אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום האם יש דרך לודא אם שלט אינפרה עובד בדרך פשוטה זה שלט של בלוק TV חיצוני המחובר USB חישן השלט נימצא בקופסה עצמה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם ישנו חיווי על מצב הסוללה ? הכוונה לחיווי קצת יותר מפורט מהחיווי הסטנדרטי בנגני הפלאש שמראים מלא/שני שליש/שליש וריק ... אני מתכוון האם יש חיווי בפורמט אחוזים או משהו דומה ... תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש, החלטתי גם לשים מערכת 2.1 התקציב לרמקולים די פתוח. כלומר חשבתי להוציא 400 שקל על הATP3. אבל עם יש מערכת שעולה 200 שקל יותר וממש ממש יותר טובה אז סבבה. עכשיו אני אשתמש בזה פחות לגיימינג ויותר לסרטים סדרוצ וקצת מוזיקה, הווליום לא יהיה מטורף, וגם לא חשוב לי במיוחד הבאס, אלא שאני אוכל להבין בעיקר דיבור(בסרטים או בסדרות). לא נראה לי בחדר שלי יש מקום ליותר מ2.1 (מה שווה 5.1 אם הרמקולים לא יהיו מאחורי...) מה אתם ממליצים לי? איך הATP3? האם הוא OVERKILL למטרותי? ומה בכלליות אני צריך לחפש?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום! יש לי נגן MP3 מסוג CREATIVE MUVO^2 4GB . אני מעוניין לקנות אוזניות לנגן זה... בהם אשתמש בעיקר בנסיעות. אני מתלבט בין: סוני mdr-ex71 קוס PortaPro קוס Spark Plug סנהייזר Px 100 סנהייזר CX300 או אם למישהו יש הצעה אחרת בטווח מחירים זה. תודה רבה! אלון.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בדקתי עם היבואן של קריאטיב ובדקתי בכמה חנויות ונאמר לי שיש משלוחים של הנגן שאמורים להגיע לחנויות ובערך בשבועיים הקרובים כבר נוכל לקנות אותו המחיר נע בכיוון של 2100 ש"ח +/- סוף כל סוף מעט אושר... :jump1:
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות טלוויזיה פלאזמה (כנראה Panasonic 42PWB8 ) ואני מחפש עכשיו רמקולים בשבילה. בעיקרון אני מעדיף מערכת סורואנד 5.1 , אבל התקציב שלי לא גבוהה במיוחד (1000-2000 שקל מקסימום, עדיף קרוב יותר ל 1000), ואני מתלבט עם כדאי לקנות מערכת 5.1 בתקציב הזה, או שעדיף כבר רק שני רמקולים כי 5.1 ב 2000 שקל לא יהיה איכותי... אז השאלה שלי זה האם יש מערכת 5.1 סבירה בתקציב 1000-2000 שקל, אם לא אז מה המחיר של המערכת 5.1 הכי זולה ששווה לקנות, ועל איזה זוג רמקולים לטלוויזיה אתם ממליצים בתקציב עם אין מערכת כזו. תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
לאחרונה השכנים מתלוננים אז החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב שלי הוא עד 400 שקל האוזניות שאני שוקל הן הבאות sennheiser HD 212 Pro Koss PortaPro Sennheiser eh350 מהי האיכותית מביניהן? ואם יש לכם המלצה על אוזניות אחרות אשמח לשקול בתודה, yossi126
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות אוזניות מבין ה3 הבאות: sennheiser mx500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 koss spark plug http://www.amazon.com/gp/product/B00081A2DQ/103-9609472-6600604?v=glance&n=172282 sony fontopia ed21lp http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_Headphones_FontopiaEarbud&ProductSKU=MDRED21LP&TabName=specs&var2= מה אתם ממליצים מבין ה3 הבאות.. אין אפשרות לקחת דגמים אחרים, אלא אם כן יש משהו שבאמת כדאי להוסיף.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מכשיר MP3/MP4 של PROSOUND ראיתי אותו למכירה ואני לא יודע אם שווה מופיע ב http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1744977 תודהה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
IPOD G6 אני לא יודע אם זה אמיתי אבל אם כן אז זה ממש אבל ממש שווה אבל ממש ממש מגניב אם זה אמיתי
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קבצים עם סיומת rmj (שומע אותם עם הנגן real,אני מתכוון לתוכנה כמובן). נגן ה-iaudio שלי לא תומך בפורמט ולכן רוצה להמיר אותם ל-mp3. מישהו מכיר תוכנה פשוטה להבנה ותפעול שתעשה את העבודה (בחינם)?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה להקליד הרצאה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל זהו החלטתי שנמאס לי להמיר כל היום סרטים אז קניתי את הדי וי די הזה. מה אתם אומרים עליו. זה עלה לי 450 שקל, היה גם ב 300 אך לא רציתי של חברת נורמנדי או אפקס. בקיצור צרבתי סרט בנרו תוך 3 דקות כולל תרגום והכל טוב !! יש לכם מקצה שיפורים בשבילי אני יודע שבמידה ואני יקנה צורב די וי די אז אני יוכל להכניס מס' סרטים בסי די אחד. אך נחכה קצת אין לי מספיק כסף בשביל זה.......... שאלה קבלתי כבל אחד של שיוצא ממנו 3 בננות צהוב אני יודע שזה וידיאו ואדום לבן לאודיו. הדיוידי שיש לי בבית הישן זה מערכת קולנוע ביתית שקניתי בעבר של יונדאי המכשיר הוא גם DVD וגם רסיבר . כך שעכשיו נראה לי שיש לי בעיה לחבר את המכשיר החדש לקולונע הביתי בקיצור בגלל שאין לי רסיבר . מה אתם יכולים לעזור לי …
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מצא דרך להפוך אייפוד פוטו/נאנו וכל צבעוני אחר לאחד שיוכל להציג סרטים. מישהו יודע דרך איזו תוכנה או איך בדיוק לעשות את זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת סראונד של LOGITECH דגם Z-5500 ובכרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY PLATINIUM EX, עם הכרטיס קול שלי מגיע פאנל שבו נמצאים כל מיני סוגי חיבורים ובינהם יש גם יציאה אופטית שאני רוצה לחבר אותה לרמקולים דרך כבל אופטי... השאלה שלי היא מה השם המדויק של הכבל? כי פשוט אני קונה את זה מיבואן שצריך להגיד לו את השם המדויק של אותו הכבל אחרת הוא יביא לי משהו אחר תודה מראש שאלה נוספת: האם הכבל הזה טוב בשבילי? http://www.4real.co.il/4real/product.asp?pID=821&cID=140&c=264846 כי יש כאלה שעולים 150 ש"ח וכאלה שעולים 70 ש"ח ואת זה, השאלה שלי היא אם הכבל הזה מספיק לי?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, הנגן הוא iaudio u2 1GB מערכת ההפעלה שלי היא win98se התקנתי את הדרייבר והתוכנה שמקשרת בין הנגן למחשב (jetshell pro). בפעם הראשונה שהורדתי קבצים אל הנגן הכל היה בסדר. בפעם השנייה כבר לא. ברגע שאני מחבר את הנגן לכבל ה-USB (את הכבל אני משאיר מחובר תמיד למחשב) המחשב "קופא". שום דבר על שולחן העבודה לא ניתן להקלקה. ברגע שמנתק את הנגן מהכבל המחשב חוזר לתפקד. הצלחתי להוריד קבצים אל הנגן בצורה הבאה: פותח את התוכנה לפני שמחבר את הנגן (כדי שהמחשב לא יתקע),היא מבשרת לי שלא מוצאת את הנגן,מחבר את הנגן ולוחץ ok. בפעם הראשונה שעשיתי זאת העסק עבד. בפעם השנייה התוכנה קפאה עם חיבור הנגן.ניתקתי אותו,חיברתי שוב,התוכנה יצאה מקפאונה וכך הצלחתי להוריד קבצים. התהליך הזה של חיבור וניתוק הנגן מ…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
כל פעם קופץ לי החלון הזה ואי אפשר לשמוע צריך לבחור LINE OUT ואז זה עובד שוב אבל אחרי כמה דקות זה שוב קופץ עשיתי ריסט וזה גם לא עזר לא יודע למה זה ככה פתאום אולי הוספה הסרה לתוכנה יפתור תבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אחותי צריכה מערכת מיקרו לחדר שלה בינתיים ראיתי את הMarantz MX2500, הסאונד לא מדהים אבל לא רע בכלל... יש לכם הצעות? העיקר זה שהמערכת תיהיה נוחה, משתלמת ועם יציאות וכניסות חשובות ) Coxial, component) די.וי.די לא חובה. שוב.. עד 1200ש"ח בפומביות וזה גם בלחץ ורק אם זה ממש שוווה את זה..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
רציתי לדעת יותר על כל הנושא של בניית מגברים, בעיקר ניידים לשימוש עם נגנים. דבר ראשון ראיתי את כל מגברי ה-CMOY, ממה שראיתי עם כל יכולת הלחמה סבירה אפשר לבנות אחד בלי השקעה מאוד גדולה. השאלות שלי הן אם קודם כל אפשר להשיג בארץ את החלקים לבניית אחד? (הבנתי שיש הרבה סוגים, לי אישית אין העדפה כרגע כי אני עדיין לא ממש מבין בזה..) והאם ישמעו הבדל גם בלי אוזניות מקצועיות? ראיתי ב Head-Fi כמה אנשים שהשתמשו ב-CMOY עם האייפוד שלהם ואזניות סוני EX71 או סתם אוזניות פשוטות אחרות. כזה דבר בכלל שווה את המאמץ? ומה ההבדל בין CMOY ל-MINT? ובכלל, מגברים נועדו רק לתת כח ("בוסט") לאוזניות מקצועיות שמחוברות למקור לא מספיק חזק (נגן נייד למשל), או שהם גם מטפלים בסאונד עצמו ומשפרות אותו? והאם שיפור…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין 2 כרטיסים אם אני יכול להסתפק ב 96khz או שאסור לוותר בשום אופן על ב 192khz הינה הם שניהם אדירול פשוט המחיר הוא יקר לי ואני לא יודע עד כמהנ זה ישפיע לי 1: http://www.sweetwater.com/store/detail/UA25/ 2: http://www.8thstreet.com/product.asp?ProductCode=31286&Category=Audio_Interfaces תודה רבה. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לפני ימים נופצה הידיעה ברשת שאפל מארגנת השקה של מוצרים חדשים ב-28 לחודש, אך לא נתנה את הרמזים הדקים ביותר כמו בהזמנות קודמות שלה. השמועות אומרות שאפל תשיק iBook מבוסס אינטל כמו אחיו הגדול ה-PowerBook (עכשיו MacBook Pro) וגם Mac mini מבוסס אינטל אבל בעל שידרוג למען תכונות DVR (מקליט דיגיטלי) חדשות. אבל השמועה הכי גדולה היא בקשר ל-iPod Video בעל מסך מגע שיהיה PMP אמיתי לא כמו ה-iPod G5 שמכיל רק את האפשרות לווידיאו, עיקר השמועה מתבסס על פטנטים חדשים שאפל ביקשה שמראים תמונה של מסך עם ה-click wheel וירטואלי. ביממה האחרונה הופצה תמונה ברשת לגרסת מהנדסים של ה-iPod שעדין לא התברר אם היא אמיתי או מזויפת, הגריסה דומה במיוחד לתמונות גירסת המהנדסים של ה-iPod G5 ששוחררה שעות בודדות …
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מצורף סקרין שוט משום מה ה UPDATE IPOD לא ניתן לבחירה. ה HEBPOD מותקן, שאר האיקונים שהיו ב ITUNES (כמו ה APPLE STORE, VIDEO, RADIO וכל השטויות, ביטלתי בהגדרות... זה לא שזאת בעיה). ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש, לא עזר... לא היו שום בעיות לפני חודש (לפני הפירמוט) עם אותם תוכנות והכל... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-