עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by trocker,

שלום, מישהו אולי יכול להמליץ לי על אוזניות טובות באזור ה200 שקל היה לי עד עכשיו JVC HA-G55 אבל הם הפסיקו לעבוד לי אחרי שנתיים בגלל שהם כל הזמן היו נתקעות לי בין הגלגלים של הכיסא של המחשב עד שנהרסו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by The Punisher,

שלום לכולם! אני הולך לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו הוא למשחקים ולפעמים קצת מוזיקה. ראיתי את הרמקולים האלו (http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=484) ודי נדלקתי, הם נראים מעולה ואהבתי את זה שיש להם גם רדיו שזו אופציה נחמדה. הם רמקולים חדשים של מיקרו לאב. משהו שמע עליהם משהו? ניסה אותם? אני לא נעול עליהם ולא אכפת לי להשקיע יותר אם יש לכם המלצות לרמקולים אחרים.

3. Started by MasterOr,

מה אני יכול לעשות עם היציאה הזאת? במה היא שימושית ? דרך אגב יש לי רק output על הלוח ראיתי שיש יציאה כזאת גם input

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. מישהו מכיר משדר אלחוטי דיגיטלי לחיבור בן מחשב לרסיבר רק שלא יעבוד על חיבור רשת פשוט שיהיה משדר ומקלט באיכות טובה בתודה מראש דוד

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  5. Started by asafd,

שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב, רסיבר וטלוויזיה מחוברים (כלומר המחשב משדר אל הטלוויזיה והרסיבר). אני רואה כך סרטים ושומע מוסיקה. יש לי עם זה 3 בעיות: 1. שני כבלים מתגלגלים על הריצפה 2. הרסיבר משמיע רעש סטטי מעצבן מאוד ואי אפשר להרים את הווליום לדרגות גבוהות בגלל זה (ייתכן שזו בעיית הארקה. לא מצליח לפתור את זה) 3. השליטה על ניגון סרטים ומוסיקה היא מהמחשב (שנמצא די רחוק מהספה והמקלדת האלחוטית של המחשב עצמו לא משדרת למרחק כזה) שקלתי לקנות סטרימר, אבל העלויות הגבוהות מנעו ממני עד כה וגם כי היה נדמה לי שאני צריך משהו פשוט יותר - רק לשדר סרטים ומוסיקה באופן אלחוטי מרחק קצר יחסית אל הטלוויזיה לחיבור HDMI. לאחרונה שמעתי על מכשירי "אנדרואיד על מקל" וגם על A9 Mini שנראו לי כפיתרון …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט אותי דרך מיקרופון חיצוני(שאני מנגן בגיטרה) התוכנה של וינדואס ממש מקליטה זוועה ואין שם אפשרויות בקשר לאיכות של ההקלטה וכו אני רוצה גם שגודל הקובץ לא היה מטורף ושיהיה אפשר לבחור בין האופציות! מצד שני לא מחפש תוכנית ששוקלת 100 מגה עם 1000 אפשרויות!משהו קטן ונוח

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  7. Started by OmerNeu,

בוקר טוב, אני כרגע עם מערכת של שני מדפיים + רסיבר (wharfedale 9.1 + rotel rx-850) ואני מתכנן אולי לקנות את הuDAC או את הגרסא השניה. אבל... האם אני אמור לחשוש מאיכות החיבור הדיגיטאלי שבכרטיס הקול שבלוח האם שלי? (ALC1200) שאלה שניה: מה ההבדל בין uDAC ו- UDAC-2 ואם המחיר כדאי (לאו דווקא בארץ)? שאלה אחרונה: האם באמת כדאי לקנות DAC לסט סטריאו למרות שאני לא רק שומע מוסיקה במחשב ?(אבל זה שימוש עיקרי) מה יהיה ההשלכות של הuDAC על פני כרטיס קול כמו של אסוס? תודה לעונים, עומר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by FiREX,

אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לצפיה בטלוויזיה לא משנה או פלזמה או LCD שהיה 32-36 אינץ איכותי ויתמוך בHD תקציב בערך 6000-7000 שקל תודה למי שיעזור

9. האם עדיין אלו הרמקולים המשתלמים ביותר? אין לי מקום בחדר לרסיבר ולמערכת רמקולים רצינית, אז ככה שמערכת רמקולים למחשב תהיה בחירה טובה. המערכת תחובר למחשב בכבל אופטי (לוח GB EX58A-UD3R), מידות החדר הן 3.7 על 4, בחדר יהיה מקרן ויויטק 1080 ומסך גלילה חשמלי, אז ככה שהמטרה של הרמקולים : קולנוע ביתי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום , קניתי מערכת קולנוע ביתית של טושיבה 5 רמקולים וסאב (5.1) החיבורים שלה הם בעזרת פיוזים אישיים לכל רמקול שמתחברים ישירות לDVD עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר לפחות רק את הסאב למחשב? יש לי מגבר של AIWA ישן מאוד והשקע של הסאב כנראה שרוף.. יש איזה שהוא חלק שאני יכול לקנות למחשב והוא יתן לי לחבר את המערכת בעזרת פיוזים? זה לדוגמא הסאב : http://up380.siz.co.il/up1/yzyyivmytzqw.jpg http://up380.siz.co.il/up3/mfhf3dmydlno.jpg

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by TAsraf,

אוקי בבעלותי אוזניות HD201 מינימליות שבשימוש כבר 3 חודש ככה שאני שומע בהם בוואליומים מטורפים (אצלי אף פעם לא חסר וואליום D:) שאני כנראה חצי חרש מזה אבל אני לא יודע מה לעשות אני אוהב כלכך מוזיקה שאני מרגיש שווה להיות חרש בישביל לשמוע את הסט של Domestic פשוט יצירה. אוקי אז השאלה שלי היא ככה כרגע בגלל שאני שדרן רדיו ולשדרני רדיו יש מיקסרים בד"כ יש לי מיקסר מדגם Behringer MX602A http://www.behringer.com//MX602A/MX602A_big.jpg עכשיו פעם ההיתי מגביר את האוזניות עם מגבר 220W של Kenwood משנות ה90 שמעו סבבה והכל מגבר איכותי שרף לאח שלי 5 רמקולים של 300W את הטוויטרים יותר נכון בקיצור עכשיו במיקסר שמתי לב בזמן החארון שאני משתמש בו ( חודש ) שהאיכות סאונד במגבר היתה יותר ט…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. Started by YH,

שלום לכולם. מעונין בחוות דעת על אוזניות של Sennheiser OMX680 בעיקר לריצה ( outdoor ) אבל גם לנסיעות. חשוב לי שהאוזניות יהיו עמידות, ישבו טוב על האוזן (לא מסתדר עם אוזניות שיושבות בתוך האוזן בלבד) וכמובן איכות הקול. מבחינת מחיר, ראיתי את האוזניות ב - zap ב 217 ש"ח אבל אני מוכן להשקיע - עד 300 ש"ח אם יש קפיצה משמעותית באיכות, אז אם מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה יותר במחיר. אני אשמח לשמוע. תודה לכל העונים. ירון.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. Started by ori14,

היום עשיתי סדר במחסן, ולמרבה הפלא, נגלתה לעיניי מערכת משפחתית ישנה, רק הרמקולים עבדו, וששמעתי בהם פעם הצליל שלהם היה נחמד, טוב יותר מהרמקולים שיש לי עכשיו למחשב. הדגם הוא: sw sx115, מה תפקיד החוט האדום, ומה תפקיד השחור? לאילו צריך לחבר אותם בכניסת בננה של הסאב של קריאייטיב שיש לי עכשיו לבדיקה? ובכללי, מישהו מכיר את הרמקולים, כדאי להחליף אליהם? רשום עליהם שיש התנגדות של 6 OHM, שנראה לי מוזר למדפיים מה שווי הרמקולים? דרך אגב, למדפיים יש דרייברים גדולים יותר, מה שאומר בדרך כלל יותר מגנטיות, האם יש סיכון בלשים אותם במרחק מטר מהמחשב, קרוב למסך למודמים וכולי?

14. שלום, אני יודע שהם מאוד זולים 190 ש"ח אבל נראים יפה אז מה אתם חושבים עליהם http://www.luxeonav.com/eb2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי לוח אם של chaintech , דגם 7NIF2עם כרטיס קול 5.1 מובנה של CMEDIA דגם 9378.בלוח גם מובנה GEFORCE 4 MX . יש לי WINDOWS XP. הדרייברים של הכרטיס מסך היו ישנים ולכן הורדתי את מהאתר של NVIDIA את ההתקנים של הNFORCE. כנראה שהם ביטלו את ההתקנה של הCMEDIA. הכרטיס קול עובד. הבעיה שאני לא יודע אם הכרטיס קול תומך כמו מקודם בEAX וA3D. הורדתי מהאתר של CMEDIA את הדרייבר,אבל זה לא עוזר כי זה כל הזמן מתקין לי מחדש את הNFORCE. אודה על עזרתכם שרון

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  16. Started by mayosi,

שלום. ברשותי מכשיר DVD ווידאו של סמסונג V440 ניסיתי לראות בו דיסק צרוב והוא מראה לי מסך שחור, או שהוא מראה חלק מהסרט ואז נתקע. חבר אמר לי שאפשר לעדכן אותו, האם זה נכון? ואם כן כיצד עושים את זה??? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by limer,

מה היתרון של סטרימר מול המחשב ? סטרימר הוא מאוד יקר ומאוד מוגבל בתכונותיו לעומת המחשב ... עד היום אני לא מבין למה אנשים מעדיפים לקנות סטרימר שיהיה ממקום בסלון קרוב למסך {LCD ...וכדומה ...} ולא מעדיפים לקנות כבר מחשב קטן וקומפקטי ויקר קצת יותר אשר מסוגל לעשות כמעט הכל אני באופן אישי כמובן מעדיף את המחשב אשר מחובר למסך LCD "32 HD READY הוא למעשה המסך היחיד שלי ודרכו אני עושה הכל ! ! ללא יוצא מן הכל הרזולוצייה הטיבעית 1360X768 והמרחק ביני למסך הוא +\- 2 מטר

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  18. Started by ToyMan,

רציתי לשאול כמה דברים על ה Audio Technica A900x א)מה ההתרשמות הכללית מהאוזניות? שמעתי עליהם הרבה דברים טובים.. אבל מישהו ניסה אותם? יעבדו טוב עם רוק ושירים עם באסים? ב)יעבדו טוב עם כרטיס קול מובנה של Realtek? יתנו סאונד מספק ממנו? ג)איך הם יעבדו עם הכרטיס קול: Asus Xonar D1, יש AMP מומלץ בשבילהם במחיר שפוי? במידה והם צורכות AMP, השיפור יהיה ממש גדול או שיהיו הבדלים לא ענקיים בין ה Asus Xonar לAMP? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bengg,

חברה אני מחפש את הרמקולים Z5500 למכירה מהרשת הכי זולה שאפשר למצוא אותם .. כאילו שמחירם יהי זול יחסית או שמישהו כאן מוכר את הרמקולים האלו מוכן לקנות אותם .. ואגב זה ילך טוב עם כרטיס הקול elit pro של קריאטיב ?.. תודה רבה לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. Started by Ligi,

[h=1]שלום קניתי היום מסך טלוויזה של פאנסוניק וראיתי אותו והחלטתי לקחת אותו.[/h] אני צריך לקבל אותו במשלוח הביתה וראיתי שהדגם טיפה שונה ואני לא מצליח להבין מה הבדל בין 2 הדגמים. [h=1]Panasonic Full HD LED TH-L42E5[/h]VS [h=1]Panasonic Full HD LED TH-L42E5M[/h] בבקשה תעזרו לי להבין מה הבדל בניהם...

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  21. Started by boten,

האם ניתן לחבר נגן MP3 לרמקולים ברכב דרך "קלטת" כמו שעושים עם דיסקמן?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן . אז ככה: 1. אפשר לגרום לו חזק יותר? 2. האם כדי לקנות אוזניות ב200 שקל , או להשאר עם מה שקיבלתי(mx200)? אם כן אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות טובות? 3. ניתן להמיר את הפורמט Mp3 לופרמט אחר ובכך לשפר את איכות הסאונד? אם כן אז איך? 4.בפעם הראשונה שהטענתי את הנגן (לפני יומיים) הטענתי רק שעתיים וחצי עד שהמנורה כבתה. זה יגרום לנזק תמידי לסוללה? האם כדי לי עכשיו להטעין אותו איזה 10 שעות .זה יעזור? תודה רבה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by nesber,

האם כדאי לרכוש את האוזניות האלו?(מצורף לינק) השימוש הוא למחשב כמובן, אבל האם הם יתאימו כמו שצריך גם לדיסקמן? האם יש לכם הצעה יותר טובה באותו טווח מחיר? מצטער על הבורות : http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=110&code=023

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים 2.0/2.1 לחבר. השמח לקבל המלצה בתקציב עד 350 ש''ח. עד עכשיו חשבתי על שתי אפשרויות : -MicroLab M880, קניתי כאלו לעצמי והאמת שאני מאוד מרוצה. איכות בניה טובה למחיר וגם הסאונד לא מזייף, אך החיסרון שאין שלט. -Microlab FC-530 דגם שממליצים עליו בפורום. דיי נחמד בעל סאב חזק ושלט, אך סובל מאורך קבלים קצר (מטר),מגבר שאין בו צורך וסטליטים דיי חלשים. אשמח להמלצות וחוות דעת למערכת + שלט(אם יש אפשרות). לגבי 2.0 ו2.1 , תלוי מה עדיף במסגרת התקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by shl122,

שלום לכולם אני עומד על סף קנייה של נגן MP3 ולפני הקנייה רציתי להתייעץ איתכם מה אתם חושבים עליו... http://zap.co.il/model.asp?model_id=36883 מה אתם חושבים על הדגם Clubin VX512FM ?? בתגובות שלכם אבקש להתייחס למוצר ע"פ יחס עלות ביצועים... האם המחיר סביר למה שאני מקבל או שיש בשוק דברים טובים יותר באותו מחיר ?? ובכלל מישהו מכיר את החברה הזאת Clubin והאם היא טובה בתחום הנגנים, למישהו יש נסיון איתה או שלמישהו יש כבר מוצר שלה, איך הוא ?? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.