אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בעיקרון אני מחפש מערכת רמקולים(הרכב של 5 רמקולים) שתיתן נטו את הסאונד הכי איכותי שאפשר עד 1500 שקל , ראיתי הרבה סוגים אך אין יותר מדי מידע מהתנסות אישית במוצר סך הכל אני צריך רמקולים עם הרבה כוח, שנותנים סראונד טוב וצליל הכי טוב שאפשר אם למישהו יש מידע על רמקולים ספיציפים כאלו ,ושמע בהם את הסאונד וכו ויכול לעזור לי אני מאד אשמח tnx
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניים להחליף את טלוזית ה crt הישנה בסלון ולהביא lcd מינימום 32" התקציב הוא 5000 ש"ח תודה מראש לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
:s05: :yelclap: ??? ??? :yelclap: אני מתלבט מה לקנות יש לי כמה אופציות, ראשונה -פיליפס לד דגם 5605 שניה-lg לד 4600 שלישית-47SL80YR lg כמו כן פיליפס נותנים רק שנתיים אחריות , מול שלוש ,האם זה שיקול שגם צריך להשפיע? אודה לכם על תשובה מהירה,גולן
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות לצורכי מוזיקה סרטים ומשחקים.. התקציב הוא עד 500 למרות שאם יהיה משהו שבאמת יהיה שווה אני יכול להוסיף.... איך ה SteelSeries Siberia Neckband ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Logitech X-230 או ATP3 ???????? מי יותר טוב מבחינת איכות צליל, באסים, ולבסוף עוצמת הסאונד שזה מאוד חשוב לי אבל גם באסים מאוד חשוב
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי דיסק, יש לי FLAC. איך אני עושה RIP לFLAC ? אין אפשרות כזו בWMP.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע הקרוב תגיע טלוויזית ה-LCD החדשה שהזמנתי (A450), ויש לי בבית לפטופ של לנובו (יציאת VGA). אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלוויזיה ולהזרים דרכו תכני HD (קבצי MKV). אני מחפש תוכנה שתציג כתוביות בעברית עם הסרטים (בצורה טובה), לא כמו VLC שמשתגעת עם העברית. בנוסף אני מחפש דרך שבה אני אוכל לשלוט על התוכנה (עם שלט כלומר), צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? התכנון שלי שהמחשב יהיה סגור (לא מכובה, פשוט שה"מכסה" סגור), ועדיין אני יוכל לשלוט על התוכנה ולצפות בסרטים. תודה רבה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את הרמקולים SOLO6C וחשבתי לקנות גם כרטיס קול. אני מתלבט בין ASUS XONAR DG ל ASUS XONAR DGX מה ההבדל ביניהם? אם הבנתי נכון זה רק החיבור וגם ראיתי שיש על הכרטיס משהו שאפשר לחבר של 4 פינים, מה זה הדבר הזה? ואני ארגיש שיפור בסאונד בין הכרטיס קול הזה לכרטיס קול המובנה בלוח-אם? הלוח-אם שלי זה P43-NEO והיציאה הירוקה נהרסה, היא משמיעה סאונד רק בצד ימין אז אני משתמש ביציאה הכתומה (כמובן שאין הבדל בסאונד..) התקציב הוא בסביבות ה- 200 תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שימוש הרמקולים משחקים סרטים ומוזיקה , מאוד חשוב לי איכות צליל הרמקולים ווליום גבוה ומדויק דגש על איכות הרמקולים (איכות שמע ואיכות בנייה וכו") בקיצור מחפש רמקולים אודיופילים לשימושים אללו ^ גודל חדר המחשב קטן רוחב 2.72מ אורך 3.27מ עם צריך תקציב : 1200 או יותר עם צריך ותודה לעונים .
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה במחשב החדש. למי שלא יודע, יש לו שני חיבורי סאונד רגילים ירוקים). אחד מאחורה ואחד מקדימה. החיבור האחורי עובד סבבה. אני מחבר אליו רמקולים אוזניות הכל טוב. החיבור הקדמי עובד בסדר, אבל הבאס שלו נוראי. כלומר האיכות בסדר של הכל של הטרבל בליריקס הכל, רק האיכות של הבאס על הפנים זה מגיע לרמות שיש דיסטוריישן בבאס בווליום ממש נמוך. מישהו יודע למה זה קורה? ככה זה אמור להיות? הם לא אמורים להיות באותה איכות?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. ברגע זה אני משתמש בכרטיס קול הבילטין שבלוח אם ובאוזניות די פשוטות. אני צריך כרטיס קול ואזניות חדשות מכיוון שאני די מכור למוסיקה אלקטרונית ואני ממש מתכוון למכור. אז אני רוצה שהחווית שמיעה שלי תיהיה טובה. בנוסף אני גם משחק הרבה במחשב משחקים חדשים והכל אז משהו שיהיה נחמד גם לזה. בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ואזניות. אני לא צריך את המשהו הכי מיקצועי אני לא מכין מוסיקה או משהו אבל אני רוצה שזה יהיה כרטיס איכותי ואוזניות אפילו בדגש יותר גבוהה על האיכות. בקשר לתקציב אין לי הגבלה אבל אני כמובן מחפש את הציוד הכי טוב במחיר הכי זול או סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי... אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף. כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P. אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714# מה אתם אומרים? על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אודיו קונטרול 1 וכל זמן שאני שומע מוזיקה או מקליט ובאותו זמן זז עם העכבר,לוחץ על המקלדת או גורם לטיפה מאמץ של המחשב יש לי רעש סטטי שמשגע אותי. שלחתי את הכרטיס לבדיקה ואמרו שזה בסדר,החלפתי כבל הוצאתי מכשירי חשמל ועדיין זה לא נפתר לפני חודשיים בערך הכל היה תקין ופתאום זה קרה.... אם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות אני ממש אשמח כי אני כבר אובד עצות ומתוסכל... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההמלצות שהולכות כאן? יש לציין שדי חשוב לי שברמקולים עצמם יהיה חיבור לאוזניות ... המון תודות!
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
כן עדכון עם עברית הפוכה ב FILE TREE יצא! גם לגרסה האמריקאית! בעדכון יש עוד כמה דברים אבל זניחים לעומת העברית! http://iriver.com/html/company/press/copr_news_view.asp?idx=144 אגב זה לא כולל עברית ב ID3 אז אוהד אם אתה יכול תערוך גם את הגרסה הזאתי ?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לי מחשב HTPC עם לוח אם P5Q-EM עם צ'יפ סט G45. התקנתי את הדרייברים, אפשרתי כל מה שצריך בביוס אבל בחיבור מיציאת HDMI לטלוויזיה אין לי סאונד. אין גם סאונד ביציאה האנלוגית כאשר אני משמש ב HDMI. הסאונד היחיד שאני מקבל הוא כאשר אני משתשמש ביציאת ה-RGB למוניטור שלי וחיבור סאונד דרך היציאות האנלוגיות. מישהו נתקל בבעיה כזאת כאן? תודה,
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בטלווזיית LED או lcd גודל: 42 אינצ מרחק צפייה: 3.2 מטר תקציב : 4K + (במקרה הצורך ) רוב הצפיות יהיו ב SD מעוניין שיהיה כניסת USB לצפיית סרטים ב HD ואולי בעתיד הרחוק לעבור לממיר HD חשבתי על פאנסוניק TH-L42E30 ? אשמח לעוד המלצות (לא פלזמה) תודה ויום טוב לכולם !!!!</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של מוזיקה(חינמיים שאין עליהם זכויות יוצרים),אני רוצה להתעתיק אותם לכונן הקשיח ללא קידוד בפורמט אחר(שישארו wav) ושהדיסק יהיה מחולק לטראקים על הדסיק הקשיח ולא בתור קובץ ארוך שמכיל את כל האלבום על טראק אחד,איך אני צריך להגדיר את התוכנה שתעתיק את המידע בצורה הכי מדויקת ואופטימלית עם תיקוני שגיאות וכל מה שצריך בשביל שיצא דיסק זהה??
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שיש לו מערכת קולנוע ביתית מדהימה. לגבי הטלויזה אני יודע שעלתה 30,000 שקל. לגבי הרסיבר גם לא יודע. אבל לגבי הרמקולים הוא כמעט הפיל אותי לרצפה..... הוא אמר שהמערכת שיש לו זה זאת http://www.bwspeakers.com/index.cfm/fuseaction/products.models/Label/Model%20Nautilus עכשיו בגלל שזאת החברה הטובה ביותר בעולם, ואני יודע שהם מוכרים כל רמקולי לחוד. כמה אתם חושבים שמערכת רמקולים כזאת אמורה לעלות?? לפי דעתי יותר מ-100,000 שקל רק הרמקולים! לא ככה?
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול מסוג HERCULES GAME THATER XP וברצוני לצוות לו רמקולים שיממשו את הפוטנציאל שלו. מרבית השימושים שלי הם צפייה בסרטים ומוזיקה (MP3). ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא האם לקנות סט "מוכן" למחשב כגון הקריאטיב 5300 (שהוא 5.1 מלא וכבר מכיל מפענח ורסיבר פנימי) בעלות של כ1000 ש"ח ולגמור עם הסיפור או לבנות לאט לאט מערכת קולנוע ביתית ממוצעת. פה אתם נכנסים לתמונה בבקשה. איך ניתן להתחיל במינימום תקציב עם רסיבר שיתמוך בסראונד בלבד (אני לא ממש חושב שאני צריך AC3 ו DTS) ושני רמקולים נורמלים וסנטר בתור התחלה. זה אפשרי בתחום של 1500 עד מקסימום 2500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הגעתי ביום בהיר בצהריים מהבית ספר, הפעלתי את המחשב ופתאום אני שומע הכל כאילו באולם...משהו יכול להגיד לי איך לשנות את זה? יש לי sound blaster live תודה...
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס קול XtremeGamer Fatal1ty לרגיל? בין זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6584 לזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6586 המחיר שווה את ההבדל?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי אוזניות iGrado והקשת שלהן מעט לוחצת. האם ניתן להרחיב אותה בעזרת חום או בשיטה אחרת? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-