אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה : אני יודע שישנם מלא תארדים על קניית MP3, אבל מכיוון שהסיפור הזה יותר מורכב, אני חושב שלפתוח תארד חדש יהיה נכון, אם לא אז אני אשמח אם תפנו אותי לתארד הפתוח הנכון, ותנעלו נושא זה. קודם כל אח שלי מחפש תוכנה שאפשר להכניס דיסק רגיל של מוזיקה (קבצי WAV) ולהעביר את השירים למחשב במצב של MP3, ומשם לנגן. מכיוון שלאח שלי כל השירים נמצאים על דיסקים רגילים. (כמו שקונים). אז הוא אמר לי שאם אני מוצא תוכנה כזאתי, הוא ישמח אם אני אחפש לו נגן MP3, לא יקר מידי, שתיהיה כמות אחסון נדיבה, הוא מאוד מעדיף של sony, משום מה.. ובגלל שאבא שלנו טס לארה"ב אז אולי אפילו חנות בסוט-לייק-סיטי (מכירים את המקום, זה בארה"ב, אם רשמתי נכון.), אם תמצאו. עכשיו שאני נזכר, הם גם מאוד מעדיף …
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, המשך: כלומר לפצח את שיטת ההצפנה של יס וגם את שיטת הקודים שהם משדרים לפני כל תוכנית או פרק בסידרה? בברכה קומפ13
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי סרט שאני רוצה להכניס לו כתובית לצמיתות בכדי שאוכל לראות את הסרט בdvd .. הדוידי תומך ב-divx.. אז השאלה שלי: איזו תוכנה עושה זאת? ומה יהיה גודל הסרט לאחר הכנסת הכתובית אם הסרט היה שוקל לפני זה 700 מ"ב? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה וסרטים. לא משהו יקר שיהי יחסית זול אבל טוב משו בסביבות 400-600 אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים אשמח. השאלה שלי היא האם הרמקולים האלה טובים, כי הנתונים טובים אבל האם גם איכות הצליל טובה והאם המערכת איכותית? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151795 תודה.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה סוגי הקובץ זה MKV אני רוצה לתרגם סרט אני משתמש בSubtitle Workshop איזה קובץ אני צריך לייצא משם ? ניסיתי דרך הVLC לקחת סתם סרט ולהכניס תירגום עם הMKV וזה לא עבד אז איך מסדרים את זה ? ועוד שאלה קטנה, בתוכנה עצמה מישהו יודע אם יש אפשרות לשים קיצורי דרך למקשים כי זה מסורבל ללחוץ על העכבר כל פעם שאני רוצה להוסיף שורת תירגום או שיש לכם המלצה לתוכנה אחרת
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2 רמקולים ומגבר קטן - Microlab Pro 2 (הצורך שלי עד עכשיו היה יותר למוזיקה אז זה הספיק לי). http://microlab.com/en/catalog/snyatyie-s-proizvodstva/pro-2/ עכשיו אני רוצה לשדרג למערכת 5.1 כדי שיתאים יותר לסרטים. האם ניתן להשתמש ב2 הרמקולים של Microlab שיש לי ולהוסיף 3.1 רמקולים (ומגבר כמובן). האם עושים קומבינציות כאלה? או שיש עדיפות משמעותית לקנות מערכת 5.1 שלמה של אותה חברה? תודה, אביב
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי לא מזמן מחשב חדש. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON HD 4850 בעל יציאת S-VIDEO יש לי כבל מתאים שמחובר לטלויזיה גם ל S-VIDEO אני לא מצליח להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה למרות שבמחשב הקודם לא היתה בעיה. תודה מראש על עזרה ניר.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ראיתי הרבה המלצות וחשבתי לרשום פה הודעה, אולי יצא סוג חדש אני יודע.... מערכת 2.1 למחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה, שיהיו רמקולים עוצמתיים ואיכותיים , תקציב עד 900 ש"ח...
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה זה בכלל, ואיך אני מחזיר את זה לסיומת WMA? אם זה עוזר משהו אני עובד עם ADOBE AUDITION, אבל זה קרא רק עכשיו, קודם זה היה WMA
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 19' של LG מסוג L1960TR ואנחנו מחוברים לHOT ואני רוצה לשם כרטיס טלויזיה שיהיה פשוט וזול, העיקר שיראו סבבה.. אבל לא גרוע מידי..אני לא מחפש עם תוכנות עריכה או הקלטה וכאלה.. כי ההפרשי מחירים שראיתי גבוהים בIVORY: https://www.ivory.co.il/Category.asp?q=%EB%F8%E8%E9%F1+%E8%EC%E5%E5%E9%E6%E9%E4 1. מה ההבדל בעצם בין ה150-200 ל600 שקל שם?? האם גם ה150 מספיק טוב ועושה את העבודה? 2. מה ההבדל בין כרטיס טלוויזיה חיצוני לפנימי? 3. מסובך להרכיב כרטיס מסך פנימי? תודה רבהה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קונים לי בארה"ב ;D באיזור קרוב לני-ג'רזי. לפחות ג'יגה זיכרון... עדיף שיגיע עם אוזניות. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש חבילת מקודדים שנראית לי מצויין CCCP : מהם ההגדרות הכי טובות למחשב חלש? (המינימלי ביותר ל HD ) בנתיים הגדרתי ש: FFDSHOW VIDEO לא יקרא H.264 FFDSHOW AUDIO לא יקרא AC3 מה עוד נראה לכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הפעם מדובר בקופסה זולה במיוחד (כ-35 דולר) שמתפקדת טוב לניגון וידאו וסטרימינג, אך פחות עבור אפליקציות ומשחקי אנדרואיד: Review | TrustOnX TOX4 RockChip 3528 Android 13 IPTV TV Box
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה בבחירה עבור נגן MP3.... איזה עדיפה משתיהן מבחינת איכות צליל?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
תראו אני מחפש תוכנה שתגביר לי את הוליום (לא בתוכנות שמיעה הכוונה בכלליות!) האם אפשר לעשות כזה דבר ? וזה בעיקרון לאוזניות
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג JBL DSC 1000 המגבר שבק חיים ונשארתי עם 5 רמקולים עם ההספקים שמצורפים בקובץ . השאלה שלי איזה מגבר אפשר להתאים לרמקולים הקיימים . תודה מראש על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://computershopper.com.com/Creative_Zen_Sleek_Photo__20GB_/4505-6490_7-31549780.html
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק שצרבתי עליו 2 פרקים של גיבורים..הוא לא קרא לי אותם (unssuport format) וזה קבצים עם סיומת AVI עם תרגום מובנה..איך זה הגיוני?! אגב, מישהו יכול להמליץ לי על דיוידי נייד? איזה כדאי?? אני רוצה עד 900 ש"ח לא יותר מזה.. (או במקום זה,להמליץ לי על מסך "21 LCD כי עדיף לי מסך) תודהה!! ~נתי[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 18:20:45 המסך LCD שהתכונתי..הוא לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (=
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום אנשים! אז כמו שכתבתי בכותרת אני צריך כרטיס קול טוב שאני יוכל לחבר עליו רמקולים 5.1 ובנוסף גם זוג רמקולים גדולים, (אני רוצה לחבר אותם ישר לכרטיס קול, אם יש כזה דבר וזה אפשרי בכלל). חשוב לי מאוד שהוא יהיה חיצוני כי אין מצב להכניס אותו במארז כי יש לי שם כרטיס TV ו SLI 260, וכרטיס רשת. מה שאני רציתי לציין זה שאני לא הולך לעבוד עם תוכנות לעיבוד קול, פשוט שיוצאי סאונד נקי וזהו. תקציב עד 300 ש"ח, אבל אם זה שווה את זה אז אפשר יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בעיה חמורה אני נואש כבר קניתי לפני חודש אוזניית סנהייזר px100 והחוט באשמתי וטיפשותי נקרא ממש באמצע מה אפשר לעשות והעם זה ניתן לתיקוןןן [תודההההה אל העזרההההה
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות רדיו חדש לרכב (אולי כזה שיהיה ללא דיסקים אבל עם דיסק קשיח במקום אם יש בכלל כאלו), ומחפש איזה מדריך שיסביר על הנושא. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. יצאו משחקי EAX5 ? 2. אם לא : ידוע מתי יצאו? (אם אפשר גם איזה משחקים מתוכננים לו) 3. אם כן : ההבדל בין EAX5 ל EAX4 גדול ואפשר להבחין בו? 4. אם יש לי כרטיס EAX4 אז הוא יפעיל משחקי EAX5 ב EAX4 או כמו כרטיס רגיל(ללא EAX)?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , הdvd מחובר לטלוויזה בחיבור של 21 פינים( אצל הטלווזיה) ואצל הdvd בחיבור של 3 צבעים במעין כבל בעל 21 פינים בצד האחד ובצד השני 6 יציאות של 3 צבעים-אדום לבן וצהוב (כמו בתמונה הזאת http://media.shopy.co.il/shops/1253/products/p74333m.jpg חלק הם input וחלק output...) הטלוויזה מצליחה לקלוט את הממיר של yes בצבע מלא , אך כאשר אני מחבר אליה את הdvd הוא נראה בשחור לבן (גם אם אני מחבר באותו חיבור של הyes -גם 21 פינים..) מה שכן ניסתי לחבר ווידאו ישן לאותה טלוויזה גם בחיבורים שונים וגם אז הווידאו נצפה בשחור לבן. שאלתי היא : מה אתם חושבים גורם לבעית הצבעים? (אגב שחכתי לציין שהבעיה לא הייתה תמיד זה התחיל רק בתקופה האחרונה -בעבר היו צבעים דרך הdvd-באותו חיבור בדיוק..) אני מ…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול ששימושו העיקרי הוא לשמיעת מוזיקה (בעיקר FLAC-ים). המחשב שלי מחובר לרסיבר (Yamaha RX-V563), אשר מוציא ל-2.1. Wharfedale Diamond 9.1 ול- Wharfedale SW-150. אין בכוונתי להוסיף רמקולים לסראונד. אני מתלבט בין Xonar DX, D2X and Essence STX. עיקר ההתלבטות היא לגבי המחיר כמובן. האם המערכת שלי בכלל תנצל את הSTX כמו שצריך או שהוא מיותר מבחינתי? יש לכם המלצות אחרות לגבי כרטיס קול? כל אינפוט יתקבל בברכה. תודה על העזרה, רן.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-