדליק את הטלויזיה שלי שמחוברת בHDMI למחשב. אני עובד על המפרט הבא: Q9450 Asus P5N-T Deluxe DDR2 800 4Gb Zotac GF9800GX2 Modu82+ 625w Dell 2408WFP + Haier LCD 32" שני המסכים מחוברים ביחד, את הבעיה אני מרגיש בשני כרטיסי קול שונים שנסיתי. חשוב להדגיש שבאקספי לפעמים כשהייתי רואה סרט על הטלויזיה פתאום היא היתה משמיעה רעש נוראי, והייתי נאלץ לעשות לה מיוט. היו לי כל מיני תופעות מוזרות שלדעתי נבעו מהעובדה שהכרטיס מסך שלי חשב שהוא יודע לנגן גם סאונד. אבל מבחינת סאונד שהיה יוצא לי מהמח…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by danny70,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב דגם 5300 יש לי כרטיס קול של הרקולס 6.1 game theater מהסאב יוצאים שלושה כבלים חיברתי דרך הראק ( הקופסא שיש בה את כל היציאות ) את שתי היצאות הסטראו קדמיים ואחוריים והבננה הדגיטלית חיברתי דרך הסנטר בראק . והבעיה היא שהסאבאופר לא נשלט רק חמשת הרמקולים נשלטים ואין בעיה איתם . אם יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים כך שהסאבאופר כן יהיה נשלט . ? מאחר וכל החיבורים נעשים דרך ראק . ??? זה מחריד הסאבאופר מקבל עוצמה של באסים חזקים ואי אפשר לשמוע כך . רק בווליום נמוך

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by hell,

מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.