אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לכם מושג איזה חנויות מוכרות Mini Ipod 4GB בניו יורק\גירזי. ביקשתי מדודה שלי להזמין מהחניות האלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=370530&is=REG http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodmini ועכשיו ראיתי בAMAZON IPOD ב 130 דולר! זה חדש משומש מה זה? הינה זה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006HTPQ2/ref=pd_luc_mri/103-0555059-7719004?%5Fencoding=UTF8&v=glance למה לעזאזל זה כזה זול?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 22 " שך LG ולא חבל סתם להשאיר אותו בחדר רק בשביל המחשב שאני יכול לראותאיתו גם טלוזיה ? אני רואה בין לבין האח הגדול או ערוץ 2 באינטרנט ..אבל זה איכות חרא טילים אז איזה כרטיס טלוזויה יש לתקציב 250 שקל ,ואיך אני מחבר לאיפה דרך אגב זה ממיר של הוט !!
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל לא מצאתי מקום שיש בו הבנה גדולה כמו פה בנושא ולנושא שדרגתי לאחרונה את המחשב ל 7 64 ביט ולצערי הכרטיס קול שלי ב9 שנים האחרונות Creative Audigy ES עובד אך לא עובד על WIN 7 64BIT לצערי אחרי אלפי ניסיונות של התקנות דרייברים עם ה Creative התייאשתי לאחרונה רכשתי כרטיס אחר ASUS XONAR DG ומה אני אגיד לכם הבדל מטורף בין 2 הכרטיסים הישן והטוב לא משאיר לו אבק למרות שהמפרט של האסוס עושה רושם טוב אבל אין יותר חשוב מהסאונד והוא ממש רחוק מלהיות מספק .... כנראה שאצטרך לחזור לCreative אך השאלה איזה כרטיס בסיסי עובד על 7 64 כי שוב היו לי איתם בעיות מטורפות בהתקנות היעד הוא שמיעת מוסיקה וסרטים על מערכת רמקולים 5.1 מחשב (של Creative) אני מקווה שתוכלו לעזור לי !…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות לרמקולים יש ללוח הזה?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY NFORCE 4 SLI DR ורציתי לדעת אך הכרטיס קול שלו מבחינת איכות סאונד ופגיעה ב FPS לאומת CREATIVE LIVE 7.1 24BIT ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש אוזניות עורף נוחות לספורט (ריצה), אני מתכוון לקנות בארה"ב והתקציב שלי עומד על סביבות ה 25$... יש המלצות? תודה מראש... (עשיתי חיפוש, אבל הנושא האחרון שמצאתי היה ב 4/2005... )
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי, אנסה להסביר בקצרה את הבעיה - יש לי מצלמת LOGITECH WEBCAM עם מיקרופון מובנה בUSB וכ.קול CREATIVE X-Fi כשחיברתי את המצלמה פתאום ירדה אכות הסאונד, ולא משנה מה עשיתי מצאתי ש5.1 לא עובד, והשמיעה היא אך ורק מ2.1. בסוף מצאתי את הבעיה - הוינדוס פשוט באופן אוטומטי מוריד את הגדרת הסאונד בAdvance sound properties מFULL ACCELERATION לבערך אמצע, מה שגורם לסאונד לרדת באכותו ולא לעבוד על 5.1 חשוב אוליי לציין גם שאני עובד עם WINXP64bit בניתוק המצלמה וריסטרט, המערכת חוזרת לעצמה. יש למישהו איזה רעיון מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ערוציים משהו איכותי למחשב שלי יש לכם המלצות בטווח מחיר ככה של עד 650 ש"ח אני מצאתי שתי מערכות נחמדות של קריאטיב מה דעתכם עליהם ומה עדיף וגם מה הבדל בינהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=607 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=6076 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD שתומך ב-Divx והכי חשוב שיהייה לו ממשק USB, כדאי שאני אוכל לחבר אליו DOK/דיסק קשיח נייד. בינתיים ראיתי רק מכשיר אחד שעונה לקריטריונים הנ"ל והוא XORO HSD2100. אשמח אם אנשים ימליצו לי על מכשירים נוספים מהסוג הנ"ל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני ממש ממש לא בקיא בתחום האוזניות הקטנות ולכן אני מחפש אוזניות כפתור טובות שיחליפו את האוזניות הנוכחיות שיש לי שהשימוש העיקרי שלהן יהיה באייפוד ובזמן ריצה. אני שומע מטאל, יש אוזניות מומלצות לתחום כזה של מוסיקה? התקציב לא ממש מוגבל אבל לא להתפרע לכיוון האלף שקל, אם אוזניות ב400 שקל נותנות את התמורה למחיר אז זה מצוין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש אוזניות מחו"ל. שימוש עיקרי יהיה לשמיעת מוזיקה ממספר סוגים: * מטאל * רוק רך אקוסטי (Red House Painters, Low ודומיהם) * אינדי רוק * אמביינט * מוזיקה קלאסית * קצת פיוז'ן * מעט טראנס ודאנס למיניהם * מעט היפ הופ שימוש משני יהיה למשחקים, כך שנחוץ זוג אוזניות שיוכל למקם שחקנים אחרים בדיוק במשחקים נוסח Counter-Strike או Quake 3. התקציב גמיש אך המטרה היא לא לחרוג מגבולות ה250$. איני משתמש במגבר לאוזניות וגם לא מתכוון לקנות אחד בשנה-שנתיים הקרובות כך שיש צורך באוזניות בעלות עכיבות נמוכה. את כרטיס הקול סביר להניח שאשדרג עד סוף השנה. אין עדיפות ממשית לפתוחות/סגורות. בזמנו עמדתי ללכת על הAudio-Technica ATH-A900, הכוונה עודנה קיימת אבל עולות טענות בר…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, אחרי המון קריאה בפורומים מוכרים בחו''ל (בכוונה לא מצין את השם - כדי שלא יהיה התנגשות עם חוקי הפורום) וגם בארץ, החלטתי לקנות כרטיס קול מדגם Xonar Essence ST ואוזניות AD700 של אודיו-טכניקה. אך לפני הרכישה, אני מעוניין מספר תגובות אחרונות כדי להיות 100% בטוח שאקבל את הסט האוליטמטיבי למשחק. לגבי הAD700 למען האמת אני כבר החלטתי - ממש היה לי קשה למצוא עליו תגובות רעות, אם בכלל מצאתי - סלחו לי, האשימו את השעה. ובכן, אני די OLDSCHOOL ועדיין משחק, למרות כל השנים שעברו מאז היציאה של הבטאות והגירסאות של המשחק קאונטר סטריק 1.6 שמבוסס על טכנולוגיות הסאונד די ישנות, אך אם תמיכה בEAX 2.0 וA3D 1.0 (לא שזה חדש כן? ) - אבל נתמך על ידי הXonar Essence ST ושאר החבר'ה שלו (STX וכו') ובכ…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ חוד לפטיפון טורנסTD160 MK II החוד שהיה עד עכשיו זה SHURE VN35E כמה זה אמור לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
היום יותר מתמיד, הציוד זמין יותר וזול יותר ונפתחת האפשרות לאמנים בכל גיל ומכל ז'אנר ,ליצור ולייצר מוזיקה מכל סוג, בזמן הפרטי שלנו ובמקום בו אנחנו מרגישים הכי נוח בלי להתפשר על איכות. מורה מנוסה מפיק ומעבד מוזיקלי, המלמד גם בביס למוסיקה,עם הרבה מאוד המלצות. מלמד את תוכנת הקיובייס יצירה,הקלטות מיקס ומאסטרינג בבית התלמיד או באולפן באופן יסודי ומקצועי! כולל הבאת המחשב למצב אופטימלי להקלטה ועבודה מקצועית ונכונה. תמיכה בתוכנות ושידרוג המחשב. התאמת השיעורים לרמת התלמיד ולז'אנר שבו הוא עוסק. עריכות ,סמפולים, עיבוד,סטיילינג לפי ז'אנרים, מיקס ומאסטרינג. עבודה לפי סטנדרטים מקצועיים ביותר הנחות בחנויות על שדרוג ציוד ויעוץ מקצועי. ותמיכה טלפונית 24 שעות ביממה!! (כולל פורום) בי…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה בקיצור...לחבר את המערכת שלי למחשב בחיבור אופטי... במערכת יש...השאלה היא האם בכרטיס קול יש... איך זה אמור להיראות?? יש לי כרטיס קול של קריאיטיב LIVE! 5.1....
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקי, הגעתי להחלטה שאני רוצה לתת שידרוג קטן למחשב שלי בנושא ההקלטות. עד עכשיו הייתי מחבר את הגיטרה שלי ל Line 6 POD ומשם מוציא Output ל Line In של כרטיס הקול שלי (On-Board רחמנא לצלן...) ומשם להקלטה בתוכנת Adobe Audition 1.5. לאחר ההחלטה הראשונית להשתדרג לקחתי מחבר שלי את ה Line 6 Toneport UX1 לנסיון והחלטתי פשוט לקנות אותו ובכך לסיים את העניין. אתמול ראיתי חבר שמשתמש ב תוכנת ההקלטות ובפלאגאין VST שנקרא Guitar Gear שעושה בעצם בדיוק מה שעושה ה Toneport רק בלי ציוד חיצוני. הרבה יותר אהבתי את האפשרות הזו. אני עכשיו מכין לי תקציב לקניית חומרה (נפרד מהתוכנה) כדי לקדם את המחשב שלי כמה רמות מעל מה שהוא עכשיו. מה אני צריך לקנות? אני צריך הקלטה של כלי אחד בכל פעם ושיהיה חיבור מובנ…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הקדמה: בעיה: אוהבים לשמוע מוזיקה בחוץ בנסיעות,בדרך ,בכל מקום? ,כן? אז אתם מכירים את זה שהעולם פשוט מפריע לכם עם הרעשים הטורדנים האלה של הסביבה ,נשים קשקשניות והפלפונים שלהם ,נהגי מוניות שירות והשיחות המרתקות שלהם בקשר ,או סתם רעשים בכלל ,כל אלה שמפריעים למוזיקה לזרום חופשי לתוך האוזנים פתרון 1: לא עוד לכן, ישנם אוזניות iem -in ear monitor נכנסים לתוך האוזן ואוטמים אותך מהסביבה לחלוטין . בעיה: מה קורה שיש אנשים שלא אוהבים שאונסים להם את האוזנים ? פתרון :Akg K81dj הזמנתי אותם מאיביי עלה לי 350 ש"ח ,לקח שבוע וחצי עד שהגיע עד הבית . החבילה כללה אוזניות ,פאוצ לאחסון האוזניות,ומתאם מוברג שמעביר מ8\1 ל- 4\1 . האוזניות עצמם די נוחות,מתקפלות(יתרון למתנייד) ובניות די ט…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב 2.1 שיועדו למוזיקה בעיקר. הטווח הוא 500-600 שקל ,אם אפשר אז גם קישורים לחנויות שמוכרות את המוצרים שהמלצתם.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שאני מחבר את הנייד לטלויזיה כדי לראות סרט,יש כבל אחד שיכול לשמש כשמע וכdisplay? או שאני חייב 2 כבלים אחד לשמע ואחד כדי לראות תצוגה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלומות! מצאתי בבוידם מערכת של Kenwood הדגם הוא FXD M55-N פלוס שני רמקולים מדגם LS M55-N המערכת במצב מצוין והייתי שמח אם אולי תוכלו להגיד לי כמה היא בערך שווה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות במיוחד, מטרתן היא למשחקים וגם למוזיקה, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-