אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להעביר שירים מדיסק CD רגיל (דיסקים מקוריים) למחשב. השתמשתי עד כה בApple Lossless שיש ב iTunes. זה הכי טוב ? (ממה שיש לאייטונס להציע) אגב, מה זה אומר שיש דיסק שרשום עליו Digitally Remastered?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן רכשתי צורב DVD שגם מקליט ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות איתו מבחינת צריבת סרטים... עד עכשיו צרבתי סרטים בפורמט SVCD על CD רגילים ואני רוצה להשתדרג. הבעיה היא שהDVD שלי לא קורא DIVX וXVID... יש איזה פורמט אחר חוץ מ SVCD שאפשר באמצעותו לראות סרטים צרובים עם תרגום? אני יכול לצרוב 4.7 ג'יגה ואני משתמש רק ב-650...
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כמו שכולם יודעים יש לי נגן h320 ואני רוצה משהו בסיגנוון הזה ...?? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1498&scat=279&tcat=33 כל מי שיכול לעזור תודה מראש ....
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
גלשתי בTGP וגיליתי שהם עשו מבצע עם באג או משהו, הם מוכרים את הסאנדיסק במחיר ממש זול,זה מה שהם אומרים לפחות http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkkFluFAAfuwTJmoi.php מה אתם אומרים ? אני לא צריך יותר מזה,וגם שמעתי מחברים שלי שהוא ממש טוב ועוד במחיר כזה הוא מציאה אם לא יגידו לי משהו אחר כנראה שאני אקנה אותו,הוא נראה דיי טוב למחיר שלו-מה שאין לי ממש
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 32" לצורך צפיית סרטים בלבד. תקציב 3,000. תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD חדשה (A450 של סמסונג 32 אינץ' - הבנתי שהיא שווה ביותר!) בכל מקרה יש לי מס' שאלות לגביה: 1. האם יכולים לצוץ בטלויזיה פיקסלים שרופים ואם כן אחרי כמה יש אחריות? 2. למרות שחשבתי שדי קשה לצרוב טלויזית LCD, בהוראות רשומה אזהרה שאומרת שאחרי שעתיים של תמונת סטילס קבועה התמונה יכולה להצרב במסך - נשמע הגיוני? 3. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי למסך, עד כה המחשב היה מחובר לטלויזיה הישנה שלי בעזרת כבל RCA רגיל ובטלויזיה החדשה קיים גם חיבור VGA, האם יש הבדל משמעותי באיכות שמצדיקה קניית כבל VGA? 4. אני מחבר גם PS3 לטלויזיה - מה יותר איכותי: HDMI או קומפוננט? ולאיזה חברה יש כבלים איכותיים? 5. אני יחבר את ממיר היס שלי לטלויזיה בעזרת כבל scart 2 s-video האם האיכ…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה קורה לכולם הכל טוב?! אז ככה קניתי לא מזמן מגבר JVC RX-5062 עם 5 רמקולים (הסאב יבוא עוד מעט) בקיצר למגבר אין יציאות אנלוגיות בישביל להתחבר לכל היציאות בכ.קול אבל כן יש לו יציא אופטית ודיגיטלית אז חיברתי אותו דרך האופטיתומסיבה כלשהי המגבר לא מזהה סראונד הוא מזהה לי רק את הפרונט..הקטע פה אני חושב שזה בעיה בהגדרות במחשב..(דיי בטוח או שאני פשוט לא כיוונתי נכון את המגבר)..הלכתי לתוכנה של הכ.קול ולא מזהה לי את הSPDIF מסיבה כלשהיא הוא לא מזהה אותו.. יש לי לוח אם- GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט...אז אם מישהו יכול לעזור בבקשה תעזוורר.. אני מקווה שהייתי ברור פשוט אני לא יודע איך לנסח את זה נכון כל כך..
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
דודים שלי לא רוצים את המערכת קולנוע שיש להם בסלון אז אמרתי להם: "אם אתם לא רוצים אותה אני אקח" אז הם אמרו בכיף. עכשיו, אני לא יודע איזה דגם בדיוק, אז ראיתי בזאפ כמה דגמים של החברה (אני גם לא בטוח שזאת החברה כי ראיתי רק "pur" והיו שתי מילים אחת מתחחת לשניה אז אני משער זה החברה הזאת) בקיצור, הרמקולים טובים? העלתי תמונה של הרמקולים מהצד (ככה אני זוכר אותם) אז אולי זה יכול לעזור לזהות את הדגם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום... אמא שלי מעוניינת לקנות טלוויזיה לחדר השינה שלה בתקציב עד 2200 שקל...
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו ראיה ... שמע... ? אני מתכוננן לקנות אותן ... אני משלב אותן עים נגן IRIVER T30 ---עריכה---
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא ממזמן מחשב HTPC, כרגע הוא מחובר לטלויזיית 720P, בעתיד הקרוב - 1080P. הבעיה שלי היא כזו - בסרטי 720P, הכל עובד מצויין, חלק. סרטי 1080P, הכל גם עובד חלק, אבל אחרי כמה רגעים של צפייה מתפתח דיליי בין האודיו לוידאו. הקודקים שמותקנים לי על המחשב הם הערכה של CCCP - מערכת ההפעלה היא ויסטה. החומרה הרלוונטית - מעבד BE2400 ולוח אם GA-MA78GM-S2H (ו2 גיגה זיכרון). אשמח לכל עצה תודה!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
האם יש זליגת אור? איך רואים בשידורים רגילים יחסית לlcd אחרים? (שואל בגלל שאין 21pin) אם ההתרשמות הכללית? ואיכן קניתם ומה המחיר? האם יש לכם המלצות לlcd אחרים בתקציב (4000-4500) שיותר טובים?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי גרמופון(פטיפון) של פיליפס ואני צריך למצוא להם מתאם ליציאת רמקולים.. יש יציאת רמקולים מוזרה של כמו שתי חורים מלבניים. צריכים תמונה? או שתוכלו להמליץ לי על מקום שאני יוכל להשיג בו כזה מתאם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אנימחפש נגדן MP3 בדיוק כמו ה H320 האירופאי של IRIVER רק שאני נוסע לארה"C ובארץ לא בא בחשבון עקב המחיר אני צריך במכשיר: 20GB (אין לי מה לעשות עם 40) רדיו FM צבעוני תומך MP WMV USBTOGO מעביר תמונות ישירות מהמכשיר בלי המחשב תומך jpg , bmp ו20GB של שירים כמו כל מכשיר ומצידי שינגן גם וידאו לא משנה איזה חברה לא משנה איזה דגם רק שייייהיה מכשיר טוב ושאפשר להשיג אותו בארה"ב לכל הסיפור הזה יש לי תקציב של גג 330$ [move]בארה"ב[/move]
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקי אז קודם כל החומרה שיש ברשותי, AMD של 1800, 768MB DDR400 ו כרטיס מסך gf4 עם VGA וחיבור מיוחד שלהם שנראה כמו סוג של SVIDEO רק עם יותר חיבורים. השאלות: 1. באיזה דרך הכי כדי לחבר כדי לקבל איכות הכי טובה? בטלויזיה יש קומפוננט, יש SVIDEO ויש RGB. כבר יצה לי לחבר עם קומפוסיט דרך מתאם ,איזה מחשב שהרכבתי למישהוא לא מזמן (משהוא ישן), ראיתי כמה סרטי DVD בדרך הזאת והאמת די בסדר, רק שהתצוגה לא הכי ישרה וכו'. 2. העם יש איזה תוכנה שתאפשר לי לשחק הגאומטריה של המסך ? כמו שיש בCRT למחשבים הכוונה (רק שם זה מובנה) 3. אני כננרה ירצה להתקין עליו XP, ואני רואה צורך גדול ב תוכנה למדיה סנטר ,כי ככה זה סיוט לעבוד עם זה, איך נראה MC של XP על טלויזיות CRT? 4. איזה רזולוציה מומלץ להגדיר ?…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מזה חודש שאני בחיפוש אחר אוזניות. הייעוד שלי לאוזניות הוא מוזיקה[פופ, פסיכודאלי, ראפ ורוק קל] ומשחקים, בעיקר משחקים. בהתחלה חשבתי שהסיבריה יהוו בחירה מצוינת עבורי אבל להפתעתי הביקורות היו כל-כך רעות שנפלתי מעצמי :-\ אז עברתי לחיפוש אחר ביקורות על הסטיל סאונד 5H וגיליתי שגם הן זה מסחור של זבל. הגעתי ל RP21 והבנתי שהן אוזניות מעולות לצרכיי שאני יכול להשיג בארץ אבל, הן בעצמם לאולפנים, שימוש שבחיים הן לא יקבלו אצלי. עכשיו מה שאני שואל זה: מה לעשות?, לקנות בכל זאת את ה RP21 ?,זה שווה לי ?, או שיש לכם משו חדש להציע לי שאני לא יודע עליו. תקציב: <500 ש''ח עם גמישות [+ 50] פרטים נוספים: אני יכול לקחת את זה מכל מקום בארץ מאילת ועד מטולה וכמו כן אני לא מוכן להזמין מח''ול.…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אמממ טוב אז הבעיה היא כזאת במשחקימחשב כאשר מישהו במשחק הולך מצד שמאל של השחקן שלי אני שמעתי בעבר רק בשצד שמאל ואם מירה רץ בצד ימין הייתי שומע אותו רק באוזנייה ימינית לא ידוע מה קרה לא משנה איפה הולכים יורים אוכלים לא משנה מה מכונית הוקפת לא משנה אנישומע בשתי האוזניות ואני ל אמבדיל בצדדים מה אפשר לעשות?? בדקתי חיבורים DXDIAG תקין המחשב פועל ב CO STERO בהגדרותשל הכרטיס קול ב DEMO עדיין שומעים בשתיהאוזניות כאשר אמורים לשמוע בצד אחד בהגדרות האוזניות על HEADPHONE וניסיתי כמ המשחקים ומנהל התקנים תקין :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה של גיגה בייט ב 200 ש"ח חשבתי " מותג " איכותי מסתבר שהוא על הפנים אי התאמה בין קול לתמונה ורעשים בהקלטה ממש קשים חשבתי לקנות כרטיס יותר יקר ב 420 שקל Hauppauge דגם : WINTV-PVR-150 אייבורי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477&CatCode=359 מה אתם אומרים ? זה עדיף או שגם במחיר הזה יהיה דיליי בין הקול לתמונה ורעשים בקול ?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש סאב וופר למחשב שיאפשר לי שליטה על-5 רמקולים (5.1) מחיר בין-500 ל-700 שקל (אפשרות לחריגה קלה) עדיפות לצבע שחור
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
על איזה מערכת סאונד למחשב אתם ממליצים 5.1 . עוצמה גבוה ואיכות טובה. 600 ש"ח +- תודה לעוזרים. עריכה:-------------- המערכת תהיה למחשב. אם יש מערכת גם לTV שיכולה להתחבר למחשב ומתאימה לתקציב אז זה גם אפשרי.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר ממצוע. זה המחשב שלי: http://www.pcworld.com/article/id,127985-page,1-c,desktoppcs/article.html אני קונה את הכרטיס בחו"ל, אם מישהו יוכל למצוא לי כרטיס טוב באתר הבא: http://www.newegg.com/ זה יהיה מצויין... תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעיה כאשר בערך כ-80 אחוז מהשירים באנגלית על המחשב שלי (300+ שירים),נכתבים הפוך זאת אומרת מימין לשמאל... דוגמא: Eminem-rock city אז מופיע לי ytiC kcoR מה עושים? אני לא יכול להעביר שירים למכשיר אמ פי 3 שלי (creative zen touch) כי כל השירים כתובים הפוך..זאת בעיה לא רק על המכשיר אלא גם במחשב מה עושים? זה יכול להיות קשור לתוכנת שמיעה כמו winamp?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
השימושים העיקריים של הנגן הם שמיעת מוזיקה בנסיעות ובעת פעילות ספורטיבית. האם שימוש בנגן MP3 בעת פעילות ספורטיבית מחייב אותי לרכוש נגן MP3 המבוסס על זיכרון מסוג Flash? האם זה נכון שגם בנגנים המבוססים על זיכרון Flash יש הבדלים בפעילות ספורטיבית? מבדיקה קטנה שערכתי ראיתי כי יש נגנים שבמפרט שלהם מצויין באופן מפורש שהם מיודעים לפעילות ספורטיבית ואילו יש כאלו שאין שום התייחסות לזה. האם יש משהו בזה או שזו רק דרך השיווק שלהם? התכונות שאני רצה שיהיו בנגן הם: רדיו FM (אם יש אפשרות הקלטה מהרדיו, מה טוב) איכות שמע גבוהה טייפ מנהלים עדיפות לחיבור ישיר ל USB (אם כי ניתן להתגמש בנושא) התקציב שלי עומד על 800 ש"ח. אשמח לשמוע את הערות\עצות וכל דבר שיכול לסייע לי בנושא. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-