עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by l,

מי שמע את 2 המערכות ויכול לומר חד-משמעית מי יותר טוב? אני יודע של2100 יש SNR 65 לעומת SNR 70 של ATP3.... והיכן ניתן לקנות בזול אותם??? תודה.........

• 63 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by matanch,

שלום אני מחפש קובץ סאונד 5.1 לבדיקה של המערכת אם תוכלו לשלוח לי לינק אני יודה לכם מאוד תודה מראש מתן

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  3. Started by bm,

היי שלום לכולם המליצו לי לשאול אותכ אז אני שואל ומקווה שתעזרו לי אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי ב 650 שח ויש לי כבר דיוידי של metz אני רק רוצא מערכת קולנוע בסכום הזה אני לא מתכוון רמקולים גדולים אני מתכוון איזה 5 רמקולים וסאב וופר אם תביאו לי לינקים למכרזים אני מאד ישמח כמו כן קניות קבוצתיות אני גם ישמח לקבל קצת מידע על מה המערכות שוות תודה....

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by Discreet,

אז ככה כמו כולם חשבתי על הZ-5500 אבל שמעתי שיש איתם כמה בעיות שהם מתחממים ומתכבים ושהם לא בנויים למוזיקה בגדול אני מחפש רמקולים למוזיקה וסרטים בעיקר שאינם צורמים לאוזן כרגע יש לי את הX-530 ודיי אהבתי את הסאונד שלהם אבל הוא קצת מתכתי צריך שיהיה להם כבל ארוך מאד לתלייה על הקיר יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  5. רשמתי שתקציב לא רלוונטי מכיוון שאני לא בטוח שיש בכלל רמקולים 2.1 עם אלחוטי אם מישו מכיר אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני לא הצלחתי או שאולי במקום זה יש אפשרות לחבר שלט חיצוני או משו כזה שישלוט על הרמקולים.... אבל האופצייה הראשונה של רמקולים שיבואו ביחד עם שלט אלחוטי היא עדיפה בהרבה... תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי עידכניתי לפני איזה שנה את התוכנה ומאז הכל עבד מצויין ואז לפני חודשיים הפסיק לעבוד , לא קורא דיסקים אז חשבתי שזה העין אבל כאשר אני מכניס דיוידי מקורי הוא מעלה אותו יופי, אז כנראה הבעיה בתוכנה , בכל אופן אני מעוניין להתקין את התוכנה המקורית ואני לא מצליח למצוא אותה ... תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by neeto,

מחפשת אוזניות כפתור (אלו שנכנסות בתוך האוזן) בתקציב 200-300 ש"ח. אני שומעת מוזיקה די רגועה. לפעמים Pאנק וקצת רוק. על מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by tot5,

מפשת אוזניות כמתנה למתגייס לרגל נסיעות רבות שיהיו לו. הוא מעדיף אוזניות כמו האוזניות של ד"ר דרה מבחינת המראה (אני לא יודעת את המינוח המקצועי), כלומר עוטפות את האוזן. התקציב נמוך, אני יודעת, 100-150 ש"ח. אני יודעת שאוזניות של Sennheiser טובות. אשמח לקבל המלצות לדגמים.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  9. שלום. קניתי לפני כשבועיים את הארקוס 605 והאוזניות שמגיעות איתו פשוט בזיון. אני מחפשת תחליף בסיגנון IN EAR על מנת ליצור אטימה (נוסעת הרבה ברכבת). אני מתלבטת בין הדגמים הבאים: http://www.bit-tech.net/bits/2007/10/28/shure_se110_earphones/3 http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2007/04/02/Shure-SE210-Noise-Isolating-Earphones/p3 http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Earphones/ISeries/us_pa_i2c_content ד"א - מישהו מבין מה ההבדל בין סידרת ה I לסידרת ה SE?! אם יש לכם הצעות נוספות באותו טווח מחיר - אשמח לשמוע... ד"א - אני יכולה לרכוש בחו"ל ככה שמה שפה עולה 600 שם יעלה כמעט חצי (ע"ע SHURE E2C)

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by tot5,

היי, אני מחפשת אוזניות אלחוטיות שישמשו לצפייה בטלוויזיה ומוזיקה מהמחשב והסמארטפון. בגדול, אני לא אודיופונית מטורפת, אבל אני כן אוהבת איכות. עם זאת, התקציב שלי לא כזה גבוה ונע סביב ה-300-400 ש"ח כרגע. משיטוט ב-ZAP, מצאתי שני דגמים של אותה חברה JBL (מכירה את המותג שלום שלום כזה): 1. E40BT 2. JBL J56BT האם אחד מהדגמים מומלצים? אם יש חברה אחרת, דגם אחר וכו' בטווח המחירים שלי, אשמח לשמוע. עריכה: מחפשת שהאוזניות יהיו כמה שיותר מבודדות רעש. פיצ'ר נחמד שיכול להיות ויש באוזניה מס' 2 שכתבתי - מיקרופון לשיחות.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הכל בכותרת... תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by hamutaln,

שלום לכולם, אשמח להמלצתכם. עד היום השתמשתי באוזניות Koss KSC74 Portable, הייתי מבסוטה מאוד מהצליל שלהם, אבל נכון לכרגע הן שבקו חיים (כבר פעם שנייה), אז החלטתי להשתדרג. אני מחפשת אוזניות שהן לא in-ear כי זה לא נוח לי ומציק באוזן, כשהדברים החשובים לי: בס איכותי (אני מאזינה בעיקר למוזיקה אלקטרונית, לרוב טרנס), בידוד טוב מהסביבה (אני משתמשת בהם הרבה בדרכים, וגם ככה השמיעה שלי כבר לא משהו, אז חשוב לי שאני לא אצטרך להשתמש בווליום מטורף), ושיהיו עד כמה שאפשר קומפקטיות וניידות (אני יודעת שזה קצת מתנגש עם הצורך לבידוד, אבל עד כמה שאפשר להגיע לפשרה בין השניים, כי כמו שאמרתי אני משתמשת בהם בעיקר outdoors). התקציב שלי עד 100$ פלוס מינוס. הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. שבוע טוב! עריכה: ל…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by soulsis,

שלום מה אתם אומרים על DDR5000 או אם יש המלצה על SAFA שמעתי שהם טובים בטייפ מנהלים. אשמח להמלצה קונקרטים עם שם החברה והדגם. תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. שלום, אני מחפשת טלויזיה 42 אינטש, חשוב איכות תמונה וקול טובה בלי כל הפיצ'רים (מיועד לסבתא שלי). תקציב עד 5000-6000 ש"ח. הטלויזיה שנעצרתי עליה בינתיים היא Philips 42PFL5405H אשמח לחוות דעתכם תודה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  15. בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חברים אני מחפשת בשביל חברה של אמא שלי כבל כדי שהיא תוכל לחבר את הנייד שלה לטלוויזיה. יש לה במחשב VGA ובטלוויזיה RCA. 1. האם יש כבל אחד שיכול לחבר את השניים ללא מתאמים או עם מתאמים? (עדיפות כמובן ללא מתאמים אבל אם אין אז אין ברירה) 2. איפה ניתן להשיג כבל כזה \ מתאמים לכבל כדי שיעבוד? 3. האם הכבל הזה מעביר גם סאונד או רק וידאו? תודה! מורן

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים Logitech x530, אבל לוח האם שלי לא תומך בסראונד, לגן אני רוצה לקנות כרטיס קול. אני צריכה כרטיס קול זול ושבטוח יתמוך בסראונד, המקסימום זה 200, אפילו יד שנייה זה טוב. בתודה, הילה. ניתן לראות פרטים על המחשב שלי ב'מפרט של המחשב'

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by allybamba,

הי, אני חדשה אז קודם כל שלום מישהו יכול לתת לי קצת מידע על המכשיר החדש של בזק? אני מחפשת סטרימר טוב כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא ראיתי משהו כזה ממש בארץ. תודה

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by oran55,

הדרישות שלי בעיקר: 1. כניסה לאוזניות 2. סאב וופר 3. של חברת Creative אני יכולה להגדיל את התקציב במעט בשביל לקבל מוצר טוב יותר. תודה לעוזרים. נ.ב האם מישהו כאן מכיר חנות זולה ואמינה באזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by oran55,

שלום לכולם, אני מחפשת רמקולים, כמתנה למישהו בסכום של עד 180. אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. מלבד זה.. מה אני אמורה לשאול כשאני מחפשת רמקולים טובים? מה הפרמטרים? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  21. אני מחפשת רמקולים איכותיים 2.1 שנועדים למטרות סרטים בעיקר... בהעדפה גבוהה לרמקולים עם שלט מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתהיה לי לחדר לשמיעת מוזיקה, סרטים, וכו'. לחבר למחשב או לטלוויזיה (לא SMART). לא משנה לי surround או לא, העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ומתאים לחדר ולשימוש. תקציב של עד 500-600 ש"ח. יכול להתגמש אשמח לעזרה בבחירה ! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gal&Gal,

אני רוצה לחקור קצת בנושא כבלים להעברת אודיו. המטרה שלי היא לקנות כבל Tini Q G ל 1/4. אשמח אם תשתתפו וביחד נאסוף מידע שישפוך אור בנושא, אני מחפש הסברים על ההשפעה של הכבל על האודיו מהמקור ליעד , אני מדבר על : אורך - החומר ממנו עשוי - ציפוי המחבר - סוג הציפוי (כבל מצופה או מחבר מצופה) - האם יש לו איזו הגנה מהפרעות - חומרים : נחושת כסף זהב ניקל. אני פשוט נתקל בכלמני הבטחות ופרסומים ואני מאוד רוצה להבין למה ואיך זה עובד או מחושב. מה שידוע לכם מנסיון או ידע קודם או קישורים טובים שתמצאו זה יהיה נהדר תודה ושבוע טוב לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי רק שאלה אחת... איך מקליטים? יש מקרופון חיצוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים