עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן יש לי סאב של סט 4.1 של קריאטיב (מערכת ממש טובה) ויש איתו כמה בעיות 1. בכל מגע קטן בסאב (לפעמים אני בועט בו קצת עם הרגל בטעות) הוא "מתחרפן" ונותן לי בזזזזזזזזזזזז חזק עד שאני בועט בו שוב. 2. אם הוא ישב בשקט כל הלילה, ואני מדליק את הWINAMP בבוקר לשמוע שיר, יקח לו 5 שניות "להתעורר" ולתת לי ווליום כלשהו. מה הבעיות האלה אומרות בד"כ ? לא מעוניין בקנייה של סט חדש שיעלה בסביבות 400-500 שקל (וחבל על הרמקולים שעובדים מצויין) כמו כן לא נראה לי שמוכרים סאבים 4.1 עם הגברה פנימית בנפרד ... תוד ה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. שלום, המשך: כלומר לפצח את שיטת ההצפנה של יס וגם את שיטת הקודים שהם משדרים לפני כל תוכנית או פרק בסידרה? בברכה קומפ13

3. האם האיכות היא הטובה ביותר? יש לי כרטיס SB LIVE רסיבר ימאהה RXV440

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by SmurFin,

אז ככה סוגי הקובץ זה MKV אני רוצה לתרגם סרט אני משתמש בSubtitle Workshop איזה קובץ אני צריך לייצא משם ? ניסיתי דרך הVLC לקחת סתם סרט ולהכניס תירגום עם הMKV וזה לא עבד אז איך מסדרים את זה ? ועוד שאלה קטנה, בתוכנה עצמה מישהו יודע אם יש אפשרות לשים קיצורי דרך למקשים כי זה מסורבל ללחוץ על העכבר כל פעם שאני רוצה להוסיף שורת תירגום או שיש לכם המלצה לתוכנה אחרת

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by alon83438,

אהלן וסהלן!! יש לי 2000-2500 .... אני בטוח לא רוצה נגן מבוסס דיסק.. ברור שגם לא 8 מ"מ... עכשיו נשארו מבוססי זיכרון ומבוססי הארדיסק... אז מבוססי זיכרון יש את הcreative lx100/200 ואת הmpio למיניהם. הארדיסק יש את האייפוד שאני שמעתי שהוא סבבה אבל אני לא מת עליו... יש את הarchos אבל אם כבר ארקוס אז אני לא יודע... אולי אני יקח תצבעוני שאפשר לראות איתו סרטים ולצלם... אקיצר אני צריך עזרה.. בעיקר מבעלי נסיון תודה!! אני רוצה מכשיר אמין.. שלא מפסיק לנגן באמצע שיר.. ושלא יתקלקל.. תודה..

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. כבר כ4 שנים שיש לי את מערכת הרמקולים הבאה למחשב: YST-MS50 מבית YAMAHA http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0%2C%2CCNTID%2525253D1566%2C00.html אלה הנתונים הטכניים: Output power 80W Total power 20W per satellite (1kHz, 4 ohms) + 40W for subwoofer (100Hz, 5 ohms) Frequency Response 32Hz--20kHz Crossover frequency: 200Hz for subwoofer, 12kHz for satellites Input Sensitivity 200mV Drivers 6 1/2 inch Multi-range spruce cone driver (subwoofer) 3 inch Spruce cone mid--range driver and 3/4 inch balanced--dome tweeter satellites הם עלו לי בזמנו כמה מאות שקלים טובות. עד כמה הם טובים נכון להיום? האם יש משהו בתקציב שלי שיהיה טוב יות…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  7. למרות שאני מאוד מרוצה מהאקווה עם ה990 (השילוב קרוב למושלם לדעתי) אני מתפתה מאוד לשינוי לאחר שנה וחצי סטטיות בסט אפ שלי. הOMZ כמובן נשאר, ואני מחכה יותר מדי שאורי יגיע לארץ לעדכן לי גרסה. עכשיו, חשבתי על מנורות לאוזניות הבאות שלי (מי שיודע יודע, אשכול על העניין יהיה ברגע שזה ייסגר). Woo Audio 3+ Little Dot Mk III Darkvoice 332 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by Erez360,

שלום לכולם. אני מחפש רמקולים למחשב בסגנון ATP3 של Altec , עכשיו רציתי לשאול בסכום של 300-400 ש"ח מה עדיף? atp3? או את הדגם שמחליף אותם? ומה ההבדלים בין הדגמים? או שבכלל עדיף רמקולים של Creative? בכל מקרה השימוש הוא לשירים , משחקים , סרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by The UnKnown,

איך אני מפעיל את ה5.1 פשוט מאפשר בכרטיס קול וזהו, או שצריך גם להגדיר בתוכנה שבה אני משתמש (BSPLAYER)? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  10. האוזניות היחידות שראיתי הן של מוטורולה ולוג'יטק האם יש איכות בשוק האוזניות BT? כרגע יש לי Siennhizer MX550 (לא יודע כרגע איך רושמים נכון) ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני רוצה להפתר מהחוט, יש משהו שירצה אותי ויחליף אותן? (לא חייב בארץ, מוכן להזמין מחו"ל אבל עדיף בארץ)

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. שלום. קניתי מחשב נייד חדש לפני כמה ימים D:. עכשיו, החלטתי שאני רוצה גם לקנות מערכת רמקולים איכותית לחדר למוזיקה בלבד. אני לא יודע מה כדי לי יותר לעשות, לקנות כרטיס קול 5.1 חיצוני של creative ואז לקנות מערכת רמקולים 5.1 או לקחת את הרסיבר שיש לי ולקנות שתי רמקולים איכותיים. אין לי מושג מה יותר יספק אותי ויהיה משתלם מבחינת המחיר בשביל הצרכים שלי. התקציב שעומד ברשותי הוא בין 700-1400 שקל. ואם אתם חושבים שכרטיס קול חיצוני ורמקולים 5.1 יתנו לי יותר אז גם הכרטיס וגם הרמקולים צריכים להכנס לתקציב הזה ביחד. תודה רבה [: נ.ב חשוב לי מאוד שהצליל יהיה איכותי ונקי, הרבה יותר משאני יוכל לפוצץ את הבית בווליום

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by lfn,

שלום רב, יש לי ממיר של הוט וברצוני להסתיר אותו ז"א לשים אותו בתוך מגירה.שמעתי שלהוט יש אופציה של עיינית ע"מ להעביר ערוצים. האם עינית זו צריכה להיות מחוברת בצורה חוטית לממיר עצמו?או שניתן לחברה בצורה אלחוטית?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by odedk,

אשמח לקבל המלצה ממומחיי הפורום, לגבי כרטיס טלוויזיה להקלטה, אני מחפש כרטיס עם עיבוד חומרה, ושיודע להיות סוס עבודה. תודה מראש, עודד.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by eyaffe,

התקנתי וויסטה ואני רוצה להעביר את ההגדרות של ה MV2PLAYER שיש לי ב XP . היכן נמצאים קבצי ההגדרות ?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by hai97,

אני רואה סרטים כמעט רק דרך המחשב כשהם מחוברים לטלויזיה אבל החיבור לא תומך קול אני רוצה רמקולים 5.1 באזור ה400, עד 500 גג רק עם יש הבדל משמעותי אני לא צריך עוצמה גבוהה בכלל אני שומע די חלש אין צורך לאיכות במשחקים

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. שלום. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה. נועדה בעיקר לשדר תכני HD שמוזרמים מהמחשב (למרות שתהיה מחוברת גם לממיר של HOT). אני מעריך ש37" זה הכי גדול שאפשר להכניס בסלון. מפאת מיליוני הדגמים שיש- אשמח להמלצה. תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. http://documents.epanorama.net/documents/groundloop/home_solving.html

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by TIbby,

מישהו הקשיב פעם באוזניות האלה? האם הם טובות? בבקשה תנו את דעתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. Started by aviv_assulin,

שבת שלום, יש לי חדר של 3מטר על 2.5 מטר. אני מעוניין בפתרון מוזיקלי שיחבר לי את המחשב (נטו בשביל מוזיקה), והטלויזיה (LCD) למגבר אחד, אני מעוניין ברמקולים חזקים ואיכותיים שיתאימו לחדר - אין עדיפות לרצפתיים או מדפיים, כמו כן אני שומע מוזיקה מכל הסגנונות טראנס רוק ג'אז בלוז ועוד ועוד. התקציב הוא בסביבות ה2000- 2500 ש"ח, ושיכלול הכל - רמקולים ומגבר. אשמח לעזרה משום שאני די מאחורה בידע בנושא הזה, תודה מראש, אביב.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by yuvalm2,

האם קיים היום מכשיר שניתן לקנות, לחבר לכניסה של הכבלים / לוויין (שבד"כ הממיר של הכבלים מתחבר אליה) ומאפשר לצפות בערוצים החינמיים? (11,22,10 וכו') אני לא מעוניין בפתרון מבוסס אנטנה, כיוון שאני גר באמצע העיר והקליטה אצלי די גרועה. (קניתי מכשיר שמתחבר ל-USB ואנטנה ואמור לקלוט שידורים, והוא לא הצליח למצוא אף ערוץ)

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. Started by zion561,

קיים הבדל? למה קניתי את A450 של סמסונג לפני חודש וחצי פתאום הA550 עולה אותו דבר ואני מרגיש חארה!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by steelmanx,

אני מחפש זוג אוזניות שלא יושבות בתוך האוזניים למשחקים ומוזיקה בטווח מחיר של 250-350 ש"ח אני מחפש איכות שמע ולא פונקציות נוספות חובה מיקרופון מובנה. איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by drumtroll85,

עד לפני מספר חודשים היה לי את ה-AVC SOUL PLAYER הראשון, שנחשב לנגן מעולה. הוא הפסיק לעבוד משום מה והבנתי שלא כדאי לתקן אותו (אני לא יודע בכלל מה הבעיה...). עכשיו אני מחפש נגן חדש ומחפש המלצה על נגן ועל חנות שכדאי לקנות אותו ממנה (לא רק בארץ, אם יש הבדל מחיר משמעותי). הסתכלתי בינתיים על ה-IRIVER SLIMX IMP-550 שהמחיר שלו הוא בסביבות 150$ בחו"ל ו-1100 בארץ, שזה קצת יקר. רציתי לדעת אם יש נגן שקרוב אליו בתכונות ועולה פחות ממנו. כל המלצה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by kheled,

שלום! אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות איזהשהוא גישור בין הZ לLCD ולמחשב ביחד ולקבל עדיין אותו צליל? או עדיף לא להסתבך וללכת על מערכת קולנוע?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  25. שלום אנשים, נגמרו לי הכניסות האופטיות ברסיבר, עכשיו אני רוצה לחבר אליו סאונד עם כבל קואקסלי.. מישהו יודע איפה לעזאזל אני משיג אחד כזה? וכמה זה אמור לעלות לי?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.