אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים מבית JBL דגם CREATURE 2 השאלה אם אני יכול לקנות את אותו דגם ולהוסיף אותו לקיימים?ואם כן אז גם יהיה סראוונד סאוונד? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין בקנייה של מערכת קולנוע לחדר TV , אך כאשר זה דורש קנייה של ריסבר ורמוקלים אכותיים זה יוצא סכום גבוה מידי בשבילי. ואז חשבתי אם אפשר למשל לקנות את הרמקולים SOLO 7 שלפי מה שראיתי בתמונות מתחברות עם החיבור האדום ולהבן של הבננה - ולחבר אותם ישירות לטלוויזיה. האם זה אפשרי? אם כן ישמעו טוב כמו שצריך או שזה לא יפיק את מייטב התועלת במצב כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה עם הרמקולים שלי, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה\ להגיד לי מה הסיבה לכך... אז ככה, שאני שומע מוזיקה, אני בדר"כ אוהב לשמוע חזק ושאני מגביר אותם לרמה בינונית, פיצוצים קטנים מתחילים לבקוע מהרמקולים, ואני בכלל לא מגביר עד המקסימום! צירוף תמונה: רעיונות כלשהם? :-[ תודה מראש, DrowNz.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אממ טוב אז הכותרת אומרת הכל אני מחפש אוזניות למשחקים בעיקר.. אממ שיתחבור לכרטיס X-FI בתקציב מקסימלי של 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אחי הביא לי את המערכת שלו HARMAN kardon 7500 ושאני מחבר את האוזניות הוא רושם לי אוזניות חוברו אבל מוציא לי את השמע דרך הרמקולים אני מאמין שזה איזה הגדרה מישהו יודע איך אני מסדר את זה???
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אממ ... כרגע יש לי מערכת ליד המחשב והיא תופסת לי יותר מדיי מקום (ואבק) וגם הסאונד לא משו אז החלטתי לקנות רמקולים .. עוד לא החלטתי איזה או כמה (2.1 או 5.1) בכל מקרה הבעיה שלי היא אם אני קונה 5.1 החדר לא יראה מגעיל עם כל החוטים על הקירות ? (איך אתם פתרתם את זה ?) השאלה השניה שלי היא .. המחשב ממוקם בפינה של החדר ואין לי מושג אם אני יוכל למקם פה רמקולים 5.1 כי המחשב ממש צמוד לקיר הפינתי יש למישהו עצות או משהו כזה ? בפינה פשוט לא יהיה אפקט נחמד לסראונד ואם החוטים והקטע הפינתי ישארו בעייתיים אני פשוט אקנה איזה 2.1 ואשים אותם ליד המחשב [move]בתודה מראש[/move] עריכה : הנה שרטוט מהיר של החדר שלי http://planet.nana.co.il/sarge9686/images/258462pic1.GIF
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים למחשב בסביבות 500 שקל רציתי המלצה על הרמקולים X530 של לוגיטק אני יודע שזה לא רמקולים מקצוענים אבל רציתי לדעת אם הם בסדר בשביל משחקים וסדרות וסרטים במחשב,ומוזיקה?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
הממ, טוב הכותרת די אומרת את הכל. על הpower adapter רשום AC input- 100-240V, , בהיותי חסר ידע בנושא אני מעדיף לשאול מאשר לצלות את האיי פוד. פשוט הבנתי שכאשר האיי פוד נטען דרך הFirewire ההארד דיסק שלו מסתובב וזה מקצר את אורך החיים שלו. (האיי פוד הוא איי פוד 10 ג'יגה דור שלישי. גם רשום output- 12V-1.0A, אם זה משנה משהו)
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מה קורה ששני איקולזירים ומעלה מופעלים בבת אחת(לא משנה כרגע אם זה במחשב, אוטו .....)? לדוגמא האיקולזיר של התוכנה של הרמקולים עובדים ושל הWINAMP ושל הנגן שמחובר למחשב וממנו שומעים...
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי לוח אם:gigabyte k8ns ועליו יש מובנה כרטיס קול... התקנתי את הדריבר שמסופק עם האריזה של הלוח אבל קורא לי הרבה פעמים שמתי שאני משחק המחשב נתקע ומופיע מסך כחול ואמרו לי שזו בעה בדריבר של הכרטיס קול... חיפשתי באתר של gigabyte דריברים ולא מצאתי מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון לדריבר או לתת לי דרך אחרת לסדר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לי פה כרטיס פריסה של DVD holywood real magic. ויש בו יציאה קואקסיאלית לחיבור לרסיבר , אבל השאלה מאיפה הכרטיס מקבל את מה שיוצא ביציאה הזאת הרי זה לא כרטיס קול. ודבר שני מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק הכרטיס הזה עושה כי גם בלי כרטיס כזה אפשר לראות דיודי במחשב. זה היה רק במחשבים חלשים נכון? המחשב שלי לא חלש אבל מה זה יכול לעזור אם אני יחבר את זה אצלי.?(המחשב שלי כתוב בחתימה) אשמח לקבל עוד פרטים על כרטיסי פריסה ומה אפשר לעשות איתם. בתודה אלדד.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בעיה רצינית שכבר מתחילה להרגיז בקשר לרמקולים\סאונד או איך שתקראו לזה. הרמקולים עובדים, פתאום אחרי שבוע הם מפסיקים לעבוד למשך שבוע! אחרי שבוע שוב חוזרים לעבוד! ואז שוב מפסיקים לשבוע! וכך הלאה.. בעיה מאוד מעצבנת אבל אפשר עוד איכשהו להסתדר! בנוסף לזה, זה גורם לעוד בעיה! בזמן שהם מפסיקים לעבוד אז גם הסרטונים שאני רואה במחשב (מדיה פלייר\דיוקס\קוויק טיים ועוד..) הם דפוקים כי שאני רואה סירטון אז הוא מקפיא את התמונה באמצע אבל הוא ממשיך לרוץ... מי שעוזר אני מנשק לו את הרגליים כי פשוט זה בלתי ניסבל כבר!
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם , המרחק צפייה בסלוני הוא בין 3-3.5 מטר לכן אני מתלבט בין הגדלים הנ"ל. התקציב הוא בערך 5500 ש"ח מה שכן הוא יכול להשתנות בהתאם ליחס בין הביצועים למחיר המומלץ ביותר. כלומר אם ישנה טלוויזה ממולצת בכמה מאות שקלים לכאן או לכאן אז אשמח לשמוע עליה. אני מחפש טלוויזת lcd הכוללת FULLHD.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל מקרה. קניתי רכב מודל 2010 ויש לי כרגע ברכב מערכת של חברה לא ברורה שה-DVD לא עובד. (עוד משהו שצריך לבדוק כשקונים רכב משומש.) יכול להיות שאתקן את ה-DVD. עוד לא החלטתי. רציתי לדעת האם יש המלצות עד 2000 ש"ח למערכת עם מסך מגע 6.1 עם blietooth ואם חיבור למצלמת רוורס? תודה מראש למייעצים.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול (לא חיצוני) עם יציאה אופטית מרובעת שתתאים לכבל אופטי שמתחבר אלי למגבר. אין בעיית מחיר אבל צריך שיהיה לו לפחות 5.1 (עדיף 7.1) עם ex ac2 dts רצוי מאד איכותי. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
denon 3805/3806 vs yamaha 2500/2600 vs pioneer 54tx/72txv אני מתלבט בין שלושת הרסיברים האלו. המערכת תשמש אך ורק לקולנוע בייתי. הרסיבר יתחבר לרמקולים של acoustic energy (שיוחלפו בעתיד הקרוב רחוק). עיינתי קצת בביקורות והבנתי שאין על ה dsp של yamaha והם מוסיפים הרבה לסאונד בסרטים, מה שמקנה להם יתרון על המתחרים. אבל האם באמת הרסיבר הזה יותר טוב מהשאר? מה denon הבנתי פחות או יותר שהוא רסיבר all around שעושה הכל בצורה טובה מאוד שלא בהכרח נופל מה yamaha. לגבי ה pioneer לא מצאתי ביקורות שמספרות עליו הרבה, אבל אני הבנתי שיש הבדלים גדולים בין ה 54tx לבין 72txv, החל מהמנוע עיבוד שלו, עד לפיצ'רים מתקדמים. ע"פ המפרט, ה 72txv אמור להיות יותר טוב (או שני טועה) אבל למרות זאת ה 54tx עולה…
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני ממש בור בכל הנושא הזה ואין לי מושג אפילו איזה דברים אני צריך לקנות(רמקולים/מגבר/סאב וכו) אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי בעיקר לצפייה בסרטים/טלוויזיה ולפעמים גם קצת מוזיקה. התקציב הוא 8K אבל אפשר לחרוג עד 10K אך ורק אם התוספת במחיר תהיה שווה את זה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מה דעתכם על הטלויזיה הזו? 32 אינצ' http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=167#descriptionDiv השימוש בעיקר הוא לתכני מחשב ותכני טלויזיה של הוט אך העיקר שוב הוא תכני מחשב (יחובר בHD) והטלויזיה השניה שאני מחפש היא 47 אינצ' ומעלה, התקציב הוא עד 6 אלף מרחק צפייה די גדול(5-7 מטרים) אשמח מאוד לקבל לתשובות בר
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת האם כרטיס קול על לוח האם או כרטיס קול ככרטיס משפיעים על ביצועי מחשב במשחקים או שאולי לא בתודה שרון
-
- 14 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלוויזית LCD בעלת 42-40 אינצ', שתשמש בעיקר למשחקים בPS3 וסרטי HD פה ושם. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הדגמים הבאים: LG 42LH50 Philips 8404H Sony KDL40W5500 מישהו יכול להמליץ על אחת מהן או דגם אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מטרה - שידור תכנים ב 720P 1080P מהמחשב. תקציב: עד 700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים, כולם בתאכלס אותו הדבר מבחינת השימושיות שלהם (ז"א חיבורים, תמיכות, כו') יש לי בבית רשת בתקן N.. וזו השיטה שאני מתכוון להשתמש בה. הנה השאלות שלי: (והן מכוונות למשתמשי הסטרימרים למיניהם! תודה) האם זה נתקע לפעמים באמצע? מה קורה כאשר אני מקפיץ לדקה אחרת בסרט? הוא מוריד מחדש? לוקח לו זמן? או שזה 100% זמן אמת? בעיות ודברים שמציקים לכם.. אני אשמח לשמוע. והשאלה הגדולה: איזה סטרימר עושה את העבודה הכי טוב? בנתיים נצנץ לי ה Xtreamer משום שהוא כל כך נמכר. תודה רבה לכל העוזרים D: !
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב להאזנה למוזיקה וקצת משחקים וסרטים. שמעתי היום את הAKG K26P והחלטתי שאוזניות קטנות כאלה זה לא מתאים לי בעיקר בגלל האטימה של ה26P [לוחץ מאוד באוזן] וגם לא ממש ממש הרגשתי שיפור בסאונד [בהשוואה לאוזניות ג'נריות ב100 ש"ח] בכל אופן אני מחפש אוזניות גדולות כאלה שמכסות את האוזן. אני מאזין בעיקר לרוק, STEVE VAI [סגנון מיוחד ] וגם טראנס וקצת מטאל למרות שגם היפ הופ פופ וכאלה לפעמים לכן אני מחפש משהו שפחות או יותר ישמע טוב באותה מידה בכל הסגנונות.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, קיבלתי את ההזמנה שלי! להזכירכם התייעצתי איתכם לגבי קנייה של כרטיס קול ורמקולים, ובכן להזכירכם הזמנתי את האודיג'י 2 ZS והלוג'יטק Z640. היום קיבלתי את החבילה (אחרי שעות של ריבים בטלפון עם PCH, חרא שרות, אבל זה לא נושא הדיון)! חיברתי בנתיים את האודיג'י ואיכות הסאונד השתפרה פלאים!!! (קודם היה לי לייב). בסוף השבוע אני אחבר את הרמקולים, מה שאמור לתת בוסט נוסף לביצועים! רציתי להגיד לכם זאת כי אתם ייעצתם לי, אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-