אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש מערכת סטריאו ביתית לא מאד יקרה, שקוראת CD וצרובים וחיבור USB, ושיש בה פונקציה של "שעון מעורר" - לתכנת שתידלק בשעה מסוימת. קניתי sanyo dv1480dc שבמפרט (וגם על האריזה ) מופיע שיש פונקציה כזו - אבל זה לא עובד... אם מישהו מכיר את הסאניו הנ"ל ויודע איך מתכנתים אותה, או מכיר מערכת אחרת באותה סקלה עם יכולת תכנות - אשמח לדעת!! תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מתי ה-X-540 של Logitech צריך להגיע לארץ? וכמה זה יעלה בערך?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות LCD, מעדיף 42, FHD, לשימושי YESMAX, PS3, ומחשב, חשוב שיהיה HDMI, כמה שיותר יותר טוב, ורציתי לדעת איך זו: Tohsiba 42X3000..אני רוצה אותה, היא בתקציב שלי ( 8-9K) ההתלבטות היחידה היא איך לחבר אותה, כי אני לא בטוח אם יש לה SCART או אין לה, ואם אין לה, איך לחבר אותה, והאם זה משנה? כי הבנתי שיהיו בעיות בשינויי יחסים, 16:9 ל3:4, אני אצטרך לשנות ידנית.. בכל אופן, באיזה אופן אוכל לחבר אותה בצורה הטובה ביותר, האם יש לה SCART, והאם יש תחליפים אחרים? אפשר להגיד 50 50 לSD ולHD.. תקציב 8-9K אני מזכיר, 42, תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אני ממש מקווה שאני יקבל תשובה עוד היום וממש בקרוב כי אני נוסע היום! אז ככה רציתי לדעת איך מחברים IRIVER H340 לרדיו באוטו ושזה ישמיע את זה? אולי יש משהו שצריך לקנות? (שיש בטוח בדיוטי פרי?)
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם זה בעייתי ? האם הציוד (הנגן / רמקולים) יכולים להרס / לקבל נזק תמידי כתוצאה מעומס ? אני מדבר על חיבור של נגן דוגמת IPOD/ARCHOS/IRIVER/RIO וכאלו לרמקולים של מחשב (אבל עם סאב ומגבר).
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניות באיזור ה400 ש"ח. הן ישמשו בעיקר למשחקי מחשב החשיבות העיקרית היא סאונד מדויק ונטרול רעשים חיצוניים (מניח שעדיף אוזניות סגורות) בנוסף חשוב לי גם שיהיה לי נוח איתן גם אם הן יהיו עליי הרבה שעות. אין לי התנגדות לקנייה מחו"ל, עם דגש על כך שהמחיר הנ"ל יספיק גם למיסים ומשלוח תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלוויזית LCD בעלת 42-40 אינצ', שתשמש בעיקר למשחקים בPS3 וסרטי HD פה ושם. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הדגמים הבאים: LG 42LH50 Philips 8404H Sony KDL40W5500 מישהו יכול להמליץ על אחת מהן או דגם אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי 2 חוטים מהמערכת +- אדום ולבן ובכרטיס קול יש לי שחור וירוק שזה האודיו איך אני מחבר אותם? שחור-אדום לבן-ירוק??
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, קיבלתי את ההזמנה שלי! להזכירכם התייעצתי איתכם לגבי קנייה של כרטיס קול ורמקולים, ובכן להזכירכם הזמנתי את האודיג'י 2 ZS והלוג'יטק Z640. היום קיבלתי את החבילה (אחרי שעות של ריבים בטלפון עם PCH, חרא שרות, אבל זה לא נושא הדיון)! חיברתי בנתיים את האודיג'י ואיכות הסאונד השתפרה פלאים!!! (קודם היה לי לייב). בסוף השבוע אני אחבר את הרמקולים, מה שאמור לתת בוסט נוסף לביצועים! רציתי להגיד לכם זאת כי אתם ייעצתם לי, אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אז מה שאני רוצה להשיג בסופו של דבר זה רמקול אלחוטי (מבחינת כבל אודיו, אין לי בעיה שיהיה מחובר לחשמל) שמתחבר למחשב. אז חשבתי על הרמקול הזה: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666291822#footNotes אבל הבעיה היא ששולטים עליו רק מסמארטפון. האם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? האם התוכנה הזאת יכולה לעזור? (היא שולחת סאונד אלחוטי על בסיס רשת WIFI ביתית למחשב אחר ברשת): http://www.extendoffice.com/product/share-speaker-player.html ובסוף המחיר. שיהיה מתחת ל600 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל חוות דעת על שני הדגמים הנ"ל או דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה ולשיחות דרך האינטרנט בחדרי צ'אט קוליים ותוכנת כגון סקייפ תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חח אני צריך אוזניות למחשב עם מיקרופון עד 45 שקל, KSP IVORY איפה שיותר טוב
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב בבסביבות 600-700 ש"ח יש רמקולים למחשב כמו : MicroLab x23 ויש http://www.edepot.co.il/product.asp?pID=1024 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3071 מה ההבדל בין רמקולים למחשב לבין סט רמקולים לקולנוע ביתי, ומי יותר טוב מבחינת המוסיקה ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה אוזניות לקנות ואני ממש בדילמה... יש יותר מדי דגמים שאין לי יותר מדי מושג עליהם. ראיתי אוזניות INEAR כמו הCX300 והEP630 שממליצים עליהן כאן, ומצד שני כל מיני אוזניות קשת כמו PX100, HD497, HD205 , HD485 וכו'. אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס חזק ללא קשר לגודל רק שיהיו לא עצומות כאלה ויחסית נוחות לנשיאה. עדיפות לאטומות אבל עדיפות הכי גדולה לאיכותיות. תקציב- 300-600 ש"ח עדיפות לכמה שפחות.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם ההבדל מורגש באיכות הקול שווה את הרכישה של אודיג'י 2 ?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רציתי לשאול, כשאני מורידה סרט באימיול, והוא לא בפורמט אייטיונס (כי אין) אי אפשר לפתוח אותו עם האייטיונס, אז איך להעביר לאייפוד?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים Logitech Z4i, חיברתי בשבוע שבעבר את האוזניות הסיינייזר שלי (CX400II) לפאנל שליטה על הווליום. משום מה הוא גורם לקצר באוזניות... אחרי כמה שעות אותם אוזניות עשו בעיות, כלומר, אוזנייה אחת לא עבדה לי ועשתה לפעמים רעשים. בכל מקרה, רציתי לדעת למה זה עושה קצר... והאם עדיף לחבר את האוזניות ללוח האם בככל? נ.ב. כמובן שהחלפתי את האוזניות כי יש לי אחריות וכו'...
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות,ביעקר למשחקים בסביבות 300-350 ש"ח,לא חייב להיות 5.1 איבנתי שזה לא ממש מורגש,ישמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מבין בזה תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום ... יש לי הצעת מחיר טובה לשתיי הטלוויזיה האלה ....עזבו את המחיר ..... מה טלוויזיה יותר טובה? את איזה כדאי לי לקחת ?? אני רוצה את הטלוויזה לצפיה מחברת ''יס'' ולראות סרטים מהמחשב בHD LG http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928 Thomson http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=423282
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש בקרוב רמקולים איכותיים (אפשר להגיד במיוחד) כרגע יש לי: LUXEON 4.1 ושלא תבינו לא נכון, מערכת לא רעה בכלל אך כמה איכות אפשר לקנות ב260 ש"ח?! בכל מקרה אני יכול להרשות לעצמי אפילו את 5.1 המהולל של לוג'יטק ב3000 ש"ח. אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף... בכל מקרה חשבתי על ADA890 או ה5.1 פרומדיה של קליפש או הלוג'יטק שאני לא זוכר את שמו... מה שכן אני רוצה מקודד שאני יוכל לראות סרטים של די טי אס או דולבי דיגיטל, אז זה גם פרמטר חשוב... אבל מה אתם ממליצים מבחינת איכות ביחס לכסף? (כמובן גם עוצמה) יש לציין שהמערכת מיועדת למשחקים, סרטים ומוזיקה אלקטרונית כבדה... תודה לכל העוזרים! נ.ב אם מדברים על קליפש תנו אופציות מאיפה לקנות בבקשה למה אני יודע שהם לא מיובאים ממש לארץ..
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס קול שישמש אותי בעיקר למוזיקה וינצל את הרמקולים קריאטיב t20 הכי טוב שיש בסביבות ה300 שקל תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הדגמים הם : VS4121 ו - VS2621 של Altec lansing ו Microlabs m880 מה העדיף בניהם מה שאני רוצה לדעת העצם איזה מהם "יחנק" פחות בווליום גבוה לפי התכונות שלהם הם פחות או יותר זהים אך השאלה נותרת מה "יותר טוב"
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, ברצוני להמיר מספר DVDים למחשב, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי מומלצת. וכמוכן מה הקובץ הכי מומלץ כדי לא לאבד מהאיכות של הוידאו והסאונד? [סוג של LOSSLESS] בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בכוונה כתבתי מערכת שמע, ולא קולנוע ביתי, כי אני צריך בעצם רק כמה רמקולים טובים למערכת בחדר השינה לשמוע איתם מוזיקה . יש לי רסיבר טכניקס SA-gx190 שאני לא צריך להחליף (מעולה לדעתי ) .. ורמקול אחד רצפתי (אני חושב. הוא גדול ) טוב. בתקציב הנ"ל כמה ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות ? (הערה : אני לא מבין שום דבר ברמקולים עצמם , אבל כן מבין קצת בסאונד . שומע בעיקר רוק קל , ישראלי . דברים כמו ברי סחרוף )
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-