עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mZ-,

היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by roy_katz,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית HD עם יציאת HDMI שיהיה אפשר לחבר אליה לא רק את הממיר הדיגיטלי של הוט שיש לי אלא גם את המחשב, התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כלום בטלוויזיות.. תודה רבה לכל מי שיעזור לי. עריכה: עכשיו הסתכלתי בזאפ וראיתי שלוש דגמים של טלוויזיות HDMI תגידו לי מה הכי כדאי לי בבקשה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4109=4113&DB6195=140532

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. אני צריך את הרמקולים הכי איכותיים שאפשר למצוא במחיר הזה, + סאב וואפר. אני ישתמש בהם הרבה יותר למשחקי מחשב מאשר למוזיקה, אז אני צריך משהו שמתאים למשחקי מחשב.. בנתיים, לא מצאתי משהו שאני מעוניין במיוחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, יחסית מפרט חזק, (אחרי התייעצות בפורום מפרטים פה באתר ) וגם קניתי רסיבר של ימאהה עם 5.1 רמקולים של וורפידל, (אחרי התייעצות בפורם הזה ) אז ככה במחשב יש לי כרטיס קול ONBOARD שיש לו יציאה SPDIF, ועם כבל אופטי שמחבר לרסיבר. שומעים באמת סבבה, אני לא אגיד שלא, אבל.... לאחרונה התקנתי את המשחק The Elder Scrolls IV - Oblivion ויש לי כל מיני ציפ'צוקים (כאילו הרמקול נסרט מבפנים או משהו כזה) מהרמקולים, רק כאשר אני משחק במשחק הזה, האם זה מהכרטיס קול ONBOARD ? אם כן, רציתי לדעת אם אני קונה כרטיס קול חיצוני (חריץ PCI) האם אני ירגיש : 1. שיפור בביצועים של המשחקים ? 2. שיפור באיכות הסאונד ? (למרות שאני שומע מהרסיבר באמצעות כבל אופטי) חשבתי ע…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. הכרטיס הינו של M-AUDIO ומיועד בעיקר להקלטות וכמובן למשחקים. http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html הסיפור הוא כזה: ביום שישי כיביתי את המחשב לחלוטין וקפצתי לצפון עד למחרת,יום שבת. אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שאין לי סאונד . ביצעתי את כל התהליכים הרגילים-הסרת דרייבר/התקנה, החלפת כבל USB שום דבר לא עזר גם לא הטלת הכרטיס בחוזקה על הריצפה בכל מקרה,המחשב כן מזהה שיש כרטיס קול ואני כביכול מתקין אותו רק שהנורות הכחולות שהיו דלוקות בכרטיס כבר לא דולקות, סאונד כבר אין ,אוזניות לא משמיעות קול ,אני חושב שיש איזושהי בעיה חומרתית בתוך הכרטיס . הסתיימה האחריות על הכרטיס הזה ולא בטוח ששווה לתקן אותו במעבדה של חלילית (שם הוא נקנה) יש עוד כמה דרכים לנסו…

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  6. אני רוצה לשים קליפים של ארץ נהדרת. אני צריך להמיר אותם איכשהו (איך בדיוק ??) או שאיך שהם (XVID) זה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  7. Started by kawaii,

היי חברה. אחרי שהAKG הפשוטות שלי הלכו לעולמן(לא ממש, אבל לא שוות תיקון) אני רוצה משהו חדש. ההתלבטות היא בעיקר בין 2 אלה מסיבות של מחיר-אני משיג את ה555 חדשות ב430שקל. הMS-1 עולות 100$, ואני מניח פלוס משלוח, אותה סביבת מחיר. היעוד בעיקר למוזיקה, המקור בינתיים סתם כרטיס OB רגיל, נשדרג כשעוד פעם יהיה סכום כסף פנוי. קודם כל אם מישהו מכיר מקום בארץ שבוא אפשר לשמוע את האזניות הנ"ל בלי שהם מחוברות לציוד בשווי אלפי שקלים, אני אודה אם תגידו לי. כמו כן, אם יש המלצות אחרות, תגידו. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by B0necrack3R,

שלום יש לי בחדר מערכת של שני בוקסות גדולות וישנות של warfedale + מגבק ישן של פישר.. שלדעתי מוציאות צליל לא רע (אין לי בדיוק עם מה להשוות מהרמקולים הרציניים של היום.) עכשיו מצאתי בחור שקונה ממני את המערכת ב 600ש"ח.. אז חשבתי אולי למכור לו את הרמקולים הנ"ל ולרכוש מערכת 5.X אשר תתפוס לי הרבה פחות מקום בחדר וגם יהיה לי צליל היקפי.. (אני משחק הרבה,רואה סרטים,ו סתם שומע מוזיקה..) התקציב שלי לקניית מערכת 5.1 חדשה הוא 800ש"ח.. האם כדאי לי להחליף את המערכת הנוכחית למשהו קטן וקומפקטי כמו 5.1?? אם כן איזה דכם ושל איזה חברה.. הכי חשוב בשבילי שהסאונג לא יהיה נחות יותר מהרמקלים הנוכחיים והישנים שלי.(שנת שמונים ומשהו..) ושיהיה להם הספק ווליום מכובד.. 8) תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Psy,

איזה כבלים מומלץ לקנות למסך הזה - חיבור ל YES וחיבור ל Playstation3 ? ומאיפה הכי משתלם לקנות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by שלמה הדג,

שלום. אני מעוניין באוזניות בין 250 ל 300 ש"ח, לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק, מהדיסקמן שלי, המחשב ומן המערכת סטריאו שלי. ראיתי בחנות "צליל" את האוזניות HD457 של Sennheiser, ומכיוון שאני מנוי לחנות, אני יכול לקנות אותן ב 270 ש"ח במקום 290 ש"ח. העניין הוא שבחנות לא נותנים לך באמת להקשיב למשהו עם האוזניות, אז רציתי לשמוע את דעתכם, האם האוזניות טובות לצרכיי והאם יש חלופות טובות יותר מהןבטווח מחירים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. ASUS Xonar DX או M-Audio Revolution 5.1, איזה כרטיס קול טוב יותר? ואיך שניהם בהשוואה לכרטיס On Board? הבנתי שהרבולוישן ענק על כרטיס מובנה, ונחשב לטוב ביותר לתקציבו ואפילו קצת מעבר לתקציבו.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  12. שלום לכם חברים, אני מעוניין להפוך שיר מסויים יותר נכון את השריקה מהסרט קיל ביל לצלצול לפלאפון. העניין הוא שאני לא מצליח בשום אופן להמיר את הקובץ (Wave&mp3) ל-Midi אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי איך ממרים את הקובץ או שאני ישלח אותו אליכם ואתם תמירו בשבילי... בתודה ניר

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה שבתמונה: יש לי 2 שאלות אליכם: 1. האם שווה לקנות את הרמקולים האלה? {אני משיג אותם במחיר של 500 שקלים} 2. יש לי כרטיס קול די ישן מלפני שנתיים וחצי, creative vibra 128, האם ישמעו ברמקולים האלה כמו שצריך לשמוע, או שאני יהיה חייב לקנות גם כרטיס קול חדש....? המטרה היא כמובן לסרטים, משחקים ושמיעת שירים מכל הסוגים והפורמטים . תודה לכל העוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by RayZ,

יש לי רמקולים חדשים שנקנו לפני שבועיים - Creative SBS Sparks 2.1, בהתחלה הם היו מצויינים. עכשיו צצו שתי בעיות: 1) אני מנמיך את הרמקול עד הסוף ועדיין שומעים אותו קצת! 2) לפעמים כשהוא משמיע מוסיקה הוא עושה כמו.. נוו.. "פפפפפפפפווו" כזה.. כשאתם עושים רוח בעת דיבור בטלפון.. פגומים?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Kurt,

שלום! בקרוב אני טס לאמריקה לנופש ואני מעוניין לקנות שם נגן עד 250$ (ולא אין לי דולר יותר לבזבז) השימוש הוא בעיקר לטיולים ונסיעות ארוכות 5GB בהחלט מספיקים לי ולפי מה שהבנתי בקטגוריה הזו יש את הH-10 או את האייפוד מיני אין לי חיבה רבה מדי לאפל אבל אולי יש עוד נגנים בקטגוריה הזו שלא ידעתי עליהם ומהווים שיקול רציני בתודה דוד

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. אני רוצה לשדרג את הCRT הישנה, והתקציב לא בשמיים, לכן אני מחפש את הזול ביותר ביחס לתמורה. בנוגע לגודל, אני חושב ש32 יהיה אופטימאלי (מרחק צפיה של 2 וחצי מטר לערך). הצעות? תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by INFERNO,

עקב הת'ראד הראשון של הסאב רציתי לדעת מה יותר טוב \ יקר לבנות סאבוופר אקטיבי או פסיבי ? וגם יעזור לי אם תוכלו להגיד חסרונות ויתרונות לכל צד .. תודה רבה INFERNO OuT

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by 343,

המלצה לרמקולים1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):150 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 155 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 30% סרטים 10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 הציעו לי את הרמקולים האלה http://ksp.co.il/?uin=12984&buy= מה אתם אומרים עליהם ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת אם מערכות כמו: Pioneer HTZ151 או HTZ131 קוראות תרגום עברי (SRT/SUB) ב- XVID בלי להפוך ובצורה טובה? ואם לא אני ישמח לקבל שם של מערכת משולבת כזאת שכן תעשה את העבודה תקציב עד 1500 שקל, באיכות ותמורה כמה שיותר טובים כמובן. תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. היי שלום אני מחפש המלצה לנגן MP3 ואולי גם DIVX לקנות בארה"ב הדברים היותר חשובים בשבילי הם 1. איכות שמע 2.הקלטה (LINE IN) 3. גודל 4.משקל 5.USB 2 6.שלט. איזה נגנים מומלצים? תודה רבה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by xxxlr1,

היי, אשמח להצעות והמלצות לטלוויזיות 32 אינץ' לחדר, תקציב 2000 ש"ח פלוס מינוס, בלי יותר מדי חריגות. אשמח לדברים הבאים: שהטלויזיה תהיה מאחת החברות הבאות- LG, Pansonic, Toshiba, Sharp *Full HD *כניסה HDMI חובה, כניסת USB אופציונלי. *עדיפות לתמיכה בעברית [במיוחד בכתוביות כי אני יודע שPANASONIC לא תומכת למרות שהטלויזיות שלהם טובות ומזל שיש HDMI] *תמיכה בפורמטים פופלריים כמו MKV ו/או אודיו H264,AC3 וחבירהם. תודה רבה :]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by rk666,

שלום אני מעוניין לקנות DVD בעד 700ש"ח אני לא כל כך מבין בזה אני רוצה משהו דיי איכותי, לא כמו הITT ב400 ש"ח או משהו כזה. תודה RK.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  23. שלום, עוד מעט אני עובר לדירת חדר. החדר הראשי יכיל את הכל: מיטה, טלוויזיה, שולחן עבודה עם מחשב עליו, ספה קטנה וכד'. הגודל של החדר הוא 16 מ"ר (4X4). עד עכשיו לא ממש חשבתי על התחום של הסאונד. חשבתי שיהיו לי את המרקולים הרגילים של המחשב 2.1 על השולחן עבודה, ועם הטלוויזיה אני אסתפק ברמקולים הפנימיים שלה (אני הולך לקנות עכשיו LCD של 40"). התחלתי לחשוב שאולי יש אפשרות להשיג חווית סאונד טובה יותר. אין לי שימושים מיוחדים שבשבילם אני צריך רמקולים מטורפים - רק מוזיקה וסרטים. מה לפי דעתכם אני יכול לעשות כדי להפיק את המקסימום מהדירה הקטנה? חשבתי אולי לפזר 4 רמקולים בפינות של החדר, ואם יש אפשרות לחבר אותם גם לטלוויזיה וגם למחשב (אני לא מבין בתחום הזה אז אני לא יודע מה האפשרויות שלי) א…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by eranisra,

כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר של ימאהה(אני משתמש ברמקולים 5.1) דרך כבל קואקסילי די איכותי שקניתי. יש לי במחשב גם יציאה אופטית וגם כניסה כזאת במגבר. השאלה שלי האם יהיה איזהשהוא הבדל שבגללו שווה לחבר עם כבל אופטי מהמחשב למגבר או להשאיר את הקואקס?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. Started by Maor.S,

אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.