עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by The World Champion,

לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש

2. Started by ofir_16,

היי! חיברתי את הנגן שלי (iaudio) למחשב בכבל usb. יש לי במחשב usb2, האם יש דרך לדעת האם החיבור שלי הוא באמת usb2?? (ע"י איזושהוא תוכנה או משהו...)? תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by boten,

מחפש רמקולים מתקפלים לטיולים (שיכנסו בקטן למזוודה). מישהו יודע משהו על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2601822 או על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2607436

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  4. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עד 600 שקל ,בעלות באסים איכותיים אך לא מפוצצים מדי ,שלא דורשות מגבר. אני אישית אהבתי את ה GRADO SR80 ,ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה על חנות בצפון שמוכרת את זה ,זה יהיה מעולה. תודה מראש, אנטון

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. אהלן! אח שלי גילה את נפלאות הקאונטר סטרייק. והחליט שבא לו אוזניות עם מיקרופון, על מנת שיוכל לשוחח תוך כדי המשחק ובכלל.. אילו אוזניות למשחקים מומלצות, שכוללות גם מיקרופון? תקציב בעיקרון עד 200-300 ש"ח אבל גמיש (לשני הכיוונים). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. האם יש זליגת אור? איך רואים בשידורים רגילים יחסית לlcd אחרים? (שואל בגלל שאין 21pin) אם ההתרשמות הכללית? ואיכן קניתם ומה המחיר? האם יש לכם המלצות לlcd אחרים בתקציב (4000-4500) שיותר טובים?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by the jackal 1,

שלום יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 ואני מנסה לחבר אותו לטלווזיה. אז ככה קניתי כבל צד אחד s-video צד שני rca ולא עובד כלום ניסתי הכול כל סוגי ההגדרות כל הסוגים של השידור והחיבור, ניסתי בטלווזיה לחבר מקדימה מאחורה .... av , הכול נסיתי גם tvtool ולא קורה כלום בבקשה תעזרו לי....

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים.

9. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני צריך המלצה לLCD לסלון בגודל 32 . אבל אני צריך צריך את הטלויזיה מהאתר הזה. http://www.bestbuy.co.il/map.aspx?FolderID=53 בגלל שאנחנו קונים אותה בצקים אז הטלויזיה צריכה להיות רק מהאתר הזה . כי יש בעיר שלי סניף של BEST BUY ואנחנו קונים משם . אני לא מבין בכלל בLCD ככה שאין לי דרישות מיוחדות . מה שכן אם אפשר שהטלויזיה תתמוך בHD . הטלויזיה תיהיה רק בסלון ותתחבר לממיר של הוט ולDVD .(אני לא מתכוון לחבר אותה למחשב .) אם אפשר אז תמליצו על כמה טלויזיות, למקרה שאחת תיהיה חסרה להם במלאי . ועוד משהו , איך החנות עצמה ? למקרה שאני יצטרך לממש את האחריות . מישהו קנה משם ? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אחרי חיפושים של כמה חודשים ארוכים "וקשים" נראה לי סוף סוף מצאתי את האבידה מבין מגוון רחב של אוזניות שבניהם היו- פורטה פרו SR-60 K414P HD201 HD201 PX100 PX200 ועוד רבים טובים ומולצים.. לבסוף נגלו אל עיניי בסניף באג בעזריאלי ה-אודיו המדוברות- (הגיעו היישר מיפן! ;D ;D) Audio-Technica ATH-SJ3 לינק לתמונה שלהם ומעט פרטים מ-אודיו קיוב, http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Portable,+Casual/product/Audio-Technica_ATH-SJ3_Portable_Headphones.html על הנייר ועל פי המראה הם נראו ממש יפות ויש להם מראה מאוד יפה ולא מגושם מבחינת גודל "הכוסות" מה שמאפשר לטייל איתם קצת ברחוב מבלי להית בבושות. ממה שהבנתי על האוזניות כמה דברים בסיסיים הם שהם טיפה באסיות ושהקשת שלהם…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שאלה בכותרת... ועוד 2: 1. האם אפשרי(או מומלץ) לקנות אוזניות באיביי? 2. מה הדרך הכי טובה לשמור על האוזניות? לנתק אותם כל פעם מהנגן? לקבל אותם? פשוט אצל הזוג האחרון שלי, אוזנייה אחת הפסיקה לעבוד פתאום ורציתי לדעת אם יש דרך למנוע את זה או שזה פשוט "בלאי" (זה היה של סוני). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  12. אני צריך כרטיס טלווזיה למחשב רצוי שיהיה טוב וכמה שפחות יקר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. הי, מחפש רמקולים טובים ככל הניתן בגבולות התקציב הזה ואף פחות מכך. אנא, אל תמליצו לי בבקשה על דברים יקרים מזה (גם לא על אלטק לנסינג) - זה התקציב שהמשרד שלי הקציב לרמקולים שהוא רוכש. המטרה - מוסיקה בלבד. דגש נוסף - לא חשוב לי לפוצץ בבסים, ובטח לא בווליום (אחרת אפוטר). תודה, איל

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by gjook,

שלום, אז ככה , הdvd מחובר לטלוויזה בחיבור של 21 פינים( אצל הטלווזיה) ואצל הdvd בחיבור של 3 צבעים במעין כבל בעל 21 פינים בצד האחד ובצד השני 6 יציאות של 3 צבעים-אדום לבן וצהוב (כמו בתמונה הזאת http://media.shopy.co.il/shops/1253/products/p74333m.jpg חלק הם input וחלק output...) הטלוויזה מצליחה לקלוט את הממיר של yes בצבע מלא , אך כאשר אני מחבר אליה את הdvd הוא נראה בשחור לבן (גם אם אני מחבר באותו חיבור של הyes -גם 21 פינים..) מה שכן ניסתי לחבר ווידאו ישן לאותה טלוויזה גם בחיבורים שונים וגם אז הווידאו נצפה בשחור לבן. שאלתי היא : מה אתם חושבים גורם לבעית הצבעים? (אגב שחכתי לציין שהבעיה לא הייתה תמיד זה התחיל רק בתקופה האחרונה -בעבר היו צבעים דרך הdvd-באותו חיבור בדיוק..) אני מ…

15. Started by DakloN,

שלוםם האם מישהו יודע מה ההבדלים בנייהם? חוץ מהכפתור שליטה? והמיקרופון המשמש כדיבורית האם יש להם אותם נתונים? אני צריך את זה לאייפון...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by yanro,

שלום לכולם, מחפש מערכת סראונד עד 3000 שקל, כרגע חשבתי על מגבר הרנן-קרדון AVR130, ורמקולים BOSTON MS4000, המערכת גם לקולנוע ביתי אך לא פחות חשוב מזה- למוסיקה. יש לי בעיית מקום די רצינית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. אחרי אין ספור התלבטויות , התחדשתי לי היום ב כרטיס הנ"ל (זה שבא ערום ללא הפלסטיק השחור וללא 64MB X-RAM) אבל עם כל שאר הפונקציות... אז אתחיל בזה שאומר שלמרות אין ספור חששות שמא הדרייברים יהיו בעייתים ...הכל עובד פיקס (בינתיים) על VISTA X64 .. גם הדרייבר שהגיע בדיסק עבד יופי רק שחסרות בו מספר פונקציות כמו העבודה במצב DTS ו DTS:NEO . ישר משמיעה ראשונה שומעים הבדל אדיר לעומת כרטיס הקול מובנה לוח (REALTEK ALC889A) שעבדתי איתו בשבועיים האחרונים מאז קניית המחשב החדש גם כן ... אבל השיפור האמיתי בסאונד בא אחרי שהפעלתי את ה X-FI CRYSTALAIZER שלמרות שהייתי קצת סקפטי לגבי הנחיצות שלו... מסתבר שיש סאונד טוב ויש סאונד טוב יותר.. בהחלט מרשים מה שהוא עושה מקובץ MP3 באיכות סבירה של …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by redti,

יש באפשרותי לרכוש אחד מן הדגמים הבאים בהנחה רצינית..רציתי לדעת איזה עדיף ? בלי קשר לגודל רק לאיכות ומה שכל טלוויזיה מציעה מעבר לגודל. LG 42LG80FR FULL HD LCD 42LG53FR FULL HD LCD 47LG70YR

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. שלום אני רוצה לשדרג את חווית ההאזנה שלי וזכרתי את השם .EQUATION כמה שווה להשקיע?? האם זה איכותי ושווה?? מצאתי את הדגם בכותרת ב 470 שקל.יש מקומות יותר זולים? אשמח להמלצות לאוזניות טובות ואני פתוח להצעות.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. לאחר התקנת כרטיס הקול החדש במערכת והתקנת הדרייברים הנחוצים(לאחר מאמץ לא פשוט יש לציין), אני נתקל בבעיה מוזרה שעוצמת הווקלס (VOCALS - שירה, או שיח)בשירים או בסרטים, נמוכה משמעותית לעומת מוזיקת או קולות הרקע. השאלה היא מה עושים ואיזו הגדרה יכולה לאזן מצב זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by the_lighting,

ויתרתי על הרעיון של טלויזיה+מערכת קולנוע כרגע אני אקנה רק טלויזיה! אני רוצה בסביבות 42 אני לא יודע מה עדיף LCD או פלזה! אם אפשר הסבר מה עדיף והצעות? תודה.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  22. יש חבילת מקודדים שנראית לי מצויין CCCP : מהם ההגדרות הכי טובות למחשב חלש? (המינימלי ביותר ל HD ) בנתיים הגדרתי ש: FFDSHOW VIDEO לא יקרא H.264 FFDSHOW AUDIO לא יקרא AC3 מה עוד נראה לכם? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. Started by haimvrt,

יש לי שאלות בקשר לרמקולים האלה 1. יש לי טלוויזיה lcd 32 + tvix 6500 עכשיו בשביל להנות מהסרטים כמו בקולנוע איך אני מחבר מה ולאן? 2. איך הכי טוב למקם אותם בחדר? איזה אפשרויות יש לי עם אני רוצה לתלות אותם ואיך? עם מסמרים? 3. כמו שהבנתי יש פגמים בחלק מהרמקולים שמוכרים בחנויות (התחממות והפסקת עבודת הרמקולים) איך אפשר להיות בטוח שאני לא יפול על פגם? 4. הכי חשוב איך איכות הצליל נגיד בסרטים ומשחקים ממש כמו בקולנוע? שומעים כול דבר קטן וכו'? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. כבר כ4 שנים שיש לי את מערכת הרמקולים הבאה למחשב: YST-MS50 מבית YAMAHA http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0%2C%2CCNTID%2525253D1566%2C00.html אלה הנתונים הטכניים: Output power 80W Total power 20W per satellite (1kHz, 4 ohms) + 40W for subwoofer (100Hz, 5 ohms) Frequency Response 32Hz--20kHz Crossover frequency: 200Hz for subwoofer, 12kHz for satellites Input Sensitivity 200mV Drivers 6 1/2 inch Multi-range spruce cone driver (subwoofer) 3 inch Spruce cone mid--range driver and 3/4 inch balanced--dome tweeter satellites הם עלו לי בזמנו כמה מאות שקלים טובות. עד כמה הם טובים נכון להיום? האם יש משהו בתקציב שלי שיהיה טוב יות…

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  25. אחרי חלקכם המצלתם לי על הJBL שבסוף יצאו כנפילה אני חושב על מה להשקיע עכשיו או על Altec Lansing ATP3 או על LOGITECH X530 על איזה מהם הייתם שמים כסף? מה יותר איכותי?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.