אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מארז המחשב ממוקם במקום סגור, שהגישה לחלק האחורי שלו די קשה. אז במקום להחליף כל פעם את חיבור האוזניות בחיבור הרמקולים ולהיפך, אני רוצה לקנות מפצל (אם קיים) שגם האוזניות וגם הרמקולים יהיו מחוברים, ובלילה (כשאשתמש באוזניות) אני פשוט אכבה את הרמקולים בכפתור ההפלעה שלהם. יש מפצך או משהו דומה למה שאני מבקש כאן?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם ישנה חסימה של ווליום בIRIVER H10 20GB?- האם זה רק באירופאי קיים או בשניהם? תודה ענקית, מתכנן רכישה.
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים הבאים TEAC X20 2.1 מחירם: 135 ש"ח האם שווה להשקיע בהם??? ואם לא תנו קישור לרמקולים טובים אחרים באותו סדר גודל של מחיר..... תודה.......
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אני מחבר 5.1 ערוצים מהמחשב לטלבזיה ומשם למערכת יש לי לוח אם h61m-e23 g3 pentium d.core g 630 של אינטל וכרטיס מסך של gigabyte gt 430 שדרכו אני מעביר את הקול בכבל hdmi יש צליל אבל במערכת אני לא יוכול לשמועה dts זה עובד רק על שני הרמקולים הקדמים תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מדובר על הנגן CREATIVE ZEN MICRO 4GB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2113&scat=268&tcat=33 108*12=1296 ש"ח כל הנתונים שלו מצויינים בשבילי...רק שאני לא יודע לגבי המחיר,נראה לי קצת יקר מה אתם אומרים? שווה?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מארה"ב רמקולים למחשב. שימושים: משחקים מוזיקה וסרטים. תקציב משהו כמו 200$ לא כולל משלוח. הערות נוספות אפשרות לקנייה מארה"ב, רמקולים אחוריים אלחוטיים. חשבתי על הZ5500 (האחוריים אלחוטיים?) אבל זה לא יותר מידי בשביל חדר 4X3? וכל כמה זמן מחליפים בטריות לרמקולים בערך?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מערכת סראונד עד 3000 שקל, כרגע חשבתי על מגבר הרנן-קרדון AVR130, ורמקולים BOSTON MS4000, המערכת גם לקולנוע ביתי אך לא פחות חשוב מזה- למוסיקה. יש לי בעיית מקום די רצינית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שבצד.. כרטיס המסך ללא מפענח HD - G80 וסרטי HD (48,720,1080) מקרטעים לי עם קודקים אחרונים בארבעה נגנים שונים - Jet Audio , wmp, Crytal Player, Media Player Classic. הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישב בקולנוע הבייתי, השאלה היא איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? האם האיכות קול שלי תרד כתוצאה מכך? ואיזה כרטיס קול הכי מתאים? (למוזיקה גרידא זה כמובן emu, אבל בגלל שזה הרבה סרטים, ו 5.1, אז מה עדיף?) אני בבוקר אבדוק את כל הדגמים של הרסיבר והרמקולים ואערוך את הת'רד...
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://documents.epanorama.net/documents/groundloop/home_solving.html
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (לא רמקולים רצפתיים למערכת סטריאו בגלל שאין לי רסיבר\מגבר ותקציב). אין לי מחשב לחדר אז בתור נגן חשבתי על SANSA CLIP PLUS בגלל שהאות יציאה שלו איכותית יחסית (וקניתי אוזניות של סנהייזר אז על הדרך גם לזה). אני שומע בעיקר היפ הופ \R&B האוס וסגנונות דומים. חשבתי על הSOUNDSTICKS או SOLO6C.. אין לי מגבלת מקום ואני פתוח להצעות השאלה אם הנגן יצליח להרים אותם כמו שצריך. חשוב לי שיהיה באס טוב וירד נמוך ושלא יזייף בגבוהים או במיד. סאונד חם ובאס עמוק. החדר בערך בגודל של 4X3 מטר והתקציב 700-800 ומטה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676592 מה אתם אומרים שווה לא שווה תביאו חוות דעות בונות בבקשה ! ואם לא אז מה אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל !
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...) אם זה עוזר, במנהל ההתקנים זה נקרא PCI multimedia audio device (עם סימן שאלה/קריאה צהוב כמובן...)
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי, מחפש רמקולים טובים ככל הניתן בגבולות התקציב הזה ואף פחות מכך. אנא, אל תמליצו לי בבקשה על דברים יקרים מזה (גם לא על אלטק לנסינג) - זה התקציב שהמשרד שלי הקציב לרמקולים שהוא רוכש. המטרה - מוסיקה בלבד. דגש נוסף - לא חשוב לי לפוצץ בבסים, ובטח לא בווליום (אחרת אפוטר). תודה, איל
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בעיה חמורה אני נואש כבר קניתי לפני חודש אוזניית סנהייזר px100 והחוט באשמתי וטיפשותי נקרא ממש באמצע מה אפשר לעשות והעם זה ניתן לתיקוןןן [תודההההה אל העזרההההה
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עכשיו, ואני גם צריך כרטיס קול (דאה)... עכשיו אני מתלבט בין מובנה בלוח אם לבין משהו נפרד... התקציב הוא 500 שקל גג... אני צריך בשביל הקלטות של הגיטרה ואולי גם קלידים (מחובר למחשב, לא דרך מיקרופון).
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? השבוע קניתי מחשב חדש ותוך כדי שמתי לב לבעיה הבאה: בזמן שאני מעתיק קבצים ממקום למקום או מדיסק למחשב .. או מתקין איזשהו תוכנה או משחק.. ויש שירים ברקע אז השירים נדפקים באותו רגע נהיים נורא איטיים או שממש נתקעים.. הבעיה הזאת יכול להיות נובעת מהכרטיס קול ? או מהמחשב? אשמח לשמוע דעתכם בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור !
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, יש לי logitech-540 שמחוברים למחשב, ועד עכשיו כל פעם שהייתי רוצה לשמוע מוזיקה הייתי מכניס את הדיסק לCDROM... הבעיה היא שעשיתי קצת סדר בדיסקים ואני שומע יותר פתאום אז רציתי דרך לשמוע דיסקים גם שהמחשב מכובה, אבל מהרמקולים של המחשב... אין לי שום רעיון איך לחבר את הקומפקט דיסק ישירות לרמקולים, כי אין להם עוד שום כניסה.. למישהו יש רעיון? זה מאוד מאוד יעזור לי!! תודה!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 32" לצורך צפיית סרטים בלבד. תקציב 3,000. תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , הdvd מחובר לטלוויזה בחיבור של 21 פינים( אצל הטלווזיה) ואצל הdvd בחיבור של 3 צבעים במעין כבל בעל 21 פינים בצד האחד ובצד השני 6 יציאות של 3 צבעים-אדום לבן וצהוב (כמו בתמונה הזאת http://media.shopy.co.il/shops/1253/products/p74333m.jpg חלק הם input וחלק output...) הטלוויזה מצליחה לקלוט את הממיר של yes בצבע מלא , אך כאשר אני מחבר אליה את הdvd הוא נראה בשחור לבן (גם אם אני מחבר באותו חיבור של הyes -גם 21 פינים..) מה שכן ניסתי לחבר ווידאו ישן לאותה טלוויזה גם בחיבורים שונים וגם אז הווידאו נצפה בשחור לבן. שאלתי היא : מה אתם חושבים גורם לבעית הצבעים? (אגב שחכתי לציין שהבעיה לא הייתה תמיד זה התחיל רק בתקופה האחרונה -בעבר היו צבעים דרך הdvd-באותו חיבור בדיוק..) אני מ…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שלט מיוחד שאיתו אני יוכל לשלוט על המחשב בעיקר בוידוס מדיה פלייר להעביר שירים וכאלה אני מחפש משהו מוכן ולא איזה מדריך לבניית מקלט או משהו כזה תודה רבה נ.ב - אין הגבלת מחיר
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את 2 הרמקולים שלי למערכת סראונד אך בעיה אחת מנעה ממני. אני פשוט לא יכול להעביר חוטים בכל החדר בשל המיקום של המחשב וחפצים שונים... עכשיו תהיתי....האם יש מערכת 5.1 אלחוטית? שן כחולה אולי?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
m:Robe100 Olympus - אשמח לשמוע את דעתכם עליו! מחודש ב-888 ש"ח, לדעתי מחיר יחסית טוב. אשמח לקבל הצעות נוספות בתקציב הנ"ל, ולא פחות ביצועים כמובן.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
For those who sad for Pandora limited the access from israel to it's services. http://www.last.fm Is Better, Free and usable from whole world wide! Enjoy!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום אודיו או פורום תוכנה.. אם טעיתי מנהלים תעבירו יש לי קובץ בפורמט APE שאני רוצה לשמוע, המדיה פלייר לא תומך בפורמט הזה אז הורדתי ווינאמפ שתומך עם פאץ' אבל אני יכול לשמוע את כל השירים בתור שיר אחד ארוך, אין חילוק בין השירים כמו שאמור להיות..? איך אני מפריד את הקובץ לכל שיר בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-