עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הורדתי כמה סרטונים ואין בהם קול.. (בחלק יש ובחלק אין..) מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  2. מערכת 2.1 אני בטוח שאתם לא מכירים את החברה אבל על סמך הנתונים האם אלו רמקולים טובים : http://oldi.ru/catalog/show.php?idx=8750&cod=26887&pgf=%2Fcatalog%2Findex.php%3Fmgrp%3D487%26nch%3D0%26idf%3D76%26idp%3D65%26sort_by%3D1 http://www.sven.ru/catalog/multimedia_2.1/sps-820 עוצמה - סאב 18 רמקולים - 2 * 10 טווח תדרים - סאב 20-300 רמקולים - 100-20K תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להעביר שירים מדיסק CD רגיל (דיסקים מקוריים) למחשב. השתמשתי עד כה בApple Lossless שיש ב iTunes. זה הכי טוב ? (ממה שיש לאייטונס להציע) אגב, מה זה אומר שיש דיסק שרשום עליו Digitally Remastered?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות למיני דיסק שלי בסכום של 100-200 לא כולל משלוח. (אפשר טיפה לחרוג). ראיתי כמה דגמים אבל אין לי מושג על מה ללכת יש את ה Sennheiser HD-202 Panasonic HT225 Koss UR20 Koss TD61 אני לא מחפש אוזניות שניכנסות לאוזן. אני מחפש אוזניות כמו הדגמים האלו.. אם יש לכם עוד דגמים ששוים אנא הציעו אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Satlan,

שלום פעם ראיתי איפהשהוא לא יודע בטלוייזיה או באינרטנט איזה מכשיר בקיבולת של 20 GIGA שאפשר לאחסן בו הכול, יש לו מסך גדול, צבעוני, אפשר לשים וידאו שירים הכול הכול ... מישהו יודע איך קוראים לו ? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by LRa,

מה אתם אומרים ? שווה משהו? תודה נ.ב. יש אפשרות ל IPOD SHUFFLE 512 ב-50 ש"ח יותר...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. מגבר סטריאו שני ערוצים, Sonneteer Campion ורמקולים Triangle Zerius 202 כרגע המקור יהיה CD של SHERWOOD שיוחלף כמה שיותר מהר(אחרי שטיפה נתאושש מהקניה), ב-CD של ARCAM 72 או 73 המערכת תשמש בעיקר למוזיקה, ולכן החלטתי ללכת על המגבר סטריאו שנשמע פשוט מדהים במוזיקה לעומת הרסיברים למיניהם שפשוט נשמעים עלובים לידו. ושאלה אחרונה: איזה כבל צריך בשביל לחבר את המגבר סטריאו הנ"ל למחשב? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. יש ברשותי משחב נייד של טושיבה מהדגם L500D149. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה שיש בה רק חיבורי RCA. בנייד יש יציאות VGA וHDMI. שמתי לב לדבר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 אבל משיטוט קטן באינטרנט עושה רושם שזה לא בדיוק עובד. זה נכון? יש אולי איזשהו מתאם מHDMI לRCA? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by MeLeH,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 32" לצורך צפיית סרטים בלבד. תקציב 3,000. תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. Started by benor,

הרמקולים ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני לא אודיופיל וגם לא פדנט בקשר לאיכות אבל מעדיף שהם יהיו באיכות סבירה. כרגע, יש לי מערכת שהתחילה לצרום ואלו הם הנתונים של הרמקולים שלה: התעניינתי בדגם הבא: Microlab B77 1. למישהו יש ניסיון איתו? 2. האם יהיה שיפור מהרמקולים הנוכחיים או שחבל על הזמן? http://www.taobaodropshipping.com/goods.php?id=19661 תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. שלום אנשים יש לי מגבר רגיל - 2 ערוצים. 4 רמקולים - זוג אחד 89 DB שני עם 91 DB התוצאה היא שהרמקולים עם הניצולת הגבוהה משתלטים על הצליל והם במקרה גם הפחות איכותיים האם קיימת דרך במקבל 2 ערוצים כשלי עם יציאה ל-4 רמקולים וכרטיס קול OB לוח ASUS לשלוט ברמת הווליום של כל זוג בנפרד כך שניתן יהיה לנטל את הדומיננטיות של הרמקולים הפשוטים יותר? ואם לא מה הדרך להשיג את המטרה הנ"ל ללא הוצאה כספית נכבדה תודה!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  12. שלום, קניתי רמקולים עם סאב CREATIVE SBS 2.1 370 ויש לי כרטיס קול CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE VALUE שקניתי לפני 5 שנים. הצלחתי להפעיל את רמקולים עם סאב, גם הצלחתי להתחבר לטלויזיה בעזרת חיבור 2 יציאות אודיו מממיר YES לכניסה כחולה בכרטיס קול ויציאה ירוקה שייך לרמקול עם סאב. יש לי כמה שאלות: 1. כשאזנתי למוסיקה שקטה עם עוצמה בנונית-נמוכה, אחרי שעה אני מרגיש שהאוזניים שלי נסתמו כמו שמרגישים בטיסה, מה עליי לעשות כדי שלא ארגיש "סתימות". הרמקולים נמצאים בחדרי שאורכו החדר 10 מ"ר. 2. איך מגדירים "צליל נקי"? מכוון שאין לי ניסיון עם רמקולים מיוחדים עם סאב, אשמח לקבל מדריך שימוש ברמקולים עם סאב. במיוחד מקומות מתאימים לרמקולים, טיפול וניקוי רמקולים ותוכנות שליטה ברמקולים עם קטרוגיית להתא…

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by R9547655G,

מישהו ראיה ... שמע... ? אני מתכוננן לקנות אותן ... אני משלב אותן עים נגן IRIVER T30 ---עריכה---

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. שלום לכולם. מחפש טלוויזיה חדשה עד לתקציב של 3000 שקל. מרחק ישיבה הוא באזור ה2.7 מטרים, ועיקרי השימוש הוא צפייה ב HOT ו YES. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. שלום, יש ברשותי גרמופון(פטיפון) של פיליפס ואני צריך למצוא להם מתאם ליציאת רמקולים.. יש יציאת רמקולים מוזרה של כמו שתי חורים מלבניים. צריכים תמונה? או שתוכלו להמליץ לי על מקום שאני יוכל להשיג בו כזה מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by rani,

שלום אני מחפש טלוויזית FHD לסלון בביתי, דגש על הרזולוציה (1920X1080) מינימום 42 אינץ', המטרה היא ניגון סרטים מהמחשב (HD 3850) אליה וטלוויזיה לכול דבר. התקציב הוא בין 5000 ל 6000 ש''ח עם חריגה אפשרית ל6500 ש''ח אם זה באמת ישתלם.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by RF SOS,

קניתי כרטיס טלויזיה של גיגה בייט ב 200 ש"ח חשבתי " מותג " איכותי מסתבר שהוא על הפנים אי התאמה בין קול לתמונה ורעשים בהקלטה ממש קשים חשבתי לקנות כרטיס יותר יקר ב 420 שקל Hauppauge דגם : WINTV-PVR-150 אייבורי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477&CatCode=359 מה אתם אומרים ? זה עדיף או שגם במחיר הזה יהיה דיליי בין הקול לתמונה ורעשים בקול ?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by eli308,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה. כרגע האפשרות הכי זמינה שיש לי זה לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל VGA to VGA ואת הסאונד בכבל פשוט 3.5 mm משני הצדדים , כמו של אוזניות. המרחק בין הטלויזיה למחשב דורש כבלים של 8 מטר +-. השאלה אם במרחק כזה גדול האיכות לא תפגע,גם סאונד (3.5 mm) וגם וידאו (VGA) ? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום! יש לי מחשב עם כרטיס קול SoundStorm מובנה בלוח ואני רוצה לחבר אותו למערכת עם חמישה רמקולים (שניים קדמיים, שניים אחוריים וסנטר). כרגע יש לי רק שני כבלים מתאימים (PL רגיל ל-RCAX2). אבל, בלי קשר להעדר הכבלים, אני לא מצליח להעביר קול לסנטר, אלא אם המערכת היא בדולבי פרולוג'יק... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  20. שלום אנשים מחפש המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה - יציג סרטי DVD על הטלויזיה (כרגע אנאלוגית) + אופציה לתמכיה בטלויוזיה עם כניסה דיגיטאלית בעתיד והכי חשוב שיוכל להריץ סרט ברזולוציה שמתאימה לטלויזיה ובמקביל לאפשר לעבודה על המחשב ברזולוציה המתאימה לצג. רצוי שקט - ללא מאוורר עם עדיפות לATI בגלל הממשק הנח תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by Einav,

שלום חברים יקרים!! עברתי דירה ובסלון החדש יש מסך גלילה כזה שמשתמשים בו בשביל מקרנים בערך בגודל של 2 מטר גובה על מטר רוחב (משהו כזה אל תתפסו אותי במילה) ואני חושב שזה סימן משמיים לכך שאני צריך לקנות מקרן. המקרן יהיה בשימוש ביתי ומטרתו להפעיל קריוקי פעם בכמה זמן וגם לצפות בסרטים ואם אפשר אז גם לשחק בפלייסטיישן. שוטטתי ביד2 ובזאפ וראיתי מקרן נחמד שנקרא LG DS325 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו אם הוא טוב ומתאים לצרכיי. בזאפ המחיר הכי נמוך הוא 2705 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by de money,

LOGICFOX T5.1 * high-quality MDF cabinet * Built-in 5.1channels amplifier * Ac-3/DTS ready * Individual stereo input available * Magnetically shilded * Simulated surround effect: stereo can be converted to surround * Channel volume control:Front&center surround and bass * Self-protection of over-voltage, overload. * Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,ECT. Output power: 30w + 15W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5 4/1" center:2*3" Front&rear: 3" Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of subwoofer: ≥50dB Separation of Satellite: ≥45dB Dimension of cabinet Subwoofer:270mmW*320mmD*190mmH center:260mmW*105mmH*95mmD Front&rear:115mmW*125mmD*130mmH Pack…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. שלום לכולם! אני רוצה לקנות DVD אשר ישמש לראיית סרטים ולשמיעת מוסיקה. המכשיר צריך להיות איכותי עם דגש על איכות הסאונד לצורך שמיעת מוסיקה. התקציב הוא 1000 שקל עם אפשרות לחריגה קטנה לצורך מוצר ספציפי אשר שווה את ההפרש.. תודה רבה ניר

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  24. אהלן, אחרי המון קריאה בפורומים מוכרים בחו''ל (בכוונה לא מצין את השם - כדי שלא יהיה התנגשות עם חוקי הפורום) וגם בארץ, החלטתי לקנות כרטיס קול מדגם Xonar Essence ST ואוזניות AD700 של אודיו-טכניקה. אך לפני הרכישה, אני מעוניין מספר תגובות אחרונות כדי להיות 100% בטוח שאקבל את הסט האוליטמטיבי למשחק. לגבי הAD700 למען האמת אני כבר החלטתי - ממש היה לי קשה למצוא עליו תגובות רעות, אם בכלל מצאתי - סלחו לי, האשימו את השעה. ובכן, אני די OLDSCHOOL ועדיין משחק, למרות כל השנים שעברו מאז היציאה של הבטאות והגירסאות של המשחק קאונטר סטריק 1.6 שמבוסס על טכנולוגיות הסאונד די ישנות, אך אם תמיכה בEAX 2.0 וA3D 1.0 (לא שזה חדש כן? ) - אבל נתמך על ידי הXonar Essence ST ושאר החבר'ה שלו (STX וכו') ובכ…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים