עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות למיני דיסק שלי בסכום של 100-200 לא כולל משלוח. (אפשר טיפה לחרוג). ראיתי כמה דגמים אבל אין לי מושג על מה ללכת יש את ה Sennheiser HD-202 Panasonic HT225 Koss UR20 Koss TD61 אני לא מחפש אוזניות שניכנסות לאוזן. אני מחפש אוזניות כמו הדגמים האלו.. אם יש לכם עוד דגמים ששוים אנא הציעו אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שלום אנשים, נגמרו לי הכניסות האופטיות ברסיבר, עכשיו אני רוצה לחבר אליו סאונד עם כבל קואקסלי.. מישהו יודע איפה לעזאזל אני משיג אחד כזה? וכמה זה אמור לעלות לי?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. אהלן. אני מחפש נגן (כמו WINAMP או משוכלל יותר) אשר תידרש לאפשר לי את הפעולות הבאות: *ניגון אקראי של שירים מתוך מאגר אשר מ ח ו ל ק לתיקיות שונות. *אפשרות קביעת ניגון מתוך תיקייה מסויימת בשעה מסויימת ומעבר לתיקייה אחרת כפי שאקבע לו. *עליה אוטומטית עם הדלקת המחשב ותחילת נגינה. *קלות בתפעול. אשמח מאוד אם אתם מכירים תוכנה כזו - היא איננה חייבת להיות חינמית או לחלופין אם מישהו מכיר אתר או חברת תוכנה ששם אוכל לקבל את מבוקשי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by benor,

הרמקולים ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני לא אודיופיל וגם לא פדנט בקשר לאיכות אבל מעדיף שהם יהיו באיכות סבירה. כרגע, יש לי מערכת שהתחילה לצרום ואלו הם הנתונים של הרמקולים שלה: התעניינתי בדגם הבא: Microlab B77 1. למישהו יש ניסיון איתו? 2. האם יהיה שיפור מהרמקולים הנוכחיים או שחבל על הזמן? http://www.taobaodropshipping.com/goods.php?id=19661 תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  5. אני לא מצליח לעשות DISABLE לכרטיס קול בביוס כי אני לא מוצא אותו.מה עושים? יש התנגשויות ובעיה בשמיעת השירים הלוח שלי הוא 945P S-3 אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון וחבר שלי קנה לאחרונה את ה-CX300 לאייפון שלו והם מתאימות ונשמעות מעולה אז אמרתי שגם הגיע תורי לקנות. ראיתי שהמחיר הכי זול היה 180 ב-KSP וזה נראה בסדר גמור ואין חשד לזיוף בכלל. מה שגם החבר קנה משם והם נשמעות מעולה (למרות שאין לי ממש איך לבדוק אם זה זיוף או לא כי אני לא אודיופיל גדול) בכל אופן-ראיתי את המודעה הבאה ב-YAD 2 : http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2016920 המחיר להפתעתי -100 ש"ח בלבד. נראה לי זול מידיי אפילו שזה ייבוא אישי או משהו . רוב הסיכויים שזה זיוף? ואם כן,איך אני אוכל לבדוק את זה ברגע הקנייה ? (כלומר הבנתי שאפשר לבדוק את זה עפ"י סימנים ובמדריך שבנעוץ התמונות לא עובדות..) אשמ…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, 4.1 או 5.1 במחיר של 700-1000 שקל בערך... משהו בסיגנון של creative inspire אני צריך אותם בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים וסרטים... על מה אתם ממליצים? ??? תודה מראש!

8. Started by BooMMachiN,

יש לי בבית המון רמקולים שזרוקים סתם ללא כל שימוש אני רוצה לחבר אותם למחשב, אבל הכבלים (אין לי מושג איך קוראים להם, אז צילמתי : http://img217.imageshack.us/i/dsc00291l.jpg/ לא מתאימים למחשב קיים מתאם מהכבלים האנלוגיים לדיגיטלי?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by eitanb3,

שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by 8-Ball,

יש לי רק 5 GB של מוסיקה על המחשב..אז אני לא צריך נגן עם הרבה נפח...10GB מספיק לי בהחלט.. קראתי פה קצת בפורום וראיתי את הDELL DJ, הוא דווקא נראה לי בסדר..והוא נכנס לי בתקציב אם אני אצליח לקנות אותו בארה"ב השאלה שלי היא אם יש אולי נגן אחר בתקציב נמוך יותר עם פחות נפח אבל איכול טובה שיכנס לי בתקציב? ועוד שאלה.. איזה נגנים כן תומכים בעברית? אני אסתדר גם בלי כי אני לא שומע הרבה עברית אבל זה יהיה טוב אם הוא יתמוך בעברית תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Hi, I am going to buy a surrounded gaiming headset and I don't know which headset should I choose.. The razer carchasis cost 80 USD while the megaledon is 130 USD.. Does it worth the price? I want it to be completely surround, high bases, and I want to hear from what direction is the enemy coming, so I could shoot him down More suggestions will be a gift:)

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  12. לקחתי מאחי את הכרטיס הזה Creative EMU10K1 ויש לי את הכרטיס default של הלוח Asus p4p800 delux עכשיו השאלה שלי.. האם שווה לי לחבר את הכרטיס לוח ולהפעיל אותו ולהתשתמש בו במקום הזה של האסוס? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  13. יש לי את הנגן cowon a3 ואני רוצה אוזניות אכותיות וטובות, יש המלצות כלשהן? כי חשבתי על אוזניות אלחוטיות (שהיה משהו בלי חוטים כי זה קצת מעצבן) תודה לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום. יש לי טלוויזיה LG מדגם M228WA ורציתי לחבר אותה עם כבל קומפוננט לממיר HOT HD. 1. האם הכל יכול להגיע לאיכות של HD? 2. אם אני משווה אותו ל HDMI עד כמה הבדל יש ביינהם? 3. האם אני יוכל לראות את כל הערוצים באיכות טובה יותר ולא רק את הערוצי ה HD? נכון לעכשיו אני מחובר עם כבל בננה הצהוב הרגיל. תודה מראש לכל מי שיתן תשובה !

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by lowdez,

שלום חברים, אני מחפש לקנות רמקולים למחשב בתצורת 2.1, אחרי חיפושים מעמיקים והרבה התלבטויות, הנה האפשרויות: JBL Creature Altec Lansing 4121 Altec Lansing 2421 Logitech X240 או לקנות מEBAY את הATP3 של Altec Lansing שזה סיפור ואני מעדיף להמנע ממנו. כעיקרון אני מוכן לשים על רמקולים באיזור ה400 שקל מינוס. אני מחפש משהו בשביל סרטים, סדרות ומוזיקה (מטאל כבד) אם למישהו יש המלצה לאחד מהדגמים, או לדגם אחר, אני אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by moshiko211,

מה אתם אומרים על הARCHOS AV 700 40giga האם הוא נראה טוב? האם זה הדור החדש כי אני לא רוצה לקנות משהו ואחרי יומיים יצא משהו מטורף? האם הAV420 עדיף? האם הARCHOS AV402 כבר יצא ומה מיוחד בו כל כך?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  17. או אולי את שניהם...? ..כמובן אחרי העדכון לעברית... תודה. AAAAAA32

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by Chymes,

רכשתי רמקולים 5.1 דגם Creative Inspire T6060. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול מובנה בלוח אם NF7. ABIT NF7 אמור להגיע עם כרטיס קול 5.1 מובנה, אבל משום מה אני שומע רק את הרמקולים הקדמים (סנטר, סאב ורמקולים אחורים לא עובדים) למישהו יש מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. טוב שלום חברה .. צריך פה עזרה , אני מחפש טלויזיה לחדר .. כיום יש שמה Lcd מעפנה 26" וזה פיצי לי זה נראה כמו פשוט תמונה על הקיר ולא נוח לראות הגודל שאני מחפש הוא 42" עכשיו השאלה מה עדיף לי Lcd / פלאזמה ... אשמח לדעת יותר על ההבדלים בינהם ומה ההיתרונות והחסרונות שיש לכל אחד .. שימושים סרטים / xbox וכ"ו בנוסף אני ירצה לדעת מה אני צריך לחפש בlcd/פלאזמה שאני הולך לבחור אחת.. אבל הפעם [להבדיל מהlcd שברשותי עכשיו] אני מחפש מותג מוביל ומוכר ... ושוב דגש על איכות צפייה ותמונה .. דרך הגב פוסם היום בעיתון פלאזמה של toshiba 42" במקום " 10580 " ב 4245 ... לא נתנו מפרט שלה ומחיר נראה לי מוזר מה אתם אומרים על כל המצבעים האלה שמפרסמים בעיתונים כל שני וחמישי ... מצטער על כמות השאלות ומי…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by gal663,

אני מעוניין לחבר כרטיס קול חיצוני למחשב נייד של IBM האם יש למישהו המלצה לכרטיס כזה?? כמו כן חשוב לציין שאין אצלי הגבלת תקציב רק הטוב ביותר

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by barzanger,

אני מחפש אוזניות לבן דוד למתנה התקציב הוא 150 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל עם הבדל של חמישה שקלים מה לקנות? השימושים הם רוב הזמן מוזיקה וקצת משחקים

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  22. חברה קניתי אוזניות חדשות של zalman 5.1 הקיצר יש לי שם 3 חיבורים . 1. rear 2. front 3. center הקיצר הבעיה שלי היא שעל הכרטיס קול שלי יש 5 יציאות שהם בצבעים. 1. שחור 2. ירוק בהיר 3. וורוד(מיקרופון) 4. כחול 5. אדום השאלה שלי היא לאן כל אחד משלושת החיבורים של האוזניות מתחבר בכרטיס הזה??? הכרטיס הזה הוא קראטיב 5.1

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by Entention,

יש לי את הכרטיס קול sound blaster audigy 2 ZS אני רוצה לשים את הכטיס במחשב אבל אין לי את הדריבר מישהו יכול להביא לי קיזור הורדה לדריבר? יש לי את הלוח אם ga-p35c ds3 מישהו יכול להגיד לי איך אני מרכיב גם את הכרטיסס? תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  24. יש לי נגן של טושיבה דגם sd 2600y שנקנה באוסטרליה ולכן קורא רק את איזור 4 ולכן לא יכול לקרוא סרטים של איזור ישראל! איך אפשר לפתור את הבעיה שהנגן יקרא את כל האיזורים?? תודה מראש לכל אחד שיעזור

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  25. שלום לכולם! אני רוצה לקנות DVD אשר ישמש לראיית סרטים ולשמיעת מוסיקה. המכשיר צריך להיות איכותי עם דגש על איכות הסאונד לצורך שמיעת מוסיקה. התקציב הוא 1000 שקל עם אפשרות לחריגה קטנה לצורך מוצר ספציפי אשר שווה את ההפרש.. תודה רבה ניר

• 8 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים