אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני שומע בעיקר: Rock & Metal RAP אוהב גם מוזיקה קלסית(אבל לא שומע \= ) כרטיס הקול שלי : Sound Max חשבתי על: Sennheiser HD-20 Sennheiser HD-200 Sennheiser EH-350 ההיתי מעדיף שהאוזניות יהיו סגורה ואטומות. אם יש משהו יותר איכותי בתוספת תשלום(לא הרבה כסף) ויש שיפור משמעותי באיכות אז אפשר להציע.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לצערי הרב, אחרי 3 שנים של איכות סאונד מעולה ויכולות בלתי רגילות, הלכו לעולמם הרמקולים שלי (Cambridge MegaWorks 510D). המערכת לא נדלקת ונראה לי שמדובר במקרה אבוד .... עכשיו אני מחפש תחליף ראוי ומתלבט בין כמה: Logitech Z-5500, Cambridge 550 THX או לייבא איכשהו רמקולים של Klipsch (פרומדיה 5.1). מה אתם אומרים , יש המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום נדפק לי הכרטיס קול במחשב ואני מחפש כרטיס קול חדש מישהו מכיר משהו מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אוקיי אז בX530 יש 5 רמקולי לויין , הסנטר פועל רק בוונטרילו ( ושומעים רק דרכו ) ובשירים כולם פועלים חוץ מהאמצעי איך אני עושה שכל ה5 יפעלו תמיד ?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הזמנתי X5L ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות. אני לא אוהב אוזניות כפתור ואני מחפש רק אוזניות גדולות! אני יותר בכיוון של סנהייזר... ממש אוהב את הסאונד שלהם. התקציב שלי, כמו שכתוב בכותרת, הוא עד 400 שקל! אני ממש לא יודע מה לקנות, אז אני צריך את העזרה שלכם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי את הרמקולים האלו: T6060 של קריאייטיב האם יהיה הבדל מורגש בין הכרטיס קול CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 לכרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic שהבדל המחירים בינהם הוא 400 ש"ח.. (שווה להשקיע את ה400 ש"ח האלו?)
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים פשוטים עד 200 ש"ח בשביל אמא שלי , לשימושים פשוטים כמו skype , youtube וכו' , את הרמקולים אני אקנה בK.S.P אז אם אפשר להמליץ לי על משהו משם אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
האם יש כזו תוכנה? ACDC עושה דבר דומה רק עם תמונות ורזלוציה, אז אני רוצה תוכנה שתחליש את הX קבצי מוזיקה שיש לי בתיקיה אחת (או תוכנה שתוריד את כל הקבצים לאותה כמות קול, איזון או איך שלא קוראים לזה - אבל עדיף תחליש)
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
איך אני מחבר 5.1 ערוצים מהמחשב לטלבזיה ומשם למערכת יש לי לוח אם h61m-e23 g3 pentium d.core g 630 של אינטל וכרטיס מסך של gigabyte gt 430 שדרכו אני מעביר את הקול בכבל hdmi יש צליל אבל במערכת אני לא יוכול לשמועה dts זה עובד רק על שני הרמקולים הקדמים תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב ולמה <??? הDVD כאשר הוא מקודד ומעובד לAC3 ןMPEG2 או דיסק DIVX שהוכנס לDVD קורא DIVX והדיסק DIVX הודר מהאינטרנט ויש לו איכות קול AC3 איזה מהם יראה יותר טוב וישמע במערכת קולנוע ביתי ?<??? היום הראו לי והשמיעו לי דיסק צרוב DIVX ואיכות הקול מדהימה ?? מה כדיי יותר לעשות ??
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום כחובב צליל אמיתי אני מחפש כרטיס קול איכותי ברמה טובה אשר יכול לבצע המרה עד כמה שקרובה למקור האנלוגי מתקליטים. יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה ולוח עם כרטיס קול מובנה AC-97....שאלתי היא מה לקנות וכמה כדאי להשקיע. אני לא מעריץ של קריאטיב ואני מחפש דעות נוספות.תודה לכולם\ן על העצות.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={BEC7684F-36CA-4C8D-B75E-ACB2C800597D}&details_type=1&itemid={A641D46F-84AE-434E-95EB-30CBCB3DB930} Tascam US-122 איך הוא? שווה את המחיר?? כלומר בלי מיקרופון. אני לחוץץ על כרטיס קול טוב ומחשב טוב
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המכשיר הזה כמה צריך בערך לעלות? 200-300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לאחר שרכשתי כרטיס קול של קרייטיב 5.1 לייב התקנתי אותו במחשב. נוצרו לי מספר בעיות. יש לציין שאני מחובר בין המחשב לרסיבר ביציאה דיגיטלית. כאשר אני מפעיל בתוכנה של קרייטיב את הסאונד הדיגיטלי נוצרים לי על מסך הטלוויזיה הפרעות מין קווים לאורך עם אני מנתק את היציאה הדיגיטלית זה נעלם. שאלה נוספת היא היכן אני יכול לרכוש כבל קוקסיאלי באורך של 10 מטר שמצד אחד יהיה יציאה כמו של מיקרופון pl ומצד שני rca. אני רוצה לחבר את הכבל בין המחשב לרסיבר. ממתין לתשובה דחוף לביא.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קונים לי בארה"ב ;D באיזור קרוב לני-ג'רזי. לפחות ג'יגה זיכרון... עדיף שיגיע עם אוזניות. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת על האוזניות של סוני MDR-XD200 שמעתי שהם די טובות אבל מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תקציב מקסימום 900שקל ושיהיה לו אנטי שוק שיחזיק מעמד בטיולים
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מערכת סראונד עד 3000 שקל, כרגע חשבתי על מגבר הרנן-קרדון AVR130, ורמקולים BOSTON MS4000, המערכת גם לקולנוע ביתי אך לא פחות חשוב מזה- למוסיקה. יש לי בעיית מקום די רצינית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היום גיליתי שהכרטיס קול שלי CREATIVE SB LIVE! VALUE עושה בעיות עם המחשב, כנראה נדפק, חיברתי אליו מגבר STEREO, ושמעו מצויין. אחרי שהוצאתי אותו מהמחשב כי הוא נדפק, הפעלתי את הכרטיס קול ONBOARD AC'97 ושמתי לב ששומעים אותו דבר בדיוק, אין הבדלי איכותי בסטריאו בכל זאת. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין הכרטיסים, והאם בסטריאו אני לא אראה הבדל בכלל?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישב בקולנוע הבייתי, השאלה היא איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? האם האיכות קול שלי תרד כתוצאה מכך? ואיזה כרטיס קול הכי מתאים? (למוזיקה גרידא זה כמובן emu, אבל בגלל שזה הרבה סרטים, ו 5.1, אז מה עדיף?) אני בבוקר אבדוק את כל הדגמים של הרסיבר והרמקולים ואערוך את הת'רד...
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי חדר של 3מטר על 2.5 מטר. אני מעוניין בפתרון מוזיקלי שיחבר לי את המחשב (נטו בשביל מוזיקה), והטלויזיה (LCD) למגבר אחד, אני מעוניין ברמקולים חזקים ואיכותיים שיתאימו לחדר - אין עדיפות לרצפתיים או מדפיים, כמו כן אני שומע מוזיקה מכל הסגנונות טראנס רוק ג'אז בלוז ועוד ועוד. התקציב הוא בסביבות ה2000- 2500 ש"ח, ושיכלול הכל - רמקולים ומגבר. אשמח לעזרה משום שאני די מאחורה בידע בנושא הזה, תודה מראש, אביב.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות למיני דיסק שלי בסכום של 100-200 לא כולל משלוח. (אפשר טיפה לחרוג). ראיתי כמה דגמים אבל אין לי מושג על מה ללכת יש את ה Sennheiser HD-202 Panasonic HT225 Koss UR20 Koss TD61 אני לא מחפש אוזניות שניכנסות לאוזן. אני מחפש אוזניות כמו הדגמים האלו.. אם יש לכם עוד דגמים ששוים אנא הציעו אותם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניות באיזור ה400 ש"ח. הן ישמשו בעיקר למשחקי מחשב החשיבות העיקרית היא סאונד מדויק ונטרול רעשים חיצוניים (מניח שעדיף אוזניות סגורות) בנוסף חשוב לי גם שיהיה לי נוח איתן גם אם הן יהיו עליי הרבה שעות. אין לי התנגדות לקנייה מחו"ל, עם דגש על כך שהמחיר הנ"ל יספיק גם למיסים ומשלוח תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-