אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-G33M-S2L וכשהורדתי את הדריבר החדש לכרטיס קול היום שמתי לב לתוכנה נסיונית שבחינם בשם 3D Sound Back הורדתי והתקנתי ויש אופציות כדיי להגדיר משחקים וצריך לסמן היכן ולא ממש הבנתי מה התפקיד או המטרה של אותה תוכנה... יש לכם מושג? מכירים? (אולי היא כמו ALCHIMIA של קראיטיב) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שוטטתי באינטרנט לפתע מצאתי מיני mp3 של הדגם הידוע h10 הוא נרשם תחת הכינוי: H10Jr. מישהו שמע על זה או מכיר את זה? הדגם ממש הקסים אותי הוא יותר קטן מ-h10 ויותר עבה ממנו, יש אותו לפני מה שהבנתי בשני דגמים 1 ג'גה וחצי ג'גה. מה אתם אומרים? קישורים תומכים: http://www.iriver.co.jp/product/?H10,pcolumn,95 http://www.pconline.com.cn/digital/audio/pingce/mp3/0510/713624.html http://www.iriver.co.jp/product/?H10JR http://www.mobilewhack.com/reviews/iriver_h10jr_mp3_player.html
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עם מישהו מכיר את הדגם הזה ,בקשה דגובות עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יש מושג כמה המכס גובה על אזניות? האם זה רק ה16% מע"מ? תודה (: *עריכה: - מדובר על חבילה שתשלח בדואר ולא על חבילה שמגיעה עם מישהו בטיסה. - אין לי מושג למה, אבל החבילה כבדה, מעל לשלוש קילו. חברים שלי מחו"ל שולחים לי אז יש סיכוי שהם הוסיפו משהו לחגים שהעלה את המשקל. בגלל שאני לא לא יודע אז תתייחסו לזה כאילו שזה אזניות במשקל שלוש קילו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה להזמין אוזניות מאנגליה ב60 פאונד בערך, מה המכס שיש עליהן? תודה רבה אורי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום ברשותי מבחר של קלטות ישנות, בהם אני מעוניין לצפות. לכן אני רוצה לרכוש וידאו. על הדרך חשבתי גם לרכוש DVD, ואז אוכל להמיר את כל הקלטות הישנות לדיסקים. אולם לאחר בירורים קצרים, ראיתי שמספר הדגמים העונים על הדרישות הוא דיי קטן. אני חושש שהמכשירים המשולבים, יבצעו את העבודה לא הכי טוב, בכל הקשור להמרה מוידאו לדיסקים. וגם הם דיי בעייתיים באופן כללי. המחיר של מכשיר משולב מקליט הוא כ 900 ש"ח. לכן, תהיתי אם בכלל שווה לי לרכוש כזה, או פשוט יותר - לרכוש וידאו בכ 350 ש"ח, DVD בכ 200-300. וסה"כ סביר שאשלם כ 600 ש"ח (ואפילו פחות). וגם כנראה שוידאו ינגן קלטות בצורה טובה יותר ממכשיר משולב. האם יש לכם המלצות? הן למכשירים משולבים העונים על הדרישות, וממירים מוידאו לדיסיקים בצורה טובה. …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מעונין לקבל המלצה למכשיר DVD שיקרא את כל הסרטים שאני מוריד + יקרא כתוביות בלי צורך להפוך אותם (יש לי מכשיר XORO שקורא כמו שהם) רשותי טלויזית LCD גדולה התומכת בפורמט HDMI עד מעוניין עד ב- 400 ש"ח מה כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי מכשיר DVD הנ"ל (כן, כן, בדיוטי פרי ב- 60$), מבקש לדעת: א. איך ניתן הכי טוב לחבר לוידאו הקיים שכבר מחובר לטלויזיה או ישירות לחבר לטלויזיה דרך ה-scart 21 pins (בחיבור הזה בכל פעם שאני מדליק אותו הטלויזיה עוברת ל-AV.) ב. אמרו לי שצריך לשדרג למכשיר את התוכנה - האם צריך למכשיר הזה - אם כן היכן יש קובץ עדכון (לדגם הזה אין עדכון תוכנה באתר החברה בארץ). תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כן, כן חברת LG הוציאה מכשיר DVD שקורא DIVX. זהו פשוט שכלול של ה- DV8721P והוא נקרא DV8721PM. מושלם, פשוט מושלם. טוב כמעט. ובגלל זה אני כאן, הוא תומך בכתוביות בסרטי DIVX רק שהוא לא תומך בעברית . חיפשתי איפה יש עידכון (כי ניתן לעדכן את הDVD הזה) אבל לא מצאתי. אם למישהו יש הצעות, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן, היום הישארתי בטעות את המכשיר לי באוטו בתוך תיק, וכשחזרתי הוא היה רותח האים נגרם למכשיר לנז כל שהוא לטווח הארוך??, המכשיר עובד....
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן חברה...אני מחפש מכשיר בעל 80GB-160GB אחסון...ההעדפה היא ל160GB...אבל לא מצאתי שום דבר... היחיד שמצאתי זה ה zune אבל אני לא מעוניין בו כמו שלא באייפוד... לפני כמה שנים ביקשתי עזרה והציאו לי מכשיר של סמסונג...רציתי לדעת האם עדיין קיימים אלטרנטיבות כאלו...זה לא חייב להיות בארץ אפשר להשיג דרך EBAY תודה רבה!!! משה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה מכשיר מדהים ומאוד אינטרקטיבי. http://techdigestuk.typepad.com/tech_digest/2005/01/ovideon_pvp_hig.html#more http://ovideon.com/cgi-bin/merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=OI&Product_Code=AVIAh1000&Category_Code=PMD מספר תכונות: 5 גיגה מסך OLED (עם 5MS) ו-16,700K צבעים. קורא: Mp3, ASF,AVI,MPEG4, WMV, JPG, XVID,DIVX,WMA,MP4 מקליט שידורי טלוויזיה משמש ככונן נייד. ועוד.... עולה 599 דולר רק העיצוב... טוב אולי לא המושלם...
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מכשיר הקלטה לשימוש ביתי? אני מעוניין להשתמש בו להקלטת הרצאות באוניברסיטה (אניח אותו על שולחן המרצה כאשר המרצה ינוע בסביבת השולחן לאורך ההרצאה). אני מחפש מכשיר שייתן הקלטה בהירה של דברי המרצה (למרות שהוא לא יהיה סמוך למכשיר), גם אם לא איכות אודיו משובחת מדי. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וברוכים הנמצאים. מצבי כדלקמן: וידאו (סוני) מת בגיל 14, מי יתן מנוחתו עדן. מאז נקנה, השוק השתנה ואין לי מושג מי החברות המובילות ומה הישומים הראויים. מחפש מכשיר אמין, שיחזיק שנים (כנראה לא אזכה לקנות שלישי) בעל איכות טובה: סדר גודל למחיר - סביבות 1,500 שח'. שאלותי הן: 1. ניקוי פנימי - יעיל או עוד רכיב עם פוטנציאל קילקול? 2. מה משמעות כמויות הראשים? האם הם מאריכים את חיי המכשיר? 3. מה הם חיבורי SCART ? 4. האם יש חברה הנחשבת כיום כמתמחה במכשירי וידאו? אודה על כל עצה. שבוע טוב, ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מולטימדיה לחדר ולא משהו יקר מידי אבל שיהיה מספיק איכותי. בנתיים ראית רק את הMvix הזה אבל אומרים שהוא לא טוב. ראיתי גם HTPC אבל זה יקר מידי....
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חשבתי על הMvix אבל הרבה אומרים שהוא ממש לא שווה....ואני לא כל כך מוצא מה לא שווה בו......כי כל תחליף אחר עולה הרבה הרבה יותר כסף. אז מה כן כדאי?
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מישהו מכיר מכשיר שיכול להעביר מידע מקלטת אודיו רגילה (כזו ששמים בטייפ) לCD. אני מחפש מכשיר אחד שיעשה את כל העבודה ולא מחשב
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המוצר נמצא כאן, בחנות שטוענת שהם היבואנים היחידים שלו בארץ http://www.ictv.co.il/content.php?id=14 מחירו דיי זול... יש שם הרבה פרטים וגם FAQ..(שאלות ותשובות) אבל מה... לא כתוב בשום מקום האם הוא משפר את התמונה שתהיה כמו במסך המחשב.. כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל רגיל יש סרטים שבסצונת כהות רואים חרא.. אז למה שבמכשיר הזה האיכות לא תהיה אותו דבר... ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר המסוגל לנגן דיסקים של mp3 עד 300 ש"ח אין לי בעצם שום דרישות מעבר לזה, רק שחיי הסוללה לא יהיו איזה שעתיים מסכנות ואני חושב שעדיף שהסוללות יהיו נטענות, כדי לחסוך בכסף תודה
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התקנתי את הטלווזיה שלי גבוה מדי, ואני לא רוצה שיהיו על הקיר סימני חורים מיותרים... האם יש מכשיר שאפשר לתלות אותו על מכשיר תליה, ומאפשר לתלות את הטלוויזיה עליו, ככה שאוכל לשלוט בגובה שבו היא תלויה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD שתומך ב-Divx והכי חשוב שיהייה לו ממשק USB, כדאי שאני אוכל לחבר אליו DOK/דיסק קשיח נייד. בינתיים ראיתי רק מכשיר אחד שעונה לקריטריונים הנ"ל והוא XORO HSD2100. אשמח אם אנשים ימליצו לי על מכשירים נוספים מהסוג הנ"ל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש DVD עם יציאה דיגיטלית,DTS,DOLBI וכל השטויות.... מחיר סביר...חיפשתי בהרבה אתרים אבל מצאתי רק חרא... למישהו יש מידע על איזה מבצע או משהו??? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-