אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי ניסיון מעולה עם Microlab FC330 שאף מערכת 2.1 גם ב-100-200 שח מעליה לא מתקרבת אליה וחשבתי לקנות את ה-H500 באיזור ה-600 שח בשביל סרטים (מוזיקה תהיה בונוס אבל סרטים הכי חשוב). אני לא מתכנן להשקיע 1500-2000 שח או יותר בסאונד בר/מערכת תומכת ATMOS וכו' (בין היתר כי ממה שאני מבין הרוב דוחפים יותר לכיוון 3000 כדי לקבל באמת סאונד איכותי) ומבחינתי לקבל את ה-5.1 בנטפליקס וסרטים שאני מוריד יהיה יותר ממספיק. אני ראיתי שרוב ההמלצות בעד 1000 שח הן ה-Z906 של לוגיטק ולצערי אני לא רואה ממש ביקורות על ה-H500 של מיקרולאב. השימוש יהיה בחדר של 2.8*2.6 מ' בערך, או בסלון לא הכי סימטרי מבחינה אקוסטית (הקיר הקרוב מצד שמאל בערך 6 מטרים מהרקול, מצד ימין זה בערך 2 מטרים), לא החלטתי עדיין. …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חיברתי כבל חשמל לא מתאים (מתח 250V במקום 120V) למוניטור Yamaha HS5 והרמקול נדלק לשניה ונכבה ועכשיו הוא לא נדלק מה נדפק בו ? זה ניתן לתיקון ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב : 900 ש"ח ( מקס 1000 ש"ח , אבל לא שקל יותר ,עדיפות לכמה שפחות ) מה חשוב שיהיה בו : יקרא mp3 .... אם אפשר להמליץ על דגם שניתן להזמינו מהאינטנרט ...
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות של חברת koss דגם ksc6. רציתי לדעת אם האושניות טובות ושוות את הכסף {85ש"ח} אני גם רוצה לדעת היכן ניתן לקנות אותם. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ראיתי שהם מוצעים ב JAB TECH ואני חם עליהם! שאלה האם למישהו היה ניסיון אתם ויוכל להמליץ? או מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם בארץ?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש בקרוב רמקולים איכותיים (אפשר להגיד במיוחד) כרגע יש לי: LUXEON 4.1 ושלא תבינו לא נכון, מערכת לא רעה בכלל אך כמה איכות אפשר לקנות ב260 ש"ח?! בכל מקרה אני יכול להרשות לעצמי אפילו את 5.1 המהולל של לוג'יטק ב3000 ש"ח. אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף... בכל מקרה חשבתי על ADA890 או ה5.1 פרומדיה של קליפש או הלוג'יטק שאני לא זוכר את שמו... מה שכן אני רוצה מקודד שאני יוכל לראות סרטים של די טי אס או דולבי דיגיטל, אז זה גם פרמטר חשוב... אבל מה אתם ממליצים מבחינת איכות ביחס לכסף? (כמובן גם עוצמה) יש לציין שהמערכת מיועדת למשחקים, סרטים ומוזיקה אלקטרונית כבדה... תודה לכל העוזרים! נ.ב אם מדברים על קליפש תנו אופציות מאיפה לקנות בבקשה למה אני יודע שהם לא מיובאים ממש לארץ..
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, קיבלתי את ההזמנה שלי! להזכירכם התייעצתי איתכם לגבי קנייה של כרטיס קול ורמקולים, ובכן להזכירכם הזמנתי את האודיג'י 2 ZS והלוג'יטק Z640. היום קיבלתי את החבילה (אחרי שעות של ריבים בטלפון עם PCH, חרא שרות, אבל זה לא נושא הדיון)! חיברתי בנתיים את האודיג'י ואיכות הסאונד השתפרה פלאים!!! (קודם היה לי לייב). בסוף השבוע אני אחבר את הרמקולים, מה שאמור לתת בוסט נוסף לביצועים! רציתי להגיד לכם זאת כי אתם ייעצתם לי, אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול: 1. על הלוח אם 2. קריאטיב ליב עכשיו , יש לי יציאה מקדימה לאזניות שהיא מחוברת לכטיס השני ! הכל טוב עד פה עכשיו אני רוצה לעשות שאני יוכל גם לחבר מאחורה לקריאטיב ואז להשתמש ב2 ערוצים שונים (בתוכנה) כדי לשמוע בערוץ אחד את האוזניות ובשני את הרמקולים ! זה אפשרי? או שאפשר רק יציאה אחת לאוזניות במחשב ? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! האם אפשר לחבר מערכת altec lansing atp5 למכשיר דיוידי? coaxial = dvd שמתחבר ל: atp5 digital input 8)
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! אני חדש באתר הזה ומקווה להשתלב. - יש לי בעיה די מעצבנת; קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-253377142.htm. ואני משתמש בכרטיס קול המובנה עליו, התקנתי את הדרייברים, חיברתי את הרמקולים(4.1) והגדרתי אותם כ4.1, וכשניסיתי לשמוע משהו הוא בא בליווי הד מטורף, ואני לא יודע איך להנמיך את ההד? תודה רבה לעוזר או לעוזרים! (או לעוזרת?) נ.ב- שאלתי את אותה שאלה בפורום אחר אבל לא ענו לי, אז החלטתי לשאול אתכם, כי אתם פורום יותר מקצועי.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות גדולות (כאלה שמכסות את כל האוזן) עם קשת מאחורי הראש ולא מעל (כדי שלא יהרוס לי את הגל)? חובה חנות [glow=red,2,300]בארץ[/glow] (עדיף בחיפה) שמוכרת עד 400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האוזניות שמגיעות עם הנגן [גירסה אמריקקית] הם שוות משהו?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב אני ממש מקווה שאני יקבל תשובה עוד היום וממש בקרוב כי אני נוסע היום! אז ככה רציתי לדעת איך מחברים IRIVER H340 לרדיו באוטו ושזה ישמיע את זה? אולי יש משהו שצריך לקנות? (שיש בטוח בדיוטי פרי?)
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ממה שהבנתי, הרדיו משולב באוזניות, כלומר כאשר אני אחליף את האוזניות המסופקות לא יהיה לי רדיו ?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי לכולם, אז חשבתי על לקנות אוזניות כפתור עד 80 ש"ח מוכרים בצליל את הsennheiser mx350 בדיוק במחיר הזה .. איך הם? למישהו יש הצעה יותר טובה בתקציב הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש משהו עם שני או 4 רמקולים + סאב. שיעלה לי 500 ומטה משהו טוב לא צריך בשביל לפוצץ את הבית משהו באיכות סאונד טובה ועמיד למחשב יחסית ישן בעל כרטיס קול- Creative Sound blaster PCI אני חושב שזה 128BIT. בקיצור הוא כרטיס ישן... אז אני יודה מאוד עם קיים כזה דבר ושתתנו לי פה פרטים... כי אני עדיין עם אוזניות וקצת נמאס...
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא כזאת. בסרטים מסויימים, ישנם קטעים שמושמעים חלש, וישנם קטעים שמושמעים בווליום גבוה יותר. בזמן צפייה בקטעים המושמעים חלש, אני מגביר את הווליום כדי לשמוע בבירור. אך פתאום יגיע קטע בווליום גבוה, והתוצאה תהיה ווליום גבוה מדי. אני מחפש איזושהיא תוכנה, או נגן או תוסף לנגן שיאפשר לקבוע ווליום קבוע לסרט מסויים. כלומר, שבכל הקטעים בסרט, הווליום יהיה קבוע. יש לי רסיבר של DENON ובצפייה בסרטים שמקודדים עם DLOBY DIGITAL אני יכול להפעיל פונקציה שנקראית DRAMATIC COMPENSATION שעושה בדיוק את מה שהתייחסתי אליו. אני מחפש תוכנה דומה למחשב. תודה
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה שרשום למעלה: האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הנה פק"ל הרכבת החדש שלי הנגן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 האוזניות: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/04ProductDetailCall?ReadForm&Portable+Stereophones^SPARKPLUG אני מתחדשת! עריכה: הקישורים תוקנו
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יובא מארה"ב ומוכרים אותו בגלל שמי שמוכר קנה את הX5 (הוא לא סתם אומר את זה... אני מכיר אותו..) עשכיו הוא מוכר לי אותו ב1000 שקל אחרי שהורדתי אותו מ1200 יותר מזה הוא לא מוכן לרדת הנגון מיובא מארה"ב (אם אני אקנה אני אצתרך לקנות שנאי מיוחד נכון? יש בעיות איתו? כמה הוא עולה בערך?) עכשיו שווה לי לקנות אותו או לא??? המכשיר חדש בקופסא נפתח רק לבדיקה כך הוא טוען.. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מערכת 2.1 אני בטוח שאתם לא מכירים את החברה אבל על סמך הנתונים האם אלו רמקולים טובים : http://oldi.ru/catalog/show.php?idx=8750&cod=26887&pgf=%2Fcatalog%2Findex.php%3Fmgrp%3D487%26nch%3D0%26idf%3D76%26idp%3D65%26sort_by%3D1 http://www.sven.ru/catalog/multimedia_2.1/sps-820 עוצמה - סאב 18 רמקולים - 2 * 10 טווח תדרים - סאב 20-300 רמקולים - 100-20K תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצפות בפלייסטיישין שלי דרך מסך המחשב. מישהו יכול להסביר לי איזו חומרה כדאי לי ואיזו תוכנה (אם בכלל) אני עלול להזדקק ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי COWON S9 השבוע ואני מתבלט בקניית אוזניות מתאימות. כולם ממליצים sennheiser אז חיפשתי בחנויות את הCX400-ii אבל אין בשום מקום. כולם מכורים לCX300 ואני שונא את האוזניות באורך הלא שווה. מישהו מכיר אוזניות שוות ערך? אני מחפש אוזניות IE עם באס איכותי במחיר שפוי של 200~ ש"ח. כנ"ל לגבי המחשב, אני צריך אוזניות לא IE (רצוי עם מיקרופון) עם אטימה טובה ובאסים טובים. לא צריך תמיכה בSURROUND. כרגע יש לי סתם אוזניות שקניתי בחנות קטנה ב50 שקלים של חבר'ה לא ידועה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-