עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות,ביעקר למשחקים בסביבות 300-350 ש"ח,לא חייב להיות 5.1 איבנתי שזה לא ממש מורגש,ישמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מבין בזה תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. הנה הסדרה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_1746 שני דגמים (DAH-1500/1700) כשבכל דגם נפח של 512MB ו-1GB. ראיתי את סדרת הנגנים האלה במקרה בפנדה, ואני חושב שהם חדשים. סקרן לדעת מה אתם חושבים עליהם, על האיכות והשוואה לעומת נגנים דומים.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by Sctoweri,

שלום ... יש לי הצעת מחיר טובה לשתיי הטלוויזיה האלה ....עזבו את המחיר ..... מה טלוויזיה יותר טובה? את איזה כדאי לי לקחת ?? אני רוצה את הטלוויזה לצפיה מחברת ''יס'' ולראות סרטים מהמחשב בHD LG http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928 Thomson http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=423282

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by greenvector,

היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה בעיקר למטרת העתקת קלטות וידאו ישנות אבל גם לצפיה והקלטה מהטלויזיה (אבל מאוד חשוב שהמרת הקלטות תיעשה תוך שמירת איכות מקסימלית). ראיתי ש WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge מאוד מומלץ אבל גם כבר די ישן . יש כרטיס משתלם יותר ו\או טוב יותר בטווח מחיר של עד 600 שח ? תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. שלום, אני צריך די דחוף קישור לדרייבר און-בורד פשוט שיש לי, וזה באמת דחוף כי לצערי אני צריך לחזור מחר לבסיס... בכל מקרה אני לא יודע איך קוראים לצ'יפ אבל זה לוח של פנטיום 4 עם צ'יפסט של ויה (בקשר לאחרון אני לא בטוח).... אני חושב שקוראים לו AC97, ופעם השתמשתי בדרייבר שנקרא c-media. הבעיה היא שיש לדבר הזה 1001 קבצים שונים שנושאים את השם שלו ואני לא יודע איזה מהם להוריד... אז קישור ישיר לאתר יהיה נהדר וקישור ישיר לקובץ יהיה עוד יותר נהדר! אז בכל מקרה תודה רבה כבר עזרו לי פה בעבר לכן אני סומך עליכם

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. יש לי בעיה עם האודיו במחשב שהתחיל כשהחלפתי את הcodecs pack אני לא בטוח שזה הגורם לבעיה אבל זה קרה לאחר ההחלפה. הבעיה גורמת לכך שאני לא יכול לשמוע במחשב כלום (חוץ מאודיו של הווינדוס-לדוגמא הצליל של הפעלת המחשב). בנוסף הוא נותן לי הודעות שגיאה לדברים מסוימים(http://img243.imageshack.us/img243/5629/150015001488151315015jb.png). יש איזה דרך לפתור את הבעיה?(נסיתי להחזיר אתת חבילת הקודקים הקודמת אבל הבעיה משכה)

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  7. שמעתי את זה ברדיו, זה ארוך יחסית... (בלי מילים) תודה למוצא הישר!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. Started by Matankzr23,

מה אתם אומרים על המסך הזה? מצאתי עליו ביקורת בהשוואה למסך סמסונג205BW והסמסונג היה טוב יותר בכמה דברים... http://www.pureoverclock.com/article637-11.html הנה עוד ביקורת עליו: http://www.prad.de/en/monitore/review-dell-2007wfp.html#introduction כדאי לקחת את ה DELL או אולי בכלל לקחת את הSAMSUNG 203B ( זה לא זה המביקורת)? מישהו שמע עליו? ומה עם ה CHI MEI 20" .... חוסך 600 ש"ח מה DELL... בבקשה להעביר בטעות שמתי בפורום הלא מתאים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  9. קניתי לא מזמן את הרמקולים הנל למרות שהסאונד נחמד אבל איכשהו הוא "כבד", לא משוחרר, אני סבור שזהוא הכרטיס קול שלי שמגביל אותם. הכרטיס הנוכחי שלי הוא כרטיס אונבורד מדגם Realtek ALC882. אני מחפש כרטיס שיגרום להבדל מורגש גם עם הרמקולים וגם עם האוזניות שלי (Altec Leansing im716). מדובר בסאונד בפורמט FLAC וMP3 בביטרייט של 320. תודה מראש. עריכה: נכון, שככתי את התקציב אך מדובר בתקציב גמיש שנע ביין 100-1000 שקלים.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by ShayZigdon,

יש לי מגבר ממש ישן של חברה ששמה NAD עכשיו המערכת עבדה בצורה מצוינת במשך שנתיים על המחשב הישן. לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש. עכשיו הכבלים מסודרים בצורה כזאת הרמקול מחובר למגבר עם כבל כמו של רמקולים של מערכת ביתית קצוות ברזליים כאלה (חח אנלא טוב בהסברים) והמגבר מחובר עם כבל RCA למחשב עם יציאת בננה כזאת מתאימה למחשב. עכשיו שאני שם את המערכת במחשב הישן הכול עובד פיקס.. במחשב החדש יש רעש סטטי (אוםם חזק ממש) שמתגבר על הרעש שאמור לצאת רעש של הד כזה כאילו זה לא מחובר במקום הנכון ובמחשב החדש יש לפחות 6 יציאות חיברתי בכולם ועדיין יש את הרעש. אם מישהו לא הבין אני יסביר שוב. תודה לעוזרים חברה תעזרו זה ממש חשוב אני מקווה שהכול תקין במחשב החדש.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. אני מחבר את המחשב של בכבל DVI TO HDMI לטלוויזיה הבעיה היא שהתמונה חתוכה ב-2 ס"מ בערך בכל צד (בצדדים ולמלעלה למטה) השאלה אם יש שיטה למתוח אולי תתמונה. הטלוויזיה שאצלי כרגע היא 37 אינצ' של BENQ דגם: SK3731 יש לי כרטיס מסך רידון 4850HD

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by ag43,

יש לי כבר ארבע רמקולים (מסך + מערכת) ואני מחפש דרך זולה להוסיף סנטר וסאב. יש דרך לקנות רק את הרמקולים האלו?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. היי אז ככה: 1. יש לי מגבר Rockford Fosgate בן זו*ה, בעל הספק של 400W. (עדיין לא מחובר) 2. פנל קנווד רדיו-דיסק הכי חדש, בעל הספק של 4X50 (אבל זה לא ממש משנה) 3. רמקולים קדמיים + 2 טוויטרים (קומפוננט) של pioneer טובים (בסביבות ה65RMS נקי) בעקרון אני רוצה להשלים את זה עם עוד זוג אחוריים של pioneer בהספק של 330W או 360W. אם היה כסף אז כמובן, שכבר כל העניין היה סגור עם מערכת רמקולים קומפלט של סרווין וגה(אבל אין מה לעשות): את המגבר קיבלתי ב"ירושה" מהאוטו הקודם של אבא שלי, הוא החליט שהוא לא רוצהכזה דבר באוטו, אך לצערי הרמקולים הדמיים והאחרוניים הכל עם האוטו אז חשבתי שאולי משהו פה, שומע ברמקולים מסויימיםבאוטו ויכול להמליץ לי על משהו. גם על סאב, אבל לא פיצוצי. מה שאני ב…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  14. מצטער אבל אנלא מבין בגרוש בסאונד ושטויות כאלו אז תדברו אליי בתור בנאדם פשוט ולא אחד שמבין. היום הגיע המקרן שקנינו ה EpsonTW200, מכיוון שאנו רוצים להנות ממנו בצורה רצינית החלטנו לקנות גם רמקולים לכל יחדית שידור אליה הוא מתחבר. למחשב - חשבתי על ה ATP3 או על ADA800 תלוי בתקציב. לטלוויזיה אנלא יודע מה זה דורש ואילו סוג דברים. תציעו דברים בתקציבים שונים תציעו נגיד את הדברים ששוה ב1000 שקל ואת הדברים שווה ב2000 שקל וכו' קיימת אפשרות לחבר תמערכת לטלוויזיה ? ואז להוסיף עוד רמקולים כדי ליצור תחוויה המלאה ? ועכשיו לנושא קצת אחר,האוזניות הפשוטות של אפל לא משהו בא לי משהו חדש,תקציב נמוך - 100 - 150 אנלא אשלם יותר מזה על אוזניות. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. שלום! אני חדש באתר הזה ומקווה להשתלב. - יש לי בעיה די מעצבנת; קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-253377142.htm. ואני משתמש בכרטיס קול המובנה עליו, התקנתי את הדרייברים, חיברתי את הרמקולים(4.1) והגדרתי אותם כ4.1, וכשניסיתי לשמוע משהו הוא בא בליווי הד מטורף, ואני לא יודע איך להנמיך את ההד? תודה רבה לעוזר או לעוזרים! (או לעוזרת?) נ.ב- שאלתי את אותה שאלה בפורום אחר אבל לא ענו לי, אז החלטתי לשאול אתכם, כי אתם פורום יותר מקצועי.

16. Started by emilio07,

שלום חבר'ה, אני כרגע עושה שיפוצים בחדר שלי ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. יש לציין שאני חובב מוסיקה גדול ומאוד חשובה לי איכות השמיעה. אני יודע שהייתם ממליצים ללכת על משהו יותר יקר, אבל מה לעשות שיש לי תקציב. אבקש מכם המלצה על דגם טוב. אני מאוד רוצה 5.1, אבל לא מעט אמרו לי שעדיף 2.1. רציתי גם, אם תוכלו, להסביר לי בקצרה מה היתרונות של כל אחד מהם. ועוד משהו קטן, ראיתי רמקולים 2.1 של harman kadron , השקופים, רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר כי הם תפסו אותי בענק במראה שלהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  17. שלום, אז קניתי טלויזיה טובה. UE46D8000 של סמסונג. היא טלויזית תלת מימד והייתי מעוניין להוריד סרטים. יש לה חיבור USB ואמרו לי שאפשר לנגן עליה סרטים, למשל MKV או DIVX. מה לגבי קבצי ISO? אני יודע שאם אני מוריד משחקים, אני צריך לטעון את הקבצים הלאה לאנשהו (או לצרוב) ורק אז אפשר להשתמש בהם כאילו הם היו דיסק רגיל. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי.. יש למישהו נסיון בזה?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. תומך ב i3 תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. אם אני מוציא את הכרטיס קול שלי.המחשב מזה אוטו' את הכרטיס קול המובנה שלי?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

מה קורה ששני איקולזירים ומעלה מופעלים בבת אחת(לא משנה כרגע אם זה במחשב, אוטו .....)? לדוגמא האיקולזיר של התוכנה של הרמקולים עובדים ושל הWINAMP ושל הנגן שמחובר למחשב וממנו שומעים...

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, מכיוון שהאוזניות הנוכחיות שלי ( steelsound 5h usb) נדפקו לחלוטין, אני שוקל אם לקנות את האוזניות של חברת רייזר Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset ואת הכרטיס קול שלהם Razer Barracuda AC-1 Gaming Audio Card. לפי מה שאני הבנתי האוזניות האלו והכרטיס קול יספקו לי סאונד מעולה עבור גיימינג, אבל אני עדיין מבקש התייעצות עם מי שמבין ובעניין ויכול להגיד לי אם אני אקבל איכות שמיעה טובה עם הציוד הזה, או שבאותו המחיר אני אוכל להשיג ציוד אחר עם סאונד טוב יותר. בנוסף, רציתי לשאול אם אני אקבל איכות סראונד אמיתית באוזניות האלה ביחד עם הכרטיס קול, או שזה רק "סראונד מדומה" כמו ברוב ברוב האוזניותשל ה 5.1 תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. Started by 11iceman11,

שלום, רציתי לדעת אם המסך 32A3000 Toshiba טוב? אני לא מכיר יותר מדי את התחום וראיתי פשוט מבצע שנראה ממש טוב: http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=203&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=5464327 לפי הבנתי למסך יש 2 תצורות: C גרסה יפנית E גרסה אירופאית איך אפשר לדעת אם זה C או E ? לפי המכירה שבלינק שצירפתי, זה שהם רושמים שהניגודיות היא 500cd/m2 זה לא מרשים/מרגיע אותי... מה שמגיע לארץ זה רק E ? האם מישהו מכיר את המסך / ממליץ ?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש אוזניות אטומות שאפשר להסתובב אותן ברחוב מבלי שיחשבו שנפלתי מהחלל... ראיתי את ה px-200 אבל שמעתי מהרבה אנשים שאין להן כמעט באס. לכן ראיתי את ה K26P, והן ניראות לי אוזניות מעולות. יש למשהוא מושג אם פשר להשיג אותן בארץ?, אם לא בארץ אז בחו"ל עם מחיר סביר למשלוח ולא פי שתיים מהמחיר של האוזניות?. תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

אחד האנשים שיותר הדהימו אותי בתעשיית האנדר הוא ג'יימס הולדן. הבחור מ UK ופרץ את דרכו בגיל 19 בשנת 2000 עם הטראק ששבה את ליבם הרבה תקליטנים בעולם, Horizons. הטראק עבר גם עיבוד מאוד מוצלח ע"י ההרכב האיכותי Way Out West (ניק וורן וג'ודי וויסטרנוף) והוא מדהים לא פחות. עכשיו שיחרר לא מזמן גירסת דיפ האוס אפליפטית ל Miss Jane - Fine Day עם הווקאלז של Kirsty Hawkshaw (הלהיט הגדול מ99', היה מושמע לרוב בגירסתו של ATB). Kirsty Hawkshaw - Fine Day (James Holden Remix) כמו כן, יש גם את : Eternity, One For You, Into The Dawn, Nothing To Hold ועוד רבים ואיכותיים... מומלץ בחום!!!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Sunny Jim,

שלום, אח שלי נוסע לארה"ב מחר בערב(לסן פרנסיסקו אם זה יכול לעזור איכשהו מבחינת חנויות) ואני רוצה שיקנה לי שם אוזניות, המיועדות למחשב נייד. כרטיס הקול במחשב הנייד: 3D Sound Blaster Pro?, עם HD AUDIO, אם יש צורך במידע הזה מבחינת זה שכרטיס המסך עלול להגביל את האוזניות. אין לי צורך באוזניות in-ear, כי זה קצת מגביל את השימוש של האוזניות לאישי בלבד לא? אלא אם כן ממש שווה ללכת על דגם מסויים בגלל סאונד מדהים שלו. בכל מקרה חשובה לי איכות הסאונד נטו, סוג האוזניות משני. מה שגם קצת חשוב לי שהאחרים לא ישמעו את האוזניות בווליום גבוה, כי למשל באוזניות פשוטות in-ear שיש לי, זה מפריע לפעמים לאנשים שיושבים לידי ורוצים לישון ברכבת אם יש אוזניות שהן באמת קפיצת מדרגה אדירה, אז אפשר לחרוג …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.