עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני מחפש נגן MP3 עד 300 ש"ח (כולל אוזניות), באיכות הכי טובה שאפשר. עם לפחות 256 מ"ב זיכרון. כל התוספות האחרות לא ממש נחוצות לי, אפשר לוותר עליהם (אם אפשר). אבל האיכות הכי חשובה לי! תודה!

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Einav,

שלום חברים יקרים!! עברתי דירה ובסלון החדש יש מסך גלילה כזה שמשתמשים בו בשביל מקרנים בערך בגודל של 2 מטר גובה על מטר רוחב (משהו כזה אל תתפסו אותי במילה) ואני חושב שזה סימן משמיים לכך שאני צריך לקנות מקרן. המקרן יהיה בשימוש ביתי ומטרתו להפעיל קריוקי פעם בכמה זמן וגם לצפות בסרטים ואם אפשר אז גם לשחק בפלייסטיישן. שוטטתי ביד2 ובזאפ וראיתי מקרן נחמד שנקרא LG DS325 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו אם הוא טוב ומתאים לצרכיי. בזאפ המחיר הכי נמוך הוא 2705 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. אני זוכר בזדמנו שדיברו כאן על זה שכשאתה קונה רמקולים חדשים צריך לשים אותם שינגנו בעוצמה חלשה במשך כמה שעות. אני לא בדיוק זוכר. הרמקולים שקניתי הם הALTEC LANSING ה2.1 הארוכים, היפים והידועים.. ב320 ש"ח. אני מניח שידוע על איזה דגם מדובר. מישהו יודע לתת לי תשובה? על איזו עוצמה וכמה זמן בדיוק לשים?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. Started by KusHniR,

יש לי 300 שקל לקנות רמקולים 2.1 ואני קונה רק מ www.ksp.co.il אני קונה היום איזה עדיף ?! Logitech X-220 2.1? או CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by baby bash,

בהיותי בחו'ל (צרפת אם זה משנה) רכשתי לעצמי IPOD 15GB. המוכר בצרפת שאל אותי אם יש לי חיבור פייר וויר. ואני ברוב טיפשותי והתלהבותי מהקניה. ישר אמרתי כן כן ברור שיש לי. ואתם יודעים את ההמשך... ואם לא .. אז אין לי חיבור פייר וייר...!!! איך אני מחבר את האייפוד למחשב ? ועוד שאלה... שהייתי אצל חבר שהיה לו פיירוויר והורדתי ממנו שירים למכשיר. עכשיו , השירים בעברית שהורדתי מופיעים בג'יבריש... איך אני מסדר שזה יראה אותם בעברית ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. התקציב שלי הוא מינימום עם אפשרות להעלאה, זאת אומרת שאני רוצה לשלם כמה שפחות אבל לא להתפשר על משהו זבל אלא רק על משהו טוב אז אם אני מתחיל מ5 אלף ואתם אומרים שחייב לפחות 8 אני אשים 8. כבר פתחתי דיון דומה לזה לפני יותר משנה כשהתעניינתי בנושא אבל עכשיו אני שוקל ברצינות. 1. זה נכון שבמקרן רואים פחות טוב מאשר בטלויזיה?? אם זה נכון אז בשביל מה לקנות? יש לי טלויזיה רגילה ורואים בה ככה ככה, הרבה פחות טוב ממה שרואים במחשב. הכי מעצבן בטלויזיה זה לא רק שהאיכות פחות טובה אלא שבסצנות בהירות הטלויזיה זורקת אור מאוד חזק ואפילו מסנוור ישר לעיניים ואנחנו רואים סרטים תמיד בחושך. 2. עד כמה הרזולוציה חשובה? ומה זה הדחיסה? הדחיסה עוזרת במשהו, היא נותנת תוצאה כמו אותו רזולוציה כשהיא אמיתית ל…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by Buffer,

היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. מחפש רמקולים לסרטים במיוחד למשחקים 5.1 מתפשר ל 2.1 שיהיה באס טוב חשבתי עלSonicGear או x530 מה אתם אומרים מי לוקח

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by RocknRolla,

טוב אז עכשיו יש לי LOGITECH X-540 או משהו כזה 5.1 אני רוצה ללכת על משהו חזק יותר חשבתי על LOGITECH Z-5500 אבל אני כמעט בטוח שבתקציב הזה יש משהו דומה אם לא יותר טוב. ועוד שאלה. הרמקולים שלי עכשיו הם 140W. במאפיינים הטכניים של Z-5500 רשום 1010W. ה-W זה הכוח? הגיוני שהם פי 7 חזקים יותר?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  10. מה זה בכלל, ואיך אני מחזיר את זה לסיומת WMA? אם זה עוזר משהו אני עובד עם ADOBE AUDITION, אבל זה קרא רק עכשיו, קודם זה היה WMA

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  11. מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by Erez360,

שלום לכולם. אני מחפש רמקולים למחשב בסגנון ATP3 של Altec , עכשיו רציתי לשאול בסכום של 300-400 ש"ח מה עדיף? atp3? או את הדגם שמחליף אותם? ומה ההבדלים בין הדגמים? או שבכלל עדיף רמקולים של Creative? בכל מקרה השימוש הוא לשירים , משחקים , סרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by R[a]Tz,

אז ככה יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין לנייד אותם כך שיעבדו על סוללות אז הרמקולים היו מחוברים לחשמל עם ספק פנימי שעובד על 230V\50HZ 9V\1.2A האם 2 סוללות של AA נטענות בהספק של 2500 NAH כל אחד עם זרם 1.2 אמור להחזיק אותם? תודה ויום טוב אולי סירטון כשאסיים :]

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. אני מעוניין כאמור בDVD שקורא את כול הרגילים וגם DIVX .... קורא כתוביות לא מובנות בעברית ושמהחיר יהיה טוב .. אם מישהו מכיר DVD כזה .... אשמח לשמוע . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. Started by Gleeb,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה. הדרישות שלי מהאוזניות הם: 1: שישמעו טוב. 2: אני מעדיף אוזניות שיכסו את האוזן לשמיעה ממושכת. 3: חשוב מאוד שהאוזניות יסננו את הרעש כלפי חוץ. אני יושב במשרד ואינני מעוניין להפריע ליושבים סביבי, פרט זה הינו חשוב מאוד. בקשר לסינון רעשים מבחוץ קצת פחות חשוב. אפילו הייתי מעדיף לשמוע אם מדברים אלי. 4: צריך להתאים לחיבור אוזניות של המחשב וגם של איפון (אני מבין לשחולארות יש איזה חיבור מיוחד משהו ). התקציב עומד על 500 שקל. למראת שהייתי שמח לא להוציא כל כך הרבה על אוזניות. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by TomL94,

היו לי עד לא מזמן CX500 עד שאוזניה אחת נהרסה לי ואין אחריות, בכל מקרה החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות במשהו כמו 200-300 שקל. חשבתי על להזמין מebay את הibeats של דרה, אבל אני עדיין חושב על זה, יש לכם הצעות בשבילי? אגב, חשוב לי שיהיו באסים טובים, שיהיו איכותיות סה"כ ועם העדפה לכאלה עם שלט שליטה על הווליום ושיחות (אייפון).

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. יש לי רמקול קטן למחשב נאי שומע בעוצמה ממ שנמוכה והרמקול כמטר ממני אם אני שומע יותר מדי זמן אני ממש מרגיש אחר כך טינטון/כאב ראש ליד האוזניים מה לעשות בשביל להקטין את הזנק לאוזניים? איך לבחור פעם הבאה רמקול מתאים?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. שלום! יש לי את הלוח P5B-DELUX ומאז שחיברתי אליו את המערכת (Logitech X-530) אני חושב שהיא נותנת ביצועים ירודים יותר אני מדבר מהבחינה הכי פשוטה שהווליום לא מגיע לעוצמה שהוא היה מגיעה בדקתי את בקרי העוצמות בכל מקום (בתוכנות בחלונות של המערכת עצמה..) ועדיין חלש יותר (אומנם לא מאוד משמעותית אבל מורגש) רציתי לדעת אם זה ככה בכל הלוחות האלה או שהדרייבר שלי לא מותקן כראוי? ושאלה נוספת זה האם עדיף לחבר את ה creative soudblaster live! 5.1 SE (ששוכב בארון) במקום הכרטיס המובנה וזהו? (הסאונד לשימושים יומיומיים שמיעת מוזיקה סרטים ומשחקים מחשב) תודה רבה לעזורים!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by master17,

כל פעם שהמחשב "חושב" (הנורה האדומה מהבהבת) יש לי רעשים די חזקים שמפריעים מאוד מה יכולה להיות סיבה לכך ואיך אפשר להפתר מרעשים אלה ? (כרטיס קול חדש -קניתי רק אתמול..)

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by 11GnR,

יש לי רסיבר קצת ישן אבל טוב , RX-V995 , מה גם שיש לו כניסות אופטיות ויש לי רק כרטיס קול מובנה , אז זה יהיה גם יתרון לא להשתמש בכרטיס קול שלי ... חשבתי לפרק את הרמקולים ולהוציא מהחור של הפורט או משהו כבלים שהולכים ישר לרמקול, ולנתק את מה שמחובר אליהם כרגע כמובן... הרעיון הזה אמור להיות טוב, או שיש אזשהו אקולייזר או סתם התאמה בין המגבר (מעבר לעכבה) שמפשיעה על הצליל?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by idoodi,

יש לי מחשב ומסך טלוויזיה של טושיבה המסך חדש ולכן הוא בעל כניסת usb חיברתי עם כבל פשוט של usb cין המחשב למס אך איני מקבל תמונה כלל..הבנתי שעליי להגדיר את כרטיס המסך אך אינני יודע איך לעשות זאת או כל פיתרון אחר יעזור מאוד..והאם מחשב וטלוויזיה יכולים להתחבר בכלל דרך usb?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by FARKASH7,

אהלן. אני מכין "תשתית" לרמקולים שאני הולך לקבל, ואוזניות שאני מתכנן לקנות. קניתי ממשתמש שפירסם בלוח היד 2 באתר כרטיס קול של קראייטיב מדגם אודיגי 2. חיברתי אותו הכול עובד טוב ושומעים מעולה, כרגע מחוברים אליו Klipsch ProMedia 2.1/אוזניות של סנהייזר מדגם PX100. בצד יש לי כבר מגבר סטריאו של חברת Carver, ובהמשך יגיעו אליי זוג מדפיים של אינפיניטי ומתוכננת קניה של אוזניות ב100$ בערך. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס יש לו יציאה כתומה דיגיטאלית, האם בהאזנה למקור אודיו כלשהו Wav/Flac/Mp3 יש לה חשיבות כלשהי? לקליפש כמובן אין כניסה דיגיטאלית וגם לא למגבר סטריאו. כרגע מה שמחובר, מחובר לכניסה הירוקה הרגילה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by TIbby,

מישהו הקשיב פעם באוזניות האלה? האם הם טובות? בבקשה תנו את דעתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  24. Started by extasa,

http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676592 מה אתם אומרים שווה לא שווה תביאו חוות דעות בונות בבקשה ! ואם לא אז מה אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל !

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  25. מה שלומכם? אז ככה תראו מה מצאתי בביקורת של הIPOD "אפשר להוריד ממצלמה דיגיטאלית ישר לאיי פוד מה שמקל על המשתמש אם ניגמר לו הכרטיס זיכרון במצלמה הדיגיטאלית." האם זה נכון? איך זה פועל איזה כבל ומאיפה? תודה רבה.. אם זה נכון זו עוד תכונה שאפשר לציין ליתרונות האייפוד.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים