אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר, אני מעדיף סטיראו. בעיקר למוזיקה, אני שומע רוק וקצת אלקטרוני אפשר להגיד, פחות בשביל סרטים ודברים כאלה. נגיד שהתקציב בערך לרמקולים ולמערכת הוא באיזור ה2500 שקל, איך אתם ממליצים לחלק את התקציב. ומה לגבי ציוד יד 2, אפשר המלצות לאיפה לחפש מה מומלץ ממה להתרחק וכו'?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לנו עדיין טלוויזיה 28" CRT בסלון שהגיע הזמן להחליף, ואנחנו מחפשים אחת חדשה LCD. אין לנו מושג אם ללכת על HD או על full HD, אני משער שזה יהיה תלוי במחיר, וכאן מגיעה השאלה. מה התקציב המינימלי לטלוויזית HD עם איכות צפייה ושמיעה טובה ומה התקציב המינימלי לטלוויזית full HD עם אותה האיכות? סתם להשוואה, אני משתמש במסך LCD Samsung 2253BW בחדר והאיכות שלו מעולה בשבילי. השימושים הם רק בתור טלוויזיה לצפייה, סרטים סדרות וכו'. אין אקסבוקס או משהו דומה, ומרחק הצפייה הוא 4 מטר + היא תהיה ליד דלת הגינה, מקווה שיש טלוויזיות שזה לא הורס את התמונה שלהם.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח לעזרתכם, יש לי מגבר/ רסיבר של פיוניר דגם htz-121 ואין לי מושג איך אני מחברת אותו לטלויזיה ולממיר... מבאס לגמרי שזה כזה מסובך, או שרק לי זה מסובך..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, האם יש אפשרות לחבר מערכת רמקולים 5.1 שמיועדת למחשב, לטלוויזיה ושישמעו סראונד (הצפייה בטלוויזיה מתבצעת דרך USB או סטרימר לצורך העניין)? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות לנגן COWON D2 אוזניות IN EAR, עד 100 ש"ח לכל סוגי המוזיקה תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש בירשותי את האושניות jvc ha g101 ואני רוצה לבצע מודינג טוב אז חשבתי על להוסיף צמר גפן עכשיו תזבירו לי מה ההשפעה של זה ודבר שני אני רוצה לשים כבר משופר כזה כמו פה http://img180.imageshack.us/img180/7346/img2353ut0.jpg או זה http://img181.imageshack.us/img181/4918/img2300vs9.jpg או כזה http://img291.imageshack.us/img291/3592/img2320wl2.jpg איפה אני מסיג כזה ? ואיפה Anatoli ???????
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשמוע אוזניות כמו GRADO SR60/SR80 סנהייזר שונות וגם AKG. השאלה איפה יש מבחר כזה של אוזניות שניתן לשמוע בו? עדיף באזור השרון למרות שאזור ת"א זה גם אפשרי. ירושלים גם אופציה, לא הכי נוחה אבל אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של x800 gto ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני מתכוון ללוחות עם כרטיס קול מובנה , השאלה היא לא על תמיכה במשחקים , רק איכות סאונד אני מתכוון לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe ויש לי את הכרטיס קול Audigy2 ZS , באיזה אופצייה עדיף להשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ידידה שלי קנתה ipod shuffle בארה"ב, ואני מנסה לעזור לה כאן בהעברת שירים למכשיר. בלי "למה היא קנתה אייפוד שאפל וכל השטויות האלו." אני פותח את האייטונס, ומשם, איך אני מעביר שירים? יכול להיות שזאת בעיה עם הגנת הפרטיות של האמריקאים? אם כן, איך אני פורץ את זה? תודה לעוזרים. אה, ואני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
האופציות שלי מאמזון הם: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium ב 89.24$ ASUS Xonar DX 7.1 ב 80.71$ Auzentech X-Fi Bravura 7.1 ב 133.49$ כרגע ה$ הוא 3.5790 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה טוב ואיכותי גם למשחקים גם למוזיקה וגם לסרטים על מה אתם ממליצים ולמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיית LED שמחוברת לממיר של yes בחיבור HDMI. ממיר yes max total. לאחרונה, מדי פעם, הטלוויזיה מאבדת קשר עם הממיר למשך שנייה. זה קרה בטלוויזיה קודמת של פיליפס וזה קורה גם עכשיו עם טלוויזיה של סמסונג. הטלוויזיה של סמסונג בת חודשיים, הממיר בן כמה שנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה שהיא אופציה לכבות תרמקולים חוץ מהלחצן מאחורה? דרך השלט אולי ? כי מאחורה הוא מאפס את ההגדרות של הבאס והטריבל.. ובוא נגיד שאין זה בסדר להשאיר אותם דלוקים? זה הורס תמגבר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן מערכת קולנוע ביתית של LG ואני מרוצה ממנה מאד. רק בעיה אחת, כיצד אפשר לחבר מכשיר חיצוני כגון מיני דיסק למערכת הזו? למערכת יש כניסות RCA לאודיו ווידאו - אלא שבשלט ובמערכת עצמה אין אפשרות לעבור למצב AUX!! ניסיתי כבר את כל הכפתורים, ואני די נואש. מה גם שהחוברת אבדה לי ואני לא מצליח למצוא MANUAL ברשת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע אוזניות in ear של shure. אומנם מעולות, אבל הגעתי למסקנה שהם פשוט לא נוחות כמו שחשבתי שהם יהיו. החלטתי ללכת על כיוון חדש. אני מחפש אוזניות on ear/over the ear לנסיעות כשאני משתמש בiphone בתור הsource. כרגע, אני נוטה לכיוון הaudio technica m50 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם ואם אתם חושבים שהם יתאימו לצרכים שלי או שאולי יש לכם הצעה טובה יותר (beats לא באות בחשבון). תודה רבה, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
רכשתי את הSW320 ,וקיבלתי אותם ללא הספק שלהם(שהוא 12V). מאיפה ניתן להשיג/לקנות אחד כזה? יש לציין שבמודם שקיבלתי מהכבלים יש לו ספק כזה וחיברתי והם עובדים איתו טוב מאוד אבל אני צריך גם את המודם......
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כמה זמן דונגל compro videomate C200plus שמתחבר למחשב דרך USB ומאפשר חיבור מקור חיצוני (ואנלוגי) של וידאו. אותו מקור במקרה שלי זה ממיר של הוט. הדונגל עצמו עובד סבבה אבל התוכנה שבאה איתו מיועדת באופן בלעדי ללכידה ועריכה של וידאו, ככה שאין אפילו אפשרות צפייה במסך מלא. לא מעניינת אותי לכידת וידאו אלא רק צפיה. מצאתי תוכנה בשם dscaler שמאפשרת צפייה כמו שרציתי אבל היא עושה המון בעיות. בכל עלייה שלה יש הודעות שגיאה שמסתירות את הוידאו עצמו ולא נעלמות עד שבוחרים באיזשהו אופציה בתוכנה (אני למשל תמיד משנה aspect ratio ומחזיר, רק בשביל להעלים את השגיאות :-\ ). כשאני סוגר אותה היא לא באמת נסגרת ועדיין רצה ברקע ואם אני רוצה לסגור אותה סופית אני צריך לגשת למנהל המשימו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מה זה בעצם HDMI ? למה הוא משמש? ואם יש מדריך לגביי זה אני אשמח לקבל .
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור לפה,אבל אני פשוט חייב למצוא את זה..ופורום אודיו נראה לי הכי מתאים לכך... פעם היתה לי תוכנה כזו,ועכשיו אני זקוק לאחת בדחיפות... אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשלב שני שירים ולהריץ את שניהם בו זמנית,וכן ליצור קובץ חדש של הקבצים המשולבים. אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אחת.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות את הSTEEL SOUND 4H אבל התקשרו אלי מהחנות ואמרו שנגמר להם ויהיה להם בעוד חודש אז אני צריך אוזניות לגיימינג חשוב שיהיה מיקרופון טוב וסאונד גם טוב (לא חייב הכי טוב בעולם אבל שלא יהיה קקי) חשבתי ללכת על ה5H שהן יותר טובות והן בערך במחיר מה אתם אומרים חשוב לציין שיש לי עד בערך השעה 5 להחליט (כי אני צריך להחליט לפני שהם נסגרים היום כי אני צריך את האוזניות בהקדם האפשרי [ללאן פארטי עם חברים שיתקיים ביום שישי]) תודה רבה למי שעוזר, עמנואל.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי את הרמקולים של חברת MICROLAB מדגם M-200 באתר של וואלה שופס במחיר של 198שקל ובשאר המקומות בזאפ המחיר הוא 225 שקל. ואני ישתמש ברמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים. מה שרציתי לדעת מה דעתכם עם כדאי לקנות אותם במחיר הזה. קישור למוצר - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IWM200
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ALTEC LANSING ATP3 - עבדו מצויין מספר שנים עד שהשבוע הרמקול הימני (עם הבקרה) נפל וכעת הסט לא נדלק אפילו. פתחתי את הסאב והרמקול, בסאפ הפיוז לא שרוף וברמקול אין לי מושג מה קורה. נראה לכם ששווה לשלוח לתיקון? יש למישהו כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה של הכרטיס קול , הוא רושם לי : cannot initialize audio driver. reinstall audio driver. הממ , יש לי sound blaster live! ניסיתי להתקין כמה גרסאות שונות של דרייברים. (ואני יודע שזה הדרייבר הנכון , כי הוא עובד במחשב אחר , עם אותו כרטיס בדיוק) נ.ב : עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס קול און בורד (sound storm on epox8rdaplus) ביטלתי אותו מהביוס , אבל אני לא סגור שמחקתי את התוכנה\דרייבר (אם יש בכלל) על המחשב שלי. אולי זה בגלל זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-