עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לא ניתן להסתיר את זה שמסכים למחשב עולים יותר ממסכי טלוויזיה ואפילו המסכי מחשב באים בגודל קטן יותר מהמסכי טלוויזיה. על האיכות אני לא בא כאן להתווכח בכלל . השאלה שלי היא כזאת: - ניתן להגיע למצב שאני מחבר טלווזיה 32" לכרטיס מסך ואני רואה חלק כולל אתרים? (המחשב לא מיועד למשחקים, הוא מיועד לשירים - סרטים - אינטרנט - תוכנות דיבור למינהן ופעם ב.. וורד). - אם אני הולך על דבר שכזה (מסך טלווזיה שישמש כמסך מחשב) על מה אני צריך להקפיד? למשל: איזה יציאות, ניגודיות מסויימת/כל דבר שצריך לשים לב אליו... (אני לא מומחה גדול במסכים, תאמת.. בכלל לא מבין בזה ולכן אני מתייעץ). למה? כי אני רוצה להוציא תCRT ולא להשקיע על מסך למחשב ועוד מסך שיהיה לטלוויזיה אם בין כה וכו המחשב לא משמש למש…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by mani007,

1)לינק לרמקולים 5.1 של peerless http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1264158 2)לינק לרמקולים 4.1 של creative http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/creative/product.asp?pf_id=ELINS4400 מה עדיף בקשר למחיר איכות ושמע (ולמה?). תודה מראש לכל העוזרים. (השאלה היא של חבר שלי והיא לא הקפצה של תרד נוסף ותודה על העזרה אתמול)

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by e-fi,

יש לי בעיה: אני לא מצליחה לעדכן את התגים של הקבצים, התהליך נתקע לי כל פעם מחדש לפני שמגיע ל100%. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה וזה עדיין לא עבד... יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. Started by TicTacToe,

שלום אני מעוניין לקנות את האוזניות שמצויינות בכותרת. אני סגור על סוג הזה (earphone). יש חוות דעת? למישהו יש? מרוצים? אשמח לשמוע אתכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Rubber Duckey,

ניסיתי ללא הצלחה לייצר Playlist בנגן, ההוראות במדריך די עלובות וסתם חבל לי על העצבים שלי... אם למישהו יש שמץ של מושג... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by shubidubi,

יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את הרמקולים abit iDome בארץ? ואם אין אף חנות שמוכרת אותם בארץ, האם מישהו הביא אותם מחו"ל או יודע על דרך סבירה לקנות אותם מחו"ל?

7. Started by קפוניה,

עזרה=איך ממירים קובץdtsבסרט hd כי הlg led 42 מעלה את הסרט אבל בלי כל וכתוביות התקשרתי לlg והם אמרו לי שהטלויזיות שלהם לא קוראות קבצי dts ואין להם עדכון גירסא אבל אפשר להמיר לקבצים אחרים בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by dix,

שלום אני מחפש Headset בעיקר למשחקי FPS איך שני הדגמים האלה? AKG GHS1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13887 Plantronics GameCom 780 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12450

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by DarkLloth,

http://oldi.ru/catalog/album.php?idx=9378&im=3075 או אלה ? http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php?category=EVO&idnya=48

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by Kakolukia,

לא מזמן רכשתי את הSOLO 7C של Microlab ואני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם וחשבתי לרכוש כרטיס קול על מנת לשפר את איכות השמע,מבחינה של סאונד יותר נקי עם פחות הפרעות ושליטה יותר טובה. אני מתלבט בין הAsus Xonar Essence Stx לבין M-Audio 2496 אני אשמח אם תוכלו להביע דעות על ההבדלים בין הכרטיסים ומה יותר משתלם לקחת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by *Roe.S,

שלום, (וואי הרבה זמן לא הייתי פה) יש לי פה איזה 10 שירים שהם לא קובץ MP3 וזה ממש חרא אז אני צריך תוכנה שתהפוך את השירים לקובץ MP3 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by 0-0,

אהלן, לפני הכל אם זה אינו המקום המתאים לנושא, בבקשה להעביר אותו (חדש כאן). דפדפתי פה בנושאים ולא מצאתי בעיה הדומה לשלי. אז ככה, קניתי השבוע לחדר טלויזיה LCD SAMSUNG 32' A450 , וישנו גם מחשב נייד ACER extensa 5630G. הבעיה התחילה כשחיברתי אותם עם כבל HDMI ל- HDMI בפעם הראשונה\שניה\שלישית ראיתי את השולחן עבודה על מסך הטלויזיה בפעם הרביעית כבר חיברתי כמו בפעמים הקודמות ולא ראיתי כלום (מסך שחור). הטלויזיה מזהה שיש חיבור בכניסת הHDMI (בתפריט היציאה זוהרת וכל שאר היציאות מושחרות). ניסיתי לחבר לחיבורי HDMI אחרים (יש לי 3 ) אך ללא הועיל (עדין מסך שחור). חשוב לציין, שהגדרתי כך שברגע שיש חיבור של המחשב עם הטלויזיה המסך של המחשב מתכבה (אם זה עוזר במשהו). *ניסיתי את זה על טלויזיה א…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by do_k,

בוקר טוב בשעה טובה, אני חושב להחליף את ה-CRT הישנה. כרטיס המסך שלי ( ATI 1950HD ) מוציא רק אות דיגיטלי ולכן אני צריך לשדרג... אני חושב בכיוון של 42-46 אינטש ( זה בחדר שינה ואני מרוחק כ-3 מ' מהמסך ). המחשב גם נמצא באותו החדר ואני מתכוון לחבר אותו למסך עם כבל. התקציב בסביבות ה- 5-6K, כמובן שפחות יתקבל בברכה... אני רואה בעיקר סרטים וסדרות דרך המחשב ולכן אני חושב יותר על LCD או LED. לסוני אין מסך 42 ולכן אני "חייב" לעלות ל-46 אבל יש לסוני תמונה לא רעה. ראיתי בחנות דגם LED בסביבות ה-6000 שקל, קצת יותר. מצד שני, אני מבין שחברות אחרות מאפשרות להציג יותר פורמטים.. בקיצור, אשמח לקבל המלצות לדגם/דגמים כדי לצמצם אפשרויות. גם המלצה לחנויות אקבל בברכה... תודה מראש וחג שמח

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by lalalala,

יש לי תקציב של 2500 לרמקולים , ואני רוצה מערכת מפציצה לחדר שהשימושים שלה הם רק מוזיקה , בעיקר טרנסים ושחורה ואם אתם יכולים להמליץ לי על מערכת, ואם לדוגמא יש מערכת נגיד ב1000 שאוכלת כל מערכת אחרת מעניין אותי אם זה יהיה אפשרי וחכם לקנות אותה מערכת פעמיים בשביל כפול עוצמה (אני יודע שזה מפגר לאללה אבל זה מעניין אותי כי בעיה של כסף אין ואני רוצה משהו שבאמת יפגיז לי את החדר) ועוד שאלה זה לגבי סאב של אוטו קודם כל אחד שמתאים לתקציב ושמעתי שצריך גם מגבר ורסיבר אז המלצות ועצות כל שהן יתקבלו בברכה .. ואם אפשר לחבר אותו לרמקולים הנוכחיים ( harman kardon soundsticks 1.2 ) או שאני צריך לקנות רמקולים חדשים תודה (:

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by jabka,

אם יש למישהו המלצות? איך ה R-20 logitech ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש בידי מערכת קולנוע ביתית Panasonic sa-pt465 ורציתי לדעת איך אני מגיע איתה למקסימום איכות צליל דרך המחשב כבלים, כרטיס קול, הגדות וכו'.. תודה!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by aviz,

האופציות שביינתים נראות לי מתאימות זה : Logitech LS21 Logitech S220 Creative SBS A300 Altec Lansing BXR1121 Altec Lansing BXR1221 אני לא כזה מבין ברמקולים אז אשמח להבין את ההבדלים בינהם ואת ההמלצות שלכם. יש לי עכשיו את ה Altec Lansing ATP 3 ואני ממש מבסוט מהם אז אני מחפש משהו בסגנון שלהם למחשב אחר שקניתי.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  18. Started by url,

שלום מישהו יודע משהו בנושא multi channel mp3 ויכול למשל להגיד איפה אפשר להוריד קבצים כאלו אם בכלל? השאלה נובעת מהסמל בפינה השמאלית התחתונה של power dvd 4 (לפחות אצלי) שאומרת שיש לתוכנה תמיכה בקבצים כאלה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by FlipM0de,

אחרי שעה חיפש בגוגל הבנתי שאני לא יצא מזה.. אני מחפש נגן קומפקטי שיהיה נוח לרוץ איתו וזה הקריטריון הכי חשוב. * נפח של לפחות 512MB Flash * לשימוש להפעלת קבצי mp3, אין לי צורך בפורמטים אחרים. * חיי סוללה שיהיו בסביבות ה 10-16 * עד 800 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. מחפש משהו עד 500 שקל גג. כמה שיותר איכותי, שיהיה קצת באס... זה מה שמצאתי הכי קרוב- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DC315&Cat2Cat1ID=1957&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לידידתי הענייה טלוויזיה CRT ישנה (כניסת SCART) שהיא רוצה להזרים לה וידיאו ב WIFI מהמחשב שיושב בחדר השני: סרט DVD, קבצי DIVX שהורידה, וגם, אם אפשר, תוכן בסטרימינג ישירות מהאינטרנט (למשל YOUTUBE). איזה סטרימר/רכיב אחר, זול, יכול לשבת ליד הטלויזיה, להתחבר לWIFI, לקבל תוכן מהמחשב ולהוציא אותו לכניסת הSCART של הטלוויזיה?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by tom123,

איזשה אתם ממליצים :\

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. Started by EG,

יש לי קליפ והוא קובץ MOV אז אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מגבר ONKYO TX-DS575X ? 2 רצפתיים -160 WATT כל אחד סנטר 90 שניים אחוריים 90 כל אחד ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Electric Boom,

מחר אני הולך לאסוף ת'HD החמודי החדש,לא רוצה להפו ת'ת'רד הזה לסיפורים אז אקצר,אני רוצה אוזניות חזקות טובות איכותיות אלחוטיות\חוט ארוך נורא(אין לי כוח לאיכיות של מאריכים ושטויות),אני מדבר על האוזניות האלה שמחממות ת'אוזניים ,הענקיות האלו(נו חיכיתם לזה "של דיג'יים"),ברור לי שהם לא ישתוו למערכת שלי(4סאבים,שתיים של 20 סנטימטר ושתיים של 10 2 טוויטרים ו4 רמקולים מחוברים לרסיבר ישן(אין יותר טוב מזה)),אבל מה לעשות השכנים כבר לא יכולים לסבול ת'רעש(פשוט עוצמה אדירה!!!) אז...(בטח אתם מזדהים איתי). *האמת לא כל כך נוב בתחום אבל אף פעם לא השתמשתי בקביעות באוזניות אולי לפעמים לראות סימפסונס באמצע הלילה,או שבידיוק יצא פרק של נארוטו......

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.