עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני קניתי מערכת חדש, 5.1, ורציתי לשאול אותכם איך לסדר אותה בחדר. המערכת מורכבת מ5 רמקולים ריצפתיים גדולים, ושני רמקולים אחוריים יותר קטנים, סנטר וסאאב וופר די גדול. הרמקולים די גדולים, אתם יודעים למה אני מתכוון, מהסוגים הגדולים החדר שלי הוא מרובע, 4 מטר על 4 מטר..... צורת הישביבה שלי היא בעצם לא ישיבה, אני לא רואה סרט בכיסא, אני רואה אותו כשאני במיטה....מוול הטלויזיה שהיא תלויה על הקיר עם זרוע... יש לי גם סיפריה פינתית בחדר שהיא ממוקמת מתחת לטלוזיה... אז איך לסדר את הרמקולים? רציתי לשים את הסנטר מעל הטלויזיה, אבל הטלויזיה יותר מידי גבוהה וכבר מגיע לתקרה והסנטר לא יכנס שם... תודה ניב

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by DakloN,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171989.0 מצטער פשוט לא ענו לי שם אולי פה יוכלו...

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי DVD שאמור לקרוא כתוביות בעברית[הDVD חדש לגמרי-הדגם הוא LG DVIX8816W] אבל כשאני מנגן בו סרט שידוע לי בוודאות שהוא אמור לעבוד עם התרגום[בדקתי על DVD אחר] הכתוביות מוצגות כג'יבריש. באפשרויות של ה-DVD אני יכול לבחור את שפת התרגום, אז אני רושם את הקוד של השפה העברית[שכתובה בחוברת הוראות] אז עדיין כתוב בג'יבריש. מה אפשר לעשות כדי למגר את התופעה? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  4. טוב, אז סרקתי, חיפשתי ולבסוף מצאתי! Iriver T-10 1GB http://www.i-river.co.il/index.php?productID=141 אתם יודעים אם זה בא עם נרתיק? מה דעתכם בכלל על הנגן הזה? יש לכם אולי כמה ביקורות?(כן, חיפשתי ב GOOGLE אבל אולי מישהו ימצא משהו שלא ראיתי.) לי חשוב מאוד בנגן ש: 1)לא יגיע עם סוללה קבועה 2)יראה טוב 3)יהיה קטן ככל הניתן 4)שיהיה אפשר לתלות אותו 5)שיהיה בין 1GB - 5 GB 6)איכות הsound! אם יש לכם הצעות יותר טובות או בכלל עוד הצעות שמתאימות לי, אז בבקשה תכתבו פה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  5. זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...?? (יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי.... נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by מירו,

טוב אז ככה לפי כמה המלצות כאן החטלתי שאם אני רוצה לשמוע סאוד נורמאלי בלי צפצוף עם הרסיבר שיש לי אני צריך לקנות כרטיס קול ולא להשתמש בכרטיס שיש לי בלוח אם. הלכתי לסניף הקרוב ביותר לביתי של KSP וקניתי את הכרטיס. חיברתי התקנתי את הדרייברים (שדרך אגב אני צריך להוריד להם עדכון ואני לא יודע מאיפה) ועדיין שאני מחבר את הכרטיס למערכת אחרי גובה מסויים של ווליום אני שומע צפצוף(שונה העומנם אבל עדיין מרגיז) ומה שיותר מרגיז זה שזה באותו ווליום בערך זה אפילו לא ירד מעט.. וזה לא בעיה בכבלים למה יש לי כמה כבלים בכולם ניסיתי ובכולם יש את הבעיה. מה שכן כשחיברתי לחיבור הלבן גם שמעו צליל הרבה יותר עם הפרעות אבל עדיין שמעו (וכאשר חיברתי את הרמקולים שלי ATP3 אליו לא שמעתי כלום) השאלה שלי …

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  7. Started by ולרי88,

איך עושים .. ? עדכון לעברית לאייופד נאנו ..

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. מה ההבדל בין הכרטיסים: Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7730 ) לבין Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2827 ) ?? ?? ?? ... (אני אף פעם לא ידעתי שיש שני סוגים ל Audigy 2 ZS רגיל...)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by shloosh,

טוב לאחר שכבר מכרתי נגן לפני כמה זמן וראיתי שאני לא יכול בלי זה אני רוצה להשקיע ולקנות נגן טוב ואוזניות מעולות. נגן אני חושב לקחת iaudio u3 שעולה איזה 1100 שקל ואז יש לי עוד 400 שקל לאוזניות. הקטע שכבר יש לי px100 אבל הפלסטיק טיפה דפוק והמגעים גם קצת. עדיין אפשר להסתדר איתם מעולה וזה בעיה קטנה מאוד אבל עדיין זהמ עצבן והייתי רוצה איזה אוזניות איכותיות עדיף גם סגורות שאני ברחוב.. אם לא אז אולי אני יקח איזה nano 4g בגלל הגודל והנפח שלו שאין לנגנים קטנים אחרים. מבחינת גודל ומראה הייתי מוכן גם ipod video כי הוא ממש יפה ודק וחבל שאין משהו יותר זול וטוב שדומה לו רק HD400 החדש אבל לפי מה שראיתי בתמונות הוא שמן כזה. רק אל תגידו לי H10 שונא תנגן הזה מבחינת מראה ואוזניות רק סנהייזר…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by JUNGLE,

עברתי לאודיג'י אחרי שהחלטתי על קנית רמקולים. אחרי שההתקנה דפקה לי לגמרי תווינדוס והייתי צריך לפרמט,לא נורא ממילא הייתי צריך,התקנתי הכל מחדש ובשמיעה ראשונה חשבתי שאולי הדרייברים לא מותקנים טוב או משהו,כי פשוט שמעו פחות טוב מהאוןבורד. אני כיום במחשב עם אוזניות,כבר הרבה חודשים אני עם אוזניות. הבעיה באון בורד [sound max] הייתה שהיו הפרעות מידי פעם,המנייק היה קולט רדיו לפעמים,אבל כששמעו שיר ההפרעות נעלמו,ובאמת באמת ששמעו יותר נקי. באודיג'י זה נשמע כאילו הוא פשוט לא מפריד כמו שצריך,הכל נשמע מרוח,תקוע,יותר חד[כמובן שבלי ההפרעות],הטרבל צועק,הבאס נחלש קצת. זה ממש מוזר איך כרטיס במחיר כזה נשמע ככה,אולי ברמקולים הוא ישמע שונה. מבחינתי זאת ממש אכזבה של כרטיס.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by nivabotbol,

שלום לכולם!! אני עושה מן "מיני פרוייקט" בנושא מערכת קולנוע ביתית. קיניתי מערכת קולנוע ביתית בכמה חלקים: רסיבר- של פנסוניק 5.1 DVD - קורא DIVX של יונדאי מערכת רמקולים- Eltax 5.1 הכוללת רמקולים ריצפתיים, סאאב וכ'ו. את המערכת הנ"ל אני רוצה לחבר לטלוויזיה , וגם למחשב- החיבור למחשב הוא החלק הכי חשוב, המערכת חייבת להתחבר למחשב. כמה שאלות: 1. האם אני צריך שהכרטיס קול שלי (והוא לא כזה איכותי, וקיים כבר 3 שנים) צריך לתמוך ב5.1 או שרק המגבר צריך לתמוך בזה? 2. עם הכרטיס לא תומך ב5.1, מה אני יכול לעשות? 3. איך אני בודק שהכרטיס קול שלי תומך בזה? 4. איך אני מחבר את המחשב ואת הטלוויזיה למערכת בו זמנית? תודה רבה, זה ממש חשוב! ניב

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by artyom,

Hey guys today my dad bought these speakers and i was wondering if they worth something... http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041 he bought them from Best-buy just for 990... thanks

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by roeioved,

היי, אני ממש מתלבט בין שני המכשירים... ??? מי עדיף יותר? מה ההבדלים הבולטים? תמיכה בעברית? תודה!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם צריבה מדיסק אודיו מקורי ב48x באמת פוגעת באיכות השמע בכלל? זה אמנם גורם לסידירום שקורא אותו לעבוד קשה יותר אך ברגע שהוא מצליח לקרוא את הדיסק המידע הוא בדיוק אותו מידע אז איך בדיוק איכות הצליל נפגע? אם אני אקח דיסק אודיו מקורי ואקח את הצריבה שלו (שכמובן צרבתי במהירות הגבוהה ביותר האפשרית) ואפעיל עליהם בדיקת CRC איכשהו והתוצאה תהיה זהה מה אז? גם לפי הידוע לי הדיסק עושה לעצמו תמיד בדיקת CRC ואם יש שגיאה אתה בכלל לא תצליח לקרוא מהדיסק (תקבל הודעה מחלונות: שגיאה בבדיקת יתירות מחזרורית {CRC}) האם שימוש בכבל גרוע בחיבור דיגיטלי פוגעת באיכות? איך בדיוק? לפי הידוע לי התשובה לשאלות האלו היא כן אך מה שאני לא מבין זה איך מידע דיגיטלי יכול להתעוות? הרי זה רק אחדים ואפסים איך זה יכו…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by Mustang,

חשבתי שה הכי מתאים לפה אז שמתי את זה פה.. יש לי מארז קומפיוקס 6A19, אוזניות סוני רגילות, ורמקולים 2.1 זולים של קריאייטיב. אני הכנסתי את האוזנית בפרונט איפה שהיציאות USB וחיכיתי כמו איזה טיפש שהאוזניות יפעלו.. עכשיו כמובן שזה לא קרה. איך אני מכניס את האוזניות ומתחיל לשמוע איתם ולא מהרמקולים (אין לי רמקולים במסך אגב).

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by mik_amar,

יש לי שאלה בקשר ל iAudio X5L... זה נכון שאומרים שהוא יותר עבה מה X5 הרגיל?? ואם כן אז הוא גם יותר גדול?? וההבדל משמעותי?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  17. קראתי את הכתבה החדשה שהוכנה לא מזמן, והיא עדיין לא ענתה לי על כל מיני דברים. למשל אני עדיין לא יודע בדיוק איך לסדר את הרמקולים כמו שצריך. לפחות הרחקתי אותם מהקיר. השאלה אם זה יעזור הרמקולים לא ממש ברמה גבוהה אבל אני מרוצה מהם. אם אני אראה סרטון / תמונות של החדר תוכלו לעזור לי איך למקם את הרמקולים בצורה נכונה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by DAVIDD,

יש חיה כזאת?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איך כרטיס קול EAX4 "מסתדר" עם משחק EAX5 ? (הכוונה במסתדר היא איך הוא מפעיל אותו, האם שומעים רק חלק מהאפקטים... האם לא שומעים בכלל בEAX או משהו אחר... דברים כאלה...)

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by guliver,

קיבלתי היום את ה-ATP 3 והם נשמעים כל כך טוב!! אני ממש מאושר עכשיו... אבל יש בעיה קטנה, זה מרטיט לי את המסך... ואני יודע שהמצב של המסך שלי לא טוב אז מה אתם אומרים זה המסך? או הרמקולים שהם חזקים מדי?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by RazKaziRo,

אתם יכולים להמליץ לי אולי על כרטיס קול בסביבות 500 שקל שיהיה איכותי כמה שיותר ועם כמה שיותר יציאות תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. למחשב יש רק lineOut אחד לכן כל פעם שאני רוצה להחליף בין אוזניות לרמקולים אני צריך להתחיל ולהתכופף מאחורי המחשב. יש למישהו פיתרון? אולי אפשר למצוא מפצל עם מתג שיעשה את העבודה אבל אני פוחד שיפגע באיכות הצליל? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. קניתי senneiser PC130 וניסיתי לחבר למחשב אבל זה נראה כאילו המקרופון לא עובד. כשאני מחבר את המקרופון ( חיבור ורוד ) לכרטיס קול המובנה שלי אני יכול לשמוע את עצמי מדבר דרך האוזניות אבל כשאני משתמש בSound Recorder של ווינדוס הוא לא מקליט כלום?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. ובכן, הכותרת אומרת הכול. מה ההבדל באיכות בין צריבת MP3 על דיסק לניגון במערכת סטריאו, בין 196KPBS ל128KPBS? האם יש הבדל ניכר? הוא ניתן להבדלה בקלות? תודה!

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by ea666,

יש לי סאבוופר של genelec 1091A ויש לי שם טבלה שרשום בה כך DB LEVEL 1 -2 2 -4 3 -6 4 -8 מה יותר חזק? 4 או 1? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.