אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הנגנים האילו אני רוצה לדעת מה ההיכויות של כל אחד ובמה כל אחד יותר טוב מהשני .. חושב לי שהנגן יהיה קטן ואיכותי תודה לעזורים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לרכוש את האוזניות icemat siberia וברגע זה הינני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם, אני חושב שלא אשמע את האוזניות במייטבם כשאר אשחק משחקי FPS ואנוכי שוקל לרכוש את האוזניות עם כרטיס הקול Icemat USB Soundcard בשל הפשטות של הכנסת הכרטיס לUSB במקום פתיחת המחשב. ברצוני לדעת אם כרטיס זה טוב כמו כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS bulk SB0350b או שמה אני לא אחוש הבדל רב בין הכרטיס אשר מובנה על לוח האם שלי.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי טלוייזיה של LENCO ואני לא יודע איך להגיע להגדרת שיטת שידור. אני רוצה לחבר PS2 והוא בשיטת שידור NTSC. מישהו יודע איך משנים שיטת שידור של הטלוויזיה? נסיתי בשלט שחקתי בכל דבר אפשרי ב- MENU ולא הצלחתי. מישהו יכול אולי לעזור לי? בנוסף נכון כשמחברים למשל DVD\PS2 יש שלושה כבלים לחבר צהוב, אדום ולבן. כמה חיבורים כאלו אמורים להיות בכל טלוייזיה? זאת אומרת אין אפשרות לחבר גם DVD וגם PS2 במקום כל הזמן להחליף בינהם? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האוזניות של האיפוד..(שדרך אגב אני חוזר בי ואומר שהם ממש ממש דפוקות)..נדפקו.. הם פשוט לא מספקות ושאני מעלה את הווליום בשירים עם באסים "טובים/חזקים" הם פשוט מחרחרות וזה ממש ממש מציק.. גם הווליום שלהם לא הכי בעולם.. חח..ובקיצור הבנתם תנקודה.. יש לי כמה שאלות.. אני מעוניין לקנות אוזניות..(OUT-EAR)..שיהיו איכותיות ועם באסים טובים..בתקציב של 250-300 שקל...(אם אין דבר כזה תודיעו לי אני ינסה לעלות את התקציב.....).. יש אפשרות להשיג שלט לאוזניות..(ה"דבר" הקטן הזה שלא צריך כול פעם לגשת לאייפוד לשחק עם הווליום..וכו)...בלי לקנות אוזניות..(או שזה בא רק עם אוזניות)?? ויש אפשרות שבתקציב הנ"ל..(250-300) אני יכול לקנות אוזניות "טובות" עם שלט כזה..?? תודה לעוזרים.. ;D עריכה: טוב אנשים התקצי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זמן בערך צריכה תמונה להישאר על המסך (פלזמה כאמור) בכדי שהיא תיצרב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת של לוגיטק Z-5500 שמחוברת לכרטיס קול של קרייטיב אוודיג'י פלטיניום אי אקס, ורציתי לדעת מה אני אמור לעשות באמת בכרטיס קול ובאילו חיבורים עלי להשתמש בכדי שהרמקולים באמת יעבדו כ-5.1? הכרטיס קול מעודכן לגירסא האחרונה ואני משתמש בכבל אופטי שמחבר מהרמקולים לכרטיס קול... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. הלוח של GIGABYTE מדגם 8I945P-G. יש לי VIVO בכרטיס מסך וניסיתי ללכוד וידאו ואודיו מהDVD. האודיו היה מחובר ל SPDIF (קואקסיאלי) במחשב אבל לא שומעים כלום. האם צריך להגדיר את זה באיזושהי צורה , או שבכלל אי אפשר לעשות דבר כזה וזה משמש רק כיציאה ולא גם ככניסה.....? ד"א בהנחה שזה משמש כיציאה. . יש צורך במפענח מיוחד בשביל לשמוע (רסיבר) או שאפשר לחבר יש לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש נגן טוב קטן איכותי ונוח שיכול להציג תמונות ומה שנראה לי הכי מתאים לי זה ipod nano אבל שמעתי וקראתי על זה שהוא שביר מאוד האם זה נכון? האם יש נגן אחר במחיר דומה ופחות שביר שעדיף יותר עליו?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
מוכרים אותו בטוקיו כרגע, מתי הוא אמור להגיע לארץ? ואם אפשר לקבל עליו פרטים, האם מדובר בנגן פלאש, זמן סוללה, מסך וכו'?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות מהסיגנון של ה px-200, אהסיבה היחידה שאני רוצה סגורות היא שאני לא רוצה שכל הרכבת תתרקוד לצלילי המוזיקה שלי... הבנתי שה px-100 מעולות, רק חבר שבווליום גבוהה כולם ישמעו איתי. התקציב הוא עד 40$ + מחיר של הזמנה מחו"ל
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מיקרו דרייב(הגודל הנכון בידיוק,לא הרבה מדי ולא מעט מדי) עם מסך לא רע בכלל. תומך בMP4!!! חיי סוללה טובים מאוד. והמחיר,אחחחח המחיר ;D. השאלה בכותרת .
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים למחשב שתהיה זולה (עד 500) ושתהיה טובה למאוד למוזיקה אבל גם למשחקים מצאתי את : Creative INSPIRE 4.1 4400 מה דעתכם על המערכת הזאת?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מתי יצא או האם יצא כבר.. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אומנם לא כ"כ קשור למחשבים(אולי כן כי אני הולך לחבר מחשב לTV) אני מטלבט בין שני דגמים: SAMSUNS LA20S51 TOSHIBA 20CL7 או שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע אני לא רוצה מסך רחב ככה שתתאימו את המלצותיכם(אם יהיו כאלה) תודה לעונים אגב פירסמתי פה את ההודעה כיוון שבאתר "אודיו וקולנוע ביתי" לא ענו לי אז אל תפנו אותי לשם
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים ALTEC LANSING XA 2021 ואין להם שלט בורר ווליום כמו לכל רמקולים נורמליים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף להם שלט בורר ווליום,יש חיה כזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה אוזניות טובות יותר, ה icemat siberia או steelsound 5h?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
טוב אז ככה: לפני כמה ימים העתקתי אליו כמה סרטים ומשום מה הוא לא הראה שהם נמצאים על הנגן... ניסיתי עוד כמה פעמים, לא הלך אז עשיתי לו "ריסט" עם התכנה. עכשיו אחרי הריסט הכל טוב ויפה, עדכנתי גרסה והעתקתי אליו שירים עם האיי-טיונס אבל עכשיו הוא לא מראה שיש עליו אף שיר...... פשוט אין כאילו כלום על המכשיר ואם אני נכנס לתוך המחיצות בנגן אז יש עליו 13 ג'יגה... מה עושים???? :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני מועניין לקנות כרטיס קול איכותי עד 700 שח +/-, ראיתי כמה סוגים של CREATIVE וMAUDIO וכו' איזה דגם הכי מומלץ לשימוש כללי (משחקים, מוסיקה סרטים וכו')
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ועוד שאלה שסתם מעניינת אותי, מה ההבדל בין תדירות דגימה מקסימלית: 96KHz תדירות דגימה מקסימלית: 192KHz תודה לעוזרים.. ד"א המטרה העיקרית של הכרטיס היא חיבורו למגבר חיצוני (ריסיבר של יאמה עם מערכת של 5.1) ושמיעה של מוזיקה דרך המחשב על ווליום גבוה מבלי לשמוע צפצוף חזק ומרגיז כזה כמו שאני שומע עכשיו.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
יש לי 2 רמקולים גדולים של מערכת ( אין לי את המערכת ) ואני מחפש דרך לחבר אותם למחשב.. יש איזושהי דרך לחבר אותם? קאבלים או משהו כזה ? כי מה שאני מנסה לא הולך.. :s05:
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים ויחסית זולים (150 ש"ח), וראיתי הרבה המלצות על Creative SBS 370, אתם גם ממליצים עליהם? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=466&product=283
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-