עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tastasalg,

יש לי את המערכת PIONEER HTZ 170 עכשיו היא מחוברת לטלויזיה שאני שם על מצב LINE אני שומע רק מהבאס ומשתי הרמקולים הקדמיים(יש לי 5 רמקולים ובאס) עכשין אפשר לעשות משהו כדי שישמע בכולם ? כשאני מחבר למחשב זה גם רק מהרמקולים הקדמיים ומהבאס אפשר אולי לשנות את זה במחשב עם כרטיס קול ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. Started by Slavikik,

שלום... אמא שלי מעוניינת לקנות טלוויזיה לחדר השינה שלה בתקציב עד 2200 שקל...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. אני צריך כרטיס טלווזיה למחשב רצוי שיהיה טוב וכמה שפחות יקר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by eitanb3,

שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by LU20,

חברה חייב עזרתכם בנוגע לרכישת כרטיס קול... הכרטיס הראשון הוא Audigy 2 NX מאפיינים- כרטיס חיצוני 96KHZ 7.1 ערוצים קישור- http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 עם שלט עולה כ 800 שקל בארץ הכרטיס השני הוא audigy 2 ZS מאפיינים- כרטיס פנימי 192KH 7.1 ערוצים קישור-http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 ללא שלט עולה כ 600 שקל בארץ אוקיי, נגיד שכסף כאן הוא פקטור..מה כדאי?ההבדל היחיד שאני רואה הוא של- ZS יש 192KHZ ואילו ל NX יש 96KHZ בלבד!! אני רוצה את הכרטיס בעיקר למוזיקה, משחקי במחשב, ובמיוחד לסרטים שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב, ואני אקנה בעתיד גם סט רמקולים למחשב של 7.1 ו…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by EagleX2,

אוקיי אז אני מנחש שלא יהיה קל מדי לפתור את הבעיה שלי.. הקול הפסיק לעבוד במחשב שלי.. פשוט הפסיק לגמרי... יש לי את הלוח albatron k8x800 proii והכרטיס קול onboared envy24 7.1 (אני חושב..) בכל מקרה... הסאונד פשוט הפסיקר לעבוד לי עדכנתי דרייברים ניסיתי לחבר את הרמקולים גם בחיבור הרגיל על הלוח וגם בכרטיס שאפשר להתקין החלפתי רמקולים אך שום דבר לא עבד! מישהו יכול לעזור לי? :\

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  7. האם יש זליגת אור? איך רואים בשידורים רגילים יחסית לlcd אחרים? (שואל בגלל שאין 21pin) אם ההתרשמות הכללית? ואיכן קניתם ומה המחיר? האם יש לכם המלצות לlcd אחרים בתקציב (4000-4500) שיותר טובים?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות לרמקולים יש ללוח הזה?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  9. האתר THINK SECRET (שכרגע נמצא בתביעה משפטית ע"י APPLE בגלל כל הדברים החסויים שהוא מפרסם), מפרסם פרטים חדשים על המשל ה IPOD: ה IPOD MINI החדש, יכיל דיסק חדש (כנראה 5GB אבל יתכן שיגיע במספר גדלים), יהיה אותו גודל, אבל יתכן שיגיע בצבעים נוספים.. הוא יצא לשוק בתחילת Q2 2005.. ה IPOD 5G, הדור הבא של נגן הדגל, יהיה בצבע שונה מהלבן הרגיל (צבא יותר מתכתי כמו ה MAC MINI), ויצא גם בדגמים של 80GB, ודגם של 40GB קטן יותר מהדגמים של דור רביעי... הנגן יצא אחרי Q3 2005... http://www.thinksecret.com/news/0501briefly2.html אין פה יותר מדי פרטים מרעישים, אבל לאתר הזה יש יכולת ניבוי די טובה לגבי מה ש APPLE מתכננים... כנראה שהם ימשיכו להוציא נגן יחסית מוגבל מבחינת אפשרויות, והתוספות יעלו יותר…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by *BYZ*,

יש לי פה 3 אוזניות אבל לא יודע איזה עדיף לי אני רוצה אוזניות שטובות בביצועים אבל אני לא יודע לפי המפרט הטכני SENNHEISER CX300 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he# SENNHEISER MX55 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX55&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231# SENNHEISER OMX70 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=OMX70&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231# איזה כדאי? אתם יכולים להביא הצעות משלכם (תקציב עד 250, אוזניות כמו למעלה)

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  11. יש לי SB LIVE ואני מחפש רמקולים שאני אוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה ושהצליל לא ייתעוות.... (אם יש כזה דבר אז אני צריך רמקולים מותאמים למטאל). תודה.... עד מחיר.....אממ....800 +\-

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם אני חדש בתחום הזה וממש לא מבין בזה כלום רציתי לשאול אותכם איזה טובים וגם יחסית זולים שקימים היום וזיכרון שיהיה יחסית מהיר

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  13. אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  14. שלום ושבוע טוב יש לי מסך בחדר LG 42LH90QR והוא בהחלא מספק אותי אבל אני רוצה לרכוש מסך לסלון אני גר עם ההורים ולהם יש מסך פשוט מסוג שארפ 32D44E אני רוצה לרכוש להם מסך בין 50-55 אינץ LED לא תלת מימיד כי שמעתי שזה לא משתלם הסכום שאני מוכן להשקיע זה 11000-17000 שקל תנו לי המלצות למסכים שיש להם בקרות טובות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by levelone,

שלום לכולם. אחרי הרבה סבלנות והשקעה, סוף סוף קניתי את המערכת סטריאו הראשונה שלי שהיא כולה יד שנייה: מגבר: YAMAHA RX-1100 שהיה של אבא שלי ושופץ. רמקולים: AURA SP-50 כמו שאתם מבינים, נשאר לי רק לקנות CD. ההתלבטות היא כזאת: לקנות MARATNZ CD-94 במצב מצויין (אני עוד לא יודע אם זה MK II או לא, אבל אני ישמח להסבר על ההבדלים), או לקנות AUDIO BLOCK C220. מכיוון שיש לי בעיה קלה עם התקציב, יש עדיפות ל-MARANTZ, אבל אני יעשה את המאמץ בשביל ה-C220 אם הוא שווה את זה. אני יודע שיש פה חבר'ה שמתעסקים עם ציוד יד שנייה ובטח כאלה שמכירים את המוצרים של אייל פור (בתקווה שגם את הדגמים הספציפיים האלו) ורציתי לשמוע את דעתכם. בנוסף, יש לי מספר שאלות: 1. עד כמה דחוף לי לקנות כבלים איכותיים (כרגע יש …

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. שלום לכולם! אני רוצה לקנות DVD אשר ישמש לראיית סרטים ולשמיעת מוסיקה. המכשיר צריך להיות איכותי עם דגש על איכות הסאונד לצורך שמיעת מוסיקה. התקציב הוא 1000 שקל עם אפשרות לחריגה קטנה לצורך מוצר ספציפי אשר שווה את ההפרש.. תודה רבה ניר

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  17. יש לי מערכת של Comep מלפני שנתיים כמעט שכבר הספיקה לשנות את שמה ל Desmat. אז ככה זה 4 זוגות רמקולים המתחברים לסאבוופר 4": Front L, Front R, Rear L, Rear R הסאב מספק את החשמל ויש לו כיווני ווליום, באס וטרבל. המערכת משמיעה טוב מאוד אבל יש לה מגרעה רצינית: היא לא באמת סראונד כיוון שישה לה רק שתי בננות RCA בסאב להכניס אודיו כלומר שאם אני רוצה סראונד איאלץ לקחת את רמקולי הFront והRear והסאב בנפרד מהם ולחבר ליציאות האוזניות של הרמקולים, הקו הנכנס והמיקרופון. הבעיה היא שלא יהיה להם חשמל ואין לי מגבר או משהו בשבילם. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? תודה לכל העוזרים! אתר החברה(אין להם יותר את הדגם הזה אבל): http://www.desmat.com/speakers.htm

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by 0torpedo,

שלום, היום קניתי מערכת 5.1 חדשה שומעים מעולה אבל בשירים זה מפעיל רק את ה2 רמקולים קידמיים והסאב (הרמקול המרכזי והאחוריים לא מנגנים) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנוגע לזה שהכל יפעל ביחד תמיד, זה אפשרי? אם כן ,איך?. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  19. התקלקל להם הDVD כל הDVD היום עם אותן התכונות...קשה לי להחליט על איזה מכשיר / חברה / דגם אתם ממליצים ? למשל אני מצאתי את שני אלו >>> ודוקא הזול יותר ניראה מתאים ליותר פורמטים האם זה נכון? DVD APEX דגם: DVX-811 מחיר 294 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 DVD PIONEER דגם: DV393 מחיר 400 ש"ח (12 תשלומים) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 תודה מראש!!1

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אהלן יש לי סאב של סט 4.1 של קריאטיב (מערכת ממש טובה) ויש איתו כמה בעיות 1. בכל מגע קטן בסאב (לפעמים אני בועט בו קצת עם הרגל בטעות) הוא "מתחרפן" ונותן לי בזזזזזזזזזזזז חזק עד שאני בועט בו שוב. 2. אם הוא ישב בשקט כל הלילה, ואני מדליק את הWINAMP בבוקר לשמוע שיר, יקח לו 5 שניות "להתעורר" ולתת לי ווליום כלשהו. מה הבעיות האלה אומרות בד"כ ? לא מעוניין בקנייה של סט חדש שיעלה בסביבות 400-500 שקל (וחבל על הרמקולים שעובדים מצויין) כמו כן לא נראה לי שמוכרים סאבים 4.1 עם הגברה פנימית בנפרד ... תוד ה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

יש דבר כזה? אם מישהו מכיר אני אשמח לקישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by ik_86,

שלום. אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה וסרטים. לא משהו יקר שיהי יחסית זול אבל טוב משו בסביבות 400-600 אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים אשמח. השאלה שלי היא האם הרמקולים האלה טובים, כי הנתונים טובים אבל האם גם איכות הצליל טובה והאם המערכת איכותית? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151795 תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by f16qwe,

היי תקשיבו יש לי מערכת קולנוע ביתי (5.1)שאני רוצה לחבר אותה למחשב עם חיבור דיגיטלי מסוג:COAXIAL התקציב שלי הוא עד 450 שקל אני צריך כרטיס קול שיש בו את החיבור לכבל COAXIAL... כול השאר אני לא צריך אני משתמש בכרטיס המובנה של המחשב בקצה אני צריך כרטיס קול טוב בתקציב של עד450 שקל שיש לו תמיכה ביציאת DTS ופענוח דולבי דיגיטל 5.1 (אם צריך להוסיף עוד פרטית תגידו)

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. האם האיכות היא הטובה ביותר? יש לי כרטיס SB LIVE רסיבר ימאהה RXV440

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by SmurFin,

אז ככה סוגי הקובץ זה MKV אני רוצה לתרגם סרט אני משתמש בSubtitle Workshop איזה קובץ אני צריך לייצא משם ? ניסיתי דרך הVLC לקחת סתם סרט ולהכניס תירגום עם הMKV וזה לא עבד אז איך מסדרים את זה ? ועוד שאלה קטנה, בתוכנה עצמה מישהו יודע אם יש אפשרות לשים קיצורי דרך למקשים כי זה מסורבל ללחוץ על העכבר כל פעם שאני רוצה להוסיף שורת תירגום או שיש לכם המלצה לתוכנה אחרת

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.