עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GanJaval,

זה בנתיים מה שמצאתי בתקציב שלי ונישמע טוב http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 התקציב עד 600 ... אז אם יש לכם נגן בתקציב הזה יותר טוב ממה שהבאתי אז תרשמו בבקשה ועוד כמה שאלות לגבי הנגן הזה "כולל תוכנת המרה ודחיסה מקבצי MPEG ו AVI לפורמט המתאים לנגן כל שיהיה ניתן לראות את הסרטים בנגן ." מה זאת אומרת נגיד יש לי קליפ ששוקל 100 מגה בייט ואני ישתמש בתוכנה הזאת הוא יקטן ואם כן אז בהרבה ..? או נגיד סרט ששוקל 700 מגה בייט "המכשיר ניטען דרך המחשב " מה זאת אומרת .?? ובכלל אני רוצה לשמוע חוות דעת על הנגן הזה בבקשה אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר למה אני קונה בימים הקרובים

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by yoni321,

טוב אנשים אני מחפש אוזניות שיתאימו לקואנטר ולשמיעת שירים מין שילוב בין השניים. התקציב נע בין 50 -70$ אם אתם יכולים למליץ לי על כמה ולהסביר לי על ההבדלים ביניהם. אני יכול להזמין רק מחנות אחת אמזון לינק: http://www.amazon.com/gp/homepage.html/103-9233461-1855031 תודה על ההעזרה. :xyxthumbs:

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by lior322,

יש לי יותר מעשרים ג'יגה פנוי אני מנסה להעביר למכשיר קובץ של 4.5 ג'יגה והוא לא נותן לי הוא אומר שאין מספיק מקום ודברים אחרים הוא כן נותן

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  4. אהלן, רציתי לדעת איזה אוזניות עולות ברמה על ה px100 של סנהייזר עד 400 ש"ח? תודה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by HoBGoblin,

אני מחפש תוכנה שאוכל לחתוך קטעים משירים אם יש לכם רעיון בבקשה תגיבו =)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by The-Q,

הרדיו דיסק הנוכחי שלי באוטו התפגר, והחליט להפסיק לנגן דיסקים. מכיוון שהוא היה די מעפן וחסר בולם זעזועים החלטתי להשקיע ולקנות אחד חדש, נורמלי. הבעיה היא, שאני לא מבין בכלל במבחר ובאיכות שיש (למרות שגם אני יודע לצעוק pioneer ) הדרישות שלי מהרדיו דיסק הם: -עוצמת כוח סבירה (קדמיים, אחוריים) -בולם זעזועים טוב -רצוי מאוד: קורא mp3 -כניסת aux -נשלף -עדיף שיראה טוב, אבל בשביל המחיר מצידי שיראה כמו כבשה -יתרון: שלט -מחיר: עד 600 שקל, עדיף אפילו פחות -הכי חשוב: אפשר להשיג אותו בארץ, בלי הזמנה מהאינטרנט. מה האיכות הכי טובה שאני יכול להשיג עבור 600 שקל, ומה עבור פחות, נגיד 450-500. תודה רבה, יובל

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  7. אוקיי אז קודם כל תקציב : עד 300 כרטיס קול : Creative Audigy2 ZS Platinum Pro כל שאר המפרט נמצא מימין אם זה רלוונטי. אני צריך את האוזניות בשביל המחשב בלבד,חשוב לי שהם יאטמו את הרעש מבחוץ ושייתנו את התמורה הכי טובה למחיר הזה. אני מתלבט בין שני אלו : Sennheiser HD-201 (185 שקל) Sennheiser HD-202 (235 שקל) אני לוקח גם את אלו כאופצייה אם הם באמת טובות אז למה לא..יוכלו לשמש גם לנגן : sennheiser cx 300 (280 שקל) ועכשיו לשאלות שלי : 1. קודם כל האם אני יוכל בכלל לנצל את האוזניות האלו עם הכרטיס קול שלי? 2. ההבדלים בין ה 201 ל 202 הוא הבדל גדול ושווה בכלל את התוספת מחיר? או שהאוזן לא תבדיל בכלל בינהם? 3. אם יש משהו יותר טוב במחיר של עד 300 אני יישמח לשמוע עלי…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  8. שלום! יש לי נגן h10, אני נהנה ממנו מאוד אבל הנפח איחסון עומד להיגמר במיזה ואני ארצה למכור אותו, איזה מחיר עלי לדרוש? קניתי אותו באוגוסט אבל הנגן שיש לי כרגע הוא נגן חלופי (חדש שקיבלתי אחרי שהקודם התקלקל), יש לי את האוזניות המקוריות, כריות-הריפוד שלהן עדיין בשקית ולא עברו שימוש מעולם והאריזה המקורית (כולל החוברות באנגלית ובעברית) עדיין בידיי. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by adonyaron,

שלום לכולם, קניתי משדר שישדר מהמחשב לטלויזיה (של conceptronic), הבעיה היא שיש הפרעות. פס הפרעה על המסך טלויזיה מלווה ברעש גם ברמקולים. הפס בא בפולסים ואין לי שום מכשיר אלחוטי בבית. מישהו מכיר אולי משדר אחר, איכותי, שעובד והוא יחסית עמיד להפרעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  10. טוב אז ככה, יש לי תחושה שאני ממש לא מנצל את המערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית. בידי הכטיס קול Audigy 2 Value (בתמונה) והרסיבר הבא: והמערכת רמקולים הבאה (5.1) - בתמונה זה רק אחד הרמקולים קדמיים: בקיצור אני מחבר את הכרטיס קול עם המערכת בעזרת כבל שמתחבר לחיבור הירוק בכרטיס קול ומתפצל לשני חלקים (ירוק ואדום) שאותם אני מחבר לחיבורים הקדמיים של הרסיבר(ראו בתמונה למעלה). ויש לי תחושה מאוד חזקה שאני לא מקבל את הרמת סאוד שאני יכול לקבל. תמונה של הקבל: השאלה שלי היא אם אכן, אני לא מקבל את האיכות סאונד שאני יכול לקבל, מה אני צריך לעשות, איזה כבל אני צריך לקנות ואיפה? לפי מה שהבנתי מכמה מקומות כדי לי לקנות איזה כבל דיגיטלי או משהו כזה ולחבר אותו לחיבור הלבן( או כתום?) בכרט…

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  11. הכרטיס שלי הוא CREATIVE AUDIGY 2

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  12. טוב, אז סרקתי, חיפשתי ולבסוף מצאתי! Iriver T-10 1GB http://www.i-river.co.il/index.php?productID=141 אתם יודעים אם זה בא עם נרתיק? מה דעתכם בכלל על הנגן הזה? יש לכם אולי כמה ביקורות?(כן, חיפשתי ב GOOGLE אבל אולי מישהו ימצא משהו שלא ראיתי.) לי חשוב מאוד בנגן ש: 1)לא יגיע עם סוללה קבועה 2)יראה טוב 3)יהיה קטן ככל הניתן 4)שיהיה אפשר לתלות אותו 5)שיהיה בין 1GB - 5 GB 6)איכות הsound! אם יש לכם הצעות יותר טובות או בכלל עוד הצעות שמתאימות לי, אז בבקשה תכתבו פה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by OutLawZ,

מיצטער שלא עשיתי חיפוש על הנושא, כי אין לי ממש זמן חבר'ה... ההורים שלי עכשיו בארצות הברית וואלה לא יודע מה קרה להם רוצים לקנות לי נגן MP4 עכשיו אני צריך את הסוג והדגם של הנגן הכי טוב שיש לדעתכם... בעיקר מה שחשוב לי זה האיכות של המסך, אני רוצה את הנגן עם האיכות הכי טובה שיש ומסוגל להריץ את כל הסרטים גם AVI וגם DIVX וכל הסלט הזה... מבחינת איכות המוסיקה לא כזה חשוב לי כי יש לי כבר נגן MP3 של IRIVER והוא סבבה לאללה. תודה לכל העונים אני חייב בדחיפות תשובה!

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by omers1,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372554 ??? אני מחפש נגן נורמלי, 512mb שאני אוכל לרוץ איתו, באיזור ה 300 שקל, יש משהו אחר שעדיף בתקציב הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  15. הרכב הוא יונדאי אלנטרה 2006 [לא יודע אם זה משנה או לא] מגיע עם 6 רמקולים כאשר 4 מהם יוחלפו בהמשך יותקן גם סאב 12" ברכב ורדיודיסק של בלאופונקט את המגבר אני אחפש בעיקרון יד שניה אבל התקציב שלי 700 ש"ח כך שבחדש אני מניח שזה בסביבות ה-1500 עד 2000 ש"ח אשמח לקבל מבחר ולא בודדים כך שיהיה לי יותר קל למצוא יד שניה. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. השאלה בכותרת... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. אהלן, הנגן שלי לא מפיק באס מספיק חזק בשבילי, רציתי לדעת אם ישנה איזו שהיא תוכנה שמגבירה את עוצמת הבאס בשיר, או מגבירה כל תדר שאני רוצה? תודה

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by artyom,

תודה בהקדם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. השאלה בכותרת הIPOD נמצא כחדש לגמריי .. לא נגעו בו... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by deso,

היי אני מקווה שאני במקום הנכון.. אני הולך לחבר ממיר נוסף בבית, רציתי לדעת אם אני זקוק לחיבורים מיוחדים בקיר או לטלוויזיה, כי אני בדקתי את הממיר ויש שמה כל מיני חיבורים לטלוויזיה ולקיר וזה מבלבל... תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by gdilan,

מדריך לשימוש ברוקבוקס עם אלבום ארט לבקשת Lironch רק שלא תגידו שאני עצלן בכל מקרה סליחה על איכות התמונות היד שלי לא הייתה יציבה היום והייתי בלחץ קודם כל תורידו סקין שתומך באלבום ארט - דוגמא טובה http://www.pdapoint.net/modules.php?name=F...st=0entry1483 הרוק בוקס שלך חייב להיות בגרסא 0.62 ומעלה - תוריד את זו הפונקציה כבר בפנים http://rockbox.audiostuff.info/rb-exp-20060324-1615.zip אם אין לך רוקבוקס - תתקין יש מדריך בנעוץ הלאה, חלק מה WPS תומכים בתמונות ברזולוציה 75X75 וחלק ב 100X100 שים לב לזה. אני משתמש ב THEME הבא HiPOD_CA שעובד עם קבצים ברזולוציה 75X75 כאן ישנה תוכנה מעולה שקוראים לה Album Cover Art Downloader 1.6.0 תורידו http://www.mympio.com/index.ph…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Danny_Malis,

מישהו יודע אולי איפה מוכרים מינידיסקים בארץ (המכשיר עצמו) ואני מתכוון למכשירים החדשים לא לענתיקות...? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Device Description DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DPT PCI Bridge VIA VT82C596B Integrated IDE Controller VIA VT82C596B PCI-ISA Bridge VIA VT82C596B Power Management Controller VIA VT82C694X Apollo Pro133A Chipset - Host-PCI Bridge Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 07/28/2000-694X-596B-977-S34T0612C-00 Motherboard Name Tyan S1834 Tiger 133 Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 2 Expansion Slots 1 ISA, 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 240 mm x 300 mm Motherboard Chipset ApolloPro133A הכרטיס קול לא מובנה המחשב פנטיום 3 אני לא יודע איזה כ קול לא רשום עליו כלום

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by gafirmo,

יש לי את הלוח של DFI הUltra-D. הכרטיס שעליו הוא לכאורה 7.1... רק שבפועל זה לא ממש עובד, יש לי מערכת למחשב 5.1 ואין מצב לשמוע משהו מהאחורים אלה רק במצב של dolby digital. מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  25. שלום לכם, אני משתמש ברסיבר מחברת Yamaha RX-V457 (נשמע נהדר ב6.1 ערוצים) ובכרטיס קול מובנה מחברת MSI שתומך ב5.1 (לפי דברי היצרן). ישנם 4 חיבורים במחשב: כחול - line in, ירוק - line out, ורוד - mic in ויציאה קואקסיאלית. לרסיבר שלי יש כניסה קואקסיאלית ובנוסף, יש כניסה נפרדת לכל רמקול (בתצורת RCA). חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסיאלי במטרה לצפות בסרטי DVD דרך המחשב (המחשב מחובר לטלויזיה) ולהנות מאיכות סאונד ברמה גבוהה (DTS, THX וכדומה) אך לדאבוני נתקלתי בבעיה. אני שומע מהרמקולים שמחוברים לרסיבר נהדר אבל רק בסטראו (הרסיבר מורה על כך שהוא מקבל קלט ל2 רמקולים בלבד) כך שאני לא מקבל את החויה לה ציפיתי. לעומת זאת אני יכול להבחין שה Prologic 2 של הרסיבר עושה עבודה לא רעה בפיע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים